Hva er de 10 beste britiske aksjene å vurdere for 2021?

Disse topp 10 britiske aksjene å vurdere i 2021 lover et interessant år

Beste britiske aksjer i 2021

Planlegger du å investere i den britiske aksjen i 2021? Vil du være i forkant av aksjetrendene? Hvilke britiske aksjer bør du investere i 2021? Hvilke britiske aksjer vil være den beste avkastningen på investeringen i 2021? La oss ta en titt!

Vi vet alle at 2020 har vært et ganske hektisk år for det britiske aksjemarkedet, og mange av oss er engstelige for hva 2021 kan ha.

Vi har gjort det enkelt med vår komplette guide til de 10 beste aksjene i Storbritannia å vurdere i 2021.

Det er mange britiske selskaper som viser fantastiske resultater til tross for Covid-19-pandemien som tar over nasjonen.

Det britiske aksjemarkedet har fått en hit i løpet av året, for å si det mildt. Men til tross for negativiteten, har noen selskaper prestert fantastisk i denne usikre perioden, og som er satt til å skinne lenger når vi går inn i fremtiden..

FTSE 100 har hatt et tøft år i 2020, men for sent er indeksen over allerede i 2021.

Etterpå er noen av indeksens deltakere selskaper som ikke må gå glipp av i år, og det er verdt å se for å potensielt holde tak i på lang sikt.

Avhengig av hva du ser etter i britiske aksjer, enten det er utbytteaksjer eller aksjer å holde på langdistanse. Det er en god blanding av merker du bør se etter for å legge til porteføljen din av mange grunner.

Hvis utbytteaksjer er ditt valg, må du lese Top 5 Dividend Aksjer å kjøpe i 2021 for å legge til i samlingen din.

La oss ta en titt på noen av de beste britiske aksjene som er ledende i begynnelsen av 2021 som du bør vurdere å kjøpe, eller i det minste å holde øye med disse beste britiske aksjene..

De 10 beste britiske aksjene du kan vurdere i 2021:

Før vi ser nærmere på de beste britiske aksjene i 2021, er det våre topp 10 valg:

1. NESTE

2. JD Sports Fashion

3. Barratt-utvikling

4. Vodafone Group

5. Scottish Mortgage Investment Trust

6. WM Morrison Supermarkets

7. GlaxoSmithKline

8. Aviva

9. B&M European Value Retail

10. BooHoo Group

Du kan kjøpe alle disse toppaksjonene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

Disse aksjene har kommet på listen enten på grunn av prestasjonene det siste året, og som ser ut til å ha sterke utsikter for fremtidig potensial.

Og så er det noen av de valgte britiske aksjene som kanskje ikke hadde prestert glimrende i 2020, men viser gode resultater når vi går videre inn i starten av den første måneden av det nye året.

Topp 10 britiske aksjer å vurdere i 2021!

Her er vår liste over 10 av de beste britiske aksjene fordelt på forskjellige bransjer:

1. NESTE PLC (NXT)

Mange britiske forhandlere og internasjonale forhandlere har for det meste blitt hardt rammet det siste året.

Men var superstjernemerket Next Plc ledet an og beviste at forhandlere fortsatt kan holde hodet over vannet selv i vanskelige tider.

NXT har glitret med tanke på utfordringene verden har møtt i år og til og med ser aksjekursen opp over 20%.

Det er ikke rart analytikere og investorer ser nøye på denne store aksjen.

Slik det ser ut, er NXT-aksjekursen 80,18, noe som vurderer selskapets potensiale, mener vi dette er en rettferdig pris.

Sammen med å ha en nåværende 52-ukers rekkevidde på mellom 3,390 på sitt laveste og 8,018 på sitt høyeste.

Denne aksjen er en fantastisk vekstbestand når den utvikler seg i fremtiden. Som analytikere har spådd at den britiske forhandleren vil nå 8,8% omsetningsvekst per år og selskapets inntjeningsvekst vil nå 23,2% per år.

Fra januar 2020, før Coronavirus-pandemien trådte i kraft, bekreftet selskapet at det totale salget økte med 3,3% i forhold til året..

Selskapets resultat før skatt økte med 0,8% til £ 749 millioner året før, og selskapets resultat per aksje (EPS) økte også med 5,6% til 472,4.

Da pandemien overtok, så naturligvis NXTs tall ned. Men å presse gjennom året selskapet begynte å få fart.

En handelserklæring utgitt 5. januar 2021 viste selskapets vellykkede fjerde kvartal i løpet av juletiden.

Selskapet rapporterte et samlet pris på -1,1% i forhold til året, noe som var bedre enn forventet av den generelle veiledningen i oktober på -8%.

Men fremover Neste har gitt sine spådommer for hvilke inkluderer årlig nettogjeld skal reduseres med £ 487 millioner til £ 625 millioner og resultat før skatt forventet til £ 370 millioner. Dette er etter å ha lagt til tallene for november og desember.

Ser vi til hele året fremover, er 2021/22 resultat før skatt 670 millioner pund.

Fra selskapets prestasjonsår med tanke på ødeleggelsen som har skjedd, selskapets aksjekurs og vekstpotensialet, gjør denne topp UK-aksjen en til å kjøpe for en stor langsiktig investering.

Neste skal offentliggjøre sin neste regnskap 1. april 2021.

2. JD Sports Fashion PLC (JD)

Ok, et selskap som må gjøre kutt for å være en topp britisk aksje må være JD Sports Fashion PLC.

JD har vært vitne til et imponerende år ettersom mange forhandlere har slitt og noen til og med stengt dørene for godt.

Selskapet klarte å få sterke inntekter gjennom sitt salg på nettet under pandemien, og er fortsatt klar til å fortsette.

Selv om selskapets halvårsresultater opplevde en nedgang i inntektene, siden det ble rapportert at det var 6,5% ned til £ 2,5 milliarder per august 2020.

Inntektene ble bekreftet å ha blitt delt fra sportsmotesalget som ble redusert til 4,6% til £ 2,4 milliarder og merkevaresortimentet med en enorm nedgang på 30,2% til £ 142,5 millioner.

Selv om selskapet rapporterte flere tap på tvers av ulike sektorer, økte selskapets resultat før skatt og eksepsjonelle poster til svimlende £ 73,4 millioner, noe som viste positive utsikter for merkevaren..

Sammen med JDs sterke økonomiske resultater i 2020 er selskapet også på jakt etter mer.

Det ble bekreftet i desember 2020 at JD hadde kjøpt Shoe Palace for $ 325 millioner, og økte selskapets aksjer med 5%.

Sammen med avsluttende samtaler om å kjøpe den britiske detaljhandelskjeden Debenhams, som vil stenge dørene de neste månedene.

Selskapet har en nåværende aksjekurs i dag på 829,80 og har et 52-ukers utvalg på 293,20 det laveste og 883,20 det høyeste og med et P / E-forhold på 42,55.

Selv om markedet fremdeles viser problemer fremover, indikerer det at det kan være flere ujevnheter i veien og potensiell volatilitet for alle virksomheter.

Men for JD tror vi at selv om det kan bli litt påvirket, kan vi ikke se at det har stor innvirkning ettersom selskapet fortsetter å vokse.

Basert på selskapets sterke resultat, attraktive aksjekurs, sterke nasjonale og internasjonale tilstedeværelse og selskapets vekst og fremdrift fremover, tror vi dette selskapet er et å ha og å ha.

JD Sports Fashion PLC skal etter planen offentliggjøre sitt neste økonomiske resultat 13. april 2021.

3. Barratt Developments Plc (BDEV)

I begynnelsen av året og inn i andre halvdel av året hadde også eiendomsbransjen et hardt løp.

Men i slutten av året, fungerte bransjen godt, inkludert Storbritannias største boligutviklere Barratt Developments plc.

Med at regjeringen bekreftet nyheten om den populære Stamp Duty Holiday-ordningen sammen med utviklere som kunne operere, etter sikkerhetstiltakene som ble satt i verk etter midten av 2020 som den andre lockdown-hit, har selskapet klart å prestere godt.

I en nylig uttalelse bekreftet BDEV gode tall, som et resultat av regjeringens ordning for frimerkeavgift. Selskapet har avtalt salg av 13 588 boliger de siste seks månedene frem til 31. desember, opp med 14,3% fra 2019.

Selskapets ferdigstillelse av hus har også gått opp de siste seks månedene da Barratt Developments bekreftet at de fullførte 9 077 boliger, noe som er opp fra 8 314 i 2019.

Selskapets aksjer opplevde også en økning med 4,5%.

For investorer som holder seg oppdatert med sin kunnskap, kunne denne nyheten potensielt forventes å være positiv fra boligutviklerne og fra eiendomsbransjen generelt.

Selskapets aksjekurs ligger på 695,60 med et 52-ukers utvalg på 364,70 på det laveste og 878,40 på sitt høyeste med et P / E-forhold på 17,88.

Selv om det er usikkerhet rundt eiendomsbransjen i løpet av de kommende månedene, da Stamp Duty Holiday-ordningen er avsluttet, og Help to Buy-ordningen også gjør endringer. Det får naturligvis investorer og analytikere til å tenke dypere og se nærmere på denne bransjen.

Vi tror at fremdriften fortsatt vil fortsette, selv i lys av endringene. Med et vekstpotensial som fremdeles er på vei fremover, da de ledende boligutviklerne har en sterk ordrebok fremover og en godt kapitalisert balanse.

Gjør dette selskapet til en av de beste aksjene i Storbritannia i 2021.

Barratt Developments Plc offentliggjør sin neste regnskap 4. februar 2021.

4. Vodafone Group Plc (VOD)

Vodafone, en av de største trådløse transportørene i verden, har mildt sagt hatt sine utfordringer i løpet av 2020.

Men å se på fremtiden for den britiske aksjekapitalen og det faktum at selskapet ble lønnsomt i år, er det derfor den gjør listen over å være en topp britisk aksje for 2021.

VOD har nylig vært vitne til analytikere fra forskjellige forskningsfirmaer, inkludert Zacks Investment Research, og endret selskapets konsensusrating fra et ‘Hold’ til et ‘Buy’.

Begrunnelsen for endringen kan være av forskjellige grunner. Men en klar stor grunn må være flyttingen til det populære 5G-nettverket.

Sammen med 5G-utsiktene har Vodafone også transformert nesten 50% av aksjene i Cornerstone i sin infrastruktur, Vantage Towers.

Denne fusjonen med Cornerstone etterlater sterke utsikter for VOD ettersom det ser ut til å ha en dypere sikker inntektsstrøm og gjør det mulig for selskapet å flytte ned gjelden som lovet.

Vodafone i september ble kåret til den raskeste og beste totalutøveren med sitt 5G-nettverk i London, og slo store ledere EE.

Selv om telekommunikasjonsselskapet har sett sin aksjekurs svinge i løpet av året, er aksjekursen for aksjen i dag på 127,22 med et 52-ukers utvalg på 98,02 på det laveste og 156,66 på sitt høyeste.

VOD har også et attraktivt utbytteavkastning på 6,47%, noe som er en annen grunn til å vurdere denne sammenhengende aksjen.

Fremover tror vi Vodafone er en topp britisk aksje som du kanskje vil se på å kjøpe inn for 2021.

Med sin attraktive aksjekurs og anslag for god vekst i løpet av året er dette bare to elementer å nevne.

Vodafone er satt til å offentliggjøre sitt neste økonomiske resultat 3. februar i en handelsoppdatering etterfulgt av selskapets FY-resultater 18. mai 2021.

5. Scottish Mortgage Investment Trust plc (SMT)

Scottish Mortgage Investment Trust, det Edinburgh-baserte investeringsforvaltningsselskapet, er en topp-britisk aksje for 2021.

Fra og med selskapets aksjer som er 107% høyere i løpet av året og potensielt er satt til å fortsette fremover.

Slik det ser ut er selskapets aksjekurs 1 234,00 med en 52-ukers periode mellom 468,40 på det laveste og 1 278,00 på sitt høyeste.

Å være en ung bedrift, har dette investeringsselskapet vist potensialet i hva du kan oppnå når du kjøper klokt og smart.

Firmaet søker å være stolt av å være unik og tålmodig når de velger utvalgte aksjer fordelt på alle bransjer og fra hele verden fra internasjonale markeder..

Å ha og lage en variert portefølje bygget opp med ikke bare best ytende aksjer, men aksjer som ikke engang er på det åpne markedet.

Verdipapirforetaket har en solid rekord. Selv om det ikke anbefales å stikke av et selskaps fortid, kan vi ikke se at denne britiske aksjen er en som forsvinner eller dramatisk endres når som helst snart.

Investeringsselskapet har for tiden et P / E-forhold på 2,56 som anses å være en god verdi for aksjens potensiale.

Med en markedsverdi på £ 17,88 milliarder og selskapets aksjekurs som viser en solid økning over tid, indikerer det hvilken vei denne aksjens fremtid er på vei.

Hvis tidligere resultater er noe å gå etter, er denne britiske aksjen en å se etter å investere i for 2021.

6. WM Morrison Supermarkets PLC (MRW)

I løpet av det siste året har vi vært vitne til butikknedleggelser over hele landet ved flere anledninger, ettersom vi for tiden sitter i en tredje låseperiode.

Men for viktige butikker som supermarkedmerket Morrison’s Plc, har disse vært i stand til å operere og operere godt med tanke på utfordringene.

Å være Storbritannias 4. største supermarked, er det også et merke som har kjørt godt gjennom året og viser seg å være et av de mer attraktive merkene på listen over supermarkedmerker på markedet i dag.

I selskapets siste finansielle handelsoppdatering bekreftet supermarkedmerket MRW at det hadde gjort et godt resultat i løpet av festperioden. Bekreftelse av selskapets detaljhandel forbedret seg med 8,0%.

MRW har gjort det eksepsjonelt bra med sin online matbutikk, siden det har blitt ansett som lønnsomt.

Og i Storbritannias tredje nasjonale avstengning med usikkerhet fortsatt, er denne veien fortsatt i ferd med å vokse.

Selskapet ga uttrykk for i fremtidsutsiktene at resultatene før skatt for 2020/21 og unntaksvis skulle være i størrelsesorden £ 420m – £ 440 millioner, som det ble spådd.

Selskapet bekreftet også at de har planlagt fremover da de lager opp aksjer verdt £ 65 millioner foran Brexit.

Morrison’s har også avtalt å øke personalets minstelønn til £ 10 per time fra april, og er Storbritannias første supermarked som passerer terskelmerket på £ 10.

Så hvorfor ligger dette supermarkedmerket foran andre?

MRW ser ut som en bedre investering når det gjelder aksjekursen og sin online dagligvaretjeneste som går fra styrke til styrke, drevet av selskapets lojale forbrukerbehov.

Selskapet har også samarbeidet med Amazon som tilbyr sine tjenester gjennom Amazon prime-abonnement.

Deres mål om å gjøre livet enklere, enklere og rimeligere for familier i disse vanskelige tider, gjør dem i stand til å bestille en rekke Morrisons sammensatte matbokser. Hver eske er designet unikt for gruppeglede.

Tilbyr et variert utvalg inkludert veganske, vegetariske og barnevennlige alternativer.

Denne alléen er et stort og unikt skritt fremover for supermarkedets merkevare.

Analytikere har også gitt sin dom om merkevaren, med analytikere som ser på aksjen nøye og gir merket en konsensus “Hold” -rating, 2 analytikere som gir aksjen en “Buy” -rating og 1 “Selg”..

Slik det ser ut, er MRW-aksjekursen 182,55, med en 52-ukers periode mellom 161,75 på det laveste til 193,30, og er den høyeste.

Selskapet har et P / E-forhold på 16,75.

Selskapets aksjekurs har totalt beveget seg 5,37% det siste året.

For selskapets stabilitet, den attraktive aksjekursen, veksten i alle veier, inkludert samarbeidet med Amazon og sammen med selskapets etterspørsel.

Vi mener at denne britiske aksjen er en andel som du, når du ikke har vurdert det ennå, vurderer når vi går videre til 2021.

7. GlaxoSmithKline PLC (GSK)

Det britiske multinasjonale farmasøytiske selskapet er en andel å ha på radaren din hvis ikke, som skal legges til din samling av britiske aksjer.

Legemiddelindustrien er en industri der mange tror vil fortsette å gjøre gode gevinster, enda mer i lys av nyhetene det siste året..

GSK spesialiserer seg på områder som forbrukerhelse, medisiner og vaksiner som alltid er etterspurt uavhengig av verdenseffekter, noe som gjør at denne britiske aksjen allerede har et godt potensial på lang sikt..

Gitt Covid-19-pandemien, da vaksiner blir registrert over hele verden, kan dette sikkert bare være til fordel for dette selskapet for fremtiden.

Som hvem som skal si at vi ikke trenger å ha flere vaksiner knyttet til denne dødelige sykdommen i årene fremover.

Selskapets farmasøytiske divisjon er selskapets største divisjon. Som du vil se dominerer det selskapets inntektsstrøm.

I selskapets resultat for tredje kvartal ble det rapportert at farmasøytisk divisjon var på £ 4,2 milliarder – 3% lavere, forbrukerprodukter 2% opp til £ 2,4 milliarder og dets vaksiner på £ 2,0 milliarder ned med -9%.

Rapportert gruppesalg totalt kom inn på £ 8,6 milliarder -3% ned.

Selv om selskapet har sunket når det gjelder resultat per aksje (EPS) da det var nede på 0,25 p og det justerte EPS til 35,6 p, er selskapet satt til å få mer fart fremover.

Totalt har GSK’a-inntektene vokst med 39,7% det siste året.

Selskapets aksjekurs i dag er 1.413,60, med et 52-ukers intervall på mellom 1.291,80 som er den laveste og 1838,00 som er den høyeste.

Selskapets P / E-forhold er 11,19.

Hva spår analytikere for fremtiden for GSK-aksjer?

Det er spådd at selskapets inntjening vil øke med 10,22%, sammen med et gjennomsnittlig tolvmåneders prismål for GSK på 1 751,13.

I tillegg har den fått 1300 som laveste og 2240 som høyeste prismål.

En konsensus ‘Hold’ -rating er gitt av 10 analytikere og 7 som gir aksjen en ‘Buy’ -rating.

Selskapet betaler også et utbytte som har vært attraktivt for investorer i en god periode. Som også er et godt sterkt og pålitelig utbytte, et flott tillegg til å motta vanlig inntekt.

Selskapets utbytte er 5,66%.

GSK ser lovende ut for øyeblikket.

Selskapets aksjekurs ser billig ut etter potensialet og gir god verdi. En ting alle investorer ser etter er en aksje for å skape og oppnå suksess i alle former, som denne britiske aksjen har det potensialet for.

Med tanke på alle faktorer, inkludert selskapets P / E-forhold, er denne UK-aksjen et godt selskap å få tak i nå. Avkastningen selskapet potensielt kan gi på lang sikt er en sterk fordel for denne aksjen.

8. Aviva PLC (AV)

Aviva, det britiske forsikringsselskapet, er en aksje som er et godt kjøp for 2021 etter vår mening.

Mange har kanskje ikke blitt imponert over denne aksjen i 2020, men det kan ikke benektes at AV-aksjen har vist noen gode resultater.

For fremdriften sin og mot slutten av 2020 er det hvorfor dette kommer som en aksje å kjøpe i 2021.

I selskapets kunngjøring 26. november rapporterte Aviva at det rapporterte om tilbakegang i løpet av de ni månedene fra utgivelsen av denne rapporten, med noen positive resultater som bidro til blandingen.

Med tanke på virkningen Covid-19 har hatt på virksomheten over hele linjen, rapporterte AV at utbyttet var en solid positiv faktor for aksjen sammen med skadeforsikringspremien netto premie opp til £ 7,1 milliarder sammenlignet med 2019 på £ 7,0 millioner.

Som nevnt er en av de positive for forsikringsselskapet utbyttet.

Selskapet har for øyeblikket et utbytte på 7,0% og er også en av FTSE 100-indeksens høyest utbytte.

Selskapet har nylig økt med hensyn til aksjekursen, som også er opp 27%, som vil bli lagt til selskapets utbytte.

AV selskapets utsikter har AV gitt uttrykk for at de er i en oppryddingsperiode for å gjøre en mer effektiv virksomhet, med sikte på markeder der aksjen kan utmerke seg godt.

Selskapet har også bekreftet at de ser på sin nåværende portefølje for å se på lossing av eiendeler som ikke fungerer slik de skal i henhold til gjeldende strategier..

Prognoseprognosene fra 13 Wall Street-analytikere har gitt denne aksjen en konsensus “Buy” -rating av 8 analytikere med 5 analytikere som vurderer den britiske aksjen til “Hold”.

Selskapets tolvmåneders gjennomsnittsprismål er 374 med AVs høye prismål på 477 og et lavt prismål på 325.

Avivas aksjekurs i dag er på 348,50 med et gjennomsnitt på 52 uker mellom 211,00 på det laveste og 412,80 på sitt høyeste.

Avivas nye strategiske planer ser ut til å vokse godt når vi går inn i de kommende årene. Denne aksjen er kanskje ikke en på kort sikt, siden de fremdeles gjør endringer innenfra. Men absolutt vil du ha mer nytte av å ha det i samlingen din på lang sikt.

Selv om ingenting er sikkert for AV-aksjer når vi går videre når økonomien kommer seg. Med dette selskapets spennende planer og utmerkede faktorer, gjør dette dette til en topp-andel i Storbritannia for 2021.

9. B&M European Value Retail SA (BME)

Et britisk selskap som har mye etterspørsel i løpet av året er B&M European Value Retail.

Selskapet har vært vitne til at aksjekursen har økt med over 10% de siste par månedene, sammen med å være vitne til hundrevis av forbrukere rundt om i nasjonallinjen utenfor deres vanlige butikker for å utforske.

Selskapet ser ut som om de er komfortabelt innstilt og som gjerne fortsetter å generere og fornye sin nåværende posisjon, i stedet for å etablere en enorm vekst.

Så hvis du tenker på denne aksjen på kort sikt, kan det være lurt å revurdere da denne aksjen ser bedre ut i det lange løp.

Slik det står B&M ser ut som god verdi med tanke på aksjekursen og reflekterende tall.

Som den er, er selskapets nåværende aksjekurs 504,20 med et 52-ukers utvalg på 266,50 på det laveste og 550,20 på sitt høyeste. Med et P / E-forhold på 17,73.

I en utgitt oppdatert Q3-uttalelse fra merket, viste BME hvor sterk julen var for detaljhandelsselskapet.

Konserninntektene i løpet av 13-ukersperioden frem til 26. desember økte med 22,5%, og alle britiske butikker genererte en økt omsetningsvekst på 26,6%.

Salget økte også for merkevaren da de steg til 21,1%.

De populære forhandlerne har også hatt fokus fremover da de åpnet 18 nye butikker i fjerde kvartal, noe som gir totalt 45 brutto med 10 butikknedleggelser for hele året..

I lys av selskapets suksess i år tjente selskapets administrerende direktør Simon Arora også en svimlende fortjeneste på baksiden av selskapets økonomiske suksess.

Arora, som er en stor aksjonær i merkevaren, var vitne til en utbytte på £ 30 millioner.

I tillegg er det bekreftet at merkevaren ser ut til å tildele 30 000 av sine ansatte en ekstra ukes lønn på grunn av deres ‘betydelige innsats’ i løpet av det utfordrende året..

I handelsoppdateringen, B&M delte deres syn på merkets fremtid.

“Med vår kombinasjon av eksepsjonell verdi og praktiske steder utenfor byen, er vi sikre på at forretningsmodellen vår vil være svært relevant for kundenes behov i 2021.”

Dette detaljhandelsmerket er en nasjonas favoritt, sammen med sin hånd i forskjellige andre veier og internasjonale tilstedeværelser. B&M er en solid britisk aksje som bør vurderes å bli lagt til porteføljen din, spesielt ettersom aksjens inntjening vokste nesten 50% det siste året.

B&M European Value Retail vil offentliggjøre de foreløpige resultatene for FY21 26. mai 2021.

10. BooHoo Group PLC (BOO)

boohoo gruppelager

Moteforhandleren BooHoo har mildt sagt hatt et imponerende år og ser fremdeles sterkt ut for å fortsette.

Mens butikker over hele verden har stengt dørene ved flere anledninger, gledet BooHoo seg da det så salget øke gjennom sin online tilstedeværelse.

Og merkevaren fortsetter fortsatt å utvikle seg. Fra april 2021 skal moteselskapet åpne et nytt lager mens de fortsetter å investere i virksomheten.

Men det har ikke alt vært vanlig å seile for merkevaren, men etter en tilbakeslag av uetisk handel tilbake i april 2020.

Dette så aksjene dip og fremtiden litt forhastet for merkevaren.

Imidlertid ga selskapet en unnskyldning og uttalte at de undersøkte disse påstandene.

Etter at uavhengige undersøkelser fant sted, ble det bekreftet at all boohoo-handel er over bord og ikke var vitne til noen urettmessige handlinger.

Dette gjenvunnet naturligvis tillit og interesse fra ytterligere investorer for å se på denne aksjen.

Selskapets aksjekurs har igjen økt, da selskapet rapporterte en økning i omsetningen i løpet av festperioden med 40%.

Tekstilbedriftens aksjekurs har vært enorm volatil i løpet av 2020, og det var ikke bare på grunn av Covid-19-pandemien.

Ulike resonnementer, inkludert uetiske problemer innen merkevaren, var en stor faktor, sammen med at markedet tok et dykk i starten av pandemien til det begynte å få fart igjen mot sommeren.

Moteforhandlerne kunngjorde i sin ferske handelsoppdateringsrapport at selskapet hadde en sterk og positiv november og desember, på grunn av juleferiesesongen..

Over hele linja i både USA og Storbritannia var etterspørselen sterk.

Mens USA rapporterte en sterk 52% i omsetning, var Storbritannia ikke langt etter da de rapporterte en 40% økning i omsetningen. Noe som førte til at motemerket økte inntektsveiledningen for hele året opp til 36-38%.

Bruttomarginen for selskapet gikk litt ned til 53% i kvartalet.

Tilbake til motehandleres aksjekurs ser det ut til å øke etter de uetiske nyhetene.

Selskapets aksjekurs er på 338,20 i dag. Med et 52-ukers utvalg mellom 157,50 på det laveste og 415,00 som det høyeste.

Selskapet har for tiden et P / E-forhold på 49,23.

Hva spår analytikere for motemerket?

BooHoo har fått en konsensus ‘Buy’ rating av 8 analytikere, med 5 analytikere som gir den britiske aksjen en ‘Hold’ rating..

Bedriftens inntjening forventes å vokse med 27,99% per år, og med selskapets fortjeneste forventes å vokse med 83% de neste årene.

Ettersom moteforhandleren appellerer til en rekke forskjellige aldersgrupper med sitt fasjonable og rimelige trenddesign, blir bekvemmeligheten ved å kunne bestille produktene sine online litt for lett.

Et annet viktig poeng å nevne er at BooHoo er vert for andre ledende motemerker, inkludert PrettyLittleThing, MissPap og NastyGal, som hver for seg har sin egen forbruker.

Dette britiske motemerket fortsetter å øke når vi går inn i det nye året.

Fra det vi ser og tror, ​​vil dette være tilfelle i potensielle år fremover, ettersom BooHoo ser ut til å fortsette å levere friske motetrender til rimelige priser over hele verden.

Hvordan velge de beste britiske aksjene i 2021 – Sammendrag

For å oppsummere har disse Top UK-aksjene å kjøpe i 2021 alle sine mange fordeler, ettersom de ser ut til å fortsette å oppnå suksess de neste årene..

Enten det er utbytteaksjer du leter etter eller langsiktig avkastning, tilbyr disse topp 10 britiske aksjene deg noen av de beste inntektene på markedet i dag.

Det er imidlertid lurt å alltid utføre ytterligere undersøkelser før du ønsker å investere i dine valgte aksjer, ettersom hvert selskap har sine egne risikoelementer.

Klar til å dykke ned i Storbritannia Aksjemarked?

Hvordan investere i de beste britiske aksjene?

Hvis du ønsker å investere i de beste britiske aksjene, har vi en oversikt over hvor raskt, enkelt og enkelt det kan være å bli en del av en så spennende reise.

For det første må du sørge for at denne veien er noe du forstår, og det er derfor det anbefales å gjøre så mye forskning du kan sammen med å lære om veien til hva det innebærer i aksjehandel.

For det andre er neste trinn å se på å skaffe megler til å starte reisen.

Det er mange meglere tilgjengelig for å begynne å handle. Det anbefales imidlertid sterkt å gjøre undersøkelser også i denne delen.

Å velge en lisensiert megler som er regulert til å operere innenfor handelsmarkedet er nøkkelen. Sammen med en pålitelig online handelsplattform for dine behov på farten.

Sammen med meglere er det også mange online handelsplattformer du kan handle på. Men en ledende plattform vi anbefaler på det sterkeste er den prisbelønte plattformen, eToro.

eToro, den ledende handelsplattformen med over 17 millioner investorer, er en flott plattform for å starte din handelsreise.

Plattformen lar deg ikke bare investere i de ledende britiske aksjene, men har tilgang til 16 internasjonale markeder for å bli en del av handlingen.

Å åpne en handelskonto med eToro er grei, rask og enkel. Når du har fulgt de guidede trinnene på nettet, kan du åpne en konto i løpet av få minutter.

Når du har handelskontoen din hos en megler, er du klar til å begynne handelen.

Et depositum på $ 200 (rundt £ 145) vil være nødvendig for å starte handel som kan utføres på en hvilken som helst enhet og deponeres gjennom en enkel kortbetalingstransaksjon..

Hvis du føler at mer forståelse er det du trenger, når du åpner en handelskonto, får du fordelen av eToros virtuelle handelsplattform som du kan utforske.

eToro – Kjøp de beste britiske aksjene uten provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Viktige takeaways

Hvis du husker noe fra Hvilke topp 10 britiske aksjer å vurdere i 2021 ?, gjør det til disse viktige punktene.

  • Topp britiske aksjer valgt for 2021 har sterk bakgrunn i ulike sektorer.
  • De største aksjene i Storbritannia er selskaper som har gitt gode solide resultater og vokst godt over tid for å føre til der de er i dag.
  • Tatt i betraktning disse beste britiske aksjene er gode tillegg til porteføljen din. Legge til mangfold, vekst og verdi.
  • Sammen med det positive disse blomstrende aksjene har, har de sine egne risikofaktorelementer.
  • Det anbefales sterkt å utføre ytterligere undersøkelser før du investerer i dine valgte aksjer.
  • Sammen med fremtiden fremover, forventer vi at flere britiske selskaper snart vil skyte tilbake i rampelyset når vi går videre i 2021.
  • Å velge megler for handelsreiser er en viktig faktor når du ønsker å komme inn på aksjemarkedet.
  • Til slutt, invester alltid smart og klokt.

Hvis du likte å lese Hva er de 10 beste britiske aksjene du bør vurdere for 2021?, Kan du dele med noen andre du tror det vil være av interesse for.

Merk: Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidig ytelse. Verdien av investeringene kan både gå ned og opp. Eventuelle meninger, nyheter, undersøkelser, analyser, priser eller annen informasjon på dette nettstedet er gitt som generell markedskommentar, og utgjør ikke investeringsrådgivning. Trading Education er ikke ansvarlig for tap som skyldes investeringer basert på anbefaling, prognose eller annen gitt informasjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me