Aksjemarkedsrally: Disse FTSE 100-aksjene er de beste aksjene å kjøpe nå.

Det siste aksjemarkedsrallyet har presset mange FTSE 100-aksjer til høyere kursnivåer.

Aksjemarkedsrallyet presset aksjekursene på FTSE 100 til høyere nivåer enn de har vært det siste året. Imidlertid handler flere selskaper på nivåer der du enkelt kan komme inn i markedet og tjene penger til tross for dette rallyet.

Disse FTSE 100-aksjene kan på sikt ha nytte av en markedsgjenoppretting, noe som ser ut til å skje takket være den globale økonomiske situasjonen som langsomt forbedres. Det er mange tegn på at verdensøkonomien forbedrer seg, med markeder som viser tegn til bedring og til og med rally i noen tilfeller.

2020 var et grovt år for enkeltpersoner som investerte i aksjer på FTSE 100. COVID-19-pandemien og usikkerheten rundt Brexit grep markedene i store deler av 2020. Imidlertid, med flere vaksiner som passerte myndighetsgodkjenninger og slutten av pandemien truende i horisonten. , markeder spretter tilbake. Med en Brexit-avtale som også ble avtalt, finner bedrifter veien ut av en krise som tok litt dyktig håndtering.

Hvordan vil disse to scenariene påvirke markedene?

  • Brexit – Det er mindre usikkerhet rundt Brexit nå som en avtale er avtalt og overgangen er fullført. Det som gjenstår å se er hvordan det britiske og europeiske markedet tilpasser seg et marked etter brexit.
  • covid-19 – Enden på pandemien er i sikte, med flere vaksiner som har fått myndighetsgodkjenning og flere vaksiner i sluttfasen av forsøkene.

Selvfølgelig vil den forbedrede markedssituasjonen føre til debatter om hvilke aksjer som er best å kjøpe i det britiske aksjemarkedet i dagens marked. Det er flere aksjer som investorer kan investere i og dra nytte av, men for mange kokker ødelegger buljongen, for mange alternativer vil ende opp med å forvirre investorer. Det er viktig å begrense opsjonene til to eller tre aksjer å investere i.

Å avgjøre hvilke som er de beste britiske aksjene å kjøpe nå, vil helt klart forvirre investorer. Imidlertid er de følgende tre aksjene som vi mener kan ha stor nytte av dagens markedsmiljø. Den forbedrede situasjonen vil påvirke lønnsomheten til disse aksjene positivt de neste årene.

De 3 beste FTSE 100-aksjene du kan kjøpe nå:

1. Lloyds Bank

2. BHP

3. Vodafone

1. Lloyds bank – UK-fokusert bank kan dra nytte av et aksjemarkedsrally

Aksjer i selskaper som opererer i Storbritannia er i tråd med å dra nytte av et aksjemarkedsrally, spesielt på lang sikt. Lloyds Bank er et godt eksempel, da det genererer mesteparten av inntektene fra Storbritannia. Banker i Storbritannia hadde tap i 2020, men de har kommet seg tilbake og gjenopprettet tap. Det er ganske mange faktorer som favoriserer Lloyds både på kort og lang sikt.

Forbedringen av Storbritannias økonomiske utsikter vil se etterspørselen etter bankens produkter og tjenester øke. Frysingen av utbytte er også opphevet av Bank of England, noe som betyr at Lloyds kan fortsette å betale utbytte. Utbytte ble kansellert i Storbritannia som et svar på COVID-19-pandemien.

Lloyds har et konkurransefortrinn over sine konkurrenter, takket være fokuset på digitale tjenester og en bedre økonomisk stilling enn sine jevnaldrende. Gitt disse faktorene, kan det overgå andre FTSE 100-banker.

Les mer: 10 britiske aksjer å kjøpe i 2021 kan doble pengene dine

2. BHP – Stole på den globale økonomiske utvinningen

Som investor er dette den perfekte tiden for deg å se på selskaper som er avhengige av den globale økonomien. BHP er et slikt eksempel, og det kan trolig være de beste aksjene å kjøpe for det langsiktige aksjemarkedsrallyet.

BHP har prestert elastisk på den økonomiske fronten, med en lav kostnadsbase som gir høy lønnsomhet. Etterspørselen etter varer øker også ettersom verdensøkonomien gradvis gjenoppretter.

BHPs økonomiske stilling gjør det mulig å investere mer enn sine likemenn. Selskapet har også et bredt aktivesortiment. Dette fungerer som en buffer mot svakere resultater i markedet, og reduserer risikoen for investorer.

For å konkludere, som investor, er de neste månedene et mulighetsvindu for investorer å komme inn i markedet til en konkurransedyktig pris. Takket være COVID-19-pandemien så markedene en enestående nedgang. Imidlertid, med slutten av pandemien i horisonten, arrangerer markedene en bedring. Det er fortsatt tid for investorer å komme inn i markedet og tjene penger når markedet går sammen, bare hvis du beveger deg raskt.

3. Vodafone – Utbyttemulighet?

Vodafone er et interessant alternativ for investorer som ønsker å investere i FTSE 100-aksjer. Vodafone tilbyr en bred sikkerhetsmargin med et utbytte på 6%. Dette er en indikasjon på aksjens evne til å levere aksjekursvekst i det løpende aksjemarkedsrallyet.

En periode med lav rente kan også øke anken til Vodafone-aksjer og deres passive inntekt. I det siste har Vodafone skiftet fokus til å forbedre kundeservice og kundetilfredshet. Det fokuserer også på digitale kanaler. Å fokusere på disse aspektene av virksomheten kan hjelpe Vodafone med å utvikle en sterk posisjon som kan føre til lønnsomhet i overskuelig fremtid..

Det kan være en positiv respons på Vodafones strategi, og vi kan se Vodafone handle til en høyere verdsettelse sammenlignet med andre FTSE 100-aksjer.

Les mer: Hva er de 5 beste utbyttebeholdningene du kan investere i for 2021?

eToro – Topp aksjemegler i Storbritannia, kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me