Hvilke topp 10 britiske aksjer vil eksplodere i 2021?

Topp 10 beste britiske aksjer å vurdere i 2021

Planlegger du å investere i aksjer i Storbritannia i 2021? Hvilke aksjer i Storbritannia bør du investere i 2021? Vil 2021 være et godt år å investere i det britiske aksjemarkedet? Hvilke britiske aksjer vil være den beste avkastningen på investeringen i 2021? La oss ta en titt!

Vi vet alle at 2020 har vært et ganske hektisk år for det britiske aksjemarkedet, og mange av oss er engstelige for hva 2021 kan ha.

Vi har gjort det enkelt med vår komplette guide til de 10 beste aksjene i Storbritannia å investere for 2021.

Enten du er ny i å investere, eller hvis du er en erfaren investor, kan det være en utfordring å se på og velge de beste britiske aksjene du skal investere i, eller det kan synes å være mye enklere enn du kanskje tror. Det kommer bare ned til din forståelse av markedet og kunnskap om individuelle aksjer.

2020 har vært et utfordrende år for å si det mildt, men mange selskaper har fremdeles hatt fordeler av et slikt vanskelighetsår, som etterlater mange britiske aksjer enten i en sterk posisjon ettersom de har vunnet enormt i løpet av året og ser ut til å fortsette videre, eller der det er mange aksjer som sitter i en god posisjon, men bare legger tiden sin klar til riktig tid.

Realistisk sett er det perfekte tidspunktet for disse aksjene som passer inn i den kategorien når verden begynner å åpne og operere i mer normale tider, noe som å være optimistisk ikke ser ut til å være så langt unna.

Liste over 10 britiske aksjer som skal eksplodere i 2021:

Du kan kjøpe alle disse toppaksjonene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

Hvordan velge de beste britiske aksjene?

Å velge slike beste britiske aksjer kan være enkelt, du må bare sette av tid og ditt engasjement for å se på forskjellige aksjer på markedet.

Det tar mer enn bare å se på aksjens tidligere historie, selv om dette hjelper deg med å gi deg en indikasjon på hvor godt og etterspurt en aksje er. Selv om du mer enn sannsynlig vil se at mange har halet ut på grunn av Coronavirus-pandemien, da mindre etterspørsel viser mindre aktivitet, men for disse aksjene har de fremdeles klart å omforme og sitter og venter på de håpefulle nyhetene om normalitet som kommer tilbake til lys.

I tillegg er det aksjer som har prestert veldig bra som fremdeles gir et stort vekstpotensial for dem å eksplodere gjennom hele året.

Det er forskjellige faktorer å ta i betraktning når du ønsker å velge slike aksjer. For det første å se på ulike bransjer vil gi deg et godt og tydelig bilde av hvor mye vekst og etterspørsel som er tydelig innen ulike sektorer. For eksempel har finans- og teknologibransjen alltid vært solide sektorer, selv om de har hatt sine opp- og nedturer gjennom året, har de fortsatt store vekstutsikter når vi ser fremover etter Covid-19.

Så er det på tide å se på aksjens økonomiske elementer, inkludert å se på aksjens topplinje, det er inntekter, for å se hva det har oppnådd den siste tiden. Dette vil gi deg et klart bilde av hvor etterspurt en aksje er, og også gi deg en ide om hva aksjen potensielt er i stand til når det gjelder vekstutsikter.

Å se på selskapets fremtidsutsikter når det gjelder hva de ønsker å oppnå, og hvis de har reinvestert for å vokse i de langsiktige utsiktene, er et annet element å ta i betraktning, sammen med å se på hva analytikere også har uttalt om disse aksjene. kan også være gunstig for deg.

Ta moteforhandleren ASOS PLC (ASC), dette motemerket var en sterk aktør innen seg selv, som førte til en økning i inntektene på opptil 23% i selskapets Q3 2020-rapport som avsluttet 31. desember. Dette er uten inntektene som merkevaren nå vil motta gjennom oppkjøpet av Arcadia Group-merker som Topshop. Det er også grunnen til at denne aksjen lager listen som en aksje som uten tvil vil eksplodere ytterligere i 2021 og mange år framover, selv om det mer enn sannsynlig vil være en av de dyreste å kjøpe.

En annen faktor å vurdere er en børsverdi, dette vil gi deg en forståelse av hvor mye et selskap er verdt, som er definert som den totale markedsverdien av utestående aksjer. I tillegg til å se på aksjens aksjekurs kan det også indikere potensialet. Vær oppmerksom, noen ganger er dette ikke alltid tilfelle, og det er derfor det er lurt å gjøre din egen bakgrunnsundersøkelse.

Deretter kan du se nærmere på aksjens beregninger, inkludert aksjer P / E-forhold, P / B-forhold og ROE-forhold. Dette er alle gode beregninger å se på når du skal finne ut om en aksje sitter i en god posisjon. Alle disse beregningene gjør det mulig for en investor å evaluere hvor god en aksje presterer og hvor mye man kan tjene på aksjen, samtidig som han tar på seg aksjegjeldene som dette er grunnen til at avkastningen (avkastning på egenkapitalandel) blir en god beregning å bruke for å se avkastning på netto eiendeler.

Etter å ha uttalt alle elementene der du skal se på hvordan du skal velge de beste aksjene, er det lurt å også tenke og se fremover, da ingenting er sikkert i å investere i at en aksje vil holde seg sterk og levere, det er her ytterligere forskning kommer inn på spille.

Hvorfor velge disse største britiske aksjene, og hvordan ser de ut til å eksplodere i 2021?

Det neste spørsmålet å se på er hvorfor velge disse topp 10 valgte britiske aksjene å investere i, og hvordan ser de ut til å eksplodere innen 2021.

Som du vil se fra listen over de 10 beste aksjene i Storbritannia som ser ut til å eksplodere, har alle disse aksjene mange likheter, inkludert hver sin sterke resultathistorikk til de nyere dagene, sammen med sterke muligheter for vekstpotensial på lang sikt Outlook.

Selv om det er klart at disse aksjene er satt på tvers av forskjellige bransjer, er dette alle bransjer som er på vei til å øke igjen, eller når de fortsetter som de har vist..

Bekreftelse av at disse aksjene eksploderer i 2021, hviler hovedsakelig på hvordan verden kryper nærmere normalitet er det første svaret. Aksjer som Rolls-Royce Holdings (RR.), Som har nådd listen, vil ha stor nytte av luftfartssektoren, og tydeligere når flere biler treffer veien igjen. På samme måte, med InterContinental Hotels Group (IHG) som med 2020 hadde mye oppmerksomhet da aksjekursen økte, men når vi nærmer oss, er denne aksjen absolutt en som har muligheten til å eksplodere når enkeltpersoner skynder seg å få en brønn fortjent ferie eller miniferie fra et av de mange hotellene deres over hele verden.

Disse valgte aksjene gir gode muligheter når det gjelder verdi for investorer. De langsiktige utsiktene for disse aksjene ser lyse ut når de har en god økonomisk posisjon for øyeblikket, selv med tanke på hvor ødeleggende 2020 har vært på noen av disse aksjene, og når de ser ut til å vokse etter hvert som tiden går. I tillegg, siden disse aksjene søker å motta høy avkastning, ser det nå ut som retten til å investere i disse eksplosive britiske aksjene.

La oss nå se på de beste britiske aksjene som har laget listen over 10 britiske aksjer som ser ut til å eksplodere innen 2021.

1. Dunelm Group Plc (DNLM.L)

Selv om denne aksjen har og fortsetter å prestere, betyr ikke det at denne aksjen ikke kan overgå seg selv i fremtiden. Å være et veldig populært valg for britiske forhandlere og spesielt fordi det har prestert godt over 2020, noe som kan ledes av mange faktorer, inkludert nye huseiere, da Dunelm er kjent for produkter av god kvalitet til en lavere pris for eksempel enn Next PLC (NXT).

Den britiske aksjen har vært vitne til en økning på 23% i salget året over til 719,4 millioner £, presset av 14,6% økning i digitalt salg, som totalt sett økte det digitale salget med 111% i løpet av året på grunn av den pågående pandemien..

Og nyhetsnyhetene stopper ikke der for boliginnredningen, da den rapporterte 52% bruttomargin i forhold til H1 FY20 på 51,5%, driftskostnad til salgsforhold opp med 100 bps, en sterk fri kontantstrømsposisjon på £ 98 millioner i sammenlignet med 2020 på £ 63,9 millioner.

Selv om du kanskje lurer på at hvis denne aksjen allerede er fastslått at den allerede eksploderer, hvorfor lage denne listen. Men å se fremover på denne aksjen på den fremtidige potensielle inntjeningen forventes å vokse med 12,25% per år mens den sitter i en sterk finansiell stilling, kan den gi mer vekst.

I løpet av de siste dagene har denne aksjen faktisk tatt et dypdykk på grunn av at nestlederen solgte £ 192 millioner i aksjene, noe som får investorene til å stille spørsmål ved hvorfor det enorme innen salg av aksjen, mens det har fått konsensus om “Hold vurdering gitt av 9 analytikere som dekker aksjen.

Med slike nyheter er denne populære britiske forhandleren definitivt en som kan se etter å oppnå gode gevinster fremover. Som etterlater denne aksjen å se på, spesielt hvis aksjekursen fortsetter å se ned når den ligger på £ 13,12 i dag etter å ha tatt en nedgang på 7% etter de siste nyhetsoverskriftene, som for tiden er overvurdert basert på virkelig verdi.

2. Whitbread PLC (WTB.L)

Whitbread PLC er et britisk restaurantfirma som er kjent for sin største divisjon hotellkjede, Premier Inn, sammen med Beefeater, Table Table og Brewers Fayre.

Som vi vet har 2020 vært vitne til at gjestesektoren har hatt en stor hit i løpet av året, og alle sitter stengt i dag for innendørs servering og kun tilgjengelig for leveringstjenester. Men i lys av den utbredte vaksinasjonsfordelingen, beveger det seg nærmere for slike merker å åpne igjen. Og når de gjør det, ser dette ut som en aksje som er i ferd med å eksplodere når enkeltpersoner ønsker velkommen og setter igjen pris på gleden ved å spise i restauranten.

I selskapets Q3 FY21-rapport var det tydelig å se at aksjens hotellkjede Premier Inn har holdt Whitbread i en god posisjon, til tross for effekten av Covid-19-pandemien og til og med arkivering av markedsandelsgevinster i Storbritannia, mens den fortsatte å utvide innen Tyskland.

I selskapets Q3-rapport som avsluttet sin 13-ukersperiode 26. november, rapporterte Whitbread Plc at Premier Inn UKs totale boligsalg økte med 8,9 prosent over forventningene, noe som førte til en markedsandelsvekst på 11,4%. Til tross for at det totale britiske innkvarteringssalget falt med 55,2% på grunn av pandemien, er klare positive tegn fortsatt innenfor blandingen.

Merket akselererte i vekst i Tyskland med en rørledning på 68 hoteller som kjøpte 13 hoteller fra Centro Group, mens den britiske aksjen holdt hendene fast på kontantstrømmen. Å forlate denne aksjene er en flott posisjon for de langsiktige utsiktene.

Ettersom selskapet har bekreftet at de kortsiktige utsiktene for denne aksjen er noe utfordrende på grunn av tunge restriksjoner, men de langsiktige utsiktene ser ut til å være bedre enn denne aksjen med en inntjeningsprognose for denne aksjen å vokse med 105% per år..

Aksjen har en nåværende aksjekurs på £ 34,29, som igjen ser ut til å være overvurdert for øyeblikket, men har positive utsikter når det gjelder PB-forholdet på 1,5. Andre faktorer, inkludert aksjens P / E-forhold og ROE-forhold, vil ikke gi deg en klar forståelse av denne aksjen på grunn av selvfølgelig effekten Covid-19 har på denne aksjen..

Men uten spørsmål er Whitbread PLC en britisk aksje som er satt til å sveve når vi fører nærmere verden til å bli normal igjen. Og mens den sitter i en voksende sunn posisjon, er denne aksjen absolutt en som potensielt ønsker å legge til i samlingen din når året utvikler seg.

3. Rolls-Royce Holdings PLC (RR.L)

Ok, en britisk aksje som har blitt rammet voldsomt det siste året er Rolls-Royce Holdings PLC (RR). Det britiske luftfarts- og forsvarsselskapet har sett aksjekursen over en 12-måneders periode falt med over 62%.

Årsaken til at dette er tilfelle for RR-aksjer, vel Rolls-Royce for å nevne et sentralt element, er den nest største produsenten av flymotorer i verden. Og selvfølgelig, til den pågående dødelige sykdommen som verden for øyeblikket kjemper mot, har vært vitne til som aldri før reise- og luftfartsindustrien uten tvil nesten stanset i forhold til normale tider.

Dette var og er et stort slag for RR-aksjen, men det britiske selskapet har fortsatt sine hender i andre veier, inkludert marin fremdrifts- og energisektor, samt å produsere og lage kraftsystemer i forskjellige andre næringer.

Aksjen i dag ligger på i underkant av £ 1,00, som er betydelig undervurdert når du sammenligner det med markedsgjennomsnittet. Denne aksjen har en 52-ukers rekkevidde på 0,90 på det laveste og 711 på sitt høyeste, noe som viser hvor ustabile aksjekursen faktisk kan være. Men likevel har denne aksjen et stort potensial fremover.

En annen vei for denne aksjen kan være elektriske jetmotorer, dette kan være den neste ‘Big Thing’. Ettersom elektriske biler ser ut til å dominere veien innen 2040, er dette ledende for RR. å se på den nye generasjonen innen luftfart.

Kanskje den nye økonomidirektøren, Deloitte Partner Kakoullis, kan hjelpe til med at hjulene blir satt i bevegelse til denne fremtidsrettede veien.

Rolls-Royce Holdings er som ingen andre, den klassiske britiske produksjonen skiller seg ut over mange veier, og det er grunnen til at toppselskaper som Emirates Airlines og Air France velger å dra nytte av RR. kraftige motorer, som ikke blir billige.

Selv om denne aksjen kan ta litt tid å eksplodere, mens den realistisk sett mer enn sannsynlig ikke vil eksplodere innen 2021, vil den imidlertid begynne å få fart igjen og føre til at den eksploderer etter hvert de neste årene, og det er grunnen til at denne aksjen er inkludert for å være en aksje som potensielt kan kjøpes eller å holde et nøye øye med denne førsteklasses britiske aksjen.

4. InterContinental Hotels Group PLC (IHG.L)

Gjestfrihetsgruppen som eier noen av verdens ledende hotellmerker som InterContinental, Kimpton Hotels and Resorts, Crowne Plaza, Holiday Inn og mange flere, alle på tvers av forskjellige kontinenter, ser ut til å arkivere gode inntekter når internasjonale reiser er i stand til å gjenoppta som disse merkene står sterkt blant forbrukere over hele verden.

De siste dagene har aksjen fortsatt å etablere sine vekstutsikter ettersom den har signert en avtale med Immohold Hospitality om å utvide og vokse InterContinental Rabat i Marokko. I tillegg er registreringen med IMG å utvide en luksusportefølje i viktige områder i Midt-Østen-regionen. Denne planlagte planen ønsker å åpne dørene innen begynnelsen av 2022, det perfekte tidspunktet å operere forutsatt at internasjonale reiser igjen har gjenopptatt til normale tider..

IHG har også bekreftet at de for tiden har 53 hoteller i røret som venter på å bli åpnet i løpet av de kommende tre til fem årene.

Basert på selskapets fremtidsutsikter har IHG-aksjen fått en forventet inntjeningsvekst på 67% per år, forutsatt at verden er fullt eller mer så operativ..

Bortsett fra denne prognosen for vekst, har 18 Wall Street-analytikere gitt uttrykk for sine prognoseprognoser for InterContinental Hotels Group, noe som resulterer i at aksjen har en samlet konsensus-hold-vurdering basert på 11 analytikerresultater.

Aksjen har for tiden en aksjekurs på £ 50,74, som har vært relativt stabil de siste tre månedene, og vi kan forvente at denne aksjekursen vil øke ytterligere når vi går inn i året. Sammen med å ha et 52-ukers utvalg på mellom 23,85 £ på det laveste og 51,46 £ på sitt høyeste.

Fordi denne aksjen har handlet med negativer gjennom hele året, vil ikke det å se på aksjene forskjellige andre beregninger, inkludert avkastning og avkastningsgrad, gi deg mye å gå av.

Når du ser på aksjens prestasjoner i normale tider, får du en indikasjon på hvordan denne aksjen er i stand til å vokse, i selskapets årlige helårsrapport for 2019 var inntektene opp med nesten 7% i fjor til 4.627 millioner pund med driftsresultat opp med 8,2% £ 630 millioner.

Denne britiske hotellkjeden har støtte for å få denne aksjen til å eksplodere ettersom vi leder inn i året, sammen med at denne aksjen er en som investorene har vært optimistiske om de siste månedene. Men vi tror at IHG har de definitive markeringene av å bli en hit i 2021.

IHG er også en utbyttebeholdning som for tiden har et utbytte på 1,5%.

5. British American Tobacco PLC (BATS.L)

Hvis du er et skritt foran, vil du ha sett at dette sterke britiske tobakksselskapet har gitt ut sine foreløpige resultater fra 17. februar 2021, som bekreftet at denne aksjen “Accelerating Transformation” til tross for effektene Covid-19 har pålagt verden, har førte denne aksjen til å levere.

Inntekter, driftsresultat og inntjening har økt med henholdsvis Justert driftsresultat med 4,8%, Justert utvannet fortjeneste per aksje opp med 5,5% og til sist operasjonell kontantstrøm som når 90% av målet når en konvertering på 103%.

Aksjen bekreftet også en økning på 2,5% til 215,6 p per aksje for utbyttet.

Til tross for de sterke utfordringene, er det et strålende resultat for selskapet å ha en økning på 3,3% i omsetning mot 2019 når den ligger på £ 25,7 milliarder. I tillegg ble 13,5 millioner totale forbrukere talt for ikke-brennbare aksjer, opp med 3 millioner ved utgangen av året, med sikte på å oppnå selskapets fremtidige mål om å nå 50 millioner innen 9 år..

Bedriftene som anskaffer planer har også hatt fordeler, ettersom de har utvidet seg i USA med BME som anskaffer det amerikanske selskapet Dryft.

Hva ser fremover for denne aksjen?

Aksjen har kunngjort at den for øyeblikket er foran hvor det skal være å levere £ 1 milliard i årlige besparelser innen 2022, for å utvikle seg i operasjonelle evner og investere i nye kategorier.

Aksjen har for tiden en aksjekurs på £ 26,27 i dag med et 52-ukers utvalg på mellom £ 23,82 på det laveste og £ 33,52 på sitt høyeste. Til denne prisen er det for tiden under virkelig verdi, noe som er en annen sterk grunn til å vurdere denne aksjen nå mens selskapet har en avkastning på under 10, noe som er bra i forhold til markedsgjennomsnittet..

Denne aksjen har lønnsomhet, en sterk posisjon som går inn i 2021 når det gjelder vekst sammen med prognoser som vil vokse, gjør at denne aksjen er å se etter å ha i porteføljen din..

6. AstraZeneca PLC (AZN.L)

Noen kan bli overrasket over å se dette bemerkelsesverdige og utførende biofarmasøytiske selskapet å komme på listen som en aksje som kan eksplodere innen 2021, som du ville trodd at 2020 allerede ville ha vært vitne til dette, noe som til en viss grad er riktig.

Men selv om denne aksjen har stupt til nye høyder på grunn av Covid-19-pandemien, har den fortsatt god plass til å vokse når vi går videre i Post Covid-19-verdenen..

Innen 2020 økte AZN-inntektene med enorme 140%, presset av den sterke etterspørselen etter en vaksine for å gripe eller forhindre dette dødelige viruset som er blant oss. Og det stopper ikke der ettersom det er gitt en prognose om at inntjening vil øke denne aksjen med 22,50% per år.

Ikke bare er Covid-19-vaksinasjonen en av de viktigste snakkepunktene på de fleste menneskers lepper, AstraZeneca PLC er også sterk innen sin nye medisin-sektor, som har vist seg å være en stille styrke for å oppnå stor suksess for det toppledende selskapet..

Innenfor selskapets nylige årsrapport for 2020 var bevisene der for New Medicine-sektoren, da totale inntekter økte med 33% til $ 13,950 millioner. Deretter ser du på å ta dette med i selskapets andre rapporter der totale inntekter inkludert produktsalg og samarbeidsinntekter økte med 9% til $ 26 617 millioner, med produktsalg som økte med 10% til $ 25,890 millioner..

Ser vi på aksjens netto kontantstrøm fra driften, var dette et stort hopp for aksjen da den vokste med 62% og arkiverte $ 4,8 millioner..

Fra disse resultatene er det klart at denne aksjen kan levere, og prognosen er satt til å oppnå mer. Mens en inntjeningsprognose er satt som nevnt ovenfor, er prognoser for inntjening per aksje (EPS) også satt til $ 4,75 til $ 5,00, omtrent 20% vekst i løpet av 2020.

Denne bestanden treffer alle de riktige notatene sammen med å være en sterk bestand for å oppnå bærekraft, ettersom den søker å jobbe mot bærekraftige helseløsninger blant alle behandlinger og gripe eller forebygge nye og kjente sykdommer.

7. GlaxoSmithKline PLC (GSK.L)

Dette glødende farmasøytiske selskapet har vært en sterk britisk andel gjennom mange år på grunn av divisjonene for vaksiner og legemidler.

Nå tar denne aksjen styrke til nye høyder, siden selskapets sammenslåing med bioteknologiselskapet Vir i fjor, er selskapene klare til å takle sammen den pågående kampen mot Covid-19-viruset og andre etterspurte vaksiner for å hjelpe kur. andre sykdommer som influensa, som har vært på et helt lavt nivå, hovedsakelig på grunn av mindre sosial interaksjon.

Inntjeningen har vokst i underkant av 30% i løpet av femårsperioden, og er forventet å øke med ytterligere 6,20% per år fremover.

Denne veksten er oppnåelig for merkevaren da dette merkets vaksinesegment slo 7 milliarder pund når det gjelder inntekter i selskapets helårs- og fjerde kvartal-rapport. Selv om denne sektoren følger etter farmasøytiske og forbrukersegmenter, er det ingen tvil om at den vil bli en av de bedre utøverne når vi går videre, spesielt ettersom vaksiner alltid er sterkt etterspurte over hele verden..

Vi spår denne aksjens aksjekurs vil vokse høyere ettersom tiden uten tvil beveger seg fremover, basert på mange solide faktorer, hvor den ene er den sterkt fokuserte vaksinedivisjonen. Aksjen har for øyeblikket en aksjekurs på £ 12,70 med et godt P / E-forhold på 11,1 og et PB-forhold på 4,5, som når du kombinerer disse faktorene med aksjens vekstutsikter, sitter på et relativt godt sted.

På toppen av disse positive utbetaler GSK også et sterkt og pålitelig utbytte på 6,2% som gir en god passiv inntektsstrøm.

8. J Sainsbury PLC (SBRY)

Gitt, denne bransjen anses å være en trygg innsats innen slike utfordrende tider som de er en viktig forhandler. Imidlertid har J Sainsbury PLC (SBRY), akkurat som andre ledende detaljhandelsmerker, sett at deres etterspørsel etter salg er sterk gjennom året, ettersom enkeltpersoner enten søker å være kreative i hjemmene sine eller bare ute etter viktig matshopping..

Med selskapets Q3-rapport var det tydelig at merkevaren hadde arkivert positive resultater ettersom det totale detaljhandelssalget økte med 7,1%, dagligvaresalget økte med 8,2%, det digitale salget økte med 117% til £ 5,8 milliarder, nesten 40% av det totale salget drevet gjennom online salg med dagligvaresalg opp med 102%.

Mens du bekreftet gratis kontantstrøm på £ 943 millioner og underliggende resultat før skatt på $ 301 millioner.

Disse resultatene viser en sterk etterspørsel fra forbrukere, og som nevnt ovenfor, innen den strategiske planen, ønsker den britiske supermarkedskjeden å senke matvareprisene for å fokusere på å tilby kundene jevn verdi, og akselerere nye produkter som lanseres hvert år, samtidig som det øker antall bekvemmeligheter butikker i nabolag i løpet av den neste treårsperioden. Sammen med selskapets andre virksomheter som står fast innenfor sin egen rett.

Denne aksjen har stort potensial og har fått en inntjeningsprognose på litt over 70% per år når vi går videre, siden den for tiden handler på £ 2,31 per aksje, som ser ut som denne aksjen er undervurdert for hva den kan se å arkivere fremover..

9. ASOS PLC (ASC)

Den neste aksjen som kommer på listen er motenettbutikken ASOS PLC (ASC).

ASOS har unektelig hatt et flott år med stor nytte av Covid-19-pandemien ettersom salget har seilt gjennom taket og for å toppe prikken over i-en, har Asos nå overtatt andre merker, inkludert Arcadias Topshop, Miss Selfridge og HIIT i en avtale med over £ 330 millioner.

Dette fikk naturligvis aksjekursen til å hoppe når nyheten ble kunngjort som i dag ligger på £ 57,12, som har hoppet med nesten 20% fra slutten av januar og satt på i underkant av £ 45,00. Dette er på grunn av aksjene nylige kjøp som har ført denne aksjen til å øke innen aksjene. Faktisk har inntjeningen til og med blitt anslått å ha vokst i underkant av 360% det siste året.

Innenfor selskapets siste uttalelse som endte 31. desember 2020, økte selskapet med 24,5 millioner aktive kunder, en økning på 23% i detaljhandel og 16% i internasjonalt detaljhandel.

Ser vi fremover for ASOS-aksjen, er det innstilt en inntjeningsprognose på 18% per år, med 14 Wall Street-analytikere som dekker aksjen, og gir 14 kjøpsrangeringer som gir en konsensusvurdering av et “Kjøp” samlet. I tillegg til et gjennomsnittlig tolvmåneders prismål på £ 57,66.

Denne online moteforhandleren sitter allerede i en god solid posisjon og en der den ser ut til å klatre høyere, ettersom ASOS-merket fortsetter å være hjemmet for mange enkeltpersoner til å kjøpe de nyeste og rimeligste motetrender fra hele verden.

10. Vivo Energy (VVO.L)

Bensinselskapet Vivo Energy (VVO) har levert over 2020 ettersom det fortsetter å distribuere bensin over ikke bare Storbritannia, men land over hele verden, ettersom det ser ut til å være godt posisjonert for å nå nye høyder i 2021.

Innenfor selskapets nylige handelsoppdatering ble det omgitt av positivitet bygget på momentum fra forrige kvartal. Drivstoffvolum på 9,6 milliarder liter, 7% lavere enn året før på grunn av Covid-19, mens Justert EBITDA ser ut til å være på slutten av dagens markedsforventninger på $ 331 millioner til $ 354 millioner. Ledende selskapet til å dele ut et utbytte på 3,8 cent per aksje (48 millioner) i 2020 til aksjonærene.

Selskapets sterke resultater er blitt sterkt påført av den sterke forretningsmodellen som er på plass.

Den britiske aksjen handler for tiden betydelig under virkelig verdi, da den har en aksjekurs på £ 0,87 sammen med å ha et godt P / E-forhold på 18,7 og en god PEG (pris / inntjeningsgrad) på 0,9.

Til tross for at denne bensinbeholdningen viser en nedgang i resultatene, på grunn av hovedsakelig Covid-19-pandemien, er denne aksjen posisjonert og søker å være stor verdi for øyeblikket for det som potensielt kan komme for denne bensinmassen.

En britisk aksje å se på i år

CVS Group PLC (CVSG.L)

CVS Group (CVSG) er et sterkt britisk selskap som har gjort navnet sitt mer synlig på markedet i dag, hovedsakelig på grunn av at flere husholdninger legger til et nytt tillegg til familiene sine.

I selskapets siste rapport økte inntektene med 5,2% til £ 427,8 millioner med en justert EBITDA opp med 30% til £ 71 millioner. Kontantstrøm fra drift økte med enorme 82% til £ 94,8 millioner, Salget økte med 9,4% i løpet av seks måneders periode som viser sterk etterspørsel. Aktivt medlemskap økte også med i underkant av 4% av de nye medlemmene som traff 430 000 per desember 2020.

Denne aksjen har fått godt gjennom 2020 ettersom aksjekursen har vokst betydelig fra mars lavt på £ 7,06, hvor den i dag ligger på £ 17,38, som for øyeblikket handler under virkelig verdi..

Rommet for vekst for denne bestanden er ubestridelig ettersom selskapet for øyeblikket ønsker å utvide sine viktige tjenester for dyrevelferd, i tillegg til å tilby beredskapstjenester, som er i tråd med forbrukernes trender. På toppen av å utvikle seg innenfor sine andre sterke veier.

Det forventes at inntjeningen i prognosen vil vokse med i underkant av 22% per år for denne aksjen, mens den har fått en samlet ‘Hold’ Rating.

Sammendrag

For å oppsummere ser disse topp 10 britiske aksjene ut til å gi mer vekst og inntjening ettersom vi ser realistisk ut til midten av slutten av 2021.

Disse begynnende aksjene, fordelt på forskjellige bransjer, tilbyr en kombinasjon av alt inkludert sterk finansiell posisjonering, gode muligheter for vekstpotensial, passive inntektsstrømmer på grunn av at noen av disse aksjene på listen er sterke utbyttebetalere og aksjer som ser ut til å være gode investeringer over den langsiktige perioden.

Hvis du er ny i å investere og ønsker å legge til en av disse beste britiske aksjene i den voksende porteføljen din, er en aksje som GlaxoSmithKline (GSK) eller ASOS PLC (ASC) gode tillegg da disse aksjene gir et godt langsiktig perspektiv sett med stor avkastning med stabilitet.

I tillegg, hvis du er en erfaren investor, i tillegg til alle disse aksjene som gir et stort potensial, kan det være at en aksje som Rolls-Royce Holdings (RR) når du har utført ytterligere undersøkelser, kanskje en britisk aksje som bare kan fange oppmerksomheten din..

Selv om disse aksjene gir en slik spenning, positivitet og ligger godt innenfor det britiske markedet i dag, er det verdt å merke seg at alle aksjer har sine egne risikoelementer, og det anbefales derfor å utføre ytterligere undersøkelser før du investerer i dine valgte aksjer..

eToro – Kjøp beste britiske aksjer uten kommisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Les mer:

7 beste britiske aksjer å se etter i 2021 og videre

Topp 9 aksjer satt til å gjøre deg rik

Topp FTSE 100-aksjer å kjøpe i 2021

Hvilke 15 største aksjer vil eksplodere i 2021?

Hva er de 10 beste britiske aksjene å vurdere i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me