7 aksjer som kan gi deg millioner i 2018

Det er alltid muligheter å forfølge i handelsverdenen, og med riktig investeringsutdannelse kan du lære å få et godt forsprang. Det økonomiske klimaet er oppmuntrende når vi ser frem til resten av 2018. Jobbveksten er positiv, næringslivets tillit begynner å komme seg etter Brexit-bomben, og bedriftens inntjening får fart. Følgende er syv selskaper som spenner over forskjellige bransjer og som har potensial for enorm vekst i år:

1. Facebook

facebook-logo

Facebook har konsekvent vært et høydepunkt og fortjener sin plass som en av de beste aksjene for 2018. Facebook (FB) og Alphabet (GOOG, GOOGL) har dannet noe av et duopol i en bransje som fortsatt er svært lønnsom med enestående vekstpotensial: digital annonsering. Det er mer enn to milliarder brukere av Facebook over hele verden, og de fortsetter å øke veksten i salg og inntjening raskere enn Google. Likevel handler begge mot lignende prisforhold: inntjening – like over 25. Likevel er Facebook det bedre alternativet for investeringer, siden det er en raskere produsent, med forventning om 33% vekst i 2018, ifølge US News.

Kilde: https://www.investors.com/news/technology/facebook-is-top-stock-pick-for-2018-receives-price-target-boost/

2. Kunder Bancorp

Kunder Bancorp logo

Dette er en liten aksjebank som på en eller annen måte har holdt seg under radaren i lang tid. Verdt til rundt 800 millioner dollar, planlegger Kunder Bancorp (CUBI) et spinn av BankMobile, som er en digital bankseksjon i selskapet som primært henvender seg til studenter. Det forventes at avtalen avsluttes før midten av 2018, og aksjonærene vil betale $ 3,57 per aksje. Dette kan bety, selv med konservative estimater, minst 40% oppside.

Kilde: https://money.usnews.com/investing/stock-market-news/articles/2018-01-04/customers-bancorp-inc-cubi-stock

3. Store Capital Corp.

Store Capital Corp-logoen

Aksjer i Warren Buffets holdingselskap Berkshire Hathaway har økt 394% siden årtusenskiftet. Tilbake i 2016 kjøpte dette selskapet en eierandel på 9,8% i Store Capital (STOR), eiendomsinvestorer med vekt på operasjonelle eiendommer med en leietaker som kinoer og restauranter. Porteføljen er variert, den har mer enn 99% belegg og betydelig støtte, så det ser ut som et flott alternativ for 2018.

Kilde: https://seekingalpha.com/article/4085598-buffett-bought-store-capital

4. Alibaba Group Holding

Alibaba Group-logo

Aksjene i Alibaba ble doblet gjennom 2017, men selskapet fortjener nok et rally i år. Alibaba (BABA) er det eneste selskapet verdsatt over 60 milliarder dollar som har sett en omsetningsøkning på 50% årlig de siste fem årene på rad. BABA har publisert inntektsinntekter som konkurrerer med Amazon, med vekst gjennom 2017 som faktisk overgikk sistnevnte. Den slags vekst er som gullstøv, så BABA må være en topplager for 2018.

Kilde: https://money.usnews.com/investing/stock-market-news/articles/2018-01-08/alibaba-group-holding-ltd-baba-stock

5. Ryanair Holdings PLC

Ryanair-logo

Dette er Europas mest populære flyselskap, og til tross for den høyt omtalte pilotmangelen som forårsaket kanselleringen av 20 000 flyreiser, har den fortsatt rekordhøy fortjeneste. Budsjettflyselskapet kan bare ikke slutte å utvide kundebasen, så det forventes at vekststatistikken vil fortsette på disse imponerende nivåene. Konkurransen kan bare ikke tilby de lave prisene Ryanair (RYAAY) kan skryte av, så den har et sterkt konkurransefortrinn.

Kilde: https://investorplace.com/2018/02/ryaay-stock-company-turbulence/#.Wp_0EajFLIU

6. Reisende selskaper

Travellers Companies-logo

Reisende (TRV) tilbyr eiendoms-, havari- og kjøretøyforsikring, og overlevde et katastrofalt år for amerikanske forsikringsselskaper i 2017. TRV underpresterte i de siste trinnene av 2017, men forble lønnsomt selv gjennom de enorme orkanene som ødela kontinentet, så vel som California skogbranner. TRV gjenopptar tilbakekjøp av aksjer og betaler et utbytte på 2,1% pluss fordeler når rentene stiger.

Kilde: https://seekingalpha.com/article/4139578-travelers-buy-rally

7. Delphi Automotive

Delphi Automotive-logo

Dette er en av de aller beste aksjene å investere i for 2018, med en risikobelønningsprofil som ikke kan ignoreres. Delphi (DLPH) har to store divisjoner: en som fokuserer på selvkjørende biler og elektriske kjøretøy, og en som fokuserer på drivlinjer. Risikoen for overvurdering er alltid der, men ved 20 ganger inntjening er ulemperisikoen relativt liten. Oppsiden er mye større, ettersom drivlinjedivisjonen skal spinnes for å fokusere på det langt varmere rommet til selvkjørende biler. Spinoffs overgår ofte det generelle markedet, og dette er et populært prospekt.

Kilde: https://www.forbes.com/sites/joecornell/2017/12/06/delphi-automotive-splits-into-two/#6bb5f6b94257

For å oppsummere ser 2018 ut som et godt år for den kloke investoren. Dette er bare noen av aksjevalgene som virkelig kan lønne seg, men med litt solid handelsutdannelse og litt markedserfaring, kan du gjøre det kommende året til et ekstremt velstående år.

Se også: De 21 rikeste menneskene i verden for 2018

Ikke gå glipp av: Kryptovaluta å kjøpe, se på og unngå

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Trading Education, kan du gi den en like og dele den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me