Hvilke topp 10 vekstbeholdninger å kjøpe i 2021?

Beste vekstaksjer i 2021

Planlegger å investere i aksjer i 2021? Vil du være i forkant av aksjetrendene? Vi har gjort det enkelt med vår komplette guide til de 10 beste vekstaksjene å kjøpe for 2021.

Å komme inn tidlig med de beste vekstaksjene for 2021 kan lønne seg!

Hva er de beste vekstaksjonene for 2021? Vil det være gode vekstaksjer for 2021? Hvor kan jeg finne de beste vekstaksjene for 2021? Bekymre deg ikke mer! Vi har avrundet dem!

Sjekk ut listen vår over de 10 beste vekstaksjonene for 2021 å kjøpe nedenfor! Vi har dekket dem alle!

Vent, hva er en vekstaksje og hvorfor skal jeg investere i en?

La oss forklare.

Vekstaksjer er enormt populære i aksjehandelsspillet, typically tilbyr noen av de beste avkastningene i hele aksjemarkedet. Hvis de ikke allerede er på radaren din, burde de være det!

De er som ‘mega-aksjer’, og hvis du kommer inn i riktig øyeblikk, vil de gjøre deg til en veldig glad aksjehandler.

Det som gjør dem så verdifulle er at de alltid har ‘vekst‘På hodet – det forventes at de blir større og større, noe som innebærer at aksjekursen også blir større!

Men det er ikke alt gøy og spill med vekstaksjer! Det er mange ting å huske på, som store kurs svinger når aksjemarkedet blir bearish.

Derfor må du være smart og lære å investere i vekstaksjer. Å vite riktig tidspunkt for å bli involvert er avgjørende!

I denne artikkelen skal vi forklare hva vekstaksjer er, hvordan du investerer i dem og forhåpentligvis avdekke de 10 beste vekstaksjene for å kjøpe.

Du kan kjøpe alle disse topp vekstaksjer, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% provisjon!

Hva er en vekstaksjon? Og hvorfor skal jeg investere i en i 2021?

EN vekstbeholdning er et selskap som forventes å vokse raskere enn gjennomsnittlige aksjer. Vanligvis vil selskaper som er vekstaksjer investere inntektene sine på nytt for å fortsette å vokse.

Og det er denne ekspansiviteten som gjør dem så tiltalende for aksjehandlere. Deres vekst innebærer at de har det bra og vil fortsette å gjøre det bra.

En vekstaksjon kan være hvilken som helst bransje, den er ikke begrenset til disse vilkårene. Vekstaksjer pleier å være det industriforstyrrelser som skaper en endring i en veletablert bransje.

Det skal påpekes at vekstaksjer er ikke det samme som verdipapirer. Det er imidlertid en god ide å investere i begge deler for å holde porteføljen variert og minimere risikoen.

Legg merke til det vekstaksjer kan være mer risikofylt å handle enn gjennomsnittlige aksjer, pleier å være mer volatil og opplever store prissvingninger både nedover og oppover.

Med det sagt, vekstaksjer gjør det spesielt bra under oksemarkedets. Under bjørnemarkeder kan vekstaksjer avta når investorer holder seg borte og fokuserer mer på verdipapirer, så sørg for at du kjenner igjen riktig øyeblikk for å bli involvert i en vekstaksje.

Du vil sannsynligvis heller ikke investere i selskaper som ekspanderer for raskt. Hvis du ser tegn på det, kan det være slik at du bør holde deg borte.

Dette gjelder spesielt selskaper som ekspanderer i usikre tider i bransjer som ikke gjør det for bra eller mangler en fremtid.

Du burde også unngå risiko ved å lete etter vekstaksjer som allerede genererer inntekt, unngå de som ennå ikke er på det tidspunktet (de kan fortsatt mislykkes).

Og når du endelig bestemmer deg for å investere i vekstaksjer, invester godt. Det er ikke nødvendig å helle alle pengene dine i dem. Hvis alt går bra, trenger du ikke så mye, men hvis ting blir på det verste, investerte du i det minste ikke tungt.

Hvis du liker risiko og volatilitet, da vekstaksjer er for deg. Hvis ikke, bør du sannsynligvis fokusere på verdipapirer i stedet.

Beste vekstaksjer for 2021 å kjøpe!

Her er vår liste over best vekstaksjer for 2021 å kjøpe – sørg for at du sjekker dem alle ut!

1. Netflix (NFLX)

Det er ingen overraskelse at Netflix kom på listen vår over de beste vekstaksjene i 2021!

Det har blitt et kjent navn, og per definisjon en industriforstyrrende, som får folk vekk fra kino og TV, og foran den bærbare skjermen i stedet.

Når det er sagt begynner ting å endre seg og streamingtjenester som Netflix begynner å bli normen, så det kan sies å være mer av en bransjeleder i stedet for en bransjeforstyrrende i den forstand.

Den største endringen de siste årene kommer i form av HBO Max, Disney + og Amazon Prime Video, for bare å nevne noen.

Selv om disse selskapene er nye for streaming-spillet, er de ikke nye for TV- og filmindustrien og kan utgjøre en stor trussel.

Likevel har Netflix gjort det ganske bra for seg selv, etter å ha verdsatt i verdi ca 30.200% siden børsintroduksjonen i 2002.

Har du vurdert å kjøpe Netflix lager?

neetflix aksjehandel

2. Adobe Systems Inc. (ADBE)

Du kan bli tilgitt for å tenke at Adobe bare er en fancy applikasjon for å lese PDF-filer og lage memer i Photoshop!

Egentlig er Adobe en mammut av et selskap som tilbyr et bredt utvalg av tjenester til andre selskaper.

Noen av disse inkluderer Adobe Campaign, som gjør det mulig for bedrifter å sende markedsføringsmateriale, for eksempel e-post og push-varsler til brukerne, og Adobe Experience Manager, et utmerket verktøy for å lage nettsteder.

Det som gjør at disse verktøyene skiller seg ut fra andre, er at de nesten ikke krever koding for å sette opp, noe som betyr at nesten alle kan bruke dem med relativt lite trening.

Siden Adobes børsnotering i 1986 har den verdsatt ca 119.200% (den høyeste i denne listen!), gjør dem til en av våre beste vekstaksjer for 2021 å kjøpe, spesielt hvis de fortsetter å skape sterke partnerskap med andre store selskaper.

I tillegg har Adobes aksjer de siste fem årene gått fra rundt $ 93,94 til $ 466,11 (i skrivende stund).

Har du vurdert å kjøpe Adobe lager?

handle aksjer

3. MercadoLibre Inc. (MELI)

Vi vet alle om Amazon og Alibaba, men visste du at det er en ny spiller i eCommerce Town? Og at de er ganske nær å dominere hele Latin-Amerika? (det er omtrent 652 millioner mennesker!)

Vel, det er det, og navnet er MercadoLibre! Som mange andre på denne listen, har MercadoLibre eksistert ganske lenge og ble opprinnelig grunnlagt i 1999 i Argentina.

Og de siste årene har det virkelig begynt å drepe og bli en betydelig styrke innen e-handel.

2020 var et spesielt godt år for dem, og hoppet dramatisk oppover i pris siden mars (mest sannsynlig knyttet til koronavirus!).

MercadoLibre er en online markedsplass for e-handel og auksjoner på nettet, og så i noen forstander, det er litt mer lik eBay enn Amazon.

Likevel er tilstedeværelsen enorm og stadig voksende, noe som gjør dem til en av de beste vekstaksjene for 2021 og utover.

Har du vurdert å kjøpe MercadoLibre lager?

4. Five Below Inc. (FIVE)

Five Below er en relativ nykommer som kanskje mange fremdeles ikke er kjent med ennå, spesielt for de utenfor USA.

For de som ikke vet, er Five Below en kjede av lavprisbutikker som selger produkter for det meste opp til $ 5 (derav navnet Five Below – ganske smart!).

En annen faktor som gjør dem så unike for kanskje å bli tenkt på som en ‘bransjeforstyrrelse’, er deres fokus på ‘butikkopplevelsen’, og prøver å gjøre ideen om shopping spennende.

Ved å gjøre det tror de at de kan øke salget, og bemerker at de fleste lavprisbutikker ikke har fokus på å få forbrukeren til å glede seg over shoppingopplevelsen.

Five Below begynte virkelig å utvide sitt produktspekter rundt 2011, og har siden da knapt stoppet for å puste.

I dag er det det omtrent 900 Five Below-butikker i 38 stater i USA.

Har du vurdert å kjøpe Fem nedenfor lager?

5. Align Technology Inc. (ALGN)

Align Technology er et uber interessant valg for de beste vekstaksjene og sannsynligvis ikke en som umiddelbart kommer til å tenke når du tenker på aksjer å kjøpe.

De er produsent av digitale 3D-skannere, hovedsakelig brukt til kjeveortopedi (en spesialitet innen tannbehandling som mest handler om å korrigere feiljusterte tenner og bittmønstre).

Akkurat som alle de andre aksjene på denne listen, har de en nydelig vane å utvide seg og har vært børsnotert siden 2001.

Interessant fakta, Omtrent 8% av folk som bruker seler har brukt produkter relatert til Align Technology, som gir deg litt perspektiv på hvor stor innvirkning de har gjort i markedet.

Videre til det, siden rundt mars 2020, har de samlet seg hardt oppover. Vær imidlertid oppmerksom på at de siste fem årene har de toppet seg og travet minst tre ganger, men igjen ser denne gangen litt annerledes ut.

Har du vurdert å kjøpe Tilpasse lager?

6. Tesla (TSLA)

Tesla er den eneste virkelige aktøren i elbilindustrien. De gjorde ikke bare elektriske biler kule, men de gjorde dem også til en reell mulighet – de var litt mer enn en drøm for noen tiår siden!

Og med den stadig tappende tilførselen av olje og annet fossilt drivstoff, trenger vi virkelig at de trekker gjennom.

Men Tesla er ikke uten problemer. For en start har de noen rivaler nå. Spesielt en, Nikola, begynner virkelig å få fart.

Enda viktigere, det er imidlertid en urban legende som hver gang Elon Musk tweets en investor feller en tåre (Elon tweets, investorer gråter!).

Vel, ikke bokstavelig talt, men Musks Twitter-vane har skadet Teslas aksjekurs mange ganger.

Tesla har verdsatt omtrent 1280% siden børsintroduksjonen i 2010, og det er derfor det er en av de ledende aksjene i 2021.

Har du vurdert å kjøpe Tesla lager?

7. Peloton Interactive Inc. (PTON)

Liker du å holde deg i form og trene regelmessig? Så hvorfor investerer du ikke ennå i Peloton Interactive?!

Peloton Interactive er et av de beste treningsutstyrsselskapene i verden til tross for at de bare har eksistert i åtte år.

Pelotons toppprodukter er en treningssykkel og tredemølle, men det som virkelig får disse produktene til å skille seg ut er at eiere kan abonnere på et månedlig abonnement for å delta på eksternt kurs eksternt som streames på sykkelen eller tredemølleens skjerm.

Så, som du kan se, er Peloton Interactive ikke bare interessert i å selge treningsutstyr, de er interessert i å tjene penger på hele treningsrutinen din!

Pelotons interaktive treningsøkter viste seg også å være en stor hit under koronaviruspandemien, med mange av oss som er låst og ingen steder å trene.

Har du vurdert å kjøpe Peloton lager?

8. Beyond Meat (BYND)

Beyond Meat er de raskest voksende plantebaserte matprodusentene i verden (nok et vekstlager for de som er interessert i sunn livsstil!).

De har kapitalisert på det økende antallet mennesker som tar opp den veganske / vegetariske livsstilen, enten det er av helsemessige årsaker, dyrerettighetsgrunner eller miljømessige årsaker.

Og kanskje det som har gjort dem så vellykkede, er hvor godt de etterligner ekte kjøttprodukter som kylling, burgere og pølse, på toppen av berømmelse og store partnerskap.

Beyond Meat er helt klart en industriforstyrrende som er på vei opp og opp med vekst definitivt i tankene, noe som gjør dem til en av de beste vekstaksjene i 2021.

Vær imidlertid oppmerksom på at Beyond Meat har møtt bekymringer over mattrygghet, og noen hevder at maten deres er utrolig bearbeidet, noe som er avkjørsel for noen forbrukere..

Har du vurdert Kjøper utover Kjøttlager?

9. Amazon (AMZN)

Er det noe Amazon ikke kan gjøre? De har fått seg inn i så mange forskjellige markeder nå, det er vanskelig å holde telling!

I dag er Amazon ikke bare i e-handelsindustrien, de har også utvidet seg til streamingtjenester (Amazon Prime Video) og cloud computing (Amazon Web Services), noe som har gjort dem til å konkurrere med mange av aksjene på denne listen.!

Det er vanskelig å tro at dette er det samme selskapet fra 1999 som var i samme gate som en pantelager, utskifting av heroin og voksenfilm ‘parlor’.

Ja, Amazon er et stort selskap nå, men utrolig nok fortsetter det å vokse og vokse.

Amazon har verdsatt ca 86 260% siden børsintroduksjonen i 1997, en ugudelig mengde på litt mer enn to tiår.

Og det er den enorme veksten som gjør Amazon til en av de beste vekstaksjene rundt i dag, og spesielt en av de mest voksende aksjene for 2021.

Har du vurdert å kjøpe Amazon-aksjer?

10. Microsoft (MSFT)

Microsoft førte datamaskinen inn i alles hjem slik vi kjenner den i dag. Selv om de har en stor rivalisering med Apple, er det klart at Microsoft er de virkelige vinnerne.

På grunn av dette kan du også si at Microsoft kanskje er flere bransjeledere i stedet for bransjeforstyrrende.

Du kan til og med si at de har et sterkt monopol på bransjen (hvis du ikke bruker en Microsoft- eller Apple-datamaskin, hva bruker du da på jorden?).

Og Microsoft elsker å kjøpe tilbake aksjer fra markedet som raskt kan pumpe opp aksjekursen.

Microsoft har verdsatt omtrent 104 000% siden børsintroduksjonen i 1986, gjør dem tydelig på de beste vekstaksjene for 2021.

Har du vurdert å kjøpe Microsoft-aksjer?

Viktige punkter

Det er mange muligheter for å investere i aksjemarkedet i 2021, men det som har blitt klart i år er at det er verdt å se etter best mulig voksende aksjer. Nedenfor er de viktigste nøkkelpunktene for vekstaksjer i 2021.

Hvis du husker noe fra Best Growth Stocks For 2021 To Buy, gjør det til disse viktige poengene.

  • Vekstaksjer er aksjer som forventes å vokse mye raskere enn gjennomsnittlige aksjer. Vanligvis har de et sterkt fokus på reinvestering og utvidelse.
  • Du er kanskje mindre kjent med MercadoLibre, Five Below, Align Technology, Peloton Interactive og Beyond Meat. Men disse aksjene er store aktører i disse dager, og du bør se på dem.
  • Ikke overraskende, mange av toppen vekstaksjer er tekniske selskaper. Amazon, Microsoft, Adobe, Netflix, Tesla – listen fortsetter!
  • Amazon og Microsoft topper listen over beste vekstaksjer for 2021. Begge har gjort det veldig bra i 2020 og har en sterk veksthistorie.

Ønsker å begynne å investere i Topp 10 vekstaksjer?

Nå som du vet hva den største vekstaksjen du skal investere i 2021, har du et solid grunnlag for å starte din aksjeinvestering. Det neste trinnet er å finne en hederlig aksjemegler

På plattformen med flere eiendeler eToro, du kan kjøpe inn alle de 10 beste aksjene som er nevnt på denne listen. Enten du har handlet aksjer før eller bare bryter inn i denne investeringsformen, er den brukervennlige tjenesten en fin måte å sammenligne valutaer og begynne å handle i dag.

Hvis du er en nybegynner av aksjer som leter etter de beste aksjemeglerne 2021, er eToro nyskapende CopyTrader-funksjonen kan gi deg noen verdifulle innsikter i de beste strategiene for aksjehandel. Denne funksjonaliteten gjør at du kan se handlingene til erfarne investorer i sanntid, og deretter automatisk kopiere beslutningene. Det er en flott måte å prøve ut forskjellige strategier før du finner vinnermodelen for deg.

eToro – Kjøp topp vekstaksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedsbransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Husk imidlertid at selv de beste vekstaksjonene ikke gir deg penger. Dette betyr at det er viktig å gjøre din due diligence og finne en robust risikostyringsstrategi før du begynner å handle aksjer.

Vi håper vår liste over de 10 beste vekstaksjene å kjøpe i 2021 har vært nyttig.

Ansvarsfraskrivelse: Aksjer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me