Topp 9 aksjer satt til å gjøre deg rik

Leter du etter de beste aksjene å kjøpe? Denne guiden teller ned de 9 beste aksjene som kan gi deg en formue i 2021 og viser deg hvordan du velger disse toppaksjene.

Hvis du er ny i å investere og ønsker å fastslå hvilke aksjer på markedet som skal gi deg god avkastning, så ta en titt da vi har omtalt 9 aksjer som ønsker å arkivere målet ditt om å bli rik fra å investere klokt i de riktige voksende aksjene..

Topp 9 beste aksjer som gjør deg rik

Her er en rask oversikt over våre 9 beste aksjer som kan gjøre deg til en formue i 2021:

  1. Pinterest
  2. ETSY
  3. Bjørnebær
  4. Torget
  5. Adobe
  6. PayPal
  7. Intuitiv kirurgisk
  8. Facebook
  9. Cresco Labs

Du kan kjøpe alle disse toppaksjonene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

De 9 valgte aksjene skryter av mange positive og sterke attributter som gjør disse aksjene til å, hvis ikke investere i, absolutt holde dem på radaren din for å se på å investere i når vi leder lenger inn i året. La oss se nærmere på hvordan disse aksjene har utført og hva de ser ut til å tilby deg i fremtiden, ettersom disse aksjene ser ut til å levere over lengre periode..

Beste aksjer å kjøpe for å gjøre deg rik

For investorer er målet å finne at visse aksjer eller flere aksjer som kan se ut til å gjøre deg rik. Leter du etter et bestemt selskap som skal etablere det neste ‘mirakel-vidunder’ innen et hvilket som helst felt som den neste etterspurte Covid-19-vaksinen eller selskapet som gir den beste cannabis på markedet.

På sin side fører disse etterspurte aksjene til å holde seg på lang sikt, ettersom de ser ut til å levere eksepsjonell vekst gjennom årene. Dette er hva mange investorer håper å finne, og ja, denne drømmen er mer enn oppnåelig.

Hvis du er nybegynner i å investere og er på jakt etter å finne slike aksjer som kan gjøre deg velstående, kan du allerede ha ideer om hvilke aksjer som har et stort potensial. Imidlertid anbefales det å utføre ytterligere undersøkelser om grunnleggende grunnlag for forskjellige aksjer, da du vil kunne se et større bilde av aksjene, inkludert tidligere, siste ytelse og hva som ser frem til visse aksjer av interesse..

Året 2020 lærte mange leksjoner for investorer, noe som etterlot mange ganske mer forsiktige med vekstaksjer på grunn av at mange hadde en turbulent steinete vei på grunn av den globale pandemien, som igjen lot investorer enten holde seg til store aksjevekstaksjer (som har stor vekst potensial med mindre volatilitet) eller til og med ønsker å investere i utbytteaksjer (anses å være tryggere investeringer).

Når det er sagt, gir vekstaksjer, selv om de alle har sine egne risikoelementer, fantastiske vekstutsikter som kan føre til stor suksess, suksess som kan gjennomføre mange år og gjøre deg veldig velstående hvis du ønsker å holde disse investeringene på lang sikt. sammen med due diligence.

Hvordan velge de beste aksjene som kan se ut til å gjøre deg rik

Når du ønsker å investere i aksjer, er det mange faktorer du må vurdere før du hopper rett inn i å kjøpe aksjer.

først, ta deg tid til å gjøre leksene dine på aksjer av interesse er ditt utgangspunkt, og deretter se på å utvide horisonten din og se på flere aksjer om hva de kan tilby deg når du har forstått og har bedre forståelse for å evaluere en aksje.

Dette er det viktigste og viktigste trinnet når du begynner eller går gjennom handelsreiser. Å se på grunnlagene til hver aksje, inkludert dens fremtidige potensiale, er nøkkelen når du søker å finne god verdi i en hvilken som helst aksje, spesielt mer hvis du ønsker å holde tak i en aksje på lang sikt når du søker å gi høy avkastning..

Som kort sagt, inkluderer selskapets grunnleggende å se på ulike verdsettelsesberegninger som et selskaps P / E-forhold, da dette vil hjelpe deg å se hvor godt en aksjekurs gjør i forhold til selskapets inntjening, som denne verdistrategien er en som er mye sett på av investorer når de ser på de beste aksjene for å gi rikdom.

for det andre, ta hensyn til hvor mye gjeld et selskap er i. Å se på selskapets gjeldsgrad er et annet sentralt element å ta i betraktning. Hvis en aksje har høy gjeld i forhold til egenkapitalen, har denne aksjen høy risiko og kan ende opp med å bli kostbar.

Å se på selskapets aksjekurs gir også en indikasjon på hvor godt en aksje presterer. Hvis aksjens aksjekurs er i betydelig økning, er dette en klar indikasjon på at selskapet i de fleste tilfeller tilbyr vekst- og inntjeningspotensial..

Når du har studert aksjens viktigste økonomiske elementer, er det lurt å se på hva aksjen sikter mot i forhold til fremtidig progresjon med selskapets fremadrettede strategier og vekstplaner..

Å ta alle disse faktorene i betraktning, er nøkkelelementer når vi skal finne ut om en aksje er på vei oppover. Når du leter spesielt etter aksjer som ser ut til å gjøre deg rik, er det lurt å se på det større bildet.

Se på markedet og hvordan det fungerer, er det aksjer på markedet som tilbyr tjenester i forskjellige bransjer som er i ferd med å blomstre, som en aksje som har laget denne listen, BlackBerry Inc. Denne aksjen er knyttet til bilindustrien til hvilke elbiler som ønsker å dominere veiene de neste 20 årene og mer sammen med andre veier.

Når det er sagt, la oss ta en titt på 9 aksjer på denne listen. Disse valgte aksjene har sterke grunnleggende forhold for å kunne fortsette suksesshistoriene eller etablere ytterligere vekstsuksess, ettersom de enten har tilpasset seg godt eller var smart posisjonert i løpet av dette utfordrende året og ser ut som vi leder inn i de kommende årene, sitter pent i en god posisjon.

Derfor har vi satt sammen en liste over de beste aksjene som kan gjøre deg til en forutne de neste årene.

1. Pinterest

Underdog sosiale medieplattform Pinterest Inc er en aksje som ikke bare er unik i forhold til andre sosiale medieplattformer, men med sin unike karakter viser seg å være en sosial mediebeholdning som du bør se etter å investere i. Individer strømmer til dette nettstedet for å bli unik , kreative og rimelige stiler, design og inspirasjon sammen med mye mer.

I løpet av 2020 har denne sosiale medier aksjen utmerket seg når enkeltpersoner ser etter fremtidsrettet mote og kreativ inspirasjon når de handler etter de nyeste trendene, noe som ble bekreftet at plattformen hadde over 400 millioner aktive brukere per august 2020. Den amerikanske bildetjenesten selskapet tillater enkeltpersoner å søke og “feste” favorittdesignene sine til forskjellige stemningstavler eller mer kjent som “pinboards”, sammen med å kunne kjøpe de valgte designene.

I forhold til andre sosiale medieplattformer blir PINS sett på som en morsommere, positiv, kreativ plattform som du også har tilgang til GIFS og videoer å glede seg over..

Denne aksjen har vokst godt siden den ble grunnlagt i slutten av 2009, siden den har gjort seg kjent i sosiale medier og har blitt et stort selskap med en markedsverdi som holder seg oppdatert på 50,66 milliarder dollar..

De siste dagene har det sosiale medieserviceselskapet gitt ut sitt siste resultat for fjerde kvartal i 2020 og helåret, og gutten skuffet ikke denne aksjen.

Selskapet rapporterte en omsetningsvekst på 4. kvartal på 76% i forhold til året til 706 millioner dollar, og inntektene i 2020 økte nesten 50% året før til en total omsetning på 1.693 millioner dollar. På bakgrunn av slike inntekter bekreftet selskapet at det fikk over 100 millioner aktive brukere innen 2020, det beste året i Pinterest historie til dags dato for å ønske nye brukere velkommen, som økte globale månedlige aktive brukere da det nådde 459 millioner, en vekst på 37% år etter år.

Avslutningsvis i rapporten bekreftet administrerende direktør Ben Silbermann og finansdirektør Todd Morgenfeld begge at dette året hadde vært en fantastisk suksess for selskapet sammen med å bekrefte selskapets fremtidige vekstplaner da de ser ut til å fortsette aksjens suksess.

“Q4 begrenset et bemerkelsesverdig vekstår for Pinterest. Fortsatt produktinnovasjon, utførelse og en tidligere og lengre høytid hjalp oss med å levere 76% omsetningsvekst i forhold til året, ”sa Todd Morgenfeld, CFO i Pinterest.

Mens administrerende direktør Ben Silbermann uttalte: “Når vi ser på fremtiden, vil fokuset vårt fortsette å levere mer inspirerende og omsettelig innhold og hjelpe annonsører til å innse verdien og positiviteten til plattformen vår.”

Etter fremtidsutsiktene for denne aksjen er selskapets strategiske planprioriteringer for 2021 på Pinner-opplevelsen, annonsørens suksess og shoppingvei som selskapet vil se på å investere i når de ser ut til å øke antall ansatte ytterligere sammen med å fortsette å støtte og vokse langsiktig vekst.

I forhold til februar 2020 har PINS-aksjekursen nesten vokst tre ganger så mye som den i dag ligger på $ 80,44 i forhold til $ 25,20 denne gangen i fjor, og etterlater et inntrykk av at denne aksjen også er litt overvurdert for øyeblikket, når man ser på virkelig verdi. . I tillegg har aksjekursen vist noen små støt underveis, men den har klart å akselerere uten store forstyrrelser de siste månedene..

Når du sammenligner denne aksjen med en som Facebook (FB) som innen sin egen rett har trukket inn gode tall, ikke bare det siste året, men i mange år, så PINS en økning på 37% av nye månedlige aktive brukere sammenlignet med Facebook som over hele linja trakk henholdsvis 14% inn på alle plattformene.

PINS-aksjen har en feilfri balanse sammen med forventet inntjening og inntekter som vil øke med henholdsvis nesten 50%, og etterlater ingen tvil om at denne aksjen kan fortsette å arkivere.

Ettersom PINS-aksjen ønsker å starte første kvartal med en veiledningsinntekt på 70% basert på selskapets tall, er dette bare starten på det som ikke bare kan være et nytt vellykket år, men en av mange for denne voksende positive sosiale medieplattformen, som kan se på at du får god inntjening over tid.

Det er uten tvil mye mer å komme fra Pinterest. Det er derfor det er nummer én på listen over toppaksjer å vurdere.

Kjøp PINS-aksjer med 0% provisjon nå

2. ETSY

Mens vi holder oss til fasjonable og kreative trender, er neste aksje som kan se på å være kreativ med avkastningen Etsy Inc (ETSY).

Nå har ETSY-aksjer fått strålende anmeldelser det siste året og til de siste dagene, som det fortjener å bli gitt., Siden dette kreative amerikanske e-handelsnettstedet har hjulpet enkeltpersoner å holde seg i virksomhet og få inntekter gjennom hele 2020 med sitt unike smarte design fra hjemmeinnredning til klær.

Den ledende online markedsplassen gjør det for øyeblikket mulig for selgere å markedsføre og selge produktene sine over hele verden, med hver oppføring som koster $ 0,20, og Etsy tar 5% av hvert produkts endelige salgspris. Mens selgere da betaler en månedlig avgift til Etsy Inc for å operere innenfor deres markedsplass.

I løpet av 2020 har enkeltpersoner blitt presset til online shopping, ettersom butikker over hele verden har sett dørene sine stengt flere ganger, og i mange land har de for øyeblikket restriksjoner på å holde butikkene stengt, og etterlater markedsplasser på nettet for å drive inntekter gjennom nettsalg og Etsy ser ut til å være en klar vinner i dette spillet.

Selskapet som skal offentliggjøre resultatet for 4. kvartal og helår i slutten av februar 2021, er allerede plukket opp og snakket om av investorer over hele verden..

Da investorer ivrig venter på å se hva denne aksjen har trukket inn i løpet av sitt siste kvartal og hva denne aksjen har generert i løpet av året, siden e-handelssektoren har dominert markedet i 2020. Det faktum at Etsy-sjokket er opp med over 330% i løpet av året ser aksjen ut til å levere forventet fantastisk avkastning, spesielt da det vil omfatte salget over julefesten.

I selskapets Q3-rapport økte inntektene til ETSY Inc med 128% til $ 451 478 i tredje kvartal fra 2019 $ 197 497, som viste en økning på 102,1% i løpet av ni-månedersperioden som endte 30. september på $ 1 108 280.

Aktive selgere økte med 42% sammen med aktive kjøpere som økte til 55,4%, og bekreftet at kundene ønsket å søke unike design.

I dag ligger ETSYs aksjekurs på $ 229,15 med et 52-ukers utvalg på mellom $ 29,95 på det laveste og $ 239,47 på sitt høyeste. Men basert på selskapets statistikk inkludert aksjekursen og P / E-forholdet på 118 som det for øyeblikket eier, gjør denne aksjen mildt sagt overvurdert. Men hvis aksjekursen ser ut til å synke, er denne aksjen absolutt en å legge til i porteføljen din og å holde tak i så store langsiktige investeringer som den kan skryte av store vekstutsikter med all sin egenart.

Mange eksperter vil hevde at ETSY-aksjer har en lang vei å gå. Som sådan har du sjansen for å kjøpe aksjene til en gunstig pris.

Kjøp ETSY-aksjer med 0% provisjon nå

3. BlackBerry

Det multinasjonale selskapet Candian, BlackBerry, står tidstesten og holder fremdeles sin tilstedeværelse innen smarttelefonsektoren. Gitt, BB Stock kommer definitivt til å mangle selskaper som Apple Inc (AAPL), men BlackBerry Inc er absolutt en sterk aktør, siden det har endret fokus til andre veier, inkludert cybersecurity-tjenester og Internet of Things-løsninger de siste årene. Å bevise at denne bestanden er i stand til mangfold og kan se ut til å lykkes godt i denne voksende veien.

De siste dagene har BBs aksjekurs økt dramatisk, og BlackBerry har til og med rapportert at de er usikre på den nøyaktige årsaken til den plutselige enorme økningen i etterspørselen, i tillegg til at investorer allerede kan se noe spesielt utvikle seg som potensielt kommer inn. fremtiden når BlackBerrys verden glir med andre voksende næringer.

Selv om BlackBerry fremdeles opererer med smarttelefonsektoren, er dets cybersikkerhetsløsninger det som leder an. Faktisk er en vei hvor BlackBerry bare kan utmerke seg innenfor sin intelligente kjøretøydataplattform (IVY). Denne dataplattformen hjelper bilprodusenter å få nøyaktige og sikre kjøretøydata for å kunne opprettholde eller stabilisere seg, sammen med å skape ekstra innsikt, alt som skal legges til i kjøretøyene for å gi en bedre kjøreopplevelse.

Når det er sagt, måten det store skiftet mot elektriske biler sikter mot og skyver mot, er dette en stor vei som kan se på å utmerke BB-aksjer pent og en som kan fortsette å vokse betydelig. Sammen med IVY har BlackBerrys QNX-programvare fra midten av 2020 allerede blitt installert i over 175 millioner biler over hele verden, noe som var en enorm økning fra selskapets rapport fra 2019..

På toppen av selskapets voksende vei innen bilindustrien, er forebygging og blokkering av datavirus også en måte BlackBerry ser ut og leverer bra. BlackBerry har anskaffet forskjellige selskaper over tid, og et selskap hvor Cylance, et programvareselskap som vant flere priser for suksesser og hadde en omsetning på 100,1 millioner dollar i seg selv i 2019, ble kjøpt av BlackBerry Inc for 1,4 milliarder dollar i 2019..

Hvordan ser BlackBerry Stock ut i dag?

BlackBerry Inc har for tiden en aksjekurs på $ 13,17 og har et 52-ukers utvalg på $ 2,70 på det laveste og $ 28,77 på sitt høyeste. Men BB-aksjens aksjekurs er svært volatil som den har vist, ikke bare de siste månedene, men de siste årene.

Når du ser på disse grunnleggende aksjene, kan du se at BB-aksjen ser veldig risikabelt ut, og du vil ha rett i en grad. Men et annet positivt som holder for denne aksjen er at den sitter i en sunn finansiell stilling, inkludert BlackBerrys kortsiktige eiendeler som overstiger godt både kortsiktige og langsiktige forpliktelser..

I selskapets ferske Q3-rapport ble det bekreftet at Canadain-aksjen hadde nok en solid ytelse. Selskapet rapporterte en GAAP-omsetning for tredje kvartal på $ 218 millioner under selskapets andre kvartal på $ 259 millioner, men fremdeles viser en sterk etterspørsel sammen med GAAP-inntekter for programvare og tjenester for tredje kvartal på $ 162 millioner, selv om dette tallet ligger bak selskapets 2019-tallet på $ 262 millioner. Fallet skyldtes kollektive medvirkende faktorer, inkludert Covid-19-pandemien som den tok og fortsatt fortsetter å ta tak i økonomien.

Selskapets totale kontanter, kontantekvivalenter, kortsiktige og langsiktige investeringer ble også satt til $ 757 millioner med netto kontanter generert fra driften til $ 29 millioner..

Ettersom avenyer uten tvil fortsetter å akselerere, vil cybersikkerhetssektoren se enkeltpersoner fortsette å jobbe eksternt sammen med elektriske biler som ønsker å dominere veiene de neste årene, disse faktorene har alle BB-aksjer innebygd i disse vekstveiene.

Dette fører til bekreftelse på at BlackBerry Inc faktisk er en aksje som kan se ut til å være en underdog-aktør som kan se ut til å gi god økonomisk avkastning, da prognosert inntjening forventes å vokse 89% per år for de neste treårsutsiktene. og det er rikelig med oppsiden for denne vekstaksjen.

Kjøp BB-aksjer med 0% provisjon nå

4. Firkant

Det amerikanske finansselskapet Square Inc (SQ) er en aksje som du kanskje allerede er kjent med, da denne aksjen er en annen dominerende aksje på markedet for tiden..

Denne aksjen er en av de best ytende aksjene på det amerikanske markedet, og har vært det i en årrekke, ettersom både forbrukernes etterspørsel er tydelig, noe som igjen har ført til at investorer hopper ombord på denne prestasjonsaktien..

Selv om denne aksjen har vært et resultatende selskap gjennom årene, trodde mange analytikere at denne aksjen ikke ville oppfylle forventningene det siste året på grunn av Coronavirus-pandemien. Som i all rettferdighet som gjestfrihetssektoren har blitt hardt rammet, som opererer tungt ved bruk av Square Inc, ble denne alléen ansett som et stort tap for aksjen. Men en frelsende nåde for SQ er den av Cash App, som har vært en frelsende nåde for aksjen og en som fortsetter og potensielt kan fortsette sterkt etter Covid-19.

Cash-appen er designet for å tillate brukere å overføre penger til hverandre ved å bruke mobiltelefonappen, for å tilby enkelhet og effektivitet.

Et annet viktig poeng å påpeke på denne aksjen i forbindelse med Cash-appen er at Square kunngjorde i november 2020 at den hadde som mål å skaffe Credit Karma Tax. Credit Karma Tax er en ‘gjør det selv’ skattemeldingstjeneste som gjør det mulig for enkeltpersoner og bedriftseiere å kunne bruke denne tjenesten innen fingertuppene.

Det er mange måter enkeltpersoner kan bruke denne futuristiske appen, som gir mer vekstutsikter på denne blomstrende aksjen som helhet. Og ettersom vaksineutbyggingen fortsetter, er håpet om at gjestfrihetsindustrien åpner helt, på kortene som vil se denne aksjen blomstre igjen.

På grunn av den pågående Covid-19-pandemien har Square-aksjene blitt banket, men har fremdeles utført veldig bra og overgått de reviderte prognoseforventningene som analytikere ga aksjen da gjestfrihetssektoren gikk sør.

I dag er aksjekursen på $ 262,24, som fra mars 2020 tok aksjen en kjapp nedtur til den laveste kursen på $ 38,09 den 20. mars 2020. Men derfra og videre etter at aksjen har fått imponerende nok en gang, og dette er hovedsakelig alt takket være Kontantapp.

Noen kan hevde at faktisk er denne aksjen betydelig overvurdert basert på aksjens PE-forhold.

Innen selskapets Q3-rapport bekreftet Square Inc at Cash App Ecosystem så økt engasjement ettersom antallet Cash App-kunder nesten doblet seg fra 3. kvartal i 2019. Med denne nyheten traff Cash Apps bruttofortjeneste $ 385 millioner med 212% i forhold til året før -år.

Så får du se på selskapets totale nettoinntekt som kom på $ 3,03 milliarder dollar fra selskapets tredje kvartal, noe som ga selskapet en økning på 140% fra året før. Total nettoinntekt eksklusiv Bitcoin økte med 1,40 milliarder dollar, en økning på 25% i forhold til året før.

Hva du kan forvente fra å gå fremover?

Square Inc-aksjen har fått blandede anmeldelser av analytikere, og ser fremover omgitt av den pågående usikkerheten om at Covid-19-pandemien svinger over hele verden. 18 av 36 Wall Street-analytikere har gitt denne aksjen en “Strong Buy” -rating, 2 som gir aksjen en “Kjøp”, 13 som gir aksjen en “Hold” -vurdering, 1 “Selg” -vurdering og 2 “Sterk Selg” -rangeringer, noe som gir denne aksjen en konsensus “Kjøp” -vurdering.

Mens Zacks Investment Research har gitt konsensus ‘Hold’ -vurdering for aksjen, men med en A-karakter for vekst. Sammen med forventet inntjening vil vokse med sunne 76% per år de neste tre kommende årene.

Denne aksjen har et sterkt og lovende langsiktig vekstpotensial, da det fortsetter å legge til ekstra programvare for å gjøre deres eksisterende apper enklere og effektivere for brukere over hele verden når de utfører sine transaksjoner. Gjør denne aksjen til en der du kanskje vil legge til din solide samling av aksjer, men ideelt sett ønsker å legge til denne aksjen når prisen er riktig.

Kjøp Square Stock med 0% provisjon nå

5. Adobe

Adobe Inc (ADBE), det amerikanske multinasjonale dataprogramvareselskapet har blitt ekstremt populært de siste årene, hovedsakelig ettersom enkeltpersoner over hele verden blir stadig mer kreative på sosiale medieplattformer og med bilde- og videoredigeringer. Adobe driver mange programvareprodukter, inkludert Adobe Illustrator, Photoshop bilderedigeringsprogramvare, Adobe Creative Suite, Adobe Flash-webprogramvarens økosystem, men det mest populære Adobe Creative Cloud.

Det kommer ikke som noen overraskelse at mens sosiale medier har blitt en sterk tilstedeværelse i vår virkelighet i dag, med enkeltpersoner som har jobbtitler som ‘Content Creators’, ‘Influencers’ og mye mer, at denne appen har vært deres tur til når de ønsker å redigere bildene deres. Spiral fra dette har fått andre personer som ikke er innenfor et bestemt yrke, utforsket denne aksjens funksjoner og har tilpasset dem til deres digitale tilstedeværelse.

Mens den kreative siden av virksomheten fortsetter å være en suksess, vil du mer enn sannsynlig ha kommet over andre Adobe-produkter mens du surfer på internett. Det store programvareselskapet har tjenester fra serverprogramvare til eLearning-programvare, noe som fører til lydredigering og dets webdesignprogrammer. I løpet av 2020 har restriksjoner på arbeid hjemmefra feid over hele verden, og Adobe har hatt nytte av programvaresektoren. Dette programvareselskapet tar sikte på å ikke la noen stein være upåvirket i sin divisjon, og så langt har alle vist seg å være en suksess.

Selv om aksjen tok en liten nedgang i aksjekursen i desember 2018, helt siden denne aksjen har økt og har steget bra, til tross for et lite fall til $ 295,34 i mars da pandemien rystet verden sammen med finansmarkedet. I dag ligger aksjen på $ 493,76 med et 52-ukers utvalg på $ 255,13 på det laveste og $ 536,88 på sitt høyeste med et nåværende P / E-forhold på 44,55 som for tiden er under bransjens gjennomsnitt..

I selskapets siste rapport for fjerde kvartal og helår 2020 leverte denne aksjen en vekst i løpet av 4. kvartal og fortsatte veksten året før. Adobe fikk 12,87 milliarder dollar i rekordinntekter i løpet av 2020 med 15% vekst i forhold til året, Adobe hadde en kvartalsomsetning på 3,42 milliarder dollar i 4. kvartal, noe som representerte ytterligere 14% økning, segmentet for digitale medier økte med 20% fra året til 2,50 milliarder dollar, til hvilket førte til at Digital Experience-segmentets inntekter økte med 10% i forhold til året til 819 millioner dollar.

Sammen med en omsetningsvekst på 14% innen Digital Experience-abonnementet.

Ettersom denne aksjen slo prognosene, inkludert omsetningen, da den økte med 15% i forhold til året før, inkludert å ha generert 5,7 milliarder dollar i driftskontantstrømmer i løpet av 2020, posisjonerer denne aksjen for tiden i god økonomisk stilling..

Basert på aksjerapportene ser Adobe Incs forventede inntekter fremover å øke med 18,7% for 2021, selv om selskapene som tjener per aksje vil sannsynligvis reduseres på grunn av et fall i nettoinntekt på grunn av en skattefordel i 2020. Men denne aksjen er fremdeles ønsker å øke veksten med en omsetningsforutsigelse som kommer inn på 15% høyere i forhold til året basert på aksjens nåværende inntjening.

Wall Street-analytikere har også bekreftet at denne aksjen er en å bli involvert i, ettersom 12 av 16 analytikere som dekker aksjen, har vurdert denne kreative ADBE-aksjen til et ‘Strong Buy’ sammen med å gi en gjennomsnittlig prognose for aksjekurs på 14,03 %.

Inntjeningen vokste godt i løpet av året, bare ved å slå under 80%, og fremover er det fortsatt masserom for vekst med denne aksjen. Gitt den nåværende verdenssituasjonen, da fjernarbeid fremdeles er innebygd, og noen til og med kan si at det kan bli den nye måten å jobbe etter Covid-19, sammen med denne aksjens kreativitet, er Adobe Inc absolutt en som kan se ut til å gi deg fantastisk verdi de kommende årene.

Kjøp Adobe Stock med 0% provisjon nå

handle aksjer

6. PayPal

Det verdensomspennende online betalingssystemet er et solid vekstlager som sammen med det gir stor verdi.

Etter hvert som verden har ført mer inn i den digitale verdenen, mer i løpet av det siste året, har PayPal Holdings ført enda flere investorer til oppmerksomhet. Mer enn sannsynlig av forskjellige grunner, både positive og negative naturlig. I løpet av de siste dagene da selskapet kunngjorde sine nylige økonomiske resultater, har denne aksjen nok en gang steget da aksjekursen økte på baksiden av selskapets nylige bekreftelser.

Slik det er nå har PayPal Holdings Inc vært vitne til sitt største og historiske år i 2020, da selskapets inntekter vokste til 6,11 milliarder dollar i 4. kvartal, og slo prognoseprognoser og økte med 23% og slo sin egen inntjening til over 6 milliarder dollar i løpet av et kvartal, som årlig inntekt vokste med 22% og satt på 21,45 milliarder dollar.

PayPal Holdings Inc la til 16 millioner netto nye aktive kunder i løpet av 4. kvartal og leverte rekordhøye 73 millioner netto nye aktive gjennom året, som aksjen endte på 377 millioner aktive kontoer, en økning med 24% fra året før. Selskapet bekreftet til slutt at de fremover ønsker å forvente å legge til ytterligere 50 millioner netto nye aktive kontoer innen 2021.

Mens det er fremtidsutsikter, forventes det at PayPals inntjeningsvarsel vil vokse med 18% per år og slå markedssnittet. Ved siden av Wall Street har analytikere også foretrukket at denne aksjen fortsetter å levere, og har fått en “Strong Buy” -rating av 29 av 35 analytikere som for øyeblikket dekker PayPal-aksjer, for å gi en konsensus “Buy” -rating for denne aksjen samlet..

PayPal Holdings har selv bekreftet at de ser etter en omsetningsvekst på 1. kvartal på 28%, selv om denne aksjen er realistisk med sine økonomiske forhold gitt sent, at aksjen kan falle fra det historiske året 2020, men likevel vil ha som mål å levere da EPS kunne se ut til å falle med $ 0,35.

Per slutten av desember var PayPals resultat per aksje $ 3,58, hvor aksjens inntjening per aksje ble gitt et lavt estimat på $ 2,59 med et høyt estimat på $ 4,16 for 2021.

Selskapet sitter i dag til en aksjekurs på $ 282,17, og i forhold til mars 2020 laveste av en aksjekurs på $ 85,26, har denne aksjekursen nesten steget 4 ganger så høyt som i dag, noe som gir deg en klar forståelse av akkurat hvor denne aksjen har og er overskrift.

Igjen viser denne aksjen tegn på at den er overvurdert for øyeblikket, men å ha tid til å fordøye tallene, og da verden snart begynner å åpne opp, kan denne aksjekursen bare falle litt, og i så fall vil det være den ideelle tiden for deg å få om bord og å beholde denne aksjen i porteføljen din på lang sikt.

Denne trenden ser ikke ut til å avta snart, Paypal-aksjen vil uten tvil stå bra i mange år fremover. Men hvis aksjen tar en liten dukkert i aksjekursen, dra full nytte da denne aksjen har det sterke potensialet til å gjøre deg velstående over tid. Alt i alt vil Paypal sannsynligvis forbli i vår portefølje av de beste aksjene å kjøpe i mange, mange år.

Kjøp PAYPAL-aksjer med 0% provisjon nå

7. Intuitiv kirurgisk

Intuitive Surgical Inc, det amerikanske selskapet Healthcare-aksjen som har tjent sine nåværende langsiktige investorer fantastisk inntjening gjennom årene, da denne aksjen har vokst til å bli en aksje der du vil være en del av av mange strålende grunner, men de viktigste en er verdi.

Intuitive Surgical Inc er et amerikansk selskap som utvikler, produserer og markedsfører produkter som brukes til kliniske operasjoner.

Merkets siste robotopprettelse, da Vinci Surgical-systemet, har blitt en styrke i seg selv og en som driver denne aksjen til nye høyder. Dette robotutstyret kommer ikke billig og kan variere mellom $ 1 million og $ 1,5 millioner, eller hvis du ser på selskapets mest modifiserte utstyr da Vinci SI ga ut i 2009, vil dette stykket koste deg rundt $ 1,8 millioner til $ 2 million per stykk.

Systemet er designet med en innebygd menneskelig konsoll som en medisinsk profesjon tar kontroll mens bena spenner fra maskinstykket med utstyr innebygd i maskinens ender som gjør det mulig for kirurger å få et klarere, mer presist bilde for å kunne utføre bedre på mer kompliserte og intense kirurgiske prosedyrer.

Over 1,2 millioner prosedyrer ble utført i fjor, selv om dette er en god nyhet, var det fortsatt et tilbakeslag i prosedyrene på grunn av forstyrrelsen som ble forårsaket av Covid-19-pandemien. Men uten tvil etter hvert som Covid-19-infeksjonen begynner å lette, vil flere operasjoner begynne å finne sted og potensielt skryte av denne aksjens inntekter ytterligere, ettersom flere helsefasiliteter prøver å legge dette utstyret til sine fasiliteter..

I underkant av 5000 da Vinci kirurgiske systemer har blitt plassert over hele verden fra slutten av 2019 til 2020.

Intuitive Surgical Inc-aksjer i dag blir ikke billig ettersom denne aksjen ligger på $ 782,06, som basert på aksjens verdsettelse viser at den er overvurdert, med et p / e-forhold på 84,1.

Men til tross for at denne aksjen er overvurdert, har den fått 10 ‘Buy’ -rangeringer av Wall Street-analytikere sammen med 8 ‘Hold’ -rangeringer som gir aksjen en konsensus ‘Hold’ -rating generelt. Et tolvmåneders prismål er satt til $ 736,06, noe som indikerer en klar ulempe, sammen med et høyt prismål på $ 879,00 og et lavt prismål på $ 410,00.

Når vi går videre i kampen mot Covid-19, vil dette muliggjøre at andre sentrale operasjoner kan utføres på tvers av helsevesenet, noe som vil føre til at ISRG-aksjen blir en helsebeholdning på linje med å gå rett opp på skalaen, ettersom det er klart at det allerede er posisjonert godt til å gjøre det.

Kjøp ISRG Lager med 0% provisjon nå

8. Facebook

Kraftverket sosiale medier giganten Facebook (FB) er en aksje der alle er kjent med, selv om du ikke er ny i å investere, vil du mer enn sannsynlig ha noen indikasjon på hvor aksjen sitter på markedet i dag.

I løpet av det utfordrende året 2020 presset pandemien FB til å arkivere flere gevinster gjennom hele sosiale medier, men etter å ha sagt at Facebook-annonser er en stor faktor i denne aksjens inntekter, og ser fremover i verden etter Covid-19, projiserer noe usikkerhet . Men dette er bare en vei, selv om det er en stor, Facebook har også andre sterke veier og voksende veier for den saks skyld som kan se ut til å gi stor avkastning de neste årene og potensielt raskere enn forventet..

I selskapets siste resultater for fjerde kvartal og helår er etterspørselen åpenbar da Facebooks daglige aktive brukere økte med 11% til 1,84 milliarder i gjennomsnitt, og Facebooks månedlige gjennomsnittlige brukere økte også med 12% til 2,80 milliarder i fjor..

Q4 totale inntekter økte med 33% til $ 28 072 YoY, sammen med helårets totale inntekter økte til med 22% og endte på $ 85 965. Kontanter og kontantekvivalenter og omsettelige verdipapirer var 61,95 milliarder dollar ved utgangen av desember 2020, med et ekstra antall ansatte som økte med 30% året før til 58 604.

Facebook-grunnlegger og administrerende direktør, Mark Zuckerberg, var fornøyd med selskapets ytelse i lys av de utfordrende tider og la til at han er spent på det som kommer i 2021.

En av disse veiene Zuckerberg kan snakke om, er innenfor selskapets teknologisektor, Oculus Facebook-teknologier. Som innenfor denne sektoren er det et stykke futuristisk utstyr som kan fortsette å være en annen hitmaker for Facebook-merket, Oculus Quest 2 virtual reality headset. Dette nylig modifiserte hodesettet har blitt beskrevet som det ‘beste på markedet i dag med alle ekstrautstyr og oppdaterte funksjoner.

Ser vi på Facebooks grunnleggende aksjer, er det åpenbart at FB-aksjen har en sunn og feilfri balanse, da den også er gjeldfri. Mega-aksjen har for tiden et P / E-forhold på 26,08 sammen med en aksjekurs på $ 269,38.

I Facebooks ferske rapport slo aksjen kvartalsinntektene på $ 3,88 per aksje opp fra $ 2,56 per aksje i 2019.

Selv om Facebook-aksjen er nede med i underkant av 3% innen 2021 så langt, kan dette være en flott tid å hoppe inn på denne aksjen, da det ser ut til å potensielt akselerere godt i 2021 med selskapets planer i bevegelse, og denne aksjen er en i som vi vet kan levere.

FB kan bare være prikken over i-en for at du kan bli et skritt nærmere å nå dine ambisjoner om å bli velstående. FB ville være en enorm gevinst for investorer og virker helt rimelig når du vurderer styrken i selskapets balanse.

Kjøp FB-aksjer med 0% provisjon nå

9. Cresco Labs

CRLBF lager

Den siste aksjen som kan se ut til å gjøre deg rik, er et aksjesett i en bransje som ønsker å akselerere raskt i år, er Cresco Labs Inc.

Dette amerikanske cannabisselskapet har sitt fundament for å bli en av de voksende aksjene i en blomstrende cannabisindustri, ettersom USA ser ut til å legalisere cannabis for både medisinsk og fritidsbruk i flere amerikanske stater innen 2021.

Det Chicago-baserte cannabisfirmaet som ble grunnlagt i 2013, er kanskje ikke en av de største cannabisaksjene på markedet i dag, men det er den største grossisten på markedet for merkevarer innen industrien til dags dato, da det nylig ble kunngjort at denne aksjen trakk i $ 90,5 millioner i grossistinntekter bare i 2020.

Selskapet rapporterte mange skinnende resultater i sin ferske Q3-rapport, inkludert selskapets inntekter i tredje kvartal, som er opp med 63% i forhold til Q2 2020s inntekter, som ligger på $ 153,3 millioner. Justert EBITDA hadde en økning på 182% til $ 46,4 millioner, drevet av høye inntekter, og selskapets nettokontanter fra driftsaktiviteter økte til $ 17,8 millioner sammenlignet med andre kvartal $ 9,9 millioner.

Ettersom denne cannabisaksjen dominerer i Illinois, ettersom den har sin faste detaljhandel over hele staten, når lovgivning blir bekreftet over hele staten, bør dette øke Cresco Labs inntekter ganske godt og legge til denne aksjens allerede voksende salgsinntekter.

Cresco Labs-oppkjøp av Origin House for $ 850 millioner i 2019, som var den største offentlige oppkjøpet innen cannabisindustrien på den tiden, vil hjelpe denne aksjen til å blomstre ettersom legaliseringen av marihuana fortsetter ettersom Origin House dominerte i California på grunn av at produktene ble solgt over over 450 dispenserer.

På baksiden av hva denne aksjen kan se ut til å oppnå, har Cresco Labs-aksjekursen allerede steget fra begynnelsen av året og forventes å kunne fortsette å øke med dette aksjens vekstpotensial. I dag ligger aksjekursen på $ 16,30 med et 52-ukers utvalg på mellom $ 1,94 på det laveste og $ 16,30 på sitt høyeste.

Denne aksjen har også fått en konsensus ‘Buy’ -vurdering av 7 Wall Street-analytikere som dekker aksjen, mens et gjennomsnittlig tolvmåneders kursmål på $ 14,96, en ulempe på 3,94% er gitt. Et høyt kursmål er satt til $ 24,00 med et lavt kursmål på Cresco Labs-aksjen på $ 4,20.

Denne aksjen ligger i en bransje som skal akselerere i år og viser at den har alt den trenger for ikke bare å gjøre sin tilstedeværelse sterk innen cannabisindustrien, men også ønsker å levere fantastiske inntektsresultater som gir høy avkastning, dette mulighet er definitivt en ikke å gå glipp av.

Hvordan kjøpe toppaksjer med 0% provisjon

Nå som du vet hva er de 9 beste aksjene som kan tjene deg en formue, du har et solid grunnlag for å starte din aksjeinvestering. Neste trinn er å finne en aksjemegler

Hvis du er interessert i å investere i en eller flere av de beste aksjene – foreslår vi at du sjekker ut eToro. Denne online megleren gir deg tilgang til over 1800+ aksjer (inkludert de 9 valgene som er oppført på denne siden) – som alle kan investeres på en provisjonsfri basis.

Her hva du trenger å gjøre for å kjøpe aksjer gjennom eToro:

Trinn 1: Åpne en konto med eToro – Betal 0% provisjon på aksjer

Trinn 2: Innskuddsmidler

Trinn 3: Søk etter aksjer

Trinn 4: Plasser en kommisjonsfri kjøpsordre

Hvis du vil begynne å kjøpe aksjer, er det ikke noe bedre sted å gjøre det enn eToro.

Topp aksjer kan gjøre deg rik – Konklusjon

Forhåpentligvis har vi demonstrert hvorfor disse aksjene kan gi deg en formue i 2021, og kan være et godt kjøp for en rekke forskjellige investorer.

For å oppsummere, som du kan se, har disse aksjene sterke grunnleggende elementer som plasserer dem, og aksjer som kan akselerere pent i løpet av året og i mange år fremover.

Hvis du er nybegynner i å investere, og du ønsker å se på å holde deg til en tryggere aksje som kan levere godt, kan en aksje som Facebook (FB) være din ideelle første investering. Ettersom dette ser ut til å fortsette å vokse sammen med å gi deg en fastere stabilitet.

For de mer avanserte investorene, eller hvis du er en nybegynnerinvestor, men føler deg mer trygg på å se på kommende aksjer, er cannabisindustrien en vei du vil ønske å gå inn i 2021, og etterlater Cresco Labs Inc en aksje å legge til din mangfoldige samling.

Selv om disse aksjene har en tidligere historie, som gjør det mulig for deg å få en god forståelse av hvor denne aksjen går i forhold til vekst og dens økonomiske leveranser den har oppnådd, er det lurt å ikke ta alle aksjene tidligere i betraktning og ikke å sette alle håp på denne leverte informasjonen. Siden alle aksjer har sine egne risikoelementer, er det sterkt anbefalt at du utfører ytterligere undersøkelser før du ønsker å investere i de valgte aksjene dine..

I tillegg med det som er sagt, anbefales det også sterkt å investere i dine økonomiske midler når du investerer i aksjer.

eToro – Kjøp toppaksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Les mer:

Hvilke 15 største aksjer vil eksplodere i 2021?

Topp FTSE 100-aksjer å kjøpe i 2021

Hvordan velge de beste aksjene å kjøpe nå

10 britiske aksjer å kjøpe i 2021 kan doble pengene dine

7 britiske utbyttebeholdninger å kjøpe nå som tilbyr en attraktiv inntektsstrøm

Merk: Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Verdien av investeringene kan både gå ned og opp. Eventuelle meninger, nyheter, undersøkelser, analyser, priser eller annen informasjon på dette nettstedet er gitt som generell markedskommentar, og utgjør ikke investeringsrådgivning. Trading Education er ikke ansvarlig for tap som skyldes investeringer basert på anbefaling, prognose eller annen gitt informasjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me