Wat zijn de top 5 dividendaandelen om in te investeren voor 2021?

Bent u als belegger op zoek naar een regelmatiger inkomen? Wilt u diversiteit toevoegen aan uw groeiende portfolio??

Kijk eens naar 5 dividendaandelen die een groot potentieel zijn in de aanloop naar 2021 en om op de lange termijn aan vast te houden.

5 best presterende dividendaandelen

Zoals 2020 heeft bewezen, kan alles op elk moment onverwachts gebeuren en kan het ook extreem vluchtig blijken te zijn.

Dat gezegd hebbende, het is ook erg vergelijkbaar op de aandelenmarkt, omdat niets is gegarandeerd, aangezien aandelen op elk moment van of naar een ander kunnen gaan..

Veel nieuwe investeerders die net zijn begonnen met hun handelsreis en investeerders die al een tijdje actief zijn, hebben over het algemeen één gemeenschappelijk doel: rijkdom verwerven.

Wat veel beleggers echter soms over het hoofd zien, zijn dividendaandelen, aangezien beleggers de neiging hebben om naar groeiaandelen te worden getrokken om hun succes te behalen.

Desalniettemin kunnen de potentiële inkomsten die een belegger kan toevoegen aan zijn inkomstenstroom uit dividendaandelen, buitengewoon lonend zijn..

Van het leren begrijpen van wat dividendaandelen zijn en hoe ze uw handelsreis kunnen helpen, tot het onderzoeken van 5 van de best terugkerende dividendaandelen die momenteel wachten op beleggers zoals u om ze toe te voegen aan uw groei of als u een ervaren belegger bent , door deze ontluikende dividendaandelen toe te voegen aan uw bestaande portefeuille.

Laten we nu eens kijken wat dividendaandelen zijn en wat de opwindende voordelen zijn van wat ze u als belegger te bieden hebben.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste dividendaandelen van 2021 die u kunt overwegen.

Dus zonder verder oponthoud …

De top 5 van beste dividendaandelen voor 2021:

1. Verizon Communication Inc (VZ)

2. Royal Bank of Canada (RY)

3. Nike Inc (NKE)

4. Enbridge Inc (ENB)

5. McDonald’s (MCD)

Wat zijn dividendaandelen?

Als u nieuw bent met beleggen, zijn dividendaandelen aandelen die u waarschijnlijk op uw radar wilt houden, aangezien deze aandelen veel voordelen voor u hebben tijdens uw beleggingstraject..

Om het simpel te houden: dividendaandelen zijn gewoon een aandeel in de winst van een bedrijf.

Elk kwartaal (elke drie maanden) deelt een bedrijf een deel van zijn winst met zijn aandeelhouders, dat wordt uitbetaald in contanten of in aandelen, wat bekend staat als een dividend..

Voor beleggers zijn dividendaandelen geweldig voor de lange termijn, omdat ze hebben laten zien en geweldige beleggingsrendementen hebben opgeleverd. Op korte termijn zijn dividendaandelen nog steeds de moeite waard, maar zullen deze niet zo gunstig zijn in tegenstelling tot langetermijninvesteringen.

Een goed voorbeeld van een dividendaandeel dat goed presteert en blijft presteren en op de radar staat voor investeerders die tot 2021 leiden, is Broadcom (AVGO​.

Het Amerikaanse fabless halfgeleiderbedrijf heeft de afgelopen vijf jaar een goede groei laten zien met een solide stijging van 75% en met een aandelenrendement van 237%.

Terwijl het bedrijf blijft groeien, zijn andere factoren die moeten worden onderzocht voordat in een dividendaandeel wordt geïnvesteerd, het kijken naar hun dividenduitkeringsratio, dividendrendement en dividendstabiliteitsfactor, die gerangschikt is op een schaal van nul tot 99, waarbij 99 het meest volatiel is..

EEN dividendrendement is een percentage van het bedrag dat een bedrijf aan zijn aandeelhouders zal betalen, gedeeld door de huidige aandelenkoers. AVGO-aandelen bieden momenteel $ 14,40 jaarlijks dividend met een dividendrendement van 3,34%.

De dividenduitkeringsratio van een bedrijf is het percentage dat zal worden uitbetaald of naar schatting zal worden uitgekeerd aan zijn aandeelhouders.

Samen met het laatste punt laat de dividendstabiliteitsfactor van een bedrijf zien hoe stabiel de positie van het bedrijf is, aangezien het zijn aandeelhouders betaalt uit de inkomsten van het bedrijf. Een bedrijf dat een beheersbaar bedrag aan inkomsten uitbetaalt door middel van dividenden, wordt als stabiel aangemerkt en heeft in de toekomst het potentieel om zijn dividenduitkeringen te verhogen naarmate de tijd voortschrijdt.

Hoewel het wordt aangeraden om de door u gekozen aandelen te onderzoeken en te begrijpen voordat u belegt, moet u zich ervan bewust zijn dat, hoewel aandelen goed hebben gepresteerd en blijven presteren, dit niet bevestigt dat dit zeker het geval zal zijn voor de toekomst..

Als bedrijfsmanagement kunnen analisten en investeerders alleen hun inkomsten verwachten en voorspellen en als 2020 ons iets heeft geleerd, heeft dit jaar bewezen dat alles kan gebeuren.

Het verschil tussen dividendaandelen en groeiaandelen

Hoewel beide wegen goede wegen zijn om te dalen, bieden dividendaandelen voordelen die groeiaandelen ook niet kunnen.

Het meest opvallende voordeel dat dividendaandelen hebben ten opzichte van groeiaandelen, zoals al is aangegeven, is dat dividendaandelen elk kwartaal worden uitgekeerd, waardoor u die meer regelmatige bron van inkomsten krijgt. Terwijl groeiaandelen hun inkomsten opnieuw in het bedrijf investeren om te groeien en een hoger rendement te behalen.

In het grotere geheel worden dividendaandelen als minder risicovol beschouwd dan groeiaandelen en staan ​​ze eigenlijk al jaren bekend als betere presteerders dan groeiaandelen.

Wat betreft winst: winsten uit investeringen in groeiaandelen worden gemaakt wanneer aandelen worden verkocht of afgelost. Terwijl dividenden elke drie maanden worden uitgekeerd in cashflow of in aandelen, hoeft u uw aandelen niet te verkopen.

De reden waarom dividendaandelen worden geclassificeerd als meer consistent en minder riskant dan groeiaandelen, is te wijten aan het feit dat de cashflow met regelmatige tussenpozen wordt vrijgegeven, wat consistenter blijkt te zijn dan groeiaandelen. Zoals geadviseerd, hebben groeiaandelen echter het potentieel voor hogere rendementen voor beleggers op de lange termijn, maar bieden ze geen regelmatige cashflow.

Over het algemeen zijn dividendaandelen bedoeld voor beleggers die cashflow willen verkrijgen uit aandelen die in regelmatige kwartaalintervallen en binnen een korter tijdsbestek worden uitbetaald, in tegenstelling tot groeiaandelen..

Groeiaandelen zijn bedoeld voor beleggers die op lange termijn willen investeren, waarbij de cashflow alleen beschikbaar is bij de verkoop of aflossing van een aandeel.

Samenvattend, als een regelmatig inkomen is wat u wilt bereiken met de extra consistentie en stabiliteit, dan zijn dividendaandelen iets voor u.

Dividendaandelen zijn ook bekende bedrijven

Een factor waarvan veel nieuwe beleggers zich misschien niet bewust zijn, is dat dividendaandelen ook tot de bekendste bedrijven ter wereld behoren.

McDonald’s, Johnson & Johnson en Target, de Amerikaanse superstore, zijn slechts drie grote namen in een pool van vele succesvolle dividendaandelen.

Niet alle grote merknamen zijn groeiaandelen zoals Amazon, Facebook en Apple die op de lijst staan ​​van de grootste grote namen binnen het beleggen in groeiaandelen..

Om meer te lezen en te ontdekken, heeft 20 best presterende aandelen voor 2021 een combinatie van alles voor u.

Om een ​​goed begrip te krijgen van enkele van de best presterende groeiaandelen die de perfecte aanvulling zijn op uw portefeuille, met de extra voordelen van verdere dividendaandelen die geweldige activa en bronnen van inkomsten zijn voor uw huidige inkomstenstromen.

Wat zijn de top 5 dividendaandelen om in te investeren voor 2021??

laten we eens kijken naar vijf van de best presterende dividendaandelen die consistent presteren op weg naar 2021 en die zich opmaken voor goede potentiële dividendinvesteringen voor de komende jaren.

1. Verizon Communication Inc (VZ)

Dividendopbrengst: 4,1%

verizon aandelenkoersgrafiek

Een van ‘s werelds grootste bedrijven in communicatietechnologie is ook een van de best presterende dividendaandelen in de energiesector op de markt tot nu toe, Verizon Communications.

Het bedrijf, met het hoofdkantoor in New York City, rapporteerde in 2019 een uiteindelijke omzet van $ 131,9 miljard, samen met $ 10,02 miljard aan contante dividendbetalingen die in hetzelfde jaar aan zijn aandeelhouders werden betaald..

En het bedrijf dat door de jaren heen goed heeft gepresteerd, is klaar voor een sprankelende toekomst terwijl het blijft bloeien.

Het dividend per aandeel van Verizon bedraagt ​​momenteel 65,75 cent, wat met 1,25 cent per aandeel is gestegen ten opzichte van het vorige kwartaal.

Aangezien het 5G-netwerk direct beschikbaar en toegankelijk is geworden voor ons allemaal om er deel van uit te maken en aangezien draadloze technologie de wereld blijft veroveren, is het geen wonder dat dit aandeel stijgt in zijn aandelenkoers..

Nu we het over 5G hebben, heeft Verizon zijn zinnen gezet op investeren en alles doen voor het nieuwe 5G-netwerk. VZ heeft naar verluidt ongeveer $ 15 miljard uitgegeven aan investeringen in het onderhouden en verwerven van zijn producten, waaraan het gerenommeerde bedrijf zich dergelijke uitgaven gemakkelijk kan veroorloven en zelfs contante dividenden van ongeveer $ 10 miljard uitbetaalde naast.

Het grootste technologiebedrijf heeft een nieuw dividendrendement van 4,1% aangekondigd.

Het bedrijf is door de jaren heen geclassificeerd als genereus met zijn uitbetalingen elk jaar, aangezien het gestaag is gegroeid. Voor een bedrijf dat nu een van de grootste communicatietechnologiebedrijven is, verdient het de eer die het verdient.

De koers-winstverhouding p / e van Vezion staat momenteel op 12 op de schaal, wat redelijk is.

Kijkend naar de toekomst, zal het bedrijf opvallen in vergelijking met zijn collega’s naarmate de voortdurende inschrijving van het 5G-netwerk aan kracht wint..

Een aandeel dat door velen als een sterk en solide dividendaandeel wordt beschouwd, is er ook een om aan uw lijst toe te voegen.

2. Royal Bank of Canada (RY)

Dividendopbrengst: 4,1%

Een best presterende bank in 2020 is de Royal Bank of Canada, die ook een goed stabiel dividendaandeel zal worden om op lange termijn vast te houden.

De bank- en financiële sector is dit jaar, net als veel andere industrieën, hard getroffen als gevolg van de Covid-19-pandemie, maar in vergelijking met zijn collega-bedrijven heeft RY het goed gedaan.

Hoewel statistieken zullen aantonen dat de percentages in het 2e, 3e en 4e kwartaal lager waren dan vorig jaar, waren de resultaten echter slechts marginaal in het grotere geheel en in vergelijking met andere bedrijven binnen het veld leidt RBC een solide weg naar 2021.

Kijkend naar de toekomst, heeft Royal Bank of Canada aangegeven dat ze economische groei zien leiden tot de tweede helft van 2021, waardoor de winst per aandeel van het bedrijf onvermijdelijk zal stijgen als hun voorspellingen in hun voordeel werken..

Zoals het er nu uitziet, is de aandelenprijs van het bedrijf momenteel 105,23, zoals de meeste financiële cijfers van de RBC, ze zijn over de hele linie in het groen weergegeven.

De huidige uitbetalingsratio van het bedrijf is 54,84%, wat betekent dat dit percentage is uitgekeerd in dividenden van de achterblijvende 12-maands WPA (winst per aandeel).

Sinds vorig jaar is de jaarlijkse dividendgroei van het bedrijf met 1,7% gestegen en naarmate het bedrijf streeft naar meer groei, verhoogt het zijn dividend met gemiddeld 8,14% per jaar.

Met een betrouwbaar dividendrendement van 4,1%, een solide streven naar meer groei en met alle cijfers die groen oplichten, bewijst dit dat dit aandeel een goede aanvulling is om u extra inkomsten te geven door dit dividendaandeel aan uw portefeuille toe te voegen.

3. Nike Inc (NKE)

Dividendopbrengst: 0,83%

Nike aandelenkoersgrafiek

De Amerikaanse sportmultinational komt om vele redenen meer in de schijnwerpers te staan. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is de indrukwekkende omzet van het merk in het tweede kwartaal van 2020.

De grote sportkledingsreuzen hebben in het tweede kwartaal beter dan verwachte resultaten neergezet, ook al is het aandeel dit jaar tot nu toe al meer dan 35% gestegen, wat de verwachte resultaten heeft overtroffen..

In het licht van dit jaar is Nike een merk dat wil excelleren terwijl we het nieuwe jaar ingaan met de bevestiging van de opening van nieuwe winkels in de tweede helft van 2021 en het lijkt erop dat er in 2022 meer zullen worden geopend..

Met een marktkapitalisatie van $ 222,15 miljard betaalt Nike gemiddeld 59,46% van zijn winst uit als dividend en verhoogt het zijn dividendgemiddelde met 12% per jaar.

Vorige maand werd door het merk aangekondigd dat het bedrijf zijn dividend verhoogde tot 12%, dat vanaf 29 december 2020 aan zijn investeerders moet worden betaald..

Aangezien dit jaar duizenden mensen over de hele wereld ertoe heeft gebracht een gezonde levensstijl te ontwikkelen en uit te voeren als gevolg van de pandemie, is de digitale verkoop van Nike enorm gestegen en aanzienlijk bijgedragen aan de schitterende resultaten die dit jaar met 37% zijn gestegen..

Met vele voordelen, waaronder de cashflow, de vooruitstrevende, modieuze en futuristische sportontwerpen van het merk, de sterke digitale aanwezigheid die hoog heeft gestaan ​​tijdens de Covid-19-pandemie, het indrukwekkende record tot nu toe en ten slotte de bewezen staat van dienst van het bedrijf in het betalen van steeds grotere dividenden. door de jaren heen.

4. Enbridge Inc (ENB)

Dividendopbrengst: 8,1%

enbridge aandelenkoersgrafiek

Het Canadese multinationale energietransportbedrijf waar zelfs Nasdaq over schrijft, is Enbridge.

Het Canadese bedrijf werd genoemd als het hoogste dividendaandeel volgens het Candian Stock Channel, het ‘DividendRank’-rapport dat samen met de overtuigende cijfers van het merk de aandacht van velen heeft getrokken..

En laten we eerlijk zijn, de indrukwekkende opbrengst van largecapaandelen, als deze niet de hoogste is, is daar zeker boven.

In de afgelopen vijf jaar heeft het bedrijf zijn dividend elk jaar verhoogd en tot voor kort is de aandelenkoers van het bedrijf gedaald en staat op 40,95, maar deze twee factoren zijn twee sleutelfactoren aangezien het dividendrendement zo hoog is als het is..

Aangezien de olie-industrie dit jaar zwaar werd getroffen door de pandemie, ziet het herstel van Covid-19 er optimistisch uit voor het olie- en gasbedrijf.

Het bedrijf heeft zich de afgelopen tijd geconcentreerd op zijn kernkwaliteiten: schulden aflossen en activa verkopen in een herstructureringsplan dat de weg effent voor de toekomst van het bedrijf..

ENB is genoemd als het veiligste en meest hoogwaardige energietransportbedrijf in Noord-Amerika en het management van het bedrijf heeft in de loop van de tijd ook een groei met 6% voorspeld, voor het dividendrendement van het bedrijf dat een indrukwekkende 8,1% bedraagt.

Aangezien de plannen voor de wederopbouw van het bedrijf aan de gang zijn, zorgt dit voor een stabiele cashflow voor het bedrijf om de winst verder te laten groeien. Nu de plannen vooruitgaan, verwacht ENB zijn dividendkasstroom tegen 2022 tot een potentiële 7% te laten groeien.

Het bedrijf streeft naar een gezonde uitbetalingsratio van 65% of net onder eind 2021.

Aangezien de vraag naar olie en gas naar verwachting hoger zal worden naarmate het komende jaar vordert, ziet de langetermijnlook er bemoedigend, gezond en stralend uit voor Enbridge, waardoor dit een geweldig multinationaal energietransportbedrijf is voor uw inkomstenportefeuille.

5. McDonald’s (MCD)

Dividendopbrengst: 2,41%

mcdonalds aandelenkoersgrafiek

De toonaangevende en iconische voedselketen McDonald’s staat op de lijst van top 5 dividendaandelen om in 2021 te kopen.

De supervoedselketen die wereldwijd miljarden harten heeft veroverd, is al vele jaren een solide en betrouwbare performer en vertraagt ​​niet snel.

De wereldwijde retailer is verspreid over meer dan 100 landen over de hele wereld en heeft zijn aanwezigheid getoond en gevoeld op meer dan 38.000 locaties.

Het merk is de afgelopen 20 jaar een betrouwbaar en stabiel aandeel geweest, aangezien het zijn driemaandelijkse dividenduitkering is blijven verhogen, waardoor de dividenden per aandeel in de afgelopen 10 jaar indrukwekkend zijn geworden en jaarlijks iets minder dan 9% bedragen..

Hoewel MCD hard is getroffen zoals de hele horeca in 2020, wat aantoonbaar een van de topsectoren is geweest die dit jaar enorm hebben verloren door de trieste gebeurtenissen, heeft McDonald’s zich zeer efficiënt en efficiënt aangepast aan de Covid-19 veiligheidsmaatregelen. snel sinds de heropening van de winkels, die meestal over de hele wereld in franchise zijn.

Toen het merk McDonald’s zijn winkels geleidelijk over de hele wereld heropende, was de stijging duidelijk omdat er dagelijks lange rijen werden gevormd en de omzet van het bedrijf slechts een daling van 0,23% vertoonde in het derde kwartaal ten opzichte van het voorgaande jaar..

Gezien de impact die Covid-19 heeft gehad op het merk en de horeca als geheel, is het helemaal geen slecht resultaat.

Naarmate individuen over de hele wereld worden gevaccineerd tegen het Covid-19-virus, zal de groei voor het toonaangevende megamerk respectievelijk in het nieuwe jaar groeien, waarbij analisten voorspellen dat de inkomsten van MCD met 13,7% zullen stijgen..

Het lijdt geen twijfel waarom analisten en investeerders deze aandelen onder hun hoede houden en de aandelen van MCD adviseren ‘een aandeel om te kopen voor 2021’, aangezien het een geweldige aanvulling is op uw inkomstenstroom..

Hoe te investeren in dividendaandelen

Na het opsplitsen van de top vijf van gekozen dividendaandelen, is het nu tijd om aan de slag te gaan en klaar te zijn voor een spannende handelsreis binnen dividendaandelen.

Allereerst is onderzoek de sleutel, aangezien het verkrijgen van kennis over de dividendaandelen waarvan u deel wilt uitmaken uw eerste en meest essentiële stap is..

Aandeelhouder worden binnen een bedrijf als een beginner is een buitengewoon opwindend moment, maar het is verstandig om altijd zoveel mogelijk onderzoek te doen naar dividendaandelen en ervoor te zorgen dat u weet en begrijpt wat er volledig bij dividendaandelen komt kijken voordat u meteen naar binnen springt..

Ten tweede: zorg ervoor dat u, aansluitend op het onderzoekspunt, de belangrijkste punten evalueert waar u naar moet kijken wanneer u de juiste dividendaandelen vergelijkt of zoekt naar de juiste dividendaandelen waarin u kunt investeren..

Het kijken naar de dividendopbrengsten van bedrijven en de aandelenratio’s van het bedrijf zijn twee sleutelfactoren om goed naar te kijken.

Hoewel sommige figuren uw aandacht kunnen trekken, is het altijd de moeite waard om net iets verder te graven.

De uitbetalingsratio van een bedrijf is een essentieel punt om naar te kijken bij het onderzoeken, omdat dit u zal laten zien hoeveel inkomsten een bedrijf aan dividend uitkeert, wat ook een goede indicator is van wat dat bedrijf in de toekomst wil archiveren.

Als de uitbetalingsratio van een bedrijf hoger is dan 50%, kan dit als potentieel onstabiel worden beschouwd, aangezien dit betekent dat 50% of meer wordt uitgekeerd aan dividenden alleen aan aandeelhouders, zonder rekening te houden met eventuele andere uitgaven waarvoor het bedrijf aansprakelijk is..

Dus naast het zien van een dividendaandeel met een uitbetalingsratio van 80% of meer, zou er op dat moment helaas een moeten zijn om op dat moment te vermijden, omdat ze een potentieel hoog risico lopen om in aanzienlijke schulden te komen alleen maar om dividenden uit te betalen..

Ten slotte is het op een vergelijkbare manier verstandig om een ​​idee te hebben van hoeveel aandelen u wilt kopen en om er rekening mee te houden dat het ook wordt aangeraden om een ​​sterke portefeuille te creëren door een goede mix van diversiteit te hebben met de door u gekozen aandelen..

Investeren in dividendaandelen is eenvoudig en kan sneller worden gedaan dan u misschien denkt.

Er zijn tal van online platforms die een brede selectie dividendaandelen bieden om in te beleggen, hoewel u misschien wilt instappen op het eerste platform dat u ziet, is het kiezen van een makelaar en een vertrouwd platform net zo cruciaal als het onderzoeken van de door u gekozen aandelen..

Daarom raden we het bekroonde vertrouwde online handelsplatform aan, eToro.

Met eToro heb je het allemaal binnen handbereik. Het openen van een account is eenvoudig en gemakkelijk, waar u uw makelaar kunt kiezen en een handelsaccount kunt openen, wat altijd wordt aanbevolen om persoonlijke financiële rekeningen gescheiden te houden van uw extra inkomsten (handels) account..

Zodra u uw makelaar en uw handelsaccount heeft, bent u helemaal klaar om uw handelsreis op uw gemak te beginnen.

Als u van mening bent dat u naast onze begeleiding meer begeleiding en praktijkervaring nodig heeft, biedt eToro ook veel handelsinformatie en spoedcursussen om u op de hoogte te houden van uw handelsreis en met het extra voordeel dat u één-op-één heeft. begeleiding van een tutor online.

Maar een van de grootste voordelen daarvan eToro aanbiedingen voor beginnende beleggers is een gratis virtueel handelsplatform. Hier kunt u dag en nacht oefenen totdat u zich helemaal op uw gemak voelt met hoe handelen werkt. Naast het leren hoe handelen werkt, zult u ook handelsstrategieën zien, leren en begrijpen met het voordeel dat u uw eigen geld niet investeert, aangezien u virtuele fondsen krijgt om mee te oefenen..

Naast de beste dividendaandelen biedt eToro ook handel in aandelen, cryptocurrencies en handel in CFD-activa, samen met 0% commissie wanneer u uw online handelsaccount opent..

Top effectenmakelaar, koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Belangrijkste leerpunten

  • Deze top 5 dividendaandelen om in te beleggen voor 2021 bieden beleggers veel voordelen, waaronder driemaandelijkse dividendbetalingen, stabiliteit en een geweldige mix van diversiteit voor uw groeiende portefeuille..
  • Dividendaandelen worden geacht beter te presteren dan groeiaandelen vanwege hun stabiliteit en de cashflowbetalingen die ze elk kwartaal aan aandeelhouders vrijgeven.
  • U kunt een mix van zowel dividendaandelen als groeiaandelen in uw portefeuille hebben, dit biedt u een goede diverse mix die u in uw portefeuille zult opbouwen..
  • Dividendaandelen zijn ook bekende aandelen en daarom is het verstandig om zoveel mogelijk onderzoek te doen bij het kiezen van uw aandelen om te bepalen of een aandeel een groei- of dividendaandeel is..
  • Wees voorzichtig bij het uitvoeren van onderzoek naar geselecteerde aandelen, want hoewel dividendaandelen een sterk presterende achtergrond hebben gehad, betekent dit niet noodzakelijk dat ze in de toekomst goed zullen presteren, aangezien niets ooit gegarandeerd is..
  • Ten slotte, investeer verstandig en geniet van uw reis naar beleggen in dividendaandelen.

Als u het leuk vond om de Top 5 dividendaandelen om in te investeren voor 2021 te lezen, deel dit dan met iemand anders waarvan u denkt dat het interessant is voor.

Let op: in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties. De waarde van beleggingen kan zowel dalen als stijgen. Alle meningen, nieuws, onderzoek, analyses, prijzen of andere informatie op deze website worden verstrekt als algemeen marktcommentaar en vormen geen beleggingsadvies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me