Wat zijn de volgende aandelen die in 2021 exploderen? 10 om op te letten

Zijn dit de volgende 10 aandelen die in 2021 exploderen??

Vraagt ​​u zich af waar u in 2021 kunt investeren? Op zoek naar welke aandelen zullen een hoge vlucht nemen in 2021? Bezorgd dat de aandelenmarkt in 2021 zal crashen? Of misschien zelfs welke aandelen zullen verdubbelen in 2021? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De volgende aandelen die in 2021 exploderen komen uit verschillende achtergronden en bedrijfstakken. Sommigen van hen versnellen na een ruig 2020, terwijl anderen nieuwe hoogtepunten bereiken.

En sommige bestanden zijn als raketschepen, wachtend op het lanceerplatform, klaar om elk moment de stratosfeer in te schieten. Het enige wat ze nodig hebben is die kleine duw en BOOM, ze exploderen in onbekend terrein en “dapper gaan waar niemand eerder is geweest”.

Het zijn deze sappige aandelen die een enorm potentieel hebben om aandelenhandelaren veel rijkdom te bezorgen als ze kunnen ze zien en op het juiste moment instappen.

Maar beurshandelaren zien ze niet altijd op het juiste moment, soms schieten deze bestanden er vlak langs en zijn ze verbaasd dat ze ze nooit hebben gezien. Ze keken gewoon niet hard genoeg!

2021 heeft het potentieel om een ​​bijzonder interessant jaar te worden voor de aandelenmarkt. Eerst en vooral zijn we nog steeds bezig met het doorbreken van de coronavirus-pandemie en de economie kan vanaf dit jaar enig herstel zien (hopelijk).

Dit zou dat kunnen betekenen Aandelen die het moeilijk hadden of zelfs in waarde terugliepen, kunnen een kans maken om te herstellen, aandelenhandelaren uitstekende koopmogelijkheden bieden.

Maar uiteindelijk zijn de aandelen die echt exploderen degene die consumenten iets unieks bieden dat je nergens anders kunt krijgen.

Deze aandelen zijn meestal branche-disruptors, leiders en probleemoplossers. Het is hun innovatie die hen waarde geeft.

In dit artikel kijken we naar 10 van de potentiële aandelen die in 2021 exploderen! Bekijk ze allemaal en vergeet niet doe je eigen onderzoek!

De volgende 10 aandelen die in 2021 exploderen!

Hier is onze lijst met aandelen die in 2021 exploderen:

 1. Peloton Interactive – Groei tot 348% in 2020!
 2. MarketAxess – De snelst groeiende voorraad van vandaag?
 3. Taylor Wimpey – Maak je klaar voor een rebound na een zwaar 2020?
 4. Shopify – Zou het tegen 2025 met 300% kunnen stijgen??
 5. Rolls-Royce – Leiders in de lucht- en ruimtevaartindustrie zitten in de lift
 6. Vierkant – De toekomst van het verzenden van geld?
 7. Veeva-systemen – Een unieke combinatie van cloud computing, wetenschap en farmaceutica
 8. Spirit Airlines – De beste koopmogelijkheid van 2021?
 9. Netflix – De koning van streaming gaat nog steeds sterk
 10. Steek de stekker in het stopcontact – Toekomstige leiders in milieuvriendelijke technologie?

Als u wilt investeren in de volgende aandelen die vandaag exploderen, is er geen betere plek om dat te doen dan eToro. Klik gewoon op de onderstaande link om u vandaag nog aan te melden!

Wat zijn de volgende voorraden om te exploderen?

1. Peloton Interactive (PTON) – Groei tot 348% in 2020!

Peloton Interactive-aandelen worden verhandeld met het ticker-symbool ‘PTON’ en ziet er redelijk klaar uit om in 2021 te exploderen!

Onder leiding van CEO John Foley, doet Peloton Interactive het sinds begin 2020 immens goed. Zo goed zelfs, Amerikaanse president Joe Biden heeft er zelfs een.

Peloton Interactive onderscheidt zich van andere merken fitnessapparatuur omdat ze niet alleen hometrainers verkopen, maar u kunt zich ook abonneren op online trainingssessies waaraan u kunt deelnemen via het scherm van de fiets.

Moet ik Peloton-aandelen kopen? En is Peloton-aandeel een goede koop?

Nou, volgens Wall Street Zen, Peloton-voorraad wordt voorspeld bereiken ongeveer $ 200 in 12 maanden en geef het aandeel een ‘Strong Buy’.

Gov hoofdstad is zelfs nog optimistischer en voorspelt dat de aandelenkoers van Peloton dat zal zijn $ 473,215106, volgens hun voorspellingssysteem in ongeveer dezelfde periode.

Nu de pandemie nog in volle gang is, is het niet zo verwonderlijk dat een dergelijk product het zo goed doet. De meesten van ons zitten thuis en kunnen nergens sporten en we hebben minder contact met mensen dan vroeger.

Connor Smith schrijft voor Barron’s in november 2020 verklaarde dat “[t] he pandemie heeft de aandelen van Peloton in 2020 met 348% gestegen​En met nog geen einde in zicht, wie weet hoeveel hoger het zou kunnen gaan.

er is aantoonbaar nog veel meer om uit te komen Peloton Interactive. Daarom is het nummer één op onze lijst van de volgende aandelen die exploderen.

Heb je overwogen om te kopen PTON voorraad?

2. MarketAxess (MKTX) – De snelst groeiende voorraad van vandaag?

MarketAxess is een interessant financieel bedrijf dat opereert als een financieel platform voor institutionele beleggers en makelaars om obligaties te verhandelen, waarvan de meeste schuldpapier van beleggingskwaliteit en / of hoogrentend zijn..

Dan Caplinger van De bonte dwaas benadrukte dat misschien wel een van de grootste redenen om in 2021 MarketAxess-aandelen te kopen, is hoe het bleef groeien tijdens de pandemie, zelfs nadat de aandelenkoersen in 2019 met 80% waren gestegen.

Kijkend naar de prijsgeschiedenis van MarketAxess, heeft het het afgelopen jaar uitzonderlijk goed gedaan. Volgens Yahoo Finance, op 10 februari 2020 opende MarketAxess $ 342,01. Een jaar later gaat het open voor $ 567,07!

Aandelenhandelaren moeten ook opletten De concurrenten van MarketAxess waarvan er veel zijn (inclusief MetaTrader, een van de grootste handelsinstrumenten, aangeboden door de meeste makelaars).

Maar wat handelaren in aandelen het vertrouwen zou moeten geven, is dat ze uitzonderlijk goed groeien. Volgens MarketBeat, MarketAxess rapporteerde een winst van $ 1,91 per aandeel in het laatste kwartaal van 2020.

Bovendien voorspellen ze ook dat MarketAxess een winst van $ 2,27 per aandeel in het tweede kwartaal van 2022.

Nog bullish zijn Portemonnee-investeerder, wie dat voorspelde MarketAxess zal binnen een jaar $ 703.833 bereiken, een enorme stijging!

Al met al zal Market Axess waarschijnlijk nog vele jaren in onze portefeuille van de volgende aandelen blijven om te exploderen.

Heb je overwogen om te kopen MKTX voorraad?

3. Taylor Wimpey (TW) – Bereid je voor op een rebound na een zwaar 2020?

Wanneer u overweegt of u Taylor Wimpey-aandelen zou moeten kopen, is het eerste waar u zich aan moet herinneren dat dit zo is een van de grootste woningbouwbedrijven in het VK en heeft in het verleden verschillende bedrijven overgenomen om door te groeien.

In feite Taylor Wimpey is ontstaan ​​als een fusie tussen twee bedrijven Taylor Woodrow en George Wimpey in 2007.

Terugkijkend op die van Taylor Wimpey historische aandelenkoers, je kunt zien dat het bedrijf in de loop der jaren verschillende schommelingen op en neer heeft gekend, met een piek van ongeveer £ 232,40 in februari 2020 voordat u een duikvlucht neemt.

Het kan voor sommigen dus moeilijk zijn om te geloven dat Taylor Wimpey een goede investering is.

Maar wat u moet onthouden, is dat het bedrijf stopte praktisch al het werk in februari 2020 toen lockdown-maatregelen in het VK werden ingevoerd. Hierdoor was er een lange periode dat er helemaal geen bouwwerkzaamheden plaatsvonden.

Nu instappen zou een geweldige kans kunnen zijn als traders denken dat het weer zal aantrekken als de lockdown-maatregelen worden versoepeld.

Alejandro Arrieche schrijft voor Capital.com is het ermee eens dat Taylor Wimpey een ‘dip waard is om te kopen’.

Hij verklaarde: “de combinatie van opgekropte vraag en historisch lage hypotheekrentes lijkt de huizenmarkt een boost te geven, aangezien de meeste huizenbouwers in het VK een toename van nieuwe bestellingen hebben gemeld”.

Volgens Het Economy Forecast Agency, De prijs van het aandeel Taylor Wimpey is voorspelling om in december 2021 een maximum van £ 153 te bereiken.

We zien Taylor Wimpey niet snel vertragen, dus het is een van onze topkeuzes in 2021.

Heb je overwogen om te kopen TW voorraad?

4. Shopify (WINKEL) – Zou het tegen 2025 met 300% kunnen stijgen??

In één oogopslag is Shopify een Canadees e-commerceplatform waar verkopers een online winkel kunnen opzetten.

Wat hen een beetje meer onderscheidt van hun concurrenten, is de introductie van hun ‘Shopify POS’(Verkooppunt), waarmee verkopers hun producten ook persoonlijk kunnen verkopen.

Oorspronkelijk begonnen als een online winkel voor snowboarduitrusting, is Shopify uitgegroeid tot een enorm bedrijf dat enables enkele van de ‘s werelds grootste merken om online consumenten te bereiken, waaronder The Economist, Heinz, Penguin Books en Red Bull.

Sommige analisten, zoals Samad Samana, voorspelling Shopify’s 2025-voorraad om meer dan 300% te stijgen tot een totale waardering van $ 10 miljard!

Maar deze claim was terug in november 2020, toen de huidige prijs van Shopify bijna $ 988 bedroeg. Vanaf februari, de prijs is al $ 1.432,99, wat kan betekenen dat Samana’s schatting vrij laag zou kunnen zijn.

Aandelenhandelaren die denken of ze Shopify-aandelen moeten kopen, moeten de prijsgeschiedenis van Shopify eens bekijken om een ​​idee te krijgen van hun potentieel.

Vanaf februari 2020 handelde Shopify zo laag als $ 479,11. En kijkend naar de huidige prijs, is deze praktisch verdrievoudigd!

We denken dat de Shopify-voorraad tegen het einde van 2021 een stuk groter zou kunnen zijn dan dat.

Heb je overwogen om te kopen WINKEL voorraad?

5. Rolls-Royce (RR.L) – Leiders in de lucht- en ruimtevaartindustrie zitten in de lift

Rolls Royce is een van de weinige in het VK gevestigde bedrijven die onze lijst van de volgende aandelen laat exploderen.

Hoewel Rolls-Royce bekend staat om hun luxe auto’s, is het technisch gezien meer een ‘ruimtevaart’ bedrijf en is het verrassend genoeg ‘s werelds op een na grootste producent van vliegtuigmotoren, en dat is waar hun echte waarde vandaan komt.

Iedereen die zich afvraagt ​​of Rolls-Royce-aandelen goed zijn om te kopen, moet eerst naar hun geschiedenis kijken.

Meer dan 100 jaar geleden opgericht, zullen degenen die hun auto kennen, weten dat Rolls-Royce een hobbelige reis heeft achter de rug en zelfs in 1971 een vrijwillige liquidatie inging..

Misschien is het niet zo verwonderlijk, aangezien luxeautobedrijven, wier producten super duur zijn, soms moeite hebben om winst te maken.

Maar die dagen liggen grotendeels achter hen. Onderzoek naar de voorspelling van de aandelenprijs van Rolls-Royce voor 2021, Jonathan Smith schrijft voor Yahoo Finance zei hij gelooft de prijs zal oplopen tot 210p “met een streefwaarde van 240p”.

Volgens Statista, Rolls-Royce maakt 30% van de markt voor vliegtuigmotoren uit, met General Electric als hun belangrijkste rivaal. Wat hen onderscheidt, is de hoge kwaliteit van hun producten, waarvan bekend is dat ze tot de beste ter wereld behoren.

En als u terugkijkt op de voorraadhistorie van Rolls-Royce, kunt u een idee krijgen van waartoe de voorraad in staat is, met een maximum van £ 238,98 en een dieptepunt van £ 212,67 in januari 2020, volgens Investing.com.

Heb je overwogen om te kopen RR voorraad?

6. Vierkant (SQ) – De toekomst van het verzenden van geld?

Square is een financiële dienstverlener die een breed scala aan verschillende producten aanbiedt, voornamelijk gericht op het mogelijk maken van mobiele betalingen.

Interessant feit: De CEO van Square is Jack Dorsey, die ook de CEO van Twitter is (dus je weet dat er waarschijnlijk enkele grote spelers zijn die hen steunen).

Het belangrijkste product van Square is zijn Cash-app waarmee gebruikers gemakkelijk geld kunnen verzenden en ontvangen, maar ook geld kunnen doneren aan een belangrijk doel of zelfs professionals een fooi kunnen geven. Het biedt gebruikers ook de mogelijkheid om leningen af ​​te sluiten.

De aard van de app heeft ertoe geleid dat de aandelen van Square en PayPal rechtstreeks met elkaar concurreren. In feite is Square misschien wel de beste hedge tegen PayPal.

Maar in werkelijkheid kan PayPal zelfs een zeer zwakke concurrentie bieden tegen Square, zoals PayPal is onlangs begonnen met het in rekening brengen van inactieve accounts, een zet waarmee ze geen populariteitswedstrijden zullen winnen.

De voorraadprognose van Square voor 2021 ziet er redelijk goed uit. CNN schat dat Square in 12 maanden een maximum van $ 304 zou kunnen bereiken.

En Gov hoofdstad geeft Vierkante voorraad een prognose voor 2025 van $ 1300.774, dat is gigantisch!

Onthoud echter dat de concurrentie om apps voor bankieren en het verzenden van geld behoorlijk verhit is geworden met verschillende apps die de laatste jaren opduiken – zelfs De Messenger-app van Facebook introduceert mogelijkheden voor het verzenden van geld.

Heb je overwogen om te kopen SQ voorraad?

7. Veeva Systems (VEEV) – Een unieke combinatie van cloud computing, wetenschap en farmaceutica

Veeva Systems, opgericht door Peter Gassner en Matt Wallach, is misschien wel de meest interessante aandelenselectie van dit artikel.

Veeva Systems is een cloud computing-bedrijf dat diensten levert aan farmaceutische en biowetenschappelijke toepassingen. Het is een heel specifieke niche, maar een die zou kunnen leiden tot een revolutie in de manier waarop gezondheidsgerelateerde applicaties werken.

Misschien is het niet zo verwonderlijk dat Veeva Systems naar verwachting het goed zal doen in 2021, want naarmate het coronavirus voortduurt, hebben veel farmaceutische bedrijven hulp nodig bij onderzoek en ontwikkeling..

Ze dekken een breed scala aan behoeften, zoals software en gegevens (die kunnen worden gebruikt voor onderzoeksdoeleinden) en bieden ook ondersteuning via hun partners.

Op zoek naar Veeva, het is duidelijk dat ze een groeiend bedrijf zijn. Op 31 januari 2020, Veeva rapporteerde inkomsten van “$ 1.104,1 miljoen, een stijging ten opzichte van $ 862,2 miljoen een jaar geleden, een stijging van 28% op jaarbasis “.

Bovendien is Veeva een partnerschap aangegaan met een breed scala aan andere bedrijven, waaronder Adobe, AWS en Microsoft, om er maar een paar te noemen.

En dan kijken naar de voorraadprognose van Veeva Systems, CNN geeft Veeva een hoge schatting van $ 340 en een lage schatting van $ 255 voor de komende 12 maanden, de mediaan is $ 320, wat nog steeds hoger is dan op het moment van schrijven.

8. Spirit Airlines (SAVE) – De beste koopmogelijkheid van 2021?

Spirit Airlines is een interessante keuze voor onze lijst. Voor degenen die ze niet kennen, ze zijn een super-low-cost luchtvaartmaatschappij gevestigd in de VS (ook actief in delen van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied) en zijn de de achtste grootste commerciële luchtvaartmaatschappij in Noord-Amerika.

Maar de vraag is: moeten aandelenhandelaren nu aandelen van Spirit Airlines kopen? Het is ongetwijfeld een behoorlijk slechte tijd om een ​​luchtvaartmaatschappij te zijn – niet veel van ons zijn van plan om binnenkort ergens heen te gaan.

En inderdaad, De aandelen van Spirit Airlines zijn in maart 2020 flink gedaald, maar het belangrijkste is dat ze dat zijn begint langzaam weer naar boven te gaan, en het is die beweging die het belangrijkst is. 2021 zou de beste kooptijd kunnen zijn voor aandelen van Spirit Airlines.

Aandelenhandelaren moeten statistieken met betrekking tot vliegreizen nauwlettend in de gaten houden, vooral rond de zomer en Kerstmis, waar mensen eerder zullen vliegen om een ​​idee te krijgen of investeren in Spirit Airlines het risico waard is..

Volgens de geschiedenis van de aandelenkoersen van Spirit Airlines Yahoo Finance, De luchtvaartmaatschappij bereikte in mei 2020 een dieptepunt van $ 8,01 per jaar en is sinds februari 2021 gestegen tot $ 32,68, een geweldig herstel.

En kijkend naar de voorraadprognose van Spirit Airlines voor 2021, MarketBeat stelt Het bereik van Spirit Airlines over 52 weken kan oplopen tot $ 44,80.

Lees meer: ​​Top 8 toeristische aandelen om in 2021 te kopen

9. Netflix (NFLX) – De koning van streaming gaat nog steeds sterk

Is er een betere voorraad dan Netflix? Waarschijnlijk niet! In het laatste decennium, Netflix is ​​van een disruptor in de branche uitgegroeid tot een brancheleider – hoewel aantoonbaar beginnen zijn rivalen terrein te winnen.

Kijkend naar de geschiedenis van de aandelenkoersen van Netflix, is deze sinds het begin vrijwel gestegen, met name aan het begin van 2020..

Volgens Macrotrends, Netflix begon 2020 bij $ 329.8100. Op het moment van schrijven is het meer dan $ 200 bovenop dat aantal.

En Portemonnee voor investeerders is positief over de toekomst van Netflix, geven Netflix heeft een prognose van $ 640,408 in één jaar en $ 964,439 in vijf jaar, waardoor Netflix-aandelen mogelijk een geweldige langetermijninvestering zijn.

Handelaren die zich afvragen of ze Netflix-aandelen moeten kopen, moeten hun rivalen in de gaten houden, voornamelijk Amazon Prime Video, Disney +, Hulu en HBO Max, die allemaal grote spelers worden in de streaminggame.

Aandelenhandelaren kunnen deze andere aandelen zelfs beschouwen als goede hedges tegen Netflix als het niet goed afloopt.

We zijn erg optimistisch over Netflix, net als de meeste analisten. Elke keer dat de aandelen zich terugtrekken, overweeg dan om meer te laden.

Heb je overwogen om te kopen NFLX voorraad?

neetflix aandelenhandel

10. Stekker (PLUG) – Toekomstige leiders in milieuvriendelijke technologie?

Plug Power wordt geleid door CEO Andrew J. Marsh en voorzitter George C. McNamee en ontwikkelt waterstofbrandstofcellen ter vervanging van conventionele batterijen. Vermoedelijk hun technologie zorgt ervoor dat batterijen binnen enkele minuten kunnen worden opgeladen.

Iedereen die zich afvraagt ​​‘moet ik Plug Power-aandelen kopen?’, Zal dat in januari 2021 graag horen, Plug Power heeft een overeenkomst getekend met de Franse autofabrikant Renault, en zal tegen het einde van de eerste helft van 2021 een joint venture lanceren.

Ze willen leiders worden in LCV (Light Commercial Vehicles), zoals bestelwagens en pick-ups. Als ze slagen, Plug Power-aandelen kunnen zelfs gaan concurreren met Tesla.

En er is zelfs de mogelijkheid dat het Renault-partnerschap in de toekomst kan leiden tot partnerschappen met andere Europese autofabrikanten en ook kan overstappen op andere soorten voertuigen. Het hele idee erachter kan een revolutie teweegbrengen in de auto-industrie en deze naar de 21e eeuw brengen.

Kijkend naar de voorraadprognose van Plug Power voor 2021, Portemonnee-investeerder voorspelt dat het aandeel over een jaar $ 75,086 waard zal zijn.

Bovendien gaven ze Plug Power ook een 2025 voorraadvoorspelling van $ 102.051, wat suggereert dat het misschien een goede voorraad is om een ​​paar jaar op te zitten.

Heb je overwogen om te kopen PLUG voorraad?

Gevolgtrekking

Weten welke aandelen moeten exploderen, kan een uitdaging zijn, vooral als u een nieuwkomer bent op het gebied van beleggen en weinig weet hoe u aandelen moet onderzoeken. Met dit in gedachten heeft dit artikel de volgende aandelen geschetst die in 2021 zullen exploderen.

Als u echter klaar bent om volgende aandelen toe te voegen om vandaag aan uw portefeuille te exploderen, stelt eToro u in staat dit zonder commissie te doen..

eToro – Koop topaandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Waar moet ik investeren in 2021?

Jij bent degene die die vraag moet beantwoorden! We kunnen u alleen tips geven en u moet beslissen wat u met die informatie wilt doen.

Onthoud dat mensen op internet een breed scala aan meningen kunnen geven over waar u uw geld kunt plaatsen. Handelaren hebben misschien kennis in sommige industrieën, maar niet in andere, dus wat voor de ene handelaar een geweldige aandelenselectie lijkt, kan er voor de andere slecht uitzien.

Terugkijkend op 2020 waren de voorspellingen enorm mis, maar niemand had een wereldwijde pandemie kunnen voorspellen!

Het herinnert ons aan de aard van voorspellingen – ze zijn niet zeker, we kunnen niet met zekerheid raden wat er in de toekomst gaat gebeuren. We kunnen alleen schattingen maken op basis van wat we uit het verleden weten.

‘Verwacht het onverwachte’ is een quote die veel wordt rondgegooid (waar komt het precies vandaan, wie weet?), Maar in de context van de aandelenmarkt klopt het.

Je moet jezelf mentaal voorbereiden om geschokt, verrast en zelfs teleurgesteld te zijn. De Het ergste kan inderdaad gebeuren, zelfs in de beste tijden, en je moet erop kunnen reageren.

Maar uiteindelijk komt het neer op deze vragen:

 • Wat voor soort aandelenhandelaar ben jij?
 • Doe je daghandel?
 • Zit je er voor de lange termijn in of heb je een specifieke interesse in een bepaald type aandelen?
 • En bovendien, wat is uw bereidheid tot risico’s? Laag of hoog?

Als u op zoek bent naar iets meer potentieel risicovol, dan is Rolls-Royce misschien iets voor u.

Als u echter meer geïnteresseerd bent in financiën (en de technologie erachter begrijpt), MarketAxess en Square uitstekende keuzes kunnen zijn.

Dan is er Netflix en Peloton, die beide zouden kunnen blijven aantrekken als we doorgaan met onze quarantainelevensstijl.

En beurshandelaren die op zoek zijn naar disruptors in de branche, moeten zowel Shopify als Plug Power in de gaten houden, die beide een aanzienlijke kans hebben om zich een weg naar de top van hun respectieve industrieën te banen..

Ten slotte moeten aandelenhandelaren kijken naar aandelen die een kans hebben om echte problemen in verschillende industrieën en delen van de wereld op te lossen.

Bijvoorbeeld, Taylor Wimpey heeft als een van de grootste woningbouwbedrijven in het VK veel te winnen bij de aanhoudende huisvestingscrisis en Veeva Systems kunnen een revolutie teweegbrengen in de farmaceutische industrie.

De keuzes voor 2021 zijn er in overvloed, zorg er wel voor dat u er tevreden mee bent!

Kernpunten

Als je je iets herinnert van What Is The Next Stock To Explode 2021? 10 Om op te letten, maak er deze kernpunten van.

 • Marktverstoorders, probleemoplossers en marktleiders leiden de weg naar een explosieve groei van topaandelen in 2021. Veel van de beste aandelen van dit jaar bieden iets unieks dat consumenten nergens anders kunnen krijgen – dit geeft hen waarde.
 • Sommige van de aandelen op deze lijst zijn nog aan het herstellen van 2020, zoals Spirit Airlines. Dat maakt hen perfecte koopkansen als ze weer op de been zijn.
 • Veel van de voorspellingen voor 2020 gingen regelrecht uit het raam! Niemand had een pandemie verwacht, en het kan nog steeds de aandelenmarkt verstoren, dus houd daar rekening mee.
 • Uiteindelijk is het aan jou om in te investeren waarin je besluit te investeren! Beleg niet in aandelen die u niet begrijpt. U moet een goede kennis van de branche hebben en de waarde van de aandelen begrijpen.

Veelgestelde vragen

Weet je nog steeds niet wat je kunt verwachten van de aandelenmarkt in 2021? Misschien kunnen deze veelgestelde vragen u helpen.

Zal de beurscrash in 2021?

Het is een vraag waar iedereen de afgelopen jaren mee bezig is, maar tot nu toe lijken we die te hebben ontweken en blijven we tegenstrijdige voorspellingen zien van economen en handelaren.

Velen geloofden dat de pandemie zou leiden tot een beurscrash in 2020 of 2021 en de bezorgdheid was inderdaad behoorlijk reëel, maar we hebben nooit de beet gezien die we hadden verwacht.

Business insider, onder vermelding van Jefferies ‘algemeen directeur Desh Peramunetilleke verklaarde dat “[de markt waarschijnlijk geen] langdurige afwikkeling zal zien”, en dat ikInvesteerders moeten niet bang zijn om in 2021 in te kopen.

Uit te leggen dat hoewel Wall Street iedereen waarschuwt dat er een zeepbel op de aandelenmarkt is, deze waarschijnlijk niet zal knallen in 2021.

Factoren die de zeepbel kunnen doen barsten zijn onder meer ‘een onverwachte renteverhoging’ of een ” totale terugval ‘van COVID-19, onmiddellijke Amerikaanse belastingverhogingen,’ verlammende technische voorschriften ‘en een escalatie van de technologieoorlog tussen de VS en China’, maar Peramunetilleke zei dat de kans dat een van deze dingen zou gebeuren laag was.

De bonte dwazen’Sean Williams had een iets andere mening. Terwijl we ons eraan herinneren dat “de S&P 500 eindigde 2020 hoger met 16% [en] begon 2021 op een hoog niveau “, hij is ook van mening dat beurshandelaren voorbereid moeten zijn op de mogelijkheid van een daling van de aandelenmarkt met 20%.

Williams stelt dat “elke keer dat de Shiller P / E-ratio boven de 30 overschrijdt en 30 in stand houdt in een bull market rally, dit uiteindelijk resulteerde in een minimale daling van 20%”, daarbij verwijzend naar het feit dat de laatste twee keer dat dit gebeurde “de Grote Depressie en punt- com bubble “.

Zijn beurscrashes veroorzaakt door handelaren of technische storingen?

Seniorbijdrager aan Forbes, Simon Moore, herinnert ons eraan dat “crashgebeurtenissen zijn vaak technische gebeurtenissen gedreven door handelsonevenwichtigheden “.

Wat hij hiermee bedoelt, is dat Historisch gezien gebeuren crashes meestal om technische redenen, niet om de acties van handelaren en hij herinnert ons eraan dat we nu apparaten hebben, zoals stroomonderbrekers, om crashes te voorkomen.

Moore is van mening dat we ons meer zorgen moeten maken over ‘het vooruitzicht van lagere rendementen in de komende jaren’.

Dus al met al misschien een beurscrash zoals we die doorgaans definiëren, zal waarschijnlijk niet plaatsvinden in 2021, maar we moeten er wel rekening mee houden dat een daling van de aandelenmarkt nog steeds een mogelijkheid is.

Hoe ziet de aandelenmarkt eruit in 2021?

In 2021 kunnen we enig economisch herstel zien dat mogelijk de aandelenmarkt zou kunnen stimuleren.

Ryan Ermey, schrijft voor Eikels groeien stelt dat “naarmate de economie herstelt, de voorraden zullen blijven stijgen”, eraan toevoegend dat “analisten verwachten dat de economie in 2021 zal groeien”Naarmate de distributie van vaccins aantrekt.

Bovendien voegde Ermey eraan toe dat Wells Fargo verwacht dat “kleine bedrijven het voortouw zullen nemen in 2021, met grote bedrijven waren van plan om slechter te presteren dan het gemiddelde aandeel​.

Met dat in gedachten kan het verstandig zijn om meer te focussen op kleinere bedrijven dan op grotere.

John Jennings schrijft voor Forbes gaf wat hij een ‘onbevredigende’ voorspelling voor 2021 noemde, zeggende: “[m] y voorspelling voor wat de markt in 2021 zal teruggeven is hetzelfde als mijn voorspelling voor 2020: het zal waarschijnlijk omhoog zijn, maar het kan ook omlaag”.

Trefwoorden die er zijn ‘waarschijnlijk’ en ‘misschien’. Dus hoewel voor hem in ieder geval de aandelenmarkt in 2021 waarschijnlijk hoger zal zijn, is er nog steeds een kans dat het ‘misschien’ niet.

Een ander ding waar aandelenhandelaren op moeten letten, is of aandelen die het goed deden tijdens de pandemie zouden kunnen stoppen met stijgen, of in ieder geval uit het momentum.

2020 zag aandelen zoals Netflix, Amazon en Zoom doen het echt goed, vooral omdat het bedrijven waren waar mensen gebruik van konden maken vanuit het comfort van hun huis met een internetverbinding.

Als we in 2021 een sterk herstel van het coronavirus zien, kunnen deze voorraden misschien stagneren naarmate de gewoonten van de consument veranderen.

Reddit, GameStop en Robinhood

Misschien wel een van de meest interessante verhalen die aandelenhandelaren in gedachten moeten houden voor 2021 is Reddit en GameStop.

Zoals CNN’S Allison Morrow beschreef het, het is echt een‘ David en Goliath-verhaal ’. Met jonge, amateur-daghandelaren op de pagina Reddit WallStreetBets die de rol spelen van David en Wall Street-short-sellers die de rol van Goliath spelen.

Morrow legde de doelen van de Redditor uit als volgt: “Aandelenkoersen verhogen om winst te behalen voor zichzelf, en tegelijkertijd de gevestigde investeerders dwingen bearish weddenschappen op te geven tegen worstelende bedrijven zoals GameStop (GME), AMC (AMC), Macy’s ( M) en verschillende anderen “.

Hoewel u in eerste instantie misschien denkt dat een groep amateur-daghandelaren weinig kans maakt tegen de ‘profs’ van Wall Street, moet u waarschijnlijk worden verteld dat de De WallStreetBets-groep heeft 8,8 miljoen volgers.

Door samen te werken, slaagde de groep erin de prijs van GameStop-aandelen op te drijven tot $ 347,51, zijn hoogste ooit en verschillende hedgefondsen die GameStop wilden shorten, maakten zich behoorlijk zorgen.

Waarom is dit allemaal belangrijk voor beurshandelaren??

Het is belangrijk omdat we hier in 2021 wellicht meer van zullen zien. Reddit wordt een knooppunt waar daghandelaren in de detailhandel kunnen samenwerken als een enkele eenheid en hebben een echte impact op de markt.

Dus, waar u uw beursnieuws ook vandaan haalt, zorg ervoor dat u Reddit ook zo nu en dan controleert.

Maar wacht, er is meer aan dit verhaal …

Korte tijd later kwam Robinhood, een mobiele app voor handel, al snel in de problemen toen ze blokkeerden hun handelaren om GameStop te blijven kopen en andere aandelen die Redditors hadden opgedreven, waardoor ze alleen hun posities konden sluiten.

Robinhood noemde ‘vluchtigheid’ als de reden achter het blok wat veel Redditors boos maakte die de app gebruikten om GameStop-aandelen te kopen. Voor hen voelde het alsof Robinhood een samenwerking had aangegaan met de hedgefondsen en short-sellers op Wall Street.

De kwestie bracht zowel politiek links als rechts samen in de VS, waarbij mensen aan beide kanten het erover eens waren dat Robinhood handelaren niet zou moeten kunnen blokkeren bij het openen en sluiten van posities..

Mogelijk zien we enige beweging weg van Robinhood en zelfs een mogelijk onderzoek naar dit soort activiteiten in 2021.

Lees verder:

Top 9 aandelen die zijn ingesteld om u rijk te maken

Top 10 Britse aandelen om te overwegen voor 2021

Top FTSE 100-aandelen om te kopen in 2021

Hoe u de beste aandelen kiest om nu te kopen

Is Apple-aandelen een goede investering??

Let op: in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties. De waarde van beleggingen kan zowel dalen als stijgen. Alle meningen, nieuws, onderzoeken, analyses, prijzen of andere informatie op deze website worden verstrekt als algemeen marktcommentaar en vormen geen beleggingsadvies. Trading Education is niet verantwoordelijk voor enig verlies dat voortvloeit uit een investering op basis van enige aanbeveling, voorspelling of andere verstrekte informatie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me