Topp britiske aksjer for 2021! 7 britiske aksjer kan hjelpe deg med å tjene en million

Britiske aksjer ryddet opp i 2020, men de kan ha en mer rocky 2021. Fortsett, hold disse 7 navnene på overvåkningslisten din for å kjøpe på fall.

Storbritannias økonomi var ikke klar for den ødeleggelsen som Covid-19-pandemien førte til den. Tiltak for å bekjempe viruset har lammet flere britiske sektorer av økonomien som reiser, gjestfrihet, underholdning, for å nevne noen. Små og mellomstore bedrifter er desimert, og de fleste må redusere virksomheten betydelig eller legge ned helt. Reise har stoppet, og aksjemarkedene har tatt en stor hit.

Når det gjelder de britiske markedene, hadde aksjemarkedet et uforutsigbart 2020 med pandemien som spilte ut og innenlandske påvirkninger. To store begivenheter vil påvirke markedet i 2021.

  • Brexit – Brexit-overgangen er fullført, og Storbritannia har forhandlet frem en avtale med EU. Nå gjenstår det å se hvor godt det britiske og europeiske markedet tilpasser seg et marked etter brexit.
  • Covid-19 – Pandemien forventes å avta med flere godkjente vaksiner og mer under utvikling. Aksjene forventes å komme seg tilbake, og markedene skal oppnå en sterk bedring i 2021.

Så hvilke britiske aksjer er det verdt å holde øye med med en forventet rebound i det britiske aksjemarkedet? Hvilke aksjer er det verdt å investere dine hardt opptjente penger i og forventer høy avkastning? Mange selskaper står for øyeblikket overfor utfordringer på kort sikt, men med den situasjonen som forventes å bli bedre, er følgende aksjer verdt å holde øye med.

Du kan kjøpe alle disse beste britiske aksjene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

Langsiktige vekstmuligheter

Det britiske aksjemarkedet står overfor flere problemer på dette tidspunktet på grunn av COVID-19-pandemien. Flere aksjer gjør det imidlertid mulig for høy avkastning på sikt. Hvis du ser på å investere i britiske aksjer i det nåværende scenariet, er aksjer av selskaper som er fokusert på nettet et godt alternativ.

Rightmove Plc

Covid-19-pandemien så usikkerheten ta over markedene i Storbritannia. Det britiske boligmarkedet har imidlertid prestert rimelig bra. Med landet under låsing, Rightmove så trafikken på nettstedet deres øke betraktelig. Den britiske regjeringens kunngjøring om å sette en "frimerkeavgift." Frimerkeavgiften gjør det mulig for hjemmekjøpere å kjøpe et hjem for opptil £ 500 000 og ikke betale noe stempelavgift.

Eiendommer som koster mer enn £ 500 000, får en redusert pris. Det britiske boligmarkedet har en markedsverdi på £ 5,58 milliarder. Investorer overvåker nøye aksjene med store selskaper. Den forestående ankomsten av vaksinen har sørget for at eiendomsmarkedet vil få et oppsving i 2021. Selv om Rightmove har møtt noen utfordringer på grunn av COVID-19-pandemien, er deres økonomiske stilling sterk for å tide dem gjennom eventuelle kortsiktige utfordringer..

InterContinental-hoteller

Gjestfrihetssektoren sto overfor sin største utfordring da COVID-19-pandemien traff, og hotell ble tvunget til å stenge blant reisebegrensninger. Mange hoteller ble omgjort til karantenesentre eller ble kastet åpne for helsearbeidere, og krevde at de måtte operere uten å generere inntekter. InterContinental Hotels-gruppen var ikke annerledes, med pandemien som tvang dem til å lukke de fleste av hotellene sine.

Med vaksinen i horisonten og reisebegrensningene gradvis opphevet, ser 2021 imidlertid lovende ut for InterContinental Group med en økning i bestillingene. InterContinentals økonomi har alltid vært sunn, og med nyheten om en mulig fusjon med Accor-gruppen, InterContinental aksjer kan representere en betydelig avkastning for investorer.

Persimmon Plc

En annen aksje som kunne se frimerkeavgiftene, Persimmon, hadde en fantastisk visning i 2020. Frimerkeavgiften kjørte boligkjøpere til å kjøpe nye eiendommer og så en økning i investorer som kjøpte opp eiendommer. I første halvdel av 2020 så Persimmon en vekst på 49% i forhold til året, og andre halvår rapporterte en 21% økning det siste året. Til tross for COVID-19-situasjonen, avsluttet Persimmon 2020 på en høy tone og er satt til ytterligere gevinster i 2021, definitivt et smart tillegg til enhver portefølje.

Gjenopprettingsmuligheter

Noen britiske aksjer er på bedring etter aksjemarkedskrasj i 2020. Dette er hovedsakelig bankaksjer som kan oppleve noe turbulens på kort sikt, men som er et pålitelig alternativ på lang sikt. Dette er for det meste bankaksjer som de av Barclays og Lloyds.

Lloyds Bank

Selv om banker i Storbritannia hadde tap i 2020, har de kommet seg tilbake og gjenopprettet de fleste av tapene. Flere faktorer kunne se at Lloyds hadde et positivt år i 2021. Frysingen av utbytte er opphevet av Bank of England, noe som betyr at Lloyds og andre banker kan begynne å betale utbytte igjen.

Utbetaling av utbytte vil sannsynligvis ikke møte flere forstyrrelser, noe som kan påvirke investorens følelser positivt. Forbedringen av COVID-19-situasjonen kan også føre til at markedene blir bullish, og det antas at situasjonen bør normaliseres ganske snart. Implikasjonene av dette er at aksjemarkedsrallyet kan øke prisene på aksjene i Lloyds Bank.

Lloyds Bank har også positive utsikter takket være den sterke økonomiske stillingen, som kontinuerlig forbedres. Dette kan også være en faktor på grunn av hvilken aksjekursen kunne gå i 2021.

Barclays

Barclays er en annen britisk aksje som investorer vil se nøye på i 2021. Høyden på COVID-19-pandemien fikk Barclays ‘aksjekurs til å falle til 80 pence. Aksjekursen har siden kommet seg tilbake siden forbedringen i COVID-19-situasjonen. Da Brexit endelig er avsluttet, forventes Barclays-aksjen å vinne i 2021, med analytikere som forutsier rangeringer på

£ 1,57 per aksje med en estimert høyde på £ 2,50. Selv om utsiktene ser positive ut i 2021, har Barclays understreket at det fortsatt vil være en viss usikkerhet i markedene frem mot 2021.

Tesco

2020 var et sterkt år for Tesco, med selskapet som ser online-salget skyrocket takket være lockdown. Tesco-aksjen steg 7% fra begynnelsen av året, og genererte £ 26,7 milliarder gjennom salg. Også matvaresalget i Storbritannia økte med 9%. Tesco har også avsluttet avtalen om å selge sin thailandske og malaysiske arm, til en estimert verdi på rundt 10,6 milliarder pund.

Selskapet fulgte opp dette ved å kunngjøre et spesielt utbytte for å sende 5 milliarder pund av nettoverdien til aksjonærene og legge til 2,5 milliarder pund til Tesco PLC pensjonsordning. Analytikere har spådd en medianpris på 276p for Tesco-aksjer i 2021, noe som gjør Tesco-aksjer til et utmerket alternativ i 2021.

BP

BP kunngjorde sitt streif for fornybar energi, og planla å opprettholde en tilstedeværelse i oljeindustrien mens den målretter mot en kapasitet på 50 gigawatt i fornybar energisektoren i 2021. BPs angrep på fornybar energi kommer på et passende tidspunkt for selskapet, og verden ønsker bevege seg bort fra fossile brensler og bli mer miljøvennlige. I 2020 så det en betydelig nedgang i etterspørselen, med at verden nesten stoppet på grunn av COVID-19.

BP senket tapene fra 16,8 milliarder dollar i 2. kvartal til 0,5 milliarder dollar i 3. kvartal. Nye prosjekter er i røret. Når BP tar seg inn i sektoren for fornybar energi, vil 2021 se aksjene øke betydelig når verden omfavner miljøvennlige energikilder.

Dette er det ideelle tidspunktet å investere i aksjemarkedet, med aksjer som falt da COVID-19-pandemien traff seg en bedring. Markedet forventes å komme seg, og aksjekursene vil stige, noe som gjør dette til et ideelt tidspunkt å komme inn i markedet til et lavere prispunkt og nyte positiv avkastning på investeringene..

eToro – Kjøp topp britiske aksjer i 2021 med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Les mer:

Hva er de 10 beste undervurderte aksjene å kjøpe i Storbritannia i 2021?

Topp 5 utbyttebeholdninger å investere i for 2021

Topp 10 britiske aksjer å investere i 2021 (grundig gjennomgang)

Hva er de 7 beste telekommunikasjonsbeholdningene å kjøpe i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me