Hva er de neste aksjene som skal eksplodere i 2021? 10 å se etter

Er dette de neste 10 aksjene som eksploderer i 2021?

Lurer du på hvor du skal investere i 2021? Ser du etter hvilke aksjer som vil øke i 2021? Bekymret aksjemarkedet vil krasje i 2021? Eller kanskje til og med hvilke aksjer vil doble seg i 2021? Da er du på rett sted!

De neste aksjene som eksploderer i 2021 kommer fra en rekke forskjellige bakgrunner og bransjer. Noen av dem tar fart etter et tøft 2020, mens andre når nye høyder.

Og noen aksjer er som rakettskip, og venter på oppskytingsplaten, klare til å skyte opp i stratosfæren når som helst. Alt de trenger er det lille skyvet og BOOM, de eksploderer i ukjent territorium og “dristig drar dit ingen har gått før”.

Det er disse saftige aksjene som har et enormt potensiale for å gjøre aksjeshandlere til stor formue hvis de kan få øye på dem og komme inn til rett tid.

Men aksjehandlere ser ikke alltid dem til rett tid, noen ganger skyter disse aksjene rett forbi dem, og de er overrasket over at de aldri så dem. De så bare ikke nok ut!

2021 har potensial til å bli et spesielt interessant år for aksjemarkedet. Først og fremst presser vi fremdeles gjennom koronaviruspandemien, og økonomien kan se noe utvinning fra i år (forhåpentligvis).

Dette kan bety det aksjer som slet eller til og med gikk ned i verdi kan ha en sjanse for å komme seg, presentere aksjehandlere med gode kjøpsmuligheter.

Til slutt er aksjene som virkelig vil eksplodere de som tilbyr forbrukerne noe helt unikt som du bare ikke kan få noe annet sted.

Disse aksjene pleier å være industriforstyrrende, ledere og problemløsere. Det er deres innovasjon som gir dem verdi.

I denne artikkelen ser vi på 10 av de potensielle aksjene som vil eksplodere i 2021! Sjekk dem alle ut og husk å gjør din egen forskning!

De neste 10 aksjene som skal eksplodere i 2021!

Her er vår liste over aksjer som skal eksplodere i 2021:

 1. Peloton Interactive – Vekst på opptil 348% i 2020!
 2. MarketAxess – Dagens raskest voksende aksje?
 3. Taylor Wimpey – Gjør deg klar for en rebound etter et tøft 2020?
 4. Shopify – Kan den øke med 300% innen 2025?
 5. Rolls-Royce – Ledere i luftfartsindustrien er på farten
 6. Torget – Fremtiden for å sende penger?
 7. Veeva Systems – En unik kombinasjon av cloud computing, vitenskap og legemidler
 8. Spirit Airlines – Den beste kjøpsmuligheten i 2021?
 9. Netflix – Kongen av streaming går fremdeles sterkt
 10. Plugg strøm – Fremtidige ledere innen miljøvennlig teknologi?

Hvis du vil investere i de neste aksjene som skal eksplodere i dag, er det ikke noe bedre sted å gjøre det enn eToro. Bare klikk på lenken nedenfor for å registrere deg i dag!

Hva er de neste aksjene som skal eksplodere?

1. Peloton Interactive (PTON) – Vekst på opptil 348% i 2020!

Peloton Interactive aksjer handler med tickersymbolet ‘PTON’ og ser ganske klare til å eksplodere i 2021!

Ledet av administrerende direktør John Foley, har Peloton Interactive gjort det utrolig bra siden begynnelsen av 2020. Så bra, faktisk, USAs president Joe Biden har til og med en.

Peloton Interactive skiller seg ut fra andre treningsutstyrmerker fordi de ikke bare selger treningssykler, men også du kan også abonnere på online treningsøkter som du kan delta på gjennom sykkelens skjerm.

Skal jeg kjøpe Peloton-aksjer? Og er Peloton-aksjen et godt kjøp?

I følge Wall Street Zen, Peloton-aksjen forventes å når rundt $ 200 på 12 måneder og gi aksjen et ‘Strong Buy’.

Gov Capital er enda mer bullish, og forutsier at aksjen til Peloton vil være $ 473,215106, ifølge deres prediksjonssystem i omtrent samme periode.

Med pandemien fortsatt i full gang, er det ikke så overraskende at et slikt produkt gjør det så bra. De fleste av oss sitter fast hjemme med ingen steder å trene, og vi kommuniserer mindre med mennesker enn vi pleide å gjøre.

Connor Smith skriver for Barron’s i november 2020 uttalte at “[han] pandemi har presset Pelotons aksjer opp 348% i 2020”. Og uten noen ende i sikte ennå, hvem vet hvor mye høyere det kan gå.

det er uten tvil mye mer å komme fra Peloton Interactive. Derfor er det nummer én på listen over de neste aksjene som skal eksplodere.

Har du vurdert å kjøpe PTON lager?

2. MarketAxess (MKTX) – Dagens raskest voksende aksje?

MarketAxess er et interessant finansselskap som fungerer som en finansiell plattform for institusjonelle investorer og meglere for å handle obligasjoner, hvorav de fleste er investeringsklasse og / eller høyavkastningsgjeld.

Dan Caplinger fra The Motley Fool fremhevet at kanskje en av de største grunnene til å kjøpe MarketAxess-aksjer i 2021, er hvordan det fortsatte å vokse under pandemien, selv etter at aksjekursene steg 80% i løpet av 2019.

Ser vi på MarketAxesss prishistorie, har det gjort det eksepsjonelt bra det siste året. I følge Yahoo Finance, 10. februar 2020 åpnet MarketAxess til $ 342,01. Et år senere åpner det $ 567,07!

Aksjehandlere bør også se opp for MarketAxess sine konkurrenter hvorav det er mange (inkludert MetaTrader, et av de største verktøyene for handel, som tilbys av de fleste meglere).

Men det som skal gi aksjemarkederne tillit, er at de vokser eksepsjonelt godt. I følge MarketBeat, MarketAxess rapporterte $ 1,91 inntjening per aksje i siste kvartal 2020.

På toppen av det prognoser de også at MarketAxess vil nå inntjening på $ 2,27 per aksje i andre kvartal 2022.

Enda mer bullish er Wallet Investor, som spår det MarketAxess vil nå $ 703,833 om et år, en enorm økning!

Alt i alt vil Market Axess trolig forbli i vår portefølje av de neste aksjene som vil eksplodere i mange år.

Har du vurdert å kjøpe MKTX lager?

3. Taylor Wimpey (TW) – Gjør deg klar for en rebound etter et tøft 2020?

Når du vurderer om du skal kjøpe Taylor Wimpey-aksjer, er det første du bør minne deg selv på at det er et av de største husbyggingsselskapene i Storbritannia, og det har en historie med å anskaffe forskjellige selskaper å fortsette å vokse.

Faktisk Taylor Wimpey ble dannet som en fusjon mellom to selskaper Taylor Woodrow og George Wimpey tilbake i 2007.

Ser tilbake på Taylor Wimpey’s historisk aksjekurs, du kan se at selskapet har hatt flere svinger opp og ned gjennom årene, når en topp på omtrent £ 232,40 i februar 2020 før du tar en nosedive.

Så det kan være vanskelig for noen å tro at Taylor Wimpey er en god investering.

Men det du trenger å huske er at selskapet sluttet praktisk talt alt arbeidet i februar 2020 da låsingstiltak ble innført i Storbritannia. Dette betydde at det var en lang periode der ingen byggearbeider ble utført overhodet.

Å komme inn nå kan være en flott mulighet hvis handelsmenn tror at det vil ta seg opp igjen når låsingstiltak blir avslappet.

Alejandro Arrieche skriver for Capital.com er enig i at Taylor Wimpey er i ‘en dukkert verdt å kjøpe’.

Han uttalte: “kombinasjonen av oppdemmet etterspørsel og historisk lave boliglånsrenter ser ut til å gi et løft for boligmarkedet, ettersom de fleste boligbyggere i Storbritannia har rapportert om en økning i nye ordrer”.

I følge Økonomi-prognosbyrået, Taylor Wimpey-aksjekursen er prognose for å nå maksimalt £ 153 innen desember 2021.

Vi ser ikke Taylor Wimpey sakte ned snart, så det er blant våre toppvalg i 2021.

Har du vurdert å kjøpe TW lager?

4. Shopify (BUTIKK) – Kan det øke med 300% innen 2025?

På et øyeblikk er Shopify en kanadisk e-handelsplattform der selgere kan opprette en nettbutikk.

Det som får dem til å skille seg ut mer fra konkurrentene, er introduksjonen av deresShopify POS(Salgssted), som gjør det mulig for selgere å selge produktene sine også.

Opprinnelig startet som en nettbutikk for snowboardutstyr, og Shopify har vokst til å bli et stort selskap som f.eksnables noen av de verdens største merker for å nå forbrukere online, inkludert The Economist, Heinz, Penguin Books og Red Bull.

Noen analytikere, som f.eks Samad Samana, prognose Shopifys 2025-aksje å sveve over 300% til en samlet verdsettelse på 10 milliarder dollar!

Men dette kravet var tilbake i november 2020, da Shopifys nåværende pris var nær $ 988. Per februar, prisen er allerede $ 1 422,99, som kan bety at Samanas estimat kan være ganske lavt.

Aksjehandlere som tenker på om de skulle kjøpe Shopify-aksjer, bør ta en titt på Shopifes prishistorikk for å få et inntrykk av potensialet.

I februar 2020 handlet Shopify så lavt som $ 479,11. Og når vi ser på dagens pris, er den praktisk talt tredoblet!

Vi tror Shopify-aksjen kan være mye større enn det innen utgangen av 2021.

Har du vurdert å kjøpe KJØP lager?

5. Rolls-Royce (RR.L) – Ledere i luftfartsindustrien er på farten

Rolls Royce er et av de få britiske selskapene som gjør listen vår over de neste aksjene som skal eksplodere.

Mens de er kjent for sine luksuriøse biler, er Rolls-Royce teknisk sett mer av et ‘romfartsfirma’ og det er overraskende verdens nest største produsent av flymotorer, og det er der deres virkelige verdi kommer fra.

Alle som lurer på om Rolls-Royce-aksjer er gode å kjøpe, bør begynne med å se på historien deres.

De som ble kjent for sine biler, ble grunnlagt for mer enn 100 år siden, og vet at Rolls-Royce har hatt en humpete reise, til og med på frivillig avvikling tilbake i 1971..

Kanskje det ikke er så overraskende da luksusbilselskaper, hvis produkter er super dyre, noen ganger har problemer med å tjene penger.

Men de dagene ligger stort sett bak dem. Ser på Rolls-Royces aksjeprognose for 2021, Jonathan Smith skriver for Yahoo Finance sa han tror prisen vil nå opp til 210p “med et strekkmål på 240p”.

I følge Statista, Rolls-Royce utgjør 30% av markedet for flymotorer med General Electric som deres primære rival. Det som får dem til å skille seg ut er den høye kvaliteten på produktene deres, som er kjent for å være noen av de beste i verden.

Og når vi ser tilbake på Rolls-Royce-lagerhistorikken, kan du få en ide om hva aksjen er i stand til, nådde høyder på £ 238,98 og laveste pris på £ 212,67 i januar 2020, i følge Investing.com.

Har du vurdert å kjøpe RR lager?

6. Firkant (SQ) – Fremtiden for å sende penger?

Square er et finansselskap som tilbyr et variert utvalg av forskjellige produkter, primært med fokus på å muliggjøre mobilbetalinger.

Interessant fakta: Squares administrerende direktør er Jack Dorsey som også er administrerende direktør for Twitter (så du vet at det sannsynligvis er noen store spillere som støtter dem).

Square sitt primære produkt er dens Kontantapp som lar brukerne enkelt sende og motta penger, samt donere penger til en viktig sak eller til og med tipsfagfolk. Det gir også brukerne muligheten til å ta opp lån også.

Selve appens natur har satt Square og PayPal-aksjer i direkte konkurranse med hverandre. Faktisk kan Square bare være den beste sikringen mot PayPal.

Men i virkeligheten kan PayPal til og med presentere veldig svak konkurranse mot Square, som PayPal begynte nylig å belaste inaktive kontoer, et trekk som ikke vil gi dem noen popularitetskonkurranser.

Torges aksjeprognose for 2021 ser ganske bra ut. CNN anslår at Square om 12 måneder kan nå maksimalt $ 304.

Og Gov Capital gir Kvadrat lager en 2025 prognose på $ 1300,774, som er humungous!

Husk imidlertid at konkurransen om bank- og pengesending av apper blir ganske opphetet med flere forskjellige apper som dukker opp de siste årene – til og med Facebooks Messenger-app introduserer muligheter for sending av penger.

Har du vurdert å kjøpe SQ lager?

7. Veeva Systems (VEEV) – En unik kombinasjon av cloud computing, vitenskap og legemidler

Veeva Systems ble grunnlagt av Peter Gassner og Matt Wallach, og er kanskje den mest interessante aksjevalget i denne artikkelen.

Veeva Systems er en cloud computing-selskap som tilbyr tjenester til farmasøytiske og biovitenskapelige applikasjoner. Det er en veldig spesifikk nisje, men en som kan ende opp med å revolusjonere hvordan helserelaterte applikasjoner fungerer.

Kanskje det ikke er så overraskende at Veeva Systems er spådd å gjøre det bra i 2021, ettersom coronavirus fortsetter å rase på, trenger mange farmasøytiske selskaper hjelp med forskning og utvikling.

De dekker et bredt spekter av behov som programvare og data (som kan brukes til forskningsformål) og tilbyr også støtte via sine partnere.

Ser på Veeva, det er klart at de er et voksende selskap. 31. januar 2020, Veeva rapporterte inntjening av “$ 1 104,1 millioner, opp fra $ 862,2 millioner for ett år siden, en økning på 28% fra året før ”.

På toppen av det har Veeva inngått et samarbeid med en bredt spekter av andre selskaper, inkludert Adobe, AWS og Microsoft, for å nevne noen få.

Og så på Veeva Systems aksjeprognose, CNN gir Veeva en høyt estimat på $ 340 og et lavt estimat på $ 255 for de neste 12 månedene, medianen er $ 320, som fortsatt er høyere enn i skrivende stund.

8. Spirit Airlines (SAVE) – Den beste kjøpsmuligheten i 2021?

Spirit Airlines er et interessant valg for listen vår. For de som ikke kjenner dem, er de et super lavprisflyselskap med base i USA (opererer også i deler av Latin-Amerika og Karibien) og er åttende største kommersielle flyselskap i Nord-Amerika.

Men spørsmålet er om børshandlere skulle kjøpe Spirit Airlines-aksjer akkurat nå? Det er uten tvil en ganske dårlig tid å være et flyselskap – ikke mange av oss planlegger å reise hvor som helst snart.

Og faktisk, Spirit Airlines-aksjen tok en kraftig fall i mars 2020, men det viktigste er at de er begynner å sakte trend oppover igjen, og det er den bevegelsen som er viktigst. 2021 kan være førsteklasses kjøpstid for Spirit Airlines-aksjen.

Aksjehandlere bør følge nøye med på statistikk relatert til flyreiser, spesielt rundt sommeren og julen der folk er mer sannsynlig å fly for å få en følelse av om det er verdt risikoen å investere i Spirit Airlines..

Sjekker inn på Spirit Airlines aksjekurshistorikk, ifølge Yahoo Finance, flyselskapet nådde et årlig lavpunkt på $ 8,01 i mai 2020 og har siden steget til $ 32,68 innen februar 2021, en stor bedring.

Og ser på Spirit Airlines aksjeprognose for 2021, MarketBeat antyder det Spirit Airlines 52-ukers rekkevidde høyt kan nå opp til $ 44,80.

Les mer: Topp 8 turistbeholdninger å kjøpe i 2021

9. Netflix (NFLX) – Kongen av streaming går fortsatt sterkt

Er det noe bedre lager enn Netflix? Sannsynligvis ikke! I det siste tiåret, Netflix har gått fra å være en industriforstyrrende til en bransjeleder – selv om det uten tvil, konkurrentene begynner å vinne terreng.

Ser vi på Netflixs aksjekurshistorie, har den vært opp og opp ganske mye siden begynnelsen, og har særlig fått plass i begynnelsen av 2020.

I følge Macrotrends, Netflix startet 2020 på $ 329,8100. I skrivende stund er det mer enn $ 200 på toppen av dette tallet.

Og Investor Wallet er positiv til Netflix ’fremtid, å gi Netflix lager en prognose på $ 640,408 på ett år og $ 964,439 på fem år, potensielt å gjøre Netflix-aksjen til en flott langsiktig investering.

Tradere som lurer på om de skal kjøpe Netflix-aksjer, må holde rede på sine rivaler, først og fremst Amazon Prime Video, Disney +, Hulu og HBO Max, som alle blir store spillere i streaming-spillet..

Aksjehandlere kan til og med vurdere disse andre aksjene som gode sikringer mot Netflix hvis ting ikke blir bra.

Vi er veldig bullish om Netflix, som de fleste analytikere er. Når som helst aksjene trekker tilbake, bør du vurdere å laste opp mer.

Har du vurdert å kjøpe NFLX lager?

neetflix aksjehandel

10. Plugg strøm (STØPSEL) – Fremtidige ledere innen miljøvennlig teknologi?

Plug Power ledes av administrerende direktør Andrew J. Marsh og styreleder George C. McNamee og utvikler hydrogenbrenselceller for å erstatte konvensjonelle batterier. Angivelig teknologien deres lar batteriene lade seg på få minutter.

Alle som lurer på ‘skal jeg kjøpe Plug Power-lager?’ Vil være glade for å høre det i januar 2021, Plug Power signerte en avtale med den franske bilprodusenten Renault, og vil starte et joint venture innen utgangen av første halvdel av 2021.

De tar sikte på å bli ledere i LCV (lette kommersielle kjøretøyer), som varebiler og pickup-lastebiler. Hvis de lykkes, Plug Power-lager kan til og med begynne å konkurrere med slike som Tesla.

Og det er til og med muligheten for at Renault-partnerskapet kan føre til partnerskap med andre europeiske bilprodusenter i fremtiden og også gå videre til andre typer kjøretøy. Hele ideen bak kunne revolusjonere bilindustrien og bringe den til det 21. århundre.

Ser vi på Plug Powers aksjeprognose for 2021, Wallet Investor spår at aksjen vil være verdt $ 75,086 på ett år.

På toppen av det ga de også Plug Power a 2025 aksje prediksjon av $ 102,051, antyder at det kan være en god aksje å sitte på i et par år.

Har du vurdert å kjøpe PLUG lager?

Konklusjon

Å vite hvilke aksjer som skal eksplodere kan være utfordrende – spesielt hvis du er en nybegynner for investeringer som ikke har liten forståelse for hvordan du skal undersøke aksjer. Med dette i bakhodet har denne artikkelen skissert de neste aksjene som skal eksplodere i 2021.

Likevel, hvis du er klar til å legge til neste aksjer for å eksplodere i porteføljen din i dag – lar eToro deg gjøre dette på provisjonsfri basis.

eToro – Kjøp toppaksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Hvor skal jeg investere i 2021?

Du er den som trenger å svare på det spørsmålet! Vi kan bare gi deg tips, og du må bestemme hva du skal gjøre med den informasjonen.

Husk at folk på internett kan være vert for et bredt utvalg av meninger om hvor du skal plassere pengene dine. Næringsdrivende kan ha kunnskap i noen bransjer, men ikke andre, så det som kan se ut som en god aksjevalg for en næringsdrivende, kan se forferdelig ut for en annen.

Når vi ser tilbake til 2020, var spådommene veldig ute, men ingen kunne ha spådd en global pandemi!

Det minner oss om spådommens natur – de er ikke sikre, vi kan ikke gjette hva som kommer til å skje i fremtiden med noen sikkerhet. Vi kan bare gjøre estimater basert på det vi kjenner fra fortiden.

‘Forvent det uventede’ er et sitat som blir kastet mye rundt (hvor nøyaktig det kommer fra, hvem vet?), Men i forbindelse med aksjemarkedet, stemmer det.

Du bør mentalt forberede deg på å bli sjokkert, overrasket og til og med skuffet. De verste kan faktisk skje, selv i de beste tider, og du må kunne reagere på det.

Men til slutt kommer det ned til disse spørsmålene:

 • Hva slags aksjehandler er du?
 • Gjør du daghandel?
 • Er du i det på lang sikt, eller har du en spesifikk interesse i en bestemt type aksjer?
 • Og på toppen av det, hva er din appetitt for risiko? Lav eller høy?

Hvis du leter etter noe mer potensielt risikabelt, kan Rolls-Royce passe godt for deg.

Selv om du er mer interessert i økonomi (og forstår teknologien bak), kan MarketAxess og Square være gode valg.

Så er det Netflix og Peloton som begge kan fortsette å ta seg hvis vi fortsetter karantene.

Og aksjehandlere som leter etter forstyrrelser i bransjen, bør se på både Shopify og Plug Power, som begge har store sjanser for å presse seg opp til toppen av sine respektive bransjer..

Til slutt bør aksjehandlere se på aksjer som har en sjanse til å løse reelle problemer i forskjellige bransjer og deler av verden.

For eksempel, Taylor Wimpey som et av de største husbyggingsselskapene i Storbritannia har mye å hente på den pågående boligkrisen og Veeva Systems kan revolusjonere legemiddelindustrien.

Valgene for 2021 er mange, bare sørg for at det er en du er fornøyd med!

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra Hva er den neste aksjen som skal eksplodere 2021? 10 Å se etter, gjør det til disse viktige punktene.

 • Markedsforstyrrelser, problemløsere og bransjeledere leder an til at toppaksjer eksploderer i 2021. Mange av de beste aksjene i år tilbyr noe unikt som forbrukerne ikke kan få noe annet sted – dette gir dem verdi.
 • Noen av aksjene på denne listen er fortsatt i bedring fra 2020, for eksempel Spirit Airlines. Noe som gjør dem perfekte kjøpsmuligheter når de kommer på beina igjen.
 • Mange av spådommene for 2020 gikk rett ut av vinduet! Ingen forventet en pandemi, og det kan fortsatt fortsette å forstyrre aksjemarkedet, så husk det.
 • Til slutt er det du bestemmer deg for å investere i! Ikke invester i aksjer du ikke forstår. Du bør ha god kunnskap om bransjen og forstå verdien aksjen gir.

Vanlige spørsmål

Fremdeles ikke sikker på hva du kan forvente fra aksjemarkedet i 2021? Kanskje disse vanlige spørsmålene vil hjelpe deg.

Vil aksjemarkedet krasje i 2021?

Det er et spørsmål som alle har tenkt på de siste årene, men så langt ser vi ut til å ha unngått det, og vi fortsetter å se motstridende spådommer fra økonomer og handelsmenn..

Mange trodde at pandemien ville føre til et aksjemarkedskrasj i 2020 eller 2021, og faktisk var bekymringen ganske reell, men vi så aldri bittet vi forventet.

Business Insider, siterer Jefferies ’administrerende direktør Desh Peramunetilleke uttalt at” [markedet er usannsynlig å se] langvarig avvikling ”, og at jeginvestorer bør ikke være redde for å kjøpe inn fall i 2021.

Forklarer at mens Wall Street har advart alle om at det er en aksjemarkedsboble, vil det sannsynligvis ikke dukke opp i 2021.

Faktorer som kan sprenge boblen inkluderer “en uventet renteforhøyelse” eller “” total tilbakefall “av COVID-19, umiddelbare amerikanske skatteøkninger,” ødeleggende teknologireguleringer “og en opptrapping av den amerikanske og kinesiske teknologikrigen”, men Peramunetilleke sa at sjansene for at noe av dette skulle skje var lave.

The Motley Fools’Sean Williams hadde en litt annen oppfatning. Mens vi minner oss om at “S&P 500 avsluttet 2020 høyere med 16% [og] startet 2021 på en høy tone ”, han mener også at aksjehandlere bør være forberedt på muligheten for 20% aksjemarkedsnedgang.

Williams uttaler at “når som helst Shiller P / E-forhold krysser over og opprettholder 30 i et oksemarkedssamling, resulterte det til slutt i en minimumsnedgang på 20%”, med henvisning til at de to siste gangene dette skjedde var “den store depresjonen og prikk- com boble ”.

Er aksjemarkedskrasj forårsaket av handelsmenn eller tekniske feil?

Senior bidragsyter til Forbes, Simon Moore, minner oss om at “krasjhendelser er ofte tekniske hendelser drevet av ubalanser i handel ”.

Det han mener med dette er at historisk krasjer har en tendens til å skje på grunn av tekniske årsaker, ikke handlinger fra handelsmenn og han minner oss om at vi nå har enheter, som strømbrytere, på plass for å forhindre krasj.

Moore mener det vi burde være mer opptatt av er “utsiktene til lavere avkastning de neste årene”.

Så, alt i alt, kanskje et aksjemarkedskrasj slik vi pleier å definere det, vil sannsynligvis ikke skje i 2021, men vi må likevel huske at en nedgang i aksjemarkedet fortsatt er en mulighet.

Hvordan vil aksjemarkedet se ut i 2021?

I 2021 kan vi se en viss økonomisk bedring som potensielt kan øke aksjemarkedet.

Ryan Ermey, skriver for Eikenøtter vokser sier at “når økonomien kommer seg, vil aksjene fortsette å stige”, og legger til at “analytikere forventer at økonomien vil vokse i 2021”Når vaksinedistribusjonen tar seg opp.

På toppen av det la Ermey også til at Wells Fargo forventer at “små bedrifter vil lede an i 2021, med store selskaper er forventet å underprestere den gjennomsnittlige aksjen”.

Med det i tankene kan det være lurt å fokusere mer på mindre selskaper i stedet for større selskaper.

John Jennings skriver for Forbes ga det han kalte en ‘utilfredsstillende’ spådom for 2021, og sa: “[m] y spådom for hva markedet vil returnere i 2021 er den samme som min 2020-spådom: det vil sannsynligvis være opp, men det kan være nede”.

Nøkkelord der det er ‘sannsynligvis’ og ‘kanskje’. Så selv om aksjen i det minste er mer sannsynlig å være oppe i 2021, er det fremdeles sjansen for at det ‘kanskje’ ikke.

En annen ting aksjemarkedere bør se etter er om aksjer som gjorde det bra under pandemien, kan slutte å svinge, eller i det minste peter ut av momentum.

2020 så aksjer som Netflix, Amazon og Zoom gjør det veldig bra, hovedsakelig fordi de var selskaper som folk kunne bruke fra hjemmet sitt med en internettforbindelse.

Hvis vi ser en sterk utvinning fra coronavirus i 2021, kan disse aksjene kanskje stagnere når forbrukernes vaner endres.

Reddit, GameStop og Robinhood

Kanskje en av de mest interessante historiene aksjer handelsmenn bør huske på i 2021 er Reddit og GameStop.

Som CNN’S Allison Morrow beskrev det, er det veldig mye en‘ David and Goliath story ’. Med unge, amatørdaghandlere på siden Reddit WallStreetBets som spiller rollen som David og Wall Street-kortselgere som spiller rollen som Goliat.

Morrow forklarte Redditors mål om: “Drive opp aksjekursene for å score fortjeneste for seg selv, og samtidig tvinge etableringsinvestorene til å forlate bearish spill mot sliter selskaper som GameStop (GME), AMC (AMC), Macy’s M) og flere andre ”.

Nå, selv om du innledningsvis tror at en gruppe amatørdagshandlere ville ha liten sjanse mot Wall Street ‘proffer’, bør du sannsynligvis bli fortalt at WallStreetBets-gruppen har 8,8 millioner følgere.

I samarbeid klarte gruppen å presse prisen på GameStop-aksjen opp til $ 347,51, det høyeste noensinne og flere hedgefond som hadde som mål å kortslutte GameStop ble ganske bekymret.

Hvorfor er alt dette viktig for aksjehandlere?

Det er viktig fordi vi kan se mer av dette gjennom hele 2021. Reddit er i ferd med å bli et knutepunkt der handelsdagshandlere kan fungere sammen som en enkelt enhet og har en reell innvirkning på markedet.

Så uansett hvor du får aksjemarkedsnyhetene dine fra, sørg for at du også sjekker inn på Reddit nå og da.

Men vent, det er mer til denne historien …

En kort tid senere fikk Robinhood, en mobilapp for handel, snart problemer når de blokkerte handelsmennene sine fra å fortsette å kjøpe GameStop og andre aksjer som Redditors hadde presset opp, bare la dem lukke sine posisjoner.

Robinhood siterte ‘volatility’ som årsaken bak blokkeringen som opprørte mange Redditors som brukte appen til å kjøpe GameStop-aksjer. For dem føltes det som om Robinhood hadde gått sammen med hedgefondene og Wall Street-selgere.

Spørsmålet brakte både politisk venstre og høyre sammen i USA, med folk fra begge sider enige om at Robinhood ikke skulle være i stand til å hindre handelsmenn fra å åpne og lukke posisjoner..

Vi kan se noen bevegelser vekk fra Robinhood og til og med en potensiell etterforskning av denne typen aktiviteter i løpet av 2021.

Les mer:

Topp 9 aksjer satt til å gjøre deg rik

Topp 10 britiske aksjer å vurdere i 2021

Topp FTSE 100-aksjer å kjøpe i 2021

Hvordan velge de beste aksjene å kjøpe nå

Er Apple Stock en god investering?

Merk: Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Verdien av investeringene kan både gå ned og opp. Eventuelle meninger, nyheter, undersøkelser, analyser, priser eller annen informasjon på dette nettstedet er gitt som generell markedskommentar, og utgjør ikke investeringsrådgivning. Trading Education er ikke ansvarlig for tap som skyldes investeringer basert på anbefaling, prognose eller annen gitt informasjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me