Welke top 10 Britse aandelen zullen in 2021 exploderen?

Top 10 van beste Britse aandelen om te overwegen in 2021

Bent u van plan om in 2021 in de Britse aandelen te investeren? Welke Britse aandelen moet u in 2021 beleggen? Wordt 2021 een goed jaar om te investeren in de Britse aandelenmarkt? Welke Britse aandelen zullen het beste rendement opleveren in 2021? Laten we kijken!

We weten allemaal dat 2020 een behoorlijk hectisch jaar is geweest voor de Britse aandelenmarkt en velen van ons zijn bezorgd over wat 2021 zou kunnen brengen..

We hebben het u gemakkelijk gemaakt met onze complete gids voor de top 10 van Britse aandelen om te beleggen voor 2021.

Of u nu nieuw bent met beleggen of een ervaren belegger bent, het uitkijken naar en kiezen van de beste Britse aandelen om in te beleggen kan een uitdaging zijn of het kan een stuk eenvoudiger lijken dan u misschien denkt. Het komt gewoon neer op uw begrip van de markt en kennis van individuele aandelen.

2020 was op zijn zachtst gezegd een uitdagend jaar, maar veel bedrijven hebben nog steeds geprofiteerd van zo’n moeilijk jaar, waardoor veel Britse aandelen ofwel in een sterke positie verkeren omdat ze in de loop van het jaar enorm zijn gestegen en naar verwachting verder zullen gaan, ofwel daar zijn veel aandelen die in een goede positie zitten, maar gewoon wachten op het juiste moment.

Realistisch gezien is de perfecte tijd voor deze aandelen die in die categorie passen, zodra de wereld zich begint te openen en te opereren binnen normalere tijden, wat optimistisch lijkt niet zo ver weg te zijn.

Lijst met 10 Britse aandelen die in 2021 zullen exploderen:

U kunt al deze topaandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

Hoe u de beste Britse aandelen kiest?

Het kiezen van dergelijke presterende Britse topaandelen kan eenvoudig zijn, u hoeft alleen maar tijd en uw toewijding te reserveren om de verschillende aandelen op de markt te bekijken..

Er is meer voor nodig dan alleen kijken naar de geschiedenis van een aandeel, hoewel dit u wel een indicatie geeft van hoe goed en gewild een aandeel is. Hoewel u hoogstwaarschijnlijk zult zien dat velen zijn afgestapt als gevolg van de Coronavirus-pandemie, aangezien minder vraag minder activiteit vertoont, maar voor die aandelen is het nog steeds gelukt om zich opnieuw vorm te geven en wachten ze op het hoopvolle nieuws van normaliteit dat terugkomt in de licht.

Bovendien zijn er aandelen die zeer goed hebben gepresteerd en die nog steeds een groot groeipotentieel bieden, zodat ze ook het hele jaar door kunnen exploderen.

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van dergelijke aandelen. Door eerst naar verschillende branches te kijken, krijg je een goed en duidelijk beeld van hoeveel groei en vraag er binnen verschillende branches zichtbaar is. De financiële en technische industrieën zijn bijvoorbeeld altijd solide sectoren geweest, hoewel ze in de loop van het jaar hun ups en downs hebben gekend, ze hebben nog steeds enorme groeivooruitzichten als we vooruitkijken na Covid-19..

Dan is het tijd om naar de financiële elementen van een aandeel te kijken, inclusief de Top Line van een aandeel, de omzet, om te zien wat het de afgelopen tijd heeft bereikt. Dit geeft u een duidelijk beeld van hoe gewild een aandeel is en geeft u ook een idee van waar het aandeel potentieel toe in staat is in termen van groeivooruitzichten..

Kijken naar de toekomstperspectieven van het bedrijf in termen van wat ze willen bereiken en of ze opnieuw hebben geïnvesteerd om te groeien in de langetermijnvooruitzichten is een ander element om rekening mee te houden, samen met kijken naar wat analisten ook over deze aandelen hebben gezegd. kan ook voor u van nut zijn.

Neem de modewinkel ASOS PLC (ASC), dit modemerk was op zichzelf al een sterke speler die een omzetstijging tot 23% opleverde binnen het Q3 2020-rapport van het bedrijf dat eindigde op 31 december. Dit is zonder de inkomsten die het merk nu zal ontvangen door de overname van Arcadia Group-merken zoals Topshop. Dat is ook de reden waarom dit aandeel op de lijst komt als een aandeel dat ongetwijfeld verder zal exploderen in 2021 en nog vele jaren, hoewel het hoogstwaarschijnlijk een van de duurste zal zijn om te kopen.

Een andere factor die u moet overwegen, is de kapitalisatie van de aandelenmarkt, dit geeft u inzicht in hoeveel een bedrijf waard is, dat wordt gedefinieerd als de totale marktwaarde van uitstaande aandelen. Naast het kijken naar de aandelenkoers van een aandeel, kan dit ook het potentieel aangeven. Let op, soms is dit niet altijd het geval en daarom is het verstandig om je eigen achtergrondonderzoek te doen.

Vervolgens kunt u de statistieken van een aandeel nader bekijken, waaronder een aandelenkoers / winstverhouding, koers / winstverhouding en ROE-verhouding. Dit zijn allemaal goede statistieken om naar te kijken om te bepalen of een aandeel in een goede positie zit. Al deze statistieken stellen een belegger in staat om te evalueren hoe goed een aandeel presteert en hoeveel er uit het aandeel kan worden gewonnen, terwijl hij de verplichtingen van de aandelen in aanmerking neemt, waardoor dit de reden is waarom de ROE (return-on-equity-ratio) een goede statistiek om te gebruiken om het rendement op de nettoactiva te zien.

Nadat we alle elementen hebben uiteengezet om te onderzoeken hoe u de best presterende aandelen kunt kiezen, is het verstandig om ook vooruit te denken, want binnen beleggen is niets zeker dat een aandeel sterk blijft en presteert, en dat is waar aanvullend onderzoek naar komt Speel.

Waarom kiezen voor deze topaandelen in het VK en hoe lijken ze te exploderen in 2021??

De volgende vraag om naar te kijken is waarom deze top 10 gekozen Britse aandelen kiezen om in te beleggen en hoe ze eruit zien te exploderen in 2021..

Zoals u kunt zien in de lijst met top 10 Britse aandelen die op het punt staan ​​te exploderen, hebben al deze aandelen veel overeenkomsten, waaronder elk hun eigen sterke prestatiegeschiedenis met de meer recente dagen, samen met sterke mogelijkheden voor groeipotentieel voor de lange termijn. vooruitzichten.

Hoewel het duidelijk is dat deze aandelen allemaal verspreid zijn over verschillende industrieën, zijn dit allemaal industrieën die opnieuw zullen stijgen of zoals ze hebben aangetoond.

De bevestiging dat deze aandelen in 2021 exploderen, berust voornamelijk op hoe de wereld dichter bij de normaliteit kruipt, is het eerste antwoord. Aandelen zoals Rolls-Royce Holdings (RR.), Die de lijst hebben gehaald, zullen enorm profiteren van de luchtvaartsector en duidelijker naarmate er weer meer auto’s op de weg komen. Evenzo met InterContinental Hotels Group (IHG), die in 2020 veel aandacht had omdat de aandelenkoers van aandelen steeg, maar naarmate we dichterbij komen, is dit aandeel zeker een aandeel dat kan exploderen, aangezien individuen zich haasten om een ​​put te krijgen. welverdiende vakantie of minivakantie in een van hun vele hotels over de hele wereld.

Deze gekozen aandelen bieden investeerders grote vooruitzichten in termen van waarde. De langetermijnvooruitzichten van deze aandelen zien er rooskleurig uit, aangezien ze momenteel in een goede financiële positie verkeren, zelfs als we bedenken hoe verwoestend 2020 voor sommige van deze aandelen is geweest en naarmate de tijd voortschrijdt. Aangezien deze aandelen streven naar een hoog rendement, lijkt het er nu ook op dat we kunnen investeren in deze explosieve topaandelen in het VK..

Laten we nu eens kijken naar de topaandelen in het VK die de lijst van 10 Britse aandelen hebben gehaald die naar verwachting in 2021 zullen exploderen..

1. Dunelm Group Plc (DNLM.L)

Hoewel dit aandeel goed presteert en blijft presteren, wil dat niet zeggen dat dit aandeel zichzelf in de toekomst niet kan overtreffen. Omdat het een zeer populaire keuze is voor Britse retailers en vooral omdat het goed heeft gepresteerd in 2020, wat kan worden geleid door tal van factoren, waaronder nieuwe huiseigenaren, aangezien Dunelm bekend staat om zijn producten van goede kwaliteit tegen lagere kosten, bijvoorbeeld dan Next PLC (NXT).

Het Britse aandeel is getuige geweest van een omzetstijging van 23% op jaarbasis tot £ 719,4 miljoen, gedreven door de toename van 14,6% in digitale verkoop, die als een totale digitale verkoop met 111% op jaarbasis steeg als gevolg van de aanhoudende pandemie..

En het genietende nieuws houdt daar niet op voor de woninginrichtingsvoorraad, want het rapporteerde een brutomarge van 52% in vergelijking met H1 FY20 van 51,5%, een stijging van de bedrijfskosten / verkoop met 100 basispunten, een sterke vrije kasstroompositie van £ 98 miljoen in vergeleken met 2020 voor £ 63,9 miljoen.

Hoewel je je misschien afvraagt ​​dat als dit bestand al is vastgesteld dat het al explodeert, waarom dan deze lijst maken. Maar vooruitkijkend op dit aandeel naar de toekomstige potentiële inkomsten, wordt verwacht dat het met 12,25% per jaar zal groeien terwijl het in een sterke financiële positie verkeert, het kan meer groei opleveren.

In de afgelopen dagen heeft dit aandeel in feite een diepe duik genomen doordat de plaatsvervangend voorzitter £ 192 miljoen aan aandelen verkocht, waardoor beleggers zich afvragen waarom de enorme interne verkoop van het aandeel, terwijl het een consensus heeft gekregen ‘Hold ‘rating gegeven door 9 analisten die het aandeel bekijken.

Met dergelijk nieuws is deze populaire Britse retailer zeker een die in de toekomst naar goede winsten kan kijken. Dat laat dit aandeel een om in de gaten te houden, vooral als de aandelenkoers blijft dalen, aangezien het vandaag op £ 13,12 zit na een daling van 7% na recente nieuwskoppen, die momenteel overgewaardeerd is op basis van boven de reële waarde.

2. Whitbread PLC (WTB.L)

Whitbread PLC is een Brits restaurantbedrijf dat algemeen bekend staat om zijn grootste divisiehotelketen, Premier Inn, samen met Beefeater, Table Table en Brewers Fayre.

Zoals we weten, is in 2020 getuige geweest van de horeca in de loop van het jaar en alle zittingen zijn vandaag gesloten voor binnen dineren en alleen beschikbaar voor bezorgdiensten. Maar in het licht van de wijdverbreide verspreiding van vaccinaties, komt het steeds dichterbij om dergelijke merken opnieuw te openen. En als ze dat doen, ziet dit eruit als een voorraad die zal exploderen als individuen het plezier van dineren in een restaurant opnieuw verwelkomen en waarderen..

In het Q3 FY21-rapport van het bedrijf was het duidelijk om te zien dat de hotelketen Premier Inn van dit aandeel Whitbread in een goede positie heeft gehouden, ondanks de gevolgen van de Covid-19-pandemie en zelfs het archiveren van marktaandeelwinsten in het VK, terwijl het bleef uitbreiden binnen Duitsland.

In het Q3-rapport van het bedrijf dat de 13-weekse periode eindigde op 26 november, meldde Whitbread Plc dat de totale verkoop van accommodaties in Premier Inn UK 8,9 procentpunt hoger was dan verwacht, wat leidde tot een marktaandeelgroei van 11,4%. Ondanks dat de totale verkoop van accommodaties in het VK als gevolg van de pandemie in het algemeen met 55,2% is gedaald, zijn er nog steeds duidelijke positieve signalen..

Het merk versnelde zijn groei in Duitsland met een pijplijn van 68 hotels die 13 hotels van de Centro Group verwierven, terwijl de Britse aandelen de kasstroom stevig in de hand hielden. Het laten staan ​​van deze aandelen is een uitstekende positie voor de langetermijnvooruitzichten.

Aangezien het bedrijf heeft bevestigd, zijn de kortetermijnvooruitzichten voor dit aandeel enigszins uitdagend vanwege zware beperkingen, maar de langetermijnvooruitzichten lijken erop te wachten dat dit aandeel het beter zal doen met een winstvoorspelling dat dit aandeel met 105% per jaar zal groeien..

Het aandeel heeft een huidige aandelenkoers van £ 34,29, wat momenteel opnieuw overgewaardeerd lijkt te zijn, maar heeft positieve vooruitzichten als het gaat om de PB-ratio van 1,5. Andere factoren, waaronder de P / E-ratio en ROE-ratio van het aandeel, geven u geen duidelijk inzicht in dit aandeel vanwege de impact die Covid-19 op dit aandeel heeft..

Maar zonder twijfel is Whitbread PLC een Brits aandeel dat zal stijgen naarmate we dichter bij de wereld komen die weer normaal wordt. En hoewel het zich in een groeiende, gezonde positie bevindt, is deze voorraad zeker een optie die u in de loop van het jaar aan uw collectie kunt toevoegen.

3. Rolls-Royce Holdings PLC (RR.L)

Oké, een Brits aandeel dat het afgelopen jaar enorm hard is geraakt, is Rolls-Royce Holdings PLC (RR). Het Britse lucht- en ruimtevaart- en defensiebedrijf zag zijn aandelenkoers over een periode van 12 maanden met meer dan 62% dalen.

De reden waarom dit het geval is voor RR-aandelen, of Rolls-Royce om een ​​sleutelelement te noemen, is de op een na grootste fabrikant van vliegtuigmotoren ter wereld. En natuurlijk, van de aanhoudende dodelijke ziekte waartegen de wereld momenteel vecht, is als nooit tevoren getuige geweest van de reis- en luchtvaartindustrie die aantoonbaar bijna tot stilstand is gekomen in vergelijking met normale tijden..

Dit was en is een enorme klap voor RR-aandelen, maar het Britse bedrijf heeft nog steeds zijn handen in andere wegen, waaronder de voortstuwings- en energiesectoren voor schepen en het produceren en maken van energiesystemen in verschillende andere industrieën..

Het aandeel staat vandaag op iets minder dan £ 1,00, wat aanzienlijk ondergewaardeerd is als je het vergelijkt met het marktgemiddelde. Dit aandeel heeft een bereik van 52 weken van 0,90 op het laagste en 711 op het hoogste, wat laat zien hoe volatiel de aandelenkoers van dit aandeel eigenlijk kan zijn. Maar niettemin heeft dit aandeel een groot potentieel om vooruit te komen.

Een andere mogelijkheid voor deze voorraad zouden elektrische straalmotoren kunnen zijn, dit zou het volgende ‘grote ding’ kunnen zijn. Aangezien elektrische auto’s in 2040 de weg lijken te domineren, loopt dit voorop voor RR. om te kijken naar de nieuwe generatie binnen de luchtvaart.

Misschien kan de nieuwe CFO, Deloitte Partner Kakoullis, helpen met het in gang zetten van deze vooruitstrevende weg.

Rolls-Royce Holdings is als geen ander, de klassieke Britse productie onderscheidt zich op vele manieren en daarom kiezen topbedrijven zoals Emirates Airlines en Air France ervoor om te profiteren van RR. krachtige motoren, die niet goedkoop zijn.

Hoewel dit bestand enige tijd nodig heeft om te exploderen, terwijl het realistisch gezien meer dan waarschijnlijk niet zal exploderen in 2021, zal het echter weer vaart krijgen om te zijner tijd tot een explosie te leiden in de komende jaren. een aandeel om eventueel te kopen of om dit Britse topaandeel goed in de gaten te houden.

4. InterContinental Hotels Group PLC (IHG.L)

De hospitality-groep die eigenaar is van enkele van ‘s werelds toonaangevende hotelmerken, zoals InterContinental, Kimpton Hotels and Resorts, Crowne Plaza, Holiday Inn en nog veel meer, allemaal verspreid over verschillende continenten, wil goede inkomsten archiveren zodra internationale reizen kunnen hervatten als deze merken staan ​​wereldwijd sterk onder consumenten.

In de afgelopen dagen heeft het aandeel zijn groeivooruitzichten voortgezet, aangezien het een overeenkomst heeft gesloten met Immohold Hospitality om InterContinental Rabat in Marokko uit te breiden en te laten groeien. Bovendien is de aanmelding bij IMG bedoeld om een ​​luxeportfolio uit te breiden in belangrijke gebieden in het Midden-Oosten. Dit geplande plan wil zijn deuren openen in het begin van 2022, het perfecte moment om te opereren, ervan uitgaande dat het internationale reizen weer naar normale tijden is hervat..

IHG heeft ook bevestigd dat ze momenteel 53 hotels in de pijplijn hebben die wachten op opening binnen de komende drie tot vijf jaar..

Op basis van de toekomstperspectieven van het bedrijf heeft IHG-aandelen een verwachte winstgroei van 67% per jaar gekregen, ervan uitgaande dat de wereld volledig of min of meer operationeel is.

Afgezien van deze groeivoorspelling, hebben 18 Wall Street-analisten hun voorspellingen voor InterContinental Hotels Group uitgedrukt, wat ertoe heeft geleid dat het aandeel een algemene Consensus ‘Hold’-beoordeling heeft op basis van de resultaten van 11 analisten.

Het aandeel heeft momenteel een aandelenkoers van £ 50,74, die de afgelopen drie maanden relatief stabiel is geweest en we kunnen verwachten dat de aandelenkoers van dit aandeel verder zal stijgen naarmate we het jaar ingaan. Naast een bereik van 52 weken van tussen £ 23,85 op het laagste en £ 51,46 op het hoogste.

Omdat dit aandeel het hele jaar door met negatieven werd verhandeld, zal het bekijken van de aandelen verschillende andere statistieken, waaronder de ROE- en P / E-ratio, u niet veel opleveren..

Als u naar de prestaties van dit aandeel in normale tijden kijkt, krijgt u een indicatie van hoe dit aandeel kan groeien, binnen het jaarverslag van het bedrijf over het volledige jaar 2019 steeg de omzet met bijna 7% op jaarbasis tot £ 4.627 miljoen met een bedrijfswinst gestegen met 8,2% £ 630 miljoen.

Deze Britse hotelketen heeft de steun om dit aandeel in de aanloop naar het jaar te laten exploderen, en dit aandeel is er een waar beleggers de afgelopen maanden optimistisch over waren. Maar we geloven dat IHG de duidelijke kenmerken heeft om in 2021 een hit te worden.

IHG is ook een dividendaandeel dat momenteel een dividendrendement van 1,5% heeft.

5. British American Tobacco PLC (BATS.L)

Als u een stap voor bent, zult u hebben gezien dat dit sterke Britse tabaksconcern zijn voorlopige resultaten heeft gepubliceerd vanaf 17 februari 2021, die bevestigden dat dit aandeel ‘Accelerating Transformation’ ondanks de effecten die Covid-19 op de wereld heeft uitgeoefend, heeft leidde deze voorraad om te leveren.

De omzet, bedrijfswinst en winst zijn allemaal gestegen, samen met de aangepaste bedrijfswinst met 4,8%, de gecorrigeerde verwaterde winst per aandeel met 5,5% en ten slotte de operationele cashflow die 90% van de doelstelling bereikte met een conversie van 103%.

Het aandeel bevestigde ook een stijging van 2,5% tot 215,6 pence per aandeel voor zijn dividend.

Ondanks de grote uitdagingen is het hebben van een omzetstijging van 3,3% ten opzichte van 2019, zoals het staat op £ 25,7 miljard, een schitterend resultaat voor het bedrijf. Bovendien werden in totaal 13,5 miljoen consumenten geteld voor de voorraad niet-brandbare producten, een stijging met 3 miljoen aan het einde van het jaar met als doel de toekomstige doelstelling van het bedrijf om binnen 9 jaar 50 miljoen te halen, te bereiken..

De bedrijven die plannen verwierven, hebben ook geprofiteerd, aangezien ze binnen de VS zijn uitgebreid met BME dat het Amerikaanse bedrijf Dryft overneemt..

Wat is er vooruit kijken voor deze voorraad?

Het aandeel heeft aangekondigd dat het momenteel voorloopt op waar het zou moeten zijn om tegen 2022 £ 1 miljard aan jaarlijkse besparingen op te leveren, zich te ontwikkelen in operationele capaciteiten en te investeren in nieuwe categorieën..

Het aandeel heeft momenteel een aandelenkoers van £ 26,27 met een bereik van 52 weken tussen £ 23,82 op zijn laagste en £ 33,52 op zijn hoogste punt. Tegen deze prijs ligt het momenteel onder de reële waarde, wat een andere sterke reden is om dit aandeel nu te overwegen, terwijl het bedrijf een koers / winstverhouding van net onder de 10 heeft, wat goed is in vergelijking met het marktgemiddelde..

Dit aandeel heeft winstgevendheid, een sterke positie die in termen van groei naar 2021 evolueert, samen met voorspellingen die zullen groeien, maakt dit aandeel er een om in uw portefeuille te hebben..

6. AstraZeneca PLC (AZN.L)

Sommigen zullen misschien verbaasd zijn om te zien dat dit opmerkelijke en presterende biofarmaceutische bedrijf op de lijst komt als een aandeel dat in 2021 kan exploderen, omdat je zou hebben gedacht dat 2020 dit al zou hebben meegemaakt, wat tot op zekere hoogte juist is..

Maar hoewel dit aandeel als gevolg van de Covid-19-pandemie naar nieuwe hoogtepunten is gedaald, heeft het nog steeds voldoende ruimte om te groeien naarmate we verder gaan in de Post Covid-19-wereld.

In 2020 stegen de inkomsten van AZN met een enorme 140% onder invloed van de sterke vraag naar een vaccin om dit dodelijke virus dat onder ons is te helpen grijpen of te voorkomen. En daar blijft het niet bij, want er is een voorspelling voor de winst voorspeld dat dit aandeel verder zal groeien met 22,50% per jaar.

Niet alleen is de Covid-19-vaccinatie een van de belangrijkste gespreksonderwerpen op de lippen van de meeste mensen, AstraZeneca PLC is ook sterk in de sector Nieuwe Geneesmiddelen, die bewezen heeft een stille kracht te zijn om groot succes te behalen voor het toonaangevende bedrijf..

In het recente Jaarverslag 2020 van het bedrijf was het bewijs te zien voor de sector Nieuwe Geneeskunde, aangezien de totale omzet met 33% steeg tot $ 13.950 miljoen. Bekijk dit vervolgens in de andere rapporten van het bedrijf waar de totale inkomsten inclusief productverkopen en samenwerkingsopbrengsten met 9% zijn gestegen tot $ 26.617 miljoen, terwijl de productverkopen met 10% zijn gestegen tot $ 25.890 miljoen..

Kijkend naar de nettokasstroom uit bedrijfsactiviteiten van dit aandeel, was dit een enorme sprong voor het aandeel, aangezien het groeide met 62% bij archivering van $ 4,8 miljoen.

Uit deze resultaten blijkt dat deze voorraad kan leveren en de prognose is ingesteld om meer te bereiken. Hoewel een winstprognose is vastgesteld zoals hierboven vermeld, zijn de prognoses voor de winst per aandeel (EPS) ook vastgesteld op $ 4,75 tot $ 5,00, ongeveer ongeveer 20% groei in 2020.

Dit aandeel haalt alle juiste noten en is tegelijkertijd een sterk aandeel om duurzaamheid te bereiken, aangezien het probeert te werken aan duurzame oplossingen voor de gezondheidszorg tussen alle behandelingen en het grijpen of voorkomen van nieuwe en bekende ziekten rondom.

7. GlaxoSmithKline PLC (GSK.L)

Dit gloeiende farmaceutische bedrijf heeft jarenlang een sterk Brits aandeel gehad dankzij zijn vaccins en farmaceutische divisies.

Nu neemt dit aandeel zijn kracht naar nieuwe hoogten, want na de fusie van het merk met biotechbedrijf Vir vorig jaar, zijn de bedrijven klaar om samen de voortdurende strijd tegen het Covid-19-virus en andere veelgevraagde vaccins aan te pakken om te helpen genezen andere ziekten zoals griep, die een historisch dieptepunt heeft bereikt, voornamelijk als gevolg van minder sociale interactie.

De winst is in de afgelopen vijf jaar met iets minder dan 30% gestegen en er wordt voorspeld dat ze in de toekomst met nog eens 6,20% per jaar zullen groeien.

Deze groei is haalbaar voor het merk, aangezien het vaccinsegment van dit merk £ 7 miljard in termen van inkomsten bereikte binnen het volledige jaar- en vierde kwartaalrapport van het bedrijf. Hoewel deze sector achterloopt op zijn farmaceutische en consumentensegmenten, lijdt het geen twijfel dat het een van de betere presteerders zal worden naarmate we verder gaan, vooral omdat er overal ter wereld altijd veel vraag is naar vaccins..

We voorspellen dat de aandelenkoers van dit aandeel zonder twijfel hoger zal worden naarmate de tijd voortschrijdt, op basis van tal van solide factoren, waaronder de sterk gefocuste vaccindivisie. Het aandeel heeft momenteel een aandelenkoers van £ 12,70 met een goede P / E-ratio van 11,1 en een PB-ratio van 4,5, die, wanneer je deze factoren combineert met de groeivooruitzichten van de aandelen, op een relatief goede plek zit..

Bovenop deze positieve punten betaalt GSK ook een sterk en betrouwbaar dividend van 6,2%, wat een geweldige passieve inkomstenstroom oplevert.

8. J Sainsbury PLC (SBRY)

Toegegeven, deze branche wordt beschouwd als een veilige gok in zulke uitdagende tijden omdat ze een essentiële retailer zijn. J Sainsbury PLC (SBRY) heeft echter, net als andere toonaangevende retailmerken, het hele jaar door een sterke verkoopvraag gezien, aangezien individuen ofwel thuis creatief willen zijn of gewoon op zoek zijn naar essentiële boodschappen..

Met het Q3-rapport van het bedrijf was het duidelijk dat het merk positieve resultaten had gearchiveerd: de totale detailhandelsverkopen stegen met 7,1%, de kruideniersverkopen stegen met 8,2%, de digitale verkoop steeg met 117% tot £ 5,8 miljard, bijna 40% van de totale verkoop via online omzet met omzet uit kruidenierswaren met 102% gestegen.

Dit bevestigt de vrije kasstroom van £ 943 miljoen en de onderliggende winst voor belastingen van $ 301 miljoen.

Deze resultaten laten een sterke vraag van consumenten zien en zoals hierboven vermeld, vooruitgaand binnen de strategische plannen van het bedrijf, wil de Britse supermarktketen de voedselprijzen verlagen om zich te concentreren op het bieden van consistente waarde aan klanten, het versnellen van nieuwe producten die elk jaar worden gelanceerd en het vergroten van het aantal gemaksartikelen. winkels in wijken in de komende drie jaar. Samen met de andere bedrijven van het bedrijf staan ​​ze op hun eigen manier stevig vast.

Dit aandeel heeft een groot potentieel en heeft een winstvoorspelling gekregen van iets meer dan 70% per jaar naarmate we verder gaan, aangezien het momenteel wordt verhandeld tegen £ 2,31 per aandeel, wat er naar uitziet dat dit aandeel ondergewaardeerd is voor wat het vooruit kan kijken..

9. ASOS PLC (ASC)

Het volgende aandeel dat op de lijst komt, is dat van de online modewinkel ASOS PLC (ASC).

ASOS heeft ontegenzeggelijk een geweldig jaar achter de rug en heeft enorm geprofiteerd van de Covid-19 pandemie, aangezien de verkoop door het dak ging en als klap op de vuurpijl heeft Asos nu andere merken overgenomen, waaronder Arcadia’s Topshop, Miss Selfridge en HIIT in een deal met meer dan £ 330 miljoen.

Dit zorgde er natuurlijk voor dat de aandelenkoers van het aandeel steeg zodra het nieuws werd aangekondigd, dat vandaag £ 57,12 bedraagt, wat met bijna 20% is gestegen ten opzichte van eind januari, toen het iets minder dan £ 45,00 bedroeg. Dit komt door de recente aankopen van aandelen die ertoe hebben geleid dat dit aandeel binnen zijn aandelen is gestegen, in feite is de winst zelfs geschat op iets minder dan 360% in het afgelopen jaar..

Volgens de laatste verklaring van het bedrijf die eindigde op 31 december 2020, groeide het bedrijf met 24,5 miljoen actieve klanten, een stijging van 23% in detailhandelsverkopen en 16% in internationale detailhandelsverkopen..

Vooruitkijkend voor ASOS-aandelen is een winstprognose ingesteld van 18% per jaar, waarbij 14 Wall Street-analisten die het aandeel beoordelen, 14 koopbeoordelingen geven, wat een consensusbeoordeling van een ‘Koop’ in het algemeen geeft. Naast een gemiddeld twaalfmaands koersdoel van £ 57,66.

Deze online modewinkel zit al in een goede, solide positie en een waarin hij nog hoger lijkt te gaan klimmen, aangezien het merk ASOS nog steeds de thuisbasis is voor veel mensen om de nieuwste en betaalbare modetrends van over de hele wereld te kopen..

10. Vivo Energy (VVO.L)

Het benzinebedrijf Vivo Energy (VVO) heeft in 2020 geleverd en blijft benzine distribueren, niet alleen over het VK, maar over landen over de hele wereld, omdat het goed gepositioneerd wil zijn om in 2021 nieuwe hoogtepunten te bereiken..

In de recente handelsupdate van het bedrijf was het omgeven door positiviteit die werd voortgebouwd op de momentums van vorige kwartalen. Brandstofvolumes van 9,6 miljard liter, 7% minder dan vorig jaar als gevolg van Covid-19, terwijl de aangepaste EBITDA aan het eind van de huidige marktverwachtingen van $ 331 miljoen tot $ 354 miljoen lijkt te liggen. Het bedrijf leiden om in 2020 een dividend van 3,8 cent per aandeel (48 miljoen) uit te keren aan haar aandeelhouders.

De sterke prestaties van het bedrijf zijn sterk te danken aan het sterke bedrijfsmodel dat wordt toegepast.

Het Britse aandeel handelt momenteel aanzienlijk onder de reële waarde, aangezien het een aandelenkoers van £ 0,87 heeft, samen met een goede P / E-ratio van 18,7 en een goede PEG (koers-winstverhouding) van 0,9.

Ondanks dat deze benzinevoorraad een daling laat zien in zijn resultaten, voornamelijk als gevolg van de Covid-19 pandemie, is deze voorraad mooi gepositioneerd en wil het op dit moment van grote waarde zijn voor wat er mogelijk gaat komen voor deze benzinevoorraad.

Eén aandeel in het VK om dit jaar in de gaten te houden

CVS Group PLC (CVSG.L)

CVS Group (CVSG) is een sterk Brits bedrijf dat zijn naam vandaag meer zichtbaar heeft gemaakt op de markt, voornamelijk doordat meer huishoudens een nieuwe toevoeging aan hun gezin hebben toegevoegd.

In het laatste rapport van het bedrijf groeide de omzet met 5,2% tot £ 427,8 miljoen met een Adjusted EBITDA die met 30% steeg tot £ 71 miljoen. Cash uit bedrijfsactiviteiten steeg met 82% tot £ 94,8 miljoen. periode van zes maanden met een sterke vraag. Actieve lidmaatschappen namen ook toe, met iets minder dan 4% van de nieuwe leden die in december 2020 430.000 bereikten.

Dit aandeel is in 2020 goed gestegen, aangezien de aandelenprijs aanzienlijk is gestegen vanaf het dieptepunt in maart van £ 7,06, waar het vandaag op £ 17,38 staat, wat momenteel onder de reële waarde wordt verhandeld..

De groeiruimte voor dit aandeel valt niet te ontkennen, aangezien het bedrijf momenteel op zoek is naar uitbreiding van zijn essentiële diensten voor dierenwelzijn en naar het aanbieden van noodhulpdiensten, wat in lijn is met de consumententrends. Naast het ontwikkelen binnen zijn andere sterke wegen.

Verwacht wordt dat de verwachte inkomsten voor dit aandeel met iets minder dan 22% per jaar zullen groeien, terwijl het een algemene ‘Hold’-beoordeling heeft gekregen..

Overzicht

Samenvattend: deze 10 best presterende aandelen in het VK zullen naar verwachting meer groei en winst opleveren, aangezien we realistisch gezien naar medio eind 2021 kijken..

Deze ontluikende aandelen zijn verspreid over verschillende industrieën en bieden een combinatie van alles, waaronder een sterke financiële positionering, uitstekende mogelijkheden voor groeipotentieel, passieve inkomstenstromen omdat sommige van deze aandelen op de lijst sterke dividendbetalers zijn en aandelen die naar verwachting zullen worden goede investeringen op lange termijn.

Als beleggen nieuw voor u is en u een van deze Britse topaandelen aan uw groeiende portefeuille wilt toevoegen, zijn aandelen zoals GlaxoSmithKline (GSK) of ASOS PLC (ASC) geweldige toevoegingen, aangezien deze aandelen een geweldige langetermijnvooruitzichten bieden met geweldig rendement met stabiliteit.

Bovendien, als u een ervaren belegger bent, naast al deze aandelen die een groot potentieel bieden, misschien een aandeel zoals Rolls-Royce Holdings (RR) als u eenmaal aanvullend onderzoek heeft gedaan, misschien een Brits aandeel dat misschien net uw aandacht trekt.

Hoewel deze aandelen zoveel opwinding en positiviteit bieden en tegenwoordig goed op de Britse markt passen, is het vermeldenswaard dat alle aandelen hun eigen risico-elementen hebben.Daarom is het raadzaam om aanvullend onderzoek uit te voeren voordat u belegt in de door u gekozen aandelen..

eToro – Koop de beste Britse aandelen zonder commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Lees verder:

7 beste Britse aandelen om naar te zoeken in 2021 en daarna

Top 9 aandelen die zijn ingesteld om u rijk te maken

Top FTSE 100-aandelen om te kopen in 2021

Welke top 15 aandelen zullen exploderen in 2021?

Wat zijn de top 10 van Britse aandelen om te overwegen voor 2021??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me