10 britiske aksjer å kjøpe i 2021 kan doble pengene dine

Topp britiske aksjer kan doble pengene dine

Er du nybegynner i aksjehandel og ønsker å investere i det britiske aksjemarkedet? Kanskje du er en investor som liker å holde seg til internasjonale aksjer, men som vurderer å kjøpe aksjer i Storbritannia? Vil 2021 være et godt år å investere i det britiske aksjemarkedet? Hvilke aksjer i Storbritannia kan være den beste avkastningen på investeringen i 2021? La oss ta en titt!

I denne artikkelen ser vi på potensielt noen av de 10 beste britiske aksjene som potensielt kan fordobles i verdi i 2021!

Beste britiske aksjer som kan doble kapitalen din

2020 var et vanskelig år for det britiske aksjemarkedet og igjen for individuelle britiske aksjer.

Det britiske handelsmarkedet så ut til å være et av eller ikke det mest upopulære handelsmarkedet på grunn av den ødeleggende effekten som Coronavirus-pandemien kom over oss i begynnelsen av 2020.

Inkludert FTSE 100-indeksen som led sitt verste år siden 2008 da den britiske indeksen falt med nesten 14,5%.

Når det er sagt, begynte markedet å komme tilbake mot slutten av året og ser ut til å trives tilbake til noe normalitet i 2021 sammen med mange britiske aksjer for å få tilbake eller etablere suksess..

Inkludert den britiske indeksen, FTSE 100 som er på vei oppover i begynnelsen av 2021 så langt.

Så hva er noen av de britiske aksjene som potensielt vil doble pengene dine i 2021 og utover? La oss ta en titt da vi har valgt våre 10 beste aksjer i Storbritannia som kan doble pengene dine.

Så uten videre …

De 10 beste britiske aksjene som kan doble pengene dine i 2021:

 1. Lloyds Banking Group
 2. HSBC Holdings PLC
 3. EasyJet
 4. BP PLC
 5. Barclays PLC
 6. Auto Trader Group PLC
 7. Taylor Wimpey Plc
 8. Barratt-utvikling
 9. BT Group
 10. Burberry Group PLC

Vår liste over 10 britiske aksjer å kjøpe som kan doble pengene dine, tilbyr en blanding av mangfold, sterke tidligere resultater og et sunt positivt potensielt fremtidsutsikter for de ledende merkevarene..

10 britiske aksjer å kjøpe i 2021 kan fordobles i 2021:

1. Lloyds Banking Group PLC (LLOY)

Bankselskapet Lloyds Banking Group kommer inn på listen over en av de 10 aksjene i Storbritannia som potensielt kan doble pengene dine. Hvis ikke på kort sikt, er denne aksjen absolutt en for den langsiktige investeringen.

Akkurat som alle sektorer i år ble også banknæringen rammet av Covid-19-pandemien, og den har hatt noen destruktive effekter. Men vi tror at utfordringene som Covid-19 brakte dette bankselskapet bare vil styrke merkevaren fremover.

29. oktober offentliggjorde Lloyds selskapets resultater for tredje kvartal som viste en annen type resultater den ledende banken er vant til å presentere.

Q3 nettoinntekt på £ 3,4 milliarder ble redusert med 2% fra forrige kvartal 2, selskapets andre inntekter på £ 1,0 milliarder ble ansett å være påvirket av lavere kundeaktivitetsnivå og AMMR2-kostnad.

I tillegg til det faktum at det var betydelig innsalg av aksjene sine innen merkevaren de siste tre månedene, viste det også et advarselsskilt for bankaksjen..

Men på de store positive notatene for bankselskapet rapporterte LLOY en netto vekst i pantelån på 3 milliarder pund i selskapets tredje kvartal, som ville blitt styrket av regjeringens Stamp Duty Holiday-ordning som trådte i kraft for å støtte individers drømmer om å komme eiendomsmarkedet eller for huseiere å få en ny start.

Selskapet har også en økning på £ 3,5 milliarder i åpen pantelån, en sterk pipeline og godkjenning på 22% av markedsandelen. Og har et forbedret lovbestemt resultat i tredje kvartal med RoTE på 7,4%.

Selskapet har rekordstore digitale kundeengasjements- og tilfredshetspoeng fra og med 2020, noe som har vist at strategien deres viser seg å fungere.

De strategiske fremtidsplanene som ble lært av coronavirus-pandemien, er bekreftet av merkevaren at streben fremover vil fungere i merkevarens favør.

Det er forventet at selskapets inntjening vil vokse 51,61% per år sammen med Lloyds som har en sunn økonomisk stilling med verdi sammen med fremtidig vekst.

Selskapet har blitt prognostisert av analytikere med en gjennomsnittlig 1-årsprognose på £ 0,14p opp med 2,02% og en 2-årsprognose på £ 0,21p opp med 58,47%.

I tillegg har selskapet for tiden et 52-ukers utvalg på 23,98 laveste til 58,50 høyeste med en inntjening på NOK 0,04 per aksje (EPS).

LLOY aksjeavkastning anses også å være sterk ettersom den har en prognose på 32,95%.

Lloyds Banking Group er også kjent for å betale et utbytte, som hvis utbyttet blir sterkere, er dette også en annen fordel for denne aksjen. Slik det ser ut, er Lloyds Banking Groups utbytte på 3,6%.

Fremover tror vi Lloyds Banking Group er en aksje som kan se ut til å gi deg potensialet til å doble pengene dine, hvis ikke på kort sikt, enn vi absolutt tror at selskapet vil gjøre i den langsiktige investeringen..

2. HSBC Holdings plc (HSBA)

Ved å holde seg til banknæringen kommer HSBC Holdings neste gang som en aksje som kan doble investeringen din.

Som det står, har Storbritannia tre vaksiner som for tiden rulles ut over hele landet for å hjelpe til med å gripe eller forhindre at coronavirusutbruddet blir så dødelig å bevege seg inn i fremtiden.

Det er grunnen til at banknæringen ser ut til å komme seg tilbake, ettersom disse positive hendelsene beveger seg fremover og de økonomiske tallene vil se attraktive ut..

HSBC Holdings har hatt et utfordrende år, som vist i selskapene rapporterte 3. kvartalsresultater.

Selskapet rapporterte en nedgang på tvers av ulike veier, inkludert et rapportert resultat etter skatt på 2,0 milliarder dollar, ned 46%, og selskapets resultat før skatt ble redusert med 36% til 3,1 milliarder dollar. Selskapets internasjonale tilstedeværelse tok også en hit over hele linja ettersom viruset tok fart.

Brexit har også spilt en liten faktor i merkevarens rapporter, men nå som det er avtalt en avtale, bør dette stabilisere selskapets fremtidsutsikter.

HSBC har en god og sunn balanse med tanke på virkningene 2020 har medført. Selskapet har også stort rom for vekst når vi går inn i 2021 og videre.

Basert på 19 analytikerapporter, mener de at HSBCs fremtidige vekst for selskapet er i ferd med å øke godt og har gitt HSBC Holdings en forventet årlig inntjeningsvekst på 48,6% ettersom selskapet blir lønnsomt innen greenen de neste 3 årene..

Selv om selskapet kan ha en konsensusvurdering av ‘Hold’ gitt av forskjellige forskningsfirmaer og analytikere, betyr det ikke å si at denne aksjen ikke kunne nå eller overgå potensialet i år og være ledende i de kommende årene..

‘Med HSBC kjøper du ikke bare aksjer. Du kjøper også bekvemmelighet, pålitelighet, sikkerhet og tillit. ’- HSBC-ledelse.

3. Easyjet PLC (EZJ)

Dette året kan være året flyindustrien begynner å være vitne til at internasjonale reiser blir hyppigere slik vi kjenner det. Når det er sagt, ser det mer realistisk ut midt på slutten av 2021 at flyindustrien vil se sin virksomhet bevege seg oftere.

Ettersom Storbritannia er i gang med innmeldingen til å vaksinere nasjonen, er dette et skritt nærmere denne realistiske drømmen for alle luftfartsselskaper. Derfor kommer Easyjet inn som en aksje som kan doble pengene dine og føre til langsiktig.

De siste dagene har EZJ-aksjen fått et lån på 1,8 milliarder dollar (1,4 milliarder dollar) fordelt på 5 år for å se dem gjennom Covid-19-krisen da det reduserer og administrerer debetutbetalinger sammen med selskapets balanse.

EZJs administrerende direktør Johan Lundgren snakket i en uttalelse om kunngjøringen av lånet til merkevaren og bekreftet selskapets posisjonering når merkevaren kommer tilbake i luften.

“Lånefasiliteten, gitt på kommersielle vilkår, gjenspeiler konstruktivt og samarbeidsarbeid mellom EasyJet, flere banker og UK Export Finance. Med vårt enestående kortreistnettverk og pålitelige merkevare er EasyJet godt posisjonert når kundene kommer tilbake til himmelen i 2021. ”

Slik det ser ut, er Easyjet allerede økende med aksjekursen, selv om det til tider er gitt volatilitet.

Flyselskapet har også et 52-ukers gjennomsnittsintervall på mellom 470,70 og 1,152,00 som det høyeste.

Fremtidig vekst er det som står fast for denne aksjen, som når du kjøper denne aksjen til riktig pris kan se ut til å gi deg et stort potensielt avkastning.

Når vi ser på selskapets potensial for fremtidig vekst, er det grunnen til at vi har valgt denne aksjen til å være en aksje som kan gi betydelig verdi på lang sikt, ettersom vi er i stand til å reise himmelen igjen..

4. BP Plc (BP)

Over 2020 BP. aksjen har vært upopulær over hele linja for investorer og nåværende aksjonærer. Men olje- og gasselskapet kan gå i riktig retning og gå inn i 2021 i lys av de positive vaksinenyhetene som bringer oss alle et skritt nærmere normaliteten..

Sammen med mange av virkningene som coronavirus førte til mange bransjer, hadde BP Plc store planer om å stoppe produksjonen og stoppe en stor sektor som BP leverer og leverer sine oljetjenester til, luftfartsindustrien.

Et annet område som hadde en hard innvirkning på merkevaren, var bruken av biler som ble kjørt.

Da hjemmeværende tiltak ble påtvunget verden og bare tillot viktige reiser å kunne operere, var dette et annet ekstra nedtur for selskapet.

På toppen av færre biler som er på vei, anses elektriske biler nå for å være fremtiden for å reise når vi fører inn i de kommende årene med våre miljøvennlige måter, som da kan få stor innvirkning på aksjen fremover.

Men i lys av dette trenger verden realistisk olje uansett hvordan du ser på den, og som den ser ut, er de fleste biler på veien i dag fortsatt drevet av fossile brensler.

Så hvordan kan BP-aksjer se ut til å doble inntektene dine i fremtiden?

Selv om BP-aksjen er sterkt involvert i de to sektorene som er nevnt ovenfor, er selskapet også involvert i andre veier, da hovedadjektivet er å levere et mangfoldig utvalg av energiprodukter over hele verden til både bedrifter og privatpersoner..

Selskapet har også tatt for seg at de er klar til å gi ut nye planer for å gjenoppfinne BP våren 2021. Ettersom den nye forretningsmodellen søker å utvide seg i de kommende årene ettersom merkevaren har lyttet og tilpasset seg endringene som har blitt frustrert over dem av endring i forbrukernes krav, investorer og myndigheter.

BPs administrerende direktør, Bernard Looney, har gitt enkeltpersoner en sjanse til å se måtene selskapet leder på og vil fortsette å komme videre i fremtiden. Looney har gitt råd om selskapets strategiske planer er hovedsakelig rettet mot fremtidens energiløsninger og har gitt råd om at selskapet vil være et annet energiselskap når vi treffer 2030.

Med til slutt å legge til at strategien som ble utgitt i 2020, er bygget opp rundt tre hovedfokusområder for aktivitet og tre kilder til differensiering for å forsterke verdien.

Som det ser ut, forventes selskapets inntjening å vokse med 77,29% per år, og har også fått et gjennomsnittlig inntekt på 1,33 kroner per aksje på 1,32 pund + 51%, og selskapet fortsetter å øke i løpet av de tre årene, og selskapets avkastning på egenkapitalen ( ROE) har også blitt spådd i godt lys over en periode på 4 år til 60,26%.

Med oljebehovet fremdeles tydelig og selskapets nye måter å komme på banen våren 2021, tror vi BP. aksje er en god potensiell aksje som kan øke kapitalen din.

5. Barclays PLC (BARC)

Det siste finansielle serviceselskapet som kom på listen er Barclays PLC.

Ettersom FTSE 100 får fart i begynnelsen av 2021, er BARC en aksje som potensielt kan følge etter.

Barclays PLC har for øyeblikket en aksjekurs på 151,32, som ved slutten av spillet den 14. januar var 152,86. Et P / B-forhold (pris-til-bok) på 0,4%, noe som fører til å tro at aksjen for tiden er undervurdert.

I selskapets tredje kvartalsrapport delte selskapet noen positive nyheter sammen med noen negative resultater, som i rettferdighet forventet investorer mer enn sannsynlig med tanke på effekten Covid-19 har hatt i alle bransjer..

I Q3-rapporten leverte Barclays et YTD-konsernets resultat før skatt på £ 2,4 milliarder fra Q3 2019 YTD, RoTE på 3,6% sammenlignet med Q3 1019 på 5,1% og selskapets inntjening per aksje (EPS) på 7,6 p. I forhold til 3. kvartal 2019 10,4 s.

Selskapet bekreftet også en inntektsinntekt på £ 5,6 milliarder, som er redusert med 6% fra året før.

Ved å redusere den til Storbritannia alene, er den britiske inntekten redusert med 12% til £ 4,7 milliarder året før, et RoTE på 2,5% sammenlignet med 17,2% i 3. kvartal 2019, resultat før skatt eksklusive var £ 300 millioner sammenlignet med til £ 1899 m i 3. kvartal.

Selskapet så en økning akkurat som andre banker var vitne til i pantelån, men Barclays så at RWAs (risikovektede eiendeler) økte til £ 76,2 milliarder fra £ 74,9 milliarder i desember 2019.

Når det gjelder bankens internasjonale tilstedeværelse, er Barclays International inntekt for øyeblikket opp 11% til £ 12,4 sammenlignet med 2019.

Så som du kan se, har Barclays mer rom for vekst når vi går lenger inn i året og utover, og da selskapets inntjeningsprognose er satt til å vokse 40,85% per år ettersom den bekreftede inntjeningen har vokst 12% det siste året.

Barclays nylige forestillinger, deres utsikter og deres forutsagte prognoser beviser at denne britiske bankaksjen kan være en aksje som kan doble pengene dine, om i 2021 i det lange løp.

6. Auto Trader Group PLC (AUTO)

Den britiske bilreklamevirksomheten kan være en god aksje å se på i 2021 og på lang sikt, da vi håper å sakte lette tilbake til normaliteten i lys av utrullingen av vaksinasjonen.

Når bilutstillingslokaler lukker dørene over nasjonen i nasjonenes tredje nasjonale lockdown, vil Auto Trader se på å ta et tap ettersom selskapet impliserer en gratis reklametjeneste som kan gi selskapet tilbake rundt £ 7 millioner i driftstap per måned.

Å ha den store fordelen av å være Storbritannias ledende online bilannonseringsplattform, er det klart at denne aksjen har en ujevn vei fremover når vi går gjennom den usikre tredje låsen uten klart lys ved enden av tunnelen..

Men når det er sagt, når bekreftelsen kommer til slutten av den tredje låsen, og når forbrukerne bruker tid hjemme på å utforske og ta valget om å lete etter et nytt kjøretøy eller potensielt flere biler, vil dette øke selskapets aksjer og vil se selskapets økonomiske tall stiger, er det spådd.

I selskapets siste kvartalsregnskap viste de fleste områdene en nedgang.

Det ble bekreftet at selskapets inntekter var nede med 37% til £ 118,2 millioner sammenlignet med £ 186,7 millioner i første halvår, handelsinntektene var nede til £ 100,2 millioner, 38% sammenlignet med £ 161,8 millioner, som det ble bekreftet at nedgangen var fra selskapets eget valg om å la kundene annonsere gratis i låseperioder mellom april-juni for å hjelpe og tilpasse seg forbrukernes behov.

Selskapets resultat per aksje (EPS) var også ned 50% til 5,6 p sammenlignet med første halvår på 11,1 p.

Auto Trader bekreftet også i april at selskapet plasserte 46 millioner aksjer som økte inntektene netto av alle avgifter som bekreftet at det styrket selskapets balanse og likviditetsposisjon..

AUTO viser for tiden et attraktivt PE-forhold på 35%. Gjennomsnittet på 52 uker ligger mellom 364,70 og er den laveste til 609,80.

Auto Traders ‘komfortable økonomiske stilling fra balansen, er sterkt positivt for bilmerket, da det fremdeles kan møte en opp og nedover vei fremover, spesielt ettersom vi for øyeblikket ikke er sikre på når sluttdatoen vil være for L3.

Etter å ha sett på AUTO-aksjer som beviset den økonomiske stillingen, vil den tidligere utviklingen i første halvdel av 2020 og analytikere som gir en bevisst ‘Hold’ -vurdering, og dens attraktive PE-forhold, bringe oss til denne aksjen som en som har stort potensial til å doble investeringen din i 2021.

7. Taylor Wimpey (TW)

Husbyggingsselskapet Taylor Wimpey ga ut en tidlig regnskap før selskapets rapport om mars 2021.

Fra kunngjøringen av selskapets tall har det endret analytikernes spådommer på aksjen med Zacks Rank-rangering som endrer konsensusrangeringen fra en “Buy” -rating til en “Hold”.

Selv om selskapet er i tråd med markedsverdien og er satt til å treffe de forventede 2021-prognosene.

Fra selskapets årsrapport som ble utgitt 14. januar, bekreftet selskapet en blanding av nyheter da det viste at de totale hjemmefullførelsene i Storbritannia falt med 39% til 9.609 i 2020 på grunn av den andre nedlåsingsperioden som forårsaket forsinket produksjon sammenlignet med 15719 i 2019.

Avbestillingsrater var også over normale priser for året på 20% sammenlignet med 2019 på 15%, men dette er en enorm innvirkning som Covid-19 har lagt på selskapet, men til slutt balanserte seg mot slutten av året til 16%.

Til slutt bekreftet selskapet at de avsluttet året med en sterk netto kontant sum på £ 719 millioner sammenlignet med £ 545,7 millioner netto kontanter i 2019. Men bekreftet at mens det etterlater dem i en sterk posisjon, vil selskapets planer om å utvikle seg fremover se kontantbeløpet reduseres når de ønsker å kjøpe ytterligere nytt land.

På et annet notat bekreftet selskapet også at de forventer å gjenoppta utbetalingen av utbytteutbetalinger fra og med utbyttet i 2020 sammen med gjennomgangen av det spesielle utbyttet i 2021 for utbetaling i 2022.

De nylige resultatene fra boligselskapet viser at det fremdeles er rom for forbedring ettersom koronaviruspandemien stoppet byggeprosessen i andre kvartal.

Selskapet avsluttet året med en ordrebeholdning verdt til £ 2,68 milliarder, opp med £ 2,18 milliarder i slutten av desember 2019. Og fra og med 16. desember, TW. begynte å ta reservasjoner under Help to Buy-ordningen og har frem til 31. desember 2020 650 reservasjoner, som er ferdigstilt i 2. kvartal 2021.

Selv om selskapet stoppet produksjonen i 2020, har boligmarkedet fått grønt lys for å holde åpent og operere trygt etter sikkerhetstiltakene fra Covid-19. Ettersom selskapet planlegger å utvide, er denne aksjen en som kan gi mer på lang sikt.

8. Barratt Developments plc (BDEV)

En av de største eiendomsutviklerne i Storbritannia er også en aksje som vil se et godt inntjeningspotensial i fremtiden, akkurat som TW.

Gitt, denne aksjen er mer en langsiktig aksje i stedet for kortsiktig, da økonomien prøver å gå videre, vil den se at flere enkeltpersoner tar spranget for å kjøpe sine første hjem eller ha en endring av landskapet.

BDEV-aksjen har nylig gitt god lyd, siden den nylig har fått en anbefalt Zacks-rangering på # 2 ‘Kjøp’ for aksjen fra den forrige ‘Hold’ -posisjonen..

Da husets etterspørsel økte på grunn av Stamp Duty Holiday-ordningen regjeringen satte på plass, leverte Barratt Developments en ‘bedre enn forventet’ andre halvdel av året i 2020.

I selskapets finansielle handelsoppdateringsrapport for 2020 som nylig ble kunngjort, ser denne aksjen ut til å arkivere mer suksess når vi går fremover og en å være en del av.

Selskapet rapporterte totalt terminssalg (inkludert JV) 31. desember 2020 økte med 14,3% til 13 588 boliger sammenlignet med 11 885 boliger i 2019, til en verdi av £ 3,212,1 millioner, opp med 19,4% fra året før. Og som det ser ut, er Barratt Developments over 90% solgt fremover for dette regnskapsåret.

Selskapet bekreftet også at de økte med 9,2% i 2019 når det gjelder ferdigstillelse av hjemmet, ettersom de leverte 9077 sammenlignet med 8.314 i 2019.

Boligutviklingsselskapet er satt i god posisjon enda mer, i lys av at den britiske regjeringen tillater eiendomsutviklere å fortsette å operere gjennom hele låseperioden etter at alle sikkerhetstiltak er på plass..

Som er selskapets solide fokus fremover ettersom deres salgskontorer kun er åpne etter avtale, bygging fortsetter under sikkerhetstiltak og investeringer ser ut til å bli gjort i form av land for fremtiden.

Barratt Developments har et gjennomsnittsområde på 52 uker på 364,70 laveste til 878,40 på sitt høyeste og PE-forhold på 17,84.

Et annet positivt notat for eiendomsmerket er at de fortsetter å betale utbytte, noe som vil bli bekreftet i selskapets 4. februar 2021.

Selskapets sunne økonomiske stilling, inkludert P / E-forholdet, ser lovende ut, det er drivkraft for mer suksess og merkevarens omdømme innen eiendomsmarkedet, vi tror Barratt-aksjen kan gi deg god avkastning når selskapet går inn i fremtiden.

9. BT Group plc (BT)

Det britiske multinasjonale telekommunikasjonsselskapet BT Group ser ut som en god aksje som kan fortsette å blomstre i 2021, og som også kan tjene deg gode inntekter.

BT.A-aksjekursen har steget godt de siste to månedene og har en 52-ukers rekkevidde på 97,86 på det laveste og 184,12 på sitt høyeste med et P / E-forhold på 9,27%.

Med disse tallene er aksjen ansett å være undervurdert for sitt potensial.

Det skjer mye med BT Group for øyeblikket. Selskapet har bekreftet planer om å gå videre i den nye generasjonen med etableringen av en ny digital teknologi, for å presse og lede sin digitale tilstedeværelse som vil være effektiv fra 1. april 2021. Den nye digitale teknologien er satt til å fokusere på å utvikle og levere innovative produkter og tjenester innen områder som data og helsetjenester.

I tillegg til kunngjøringen for fremtidsutsikter, har konsernet også fått en sjokk på ledelsen da det ble bekreftet at Mike Sherman, Chief Strategy and Transformation Officer forlater BT Group.

De nylige ledelsesnyhetene, selskapets strategiske planer fremover og selskapets økonomiske utsikter er bevis på hvordan denne aksjen kan blomstre de neste årene.

Aksjen har for øyeblikket fått en konsensusrating på ‘Hold’ av analytikere med en konsensus-målpris på £ 148,80, en potensiell oppside på 5,83%.

Aksjen har også et utbytte på 13,27%. På grunn av innvirkningen som coronavirus hadde på mange bransjer, aksjer selskapet utbyttet, men ser ut til å gjeninnføre det i det kommende året..

BT Group har også andre måter å ta med i merkevarens økonomiske resultater, inkludert BT Consumer som har de populære BT Sports-kanalene, som også trekker inn rimelige inntekter som sender store sportsbegivenheter. Igjen, på grunn av Covid-19-innvirkningen så denne alléen å bli hardt rammet. Imidlertid, som 2021/2022 ser forhåpentligvis ut, vil denne strømmen også øke tempoet.

Selskapets inntjening forventes å vokse 7,87% per år fremover.

Denne FTSE 100-aksjen ønsker å investere videre i fremtiden, og det kan lønne seg bra på lang sikt.

10. Burberry Group plc (BRBY)

Den siste aksjen som kom på vår valgte liste over 10 britiske aksjer som kan dobles i 2021 er Burberry Group Plc.

Det ledende ikoniske britiske motemerket med hovedkontor i London tiltrekker seg god oppmerksomhet og inntekter fra hele verden.

Men i lys av koronaviruspandemien, akkurat som de fleste moteforhandlere, har merket tatt en stor hit. Gitt, ikke så ødeleggende en hit som vi har sett butikkstengere av noen av Storbritannias kjente merkevarer som det høyprofilerte veletablerte detaljhandelsselskapet Debenhams som har vært i bransjen i over 250 år.

Burberry Group har blitt hardt rammet i løpet av 2020 etter å ha måttet lukke dørene på mange av sine butikker over hele verden, og måtte bare se på å stole på selskapets digitale online tilstedeværelse.

Men selskapet har hatt en viss positivitet blant de negative aspektene, inkludert splitter nye og friske design som har blitt drevet frem og ble tilgjengelig online. Målet med å bringe designene frem og gjøre det tilgjengelig på nettet var å øke salget mens merkevarens fysiske tilstedeværelse av butikkene fortsatt var lukket, som de nye designene har fått positive tilbakemeldinger om..

BRBY ser frem som en sterk konkurrent som ønsker å vokse godt med merkevarens nye moteutsikter. Det er ingen tvil om at de nye designene vil tiltrekke nye forbrukere, ettersom deres design appellerer til et bredere spekter av individer, sammen med å fortsette den sterke asiatiske etterspørselen..

Burberry Groups-aksjekurs har en 52-ukers rekkevidde mellom 1.085,00 som er den laveste og 2329,00 som er den høyeste.

Sammen med inntektene som forventes å vokse med 30,59% per år, bekrefter at selskapets inntjening vil vokse sterkt mellom en 1-3-års periode. Selskapets fremtidige avkastning (avkastning på egenkapitalen) forventes også å vokse med 26,8%.

Selv om Burberry har hatt et krevende år, ser det mildt ut motebestanden opp som investorer allerede ser eller legger til denne aksjen i porteføljen for potensial for vekstinntjening.

Hvordan investere i de 10 beste britiske aksjene?

Nå har du forståelse og mer av en grundig oversikt over hva de 10 beste britiske aksjene er som kan doble seg i 2021, nå er det på tide å se på hvordan du kan bli en del av suksessen.

Å investere i aksjer på markedet, både innen det britiske markedet og internasjonalt, har aldri vært så enkelt og enkelt som det er i dag.

For det første er det viktigste punktet å undersøke og velge en megler for handelsreiser. Du kan imidlertid også velge en ledende handelsplattform der du vil kunne åpne en konto hos en pålitelig lisensiert megler og ha alle dine handelstjenester under ett belte, for å si det sånn..

En plattform vi anbefaler er den ledende online og prisbelønte handelsplattformen, eToro.

Koble over 15 millioner aktive investorer til deres valgte aksjer, alle spredt over de 16 internasjonale markedene som er tilgjengelige. Med det fantastiske tilskuddet av å ha null provisjonsavgifter, noe som betyr at du kan investere i valgte aksjer uten provisjonsgebyrer som du er ansvarlig for å betale.

Å åpne en konto med eToro er raskt, enkelt og enkelt.

Alt du trenger å gjøre er å bare følge de guidede trinnene på nettet, så vil du ha kontoen din åpen og klar med en megler klar til å handle i løpet av få minutter.

Når du har åpnet handelskontoen din, er det i ditt eget tempo når du ønsker å begynne å handle aksjer.

eToro – Kjøp topp britiske aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Viktige takeaways:

 • 10 britiske aksjer å kjøpe som kan doble pengene dine, har begge positive utsikter, men utgjør sine egne risikofaktorer.
 • Auto Trader Group, HSBC og Lloyds Bank er tre av topp 10 britiske aksjer kan dobles i 2021. De to fortsetter å vise mye styrke det kommende året.
 • Alle disse 10 britiske aksjene har sunne økonomiske helsemessige utsikter sammen med fremtidig vekst.
 • Mens de 10 britiske aksjene har en tidligere historie, er det lurt å undersøke og forstå hvordan selskapet har prestert tidligere. Ettersom det ikke alltid indikerer at dette er tilfelle for aksjen i fremtiden.
 • Det anbefales å undersøke nærmere på de valgte aksjene før du investerer.
 • Til slutt er det ingen garantier når du investerer i aksjehandel. Å være fornuftig, klok og ta deg tid er de beste elementene å bære gjennom hele handelsreisen din.

Les mer:

1. 7 beste britiske aksjer å se etter i 2021 og videre

2. 7 vekstaksjer å investere i 2021

3. Topp 5 utbyttebeholdninger å investere i for 2021

4. Hva er de 10 beste undervurderte aksjene å kjøpe i Storbritannia i 2021?

Hvis du likte å lese 10 britiske aksjer å kjøpe i 2021, kan du fordoble pengene dine, vennligst del med andre du tror det vil være av interesse for.

Merk: Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Verdien av investeringene kan både gå ned og opp. Eventuelle meninger, nyheter, undersøkelser, analyser, priser eller annen informasjon på dette nettstedet er gitt som generell markedskommentar, og utgjør ikke investeringsrådgivning. Trading Education er ikke ansvarlig for tap som skyldes investeringer basert på anbefaling, prognose eller annen gitt informasjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me