3 topp aksjer som kan gjøre deg millionær

Invester i disse 3 ustoppelige aksjene

Med aksjemarkedsinvesteringer er det å bli millionær ikke bare en rørdrøm, men et gjennomførbart alternativ, selv for de med svært beskjedne midler..

Året 2020 har vist hva volatilitet er og hvordan ting kan gå på hodet over natten. Selv om det økte arbeidsledigheten, var året for pandemien og bjørnemarkedene utvilsomt den beste tiden å investere pengene dine. Bullmarkedene holdt i lang tid sammenlignet med bjørnmarkedene. Pasientinvestorer lot investeringene sine spille ut i løpet av året og fant ut aksjer som kan gjøre deg millionær selv i usikre tider.

Det flerårige spørsmålet som dukker opp nå, er hvor du skal investere og hva er de beste aksjene som kan oppfylle drømmene om å være millionær på lang sikt. Her er de tre beste aksjene for å gjøre millionærdrømmene dine til virkelighet. Relativt har disse aksjene innovasjon og immateriellhet for å sikre langsiktige investeringer og vekstpotensial.

De 3 beste aksjene som kan gjøre deg millionær

1. Pinterest

Pinterest, grunnlagt i 2010, ble et offentlig selskap etter ni år. Å være et sosialt medieselskap som drev virksomheten var ikke en lett cakewalk, men det var ganske tøft i disse usikre tider. Det var virkelig en berg-og-dal-bane-tur opp og ned for Pinterest med tilsynelatende en god start, men et skuffende tredje kvartal etterfulgt av en mer robust Q4.

Under Covid-19-utbruddet steg aksjen til nesten 500% fra mars lave rate. Således, for investorer, er Pinterest virkelig en aksje med poser med potensial.

Pinterest brukes av nesten 60% av årtusenene, og skaper en god styrke av sine annonsebaserte inntekter. Dette hjalp Pinterest til å stige til en rekord på 443 millioner dollar i 3. kvartal i totale inntekter. Beviset for styrken til oksesaken for Pinterest ses i de månedlige aktive brukerne (MUA). De siste årene, inkludert pandemidagene, har de lagt til 116 millioner brukere, og økte MAU til 416 millioner, noe som er en økning på 39%.

Mer enn 90% av nye brukere kommer fra internasjonale markeder, som faktisk er en viktig faktor å merke seg, da det hjalp Pinterest med å doble deres internasjonale ARPU (gjennomsnittsinntekt per bruker). Resesjon i Pinterest er veldig lav, noe som betyr at utenlandske brukere er en forventet kilde til langsiktig vekst.

Den spredte tilstedeværelsen av e-handel er den mest spennende katalysatoren for Pinterest. Selskapet prøver å koble brukere med små bedrifter som spesialiserer seg på produkter og tjenester som imøtekommer deres interesser. Med en uavhengig plattform for brukere å dele sine interesser, sprer Pinterest videre sin gren ved å koble brukerne til forskjellige andre tjenester.

Shopify-partnerskapet og flere andre integrerte funksjoner som klikkbare butikknapper og engasjerende videoannonser osv. Gjør at Pinterest kan ha et konsekvent tosifret årlig vekstpotensial. Ifølge forskere vil dette innen 2023 lett overgå 100 milliarder dollar i markedet, noe som gjør det til et lukrativt aksjemarked for investorer over hele verden..

2. Teladoc Health

Teladoc-helse har vært en av de utvetydige mottakerne av Covid-19-krisen. Behovet for å opprettholde sosial distansering og den forestående frykten for å spre viruset har ført til en rask økning i telehelsebesøkende for abonnenter og ikke-abonnenter på Teladoc-nettverket. Dette har skapt en revolusjonerende endring i forretningsinntektene, og nå er telemedisinegiganten fullpakket med strålende verktøy for å gjøre deg millionær.

Teladoc fullførte sitt overtakelse av flere milliarder dollar av det fremste digitale diabetesstyringsselskapet Livongo Health, i tillegg til økningen i salget. Dette har drevet aksjen til en helt ny høy, og rangert den på toppen av leverandørens favorittliste. Både Teladoc Health og Livongo Health er sammenslåing i en kontantbeholdning.

Livongos helseløsninger gir pasienter med kroniske helsemessige forhold en mulighet til å leve et sunnere liv. Selv om det bare registrerte seg 1,2% av alle diabetikere i USA, har Livongos diabetesantall uavbrutt doblet seg fra år til år. Selskapet har også generert tre påfølgende kvartalsoverskudd. Med utvidelsen til nye indikasjoner som vektregulering og hypertensjon, vil den potensielle pasientmassen øke høyere og øke verdien i markedet. Denne dødelige kombinasjonen av Teladoc og Livongo vil være fremtidens ansikt for presisjonsmedisin og er aksjer som kan gjøre deg millionær.

Det virtuelle omsorgsmarkedet vokser i full tilt-tempo, og innen 2023 forventer Teladoc og Livongo å generere mer enn 3 milliarder dollar i salg og over 600 millioner dollar i driftsinntekter minus ikke-kontante utgifter, som nevnt av en rapportere.

3. Firkant

Verden går mot kontantløse transaksjoner, og denne trenden vil være en av de kraftigste og raskt voksende i de neste tiårene. Visa og Mastercard vil fortsette å spille en viktig rolle i kreditt- og debettransaksjoner. Men betalings- og salgsstedsløsningen Square tilbyr lovende vekst og er en betydelig aksje for de kommende årene. I løpet av de siste fem årene har inntektene vokst med en samlet årlig vekstrate på 40,9%, med stjernesalg opp til 140% år over år..

I 2012 hadde selskapets selger økosystem brutto betalingsvolum (GPV) vokst fra 6,5 ​​milliarder dollar til 106,2 milliarder dollar i 2019. Det er to trender som viser at Square selger økosystem vil fortsette å treffe høyder selv i usikre tider. Den ene er holdbarheten til økonomisk ekspansjon sammenlignet med sammentrekninger, som lover godt for forbrukerutgiftene. Den andre faktoren er at Square får sin GPV fra større virksomheter med minst $ 125.000 i årlig GPV. Hvis det er mulig å gjøre inngrep med større virksomheter, som en betalingsformidler for småbedrifter, vil handelshandelsgebyrene treffe uendelige høyder.

Square’s peer-to-peer-betalingsplattform, Cash App, spiller en viktig rolle i den nåværende veksten. Cash Apps månedlige aktive bruker (MUA) steg fra 7 millioner til over 30 millioner mellom desember 2017 og juni 2020. Balansen som overføres fremskyndes når en bruker bruker et tradisjonelt debetkort knyttet til den enkeltes Cash App-saldo for å kjøpe varer eller tjenester. Slik genererer Square en stor del av inntektene fra Cash App. Med en verdi på mer enn 100 milliarder dollar forventer analytikere en årlig vekst i inntekt per aksje på 38% de neste fem årene, noe som gjør det til et ideelt grunnlag å vurdere å investere, da aksjen kan gjøre deg millionær..

For å konkludere

Aksjemarkedet er virkelig en grobunn for investorer å ha en passiv inntekt, og er en praktisk og grei måte å sikre en godt finansiert fremtid. Disse tre ustoppelige virksomhetene med god vekstrate og relativt betydelig markedsverdi er de beste aksjene som kan gjøre deg millionær på lang sikt.

eToro – Kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Les mer:

Hvilke 15 største aksjer vil eksplodere i 2021?

Hvordan velge de beste aksjene å kjøpe nå

10 britiske aksjer å kjøpe i 2021 kan doble pengene dine

Hva er de 7 beste aksjevalgene for 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me