Topp 7 vekstaksjer å investere i 2021

Beste vekstaksjer å vurdere å investere i 2021

Vekstaksjer har en tendens til å overgå det samlede markedet på grunn av deres fremtidige potensial.

Ønsker du å starte aksjereisen din i 2021? Er du et skritt foran og ser på de beste vekstaksjene å investere i 2021? Vi har alt dekket for deg med 7 beste vekstaksjer å investere i 2021.

Ettersom 2021 nærmer seg stadig etter et utfordrende og vanskelig år for mange av oss på grunn av COVID-19-pandemien, var til og med finansmarkedet ikke noe unntak, men det har gått bra.

I lys av de siste nyhetene om at det nå er en vaksine, er aksjemarkedet ivrig klar til å komme tilbake til den økende topptoppen det alltid er vant til år inn, år ut. Noe som gjør det bra å være et skritt foran og se på hvilke vekstaksjer som er på toppen og vil se sterkt ut å kjøpe i 2021.

Fra de beste aksjene i Storbritannia til å investere i internasjonale aksjer som vil vokse og gjøre det bra i 2021, er det mange mengder vekstaksjer å bli involvert i for det kommende året. Vi vil gi deg all den innsiktinformasjonen du trenger når vi fortsetter.

Tips: Få forskningen tidlig på hvilke aksjer du skal investere i når vi går videre inn i et nytt år, kan potensielt være den største avkastningen for deg!

For alle de ubesvarte spørsmålene som høres ut i tankene dine om – “Hvilke aksjer skal jeg investere i 2021? Hva er de beste vekstaksjene å investere i 2021? Hvordan finner jeg ut hvilke aksjer som er best å investere i 2021? ”

Det er ikke nødvendig å stille spørsmål ved ytterligere.

Topp 7 vekstaksjer å investere i 2021

La oss se på 7 vekstaksjer som er verdt å investere i 2021:

1. Amazon (NASDAQ: AMZN)

2. Tesla (NASDAQ: TSLA)

3. Netflix (NASDAQ: NFLX)

4. Microsoft (NASDAQ: MSFT)

5. Pinterest (NYSE: PINS)

6. PayPal (NASDAQ: PYPL)

7. Disney (NYSE: DIS)

Du kan kjøpe alle disse toppaksjonene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

Ny på aksjer? Vi har dekket svaret på spørsmålet ditt også!

Hva er et vekstlager?

Hvis du er ny på å investere i aksjer, vil du selvsagt selvfølgelig ønske å få en nedbrytning og vite nøyaktig hva en vekstaksje faktisk er og hvordan vekstaksjer fungerer..

En vekstaksjon i enkle termer er i utgangspunktet et selskap innen ethvert felt som forventes å vokse i en mye raskere og større hastighet enn andre aksjer..

Du vil oppdage at vekstaksjer eller selskaper, for eksempel, Adobe Inc vil investere inntektene tilbake i virksomheten for å få den til å vokse enda større. Dette er hvordan selskaper vokser i større skala.

Og det er den klare definisjonen av hva en vekstbeholdning egentlig er.

Et annet godt og godt eksempel er et selskap som alle kjenner, Amazon. Nå er Amazon et av de største, største selskapene i verden, og innen 2020 ble Amazon kåret til et av de tre beste selskapene for markedsverdi.

Markedsverdi (markedsverdi): Markedsverdi betyr ganske enkelt den totale markedsverdien av selskapets aksjer på markedet. Det er en god måte for investorer når de ønsker å investere for å se selskapets størrelse, som vil praktisere for å gjøre deres valg med risikofaktorene av å investere i aksjene..

Så for investorens øye viser dette at selskapet det er snakk om er et godt selskap å investere i, ettersom det har vist stor kraft og styrke i veksten, og det er det som gjør det attraktivt for investorer som ønsker å være en del av vekst.

Som nevnt ovenfor kan ethvert selskap i en sektor bli en vekstaksjon, men det er vanligvis selskapene som tilbyr noe nytt, annerledes og unikt som fanger blikket til enkeltpersoner som praktikant får dem til å investere, og det utvikler seg derfra..

Men som du kanskje vet, hvis du er interessert i aksjeinvestering eller hvis du bare begynner i aksjer og gjør undersøkelser, vær oppmerksom da vekstaksjer er forskjellige fra verdipapirer når du ønsker å investere i.

Verdipapirer

Verdiaksjer er selskaper som handler under det selskapet faktisk er virkelig verdt, noe som faktisk betyr at avkastningen kan bli høyere. Verdiaksjer sammenlignet med vekstaksjer anses å være en lavere risiko og har mindre volatilitet knyttet til seg.

Hvis du er en investor eller er en nybegynner av å investere og kanskje ikke ønsker å ta større risiko i begynnelsen, vil aksjene være bedre egnet for deg til dagen kommer til at du er klar for det nye eventyret i vekstaksjer.

Vekstaksjer er ideelle for deg som investor som er ute etter langsiktige investeringer i et selskap som søker stor vekst over år. Men når det er blitt sagt som med noe i livet, jo større organisasjon er jo større muligheter for risiko det vil ta med seg, og det er grunnen til at det å investere i vekstaksjer er mer risikabelt og ustabilt i forhold til verdipapirer..

Når det gjelder å investere i vekstaksjer bare fordi de er rettet mot å vokse og bli større, betyr ikke nødvendigvis at du må investere med store kontantbeløp. Som tidligere nevnt kan risikoen og volatiliteten i vekstaksjer potensielt se at du mister investeringen din uansett hva investeringsbeløpet ditt er, alt kan gå tapt raskt.

Når det er sagt, hvis du investerer klokt og med spenningen og adrenalinet ved å være en del av slik investering, er det som driver deg, så er vekstaksjer noe for deg!

7 beste vekstaksjer å investere i 2021

Uten videre forståelse er det på tide å hoppe inn for å se hvilke vekstaksjer som er verdt å eie i 2021.

1. Amazon (AMZN)

Amazon er et av de tre største selskapene i verden og utvider seg fortsatt for ytterligere storhet, noe som trekker inn investorer fra hele verden for å investere i dette globale smashet av et selskap..

Ikke bare dominerer Amazon med deres online shoppingområde, som angivelig tjente svimlende 163 milliarder dollar fra juni 2019 til 2020 bare fra produktsalg. Det har fulgt videre og har blitt rapportert at Amazon genererte et samlet nettoresultat på nesten 96,15 milliarder dollar amerikanske dollar i tredje kvartal 2020, med mesteparten av inntektene fra deres online shoppingmarked. Når Black Friday og Cyber ​​Monday kommer opp, anslås det at det kommer til å skyte salget i været enda mer sammen med effektene som COVID-19 har påført oss og gjør online shopping til den eneste veien fremover i låseperioder.

Med online shopping som legger vei for fremtiden, har Amazon allerede arkivert og fortsetter å etablere seg som verdige ledere i e-handelsindustrien..

Amazon får bokstavelig talt hendene på nesten alt. Som nevnt ovenfor er online shoppingmarkedet en dominerende virksomhet, men Amazon er også sterkt involvert og rapporteres å være den største deltakeren i cloud computing-markedet, som har enorm vekst knyttet til bransjen.

Skyteknologi er hjemmet til de fleste teknologiene vi har, og som de fleste av oss bruker daglig, som er inkludert i disse tekniske gadgets er e-post, streaming, sosiale medier og mye mer. Med Amazon som en stor del av dette, vil det sikkert dra nytte av bransjens vekst.

For et e-handelsfirma som først startet reisen som en online bokhandler som ble lansert i 1994, har Amazon siden blitt en av e-handelsgigantene i verden.

Amazon er et stort potensielt vekstaksjon å investere i 2021.

Har du vurdert å kjøpe Amazon lager?

2. Tesla (NASDAQ: TSLA)

Når vi går videre i livet, utvikler alt annet seg og går videre med oss, inkludert teknologi, og det gjør også bilindustrien, og derfor kommer Telsa inn som en god vekstaksje for å investere i 2021.

Nyheten sprer seg at snart vil elektriske biler være de eneste kjøretøyene som selges innen 2040, som Telsa drevet av administrerende direktør Elon Musk har en rask økning i salget, noe som har blitt kraftig forsterket av det faktum at kjøretøyene har nullutslipp..

Med salget kommer inntekten og fra inntekten kommer fortjenesten og veksten. Med sin femte kvartalsrapport som viser lønnsomhet, har Telsa fått aksept i S&P 500 på grunn av selskapets raske vekst som har blåst over spådommene som analytikerne spår.

I den siste kvartalsrapporten ble det rapportert at bilselskapet hadde $ 397 millioner kredittomsetning som har overstreket dets spådommer..

Elon Musk har bekreftet planene om at han er på vei til å utvide Telsa-merket med byggingen av det tredje produksjonsanlegget i Tyskland som for øyeblikket er i gang, og Musk råder at han vil lede opp til å skape og bygge 20 millioner elektriske biler per år over de neste 10 årene.

Imidlertid, med så rask opptrapping og vekst for flere, er Tesla oppe mot konkurrentene som har anerkjent rykte innen bilindustrien og også søker ytterligere stor suksess, som Ford Motors (F), Volkswagen Group (VWAGY) og BMW ( BMWYY) for å nevne noen. Med de pågående planene til et tredje produksjonsfirma på tysk territorium er Tesla opp mot noen av verdens beste som vil se og vise hvordan Telsa vil sammenligne seg mot noen av de største navnene.

Det er ikke rart at investorer skinner på Tesla, da det regnes som en topp vekstaksje å vurdere og å holde øye med når vi ser fremover..

Vil du vurdere å kjøpe Tesla lager?

3. Netflix (NFLX)

Vi tviler på at noen vil bli overrasket over å se Netflix har kommet seg inn på listen. Streaming-underholdningstjenesten som har strømmet seg inn i de fleste husholdninger over hele verden, er klar til å fortsette å akselerere gjennom 2021.

Netflix, et selskap som startet i 1977 som en DVD-postutleietjeneste og angivelig var årsaken til at Blockbuster gikk ut av drift, har presset seg inn i online streaming i dag. Med over 195 millioner rapporterte abonnenter fra kvartalsrapporten for 2020, gjør strømmeselskapet til topp 3 for flest abonnenter med USA som har flest abonnenter oppført i et land med i underkant av 75 millioner.

Med flere konkurrenter som blandet seg som Disney +, Amazon Prime Video, HBO max, Apple TV og mer, klarte Netflix fremdeles å øke i forhold til årets inntjening, siden salget fra septemberkvartalet steg opp til 23% med Netflix tjener 18%.

Netflix søker alltid å presse sine grenser, for eksempel ved å tilby sine ‘Netflix Original’ tilpasninger som vil bidra til å øke veksten og tilby deres unike egenskaper, da konkurrenter vil presse på for å komme stadig nærmere suksess.

Et godt eksempel Disney + som er nye på streaming-scenen, men er et stort, veletablert merke innen seg selv med tilknytning til forskjellige andre bransjer, er en konkurrent som ikke skal tas lett på.

Er Netflix aksje verdt å investere i 2021?

Selv om Netflix kan slutte under predikasjonen på slutten av året, er Netflix fremdeles en vekstaksjon som har mye økonomisk potensial fram mot 2021. Med sine årlige tall og det er en pipeline av Netflix Original-tilpasninger denne imponerende streaming tycoon er en å kjøpe i 2021.

Klar til å kjøpe Netflix lager?

neetflix aksjehandel

4. Microsoft (MSFT)

Bill Gates og Paul Allens gigantiske programvareoppretting Microsoft, er et solid grunnlag som en vekstaksjon i 2021.

Det masterminded selskapet som ga oss Windows-driftstjenesten har utviklet seg og utvidet seg til forskjellige veier gjennom år, inkludert videospill, internettjenester, serverprogramvare, PC-maskinvare og mer, og er fremdeles ledende.

På grunn av den utbredte koronaviruspandemien har Microsoft hatt stort utbytte av en økning i salget på grunn av at hjemmefra implikasjoner blir plassert over hele kloden, og har sett en økning i forskjellige produkter fra Microsoft PC-er til Windows-tjenesten som gjør det mulig for folk å jobbe og lære hjemmefra.

Med tanke på det ovennevnte var Microsoft opp med 12% i forhold til året før fra septemberrapporten, og med forventningene som ledet gjennom festperioden, vil selskapet øke ytterligere med Microsoft som forventer å generere $ 39,95 millioner i salg innen utgangen. av siste kvartal.

Fakta: I 2019 slo Microsoft Amazon for å vinne en stor amerikansk cloud computing-kontrakt, Joint Enterprise Defense Infrastructure (JEDI), som er verdt $ 10 milliarder dollar over en tiårsperiode.

Microsofts hovedkonkurrent Apple følger etter, men mellom de to gigantene har Microsoft mest makt og er ledende innen programvareindustrien.

Med fjernarbeid og læring på vei opp og vil bli gjort permanente tilpasninger til den nye normale virkeligheten, gjør Microsoft mer enn noen gang en klar vekstaksjon å kjøpe i 2021.

Har du vurdert å kjøpe Microsoft lager?

5. Pinterest (PINS)

I en verden der sosiale medier flushes med alle generasjoner, er Pinterest (PINS) en plattform for sosiale medier som fremdeles er en sterk konkurrent.

Hva er Pinterest?

For de som kanskje ikke er klar over, er Pinterest en sosial medieplattform som har designet seg inn i den moderne virkeligheten. Du kan lage dine egne visuelle stemningstavler på alle design du vil hjelpe deg med å inspirere deg med endeløse ideer og prosjekter.

Pinterest lar deg også kjøpe produkter via mediesiden og har nylig lansert nye funksjoner som gjør at du kan handle direkte de siste pinnene (elementene som vises på bildet) sammen med råd om tilgjengeligheten på lager, og til slutt kan du handle forskjellige forhandlere for det valgte produktet.

I motsetning til andre sosiale medieplattformer, er Pinterest mer på den kreative siden i motsetning til andre plattformer som starter med den intensjonen, men som kan lede andre steder, dvs. (interaktiv), og det er det som gjør den sosiale plattformen unik og en investering å holde tak i lenge løpe.

Pinterest-inntektene økte faktisk med gode 58,2% i tredje kvartal som endte i september 2020, noe som ga tallet $ 442,62 millioner i fjor, ikke dårlig for en sosial medieplattform, ikke sant?

Når vi går inn i den siste måneden av året, som alltid er en aktiv tid på året for oss alle av mange grunner, blir det spådd av analytikere at selskapets inntekter forventes å ha en stor økning på potensielt opptil 60,5%.

Den sosiale medieplattformen er en av vekstaksjene i 2021 å være en del av.

6. PayPal (PYPL)

PayPal er verdens største digitale plattform som tilbyr tjenester for pengeoverføring.

Det kunne ikke være en bedre introduksjon for dette raskt voksende selskapet som overgår mange barrierer.

PYPL har slått bakken så å si de siste 10 årene, med sin enorme inntjening og den imponerende 99 inntjeningen per aksje (EPS) fortsetter å vise en sterk salgsvekst. I år siktes spådommer fra analytikere som er kastet mot en vekst på 28% fra år til år, men når verden blir mer digital for dagen, virker det ikke så umulig for det gigantiske selskapet, ikke sant?

Sammen med årets spådommer har PayPal også en annen høy prognose for neste år, og det er derfor PYPL gjør listen over en av de 7 beste å investere i 2021.

Konkurrenter som Apple Pay (AAPL), Alfabetet (GOOGL) og Amazon Payments (AMZN) og mer følger alle bak styrken som PayPal viser.

PayPal-inntjeningen rapporterte at den hadde 361 millioner aktive kontoer som ble kunngjort i den siste kvartalsrapporten.

Ettersom utviklingen i den digitale verden fortsetter å utvikle seg, er det derfor du ikke må gå glipp av å kjøpe PayPal i 2021.

Klar til å kjøpe PayPal lager?

7. Disney (DIS)

En dag gikk Disneys drømmer i oppfyllelse, og oppfylles fortsatt og utvikler seg til streaming med Disney +, som har vist seg å være en frelser for organisasjonen..

Fremviser de klassiske originalene som Snow White, Beauty and The Beast og mange flere. Underholdningskraftverket har også inngått samarbeid med andre store navn, inkludert Pixar, Marvel og National Geographic, for å lokke flere abonnenter.

Disney som har Disney temaparker i Paris, Hong Kong, Shanghai, Tokyo, California og det mest beryktede Florida, har dessverre måttet stenge dørene sine og for noen nylig startet gjenåpning, men har strenge begrensninger på grunn av koronaviruspandemien, som er et stort tap for Disney-organisasjonen. For ikke å nevne på toppen av temaparkene, stopp i kommende filmproduksjoner, cruise hold ups og nedleggelser i butikkene har rammet Disney hardt.

I det minste har Disney vokst en vei i år med Disney+.

I år har mange lagernivåer falt, inkludert for Disney. Men for Disney + vokser den fortsatt og har faktisk vokst mye siden mars 2020, med 73,7 millioner abonnenter som ble lagt til nettverket innen utgangen av septemberkvartalet..

Uunngåelig når verden begynner å operere litt normalt, tar Disney ikke tid for kraftverket å komme tilbake til toppen.

Disney har nylig også kunngjort at de går gjennom en større rekonstruksjon som så at gigantiske merkevareandeler økte med 3%.

Det som gjør det å gå inn i 2021 er den mest passende tiden å komme ombord.

Har du vurdert å kjøpe Disney lager?

Hvordan investere i de beste vekstbeholdningene?

Nå har vi dekket syv av de beste vekstaksjene å investere i for 2021, det er lurt å huske på at det også er mange flere vekstaksjer å hengi seg til.

For en liste over ytterligere aksjer som er satt til å ta 2021 med storm, les 15 Aksjer for å eksplodere i 2021.

Hvis du føler deg trygg på at du er klar til å begynne å investere i de beste vekstaksjene, og du nå søker etter den ideelle megleren, sjekk ut eToro.

eToro er en pålitelig flerplattform som har blitt utrolig populær blant investorer over hele verden og til og med ser økningen i amerikanske investorer som kommer om bord. eToro har de beste og beste vekstaksjonene klare til din fritid for å starte reisen din til aksjeinvestering, sammen med mye mer for deg.

Hvis du er en nybegynner som nettopp har startet i aksjer, eller hvis du er en erfaren investor, kan du bruke denne brukervennlige plattformen for å lære, sammenligne handelspriser og begynne å handle i hvilken gate du ønsker.

En mild påminnelse om alltid å huske er at veksten i aksjekursene kan endres på kort tid. Hvis et selskaps tilbud og etterspørsel er høyt, vil aksjekursen endre seg like raskt.

Og det siste rådet er å huske det ingenting er garantert ved å investere i aksjer vet om det er vekst eller verdipapirer du investerer i.

Uansett hvilken rute du har valgt, er det alltid verdt å dykke ned i mye forskning og se på å lage en risikostyringsstrategi slik at du alltid planlegger fremover for plan B.

eToro – Topp aksjemegler, kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Bunnlinjen

Viktige punkter for å ta bort de største vekstaksjene for å investere i 2021:

  • En vekstaksje er en andel i et selskap som forventes å vokse raskere enn gjennomsnittlig vekst.
  • De sju beste vekstaksjene er ideelle vekstaksjer å se i 2021.
  • Amazon og Microsoft aksjer topper listen vår over de beste vekstaksjonene å investere i 2021.
  • Bortsett fra de syv toppaktørene som er nevnt ovenfor, vær oppmerksom på at det er mange flere vekstaksjer du kan investere i nasjonalt og internasjonalt.
  • Hvis du ikke har hørt om et bestemt selskap som har blitt kalt et selskap å se på, må du alltid gjøre vår egen forskning før du investerer i med en gang. Husk at nye selskaper presser og tar seg til toppen hver dag.
  • Du kan kjøpe inn alle vekstaksjer du ønsker eToro.

Vi håper listen vår over de beste 7 vekstaksjene å investere i 2021 har vært nyttig.

Ansvarsfraskrivelse: Aksjer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare. Du bør nøye vurdere investeringsmålene og risikovilligheten før du tar en beslutning om å kjøpe aksjer. Viktigst, ikke invester penger du ikke har råd til å tape.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me