5 ustoppelige aksjer ved høyeste høyder du fortsatt kan kjøpe

Aksjemarkedet er den enkleste og beste måten å tjene en passiv inntekt for å sikre en velstående fremtid.

Å investere i aksjer eller kjøpe aksjer er en enkel beslutning å ta, men å finne riktig aksje med en tidstestet strategi er virkelig en utrolig vanskelig jobb. For å hjelpe deg, her er de fem beste aksjene du kan kjøpe i år, som har sett en heltidshøyde og skyter til nye høyder. Siden pandemien har aksjemarkedene kommet så kraftig tilbake, noe som gjør det til det beste skuddet for investorer å hente opp noe godt overskudd for sin velstående fremtid.

Topp 5 ustoppelige aksjer å kjøpe

Med et hav av valg i markedet, er det virkelig vanskelig å bestemme hvilken aksje du vil kjøpe. Selv om aksjemarkedet er uforutsigbart, er det de 5 beste aksjene som viser ustoppelig vekst, når heltidene og er best å kjøpe i overskuelig fremtid fremover.

# 1: Apple (AAPL)

Med teknologigiganten Apples (AAPL) oppslukende vekst de siste årene, kan ikke investorer ta pengene sine fra bordet. Selv midt i skiftet i arbeidsmengde og forstyrrelser i bedriftsmarkedet i løpet av COVID-19-fasen, har etterspørselen fra Apple-enheter nettopp økt på mange fronter. IPhone-produsentene har klart å ha et sprang på over 50% i år, noe som gjør det til en av de fem beste aksjene å kjøpe for investorer.

2021 blir et blomstrende år for Apple med den økende etterspørselen etter Apples nye 5G-aktiverte iPhone. Fra og med februar 2021 har denne millionæraksjonen en all-time høy markedsverdi på 2.248 billioner dollar, noe som er bemerkelsesverdig. Imidlertid forblir Apple en langsiktig aksje i hver investors bok og er et beste alternativ å kjøpe.

Apple er virkelig et godt navn å ha i porteføljen din. Betydningen av Apple som en aksje blant mange andre er dens tette integrering av all teknologi. Apple er ikke bare fokusert på ett bestemt produkt, men har en rekke andre produkter, alt fra smarttelefoner til andre elektroniske produkter og programvarekontroll. Dette er grunnen til at den ustoppelige veksten og etterspørselen til Apple i aksje- og bedriftsmarkedet øker resultatet.

# 2 PayPal Holdings (PYPL)

Med utviklingen av teknologi og økt netthandel på grunn av pandemien, er PayPal Holdings (PYPL) en grobunn for lønnsomme investeringer. Med en gevinst på nesten 117% i fjor, har PayPal Holdings et respektert navn blant de 5 beste aksjene å kjøpe i dag. Selv om pandemien avvikler, vil ikke e-handelsbedriftens etterspørsel avta i stedet for å øke til nye høyder.

Selv om PayPal er en etterlatte i fintech-markedet, betjener den rundt 361 millioner brukere over hele verden, noe som er et bemerkelsesverdig antall. Stigende med en høy markedsverdi på hele tiden på 333,82 milliarder dollar per 11. februar 2021, vil det alltid være topp på investorens radar for dette året og fremtiden. PayPal begrenser ikke sine grenser bare som en e-handelsplattform; i stedet utvides det ettersom appene nå støtter QR-funksjoner for kjøp av produkter i mursteinbutikker.

Nok en viktig vekstdriver for PayPal er Venmo, det raskest voksende betalingssystemet i markedet i dag. Med Venmo som utvider funksjonalitetene ved å lansere brukernes mulighet til å tjene penger med appen, vil PayPal være en ustoppelig aksje og er klar til å sveve høyere igjen i 2021.

# 3: Teladoc Health (TDOC)

Teladoc Health (TDOC), den utvetydige mottakeren av Covid-19-krisen, har steget til nesten 139% i 2020 og er oppover 40% fra år til dato. Med utbruddet av COVID-19 foretrakk pasienter helsekonsultasjon på nettet, og dermed har helsebeholdninger som Teladoc Health blitt blant de fem beste aksjene å kjøpe.

Per 11. februar 2021 nådde markedsverdien til Teladoc Health en heltidshøyde på $ 283,69 B og forventes å øke også de kommende årene. Med et helsepersonellnettverk med mer enn 11.000 pleiesteder, distribusjonskanaler og intelligent teknologi som hjelper pasienter med tidlig diagnose av visse sykdommer og bedre behandlingsmuligheter, fortsetter denne bestanden å sveve i sin vekstbane i ganske lang periode.

Teladoc har en betydelig kundebase fra 2020 og forventes å øke sin kundebase i 2021 og utover. Siden mer enn 80% av inntektene kommer fra tilgangsavgiften, og antallet abonnenter har økt i løpet av året, har Teladoc Health stor inntektssynlighet, noe som igjen gjør det til en av de beste aksjene å kjøpe i år..

# 4: Tesla (TSLA)

Tesla har hatt en enorm vekst de siste årene og forventes å sveve til en ny høyde også de kommende årene. Med en markedsverdi på rundt 800 milliarder dollar er Tesla verdens største bilprodusent etter verdi, enda større enn Toyota Motor Corp. Selv midt i pandemien var Tesla i stand til å presse opp ganske betydelige inntekter og har plass til mer vekst i kommende år, noe som er en av de viktigste årsakene til at det er inkludert i de fem beste aksjene å kjøpe.

Per 11. februar 2021 nådde Tesla en markedsverdi på $ 829,88, noe som er et lite håp om flere muligheter. En av Teslas siste inntekter og dens viktigste lyspunkt var rekordmengden av både produksjon og leveranser. Med sin tidlige produksjon og leveranser sitter Tesla på toppen av bransjen og har vokst til det største bilfirmaet i verden.

I løpet av 2020, selv midt i de pandemirelaterte forstyrrelsene, var selskapet nesten nær å levere 499647. Ledergruppen i Tesla mener at de kan forbedre sine produksjonslinjer de neste årene. I fjerde kvartal kunngjorde Tesla sin levering av 189.750 elektriske biler som satte en ny kvartalsrekord.

# 5 Fidelity International Index Fund (FSPSX)

Hvis du vil ha bredere og billigere eksponering mot utenlandske aksjer, her er det. Fidelity International Index Funds (FSPSX) er en omfattende indeks som representerer utenlandske aksjers ytelse. FSPSX har sikret sin plass blant de fem beste aksjene å kjøpe i år ved å tilby stor eksponering mot finansielle og industrielle aksjer.

I motsetning til andre aksjer er utgiftsforholdet for FSPSX relativt lavt, 0,035%, og enda en fordel er at den ikke har et investeringsminimum. Den hadde en markedsverdi på hele tiden på 47,24 dollar per 11. februar 2021, og forventes å øke i fremtiden.

Den viktigste årsaken til populariteten er at FSPSX tilbyr en diversifisert portefølje til en liten kostnad for investorer over hele verden. Avkastningen er for det meste utsatt for lavere volatilitet fordi fondet unngår aksjer i nye markeder. Fidelity International Index Funds er virkelig en verdifull ressurs i investeringsporteføljen din og går på en ustoppelig rally i den kommende fremtiden.

Topp 5 aksjer å kjøpe – The Bottom Line

Dette året er det ideelle tidspunktet for å starte din investeringsreise. Pandemien er i ferd med å slå seg ned, og aksjemarkedene er på bedring og trekker seg kraftigere tilbake. Listen over disse topp 5 aksjene å kjøpe inkluderer alt som kan hjelpe deg med å sikre en velstående fremtid, og du kan høste ganske mye passiv inntekt.

eToro – Kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Les mer:

Topp 9 aksjer satt til å gjøre deg rik

Topp FTSE 100-aksjer å kjøpe i 2021

Topp 15 aksjer vil eksplodere i 2021

Hva er de 10 beste britiske aksjene å vurdere i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me