20 beste aksjer å kjøpe i 2021 – Inkludert de beste aksjene hver investor bør se på å legge til sin portefølje

De beste aksjene å kjøpe i 2021: (inngående gjennomgang)

Ønsker du å være en del av de smash-hit topp aksjene som går fra styrke til styrke plassert pent på toppen? Hva lurer du på i årets beste aksjer? Ser du etter de 20 beste aksjene du kan kjøpe i 2021? Vi har dekket deg! Vi har de beste aksjene som hver investor bør vurdere eller legge til i sin voksende portefølje for 2021.

Topp 20 aksjer å kjøpe i 2021

Å velge bare noen få av de beste, best ytende, glødende aksjene å være en del av i 2021 og å holde tak på på lang sikt, er faktisk et vanskelig valg å ta.

Det er noen spektakulære aksjer som tar sikte på og oppnår strålende økonomiske resultater, som har fått enorm styrke gjennom årene, og i dag, sammen med fremføring i fremtiden, er bare satt til å bli bedre.

Ettersom disse toppaksjonene ikke skal gå av moten når som helst snart, er det på tide å bli involvert i handlingen.

Å være en del av slike mega-aksjer er avhengig av den enkeltes økonomiske situasjon.

Hvis du er nybegynner i å handle aksjer, er det verdt å utføre så mye forskning som mulig.

For å lese og få en grundig forståelse i å lære ferdighetene til å handle aksjer, har How to Trade Stock and Survive Stock Trading Guide all informasjon dekket for deg.

Fra å lære aksjemarkedet til å holde et åpent øye med hva du skal unngå før du ønsker å investere pengene dine. Den komplette guiden er full av viktig informasjon og en trinnvis guide til din aksjehandel.

Uten ytterligere forsinkelse, la oss ta en titt på de 20 beste ideene for utførelse av aksjer når vi dykker ned i hver aksjeoppsummering, ideelt for deg å ta et bekreftende valg når du vurderer å legge til noen av disse toppaksjonene i porteføljen din.

Topp 20 aksjer å kjøpe i 2021:

1. Netflix (NFLX)

2. Amazon.com Inc (AMZN)

3. Facebook Inc (FB)

4. Diamondback Energy Inc (FANG)

5. PayPal Holdings Inc (PYPL)

6. PepsiCo Inc (PEP)

7. Etsy Inc (ETSY)

8. AbbVie Inc (ABBV)

9. Airbnb (ABNB)

10. Tesla Inc (TSLA)

11. Docusign Inc (DOCU)

12. Johnson og Johnson (JNJ)

1. 3. Apple Inc (AAPL)

14. Coca-Cola Co (KO)

15. Chevron Corporation (CVX)

16. Microsoft Corporation (MSFT)

17. Intuitiv kirurgisk (ISRG)

18. Honeywell International Inc (HON)

19. Lendingtree Inc (TREE)

20. McDonald’s Corp (MCD)

Du kan kjøpe alle disse toppaksjonene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

Og her er det listen over 20 toppaksjer for 2021.

En god blanding av 20 av de mektigste, mest solide, velkjente sammen med nykommere i sammenligning, toppresterende aksjer som vil gi ytterligere vekst i 2021 og i årene som kommer.

Beste 5 vekstaksjer i 2021 fra listen

Ok, alle aksjene som er nevnt ovenfor har selvsagt hatt en enorm vekst gjennom årene, noe som har ført til at disse aksjene har blitt noen av de beste i markedet og er posisjonert der de er i dag..

Imidlertid er det noen aksjer som vil vokse bedre enn andre.

Så vi har brutt dem sammen for deg.

Her er våre topp 5 vekstaksjer å være en del av på lang sikt.

1. DocuSign

2. Airbnb

3. Lendingtree

4. Intuitiv kirurgisk

5. PayPal

En vekstaksje, hvis du er nybegynner for aksjehandel, er en hvilken som helst andel i et selskap som er spådd å vokse høyere enn den gjennomsnittlige vekstraten for det finansielle markedet.

Du vil være vitne til at vekstaksjer er forskjellige fra utbytteaksjer.

Når vekstaksjeselskaper er inntektsgenerert, vil de reinvestere pengene sine direkte inn i virksomheten for å akselerere veksten på kort sikt for å komme videre til langsiktig.

Som fra ovenstående betyr at vekstaksjer normalt ikke betaler utbytte som selskapets plasserer pengene tilbake i virksomheten for å oppnå mer.

På kort sikt tror mange investorer at aksjekursen for en voksende aksje typisk er dyrere i forhold til andre.

Men merk at ikke alle aksjekursene i veksten er superhøye; Du kan finne en lykkelig balanse mellom å utføre vekstaksjer med en rimelig aksjekurs, men vanligvis er priset høyere enn andre aksjer.

Men realiteten er at deres aksjekurs og P / E-forhold (pris-inntjeningsforhold) kanskje eller virker høye, men på lang sikt kan potensialet for vekst og kapital som potensielt kan tilveiebringes fra disse aksjene, være enormt..

1. DocuSign (DOCU)

docu aksjediagram

DocuSign fører an for at verden og enkeltpersoner skal signere elektronisk. I tider når du trenger en avtalesignering innen hvilket som helst felt, lar DocuSign deg signere fra hvilken som helst enhet og hvor som helst i verden.

Det fremtidsrettede selskapet har ikke bare økt innen 2020 på grunn av Covid-19 med de strenge sikkerhetstiltakene på plass, DocuSign klarte seg ekstremt godt før pandemien.

Fra å signere juridisk bindende kontrakter for store eiendeler til signering av en mindre forpliktelsesavtale, går selskapet fremover i den elektroniske fremtiden.

Fra og med selskapets tredje kvartalsrapport for oktober, økte DocuSigns totale omsetning med 53% til $ 382,9 millioner (£ 285,9 millioner). Sammen med selskapets totale inntekter økte merkevarens abonnement med 47%, og dets ekstra serviceinntekter økte til $ 16,3 millioner, opp med 43%.

Konsernsjef, Dan Springer traff spikeren på hodet med sin uttalelse om den utførende og voksende skyplattformen.

“Etter hvert som selskaper akselererer den digitale transformasjonen av forretnings- og avtaleprosessene, fortsetter DocuSign’s øst som en viktig skyplattform å vokse.”

Å ha en markedsverdi på 45,9 milliarder dollar og aksjekursen er en slik den for øyeblikket er rundt 280,00, som som du ser er ikke den billigste av aksjer, men er heller ikke den dyreste.

Selv om dette merket allerede har etablert seg som en ledende virksomhet å være en del av, er det absolutt mer rom for enorm vekst når verden går lenger inn i den digitale verden.

DocuSign er en vekstaksje som anbefales på det sterkeste for investorer som ønsker å legge til en vekstaksje i porteføljen.

2. Airbnb (ABNB)

Ok, ettersom verden har vært på vent realistisk i nesten 12 måneder, er vitne til internasjonale reiser nesten stille, men Airbnb har fremdeles vist gode resultater generelt.

Dette året har vært et turbulent år for Airbnb viser en nedgang på 32% på inntektene og med en justert rapportert et nettotap på $ 341 millioner i løpet av første kvartal.

Imidlertid har selskapet ført inn i det andre, tredje og går inn i siste kvartal, og har gjort en bemerkelsesverdig bedring og leder fremover med bookinger til dags dato, mer enn store navn på hotellnavn..

Når verden presser mot en ekstern arbeidsmoral og med enkeltpersoner som ivrig venter på ferie eller bare en liten miniferie over hele verden, er dette bare to sterke faktorer som gjør dette selskapet til et vekstlager..

Per i dag er Airbnbs verdsettelse på 34,6 milliarder dollar, noe som er en god økning fra 18 milliarder dollar ved inngangen til året.

I tillegg ligger Airbnbs aksjekurs til dags dato på 165,34.

Med det nye året som kommer nærmere oss, alt sammen bra, håper vi å komme tilbake til en ny normal for å kunne jet-sette rundt hele verden igjen.

Gjør denne vekstbeholdningen til et godt tillegg til kategorien vekstaksjer.

3. LendingTree (TREE)

LendingTree viser i stor grad verden hva en mid-cap aksje kan oppnå og føre inn i fremtiden, potensielt kan konvertere til en stor-cap aksje i årene som kommer. (alt er mulig).

I år, LendingTree har vært den overlevende for mange borgere og bedriftseiere over hele USA.

Den elektroniske forretningsplattformen forbinder enkeltpersoner som ønsker å se på lån i form av kredittkort, lån, forsikring og mye mer via plattformen.

Plattformen gjør det mulig for låntakere å handle konkurransedyktige priser og andre former for finansielle tjenester sammen med å koble låntakere med investorer for å få de beste produktene som passer for deres individuelle behov..

LendingTree har en markedsverdi på $ 3,58 milliarder hittil med en aksjekurs på 275,63 per denne rapporten.

Som selskapets rapporter for tredje kvartal bekrefter, er LendingTree klar for et potensielt skyhøye 2021 og en lys fremtid framover.

La oss være realistiske, Coronavirus eller no-coronavirus, finansielle tjenester er alltid etterspurt.

I lys av årets begivenheter har merket uten tvil tillatt og arkivert fantastiske resultater, kanskje enda bedre enn forventet i begynnelsen av året.

Noe som gjør LendingTree til en stor vekstaksje å se etter å kjøpe for 2021.

4. Intuitiv kirurgisk (ISRG)

Intuitive Surgical skaperne av robotkirurgisk utstyr, inkludert mesterverket, da Vinci kirurgisk system.

Da Vinci kirurgi er et robotkirurgisk system som må drives av en menneskelig operatør.

Kirurger er i stand til å utføre minimalt invasive operasjoner som utføres gjennom små instrumenter. Hvert instrument plasseres på enden av tre eller fire betjeningsarmer, med tillegg av et 3D-kamera sammen for å gjøre synet tydeligere.

Dette mesterverk design av teknologi er satt til å bli en game-changer innen medisinske teatre over hele verden.

Produktets fordeler inkluderer forbedret tilgang til områder som er vanskelig tilgjengelige, forbedret besøk som det blotte øye kanskje ikke ser og større kirurgisk presisjon for å nevne tre store fordeler for produktet.

Imidlertid, innen det medisinske feltet blir ingenting billig.

Disse utstyrene er satt til $ 2 millioner hver, noe som er et stort beløp for bedrifter å utbetale.

Så i lys av dette, ISRG har gått et skritt videre og har opprettet en leasingordning for sykehus for å ha ubegrenset tilgang til dette fantastiske utstyret på sykehuset.

I løpet av andre kvartal ble knappe 6000 da Vinci kirurgiske systemer installert over hele verden, med totalt 9% fra året før..

Selv om denne aksjen ikke er billig, vil du se at aksjekursen holder seg ganske høyt med P / E (pris / inntjeningsgrad) på 89,89.

Ikke desto mindre har Intuitive Surgical trukket inn tallene og etterspørselen etter at flere skal være sterke over hele verden, og det er dette som gjør at denne aksjen ikke bare er en vekstaksjon, men også en stor aksjeandel som er et perfekt tillegg til porteføljen din for nå og for fremtiden.

5. PayPal (PYPL)

En annen fremtidsrettet vekstaksjon som mange ville ha hørt om nå, er PayPal.

PayPal er leder for digitale betalinger når verden beveger seg langsommere mot kontantløse betalinger, og når verden beveger seg gradvis online.

Som for mange bedrifter over hele verden, store eller små, så produktene bli tvunget til å være “must-haves” i stedet for “ta det eller la det være” -produkter, kontaktløse betalinger ble en som alle trengte.

PayPal viser seg å være ledende innen den digitale betalingsrevolusjonen med over 321 millioner aktive kontoer globalt ettersom medlemsbasen vokser inn i fremtiden. 15,2 millioner nye kontoer ble opprettet i 3. kvartal, opp med 55% fra året før..

PayPal gjorde også historie innen sin virksomhet i år etter å ha hatt sin største totale inntekt på 5,46 milliarder dollar.

Det ledende selskapet tilbyr også forbrukerne rentefrie “Kjøp nå betal senere” avdrag med forskjellige alternativer for amerikanske og britiske borgere.

Denne aksjen som mest nevnt ovenfor koster en kostnad å være en del av.

PayPals nåværende aksjekurs er på 240,42, men på baksiden av det har selskapet en pris-til-salg-statistikk på 14. Hvilket er en solid mellomtall.

Det er mye spreng rundt denne voksende bestanden. Etter å ha sett på og sett på tallene selskapet har hentet inn og forventet å få inn, ønsker det å utvikle seg og vokse sterkt i løpet av året og mange år fremover.

Vekstbeholdninger i 2021 – Siste merknad

Selv om det ikke er nevnt i denne listen, er en sektor som vil vokse enormt i løpet av de kommende årene, cannabisindustrien.

Og spesielt en aksje som skiller seg ut fra mengden er Canopy Growth.

Det ledende kanadiske cannabisselskapet har vært i virksomheten siden 2013. Gjennom årene har det vært et ledende selskap som produserer og selger medisinsk marihuana til Canada legaliserte fritidsbruk av marihuana, slik at merkevaren har alt.

I 2018 inngikk den amerikanske produsenten og markedsføreren Constellations Brands det voksende merkevaren med et enormt eierandel på 38% av selskapet.

Ettersom USA ser ut til å potensielt legalisere fritidsbruk av cannabis i de fleste eller ikke alle amerikanske stater en dag, er dette en voksende aksje som helt sikkert vil legge til mangfold og vekst i porteføljen din..

For å lese og lære mer om Canopy Growths statistikk og lære mer om de beste cannabisaksjene, har vi all statistikken tilgjengelig for deg i våre topp 11 beste cannabislagre.

Klar til å dykke ned i Aksjemarked?

Topp 5 aksjer for nybegynnere

Hvis du er fersk innen aksjehandel og for øyeblikket finner føttene, lurer du mer enn sannsynlig på hvilke aksjer som er solide, gode resultater.

Her har vi de fem beste på listen som er ideelle startaksjer å legge til din startportefølje.

Selv om de er nevnt på listen over vekstaksjer, er de fem som er nevnt også gode aksjer å investere i for å starte, men kan vise litt mer volatilitet enn disse store navnene.

5 Aksjer for nybegynnere

1. Facebook

2. Amazon.com

3. Microsoft Corporation

4. Netflix

5. Apple inc

Det er trygt å si at du vil ha hørt om disse fem beste spillerne som er nevnt ovenfor, og det er mange klare grunner sammen med mange tilleggsfaktorer til hvorfor de har laget denne listen, for å være solide aksjer for en nybegynner..

Som nybegynner er det lurt i begynnelsen å gjøre så mye forskning på dine valgte aksjer.

Selv om aksjer med store selskaper vil være mindre volatile enn aksjer med mindre selskaper, utgjør de fortsatt noen risikoelementer, da ingenting noen gang er garantert når du investerer.

1. Facebook (FB)

Den sosiale medieplattformen som har tatt sosiale medier til neste nivå.

Facebook har også Instagram, WhatsApp og Facebook messenger alt under sin tekniske paraply, noe som gjør det til det mest suksessrike sosiale medietekniske selskapet på anlegget..

Fra selskapets siste rapporter for tredje kvartal i september, så selskapets omsetning med 22% fra i fjor, inkludert en økning på 28% i aksjekursen..

Facebook er satt for ytterligere forbløffende vekst i 2021 og forutsigbar når selskapet fortsetter å utvikle seg og streve inn i fremtiden til sosiale medier med sine siste tillegg og oppdateringer.

Ettersom det er en markedsverdi på rundt 780 milliarder dollar, kan aksjekursen være billigere enn hva du kan tenke deg å kjøpe, spesielt i forhold til andre store aksjer.

Slik det ser ut per i dag er selskapets aksjekurs 267,09.

På et annet notat, selv om det fra forretningssiden til selskapet ser bra ut, kan det være potensielle søksmål som kan havne i blandingen.

Dette har alltid vært en bekymring for det globale merket fordi det er en sosial medieplattform, og situasjoner kan oppstå uventet, men kan bli kostbare.

Men i det store bildet vil Facebook og mer enn sannsynlig fortsette å være verdens største og dominerende sosiale medieplattform innen 2021 og i mange år fremover.

2. Amazon.com (AMZN)

Amazon, Amazon, Amazon hvor begynner du med denne mega-hit verdensomspennende forhandleren.

Den mega-hit online forhandleren har til dags dato også over 112 millioner amerikanske Amazon Prime-abonnenter som gjør det mulig for abonnenter å streame filmer og musikk, samme dag eller en eller to-dagers leveringstjenester og mye mer.

Og for å bekrefte, er Amazon Prime et betalt abonnement satt til en kostnad på $ 120 per år eller $ 13 per måned.

Det raske e-handelsselskapet har en markedsverdi på $ 1,61 billioner og har også en veldig høy aksjekurs i forhold til andre store aksjeselskaper.

2020 har hatt en akselererende effekt på merkevaren, siden den har sett inntektene sveve gjennom hver kvartalsrapport.

Selskapets siste rapport, som er tredje kvartal, viser en ytterligere økning på 37% opp fra året før.

I løpet av den siste måneden, Amazon kunngjorde også sitt nye eventyr som tilbyr et nettapotek til listen.

Uten tegn til å bremse opp når som helst, bare arkivering og streve for mer suksess, ettersom selskapet står med en prosentandel på 77% opp året før, er det ingen stopp for dette dominerende globale merket.

Det er grunnen til at hvis aksjekursen er innenfor dine økonomiske midler, er dette en aksje å kjøpe og holde tak på.

Les mer: Amazon-aksjekursforutsigelse for 2021 og utover

3. Microsoft Corporation (MSFT)

Firmaet som brakte oss Microsoft Windows som endret livene våre slik vi kjenner det.

Dette inkluderer ikke det de har arkivert sammen med disse eksepsjonelle markedssystemene.

Microsoft Corporation har gått for å lage Internet Explorer-nettleser, Microsoft Office Suite, elektronikk, personlige datamaskiner og mer.

Betraktet som en av de ‘Big Five’, er vekstpotensialet for tycoon-selskapet fortsatt stort.

I år har milliarder over hele kloden vært begrenset til å jobbe eksternt hjemmefra på grunn av COVID-19, der Mircroft hadde en inntekt på 143,02 milliarder dollar..

Microsoft cloud computing-virksomheter har gått bra, inkludert Office 365 og Azure, noe som ikke er overraskende med tanke på årets begivenheter.

Microsofts aksjekurs for tiden 222,10 antas å hoppe høyere i det nye året, noe den var vitne til et hopp i aksjekursen med sin nye avhengighet, Azure Sphere.

Morgan Stanleys har kåret Microsoft-aksjen til “en av våre toppvalg mot 2021”.

Og dette megamerket lager listen vår som en sterk nybegynneraksje å kjøpe for din startportefølje.

4. Netflix (NFLX)

En ting er sikkert, de fleste av oss i år har vært Netflix – bingers på et eller annet tidspunkt.

Produksjonsselskapet som viser store mengder filmer fra klassikere til sine egne Netflix-originaler, har hittil nesten truffet 200 millioner abonnenter med at USA og Canada fikk mest mulig ut.

Selv om vaksinenyhetene er opplysende, og når vi søker å gå mot normalitet, forårsaker strengen til en ny spredning av viruset tvil blant mange..

Men for Netflix kan dette bare potensielt ha nytte enda lenger for virksomheten ettersom opphold hjemme er plassert over hele kloden.

Ser man inn i fremtiden for Netflix, ryktes det også at det knusende produksjonsfirmaet til og med kan jobbe seg med å kjøpe kinomerk, mens det fortsetter i sin vellykkede vei.

Ved å legge til suksessen har den nye originale Netflix-tilpasningen “The Queen’s Gambit” blitt kåret til den mest sette serien på streamingplattformen til dags dato..

Et underholdningsselskap som er et sikkert og solid tillegg for å starte i aksjereisen din. Ettersom underholdningsselskapet ikke viser noe tegn på å bremse, faktisk det motsatte da det ser ut til å forgrene seg ytterligere.

5. Apple Inc (AAPL)

Den særegne ikoniske eplelogoen som alle nå blir kjent med, er Apple.

Apple har en forbløffende markedsverdi på anslagsvis 2,24 billioner dollar, som bare å lese figuren er forbløffende nok.

Men det amerikanske produksjonsfirmaet viser ingen tegn til å bremse opp, ettersom merkevaren fortsetter å lage og slippe sine oppgraderte iPhones hvert år, datamaskiner, dataprogramvare og mer.

En av de siste kreasjonene fra AAPL som ble gitt ut til verden i år, den nye iPhone 12 pro max.

IPhone trekker ikke bare inn Apple-forbrukere bare for den nye oppgraderingen, men håndsettet inkluderer også den nyeste generasjonen 5G.

Merket vet hvordan man skal ta tid også, da håndsettet kommer til markedet akkurat når vi begynner å nærme oss høytidene.

Akkurat som de fleste selskaper ovenfor, har Apple fortsatt å vinne i 2020 ettersom salget ble drevet og inntektene kom gjennom, som ble økt i de intense låseperiodene..

Akkurat som alle selskaper som oppfyller listen, er det viktig å kjøpe riktig aksje til rett tid.

Når verdsettelsen ser ideell ut, er dette den mest hensiktsmessige tiden for å være en del og et potensielt kjøp i det aktuelle selskapet.

Ettersom Apple kommer til å være på plass forutsigbart, er denne mega-cap-aksjen en som er satt inn på lang sikt og et flott tillegg i løpet av din aksjehandel..

Topp 8 utbyttebeholdninger du kan legge til porteføljen din i 2021

Mange investorer ser etter de beste utbytteaksjene, eller om ikke i det minste noen god potensiell utbytteaksje som har potensial.

Det er mange grunner til at investorer ser ut til å ha disse aksjene, ikke bare for inntekt, men for å vise og ha mangfold i porteføljen.

Utbytteaksjer har vært kjent, som generelle aksjer har mange fordeler og ulemper.

Den største fordelen og hva en utbytte er, som er en periodisk betaling som betaler aksjonærene fra selskapets inntekter. De fleste selskaper som tilbyr utbytte blir utbetalt til aksjonærene kvartalsvis (fire hvert år).

Selv om hovedattraksjonen for utbytteaksjer er at investorer får inntekt fra sine valgte aksjer, er det en stor spiller å ha muligheten til å ha et DRIP (utbytte reinvesteringsprogram) som er tilgjengelig for investorer..

En reinvesteringsplan for utbytte er et kraftig verktøy for investorer.

EN DRIP gjør det mulig for aksjonærer å automatisk reinvestere inntektene sine for å kjøpe flere aksjer og vanligvis til nedsatt eller provisjonsfri rente.

Og i tillegg er noen av utbytteaksjene faktisk best aksjer innen aksjemarkedet.

Den klare forskjellen mellom en aksje med utbytte og ikke-utbytte er ganske klar.

Mens utbytteaksjer gir inntektene til aksjonærene som genereres fra inntektene, vil ikke-utbytteaksjer reinvestere inntektene sine tilbake i virksomheten for å oppnå større vekst.

Noe som da vil føre til en større aksjekurs for selskaper.

La oss nå se på åtte utbytteaksjer som ser ut til å ha en god 2021.

1. Honeywell internasjonale

2. PepsiCo

3. AbbVie

4. Johnson og Johnson

5. Chevron

6. Coca-cola

7. Diamondback Energy

8. McDonald’s

1. Honeywell International Inc (HON)

Honeywell International forventes å være en utbytteaksje som sannsynligvis vil ha et lovende 2021, slik det er vist i år, og som også er en beholdning i porteføljen din på lang sikt.

Å ha 1,7% utbytte til dags dato, som beregnes ved å dele den årlige utbyttet med selskapets nåværende aksjekurs.

Honeywell International, etter et utfordrende første og andre kvartal, har sett aksjekursen sin øke og er stemplet som et av de største amerikanskbaserte industribedriftene på markedet for tiden.

Da Honeywell fortsetter å strebe fremover, har aksjonærer som har vært en del av den glødende utbytteaksjen fra begynnelsen eller i nærheten av, sett markedsslående avkastning gjennom årene.

Som det er rapportert at selskapets totale avkastning de siste 10 årene er på 493%.

Selskapet har sikte på å utvikle seg innen datafeltet, siden den fremtidige veksten ser ut til å motta noen store inntekter de neste årene..

HON er en god utbytteaksje for å legge til porteføljen din.

2. PepsiCo (PEP)

Det gigantiske kullsyrevaremerket som ble grunnlagt tilbake i 1965, er uten tvil et av de beste merkevarene for drikke og snacks på markedet fremdeles i dag.

Overspiller den største rivalen Coca-Cola i år, som Pepsi har en stor fordel over sine rivaler med sin snack- og matdivisjon som holder godt for det ledende ikoniske merket..

Slik det ser ut i dag er Forward Dividend Yield for PepsiCo 2,84%, som er opp med 6% innen 2020.

I løpet av de siste 12 månedene ble PepsiCos gjennomsnittlige utbytte per aksje vekst satt til 5,00%.

Men i større målestokk de siste 10 årene, var PepsiCos vekst på utbytte per aksje 8,10% per år.

Med merkevarens solide internasjonale tilstedeværelse og rom for vekst de neste årene, vil merkeinntektene helt sikkert fortsette å vokse slik selskapet og analytikerne spår..

3. AbbVie (ABBV)

Det forskningsbaserte biofarmasøytiske selskapet har vært en gjentatt aktør i år for å treffe mange lister, for å være et topputbytteutbytte å være en del av for fremtiden.

Merket som er den mest populære kreasjonen til dags dato er Humira. Et medisin som brukes til å behandle forskjellige former for leddgikt, Crohns sykdom og mer.

Med en markedsverdi på over $ 185 milliarder dollar fullførte dette gigantiske biofarmasøytiske selskapet også i sitt oppkjøp og la Allergan til megamerket..

Per i dag er utbyttet 4,56%.

I løpet av de siste tre årene har selskapets vekst på utbytte per aksje nådd 87,72%.

Selskapet er i ferd med å vokse godt i de kommende årene med sin “blockbuster” medisinering, Humira, da den fortsetter å distribueres over hele verden..

4. Johnson og Johnson (JNJ)

Et annet helsemessig gigantfirma kjent over hele verden er Johnson og Johnson.

JNJ, en blue-chip-aksje som fortsetter å trekke inn inntektene årlig og gir utbytte til aksjonærene sammen med å øke utbyttet kontinuerlig.

Dette er faktisk en viktig attraksjon for investorer å kjøpe denne aksjen, og har fortsatt å gjøre det i over 50 år.

Selv om merkevaren kan komme litt bak AbbVie når det gjelder aksjekursen i år, er JNJ fortsatt satt fast på sitt rom for vekst sammen med å vise de fortsatte resultatene.

Johnson og Johnson er spredt over tre forretningsenheter som er farmasøytiske, medisinske apparater og forbrukerhelseprodukter som samlet har kjente store merker under armen..

Selskapets geografiske salg er selvfølgelig en ledende faktor for merkevaren, med USA som utgjør halvparten av salget.

Selv om JNJ har hatt sine utfordringer i år, bekrefter det i nylige rapporter merkets medisinske utstyr der sektoren ble hardest rammet, på grunn av sykehus som var overveldet av den nåværende Covid-19-pandemien.

Et utbytteavkastning på 2,64%, som for et selskap med over 50 års erfaring har vært imponerende, ettersom det viser påliteligheten ettersom det har vokst seg større hvert år.

5. Chevron Corporation (CVX)

Selv om dette året har vært et tøft år for oljeindustrien, har Chevron tilpasset og brukt tiden sin klokt.

Chevron fullførte allerede i oktober oppkjøpet av Noble Energy, som gjør selskapet nå til den største oljevirksomheten når det gjelder markedsverdi.

Dette året har ikke vært den beste ytelsen for selskapet, men det er fortsatt mange positive ting til hvorfor denne globale utbytteaksjen er en som gir mangfold i porteføljen din.

Selskapet har økt utbyttet til generøse 6%, og det er det mange investorer håper å arkivere fra aksjer i løpet av et år.

Fra og med 2020 vokste Chevron med nesten 8% og beregnet til $ 1,29 per aksje.

Mens gavmildheten til det nye utbyttet vises, ser selskapets balanse også etter delen.

For et selskap som er den største oljeprodusenten etter markedsverdi, er balansen imponerende og hva som trekker i øynene for mange, og som klarer seg bedre enn konkurrentene, inkludert å ha den laveste nettogjeldsposisjonen.

Det er ikke rart at 10 analytikere spores av S&P Global Market Intelligence kaller denne utbytteaksjen et sterkt kjøp.

6. Coca-Cola (KO)

Fordi vi snakket om den største konkurrenten, og i lys av selskapets prestasjoner gjennom årene, vil Coca-Cola selvfølgelig lage listen som et godt utbytte.

Drikkevaremerket har hatt en flush run for sin avkastning i utbytte de siste 50 pluss årene, og analytikere har spådd ytterligere 36,6 milliarder dollar omsetningsvekst i 2021 for merkevaren..

Utbytteavkastningen, som for øyeblikket er 3,1%, og som leverte 41 cent per vanlig aksje, ble utbetalt til aksjonærene den siste utbetalingen 15. desember 2020..

Selv i det tykke av en global pandemi, selv om det kanskje ikke er topprioritet på forbrukerlister, er Coca-Cola satt til å gjøre større fremskritt når vi går inn i det nye året med nye håp om normalitet..

7. Diamondback Energy (FANG)

Når vi går inn i fremtiden, vil energisektoren fortsette å spille en viktig og viktig rolle i verden.

Diamondback Energy har blitt hyllet høyt av analytikere da de ser på selskapet og har også kalt det et “sjenerøst” utbytte for nå og fremtiden..

Med en markedsverdi på 7,55 milliarder dollar og utbytte på 3,33%, er dette oljeselskapet ikke bare et ledende utbytte, men det er også en aksje som har blitt spådd og viser fantastisk vekst..

Derfor er analytikere veldig bullish på selskapets vekst på lang sikt med 20% totalavkastning i 2021.

8. McDonald’s (MCD)

Hva er det ikke å elske med denne ikoniske hurtigmatkjeden som har fanget milliarder av hjerter over hele kloden, McDonald’s.

McDonald’s har et utbytteavkastning på 2,4%, og til tross for de hjerteskjærende effektene COVID-19 har vokst på bedrifter, så virksomheter innen hotellbransjen kutte utbyttet.

På den annen side gjorde McDonald’s det motsatte da styret kunngjorde en økning på 3,2% tilbake i oktober fra den forrige aksjekursen til $ 1,25 per aksje.

Hvis McDonald’s kan øke utbyttet i et av verdens mest testår til nå, så sier det alt for selskapet.

McDonald’s har gått tilbake til nesten 50 år siden, og har vært kjent for å være en sterk aktør for utbytte, siden den fortsetter å øke sin totale inntekt ytterligere hvert år..

Tatt i betraktning at verden har vært begrenset til langvarige låsingstiltak ved flere anledninger, rapporterte McDonald’s i sin tredje kvartalsrapport en total omsetning på 5,4 milliarder dollar, som bare er redusert med 2% fra året før..

Da selskapet raskt tilpasser seg de nye sikkerhetstiltakene raskt, fikk McDonalds mange investorer øye da de så aksjen sin øke med 8,6%..

McDonald’s handles for øyeblikket til 212,02 per aksje med årlig utbytte på 2,4%.

Hvis du er en investor som leter etter stabilitet med utbytte, har McDonald’s vist seg å være en sterk aktør som anbefales at investorer legger til porteføljen sin..

Hvordan begynne reisen din?

Hvis du føler at du er klar til å starte reisen din, må du nå vite hvor du skal begynne.

Det er mange online handelsplattformer som er tilgjengelige online og kan bli funnet så fort du kan si ‘Go’.

Imidlertid anbefales det ikke bare å finne riktig megler på riktig handelsplattform, men det er viktig at du velger med omhu. Som det siste du vil være et offer for er en kroket megler som har som mål å bare se opp for én person, seg selv.

Det anbefales å finne en online handelsplattform med regulerte lisenser og det samme for megleren som handler på dine vegne når du søker for å starte din handelsreise.

eToro, verdens ledende sosiale og handelsplattform tilbyr alt på din fritid. Den elektroniske handelsplattformen gjør din start på aksjehandel enkel, stressfri, effektiv og rask.

Med mange mengder tilgjengelig handels-resitasjonsmateriale tilgjengelig når du føler at det er behov for det.

Å finne en megler og åpne en handelskonto kan utføres på få minutter med eToro, sammen med tilgang til alt du trenger.

Hvis du føler at det å trene er det du trenger å utføre videre før du hopper inn, gir eToro deg tilgang til en virtuell handelsplattform der du kan øve til ditt hjerte..

Bli kjent med strategier, vite hvordan aksjehandel fungerer og forståelsen av å handle foran dine egne øyne er den beste måten å lære og få en grundig forståelse av å handle aksjer.

Med den ekstra fordelen av å ikke investere dine egne penger.

Det er ikke noe rush når du handler med aksjer, det er alltid lurt å ta deg god tid, få en grundig forpliktelse om hvordan aksjehandel fungerer og alltid investere innenfor dine økonomiske midler.

Glad handel.

eToro – Topp aksjemegler, kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Final Key Takeaways

Hvis du husker noe fra våre beste aksjer å kjøpe i 2021, kan du gjøre det til disse viktige punktene.

  • Topp 20 aksjer å kjøpe og legge til porteføljen din for 2021 har både sterke positive og med sine egne risikoelementer.
  • Det er en klar forskjell mellom utbytteaksjer og ikke-utbytteaksjer, vær sikker på hva du ønsker å få før du investerer.
  • Før du investerer, er det verdt å utføre ytterligere eller så mye forskning på dine valgte aksjer.
  • Å være klok mens du investerer er et sentralt element. Det anbefales å opprette budsjettark og holde kontoer atskilt.
  • Hvis du er nybegynner, er det lurt å ikke ta “tips” eller hengi deg til Penny Stocks.
  • Til slutt, praksis gjør perfekt innenfor din handelsreise. Ta deg tid til å øve på en online virtuell plattform for å forstå og lære hvordan aksjehandel fungerer.

Hvis du likte å lese vår 20 toppaksjer å kjøpe i 2021 – Inkludert toppaksjer hver investor bør se etter å legge til sin portefølje, vennligst del med noen andre du tror det vil være av interesse for.

Merk: Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Verdien av investeringene kan både gå ned og opp. Eventuelle meninger, nyheter, undersøkelser, analyser, priser eller annen informasjon på dette nettstedet er gitt som generell markedskommentar, og utgjør ikke investeringsrådgivning. Trading Education er ikke ansvarlig for tap som skyldes investeringer basert på anbefaling, prognose eller annen gitt informasjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me