Beste aksjer å kjøpe NÅ – mars 2021

Topp aksjer å kjøpe denne måneden – mars 2021

I denne utgaven av vår månedlige børsanalyse skal vi se på beste aksjer å kjøpe i mars 2021.

Generell interesse i aksjemarkedene har aldri vært sterkere. Faktisk så meglerfirmaer på nettet en stor økning i kontotilmeldinger midt i låsingen – noe som var en overraskelse for mange.

Likevel, hvis du er en komplett nybegynner på aksjemarkedet og leter etter litt inspirasjon om hvilke aksjer du skal kjøpe nå – har du kommet til rett sted.

Her diskuterer vi de beste aksjene å kjøpe i mars 2021. Vi oppdaterer denne siden hver måned for å sikre at aksjemarkedsporteføljen din bare er fullpakket med aksjer med høyest karakter!

Topp 5 aksjer å kjøpe akkurat nå

Før vi ser nærmere på mars beste aksjer, er dette våre topp 5 aksjer:

1. Tesla

2. AG Barr

3. Amazon

4. PayPoint

5. SalesForce

Du kan kjøpe alle disse toppaksjene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

Beste aksjer å kjøpe NÅ – mars 2021

Kommer aksjene endelig til liv i 2021? I så fall kan disse toppvalgene være noen av de beste investeringsalternativene for denne måneden.

1. Tesla – YTD avkastning på nesten 400%

tesla, beste aksjer å kjøpe

Hvem hadde trodd det? Mens mange av markedene fremdeles ikke har kommet tilbake til nivåene før pandemien, ser Tesla-aksjonærene på YTD-gevinster på nesten 400%. Disse tallene er rett og slett ekstraordinært.

Aksjene begynte året på litt over $ 86 og tok en svak sving i mars i henhold til COV-19-relatert massesalg. Imidlertid, selv om Teslas viktigste anlegg i California ble tvunget til å stenge i flere måneder under låsingen, har aksjene vært oppe, oppe og borte siden.

Siden da har Tesla til og med startet sin første aksjesplitt noensinne – med investorer som drar nytte av et 5-for-1-tilbud. Som sådan er de ovennevnte tallene basert på justerte priser i henhold til splittelsen.

På den ene siden kan du være motvillig til å kjøpe aksjer i Tesla ettersom du har savnet båten på den tresifrede bølgen. På den annen side vil mange hevde at Tesla bare handler om å komme i gang. Som sådan vil Tesla-aksjer trolig forbli i porteføljen vår i flere tiår.

Vil du kjøpe Tesla aksjer?

2. A.G. Barr – Aksjer med 15% rabatt fra pre-COVID-nivåer

ag barr, beste aksjer å kjøpe

Vi er store fans av defensive aksjer i tider med økonomiske usikkerheter. Et slikt eksempel er det fra den britiske baserte drikkeprodusenten AG Barr. Noen av firmaets mest anerkjente drikkevaremerker inkluderer Irn Bru, KA, Barr Cola, Bundaberg, Burdock and Dandelion og Rockstar Energy.

Hovedpoenget med en defensiv aksje som AG Barr er at i teorien – produktene vil selge uavhengig av hvordan økonomien presterer. Når det er sagt, liker vi også AG Barr for det kortsiktige potensialet.

Det vil si at aksjene fortsatt handler på 15% under nivået før COVID. Som sådan kan du kjøpe aksjene til en rimelig rabatt. Spesielt har AG Barr en robust balanse som så firmaet navigere seg lett gjennom pandemien. I spissen for dette er en enorm økning i gratis netto kontantstrøm.

I tillegg tok ledelsen i AG Barr den fornuftige beslutningen om midlertidig å stanse utbytte under låsingen, noe som igjen frigjorde enda mer tiltrengt kapital. Vær oppmerksom på at du kanskje må være rask med denne – som i de fire ukene før du skriver denne artikkelen, er aksjene opp 9,1%.

Skulle du kjøpe A.G. Barr aksjer?

3. Amazon – YTD-avkastning på 68%

Amazon, beste aksjer å kjøpe

Det er ikke noe originalt med å legge Amazon til listen vår over de beste aksjene å kjøpe akkurat nå. Vi er imidlertid mer bekymret for langsiktig vekst enn for originalitet – det er grunnen til at dette online kraftverket gjør kuttet.

Det sier seg selv at Amazon har hatt stor nytte av pandemien. Når alt kommer til alt, med de fleste regjeringer over hele verden som iverksetter en låsing av noe slag, tvang denne tradisjonelle butikkfrontvirksomheten til å lukke dørene – ofte i flere måneder. I sin tur vendte forbrukerne seg til Amazon i sine bølger.

Når det er sagt, er det viktig å merke seg at Amazon ikke er der det er bare på grunn av sin online detaljhandelsdivisjon. Tvert imot, NASDAQ-giganten står bak en mengde datterselskaper – hvorav de fleste klarer seg veldig bra. En av våre favoritt Amazon-divisjoner er den av den abonnementsbaserte inntektsmodellen.

Dette inkluderer det stadig voksende Amazon Prime-tilbudet – ved siden av innholdsstrømmetjenesten. I tillegg slår Amazon også bølger via sin AWS (Amazon Web Services) cloud computing-tjeneste. Faktisk leder den langt i denne sektoren med den største markedsandelen.

Når det gjelder aksjekurshandlinger, er Amazon-aksjene opp 68% i løpet av året. Dette tilsvarer en markedsverdi på det tidspunktet på over 1,6 billioner pund. Det er ingen grunn til å tro at Amazon ikke vil bli med i 2 billion dollar-klubben sammen med teknologigiganten Apple. Vi kan se litt markedsmotstand når dette er oppnådd, om enn dette sannsynligvis vil være kortvarig.

Vil du kjøpe Amazon aksjer?

4. PayPoint – Skaff deg en enorm 50% rabatt på disse britiske tekniske aksjene

betalingspunkt, beste aksjer å kjøpe

Gjør ingen feil med det – Storbritannias tekniske lager PayPoint ble rammet ekstremt hardt midt i pandemien. Faktisk, mens aksjene ble priset til 1100 p i februar, traff de 52 ukers laveste nivå på 389 p bare noen få uker senere. Dette betyr en fullstendig kollaps på over 64%.

Når det er sagt, ville klare investorer uten tvil kommet inn i markedet når aksjene brøt under 400p. Når alt kommer til alt, da aksjene har kommet seg til 514p, representerer dette en økning på 32%. Hvis du føler at du kanskje har savnet båten med denne – bør du ikke.

Tross alt handler PayPoint-aksjer fortsatt til i underkant av 50% mindre enn de var i januar. Som sådan vil vi hevde at disse aksjene er høyt underpriset. Hovedårsaken til dette er at PayPoint står bak betalingsteknologien som finnes i over 27.000 britiske butikker.

Dette inkluderer alt fra postkontorer, supermarkeder, bensinstasjoner og lokale nærbutikker. Mens mange av de samarbeidende virksomhetene ble stengt under låsingen (og fremdeles er), led PayPoint sterkt.

Imidlertid vil ting etter hvert komme tilbake til der vi var før pandemien, noe som betyr at PayPoint igjen vil se inntektene oppfylle markedets forventninger. Alt i alt, hvis PayPoint-aksjer til slutt returnerer til 1100 p, vil dette representere en vekst på over 114% – basert på den nåværende prisen på 514 p.

Vil du kjøpe PayPoint-aksjer?

5. SalesForce – 50% YTD returnerer for dette nylig tilføyde Dow Jones-aksjen

saleforce, beste aksjer å kjøpe

I august 2020 – de bak Dow Jones-utvelgelsesprosessen sjokkerte markedene for å kunngjøre at de ville fjerne Exxon Mobil fra indeksen, og erstatte oljegiganten med SalesForce.

Mange vil hevde at denne byttet var svært berettiget – spesielt når du vurderer selskapets ytelse siden børsnoteringen i 2004. Støttet da, ville du bare trengt å punge ut rundt $ 4 (justert for aksjesplitt) for en enkelt aksje. I dagens marked vil den samme andelen koste deg $ 250 fra slutten av oktober 2020.

Ser vi på selskapets resultater i år, åpnet aksjene 2020 til $ 166, noe som betyr at aksjene er opp over 50% YTD. Ettersom SalesForce ikke er et utbyttebetalende selskap, gir dette aksjonærene god plass til ytterligere vekst oppover. Som sådan forblir SalesForce et sterkt kjøp.

Skulle du kjøpe SalesForce aksjer?

Aksjer å se på i mars 2021

Mens de ovennevnte fem aksjene er våre topprangerte valg for mars 2021, er det flere andre vi holder øye med.

Dette inkluderer:

Inovio – NASDAQ: INO

inovio, beste aksjer å kjøpe

Inovio er et amerikansk farmasøytisk selskap. Det spesialiserer seg på bioteknologi og er et av mange firmaer som for tiden jobber med en vaksine for COVID-19. Denne NASDAQ-børsnoterte aksjen fikk faktisk et forsprang i vaksineløpet, og den er nå i fase 2/3 av sine kliniske studier. Dette har blitt reflektert godt i aksjeveksten i år.

Med det sagt satte U.S. Food and Drug Administration (FDA) et midlertidig grep om Inovios kliniske studier for et par uker siden, da de trenger ytterligere informasjon om den patenterte teknologien som brukes.

Som sådan har Inovio-aksjene tatt en liten hit siden. Dette gir imidlertid en ny mulighet til å komme inn på markedet til en gunstigere pris.

Virgin Galactic Holdings – NYSE: SPCE

virgin galactic, beste aksjer å kjøpe

Denne spesielle andelen å se er noe av et høyrisiko, høyt avkastningsvalg. Årsaken er at Virgin Galactic er involvert i en ny, banebrytende og helt uprøvd industri. På den ene siden har romfartsprosjektet allerede tiltrukket 600 betalende kunder – noe som gjenspeiler en inntekt på over £ 150 millioner.

Det antas også at den første galaktiske flukten kunne ta av neste år. På den annen side er Virgin Galactic i et romløp med to andre nøkkelspillere. Dette inkluderer SpaceX (Elon Musk) og Blue Origin (Jeff Bezos). Begge de nevnte firmaene har store krigskister på flere milliarder dollar bak seg – så konkurransen blir ekstremt hard.

Når det er sagt, er det all grunn til å tro at Virgin Galactic-aksjer kan være sterkt undervurdert for tiden. Tross alt, med en nåværende markedsverdi på bare 4,2 milliarder dollar, kan opp-potensialet være stort.

Walmart – NYSE: WMT

walmart, beste aksjer å kjøpe

Den amerikanske supermarkedgiganten Walmart har hatt et flott år til dags dato. Fra og med 2020 på litt over $ 118, er aksjene nå verdt $ 142 på NYSE. Dette representerer en vekst på 20% på bare 10 måneders handel.

Walmart rapporterte bedre resultat enn forventet tredje kvartal. Walmart overgår nok en gang markedets forventninger, vi kan se den oppadgående fremdriften i noen tid.

Hvordan finne de beste aksjene å kjøpe nå

Med noen online aksjehandlingsplattformer som nå gir deg tilgang til tusenvis av tusen aksjer på mange internasjonale børser – å vite hvilke selskaper du kan investere i kan være komplisert.

Når alt kommer til alt, gjør de som gjør konsistente gevinster det vanligvis fordi de har en solid forståelse av hvordan de kan finne undervurderte aksjer gjennom grundig forskning og analyse..

Den gode nyheten er at det er flere måter du kan finne de beste aksjene å kjøpe – selv uten å ha mye erfaring.

Sjekk tipsene som er beskrevet nedenfor.

Tips 1: Vurder det nåværende økonomiske klimaet

Først og fremst er det lurt å ta et skritt tilbake og vurdere hva slags økonomisk klima vi er i. For eksempel har 2020 vært et år dominert av koronaviruspandemien. Dette har resultert i flere vinnere, men mange, mange tapere.

Når det gjelder sistnevnte, sier det seg selv at aksjer som er involvert i hotellbransjen, flyselskapet og detaljhandelen har blitt hardt rammet av innenlandske og globale restriksjoner. På den annen side har teknologirommet vært en klar vinner. For eksempel slike som Amazon, Tesla, eple, Torget, og Facebook ser også på dobbelt (og tredoblet i noen tilfeller) gevinster.

I tider med økonomiske usikkerheter er nøkkelsektorer å se på de som er involvert i ‘stift’ produkter og tjenester. Dette betyr at etterspørselen forblir sterk uavhengig av hvordan økonomien presterer. Eksempler inkluderer aksjer fra farmasøytisk, tobakk og mat / drikke.

Tips 2: Fang kortsiktige nedgangstider

Dette tipset er noe som kan oppnås av investorer i alle former, størrelser og ferdighetssett. Enkelt sagt, alle aksjer går gjennom ‘slumps’. Dette betyr at aksjekursen tar en sving i feil retning. Men dette kan bare vare dager eller uker før den oppadgående trenden gjenopptas.

Under nedgangen gir dette en utmerket mulighet til å kjøpe de respektive aksjene med rabatt.

Et godt eksempel på dette er Tesla. For eksempel nådde Tesla-aksjene 31. august 2020 en heltidshøyde på $ 502. Imidlertid, bare 9 dager senere, nådde aksjene et lavt nivå på $ 330 – noe som representerer en svimlende nedgang på over 34%.

Var en nedgang av denne art berettiget? Absolutt ikke.

Spol frem til 27. oktober, og de samme Tesla-aksjene er priset til $ 424. Hvis du hadde ‘falt nedgangen’ på $ 330, ville du nå se på gevinster på 28% på mindre enn 2 måneders handel.

Selvfølgelig er noen aksjemarkedsnedganger ikke kortsiktige nedgangstider – men mer en indikasjon på at aksjene går gjennom et bjørnemarked.

Som sådan – du bør ikke bare bruke denne strategien fordi du forventer at aksjene til slutt vil komme seg. Tvert imot, det må brukes på selskaper som har sterke utsikter og til slutt – i tilfeller der du mener at kursnedgangen ikke er berettiget..

Tips 3: Kombiner gjennomsnittlig dollarvekt og vekting

I alle unntatt noen få tilfeller bør kjøp av aksjer og aksjer sees på som en langsiktig investering. Hvis du ønsker å bygge formuen din i løpet av tiden, så hvorfor ikke vurdere gjennomsnittlig dollar-kostnad?

Dette vil ta presset fra å velge de beste aksjene akkurat nå. For de uvitende er gjennomsnittlig dollar-kostnad prosessen med å investere mindre, men vanlige beløp i aksjemarkedene. For eksempel kan du investere $ 200 på slutten av hver måned i et utvalg av aksjer.

Avgjørende er at den gjennomsnittlige strategien for dollarkostnader lar deg ri ut markedsbølger over mange år. Videre, når de valgte aksjene dine går gjennom markedsfall, kan du kjøpe aksjene billigere. Dette resulterer i en gjennomsnittlig aksjekurs som blir mer og mer gunstig.

I tillegg til dette, vil vi også foreslå å lage ditt eget ‘vektingssystem’ som speiler din holdning til risiko. For eksempel kan du investere 70% av pengene dine i sterke og stabile selskaper (tenk Amazon, IBM, Disney, Ford, etc.), 20% i vekstaksjer (tenk Tesla, Virgin Galactic, Square, etc.) og 10 % i aksjer med små selskaper – kanskje de som er notert på Russell 2000 eller AIM.

Klar til å dykke ned i aksjehandel?

Er nå riktig tidspunkt å kjøpe aksjer?

Enkelt sagt, det er ikke noe som heter ‘rett tid’ for å investere i aksjemarkedene. Når alt kommer til alt, investerer du i selskaper på lang sikt, så kortsiktige volatilitet og markedskorrigeringer burde være helt nede på listen over prioriteringer.

Når det er sagt, kan timing av markedet være en veldig lønnsom øvelse hvis du vet hva du gjør. Som vi har nevnt ovenfor, inkluderer dette å kjøpe aksjer av høy kvalitet når de går gjennom en midlertidig markedsnedgang. Hadde du gjort dette med tekniske aksjer i mars 2020 da markedene krasjet i løpet av noen uker, ville du nå sett på enestående gevinster.

Til syvende og sist, mens erfarne handelsmenn vil dyppe inn og ut av markedene i et forsøk på å følge bredere trender, er det ingenting galt med å holde seg til en enkel gjennomsnittlig strategi for dollar-kostnad i løpet av tiden – noe som betyr at du kan komme i gang når du vil.

Hvordan kjøpe de beste aksjene i mars 2021

Hvis du er interessert i å kjøpe en av de beste aksjene som er oppført på denne siden, vil vi foreslå å sjekke ut eToro. Denne nettmegleren gir deg tilgang til over 1700+ aksjer (inkludert de 5 valgene som er oppført på denne siden) – som alle kan kjøpes på provisjonsfri basis. Du kan kjøpe aksjer fra $ 50 (£ 40) per handel,

Mens eToro er superpopulært i Storbritannia, Australia og mye av fastlands-Europa, opplever megleren også en økning av kontotilmeldinger fra USA..

Likevel, hvis du aldri har kjøpt aksjer på nettet før, er det en hurtig oversikt over hva du trenger å gjøre.

Her hva du trenger å gjøre for å kjøpe aksjer fra eToro:

Trinn 1: Registrer en konto

For å kjøpe aksjer online må du åpne en konto hos en pålitelig megler. Hvis du bruker eToro, tar registreringsprosessen minutter. Du trenger bare å oppgi personlig informasjon og laste opp en kopi av ID-en din.

Trinn 2: Innskuddsmidler

Du skal kjøpe de valgte aksjene dine med ekte penger – så du må sette inn penger på eToro-kontoen din. Dette koster minimum $ 200, og du har flere betalingsmåter å velge mellom. Hvis du vil kjøpe aksjer umiddelbart – er det best å bruke et debet- / kredittkort eller en e-lommebok som Paypal.

Trinn 3: Søk etter andeler

søk etter aksjer

Når eToro-kontoen din er finansiert, må du søke etter selskapet du ønsker å investere i. Du må deretter klikke på ‘Handel’ -knappen for å gå direkte til investeringssiden til den valgte aksjen..

Trinn 4: Plasser en bestillingsfri kjøpsordre

Amazon lager, beste aksjer å kjøpe

Til slutt må du legge inn en kjøpsordre for å fullføre aksjekjøpsprosessen. Dette er enkelt – ettersom alt du trenger å gjøre på eToro er å oppgi beløpet du vil investere.

Det spiller ingen rolle om du kjøper aksjer i et firma som Amazon som har en aksjekurs i tusenvis av dollar – ettersom eToro lar deg investere fra bare $ 50. Dette er kjent som ‘brøkinvestering’, ettersom du vil kjøpe en ‘brøkdel’ av en aksje.

Når du har bekreftet kjøpsordren, vil aksjene bli lagt til din eToro-portefølje. Hvis de aktuelle aksjene gir utbytte, vil dette gjenspeiles i eToro-kontoen din når og når de blir utbetalt. Du kan selge aksjene dine når som helst – så lenge markedene er åpne.

Hvis du vil investere i aksjemarkedet og vurdere de beste aksjene å kjøpe i dag, er det ikke noe bedre sted å gjøre det enn eToro. Bare klikk på lenken nedenfor for å registrere deg i dag!

eToro – Kjøp de beste aksjene uten provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

75% av detaljistinvestorkontoer taper penger ved handel med CFD-er med denne leverandøren.

Beste aksjer å kjøpe akkurat nå: The Verdict?

Som alltid er de beste aksjene å kjøpe diskutert i denne artikkelen synspunktene til forfatteren. Som sådan er det viktig at du utfører din egen forskning før du foretar en investering.

Likevel er det mange muligheter for å tjene penger i markedene for tiden – selv i de turbulente tider vi for tiden lever i. Spesielt med mange selskaper som fremdeles stirrer på en aksjekurs som er lavere enn før-pandemienivå er mange gode kjøp å få.

Stem tilbake neste måned – der vi dekker de beste aksjene å kjøpe i mars 2021!

Videre lesning:

De beste markedene å handle i 2021: Alt du trenger å vite!

Komplett guide til online handel i Storbritannia

Essays of Warren Buffett: The Only Book You Need On Investing

Hvordan investere som en ekspert

Invester som Peter Lynch – The Stock Picking Expert

Advarsel: All handel medfører risiko. Meningene som uttrykkes på dette nettstedet utgjør ikke investeringsrådgivning, og uavhengig økonomisk rådgivning bør søkes der det er hensiktsmessig. Tidligere resultater er ingen garanti for fremtidige resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me