Welke top 15 aandelen zullen in 2021 exploderen?

Deze top 15 aandelen die in 2021 exploderen, beloven een interessant jaar

Beste aandelen om te investeren in 2021

Bent u van plan om in 2021 in aandelen te investeren? Wilt u de voorraadtrends voor blijven? Welke aandelen moet u in 2021 beleggen? Wordt 2021 een goed jaar om in aandelen te investeren? Welke aandelen zullen het beste rendement opleveren in 2021? Wat kunnen we verwachten van de beurs in 2021? Laten we kijken!

We weten allemaal dat 2020 een behoorlijk hectisch jaar is geweest voor de aandelenmarkt en velen van ons zijn bezorgd over wat 2021 in petto heeft..

We hebben het u gemakkelijk gemaakt met onze complete gids voor de top 15 van aandelen om te beleggen voor 2021.

Beginners vinden het moeilijk om te vinden de beste aandelen in 2021. We hebben allemaal in deze situatie gezeten, dus maak je geen zorgen! we begrijpen hoe verwarrend het is bij het zoeken naar nieuwe aandeleninvesteringen. En daarom is Trading Education hier om te helpen.

Als u aan het begin van het jaar terugkijkt naar artikelen over ‘aandelen om in 2020 te beleggen’, niemand had kunnen voorspellen dat de ergste pandemie in 100 jaar is zou al onze verwachtingen tot stof blazen.

De toekomst van aandelen is nooit zeker, dus het maken van aandelenvoorspellingen kan lastig zijn, vooral sinds de perioden van volatiliteit na de pandemie van het coronavirus. Het goede nieuws is echter dat sommige aandelenexperts hebben gezegd dat 2021 het jaar van de aandelenmarkt zou kunnen worden.

En nu we uitkijken naar 2021, is het onmogelijk om te negeren dat er veel is veranderd.

In dit artikel kijken we naar mogelijk enkele van de 15 beste aandelen die in 2021 in overweging kunnen worden genomen! En waarom ze belangrijk zijn en wat ze waarde geeft.

Top 15 aandelen om te overwegen in 2021

Voordat we de beste aandelen in 2021 nader bekijken, zijn hier onze top 15 keuzes:

 1. Tesla
 2. Nikola
 3. Zoom
 4. Netflix
 5. Disney
 6. Beyond Meat
 7. PayPal
 8. Service nu
 9. eBay
 10. Google
 11. Facebook
 12. Alibaba
 13. Amazon
 14. appel
 15. Microsoft

U kunt al deze topaandelen, evenals vele andere, bij kopen eToro en betaal 0% kosten!

Zullen Voorraden in 2021 worden beïnvloed door het coronavirus?

En dat is een vraag, geen verklaring!

Het coronavirus is de olifant in de kamer – we kunnen het ons niet veroorloven er niet over te praten als we de toestand van de aandelenmarkt van 2021 bespreken.

Het is een discussie die moet plaatsvinden, hoe vaak je het ook hoort, hoe ziek je oren ook zijn van dat vervloekte woord.

Deskundigen voorspellen dat het coronavirus waarschijnlijk tot ver in laat 2021, wat betekent dat we een zeer ruige winter 2020/2021 kunnen hebben (vooral als we meer lockdowns zien!).

Er is een belangrijke illusie die u uit uw hoofd moet wissen.

U moet het coronavirus niet langer als iets slechts beschouwen en begin erover na te denken als iets dat gebeurt, een gebeurtenis. Het is nu een zekerheid.

De beste aandelenhandelaren maken zich geen zorgen of de markt het verbazingwekkend of slecht doet, het gaat erom of er iets is om te verhandelen, een richting om naar te volgen.

De grootste verandering is dat u, als aandelentrader, uw handelsbenadering in 2021 moet aanpassen om ervoor te zorgen dat u weg blijft van aandelen die in 2021 en focus op de rijzende sterren.

Zo, u moet het gevreesde virus in uw gedachten hebben, ongeacht het aandeel dat u besluit te verhandelen in 2021.

Dat gezegd hebbende, moet u ook het tegenovergestelde in gedachten houden. Hoewel de kans een stuk kleiner is, zou u dat ook moeten doen bereid je voor op wat er komt na het coronavirus ook.

Top 15 aandelen die in 2021 exploderen!

Hier is onze lijst met de top 15 aandelen die in 2021 exploderen! Houd ze in de gaten! Ze kunnen het volgend jaar uitzonderlijk goed doen.

Je zult VEEL websites zien wanneer je in Google typt welke aandelen je in 2021 wilt kopen, en het is best interessant om op te merken dat niet veel van hen dezelfde keuzes hebben.

Dat kan verschillende redenen hebben.

Potentieel zien ze de situatie heel anders, ze hebben andere informatie, weten meer of minder over bepaalde industrieën, en dan zijn er nog een aantal die de aandelen die ze online pushen daadwerkelijk hebben gekocht (bij Trading Education zouden we dit nooit doen! Totaal onethisch! ).

Zo, je moet echt voorzichtig zijn met wat je wilt verhandelen. Concentreer u niet te veel op het advies van mensen, kijk naar de grafieken en kom tot uw eigen conclusies!

Laten we verder gaan! Hier zijn de top 15 aandelen van Trading Education die in 2021 exploderen!

1. Tesla (TSLA)

Tesla moet een van de coolste aandelen zijn die we de afgelopen jaren hebben gehad. Het heeft mensen echt dichter bij de mogelijkheid gebracht om een ​​functionerende elektrische auto te bezitten, waardoor het onze eerste vermelding op onze lijst met top 15 aandelen is die in 2021 explodeert..

En niet alleen dat, maar ze maakten ook van het idee van een elektrische auto een ‘cool’ concept, terwijl het daarvoor gewoon niet dezelfde aantrekkingskracht had.

Dat beroep is deels te danken aan Elon Musk, die ook de CEO is van SpaceX en de oprichter van The Boring Company.

Maar aandelenhandelaren die handel Tesla hoewel nodig wees voorzichtig met Elon Musk, wiens grillige gedrag hen een aantal keren in de problemen heeft gebracht.

Hij is een grote Twitter-gebruiker en elke keer dat hij iets controversieel tweets, is er altijd een kans dat dit de prijs van Tesla kan schaden..

Heeft u overwogen aandelen Tesla te kopen??

2. Nikola (NKLA)

In 2021 kunnen we niet over Tesla praten zonder te praten over hun grootste en nieuwste rivaal, Nikola, die ook in de elektrische auto-industrie is gesprongen..

Nikola, die ook hun naam hebben ontleend aan de legendarische uitvinder Nikola Tesla, zijn dat wel hard op weg een alternatief te worden voor Musks Tesla voor emissievrije auto’s, die in 2020 veel aandacht krijgen.

Net als Tesla proberen ze ook elektrische voertuigen ‘cool’ te maken, hoewel ze dat lijken te zijn meer gericht op vrachtwagens op waterstof dan op sportwagens.

Nikola is voorlopig nog steeds de underdog op de markt voor elektrische voertuigen, maar ze cIk zou een zeer goede afdekking tegen Tesla kunnen vormen, waardoor het potentieel een van de 15 beste aandelen is die in 2021 explodeert.

Heeft u overwogen om Nikola-aandelen te kopen?

3. Zoomen (ZM)

Als er een bedrijf is dat de meesten van ons zich zullen herinneren wanneer we terugkijken naar 2020 in de komende jaren, dan zal het zeker Zoom zijn..

Hoewel ze al bestaan ​​sinds 2012, is het bedrijf in 2020 echt in ieders leven gekomen als een alternatief voor andere videoconferentiesoftware zoals Skype, dat de afgelopen jaren uit de gratie is geraakt..

Aandelenhandelaren moeten overwegen of ze denken dat Zoom de pandemie zal overleven.

Zal Zoom nog steeds worden gezien als de favoriete tool voor videoconferenties als we eindelijk weer terug zijn op kantoor? Of zal het gewoon vervagen? Die vraag zal bepalen of Zoom een ​​van de 15 beste aandelen zal zijn die in 2021 exploderen.

Een ander belangrijk ding dat handelaren in aandelen moeten overwegen over Zoom, is dat sommige in het begin beveiligingsexperts hebben kwetsbaarheden opgemerkt dat kan worden gemanipuleerd.

Als deze kwetsbaarheden niet correct zijn aangepakt en er gebeurt iets, kan dit de aandelenkoers van Zoom ernstig schaden.

Heeft u overwogen Zoom-aandelen te kopen??

4. Netflix (NFLX)

Het is echt niet verwonderlijk dat Netflix op deze lijst staat, zelfs voordat de pandemie Netflix enorm populair was. Het begon de gouden eeuw van online streaming zoals wij die kennen.

Hoewel veel andere bedrijven hun eigen streamingdiensten kunnen creëren, is Netflix al sterk ingeburgerd, met een breed scala aan inhoud uit veel verschillende bronnen, inclusief hun eigen originele inhoud.

Het is die grote verscheidenheid aan inhoud en ervaring op de markt waardoor het waarschijnlijk een van de 15 beste aandelen zal zijn om in 2021 te investeren.

Maar, net als Tesla, Netflix is ​​niet meer de enige in deze branche. Rivalen komen dik en snel, velen van hen zijn bekende televisie- en filmgerelateerde bedrijven, zoals HBO en Disney (zie hieronder).

Ze zijn echter niet zo groot als de grootste rivaal van Netflix – Amazon Prime Video, dat ongeveer 150 miljoen abonnees heeft (vermoedelijk 11% van de markt wereldwijd) en veel inhoud die alleen voor hen beschikbaar is.

Heeft u overwogen om Netflix-aandelen te kopen??

5. Disney (DIS)

Een superbelangrijk ding om in gedachten te houden over Disney is dat ze niet alleen films maken, wat natuurlijk erg ontwricht is in 2020.

Ze zijn ook een enorme streamingdienst en lanceren Disney + in november 2019, en met een schat aan populaire films en tv-shows om te laten zien.

Ze streamen niet alleen Disney-content, maar ook van partners zoals National Geographic, Marvel en Pixar om er maar een paar te noemen. Het is waarschijnlijk hun spaarpunt geweest, waardoor wordt voorkomen dat 2020 een echt moeilijk jaar wordt.

Bovendien verdienen ze natuurlijk ook geld aan merchandise, die immens populair is bij jonge kinderen.

Dit heeft ze op hun beurt weer gemaakt opmerkelijke rivalen van Netflix. Hoewel Netflix misschien een uitgebreider aanbod aan inhoud heeft om te streamen, is Disney erg rijk en zou dit na verloop van tijd kunnen overwinnen.

Nogmaals, er is geen reden waarom u niet beide kunt verhandelen als je een goed inzicht hebt in de branche.

Dit maakt Disney een geweldige hedge-optie voor Netflix en mogelijk een van de top 15 aandelen die in 2021 exploderen.

Heeft u overwogen om Disney-aandelen te kopen??

6. Beyond Meat (BYND)

Beyond Meat is een interessante keuze voor 2021 en zal zeker opvallen in deze lijst. Ze gespecialiseerd in alternatieve vleesproducten gemaakt van planten, meestal na te bootsen kip, rundvlees en varkensvlees.

Ze zijn geprezen door beroemdheden die hun populariteit enorm hebben vergroot en partnerschappen zijn aangegaan met Dunkin ’Donuts, Tesco in het VK en anderen in Canada..

Beyond Meat wordt ook geprezen ook milieuvriendelijk met een belangrijke focus op duurzaamheid.

Als de markt voor veganistisch / vegetarisch eten de komende jaren blijft groeien, is de kans groot dat Beyond Meat ook zal blijven groeien.

Dit maakt Beyond Meat mogelijk een van de beste groeiaandelen voor 2021 en mogelijk een van de top 15 aandelen die in 2021 exploderen..

Bij alle aandelen zijn er echter dingen om op te letten en Beyond Meat is niet anders.

Er zijn geweest zorgen over voedselveiligheid evenals enige bezorgdheid over de ‘ultra ’verwerkte aard van hun voedsel te.

Zorg er dus voor dat u dit onderzoekt als u Beyond Meat overweegt.

Heeft u overwogen om Beyond Meat-aandelen aan te schaffen??

7. PayPal

Misschien is het niet zo verwonderlijk, PayPal had echt een geweldig 2020 en het is waarschijnlijk te wijten aan de pandemie van het coronavirus, waardoor het kan fungeren als een alternatieve manier om geld te sturen naar mensen die u niet kunt bereiken.

De betalingsservice maakte het een stuk gemakkelijker voor mensen om geld naar elkaar te sturen tijdens lockdown- en reisbeperkingen, waardoor het voor sommige gebruikers een belangrijke reddingslijn werd.

Het is werkelijk verbluffend om de aandelenprestaties van PayPal te vergelijken met slechts drie jaar geleden. Het is een enorme verbetering die mogelijk zou kunnen betekenen dat het een van de beste aandelen zal zijn die in 2021 explodeert.

Mensen kunnen het blijven gebruiken als ze het na de pandemie gemakkelijker vinden, maar we moeten ook vermelden dat thier is een toenemend aantal online betalingsservices die het onweer van PayPal kunnen stelen van onderaf, waarvan er vele aantoonbaar beter zijn afgestemd op de behoeften van de consument.

Heeft u overwogen om PayPal-aandelen te kopen??

8. ServiceNow (NU)

ServiceNow is waarschijnlijk een bedrijf waar u nog nooit van heeft gehoord, en voor sommigen is het misschien een beetje te technisch om te begrijpen.

Kortom, ze zijn een cloud computing-bedrijf dat IT-servicemanagement levert aan een aantal bedrijven.

Zoals u zich kunt voorstellen, wordt er steeds meer vraag naar bedrijven zoals ServiceNow om bedrijven te helpen omgaan met hun IT-infrastructuur, die alleen maar belangrijker wordt..

ServiceNow is de afgelopen jaren gestaag gegroeid, met slechts enkele grote koersdalingen in de afgelopen drie jaar.

Over het algemeen zijn ze in opkomst en, zoals je misschien al geraden hebt, ook hadden een geweldig 2020 en bereikten hun hoogste punt ooit.

Dit alles maakt ServiceNow mogelijk een van de beste groeiaandelen voor 2021 en mogelijk een van de top 15 aandelen die in 2021 exploderen.

Hoewel dat moet worden vermeld in de cloud computing-arena, ze hebben rivalen, en het kan in de eerste plaats hun managementdienst zijn die hen hun waarde geeft.

Heeft u overwogen om ServiceNow-aandelen aan te schaffen??

9. eBay

eBay was begin jaren 2000 een belangrijke speler in e-commerce en verloor sindsdien veel aan populariteit, maar het coronavirus heeft het een voorsprong gegeven die misschien maar tijdelijk is, maar het is zeker de moeite waard om te proberen om te handelen.

Het is niet waarschijnlijk dat eBay grote rivaal Amazon zal overwinnen, omdat het slechts een klein deel van hun waarde waard is, maar toch de mogelijkheid zou hebben om in 2021 een mooie winst te maken..

Dat gezegd hebbende, eBay en Amazon opereren niet in geheel dezelfde markt.

Naarmate Amazon is gegroeid, heeft het de neiging om zich meer op nieuwe producten te concentreren eBay richt zich meer op gebruikte items en verzamelobjecten, waardoor het een niche krijgt die het domineert.

Het zijn deze unieke dingen die eBay mogelijk tot een van de top 15-aandelen maken die in 2021 exploderen.

Heb je overwogen om eBay-aandelen te kopen??

10. Google (GOOG)

Google (technisch bekend als Alphabet) is altijd een goed aandeel geweest om te verhandelen, hoewel het historisch gezien een aantal scherpe ups en downs heeft gekend, wat u zou moeten aanmoedigen om enigszins voorzichtig te zijn.

Aandelenhandelaren moeten dat onthouden Google heeft een breed scala aan applicaties, hoewel ze soms een zware strijd voeren tegen alternatieven.

Dit alles zorgt ervoor dat Google een van de 15 beste aandelen is die mogelijk in 2021 exploderen.

Google is ook de eigenaar van Android, waar veel van onze smartphones op draaien en behoudt veel controle over de apps die Android-gebruikers kunnen downloaden.

Er is de afgelopen jaren een deuk in hun populariteit opgetreden omdat sommigen het niet leuk vonden hoe ze gegevens over gebruikers en hun monopolie als internetzoekmachine.

Er is ook veel gesproken over het opbreken van het bedrijf in de VS. om de markt eerlijker te maken en Google heeft in andere delen van de wereld wat problemen opgedaan vanwege het gebrek aan belasting dat ze betalen.

Heeft u overwogen Google-aandelen te kopen??

11. Facebook (FB)

Facebook is vanaf het begin een superbelangrijk aandelenspel geweest en zal dat waarschijnlijk nog decennia blijven, waardoor het waarschijnlijk een van de 15 beste aandelen is die in 2021 explodeert..

En het is echt niet moeilijk te begrijpen waarom.

Facebook domineert een groot deel van Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Oceanië en Zuid-Azië als het meest gebruikte social media platform.

Ze hebben geen echte concurrentie, behalve in Rusland en enkele voormalige Sovjetstaten waar er een aantal alternatieven is, zoals Vkontakte en Odnoklassniki, en QZone in China, bijvoorbeeld.

Maar er zijn golven van schandalen geweest die het imago van Facebook door de jaren heen niet hebben geholpen.

Dat gezegd hebbende, Facebook is erg gewend aan schandalen en ze lijken niet veel effect meer te hebben.

Hoewel ze een paar jaar geleden een kleine daling van het gebruik onder jongeren veroorzaakten, is het tegenwoordig bijna alsof we allemaal schandalen verwachten en toch de service blijven gebruiken die ze bieden.

En net als Google is er ook enig wantrouwen jegens Facebook over hoe ze gegevens over gebruikers verwerven en gebruiken.

Heeft u overwogen Facebook-aandelen te kopen??

12. Alibaba (BABA)

Als je nog niet van Alibaba hebt gehoord, zijn ze dat wel Amazon’s belangrijkste rivaal op de e-commercemarkt, met een sterke greep op China en een groeiende aanwezigheid in Europa en de rest van de wereld, waardoor ze mogelijk een van de top 15 aandelen zijn die in 2021 exploderen.

Alibaba wordt geleid door Jack Ma, een zeer bekende serieondernemer en filantroop in China.

Ze blijven een van de beste groeiaandelen voor 2021 en een geweldige hedge tegen Amazon.

Een voordeel dat Alibaba zou kunnen hebben ten opzichte van Amazon is dat ze zijn in staat om meer producten op de markt te brengen dan Amazon vanwege hun relatie met verkopers.

Terwijl Amazon producten van verkopers koopt en doorverkoopt, Alibaba fungeert slechts als tussenpersoon en verbindt kopers en verkopers. Dit vermindert het risico aanzienlijk.

Ze hebben tot nu toe een buitengewoon succesvol 2020 gehad en dat succes zal waarschijnlijk doorzetten in 2021, maar aandelenhandelaren moeten dat wel doen houd de handelsoorlog tussen de VS en China in de gaten wat de aandelenkoersen van Alibaba zou kunnen verstoren.

Heb je overwogen om te kopen Alibaba voorraad?

13. Amazon (AMZN)

Amazon heeft veel rivalen in onze lijst met top 15-aandelen die in 2021 zullen exploderen – niet alleen Alibaba!

Ze zijn ook rivalen van Netflix en Disney in de streamingsector, eBay in de e-commercebranche, en Google, Service nu en Microsoft (SPOILER ALERT! We komen er zo aan!) In de cloud computing-branche.

Ze hebben echt zoveel mogelijk vingers in zoveel mogelijk taarten, wat voor veel bedrijven niet zo goed werkt, maar op de een of andere manier werkt het echt goed voor Amazon.

En om het nog gekker te maken, 2020 is een van de beste jaren van Amazon geweest, waardoor Jeff Bezos, ‘s werelds rijkste man, nog rijker.

Het is dus niet verwonderlijk dat ze hoog in onze lijst met top 15 aandelen staan ​​die in 2021 exploderen.

Heeft u overwogen Amazon-aandelen te kopen??

14. Appel (AAPL)

Apple onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn innovatie, loopt vaak voorop op een aantal gebieden, startte technologische trends en heeft op zijn beurt veel waarde gegeven en hen de op een na hoogste plek op onze lijst met top 15-aandelen bezorgd om te exploderen in 2021.

En dat mogen we ook niet vergeten Apple was het allereerste bedrijf van twee biljoen dollar, het bereiken van dat glorieuze moment in 2018.

Een heel interessant aspect van Apple, dat het tot een van de beste aandelen maakt om te kopen voor 2021, is ze hebben de gewoonte om aandelen van de markt terug te kopen, wat de prijs kan verhogen.

Net als alle andere aandelen op onze lijst van de top 15 aandelen die in 2021 exploderen, heeft Apple een geweldig 2020 gehad, hoewel er hier en daar een paar scherpe dalingen waren, waaronder een grote daling in augustus..

Het is zeer waarschijnlijk dat Apple niet alleen een van de beste aandelen zal zijn die in 2021 explodeert, maar waarschijnlijk de rest van het decennium.

Heeft u overwogen Apple-aandelen te kopen??

15. Microsoft (MSFT)

Microsoft staat bovenaan onze lijst met top 15 aandelen die in 2021 exploderen! En als je er echt over nadenkt, is het helemaal niet verrassend, aangezien het nog steeds het monopolie heeft op besturingssystemen.

Als je Microsoft vergelijkt met Apple, zijn belangrijkste rivaal, Microsoft heeft een enorm voordeel in termen van gebruikers. Terug in 2017 werd dat gemeld Microsoft had ongeveer vier keer meer gebruikers dan Apple.

Hoewel Apple naar verluidt ongeveer 100 miljoen gebruikers heeft, zou Microsoft er ongeveer 400 miljoen hebben, en vermoedelijk zouden er ook tot 1 miljard Windows-aangedreven apparaten kunnen zijn.

Verder naar dat, Microsoft heeft een indrukwekkend aantal applicaties die aan de meeste zakelijke behoeften kunnen voldoen en zijn een stuk goedkoper.

Veel bedrijven kunnen uitsluitend op Microsoft-applicaties draaien voor zowel zakelijke als zakelijke behoeften. Ze zijn de standaard geworden.

Plus, zoals we hierboven vermeldden, ze zijn ook een rivaal geworden voor Amazon en zijn overgestapt op cloud computing met hun cloud computing-service Azure, een andere industrie die steeds belangrijker wordt.

En tot slot, net als Apple, Microsoft staat erom bekend aandelen terug te kopen wat echt goed is, omdat het de prijs ook zo nu en dan kan opdrijven.

Heeft u overwogen om Microsoft-aandelen te kopen??

Hoe u de beste aandelen kiest in 2021?

Zoals we aan het begin van dit artikel al zeiden, echt waar moet een goed begrip hebben van hoe het coronavirus de aandelen heeft beïnvloed die volgens u een goede transactie zijn.

Wees dit jaar misschien voorzichtiger dan in voorgaande jaren aangezien de omstandigheden iets minder voorspelbaar zijn dan in voorgaande jaren.

Houd er ook rekening mee dat met name regeringen een beetje onvoorspelbaar kunnen zijn tijdens dit soort noodsituaties, en dat hun reactionaire acties een grote impact kunnen hebben op een aandeel..

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat de Amerikaanse staat Californië elke werkgever opdraagt ​​om voor een bepaalde tijd te sluiten, dit enorme gevolgen kan hebben voor technologiebedrijven in Silicon Valley, en zodra het werk stopt, kan de prijs van hun aandelen drastisch dalen..

Afgezien van dit, u moet ook alles onthouden wat u al wist over het handelen in aandelen. Laat uw vaardigheden niet verdwijnen in onbekende situaties.

U kunt ook terugkijken op vergelijkbare economische situaties om te zien hoe aandelenhandelaren waardige transacties vonden.

Gooi niet weg wat u weet over aandelen vanwege de crisis, als u ze ooit zorgvuldiger moet volgen dan ooit tevoren.

Uiteindelijk, rekening houden met risico’s loont altijd!

Deze markt zal niet eeuwig duren!

Sommige aandelen doen het misschien heel goed vanwege het virus, maar na het virus kan hun vraag verdwijnen en horen we minder over hen.

Het is dus belangrijk om het juiste moment te vinden om eruit te komen nu het nog kan.

Zoom is bijvoorbeeld ongelooflijk nuttig geworden tijdens de pandemie, maar zal na de pandemie nog steeds hetzelfde nut hebben?

Veel bedrijven keren terug naar kantoor en als dat gebeurt, kan het aantal zoomgebruikers drastisch afnemen.

Het werkt ook andersom.

Op dit moment is er een enorme productiedaling als gevolg van het coronavirus. Alleen al in de VS is dat zo geschat dat de inkomsten uit productie met ongeveer 10% zullen dalen voor 2020.

We hebben het ook gezien op de grondstoffenmarkt en er is ook minder vraag naar metalen en andere materialen die doorgaans voor productie worden gebruikt. Als er niemand aan deze materialen werkt, hoeven bedrijven ze niet te kopen.

Maar wanneer de pandemie voorbij is, zullen we waarschijnlijk zien dat de productie weer op een normaal niveau komt.

Klaar om de Beurs?

Nog een laatste opmerking over onze top 15 aandelen die in 2021 exploderen

Onthoud dat de aandelen die we in dit artikel hebben gemarkeerd, er een zijn waar we vertrouwen in hebben, u kunt de situatie heel anders bekijken en daar is niets mis mee.

Zelf onderzoek doen is super aan te raden!

Hoe u topaandelen kunt kopen in 2021 met 0% commissie

Nu u weet wat de top 15 van aandelen zijn die in 2021 exploderen, heeft u een solide basis om te beginnen met beleggen in aandelen. De volgende stap is het vinden van een gerenommeerde effectenmakelaar

Als u geïnteresseerd bent om te beleggen in een of meer van de beste aandelen in 2021 die op deze pagina worden vermeld, raden we u aan eens te kijken eToro. Deze online broker geeft u toegang tot meer dan 1.700+ aandelen (inclusief de 15 keuzes die op deze pagina worden vermeld) – die allemaal kunnen worden gekocht op een commissievrij basis.

Hoewel eToro super populair is in het VK, Australië en een groot deel van het vasteland van Europa, ervaart de makelaar ook een golf van accountaanmeldingen vanuit de VS..

Hier wat u moet doen om aandelen te kopen eToro

Stap 1: Open vandaag nog een account bij eToro – Betaal 0% commissie op aandelen

Om online aandelen te kopen, moet u een rekening openen bij een vertrouwde en gereguleerde makelaar. Als u eToro gebruikt, duurt het registratieproces minuten. U hoeft alleen wat persoonlijke gegevens op te geven en een kopie van uw identiteitsbewijs te uploaden.

Stap 2: Stort geld

U gaat de door u gekozen aandelen met echt geld kopen, dus u moet wat geld op uw eToro-account storten. Dit komt op een minimum van $ 200 en je hebt verschillende betaalmethoden om uit te kiezen. Als u direct aandelen wilt kopen, kunt u het beste een bankpas / creditcard of een e-wallet zoals Paypal gebruiken.

Stap 3: Zoek naar aandelen

zoeken naar aandelen

Zodra uw eToro-account is gefinancierd, moet u zoeken naar de aandelen van het bedrijf waarin u wilt investeren. Klik vervolgens op de knop ‘Handelen’ om rechtstreeks naar de investeringspagina van uw gekozen aandeel te gaan..

Stap 4: plaats een commissievrije kooporder

Amazon-aandelen, beste aandelen om te kopen

Ten slotte moet u een kooporder plaatsen om het aandelenaankoopproces te voltooien. Dit is eenvoudig – het enige dat u bij eToro hoeft te doen, is het bedrag aangeven dat u wilt investeren.

Het maakt niet uit of u aandelen koopt in een dergelijk bedrijf Google met een aandelenkoers van duizenden dollars – aangezien u met eToro kunt investeren vanaf slechts $ 50. Dit staat bekend als ‘fractioneel beleggen’, aangezien u een ‘fractie’ van een aandeel koopt.

Zodra u de kooporder heeft bevestigd, worden de aandelen aan uw eToro-portefeuille toegevoegd. Als de aandelen in kwestie dividend uitkeren, wordt dit weergegeven in uw eToro-account wanneer ze worden betaald. U kunt uw aandelen op elk moment verkopen – zolang de markten open zijn.

Als u op de aandelenmarkt wilt beleggen en de beste aandelen wilt overwegen die u vandaag kunt kopen, is er geen betere plek om dat te doen dan eToro. Klik gewoon op de onderstaande link om u vandaag nog aan te melden!

eToro – Koop topaandelen met nr Commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Kernpunten

Als u zich iets herinnert van Welke top 15 aandelen zullen exploderen in 2021?, Maak dan deze kernpunten.

 • Tesla en Nikola blijven vechten voor de elektrische auto-industrie. Nikola zou een goede afdekking tegen Tesla kunnen maken.
 • Beyond Meat-bouillon kan een zeer interessante keuze zijn 2021. De plantaardige vleesvervangers kunnen de komende jaren een grote winnaar blijken te zijn.
 • Amazon heeft veel rivalen in verschillende industrieën. Desondanks gaat het nog steeds sterk.
 • Microsoft en Apple zijn twee van de top 15 voorraden die in 2021 exploderen. De twee blijven komend jaar veel kracht tonen.

Als je het leuk vond om te lezen Welke top 15 aandelen zullen exploderen in 2021?, Deel dit dan met iemand anders waarvan je denkt dat het interessant zal zijn voor.

Let op: in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties. De waarde van beleggingen kan zowel dalen als stijgen. Alle meningen, nieuws, onderzoeken, analyses, prijzen of andere informatie op deze website worden verstrekt als algemeen marktcommentaar en vormen geen beleggingsadvies. Trading Education is niet verantwoordelijk voor enig verlies dat voortvloeit uit een investering op basis van enige aanbeveling, voorspelling of andere verstrekte informatie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me