7 marihuana-aksjer å kjøpe som kan verdsette i 2021

7 marihuana-aksjer vil øke verdien i 2021

Ønsker du å investere i de beste marihuana-aksjene i 2021? Ønsker du å investere i de beste marihuana-aksjene som er satt for å gi deg den beste verdien?

Vi har dekket det med 7 marihuana-aksjer for å se etter å kjøpe for det kommende året.

Marihuana-aksjer ble satt til pris i 2021

2021 ser ut til å bli året for cannabisindustrien.

Den spennende følelsen som omgir denne sektoren er tydelig, ettersom investorer over hele verden mer og mer legger merke til bransjens glødende forestillinger. Enda mer som den valgte presidenten Joe Biden skal overta og demokratene styrer USA i løpet av de neste ukene.

Dette året ser ut til å være et potensielt vendepunkt for cannabisindustrien og for USA, som potensielt kan tjene mer eller ikke alle amerikanske stater ser ut til å legalisere marihuana for enten rekreasjons- eller medisinsk bruk av produktet..

Hvis det ovennevnte skjer, som ser mer sannsynlig ut etter hvert som tiden går, kan det ikke benektes at denne bransjen vil være en av de bransjene som gir best resultater fremover på markedet for å datere.

Så for å komme foran spillet har vi valgt å se på 7 marihuana-aksjer som kan sette pris på i 2021, som også kan være det perfekte tilskuddet til porteføljen din.

Hvis marihuana-aksjer er dine interesser, må du lese ytterligere to artikler om de glødende aksjene som ser på selskapets 2020-forestillinger i The Best 11 Performing Cannabis Stocks i 2020

Her finner du en liste over de blomstrende cannabisaksjene sammen med en oversikt over noen av de best utførte marihuana-aksjens høydepunkter.

De 7 beste marihuana-aksjene du kan kjøpe i 2021:

1. GrowGeneration Corp (GRWG)

2. Cresco Labs Inc (CL)

3. Tilray Inc (TLRY)

4. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

5. Aphria Inc (APHA)

6. Canopy Growth Corp (CGC)

7. Planet 13 Holdings Inc (PLNHF)

Vil marihuana-aksjer endelig få liv i 2021? I så fall kan disse 7 toppvalgene være noen av de beste investeringsalternativene i 2021.

1. GrowGeneration Corp (GRWG)

Konsensusvurdering: ‘Strong Buy’

Den første aksjen på listen over cannabisaksjer som kunne sette pris på i 2021 er GrowGeneration Corp.

Ettersom starten på året er i gang, sitter denne aksjen allerede i en god og positiv posisjon ettersom industrien ser ut til å ‘eksplodere’ pent i år.

GrowGeneration Corp har vist og fått et imponerende 2020 bekreftet av selskapets kvartalsrapporter med selskapets siste Q3-rapport som bekrefter selskapets sterke posisjon når vi går inn i 2021.

GRWG rapporterte en rekordinntekt på 55 milliarder dollar i 2020, for ikke å nevne at selskapet har gjort og fremdeles er i ferd med å fullføre forskjellige oppkjøp, som alle er merinntekter som ønsker å bli brakt inn i totalbildet når selskapet går videre..

Høres imponerende ut? Det er og det ser ikke ut til å bremse når som helst snart.

Selskapet har over 36 butikker, inkludert distribusjonskontorer, noe som gjør det til den største leverandøren av hydroponics i USA.

Da GRWG bruttofortjeneste også økte med 27% de første ni månedene av 2020, er spådommene for 2021 nesten dobbelt så høye som resultatene i selskapene 2020.

GrowGeneration Corp gir en full 2021-veiledning på $ 280 – $ 300 millioner sammenlignet med 2020’s veiledning på mellom $ 185 – $ 190 millioner.

Aksjens nåværende aksjekurs ligger i dag på $ 50,31 og har blitt utstedt med et års gjennomsnittskursmål av Wall Street-analytikere på $ 31,17, med den høyeste aksjekursen er $ 45,00 og den laveste aksjekursen er $ 8,00..

Ikke bare kan denne aksjen gi deg verdi, men den kommer også hånd i hånd med vekst og fart og en aksje som er satt til å være en eksepsjonell langsiktig investering ettersom cannabisindustrien trives med suksess.

2. Cresco Labs Inc (CL)

CRLBF lager

Konsensusvurdering: ‘Kjøp’

Cresco Labs Inc er et amerikansk cannabisfirma som leverer marihuana til både medisinsk og fritidsbruk.

Selskapet har en unik virksomhet som ikke bare trekker inn investorer, men også forbrukere med sine tillegg. Når USA nærmer seg flere stater for å legalisere bruken av fritidsmarihuana, legger selskapenes merkevarer også sine unike fordeler til produktene.

Bedriftens produkter som selges under ‘Mindy’s Brand’, tilbyr marihuana-søt samling der marihuana er komprimert til sjokoladebarer, frukttygg og mer, noe som viser seg å være en suksess for forbrukerne i USAs legaliserte stater..

I tillegg til selskapets unike salg av sine produkter, er Crescos mål å ‘normalisere, profesjonalisere og revolusjonere cannabis’ og cannabisprodukter rundt i statene..

Når det gjelder selskapets grossistvei i 2021 og utover, har Cresco tilgang til over 550 apoteker der produktene kan selges og kjøpes sammen med åpning og drift av egne butikker..

Når det gjelder økonomisk helse som ble offentliggjort i selskapets siste kvartalsrapport, hadde Cresco rekordinntekter på $ 153,3 millioner, en økning på $ 59 millioner og en imponerende salgsinntektsvekst på $ 62,8 millioner, opp 60% fra fjorårets 2019 kvartal..

Bekreftet at dette var tredje kvartal på rad for cannabisfirmaet med over 40% omsetningsvekst. Vi mener at denne posten ikke kommer til å ende der.

Aksjens nåværende aksjekurs er $ 12,08 og har blitt merket som en cannabisaksje som kan være en ‘lønnsom investeringsalternativ’ av analytikere som har sett denne aksjen utvikle seg de siste årene..

Analytikere har også gitt sine prognoseprognoser for aksjen, med en 5-årig inntektsinvestering som forventes å være rundt + 28,66% og en aksjekursforutsigelse på $ 15,54 som fører til 2026.

Cresco Labs Inc er et fantastisk verdipapir som ser ut til å trives i 2021 og er også et godt langsiktig investeringstillegg.

3. Tilray Inc (TLRY)

Konsensusvurdering: ‘Hold’

Tilray Inc, det kanadiske farmasøytiske og cannabisselskapet, har henholdsvis kommet inn på listen over en av de 7 aksjene som kunne sette pris på i 2021.

Det kanadiske selskapet med hovedkontor i Toronto, Ontario, opererer også internasjonalt i tillegg til å ha en sterk tilstedeværelse i Canada og det amerikanske markedet.

Ikke bare har den sin eneste tilstedeværelse, men selskapet fusjonerte også med Aphria forrige måned i desember 2020, som nå har blitt kåret til det største marihuana-selskapet i verden.

Selv om nylige rapporter og tall kan vise at denne aksjen ligger bak konkurrentene, betyr det ikke å si at denne cannabisaksjen er en som skal kastes. Vi tror faktisk at denne aksjen er en som kan sette pris på pent i 2021.

Selskapets aksjekurs har steget de siste dagene og har bevist at aksjen er opp 38,1% i løpet av den siste måneden ifølge Zacks Report og har også fått en økt Zacks Consensus Estimate etter hvert som dagene går, noe som indikerer at aksjen blir mer populær og solid etter hvert som dagene går.

I 2020 rapporterte medisinsk aksje TLRY en total omsetning på $ 51,4 millioner, som var på nivået med tidligere inntektsresultater. Inntektene fra cannabissegmentet ble bekreftet å ha redusert med 11%, noe som ble bekreftet av flere årsaker, inkludert avvikling av størstedelen av salget og nedgang i Canada medisinsk salg. Imidlertid økte salget av voksne og internasjonalt medisinsk salg med henholdsvis 26% og 46%.

Gitt den enorme formidlingen som coronaviruspandemien også har hatt over hele verden, kan dette også ha spilt et lite bidrag til resultatene av cannabisaksjer.

Likevel tror vi at TLRY fremdeles har mer vekst og styrke bak seg, noe som gjør denne aksjen til en god verdi aksje som ser inn i 2021.

4. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

GTBIF lager

Konsensusvurdering: ‘Kjøp’

En annen amerikansk cannabisaksje som vil gi stor vekst og verdi i 2021 er Green Thumb Industries Inc..

I 2020 ble det rapportert at GTBIF ‘Blew out street forventninger’ med sine økonomiske resultater i løpet av året.

Selskapet rapporterte en økt omsetning på 31,1% opp til $ 157,10 millioner i løpet av tredje kvartal og med en justert EBITDA på $ 48,7 millioner.

Men til slutt, selskapets rapport om nettoinntekt som ble rapportert i 3. kvartal 2020, resulterer i $ 9,6 millioner, noe som er en enorm økning fra nettotapet i 2019 på $ 14,6 millioner. Dette resultatet alene taler volum for hvordan selskapet ønsker å fortsette inn i året og videre.

Så hva gjør Green Thumb Industries til en verdiverdig aksje?

Multistate-operatøren Green Thumb Industries har mye potensiell vekst med tanke på fremtiden.

Selv om selskapet tilbyr og driver over 50 apoteker, har selskapet også muligheten til å åpne nesten 100 butikker og har 13 produksjonsanlegg. Alle butikker er innenfor lisensierte stater ettersom deres nåværende handelstillatelse muliggjør det.

En annen faktor å være kjent om GTBIF-aksjen er at det er et veldig tungt forretningsinnstilt aksjer når det gjelder driften, noe som betyr at de er selektive med hvor de velger å operere fra i stater over hele USA, ettersom de tar sikte på å søke hvor de kan få store forbrukerinntekter sammen med markedsandeler.

Når det gjelder selskapets produkter, har disse ikke noe spørsmålstegn rundt dem. Og det er tydelig å se at alle produkter både medisinske og fritidsaktiviteter er etterspurt mer enn noensinne.

Slik det ser ut i dag, betraktes Green Thumb Industries som et verdipapir med stort vekstpotensial i det kommende året og utover. Denne aksjen kommer inn som en av våre faste favoritt cannabisaksjer å kjøpe for 2021.

5. Aphria Inc (APHA)

Konsensusvurdering: ‘Kjøp’

Den kanadiske cannabisprodusenten som vokser for øyeblikket, er også en aksje som vil være en god investering for de langsiktige utsiktene.

Som nevnt ovenfor fusjonerte denne Aphria-aksjen med Tilray (TLRY) i desember 2020, som nå er en av eller ikke den største cannabisaksjen på markedet i dag når det gjelder inntekter..

Men selskapet har ikke stoppet eventyret med å legge til flere selskaper i blandingen ennå. I 2020 ble også StreetWater Brewing-selskapet, et av USAs største håndverksbryggerier, kjøpt opp av APHA.

Og hvem skal si at selskapet ikke kommer til å se ut til å utvide seg ytterligere når tiden går fremover. Siden det har blitt kåret til å være oppkjøpskongen i cannabisaksjen.

På egenhånd har Aphria fått god vekst og vokst 75% det siste året.

Aksjen har fått konsensusvurderingen ‘Buy’ av analytikere som går videre.

For selskapets vekstutsikter gjør denne aksjen til en god verdi aksje å kjøpe inn.

6. Canopy Growth Corp (CGC)

Konsensusvurdering: ‘Hold’

Ok, selv om denne aksjen anses å være den største cannabisaksjen på markedet, er denne aksjen fortsatt en som kan gi god avkastning tilbake til investorer, og det er grunnen til at denne aksjen kom på topp 7.

Hvis du ikke er kjent med denne aksjen, har denne aksjen blitt rik på kontanter fra aksjeinvesteringer fra Constellation Brands (STZ). Og for de som ikke er sikre på hvem STZ er, er Constellation Brands Inc en amerikansk produsent og markedsfører av alkoholholdige drikker og tilfeldigvis det største ølimportfirmaet i USA..

Ifølge rapporter eier STZ for tiden omtrent 38% eller mer av Canopys utestående aksjer.

CGC-aksjen har ansett å være en perfekt langsiktig investering, og har også kontanter for å komme videre og etablere seg, særlig enda mer i lys av det som kommer for cannabisindustrien i år..

Å ha mer penger gir mer rom for å utvide i nye prosjekter, for eksempel flere fasiliteter for å skape og drive, og til og med se for å utvide seg videre til de internasjonale markedene. I følge Canopy Growths ledergruppe er fokuset på USA, Canada og de tyske markedene de solide fokusene da disse landene utgjør over 85% av det globale cannabismarkedet..

Men selvfølgelig, det sier seg selv, jo større en aksje blir, desto større sjanse har den for å tape mer penger, men økningen er større i dette tilfellet for CGC-aksjer, da den klarer seg betydelig godt med sine tap og negative resultater for en stor -lokk lager.

Når det gjelder aksjens fremtidsutsikter er det prognostisert og gjennomsnittlig 1-års prognose på $ 430,5 millioner + 19,94% til et forventet 3-års gjennomsnitt satt til $ 945,5 millioner + 163,44%.

Gjeldende aksjekurs er ansett å være undervurdert basert på aksjens grunnleggende.

For denne aksjens vekstutsikter når den søker å utvide seg på alle områder, inkludert markedsandeler og internasjonal tilstedeværelse, går selskapets strategiske plan fremover som holder selskapet i så mye positiv økonomisk helse som mulig, og da marihuanaindustrien er satt til å sveve, vi tror denne aksjen er en stor vekst og verdipapir som skal verdsettes i 2021.

7. Planet 13 Holdings Inc (PLNHF)

Konsensusvurdering: ‘Kjøp’

Planet 13 Holdings Inc er et mindre og litt undervurdert cannabisfirma som kommer inn i de 7 beste cannabisbedriftene som vil bli verdsatt i år..

Mange har kanskje ikke engang hørt om denne marihuana-aksjen før 2021, med mindre du har besøkt festbyen Las Vegas eller om du er en ivrig investor i bransjen, så har du mer enn sannsynlig hørt om PLNHF.

Basert i Nevada, Las Vegas, er selskapet en av de største cannabisdispensiene i verden, og merket opererer også gjennom sin Planet 13 Cannabis Superstore & Entertainment Complex sammen med andre undermerker som distribuerer cannabis og kaffeprodukter.

Da Coronavirus-pandemien tok over verden, har mange kanskje trodd at Planet 13 kom til å slite mildt, ettersom selskapet innbringer mye inntekter fra turisme.

Men dette var ikke tilfelle, helt klart.

Selskapet har rapportert at aksjen er 186% høyere enn i fjor da salget økte i 2020 og økte salget med 36% før COVID-19.

Selskapets rapporterte inntekt er på $ 22,797,338 sammenlignet med samme kvartalsresultat i 2019 som inntektene kom på $ 16,696,932.

Ettersom spenningen for selskapet fortsetter å bygge for cannabismerket, gjør også neste eventyr det. Planet 13 i år, er satt til å åpne sitt andre sted som er spredt over en imponerende 40.000 kvadratmeter detaljhandel som ligger i Santa, Ana, California, USA.

Med sin aksjekurs på $ 5,89 og med en 52-ukers rekkevidde mellom $ 0,63 og $ 6,40 som den høyeste. Denne aksjen gir verdi, vekst og fart fremover i 2021.

Sammendrag

For å oppsummere ønsker disse 7 topp marihuana-aksjene å legge til ytterligere etablert vekst på tvers av forskjellige veier, noe som er en tern vilje og kan gi store inntekter i løpet av det kommende året og føre til mange år framover..

Uansett hvilken cannabisbeholdning fra listen over 7 som står lysere for deg, kommer alle de marihuana-aksjene som utfører med sin egen unike individualitet og sine egne langsiktige utsikter, som anbefales før du velger å investere i din valgte aksje for å utføre ytterligere forskning for å dekke alle engler.

Merk – For å avklare alle aksjene som er nevnt ovenfor, har de sine egne risikoelementer, som anbefales å alltid utføre ytterligere undersøkelser før du ønsker å investere i dine valgte aksjer.

La oss nå se på hvordan du kan investere i de ledende cannabisaksjene.

Å investere i vellykkede marihuana-aksjer er alt du trenger er en megler for å få din handelsreise i gang. Og dette kan gjøres uten ansikt til ansikt-avtaler og uten store ventetider. det kan rett og slett gjøres fra komforten til ditt eget boareal.

Å velge klokt og drive forskning på meglere og online plattformer er avgjørende. Hvis du allerede har sett på denne veien, vil du se at det er forskjellige handelsplattformer å velge mellom, sammen med mange meglere å koble til med.

Men det anbefales sterkt at du holder deg til en regulert lisensiert plattform og megler for å gjennomføre handelsreisen din. Du finner de aktuelle handelslisensene nederst på nettsiden for handelsplattformene sammen med individuelle meglerlisenser, hvis ikke online, så på forespørsel.

Mens det er mange plattformer å velge mellom, anbefaler vi på det sterkeste den prisbelønte handelsplattformen, eToro.

eToro har en klientbase på over 17 millioner investorer over hele verden og har tilgang til over 800+ aksjer på markedet i dag, inkludert de beste cannabisaksjene.

Når du har åpnet handelskontoen din, er du klar til å begynne og starte investeringshandelen. Det kreves et lite overførbart kontantdepositum før du kan begynne å handle, og så er du klar.

Når du har åpnet handelskontoen din, hvis praksis og forståelse er det du trenger mer av, er en gratis virtuell demo-plattform tilgjengelig på din fritid med $ 10,0000 virtuelle midler for deg å lage en virtuell portefølje og se hvordan handel online fungerer. Du vil også kunne få en ytterligere forståelse av handelsstrategier mens du deltar.

Hvis du investerer på farten du leter etter, eToro gir muligheten til å investere 24/7 fra hvilken som helst enhet du ønsker.

Oppdag alt dette og mer med den ledende handelsplattformen eToro. Den beste plattformen for å starte din handelsreise.

eToro – Topp aksjemegler, kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Viktige takeaways:

  • 7 marihuana-aksjer som kan sette pris på i 2021, ser ut til å være solide aksjer for vekst i 2021, noe som fører til økning i verdi.
  • topp marihuana aksjer som skal verdsettes i 2021 er også satt til å være gode langsiktige finansielle investeringer.
  • Cannabisindustrien vil øke i 2021 når USA drives av demokrater som praktiserer støtte for bruk av marihuana..
  • Cannabisindustrien har blitt kåret til å være den mest undervurderte industrien som vil arkivere et stort potensial i 2021 og i årene som kommer.
  • Det er raskt, enkelt og enkelt å investere i de 7 marihuana-aksjene med den ledende handelsplattformen eToro.
  • Før du investerer, må du sørge for at du er fullstendig klar over hva du investerer i.
  • Til slutt, invester alltid innenfor dine midler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me