Å investere i disse 5 aksjene nå kan gjøre deg til millionær

Vil du være millionærpensjonist? Invester i disse 5 aksjene kan gjøre drømmene dine virkelige

De sier drømmer stort, men hvordan høres drømmerik ut? Hvis du drømmer om å bli rik, er det ingen bedre formueskapere enn aksjemarkedet. Aksjemarkedet er svært lønnsomt og kan være alles kakestykke hvis du bruker tilstrekkelig tid og beregner tilstrekkelige besparelser.

Å investere i aksjemarkedet er det beste alternativet for å gjøre en passiv inntekt. Å investere i de fem aksjene vi skal diskutere her, kommer til å gå langt med å sikre fremtiden din.

Med en effektiv sparing, god strategi og tilstrekkelig tid kan alle være millionærer ved å investere i det samlede aksjemarkedet. Det er virkelig et gjennomførbart alternativ for alle som har tålmodighet og god sparing som risikostyring. Et lite tips for å øke veksten i porteføljen din er å vurdere noen av disse raskt voksende selskapene som beveger seg i raskt tempo og vil fortsette å gjøre det i den kommende fremtiden.

Før du hopper inn i vognen: faktorer å vurdere

Selv om aksjemarkedet er den enkleste og mest effektive måten å samle en velstående inntekt, er det noen få faktorer å vurdere for å sikre fullstendig suksess. Det er ikke bare et gjetningsspill, men krever detaljert forskning og beregninger.

3 faktorer du bør vurdere før du investerer i aksjemarkedet:

The Investing Time Frame

Tidspunktet for investeringen din er en viktig faktor å vurdere. Jo lenger investeringsperioden din er, desto større blir reiregget ditt. Derfor er det alltid bedre å starte investeringene dine tidlig, selv i 20-årene som i fremtiden vil gjøre deg millionær.

Mengden av investering

Beløpet du er villig til å investere i, har også stor betydning før du velger den beste aksjen å investere i. Bestem deg derfor for hvor mye du er klar til å investere, og glem aldri å beholde en god mengde kapital som sparing eller en risikostyringsplan..

Investeringsveksten

Denne vekstraten er en faktor du ikke har kontroll over, men det er godt å være klar over dens ustabile natur. Hvis pengene dine bare vokser med 1% eller 2%, spiller det ingen rolle hvor mye du investerte og hvor lenge du sparte.

Veien til den millionærstatusen er fortsatt veldig lang. I løpet av mange tiår har aksjemarkedet i gjennomsnitt hatt en årlig gevinst på nærmere 10%, noe som er relativt godt. Men dette kan variere eller ikke i løpet av investeringsperioden.

Beste 5 aksjer kan gjøre deg til millionærpensjonist

Her er de 5 beste aksjene som relativt sett har vist et jevnt og raskere klipp og som ser ut til å være klar i veksten også i nær fremtid..

1. Amazon.com

Amazon, steamroller for e-handel, har virkelig vokst i raskt tempo i lang tid. Nylig var 26,3% den 20-årige vekstraten i aksjekursen, som er langt nok til å gjøre en enkelt $ 10.000 investering til $ 1 million. Vanligvis, når selskaper blir større og større, blir det vanskelig for dem å skalere raskt i aksjemarkedet. I løpet av de siste årene har Amazons handelspris gått fra $ 1600 til over $ 3000, noe som virkelig er en beundringsverdig faktor.

Pandemien var virkelig et fruktbart år for Amazon. Selskapet var i brann med nettoomsetningen i tredje kvartal som steg 37% sammenlignet med året før, som var 96 milliarder dollar.

Cloud-computing-plattformen Amazon Web Series (AWS) er en av sine største kontantkyr i disse dager. Tredje kvartal viste en vekst på 29% til $ 11,6 milliarder dollar og skilte med en 33% markedsandel i sin bransje.

Å forvente en gjennomsnittlig årlig gevinst på 25% eller enda mer de neste tiårene er ikke et mulig alternativ, men investering i Amazon har sine fordeler. Det gir flere grunner til å forvente vekst på markedet for investorer i den kommende fremtiden, noe som gjør det til en av de beste aksjene å investere i for å forutse en millionærpensjonistes fremtid.

2. Activision Blizzard

Hvis du er interessert i videospillindustrien, vil Activision Blizzard være et kjent navn for deg. Den har en gjennomsnittlig årlig vekstrate på 25,2% de siste 20 årene og 21,8% de siste ti årene.

Activision Blizzard er kjent som et kraftverk i videospillindustrien. En av hovedårsakene til deres økende suksess er ingen ringere enn de vanedannende spillerne.

Produktene deres er veldig vanedannende, og folk som er besatt av videospill vil aldri kausjonere dem. Det var nesten 390 millioner aktive brukere hver måned med en nettoinntekt på opptil 52% i forhold til året før. På den positive siden er Activision Blizzard virkelig et lovende aksjemarked for investorer for å sikre sin millionær fremtid. Ifølge Grandview Research forventes det å vokse med nesten 13% årlig mellom 2020 og 2027.

3. Raskt

Med fremveksten av digital transformasjon og den globale nedleggelsen på grunn av den globale pandemien har nettskyplattformer steget høyere hver måned som går.

Raskt, plattformen som sørger for raskere flyt av innhold sikkert til sluttbrukere, har vist jevne opptak. Det være seg når det gjelder totalt antall kunder eller gjennomsnittlig forbruk per bedriftskunde. Plattformen utvides bare dramatisk. Selskapets dollarbaserte utvidelsesrenteliste er 147% i tredje kvartal, noe som gjør det til et lovende aksjemarked for investorer å stole på i lengre tid.

4. PayPal

Med en gjennomsnittlig årlig vekstrate på 37,1% er PayPal nok en grobunn for lønnsomme investeringer. Markedsverdien var nylig 241 milliarder dollar, som nesten samsvarer med markedsverdien av store våpen i markedet som Netflix, Coca-Cola, etc. i tredje kvartal, og selskapet hadde omtrent 4 milliarder transaksjoner til en verdi av 247 milliarder dollar. Til og med som en etterlatte i Finetech-markedet, betjener PayPal rundt 361 millioner brukere over hele verden, noe som faktisk er et stort antall. Det eier også Venmo, som er det raskest voksende betalingssystemet i markedet i dag. Dette gjør PayPal til et ideelt grunnlag for å investere i å sikre en millionær fremtid.

5. NetFlix

Med en markedsverdi på 219,8 milliarder dollar er og vil Netflix være en av de mest lønnsomme aksjene på lang sikt. I tillegg til en prisstigning har Netflix rundt 860.000 nye abonnenter over hele USA og Canada.

2020 endte med et lyst notat for Netflix med nesten 203,7 millioner abonnenter over hele verden. Pandemien og hjemmekjegerne har skapt et eksepsjonelt lønnsomt marked for Netflix, og de ser frem til et lønnsomt 2021 med noen få originale Netflix-utgivelser. Det er virkelig et velstående marked å investere i for å gjøre millionærpensjonistens drøm til virkelighet.

For å konkludere

Disse fem aksjene nevnt ovenfor er raskt voksende og vil fortsette å opprettholde veksten i lengre tid. De er virkelig verdt å legge til på investeringsovervåkningslisten din for å holde et øye med og aldri miste den rette muligheten til å investere i. Hvis du er millionærpensjonist er din fremtidige forte, så følg aksjene og følg med på at du investerer i de rette aksjene som passer deg.

eToro – Kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Les mer om aksjer:

Hvilke 15 største aksjer vil eksplodere i 2021?

7 britiske utbyttebeholdninger å kjøpe nå som tilbyr en attraktiv inntektsstrøm

Hva er de 10 beste britiske aksjene å vurdere i 2021?

Hva er de 7 beste aksjevalgene for 2021?

Topp 7 utførende telekommunikasjonsaksjer å kjøpe i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me