Hvilke topp 15 aksjer vil eksplodere i 2021?

Disse 15 beste aksjene som skal eksplodere i 2021, lover et interessant år

Beste aksjer å investere i 2021

Planlegger å investere i aksjer i 2021? Vil du være i forkant av aksjetrendene? Hvilke aksjer bør du investere i 2021? Vil 2021 være et godt år å investere i aksjer? Hvilke aksjer vil være den beste avkastningen på investeringen i 2021? Hva kan vi forvente av aksjemarkedet i 2021? La oss ta en titt!

Vi vet alle at 2020 har vært et ganske hektisk år for aksjemarkedet, og mange av oss er engstelige for hva 2021 kan ha.

Vi har gjort det enkelt med vår komplette guide til de 15 beste aksjene å investere i 2021.

Nybegynnere har vanskeligheter med å finne de beste aksjene i 2021. Vi har alle vært i denne situasjonen, så ikke bekymre deg! vi forstår hvor forvirrende det er når vi leter etter nye aksjeinvesteringer. Og det er derfor Trading Education her for å hjelpe.

Hvis du ser tilbake på artikler om ‘aksjer å investere i 2020’ i begynnelsen av året, ingen kunne ha spådd at den verste pandemien på 100 år ville blåse alle forventningene våre i støv.

Fremtiden for aksjer er aldri sikker, så det kan være vanskelig å lage forutsigelser om aksjer – spesielt siden periodene med volatilitet i kjølvannet av coronaviruspandemien. Den gode nyheten er imidlertid at noen aksjeeksperter har sagt at 2021 kan være året for aksjemarkedet.

Og ser nå frem til 2021, det er umulig å se bort fra at ting har forandret seg mye.

I denne artikkelen ser vi på potensielt noen av de 15 beste aksjene å vurdere i 2021! Samt hvorfor de er viktige og hva som gir dem verdi.

Topp 15 aksjer å vurdere i 2021

Før vi ser nærmere på de beste aksjene i 2021, er det våre topp 15 valg:

 1. Tesla
 2. Nikola
 3. Zoom
 4. Netflix
 5. Disney
 6. Utover kjøtt
 7. PayPal
 8. ServiceNå
 9. eBay
 10. Google
 11. Facebook
 12. Alibaba
 13. Amazon
 14. eple
 15. Microsoft

Du kan kjøpe alle disse toppaksjene, så vel som mange andre, med eToro og betale 0% avgifter!

Vil Aksjer i 2021 blir påvirket av coronavirus?

Og det er et spørsmål, ikke en uttalelse!

Coronavirus er elefanten i rommet – vi har ikke råd til å ikke snakke om det når vi diskuterer aksjemarkedets tilstand i 2021.

Det er en diskusjon som må skje, uansett hvor ofte du fortsetter å høre den, uansett hvor syke ørene dine er på det forbannede ordet.

Eksperter forutsier at coronavirus sannsynligvis vil fortsette godt inn i sent 2021, noe som betyr at vi kan ha en veldig grov 2020/2021 vinter (spesielt hvis vi ser flere lockdowns!).

Det er en viktig illusjon du trenger for å fjerne tankene dine.

Du må slutte å tenke på coronavirus som en dårlig ting og begynn å tenke på det som noe som skjer, en hendelse. Det er nå en visshet.

De beste aksjehandlerne bekymrer seg ikke om markedet har det utrolig bra eller gjør det dårlig, det som betyr noe er om det er noe å handle, en retning å følge med på.

Den største endringen er at du som aksjehandler må tilpasse din tilnærming til handel i 2021 for å sørge for å styre unna aksjer som kan være uforutsigbare i 2021 og f.ocus på de stigende stjernene.

Så, du må ha det fryktede viruset i tankene dine uansett hvilken aksje du bestemmer deg for å handle i 2021.

Når det er sagt, bør du også ha det motsatte i tankene. Selv om sjansene er mye slankere, bør du også forbered deg på det som kommer etter koronavirus også.

Topp 15 aksjer som eksploderer i 2021!

Her er vår liste over de 15 beste aksjene som skal eksplodere i 2021! Hold øye med dem! De kan gjøre det eksepsjonelt bra neste år.

Du vil se MYE nettsteder når du skriver inn på Google hvilke aksjer du skal kjøpe i 2021, og det er ganske interessant å legge merke til at ikke mange av dem har de samme valgene.

Det kan skyldes mange grunner.

Potensielt ser de situasjonen veldig annerledes, de har annen informasjon, vet mer eller mindre om visse bransjer, og så er det noen som faktisk har kjøpt aksjene de presser på nettet (på Trading Education ville vi aldri gjort dette! Helt uetisk! ).

Så, du må virkelig være forsiktig med hva du vil handle. Ikke fokus for mye på folks råd, se på kartene og komme til dine egne konklusjoner!

La oss gå videre! Her er Trading Education topp 15 aksjer som eksploderer i 2021!

1. Tesla (TSLA)

Tesla må være en av de kuleste aksjene å eie de siste årene. Det har virkelig ført folk nærmere muligheten for å eie en fungerende elbil, noe som gjør det til vår første oppføring på listen over topp 15 aksjer som eksploderer i 2021.

Og ikke bare det, men de gjorde også selve ideen om en elektrisk bil til et ‘kult’ konsept, mens det før ikke bare hadde den samme appellen.

Den appellen er delvis ned til Elon Musk, som også er administrerende direktør i SpaceX og grunnleggeren av The Boring Company.

Men aksjehandlere som handle Tesla men trenger å vær veldig forsiktig med Elon Musk, som er uberegnelig oppførsel har fått dem til problemer flere ganger.

Han er en stor Twitter-bruker, og hver gang han tweets noe kontroversielt, er det alltid sjansen for at det kan skade Teslas pris.

Har du vurdert å kjøpe Tesla-aksjer?

2. Nikola (NKLA)

I 2021 kan vi ikke snakke om Tesla uten å snakke om deres største og nyeste rival, Nikola, som også har hoppet inn i elbilindustrien.

Nikola, som også har hentet navnet sitt fra den legendariske oppfinneren Nikola Tesla, er raskt å bli et alternativ til Musk’s Tesla for nullutslippsbiler, vinner mye oppmerksomhet i 2020.

På samme måte som Tesla prøver de også å gjøre elektriske kjøretøyer ‘kule’, selv om de ser ut til å være det med mer fokus på hydrogendrevne lastebiler enn sportsbiler.

Foreløpig er Nikola fortsatt underdog i markedet for elbiler, men de cskulle lage en veldig god hekk mot Tesla, noe som gjør det potensielt til en av de 15 beste aksjene som eksploderer i 2021.

Har du vurdert å kjøpe Nikola-aksjer?

3. Zoom (ZM)

Hvis det er noe selskap de fleste av oss vil huske når vi ser tilbake til 2020 i årene som kommer, vil det definitivt være Zoom.

Selv om de faktisk har eksistert siden 2012, brøt selskapet virkelig ut alles liv i 2020 som et alternativ til annen programvare for videokonferanser som Skype, som har falt fra nåde de siste årene.

Aksjerhandlere må vurdere om de tror Zoom vil overleve pandemien.

Når vi alle kommer tilbake til kontoret, vil Zoom fremdeles bli sett på som det valgte videokonferanseverktøyet? Eller vil det bare forsvinne? Det spørsmålet vil definere om Zoom vil være en av de 15 beste aksjene som skal eksplodere i 2021.

En annen viktig ting aksjer handelsmenn trenger å vurdere om Zoom er at tidlig på noen sikkerhetseksperter la merke til sårbarheter som kan manipuleres.

Hvis disse sårbarhetene ikke er blitt adressert riktig, og noe skjer, kan det skade Zooms aksjekurs.

Har du vurdert å kjøpe Zoom-aksjer?

4. Netflix (NFLX)

Det er virkelig ikke overraskende at Netflix er på denne listen, selv før pandemien Netflix var enormt populær. Det startet gullalderen for online streaming slik vi kjenner den.

Mens mange andre selskaper kan lage sine egne streamingtjenester, er Netflix allerede sterkt etablert, med et bredt spekter av innhold fra mange forskjellige kilder, inkludert eget originalt innhold..

Det er så stort utvalg av innhold og erfaring i markedet som gjør at det sannsynligvis vil bli en av de 15 beste aksjene å investere i 2021.

Men akkurat som Tesla, Netflix er ikke alene i denne bransjen lenger. Rivaler kommer tykke og raske, mange av dem er velkjente TV- og filmrelaterte selskaper, som f.eks HBO og Disney (se nedenfor).

Ingen av dem er like store som Netflix største rival – Amazon Prime Video, som har omtrent 150 millioner abonnenter (antatt 11% av markedet globalt) og mye innhold bare tilgjengelig for dem.

Har du vurdert å kjøpe Netflix-aksjer?

5. Disney (DIS)

En super viktig ting å huske på Disney er at de ikke bare lager filmer, som selvfølgelig har blitt veldig forstyrret i løpet av 2020.

De er også en stor streamingtjeneste, og lanserte Disney + i november 2019, og med et vell av populære filmer og TV-show å vise frem.

Ikke bare streamer de Disney-innhold, men også fra partnere som National Geographic, Marvel og Pixar for å nevne noen. Det har sannsynligvis vært deres reddingspunkt, og forhindret at 2020 ble et veldig tøft år.

I tillegg tjener de selvfølgelig også penger på varer, noe som er utrolig populært blant små barn.

I sin tur har dette gjort dem bemerkelsesverdige rivaler fra Netflix. Mens Netflix kan ha et mer variert utvalg av innhold å streame, er Disney veldig velstående og kan med tiden overvinne dette.

Så igjen, det er ingen grunn til at du ikke kan handle begge deler hvis du har god innsikt i bransjen.

Dette gjør Disney til et flott sikringsalternativ for Netflix og potensielt en av de 15 beste aksjene som skal eksplodere i 2021.

Har du vurdert å kjøpe Disney-aksjer?

6. Beyond Meat (BYND)

Beyond Meat er et interessant valg for 2021 og vil helt sikkert skille seg ut i denne listen. De spesialiserer seg på alternative kjøttprodukter laget av planter, mest emulerer kylling, storfekjøtt og svinekjøtt.

De har fått skryt av kjendiser som virkelig økte populariteten deres og har inngått partnerskap med Dunkin ’Donuts, Tesco i Storbritannia og andre i Canada.

Beyond Meat har også fått ros for å være miljøvennlig også med et viktig fokus på bærekraft.

Hvis markedet for vegansk / vegetarisk mat fortsetter å vokse de neste årene, er det sannsynlig at Beyond Meat vil fortsette å vokse også.

Dette gjør Beyond Meat potensielt til en av de beste vekstaksjene i 2021 og potensielt en av de 15 beste aksjene som eksploderer i 2021.

Men med alle aksjer er det ting å passe på, og utover kjøtt er ikke annerledes.

Det har vært bekymringer om mattrygghet så vel som litt bekymring forultra ’bearbeidet natur av maten deres også.

Så sørg for at du undersøker dette når du vurderer Beyond Meat.

Har du vurdert å kjøpe Beyond Meat-lager?

7. PayPal

Kanskje det ikke er så overraskende, PayPal hadde et virkelig flott 2020, og det er sannsynligvis ned til coronaviruspandemien, slik at den kan fungere som en alternativ måte å sende penger med folk du ikke når.

Betalingstjenesten gjorde det mye enklere for folk å sende penger til hverandre under låsing og reisebegrensninger, og ble en viktig livline for noen brukere.

Å sammenligne PayPals aksjeprestasjoner med bare tre år siden er virkelig svimlende. Det er en enorm forbedring som potensielt kan bety at det vil være en av de beste aksjene å eksplodere i 2021.

Folk kan fortsette å bruke den hvis de finner det lettere etter pandemien, men vi bør også nevne at ther er et økende antall online betalingstjenester som kan stjele PayPal’s torden under dem, hvorav mange uten tvil er mer i tråd med forbrukernes behov.

Har du vurdert å kjøpe PayPal-aksjer?

8. ServiceNow (NÅ)

ServiceNow er sannsynligvis et selskap du ikke har hørt om før, og for noen kan det være litt for teknisk å forstå.

Kort sagt, de er en cloud computing-selskap som tilbyr IT-tjenesteadministrasjon til en rekke selskaper.

Som du kan forestille deg, blir selskaper som ServiceNow stadig mer etterspurt for å hjelpe selskaper med å håndtere IT-infrastrukturen som bare stadig blir viktigere.

ServiceNow har vokst jevnt og trutt de siste årene, med bare noen få store aksjekurser de siste tre årene.

Generelt sett er de på vei opp og opp, og som du kanskje har gjettet, også hadde et flott 2020 og nådde sitt høyeste poeng noensinne.

Alt dette gjør ServiceNow muligens en av de beste vekstaksjene i 2021 og muligens en av de 15 beste aksjene som eksploderer i 2021.

Selv om det må nevnes det i cloud computing arena, de har rivaler, og det kan først og fremst være deres ledelsestjeneste som gir dem sin verdi.

Har du vurdert å kjøpe ServiceNow-lager?

9. eBay

eBay pleide å være en stor aktør innen netthandel tidlig på 2000-tallet og mistet siden da mye popularitet, men coronavirus har gitt det en fordel som kanskje bare er midlertidig, men som absolutt er verdt å prøve å handle.

eBay vil sannsynligvis ikke overvinne den store konkurrenten Amazon, bare være verdt en liten brøkdel av verdien, men kan fortsatt ha muligheten til å gi et godt overskudd i 2021.

Når det er sagt, opererer ikke eBay og Amazon i det samme markedet.

Etter hvert som Amazon har vokst, har det en tendens til å fokusere mer på nye produkter, mens eBay fokuserer mer på brukte gjenstander og samleobjekter, noe som gir den en nisje som den dominerer.

Det er disse unike tingene som gjør eBay potensielt til en av de 15 beste aksjene som eksploderer i 2021.

Har du vurdert å kjøpe eBay-aksjer?

10. Google (GOOG)

Google (teknisk kjent som Alphabet) har alltid vært en god aksje å handle, men historisk har det hatt noen kraftige oppturer og nedturer, noe som bør oppmuntre deg til å være litt forsiktig.

Aksjehandlere bør huske det Google har et bredt spekter av applikasjoner, selv om de til tider har en oppoverbakke kamp mot alternativer.

Alt dette fortsetter å gjøre Google til en av de 15 beste aksjene som potensielt kan eksplodere i 2021.

Google er også eieren av Android, som driver mange av smarttelefonene våre og beholder mye kontroll over appene Android-brukere kan laste ned.

De siste årene har det skjedd noe av deres popularitet på grunn av at noen ikke liker hvordan de oppnår data om brukere så vel som deres monopol som en søkemotor på internett.

Det har også vært stor snakk om å bryte selskapet i USA for å gjøre markedet mer rettferdig og Google har fått noen problemer i andre deler av verden på grunn av mangelen på skatt de betaler.

Har du vurdert å kjøpe Google-aksjer?

11. Facebook (FB)

Facebook har vært et veldig viktig aksjespill siden de tidlige dagene, og vil trolig fortsette å være i flere tiår framover, noe som gjør det sannsynligvis til en av de 15 beste aksjene som skal eksplodere i 2021.

Og det er virkelig ikke vanskelig å se hvorfor.

Facebook dominerer mye av Europa, Afrika, Midtøsten, Nord- og Sør-Amerika, Oseania og Sør-Asia som den mest brukte sosiale medieplattformen.

De har ingen reell konkurranse, bortsett fra i Russland og noen tidligere sovjetstater der det finnes en rekke alternativer som Vkontakte og Odnoklassniki, og QZone i Kina, for eksempel.

Men det har vært bølger av skandaler som ikke har hjulpet Facebooks image gjennom årene.

Når det er sagt, er Facebook veldig vant til skandaler, og de ser ikke ut til å ha så mye effekt lenger.

Selv om de forårsaket et mindre fall i ungdommen for et par år siden, er det i dag nesten som om vi alle forventer skandaler og fortsetter å bruke tjenesten de leverer uansett.

Og akkurat som Google, er det også noe mistillit til Facebook over hvordan de skaffer seg og bruker data de får om brukere.

Har du vurdert å kjøpe Facebook-aksjer?

12. Alibaba (BABA)

Hvis du ikke har hørt om Alibaba ennå, er de det Amazons primære rival i e-handelsmarkedet, med et sterkt grep om Kina og en økende tilstedeværelse over hele Europa og resten av verden, noe som gjør dem potensielt til en av de 15 beste aksjene som skal eksplodere i 2021.

Alibaba ledes av Jack Ma, en ekstremt kjent serieentreprenør og filantrop i Kina.

De fortsetter å være en av de beste vekstaksjene i 2021 og en god sikring mot Amazon.

En fordel som Alibaba kan ha over Amazon er det de er i stand til å legge ut flere produkter på markedet enn Amazon på grunn av deres forhold til selgere.

Mens Amazon kjøper og selger videre produkter fra selgere, Alibaba fungerer bare som mellommann, som forbinder kjøpere og selgere. Dette reduserer risikoen betydelig.

De har hatt et ekstremt vellykket 2020 så langt, og den suksessen vil trolig fortsette til 2021, men aksjehandlere må holde øye med handelskrigen mellom USA og Kina som kan forstyrre Alibabas aksjekurser.

Har du vurdert å kjøpe Alibaba lager?

13. Amazon (AMZN)

Amazon har mange rivaler i listen vår over de 15 beste aksjene som skal eksplodere i 2021 – ikke bare Alibaba!

De er også rivaler av Netflix og Disney i streamingbransjen, eBay i e-handelsbransjen, og Google, ServiceNå og Microsoft (SPOILER ALERT! Vi kommer til dem om et sekund!) I cloud computing-virksomheten.

De har virkelig så mange fingre i så mange paier som mulig, noe som for mange selskaper ikke fungerer veldig bra, men på en eller annen måte fungerer det veldig bra for Amazon.

Og for å gjøre ting galere, 2020 har vært et av Amazons beste år Jeff Bezos, verdens rikeste mann, enda rikere.

Så det er virkelig ikke overraskende at de er høyt på listen over topp 15 aksjer som skal eksplodere i 2021.

Har du vurdert å kjøpe Amazon-aksjer?

14. Apple (AAPL)

Apple skiller seg ut over konkurrentene for sin innovasjon, og ofte fører an på en rekke områder, og starter teknologiske trender, og har i sin tur gitt dem mye verdi og fått dem den nest høyeste plassen på vår liste over topp 15 aksjer. å eksplodere i 2021.

Og det skal vi heller ikke glemme Apple var den det aller første to billioner dollar selskapet, når det strålende øyeblikket i 2018.

En veldig interessant ting med Apple som gjør det til en av de beste aksjene å kjøpe for 2021 er de har for vane å kjøpe tilbake aksjer fra markedet, som kan få opp prisen.

Akkurat som alle de andre aksjene på listen vår over de 15 beste aksjene som skal eksplodere i 2021, har Apple hatt et veldig bra 2020, selv om det var noen kraftige fall her og der, inkludert et stort fall i august.

Det er veldig sannsynlig at Apple ikke bare vil være en av de beste aksjene som skal eksplodere i 2021, men sannsynligvis resten av tiåret.

Har du vurdert å kjøpe Apple-aksjer?

15. Microsoft (MSFT)

Microsoft topper listen over topp 15 aksjer for å eksplodere i 2021! Og når du virkelig tenker på det, er det ikke overraskende i det hele tatt ettersom det fortsetter å ha monopol på operativsystemer.

Når du sammenligner Microsoft med Apple, er dets primære rival, Microsoft har en enorm fordel når det gjelder brukere. Tilbake i 2017 ble det rapportert at Microsoft hadde omtrent fire ganger flere brukere enn Apple.

Mens det ble rapportert at Apple hadde rundt 100 millioner brukere, ble det rapportert at Microsoft hadde rundt 400 millioner, og angivelig kunne det også være opptil 1 milliard Windows-drevne enheter der ute..

Videre til det, Microsoft har en imponerende mengde applikasjoner som kan dekke de fleste forretningsbehov og er mye billigere.

Mange bedrifter kan bare kjøre på Microsoft-applikasjoner for både forretningsbehov og forretningsbehov. De har blitt standarden.

I tillegg, som vi nevnte ovenfor, de har også blitt en rival for Amazon, og går over til cloud computing med deres cloud computing-tjeneste Azure, en annen næring som vokser i betydning.

Og til slutt, akkurat som Apple, Microsoft er kjent for å kjøpe tilbake aksjer som er veldig bra, da det også kan pumpe opp prisen.

Har du vurdert å kjøpe Microsoft-aksjer?

Hvordan velge de beste aksjene i 2021?

Som vi sa i begynnelsen av denne artikkelen, du virkelig trenger å ha en god forståelse av hvordan coronavirus har påvirket aksjene du synes er en god handel.

Kanskje være mer forsiktig i år enn tidligere år, da forholdene er litt mindre forutsigbare enn tidligere år.

Du bør også huske at spesielt regjeringer kan være litt uforutsigbare under slike nødsituasjoner, og deres reaksjonære handlinger kan ha stor innvirkning på en aksje..

La oss for eksempel si at den amerikanske staten California pålegger hver arbeidsgiver å lukke nærmet i en periode, det kan påvirke teknologibedrifter med base i Silicon Valley massivt, og så snart arbeidet stopper, kan prisen på aksjene deres synke dramatisk.

Bortsett fra dette, du må også huske alt du allerede visste om å handle aksjer. Ikke la ferdighetene dine forsvinne i ukjente situasjoner.

Du kan også se tilbake på lignende økonomiske situasjoner for å se hvordan aksjehandlere fant verdige handler.

Ikke kast ut det du vet om aksjer på grunn av krisen, hvis noen gang, må du følge dem mer nøye enn du noen gang har gjort.

Til slutt, å være oppmerksom på risiko lønner seg alltid!

Dette markedet vil ikke vare evig!

Noen aksjer kan gjøre det veldig bra på grunn av viruset, men etter viruset kan deres krav forsvinne, og vi hører mindre om dem.

Så det er viktig å oppdage det rette øyeblikket for å komme seg ut mens du fremdeles kan.

For eksempel har Zoom blitt utrolig nyttig under pandemien, men etter pandemien vil den fortsatt ha samme bruk?

Mange selskaper vil komme tilbake til kontoret, og når det skjer, kan antall zoombrukere reduseres drastisk.

Det fungerer også omvendt også.

Akkurat nå er det en enorm nedgang i produksjonen på grunn av coronavirus. Bare i USA er det det anslått at inntektene fra produksjon vil være redusert med omtrent 10% for 2020.

Vi har også sett det på råvaremarkedet, i tillegg til at det er mindre etterspørsel etter metaller og andre materialer som vanligvis brukes til produksjon. Hvis det ikke er noen som jobber med disse materialene, er det ikke behov for selskaper å kjøpe dem.

Men når pandemien går over, vil vi sannsynligvis se at produksjonen tar seg opp til normale nivåer.

Klar til å dykke ned i Aksjemarked?

En siste kommentar om våre 15 beste aksjer som skal eksplodere i 2021

Husk at aksjene vi har fremhevet i denne artikkelen er en vi har tro på. Du kan se på situasjonen veldig annerledes og det er ikke noe galt med det.

Å gjøre din egen forskning er super anbefalt!

Hvordan kjøpe toppaksjer i 2021 med 0% provisjon

Nå som du vet hva de 15 beste aksjene som skal eksplodere i 2021 er, har du et solid grunnlag for å starte din aksjeinvestering. Det neste trinnet er å finne en hederlig aksjemegler

Hvis du er interessert i å investere i en eller noen av de beste aksjene i 2021 som er oppført på denne siden, vil vi foreslå å sjekke ut eToro. Denne online megleren gir deg tilgang til over 1700+ aksjer (inkludert de 15 valgene som er oppført på denne siden) – som alle kan kjøpes på en provisjonsfri basis.

Mens eToro er superpopulær i Storbritannia, Australia og mye av fastlands-Europa, opplever megleren også en økning av kontotilmeldinger fra USA.

Her hva du trenger å gjøre for å kjøpe aksjer fra eToro:

Trinn 1: Åpne en konto med eToro Today – Betal 0% provisjon på aksjer

For å kjøpe aksjer online må du åpne en konto hos en pålitelig og regulert megler. Hvis du bruker eToro, tar registreringsprosessen minutter. Du trenger bare å oppgi personlig informasjon og laste opp en kopi av ID-en din.

Trinn 2: Innskuddsmidler

Du skal kjøpe de valgte aksjene dine med ekte penger – så du må sette inn penger på eToro-kontoen din. Dette koster minimum $ 200, og du har flere betalingsmåter å velge mellom. Hvis du vil kjøpe aksjer umiddelbart – er det best å bruke et debet- / kredittkort eller en e-lommebok som Paypal.

Trinn 3: Søk etter andeler

søk etter aksjer

Når eToro-kontoen din er finansiert, må du søke etter aksjene du ønsker å investere i. Du må deretter klikke på ‘Trade’ -knappen for å gå direkte til investeringssiden til den valgte aksjen..

Trinn 4: Plasser en bestillingsfri kjøpsordre

Amazon lager, beste aksjer å kjøpe

Til slutt må du legge inn en kjøpsordre for å fullføre aksjekjøpsprosessen. Dette er enkelt – ettersom alt du trenger å gjøre på eToro er å oppgi beløpet du vil investere.

Det spiller ingen rolle om du kjøper aksjer i et firma som Google som har en aksjekurs i tusenvis av dollar – ettersom eToro lar deg investere fra bare $ 50. Dette er kjent som ‘brøkinvestering’, ettersom du vil kjøpe en ‘brøkdel’ av en aksje.

Når du har bekreftet kjøpsordren, vil aksjene bli lagt til din eToro-portefølje. Hvis de aktuelle aksjene gir utbytte, vil dette gjenspeiles i eToro-kontoen din når og når de blir utbetalt. Du kan selge aksjene dine når som helst – så lenge markedene er åpne.

Hvis du vil investere i aksjemarkedet og vurdere de beste aksjene du kan kjøpe i dag, er det ikke noe bedre sted å gjøre det enn eToro. Bare klikk på lenken nedenfor for å registrere deg i dag!

eToro – Kjøp toppaksjer uten nr Kommisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra Hvilke 15 største aksjer vil eksplodere i 2021 ?, gjør det til disse viktige punktene.

 • Tesla og Nikola fortsetter å kjempe for elbilindustrien. Nikola kunne lage en god hekk mot Tesla.
 • Beyond Meat lager kan være et veldig interessant valg for 2021. Det er plantebaserte kjøtterstatninger som kan vise seg å være en stor vinner i årene som kommer.
 • Amazon har mange rivaler i forskjellige bransjer. Til tross for dette går det fortsatt sterkt.
 • Microsoft og Apple er to av topp 15 aksjer for å eksplodere i 2021. De to fortsetter å vise mye styrke det kommende året.

Hvis du likte å lese Hvilke 15 største aksjene vil eksplodere i 2021?, Vennligst del med noen andre du tror det vil være av interesse for.

Merk: Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidig ytelse. Verdien av investeringene kan både gå ned og opp. Eventuelle meninger, nyheter, undersøkelser, analyser, priser eller annen informasjon på dette nettstedet er gitt som generell markedskommentar, og utgjør ikke investeringsrådgivning. Trading Education er ikke ansvarlig for tap som skyldes investeringer basert på anbefaling, prognose eller annen gitt informasjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me