Topp 10 britiske aksjer å investere i 2021 (grundig gjennomgang)

Topp britiske aksjer å vurdere i 2021

Er du en nybegynner som ønsker å starte reisen til britiske aksjer i 2021? Eller kanskje du er en investor som ønsker å kjøpe de beste britiske aksjene i 2021.

Uansett har vi det dekket for deg med en oversikt over Storbritannias topp 10 aksjer som har prestert bra i 2020 og har hatt suksess frem mot 2021.

Du kan kjøpe alle disse toppaksjonene i Storbritannia, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% provisjon!

Så uten videre …

Storbritannias 10 beste best aksjer:

Før vi ser nærmere på disse beste britiske aksjene å investere i 2021, er dette våre topp 10 valg:

 1. Rightmove Plc (LDN: RMV)
 2. BP Plc (LON: BP)
 3. Hotel Chocolat Group PLC (LON: HOTC)
 4. JD Sports Fashion Plc (LON: JD)
 5. B&M European Value Retail SA (LON: BME)
 6. Games Workshop Group Plc (LON: GAW)
 7. NEXT Plc (LON: NXT)
 8. Tesco PLC (LON: TSCO)
 9. Aviva Plc (LON: AV)
 10. Persimmon Plc (LON: PSN)

Beste britiske aksjer å investere i 2021

Storbritannia har i likhet med resten av verden sett et ødeleggende og vanskelig år på grunn av Covid-19-pandemien som dessverre har tatt over alt.

Som det første vestlige landet i verden som distribuerer vaksinen for å forhindre koronavirus, blir vaksinen nå offisielt registrert over hele landet til de mest sårbare og til frontlinjenøkkelarbeidere som har større risiko.

I lys av den nylige historiske begivenheten gir det håp ikke bare til millioner av britiske borgere, men for resten av verden hvis vaksinen er bevist å være effektiv i det lange løp.

Bedrifter i Storbritannia har vært vitne til og har hatt et utfordrende par år, før koronaviruspandemien tok over i år.

Før 2020-begivenhetene har Brexit vært snakk om samtaler de siste fire og et halvt årene, og med diskusjonene som skal avsluttes i løpet av de kommende ukene (avhengig av når en avtale kan oppnås).

Brexit har og forårsaker mange utfordringer for bedrifter over hele landet innen ulike sektorer. Tvinge forstyrrende utfordringer for bedrifter og å fremme for noen å få uopprettelige skader forårsaket av Brexit-avtalen sammen med Covid-19, som fører mange til alvorlige komplikasjoner eller for noen enda verre effekter, permanente stengere.

Det britiske aksjemarkedet fra alle de ledende aksjemarkedene har dessverre blitt hardest rammet og har i virkeligheten vært det mest upopulære.

FTSE 100, Storbritannias største indeks som har noen av de største selskapene under sin fløy for markedsverdi, er nede med nesten 14% i år, og sammenlignet med de andre globale markedene over hele verden, gjør det ikke så bra som de håpet.

New York Stock Exchange (NYSE) innenfor det amerikanske markedet og til og med Tysklands DAX, som er 0,1% lavere, har bevist at Storbritannia ikke har vært en hit for investorer i år som ser ut til å ha fokusert sin oppmerksomhet på andre land over hele verden. i stedet.

Kansler Rishi Sunak har i sine uttalelser om den britiske økonomien gitt uttrykk for at den britiske økonomien vil reduseres med rundt 11,3% innen 2020, noe som selvfølgelig er et betydelig stort og trist tap for Storbritannia.

Selv om dette året ikke har vært det mest positive Storbritannia og for det britiske aksjemarkedet, er det fortsatt mange positive ting som har kommet frem til tross for alle vanskelighetene og utfordringene..

Og den åpenbare positive er den som er nevnt ovenfor, innmeldingen av vaksinen som er i gang fra og med tirsdag 8. desember. Noe som er en enorm drivkraft for Storbritannia og for det britiske aksjemarkedet.

Som to av de mest kjente ordtakene går, er den eneste veien opp fra bunnen, og det er alltid rom for forbedring når bedriftene satser på det nye året fremover.

Mens de gode nyhetene er mer enn velkomne for å forhindre dette dødelige viruset, er realiteten at Storbritannia fortsatt er innenfor de strenge tiersystemene som er implementert over hele landet..

Siden begrensningene forårsaker vanskeligheter for ulike virksomheter og med de daglige tallene fremdeles på høysiden, sammen med Brexit-diskusjonene, fører det naturlig til at investorer blir nervøse eller enda verre som bevist, sett investorer vente til de føler at det er riktig tid å gå inn i aksjemarkedet.

Men i dag er det faktisk en strålende og hensiktsmessig tid å begynne å være en del av det britiske aksjemarkedet fram mot 2021.

Når vi ser på de beste britiske selskapene, har disse selskapene ikke bare klart det bra i år (gitt omstendighetene), men de er også de beste som leder i 2021 og utover.

Hvis du ikke har brukt aksjer i Storbritannia eller er ny på aksjehandel generelt, har vi det dekket for deg. Vår artikkel How to trading stock and How to Survive stock trading er en må-lese. Gjør det mulig for deg å få en klar og full forståelse av hvordan du starter og overlever din aksjehandel, sammen med en trinnvis guide for å oppnå målet ditt med å handle aksjer.

Før vi går inn i å utforske de 10 beste aksjene i Storbritannia, er det litt ekstra og viktig informasjon i det britiske aksjemarkedet.

Hva er det britiske aksjemarkedet?

London Stock Exchange (LSE) er hovedbørsen i Storbritannia. Den fysiske tilstedeværelsen er også i byen London, nær St Paul’s Cathedral, som også er den største og eldste børsen i Europa.

Den britiske børsen spenner over 300 år og trekker inn tusenvis av finansielle guruer, investorer og handelsmenn hvert år, og er uten tvil en av de beste og beste børsene i verden..

Etter å ha den største europeiske tilstedeværelsen, er LSEs største rival New York Stock Exchange (NYSE), da begge har lignende elementer når det gjelder markedsverdi og handelsvolum for bare å nevne to elementer..

Som en av knutepunktene for internasjonal handel, som det ofte blir referert til, har Financial Times Stock Exchange eller den mest bemerkelsesverdige forkortelsen FTSE eller “Footsie”. FTSE er en dominerende indeks og hjem til over 100 blue-chip aksjeselskaper som tårner innenfor det britiske aksjemarkedet.

Som den ledende internasjonale børsen bytter LSE med tusenvis av selskaper i over 60 land i verden.

LSEs hovedmarked har også titler av forskjellige grunner, inkludert å være den mest varierte med sine aksjer, som i enklere termer betyr mengden av forskjellige bransjer LSE dekker.

Med en markedsverdi på rapporterte £ 3,3 billioner eller US $ 3,17 billioner per november 2020, og med den kraftige FTSE som har en markedsverdi på £ 1.814 billioner i mai 2020, er en av de ledende og en av de kraftigste børsene i verden.

Selv om den ledende FTSE-aksjen har blitt hardt rammet i år på grunn av nylige hendelser, har den hatt en knock-on-effekt på LSE, noe som har hatt en krympende effekt.

Med håp i lys av de nylige og historiske vaksinasjonsnyhetene, ser 2021 håpefull ut for bedrifter som vil blomstre i 2021 og utover når økonomien prøver å komme seg på beina igjen.

Storbritannias 10 beste best aksjer i 2020

Nå er det på tide å se dypere på de 10 beste britiske aksjene.

Ettersom alle selskapene sto høyt gjennom denne utfordrende perioden, til tross for de generelle resultatene, ser vi på de som har prestert best i år, og som ser ut til å ha en vellykket 2021.

Fra det beste forsikringsselskapet til eiendomsbransjen og sjokolademarkedet, har vi de beste aktørene her og klare for deg å se på for 2021.

10 britiske aksjer å investere i 2021:

1. Rightmove Plc (LON: RMV)

rightmove aksjekursdiagram

Det første selskapet som priste listen over de 10 beste britiske aktørene, er Storbritannias ledende eiendomsportal, Rightmove.

Selv om dette året har medført usikkerhet på alle områder, har det sett eiendomsmarkedet bevege seg betydelig.

Da begrensningene i år betrodde enkeltpersoner til sine hjem og ga folk tid til å vurdere større livsvalg, så Rightmove deres trafikk på nettstedet deres sveve.

Men et stort element som har bidratt enormt til Rightmoves resultater i år, er kunngjøringen fra den britiske regjeringen som satte en ‘frimerkeavgift’ på plass.

Et trekk som er veldig løftet og viste seg å være motiverende for førstegangskjøpere så vel som huseiere over hele landet.

Frimerkeavgift tillater kjøpere å kjøpe et hjem opp til £ 500.000 uten stempelavgift, og for en eiendomsverdi over dette beløpet vil en redusert sats bli gitt.

Frimerkeavgiften var også underlagt en potensiell forlengelse som skulle avsluttes i mars 2022, men nylig ble nektet av regjeringen.

Huspriser, som er opp med 6,5% og huskjøp er oppe i hele Storbritannia og Nord-Irland, gjør det mulig å pumpe penger rett tilbake i økonomien.

Med en markedsverdi på 5,58 milliarder pund er denne eiendomsmarkedet en aksjekapital som overvåkes nøye av både profesjonelle analytikere og investorer når det gjelder ytelsen.

Selv om eiendomsplattformen har hatt sine oppturer og nedturer i år, ligger eiendomsplattformens nåværende aksjekurs på 639,60, og i løpet av året har aksjekursen beveget seg over 11% de siste 7 månedene..

I lys av vaksinebekreftelsen og inkludert Brexit, er eiendomsmarkedet en som det vil vokse videre inn i 2021 og i mange år fremover.

Noe som gjør at Rightmove har en britisk aksje å kjøpe i 2021.

2. BP Plc (LON: BP)

bp aksjekursdiagram

BP, formelt kjent som The British Petroleum Company, er et stort aksjeandel som har kommet over sine konkurrenter i 2020 og vil ha et håpefullt 2021.

Olje- og gassindustrien, som alle andre næringer, har blitt rammet av de vanskelige utfordringene i år.

Men til tross for utfordringene 2020 har medført, ser BP på fremtiden.

Selskapet har som mål å nå 50 gigawatt fornybar energi innen 2030 og samtidig være en synlig tilstedeværelse i oljeindustrien..

Dette er et stort skritt for en av de beste toppresterne innen LSE.

Ettersom oljeindustrien har tiltrukket mange til å spekulere i fremtiden, var det grønnere valget å gå inn i fornybar energi ikke bare et smart trekk for et av de ledende oljeselskapene i verden, men er også et skritt som skal utvide selskapet til ytterligere storhet.

Siden oljeprisen kan endre seg betydelig og vise usikkerhet, spesielt i år, er dette en mindre bekymring innen fornybar energisektoren ettersom verden søker å bli mer miljøvennlig.

Selv om det i år har vært mangel på etterspørsel etter drivstoff på grunn av at verden er på vent, hadde BP et bedre 3. kvartal som viste et tap på 0,5 milliarder dollar sammenlignet med 16,8 milliarder dollar i andre kvartal..

Bernard Looney, administrerende direktør i BP snakket i en online uttalelse om store bevegelser som kommer.

“Store prosjekter kommer på nettet, våre forbrukervendte virksomheter leverer virkelig, og vi er fortsatt fokusert på kostnads- og kapitaldisiplin.”

Sammen med å legge til at selskapets nettogjeld fortsetter å falle.

Ettersom det ledende energiselskapet ‘svinger mot fremtiden’ på vei inn i fornybar energi, er denne britiske aksjen en som skal være en del av å gå inn i 2021, ettersom verden fortsetter å gå stadig nærmere å bli miljø- og miljøvennlig.

3. Hotel Chocolat Group PLC (LON: HOTC)

hotell sjokolade gruppe lager

Siden høytiden er i gang, er Hotel Chocolat et selskap som holder seg godt i år med sjokoladebehandlingen.

Det “eksklusive” sjokoladefirmaet har sin fysiske tilstedeværelse tydelig over hele Storbritannia med over 160 butikker samt deres online tilstedeværelse. Selskapet har også den ekstra fordelen av å ha sin egen Saint Lucia-plantasje.

Ved siden av det ovennevnte gjør sjokoladefirmaet sitt merke enda mer unikt ved å tilby sine takeaway-tjenester på de overbærende varme sjokoladene, som blir stadig mer og mer populære, med noen som til og med foretrekker drinkene sine til noen av de beste internasjonale kaffemerkene som Costa og Starbucks.

Med en markedsverdi på £ 596,13 millioner, setter dette merkevaren innen mid cap-kategorien i en tryggere bakke enn mindre selskaper.

Imidlertid kommer alle selskaper fremdeles med noen risikofaktorer som du alltid må være klar over, og det er derfor det er viktig å sørge for at du foretar videre forskning før du investerer..

Merk: En mid-cap aksje er et selskap som har en markedsverdi på mellom $ 2- $ 10 milliarder dollar. Innenfor LSE er FTSE 250 en mid cap-indeks.

For de beste mid cap-aksjene å se på å kjøpe i 2021, har vi dekket det for deg. Denne artikkelen er den perfekte lesningen for 15 aksjer med mid cap som har som mål å gjøre det bra i 2021.

Mens begynnelsen av året så gode resultater for selskapet, da salg ble rapportert å øke med 14%, tok de dessverre et dykk da koronaviruspandemien tok over hele verden og påvirket alt.

Etter at butikkene ble stengt på grunn av koronavirus, sett tallet på 14% tatt fra selskapet, da detaljhandelen som helhet ble rammet betydelig hardt over hele verden.

Men selskapets suksess kom fra deres digitale e-handelsmarked, der salget har økt fra år til år med 150% (det er mye sjokoladehengivenhet) i låseperioden og fortsetter.

Da selskapets sterke lojale VIP-kundeabonnenter økte, som hittil er på 1,3 millioner medlemmer som mottar eksklusive tilbud fra merkevaren, bidro til å oppnå de imponerende resultatene.

Ettersom planene er gjort åpne for publikum om en ny sjokoladekreasjon som kommer, “The Invention room” som er basert på den populære film- og boktilpasningen Willy Wonka, sammen med selskapets kreative og strategiske planer som er satt på plass fremover inn i 2021 er sjokolademerket satt for en lys fremtid fram mot 2021.

4. JD Sports Fashion Plc (LON: JD)

JD sportsmode aksjekursdiagram

Det britiske sportsmote-detaljhandelsselskapet er et detaljhandelsfirma som har hatt et godt år med tanke på effektene som Covid-19 har fått på detaljhandelsbransjen i år..

Med en markedsverdi på £ 7,65 milliarder og aksjer fra år til år til rundt 7,30%, gjør ikke merkevaren det i det hele tatt med tanke på.

I nyere tid var JD-idretter også i samtaler om potensielt å overta det langregnende selskapet Debenhams. Et selskap som er planlagt stengt i løpet av det nye året etter å ha falt i administrasjon og ikke har fått tak i en kjøper, foreløpig.

Men JD lyktes ikke med forhandlingene med en av hovedårsakene til at Arcadia Group nå har kommet inn i administrasjonen, som er sterkt involvert i Debenhams inntekter..

Da JDs aksje økte med 147% det siste året, falt sportsmerkenes nettoinntekt med rapporterte 6%. Selv om inntektene fra sportsmerker har økt til £ 6,11 milliarder GBP innen 2020 fra $ 4,72 milliarder dollar ved inngangen til året.

Merkbart er at JDs aksjekurs er kjent for å være høy, den har absolutt rom for å stige opp igjen.

I lys av at den britiske regjeringen løfter de lokale låsingstiltakene over hele landet, kan vi se denne populære sportsforhandleren vise enda større resultater når vi kommer nærmere festtiden.

Ettersom butikker åpent over hele landet og over hele verden, som inkluderer over 600 butikker spredt over hele kloden og for ikke å glemme selskapets sterke digitale inntekt, er dette detaljhandelsmerket et lager å se etter å kjøpe og holde øye med i 2021.

5. B&M European Value Retail SA (LON: BME)

bme aksjekursdiagram

Da nasjonen gikk inn i flere låseperioder og med lokale tiltak fortsatt på plass over hele Storbritannia, B&M som er klassifisert som en viktig forhandler, er et selskap innen detaljhandelsbransjen som klarer seg godt i 2020.

Med en markedsverdi på £ 4,95 milliarder er denne store aksjen en som gir en balanse mellom stabilitet i vekst og er et av de laveste selskapene som er oppkalt etter deres aksjekursvolatilitet..

Den kjente britiske butikken som ser en rekke store merkevarer selger for mindre og har lagerprodukter i alle områder, tar sikte på å fortsette veksten frem til 2021.

Med de voksende køene langs stiene utenfor butikker over hele landet, viser hvor populært merket har blitt de siste årene, sammen med sine voksende tall.

B&M European Value Retail har flere merker under deres vinge, inkludert Heron Foods og en fransk butikk, Babou i Frankrike. Det ble rapportert at svimlende 84% av merkets inntekter kommer fra det voksende britiske merket B.&M med de andre selskapene som legger til de resterende.

Konsernsjef, Simon Aurora i B&M, utstedte uttalelser i siste B&M European Value Retail FY21 Delårsresultatpresentasjon, som i løpet av første kvartal av regnskapsåret, til tross for ulempene, ansatt selskapet 1800 nye medarbeidere og tar sikte på å arkivere 950 butikker over hele Storbritannia der de for tiden sitter på 657.

Ettersom selskapets langsiktige strategi og planer er uendret, tar merkevarene sikte på å utvide bedriftens suksess frem mot 2021 og utover, er fortsatt satt i gang.

6. Games Workshop Group Plc (LON: GAW)

spillverksted aksjekursdiagram

Som tidligere laget listen på en av de 15 aksjene som skal kjøpes i 2021, kommer Games Workshop igjen på listen over de beste aksjene i Storbritannia for å kjøpe inn i det nye året..

Den Nottingham-baserte virksomheten, Games Workshop, beviser at den ikke bremser opp når som helst snart, og har vist seg å være en liten showstopper i FTSE 250.

Ser sin kursutvikling innen 2020 og med en bekreftet solid vekst på mer enn 70% ser dette spillmerket ut og går sterkt til tross for pandemien..

Games Workshop har uten tvil vært den best ytende innen FTSE 250 de siste fem årene, som det ble rapportert at med avkastningen og inkluderer også reinvestert utbytte på 1.600%. Som når du tenker, er en enorm vekst for å levere en slik avkastning.

Den unike virksomheten som tjener mye på overskuddet fra “Warhammer” -franchisen, har bevist at alt er oppnåelig, ettersom det fremdeles tar sikte på å skape ytterligere vekst og god økonomisk avkastning. Rent økonomisk har Games Workshop samlet tjent en inntekt på £ 70 millioner, som er et stort hopp fra £ 12,3 millioner i 2015.

Som Warhammer-fanatikere, ikke bare i Storbritannia, men internasjonalt, kan de samlet komme sammen om nettsamfunnet, som i 2016 trakk inn rapporterte 5 millioner brukere og 70 millioner sidevisninger de første to årene. Tallene fra februar 2020 viser at over 500 videoer har blitt lastet opp hvert år, som når den nye rapporten kommer gjennom neste år med årets tall, mer enn sannsynlig vil ha økt.

Mer nylig har Warhammer-serien nå gått et skritt videre og skapt ‘Warhammer 40.000’, en app for spill og interaksjon, som vil bidra til å øke fortjenesten til Games Workshop..

Ettersom analytikernes spådommer for selskapets aksjekurs var rettet mot 12 500 p, kryper selskapet opp dit de spådde at det skulle være slik det for øyeblikket ligger på 9905 p.

Ettersom dette britiske spillselskapet for detaljhandel prøver å oppnå mer vekst innen 2021 og videre, til tross for nylige utfordringer, holder selskapet på å roe seg i et hav fullt av høye bølger, noe som gjør denne britiske aksjen til en god investering for porteføljen din inn i 2021.

7. NESTE Plc (LON: NXT)

neste aksjekursdiagram

Sammenlignet med andre britiske forhandlere, viser Next for en relativ nykommer hva merket er laget av med resultatene.

Akkurat som alle butikker, måtte Next stenge over 500 butikker og måtte gjøre forskjellige butikknedleggelser permanente i de nasjonale låseperiodene, noe som fikk selskapet til å stole utelukkende på deres online salg for å øke merkevareinntektene. Naturligvis så dette at Next hadde en nedgang i salget på grunn av det store tapet av fotfall gjennom døren.

Next har imidlertid klart å gjøre det overraskende bra, gitt at spådommer ble satt for et tap på 30% i salg i år ser nå på et forventet tap på 12% som Next, sammenlignet med andre butikker, er en forhandler øverst på listen..

Next kan potensielt se en enorm vekst fram mot 2021 og utover, som etter kunngjøringene om at Debenhams og Arcadia Group begge er stengt for å lukkes med mindre de blir kjøpt, kan potensielt se Next ikke bare har større tilstedeværelse i hovedgaten, men det kan se en økning i Nexts markedsandeler og mer.

I 3. kvartal hadde Next et vellykket kvartal med online salg som drog inn 23,1% og er for øyeblikket opp med 2,8% fra i fjor på full prissalg, sammen med et forventet nettoresultat før skatt på £ 365 millioner, som er £ 65 millioner som spådd i september.

Da Next fortsetter å trekke i salget og fortsetter å få styrke, presser selskapet også på at nettodebiteringstallet ved årsslutt skal reduseres med £ 487 millioner i år. Som vil etterlate en utestående debetbalanse på £ 625 millioner.

Som bekreftelse på den nye vaksinen sammen med foten gjennom Next-butikkene, vil Q4-resultatene produseres 5. januar som vil vise selskapets resultater gjennom hele dette utfordrende året..

Men Next har mye potensial for å være en av FTSE 100-toppartisterne og er satt til å ha en blomstrende 2021 og utover.

8. Tesco PLC (LON: TSCO)

tesco aksjekursdiagram

2020 har vært et år for supermarkeder og viktige butikker over hele verden, da koronaviruspandemien beslagla ikke-viktige butikker og alle andre næringer for å stenge eller operere i mye mindre skala.

For det første, hvilket år for merkevaren Tesco, har supermarkedsselskapet hatt et sterkt år, for å si det mildt med salg, og har til og med sett sin online shopping øke med 90% i de nasjonale lockdown-periodene.

Det vellykkede supermarkedmerket har blitt testet enormt med pandemien, men har klart å utmerke seg. Med å ansette midlertidige ansatte for å begynne å gå inn i den første nasjonale lockdownen, for å beholde og gjøre over 16.000 ansatte faste ansatte som legger til det voksende supermarkedsselskapet.

Som rapportene viser økte også Tescos salg av mat på nettet, og innen selskapets første halvårsrapport viste det at det økte med nesten dobbelt.

TSCO opplevde en økning på 7% fra begynnelsen av året til første halvårsresultat endte i august med et salg på 26,7 milliarder pund, og innen Storbritannia alene rapporterte Tesco at matvaresalget økte med 9%.

Selv om selskapet takler det godt, har merkevaren fortsatt måttet avsette midler og har hatt store kostnader å betale ut for å tilpasse seg de nye Covid-19 sikkerhetstiltakene i alle butikker over hele Storbritannia..

Den nylig utnevnte konsernsjefen, Ken Murphy, tok for seg tankene i en uttalelse med råd om at salget av Halloween-varer utførte ‘sterkt’ og håper at kundene er like positive rundt den kommende juletiden, noe som vil se selskapets salg drevet enda lenger.

I tillegg til det brølende salget, har TSCO også avsluttet prosessen med å selge sine thailandske og malaysiske virksomheter, som angivelig er merket til salgsverdi på rundt 10,6 milliarder pund..

På baksiden av å selge merkets asiatiske tilstedeværelse, har selskapet kunngjort at £ 5 milliarder av nettoverdien skal sendes til aksjonærene via et spesielt utbytte. Og ytterligere 2,5 milliarder pund ble lagt til Tesco PLC pensjonsordning.

Analytikere deler positive utsikter for Tescos aksjekurs for 2021 med en medianpris på 276p der den for øyeblikket ligger på 226,30p. Noe som gjør dette supermarkedslageret til et godt kjøp frem til 2021.

9. Aviva Plc (LON: AV)

aviva aksjekursdiagram

Aviva, Storbritannias topp 1 forsikringsselskap, kommer inn på topp 10-listen for aksjer i Storbritannia å kjøpe i 2021.

Selv om Aviva har hatt sine utfordringer i år som de fleste forsikringsselskaper, har forsikringsselskapet gjort gode grunner og har gjort noen nye positive endringer også i år, inkludert å utnevne en ny administrerende direktør, Amanda Blanc..

I tillegg til å presentere en ny strategi for selskapet, var også en stor del salget av Aviva Singapore og Aviva Vita i Italia for £ 2 milliarder, som har som mål å ‘forenkle’ Avivas portefølje som anbefalt av Blanc.

I følge den positive utsiktene for selskapet i 2020, heter det i den siste rapporten at styret har erklært at det skal utbetales et midlertidig utbytte på 7 p per aksje i januar 2021, og at styret forventer å levere en 14 p per aksje, som er underlagt overresultatene og en beslutning som ble tatt i mars 2021.

På grunn av de positive utsiktene for forsikringsselskapene for 2020 med sitt økende overskudd som har gjort det mulig for utbyttet å være 7 p per aksje og potensielt øke, er dette det som skiller seg ut for denne britiske aksjen å være en del av i 2021.

10. Persimmon Plc (LON: PSN)

persimmon aksjekursdiagram

Selv om ingenting er sikkert frem mot 2021, er eiendomsmarkedet en bransje som har gjort det glimrende i 2020 med tanke på alle utfordringene i år har medført. Og spesielt en vei i dag i bransjen er buy-to-let-investeringer som nå tilsynelatende er i høy etterspørsel.

Med en markedsverdi på 8,24 milliarder pund hadde Persimmon en utmerket start i første halvår, og viser nesten 49% i forhold til året før, og vil nå et strålende totalresultat for 2020.

Etter myndighetens kunngjøring om frimerkeavgift, har det bedt mange om å presse videre for å komme seg opp på eiendomstigen. Å se nåværende huseiere endre sitt gamle boareal til et nytt boareal, hopper FTB på eiendomstigen og til slutt for nylig har det sett en bølge for investorer å være en del av blandingen med å kjøpe kjøp og utleie eiendommer.

Selv om boligkjøpsprosessen stoppet i låseperioder, har Persimmon rapportert at dette ikke har bulket firmaets samlede resultater, om noe, har det blitt presset videre.

I andre halvdel av året rapporterte de britiske hjemmearbeiderne at de har en terminbestilling på rundt 2,5 milliarder pund, noe som er en økning på 21% fra i fjor og for øyeblikket er “solgt opp” i år.

Den tidligere konsernsjefen, Dave Jenkinson, uttalte i den sist publiserte rapporten etter selskapets suksessrike år, adresserte Jenkinson nytt utbytte til aksjonærene.

“Vi er glade for å kunngjøre at styret foreslår et beskjedent midlertidig utbytte på 40p per aksje. Ytterligere utbytteutbetalinger i år vil være under nøye gjennomgang. ”

Dean Finch, den nye konsernsjefen for Persimmon, har nylig delt sine uttalelser om selskapets årlige ytelse.

I uttalelsen sa Finch til at Persimmon “presterer robust” til tross for Covid-19-utfordringene og er på vei for å levere “et godt resultat” for 2020.

Persimmon er uten tvil en sterk markedsleder og en markedsleder som er på vei til ikke bare å avslutte dette året på et høyt nivå, men er satt til ytterligere suksess i 2021 og utover.

Etter å ha vist sterke økonomiske resultater og fortsette å opprettholde en slik styrke det nye året sammen med å bygge andre veier innen merkevaren, inkludert kundeservice, er Persimmon på vei til å bli uten tvil det beste britiske boligselskapet i Storbritannia..

Hvordan investere i britiske aksjer?

Nå har vi etablert noen av Storbritannias 10 beste aksjer i 2020 og aksjer som skal være en del av å gå inn i 2021, nå er det på tide å se hvordan du kan bli en del av den britiske aksjebehandlingen.

Før du begynner på investeringen, er det viktig at du vet at ingenting er garantert når du investerer pengene dine. Det er derfor det er lurt å gjennomføre og utføre så mye forskning som mulig på alle områder der du tenker å plassere pengene dine.

Du kan starte handelsreiser fra hjemmet ditt med all hjelp og veiledning innen fingertuppene.

For det første, for å handle i britiske aksjer, må du opprette en handelskonto og finne en megler som passer deg.

Det er mange online handelsplattformer tilgjengelig for deg å utforske på nettet, men det er best å velge med omhu og sørge for at plattformen du velger har de nødvendige lisensene sammen med meglerlisenser.

eToro, verdens ledende sosiale og handelsplattform tilbyr alt på din fritid. Den elektroniske handelsplattformen gjør din start på aksjehandel enkel, stressfri, effektiv og rask.

Åpne din eToro-konto kan gjøres i løpet av få minutter, sammen med å åpne en meglerkonto, som anbefales å holde pengene dine atskilt fra dine daglige kontoer.

Etter at du har åpnet kontoen din og valgt en megler som passer for dine behov, er det siste poenget å sette inn penger for å starte reisen din.

Det er ingen tidsbegrensning, du kan ta så lang tid og utføre så mye forskning du trenger før du investerer pengene dine i noe, da det alltid er lurt å vite hva du går inn på.

Inkludert i alle fordelene som eToro har å tilby inkludert 0% provisjon, tilgang til alle de ledende toppaksjene og mer, eToro tilbyr også handelsutdannelse slik at du kan forstå og starte reisen din til aksjehandel.

Uten oppstartkostnader, kan du bare registrere deg gratis for å oppleve førstehånds for å se hvordan en handelskonto ser ut og fungerer, så når det gjelder den virkelige avtalen, vil du føle deg mer trygg på hvordan du handler.

Enten du er nybegynner på lager eller nybegynner å investere, kan du lære alle triks i handelen gjennom denne enkle, rett frem, moderne plattformen.

eToro – Kjøp de beste britiske aksjene i 2021 med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Tast Psalver

Det er mange muligheter for å investere i det britiske aksjemarkedet i 2021, men det som har blitt klart i år er at det er verdt å se på de 10 beste britiske aksjene. Nedenfor er de viktigste nøkkelpunktene for aksjer i Storbritannia i 2021.

Hvis du husker noe fra de beste britiske aksjene i 2021 for å investere, gjør det til disse viktige punktene.

 • Rightmove og BP topp vår liste over beste aksjer i Storbritannia for 2021
 • Før du investerer, må du alltid utføre ytterligere undersøkelser av de valgte aksjene dine.
 • Investering og kjøp i aksjer har ingen garantier med risikofaktorer involvert.
 • Invester innenfor dine økonomiske midler.
 • Og til slutt er det lurt å sørge for at du er 100% komfortabel med den valgte investeringen, spesielt hvis du ønsker å investere på lang sikt.

Vi håper listen over de 10 beste britiske aksjene å investere i 2021 har vært nyttig.

Merk: Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Verdien av investeringene kan både gå ned og opp. Eventuelle meninger, nyheter, undersøkelser, analyser, priser eller annen informasjon på dette nettstedet er gitt som generell markedskommentar, og utgjør ikke investeringsrådgivning. Trading Education er ikke ansvarlig for tap som skyldes investeringer basert på anbefaling, prognose eller annen gitt informasjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me