7 topp langsiktige ‘Millionaire-Maker’-aksjer å kjøpe i 2021

Topp 7 aksjer å kjøpe for å gjøre deg millionær

Hvis du er en investor som ønsker å finne de beste aksjene som kan gi deg stabilitet, pålitelighet og stort inntjeningspotensial, ta en titt da vi har 7 topp ‘Millionaire-Maker’ -valg som ser ut til å være de perfekte investeringene.

En sikkerhet om vekstaksjer er at nå mer enn noen gang før vi sitter i utfordrende tider, ønsker investorer å legge til og være en del av noen av de beste langsiktige vekstaksjene på det markedet i dag..

Ikke bare ser vekstaksjer ut til å tilby attraktiv avkastning, men å finne de beste vekstaksjene på markedet som tilbyr en blanding av pålitelig, stabilitet langs fantastiske fremtidsutsikter er en nøkkel, spesielt som vi har sett gjennom 2020, beviser at alt kan skje. Når vi ser på 2021 og utover, kan det være ekstremt givende og spennende å være en del av slike aksjer, ettersom de fortsetter å vokse til nye høyder, men er komfortabelt omgitt av sterke økonomiske elementer..

Selv om store aksjer som Microsoft (MSFT) gir god avkastning og stabilitet, vil aksjer som er av en slik størrelse ikke øke avkastningen din så mye som disse ‘Millionaire-Makers’. I tillegg er småkapitalaksjer i en annen skala, selv om disse aksjene har stort potensial for å levere stor vekstsuksess, har de imidlertid sterke risikofaktorer og er ekstremt volatile, og innen denne svært utfordrende tiden er det kanskje ikke på tide å begynn å ta slike risikoer.

Liste over 7 Millionaire-Maker Aksjer å kjøpe i 2021:

Du kan kjøpe alle disse toppaksjonene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

What Make A Stock A ‘Millionaire-Maker ‘?

Hvis du er ny i å investere, kan du lure på hva som gjør en aksje til en ‘Millionaire-Maker’, og dette svaret er ganske rett frem. En aksje som sitter i en sunn økonomisk stilling som har høyt potensial for vekst sammen med å legge sikkerhetsnettet til stabilitet under føttene.

Selvfølgelig anbefales det å gjøre leksene dine på aksjer for å avgjøre om en aksje er verdt å investere inntektene dine i. Men å spesifikt undersøke aksjer som har potensial til å gjøre deg velstående over den langsiktige perioden, er det verdt å se nærmere på disse aksjene for å se om målet ditt om å være millionær på lang sikt er oppnåelig.

Hvilke nøkkelelementer å se etter i et millionærprodusentlager?

Som nevnt ovenfor, er det viktig å se på aksjens grunnleggende elementer når man ønsker å investere i aksjer. Men hva du skal se etter i en aksje er kanskje spørsmålet du tenker på at du ønsker å finne ut av.

For det første er enhver aksje som er av interesse verdt å se på bransjen som aksjen sitter i. For eksempel cannabisindustrien, denne bransjen som kommer til å sveve når vi leder gjennom 2021 og utover, og utgjør et enormt vekstpotensial, ikke bare for enkeltaksjer. men for bransjen som helhet.

For det andre er det verdt å se på en aksjemarkedsverdi, før du ser spesifikt på en aksjes samlede økonomiske grunnleggende. Dette er en stor indikasjon hvis en aksje kan se på å øke betydelig. Ta for eksempel Amazon (AMZN) som har en markedsverdi på 1,6 billioner, realistisk vil denne aksjen ikke multiplisere med opptil 10 ganger så mye, som ser på en aksje som har en rimelig størrelse markedsverdi har det realistiske potensialet til når du kommer til tosifret innen milliarder, er dette en god faktor å se på når du leter etter slike aksjer til å begynne med.

Når det er sagt, er det mange aksjer på markedet som har en mindre markedsverdi som har mange risikoelementer, mens mid cap-aksjer har en mer stabil posisjon med store vekstutsikter.

Da er det på tide å se på aksjens grunnleggende elementer, disse inkluderer å se på aksjens inntekter for å se hvor godt selskapet har vokst som om aksjen har en attraktiv og synlig god omsetningsvekst gjennom årene, dette er en god indikasjon på at en aksje har potensial til å fortsette å vokse fremover.

Andre viktige grunnleggende ting å se på inkluderer aksjens balanse for å se hvordan en aksje sitter økonomisk, ved hjelp av forskjellige beregningsgrader, inkludert P / E (pris-til-inntjeningsgrad), P / S (pris-til-salg-forhold) og ROE ( egenkapitalandel). Disse forholdstallene vil gi deg en klarere forståelse om denne aksjen er over eller undervurdert basert på selskapets aksjekurs blandet med selskapets inntjening per aksje, mens ROE-forholdet viser hvor mye fortjeneste hver dollar av vanlig aksjekapital gir, mens P / S ratio er en annen beregning som skal brukes for å se på vekstpotensialet, da det viser hvordan en bedrift blir verdsatt i forhold til salg.

Bortsett fra de beste elementene å se på for å avgjøre om en aksje er en potensiell ‘Millionaire-Maker’, er en god strategi for å forenkle en aksjes estimat ‘Regelen om 72’. Regelen om 72 kan brukes på alt som har muligheten til å øke, det er bare å dele 72 med aksjens avkastning for å kunne gi deg en estimert tid for aksjen til å doble inntektene dine..

Etter å ha gitt en klar indikasjon på hva a gjør en aksje til en ‘Millionaire-Maker’, hva du skal se etter i en aksje og hvordan du estimerer hvor lang tid det vil ta før en aksje vokser, er det nå på tide å ta en titt på 7 topp aksjer som ser ut som fortsetter veien til suksess.

1. Starbucks Corp (SBUX)

Starbucks Corp (SBUX) Starbucks Corp er det amerikanske multinasjonale kafé- og ristningsreservatet som har fanget hjertene til millioner over hele verden, mens det fortsetter å trekke inn millioner til for sin kaffe og unikhet..

Det amerikanske selskapet som har hovedkontor i Seattle, Washington, har vært en bemerkelsesverdig aksje å investere i, og en som har sett sine investorer bli velstående over tid ettersom selskapet har gått fra styrke til styrke. I løpet av de siste dagene viser denne aksjen ingen tegn til å bremse, faktisk det motsatte da aksjen fortsetter å levere toppkaffe sammen med å skape mer unikhet.

Å starte Starbucks Corp som mange selskaper på markedet i dag rammet harde tider i løpet av 2020 da Coronavirus-pandemien traff, da butikknedleggelser feide over hele verden, inkludert mange butikker hittil som for øyeblikket er stengt i arbeidet med å gripe og forhindre den pågående spredningen av dette viruset. , med mange butikker som ikke tilbyr noen tjenester i det hele tatt.

Når det er sagt, oppveier positive det negative for dette merket. Siden trøbbelene rammet denne kaffebestanden i 2020, har den klart å komme tilbake til det positive når vi går mot en ny normal. Det var tydelig å se at etterspørselen har vært sterk av forbrukere over hele verden, ettersom butikker, drive-throughs og mobilbestillingstjenester har vært sterke utsalgssteder for merkevaren og innbrakt fantastiske inntekter fra hele verden, noe som etterlot Starbucks Corp i en god periode. posisjon når vi går fremover.

Innen selskapets finanspolitiske kvartal som ble utgitt 26. januar 2021, viser et solid fremskritt til tross for den nåværende globale situasjonen, var Kina vitne til en økning på 5% i butikksalget mens Starbucks International-segmentet endte 5% i forhold til året med det ekstra løftet fra Kina. , med en nettoinntekt på 1,7 milliarder dollar med ytterligere 1 038 nye butikker i drift, noe som øker salgsøkningen. Driftsinntektene for det internasjonale segmentet var nesten på nivå med 2020, da de ble bekreftet til 274,8 millioner dollar i første kvartal, sammenlignet med 275,9 millioner dollar i 2020.

Den amerikanske siden av virksomheten var litt etterpå på grunn av restriksjoner og effekten Covid-19 har på kaffemerket. Nettoinntektene gikk ned med 6% til 4,7 milliarder dollar sammenlignet med 1. kvartal 2020, driftsinntektene falt naturlig nok på grunn av mindre operasjon som reduserte med -26% til $ 813,5 millioner sammenlignet med 1,1 milliarder dollar i 2020. 105 nye butikker åpnet over hele USA, men dette vil i det lange løp øke merkets inntekter uten tvil.

Samlet sett har Starbucks bekreftet at 278 nye butikker har blitt åpnet i det første regnskapsåret 1. kvartal 2021, en enhetsvekst på 4% fra året før. En samling av nettoinntektene samlet inn 6,7 milliarder dollar for denne aksjen i løpet av første kvartal, tok en liten nedgang med 5%, sterkt på grunn av mangel på forbrukersalg på grunn av Covid-19, inkludert aksjens driftsmargin ble redusert med 3,7% og GAAP inntjening per aksje (EPS) sittende på $ 0,53 ned med $ 0,21 året før.

Alle aksjene rapporterte inntjening, men bortsett fra det internasjonale segmentet, viser det en ulempe, er det faktisk positive nyheter for aksjen. Når du ser på etterspørselen innen disse utfordrende tidene, inkludert lojalitetsprogrammet Starbucks Rewards, som økte i USA til 28 millioner, er det en økning på 15% fra år til år, selv i usikre tider med begrensninger..

Ser vi på fremtiden, ønsker Starbucks å legge til og utvikle seg fremover med betydelig vekst innen 2021, og uten tvil gjennom årene, da dette markedet er et der mange også blir trukket. Starbucks har i sin finanspolitiske veiledning 2021 detaljert at det ser ut til å arkivere mellom 10% og 23% i global butikkomsetningsvekst, en grov veiledning av 2150 nye butikkåpninger med 1110 netto nye butikker internasjonalt og konsolidert omsetning på mellom $ 28 milliarder til $ 29 milliarder dollar årsoppsummeringen.

Vekstpotensialet er definitivt synlig å se. Imidlertid ser vi nå på aksjens verdivurderinger, inkludert aksjekursen og EPS-forholdet, som ser ut som om det holder litt på den høyere siden, og holder en aksjekurs på $ 105,30 og en EPS på $ 0,56. Det er potensielt faktisk satt nesten riktig gitt hva denne aksjen kan oppnå når vi leder fremover.

Starbucks vil uten tvil ikke se en enorm ulempe innenfor aksjekursen, spesielt ettersom vi fører nærmere begrensninger som blir lettet i løpet av de kommende månedene, noe som fører til en ideell tid for å begynne å lete og investere i dette ledende kaffebeholdningen som definitivt har grunnlaget for å være en millionæraksjon for investorer, som den har bevist på sin sterke fortidsrekord.

2. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

GTBIF lager

Det kommer ikke som en overraskelse at aksjer i en så ivrig etterlengtet bransje lager listen over toppaksjer som kan gjøre deg velstående. Green Thumb Industries Inc (GTBIF) lager denne listen som et cannabislager du bør se etter å kjøpe for 2021.

Green Thumb Industries er stolt av å levere den høyeste standarden for å dyrke og servere forbrukere med trygg cannabis av høy kvalitet for både medisinsk og fritidsbruk, med det faste målet å nyte cannabis for helse, lykke og komfort.

Cannabis-selskapet tilbyr sitt utvalg av produkter gjennom forskjellige merker som Dogwalkers, Beboe Therapies, utrolig og mer alt fra søte godbiter til oljer. Satt over 11 stater i USA og med et nytt produksjonsanlegg i Oglesby, Illinois, som opererte, produserte og distribuerte produkter for alle sine forbindelser, sammen med dyktige anlegg i New Jersey og Ohio. Men denne cannabisaksjen har sin tilstedeværelse i staten Illinois, som hjemstat for en, og for det andre har Illinois økt i forbrukernes etterspørsel etter cannabis, noe som er en annen sterk bonus for denne aksjen, ettersom de for tiden har flere butikker basert på dette. staten enn noen annen i USA.

Selv om forretningsutvikling er bekreftet, ser vi nå på dette aksjens nøkkeltall i selskapets tredje kvartalsrapport som om denne cannabisaksjen er en du kanskje vil bli kjent med, og raskt.

I selskapets Q3-rapport ble det rapportert at kvartalet var en ‘utmerket’ tremånedersperiode, ettersom selskapet ga gode resultater som økte med 31,3% i løpet av tredje kvartal, og bidro til en svimlende økning på 131% fra året til 157,1 millioner dollar. Omsetningsveksten ble presset av en sterk økning i forbrukerpakker og detaljhandel som førte til at bruttomarginen økte til 55,4% fra 53,2% i andre kvartal.

Staten Illinois ble den 11. staten som legaliserte bruk av fritids cannabis innen 2020. Dette forårsaket en stor økning i etterspørselen som presset salgstallene gjennom taket for denne cannabisaksjen, og ettersom flere stater ser etter å bekrefte lovgivning fra fritidsbruk av marihuana, gitt disse aksjene. positiv finansiell stilling og statene den for øyeblikket opererer i, enten det er gjennom egne butikker eller gjennom forskjellige samarbeidspartnere, dette bør fungere i denne aksjen til fordel for økende suksess.

Slik det sto 30. september 2020, bekreftet selskapet at den økonomiske stillingen utvilsomt var sterk med omløpsmidler på $ 159,1 millioner inkludert kontanter og kontantekvivalenter på $ 78,1 millioner med en utestående gjeld på $ 97,1 millioner, dette har satt denne cannabisaksjen i en veldig attraktiv økonomisk stilling.

Å ha en nåværende aksjekurs på $ 36,44 som i økende grad har steget det siste året på grunn av nylige hendelser i bransjen og hendelser i dette selskapet, har aksjen en 52-ukers rekkevidde på mellom $ 4,08 på det laveste og $ 38,45 på sitt høyeste.

Dette er absolutt en marihuana-bestand som har fotfeste og muligheter for å bli en millionæraksjon over de langsiktige utsiktene, og å være en del av en slik blomstrende industri som er satt til å sveve i løpet av de kommende årene.

3. Square Inc (SQ)

Det amerikanske finansielle serviceselskapet kommer neste på listen som en aksje som har stort potensial.

Ettersom verden fortsetter å bevege seg tungt inn i en digital verden, viser Square Inc (SQ) seg å være ett selskap med sine sterke økosystemer designet for begge ender av spekteret, selgere og kjøpere, sammen med nye tillegg når det søker å forbedre eller legge til nye fordeler for deres kreative kreasjoner.

Fra hvor det hele startet for denne aksjen med Square Reader-enheten, har i dag utviklet seg og utvidet seg til forskjellige veier og viser seg å være en suksess, særlig i løpet av 2020, da Coronavirus-pandemien førte til mange utfordringer for bedriftseiere over hele verden..

Med selskapets siste opprettelse av Cash-appen, som kom til spill i slutten av 2013 under navnet Square Cash, har denne appen passet av mange positive grunner de siste årene, da den gir enkelhet og enkelhet for enkeltpersoner å holde tak i kontoene sine. . Appen er designet for å kunne motta og sende pengeoverføringer gjennom appen eller nettstedet, sammen med å legge til nye fordeler, inkludert en nylig funksjon som gjør det mulig for enkeltpersoner, organisasjoner og bedriftseiere å ordne og sortere sine egne skatter, dette er bare en av mange egenskaper.

Hva folk kanskje ikke vet, sammen med at denne aksjen har hendene i mange vellykkede veier, er det også mange gjesteforhandlere som bruker Square Register som brukes til å behandle transaksjoner for kunder som betaler via debet- eller kredittkortmetoder.

På dette notatet er dette det som har fått en stor hit for denne aksjen i løpet av året, ettersom gjestfrihetssektoren har fått en stor hit fra Covid-19-pandemien, som har sett SQ-aksjen ta en hit innen denne alléen. Men hva har gått i denne aksjenes gunst gjennom året? Aksjens evne som hjelper enkeltpersoner som opererer eksternt med organisasjoner og virksomheter over hele verden, inkludert Cash App.

Innenfor dette aksjens Q3-resultater er det klart å se at Covid-19-pandemien har hjulpet denne aksjen betydelig med å se sitt virkelige potensial for å bli sett, da nesten alle økonomiske områder var langt fremme i positive farger. Bruttofortjeneste slo $ 794 millioner opp 59% i forhold til året før, selger bruttofortjeneste $ 409 millioner $ 12% opp i forhold til året før, total nettoinntekt økte med svimlende 140% år til $ 3,03 milliarder dollar med Cash App-bruttofortjenesten på 212% år til $ 385 million. Selskapet var også vitne til en justert EBITDA-økning med 38% til $ 181 millioner.

Disse tallene er mildt sagt imponerende, og nå som enkeltpersoner er godt på vei med å fungere jevnt, har denne aksjen fortsatt stort vekstpotensial for å arkivere fremover, så mye at den har vært bevisst ‘Buy’ -vurdering av Wall Street-analytikere med 18 av 36 Wall Street-analytikere som gir denne aksjen en “Strong Buy” -vurdering.

Men dette selskapet, som mange, holder nede poeng som det ser ut som sin høye verdsettelse. Tatt i betraktning selskapene som har et tolvmåneders P / E-forhold på 373,63, indikerer verdsettelsen for denne aksjen at den er overvurdert uten spørsmål..

Selv om denne aksjen absolutt er en som kan se for å levere lovende og velstående avkastning, er det verdt å potensielt henge tilbake til prisen for denne aksjen ligger på en mer fornuftig figur..

4. Fiverr International LTD (FVRR)

Den israelske ledende online markedsplassen for freelance-tjenester gir en unik styrke som ikke skal tas lett, siden denne aksjen har gjort utrolig bra.

Designet for å tiltrekke seg både kjøpere og selgere med en rekke forskjellige tjenester som inkluderer skriving til grafisk design og alt imellom, har siden prist av listen over de 200 mest populære nettstedene i verden og fra og med februar 2020. Det ble rapportert at selskapet brakte i et årlig inntektsresultat på 107,1 millioner dollar for regnskapsåret 2019, som for et selskap som ble lansert i 2010 nærmer seg å bli en stadig voksende hitaksje.

I de siste nyhetene fortsetter denne aksjen å akselerere og vokse inn i nye horisonter ettersom Fiverr International nettopp har bekreftet den nylige oppkjøpet av Working Not Working, som er en kreativ plattform i USA som ligner på Fiverr som hjelper kreative individer å finne sine neste frilansmuligheter, som denne aksjen fungerer med noen av de største og sterkeste merkene på markedet i dag.

Etter denne nyheten førte en økning i selskapets aksjekurs som i dag ligger på $ 323,10 og en aksjekurs som har steget jevnt over 2020 til sine nye høyder..

Innen selskapets siste Q3-resultater har denne aksjen bevist at det er mulig å arkivere blendende tall som det ikke er tvil om at disse resultatene er blitt ansporet til og akselerert til disse nye høyder av Covid-19-pandemien. Selskapet rapporterte en omsetningsvekst på 88% fra året til hele 52,3 millioner dollar og med sine aktive medlemmer økende med 37% til 3,1 millioner etter hvert som enkeltpersoner søker mer frilans arbeidsmuligheter..

Ser vi på det større bildet for FVRR-aksjen, ser de økonomiske utsiktene ut til å potensielt komme i underkant av 80% i fjor til et veiledningstall på rundt $ 186 millioner med justert EBITDA til å være mellom $ 8,5 millioner – $ 9 millioner overveldende før FT 2020 veiledning på $ 4,5 til $ 6,5 millioner.

Selskapet, som nevnt ovenfor, viser seg å ha solide markedsandeler ettersom det ser ut til å ekspandere og allerede har gjort det, ettersom det søker å potensielt bli den største frilansmarkedet på markedet til dags dato, og det er mer enn nok plass til dette. lager å fortsette å vokse i mange år fremover.

Igjen, som andre håpefulle glødende aksjer på denne listen, ser FVRR også rik ut når det gjelder verdsettelsen, aksjekursen har nesten økt 14 ganger fra mars til der den står på markedet i dag, så å vente på å hoppe på denne aksjen på det ideelle tidspunktet er den beste løsningen.

Ser på andre viktige grunnleggende for denne aksjen viser en naturlig balanse inkludert en sunn driftskontantstrømsposisjon på $ 9,45 millioner, aksjens fortjenestemargin øker, som når lønnsomhet og nesten nådde 25% det siste året, men FVRRs gjeld til Aksjeforholdet viser at aksjen er på høysiden 0,45.

Det kan ikke benektes at det fortsatt er god plass for bevegelse ettersom denne aksjen fortsetter å samarbeide kreative frilansindivider over hele verden, og verden fortsetter å dykke dypere inn i den digitale verden i mange år fremover, denne aksjen har virkelig den definitive makten av bli en aksje som kan se på å treffe millionærstatusen over de langsiktige utsiktene. Men å være en del av denne aksjen til riktig pris er det største rådet før du hopper rett inn.

5. Brookfield Asset Management Inc (BAM)

Ved å legge til mer mangfold på listen, treffer Brookfield Asset Management Inc (BAM) listen over å være en topp aksje som kan se på å levere god avkastning på lang sikt.

Det alternative kapitalforvaltningsselskapet som har kontorkontor i New York, Toronto, London, Sydney og Rio De Janeiro fokuserer sine attraksjoner på eiendom, fornybar energi, infrastruktur og private equity, og selskapet har levert med sine spektakulære resultater.

For å starte, har selskapet akselererte sine planer innen 2021 for vekstutsikter fremover, og har lagt inn hele 44 milliarder dollar i selskapet når de søker å utvide på lang sikt sammen med å ha gratis driftskontantstrøm for eventuelle ekstra statister underveis..

For det andre, når vi ser på selskapets nylige tall i 4. kvartal, slo nettoinntekten $ 1,8 milliarder dollar og rekordfond som slo $ 2,1 milliarder drevet av vekst og salg. Dette er ikke å nevne flere tredjepartsmuligheter som selskapet også er involvert i, som samlet inn rundt 40 milliarder dollar av tredjepartsfondskapital i løpet av året..

Selskapet er også en sterk utbytteaksje som så en solid utbytteøkning til 8%, $ 0,13 per aksje som skal utbetales til aksjonærene 31. mars 2021.

Det er mye å fantasere om denne kapitalforvaltningsaksjen, men den kommer også med sine nedadvendte punkter som er verdt å se på, inkludert gjeldsandelen som for øyeblikket ligger høyt på 5,92, men hvis denne aksjen fortsetter å drive og presse fremover mens dette reduserer gjeldsnivået over perioden, bør dette ikke være en grunn til bekymring for denne aksjen.

Basert på denne aksjens aksjekurs som ligger på $ 42,95, som har blitt ansett å være ustabil i løpet av året da den har steget så raskt som den har sett ut til å avta. Men basert på andre metriske forhold, inkludert PB (pris til bok) og P / E-forhold på 22,49, gjør dette aksjen til en god verdi å hoppe på til.

Brookfield Asset Management Inc er absolutt en aksje som har sterke og lovende muligheter til å bli en aksje som kan treffe big-time, faktisk har analytikere til og med ansett at denne aksjen anslås å være verdt 40% mer enn der aksjen er for tiden sitter for øyeblikket, noe som bekrefter poenget over at det nå er et ideelt tidspunkt å investere i denne aksjen.

6. Illumina Inc (ILMN)

Det amerikanske helsevirksomheten Illumina Inc (ILMN) er et bioteknologiselskap som har muligheten til å bli millionæraksjon, som det har bevist.

Selskapet som utvikler, produserer og markedsfører forskjellige systemer for å analysere genetisk variasjon og biologiske funksjoner, sammen med å tilby produkter og tjenester som betjener forskjellige markeder, har operert på et slikt nivå at det har klart å oppnå en markedsverdi på $ 73,69b gjennom den fortsatte suksessen.

Selv om denne aksjen anses å være en helsegigant, som den er, har den fremdeles potensialet for å gjøre investorer veldig velstående som nevnt, ettersom den fortsetter å utvikle seg og vokse som allerede har gjort investorer ganske velstående opp til dette punktet . Wall Street-analytikere har spådd at dette helsevesenet vil øke inntektene med 20% per år, samtidig som de får 6 “Strong Buy” -rangeringer, noe som resulterer i en samlet konsensus “Hold” for aksjen.

Ser vi på selskapets nylige inntjening i 4. kvartal, overgikk det mange forventninger. I løpet av 4. kvartal økte selskapets inntekter med 20% til 953 millioner dollar og overtok prognosene, og 1,22 dollar per aksje kom også over forventningene, og det kommer ikke til å ende der når verden går nærmere å komme ut av skyggen av Coronavirus-pandemien, noe som muliggjør mer bli kjørt.

I dag har Illumina Inc en aksjekurs på $ 504,76 som har hoppet over 75% det siste året, og igjen som andre aksjer handler denne aksjen over markedet og bransjens gjennomsnitt basert på denne aksjens P / E-forhold, men ser bra ut når sammenlignet med P / B-forholdet på 15,68. Til tross for denne aksjens rike verdsettelse, holder den hele leveransen og leverer til imponerende beløp hvis du fanger denne aksjen til riktig pris.

7. Splunk Inc (SPLK)

Den siste aksjen som kom på listen over 7 toppaksjer å eie er Splunk Inc (SPLK).

Splunk Inc er et San-Francisco-basert programvareselskap som spesialiserer seg på å produsere programvare for å søke, overvåke og analysere maskingenererte data.

Fra selskapets siste Q3-rapport taler en uttalelse som oppsummerer denne programvarebeholdningen av selskapets administrerende direktør, Doug Merritt, for seg selv sammen med aksjerapportene..

“Selv i møte med usikre markedsforhold er Splunk fortsatt et av de raskest voksende selskapene i bedriftens programvares historie.” uttalte Doug Merritt, administrerende direktør i Splunk Inc..

Ser vi på hvor godt aksjen presterte, totale inntekter, selv om de gikk ned med 11% til $ 559 millioner dollar, var ulike sektorer oppe, inkludert Cloud ARR, med 71% år til $ 630 millioner, Cloud-inntektene økte med 80% år til $ 145 millioner, Total ARR økte med 44% År til 2,07 milliarder dollar.

Dette er bare noen få av høydepunktene i Q3-rapporten, sammen med bekreftelsen av nye forretningshøydepunkter, ettersom selskapet er på kurs for å skaffe seg flere virksomheter i blandingen, og gir mer fremtidig vekstpotensial i selskaper spredt over hele verden.

Ser vi på fjerde kvartal for denne aksjen, har selskapet gitt en veiledning med totale inntekter forventet å være mellom $ 650 millioner og $ 700 millioner, og en ikke-GAAP-driftsmargin forventes å være mellom -4% og 3%, noe som gir aksjen et realistisk utsyn..

Det er ingen tvil om at Splunk’s datatjenester vil fortsette å utvikle seg med potensielt mange ledende selskaper som ønsker å dra nytte av programvaren deres. Det er ingen grunn til at analytikere forutsier at denne aksjen potensielt vil doble seg innen salget innen 2025.

Gitt en konsensus “Buy” -rating, vil denne aksjen uten tvil treffe lønnsomheten ettersom den driver fremover for å levere, spesielt hvis denne aksjen når en prognoseprognose på 24% per år.

Sammendrag

Og der har du 7 toppaksjer som sitter i en posisjon som potensielt kan få investorer til å tjene millioner på lang sikt.

Alle disse lovende aksjene sitter i en posisjon av stabilitet, en god finansiell stilling, selv om noen kanskje ikke er lønnsomme ennå, har de fortsatt muligheten til å bli slik tiden går fremover. Disse fantastiske investeringene er gode tillegg for å holde tak i på lang sikt når du prøver å treffe den sekssifrede summen mens du alltid legger til mangfold med andre aksjer i samlingen din..

Hvis du er ny i å investere, er disse valgte aksjene gode tillegg å legge til i porteføljen din, en aksje som Starbucks Corp (SBUX) kan være et flott springbrett til å begynne med, da det gir god vekst når vi går fremover, spesielt med en god pris som kan føre til god avkastning.

Hvis du er en erfaren investor, bortsett fra cannabisindustrien, ser Fiverr International LTD (FVRR) ut som en aksje med et stort prospekt som ser fremover når den søker å dominere.

Selv om disse aksjene har positive utsikter, er det lurt å utføre ytterligere undersøkelser før du investerer i dine valgte aksjer, som med alle aksjer utgjør de sine egne risikoelementer.

eToro – Kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Les mer:

Hvordan velge aksjer: En komplett guide for nye investorer

7 UK-utbyttebeholdninger å kjøpe nå som tilbyr en attraktiv inntektsstrøm

Hva er de neste aksjene som skal eksplodere i 2021?

Hvilke 15 største aksjer vil eksplodere i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me