Topp FTSE 100-aksjer å kjøpe i 2021

Beste FTSE 100-aksjer for 2021

Ønsker du å investere i de beste FTSE 100-aksjene innen 2021? Leter du etter noen veiledning om hvilke FTSE 100-aksjer som ønsker å være de beste kjøpene for 2021?

Vi har alt dekket og mer, ettersom vi har brutt ned en liste over noen av de mest effektive FTSE 100-aksjene det siste året og ført inn i starten av 2021.

De beste FTSE 100-aksjene å kjøpe i 2021:

 1. GlaxoSmithKline
 2. HSBC Holdings
 3. JD Sports Fashion
 4. WM Morrison Supermarked
 5. RSA forsikringsgruppe
 6. Scottish Mortgage Investment Trust
 7. Aveva Group
 8. BP
 9. Neste
 10. Admiral Group
 11. Ocado Group
 12. Persimmon
 13. Tesco
 14. Ashtead Group

FTSE 100 Aksjer i 2021

I 2020 hadde og viste FTSE 100-indeksen en dårlig ytelse på grunn av innvirkningen og utfordringene som coronaviruspandemien hadde på ikke bare FTSE 100, men realistisk på hele det britiske aksjemarkedet. Mens andre internasjonale indekser som NASDAQ, Dow Jones Industrial Average og S&P 500 innen det amerikanske markedet blomstret.

For et aksjemarked som anses å være et av de mest populære aksjemarkedene i verden, ble det britiske handelsmarkedet ansett å være det mest upopulære i verden innen 2020, ettersom økonomien sammen med virksomheter led enormt med innvirkningen fra pandemien etterlot en ødeleggende effekt.

Ser frem til det nye året, ettersom Storbritannia og verden for tiden gjennomgår den største massevaksinasjonsutbyggingen, uten tvil at verden har sett eller i det minste de siste årene, bringer oss stadig nærmere for økonomien å begynne å vokse sammen med stigning og interesse innen ulike markeder.

Og det var ikke bare Covid-19-ødeleggelsene som har rammet forskjellige næringer og FTSE 100-indeksen, Brexit-avtalen ville også ha tatt sin rettferdige andel også.

I dag har FTSE 100-indeksen steget med nesten en tredjedel siden lavpunktet mellom mars og april 2020. ‘Blue-chip’ -indeksen får fart frem innen 2021 til dags dato, selv om han hadde en liten nedtur på onsdag da Joe Biden ble sverget inn som den nye presidenten i USA.

Hva er FTSE 100-indeksen?

Hvis du er nybegynner i britisk aksjehandel, er FTSE 100-indeksen en indeks som består av 100 av de største selskapene basert på deres markedsverdi på London Stock Exchange..

FTSE 100-indeksen har en god indikasjon, da disse aksjene trives for investorer om hvilke som er de ledende selskapene de ønsker å bli en del av.

Nå har vi etablert hva det innebærer i FTSE 100-indeksen, la oss ta en titt på noen av de beste selskapene som er oppført i FTSE 100 som du bør vurdere eller se på å kjøpe når vi fortsetter å lede oss videre inn i 2021. I tillegg vil også ser på å holde noen av disse topplagrene i samlingen din på lang sikt.

Fra å vise en økning gjennom 2020, til å vise en økning i begynnelsen av året så langt, sammen med ytterligere store fordeler med sportslige sunne balanser, gode aksjekurser, kan noen klassifisere noen av disse aksjene som er undervurdert for aksjepotensialet, bra utbytteaksjer og flertallet har en solid historie bak seg.

La oss ta et lite innblikk i hvordan de valgte FTSE 100-aksjene har klart seg i 2020 og ser ut når vi går mot 2021 og for fremtiden fremover, sammen med hva disse aksjene kan tilby..

Her er 14 av de beste FTSE 100-aksjene å kjøpe i 2021:

1. GlaxoSmithKline Plc (GSK.L)

GlaxoSmithKline Plc, hvis du vet litt allerede om denne britiske aksjen, har det nylig vært i overskriftene av både positive og negative grunner.

Det britiske ‘science-ledede’ globale helseselskapet hadde en tittel tilbake i 2019 som et av de sjette største farmasøytiske selskapene i verden. Og er fortsatt en av de største til dags dato.

Fra og med 2020 presenterte selskapet i selskapets rapport for tredje kvartal sine fremtidige planer, som det er forventet å kunne tjene milliarder i de kommende årene fra selskapets forbrukerhelseside i virksomheten, ettersom de søker å lage nye medisiner sammen med vaksinedivisjon som skaper nye ettertraktede vaksiner.

Selskapet viste en spenstig utvikling samlet fra tredje kvartal med noen svake minusresultater. Men sett sterk etterspørsel på tvers av salget av nye og spesialiserte farmasøytiske produkter opp til £ 2,5 milliarder og respiratorisk salg også opp til £ 978 millioner.

Selskapet domineres av farmasøytisk sektor, og i selskapets 3. kvartalsresultater hadde inntektene en nedgang på £ 4.2b -3%, etterfulgt av at forbrukersektoren hadde en positiv + 2% inntekt på £ 2.4 billion og til slutt sin vaksinedivisjon. bringer inn £ 2,0 milliarder -9% ned.

Gitt de siste globale hendelsene og hvordan verden krever mer enn noe annet vaksiner for Covid-19, er dette fortsatt en god posisjon for GSK å være i.

I de siste nyhetene fikk GSKs hivspesialistfirma ViiV Healthcare stoffet sitt ‘Cabenuva’ godkjent av FDA, som er det første og eneste komplette langtidsmedisinen for behandling av HIV-1-infeksjon hos voksne.

Disse nyhetene kan være en ekstra fordel for selskapets aksjekurs å øke, da den for øyeblikket ligger på 1.374,00p med et 52-ukers utvalg på mellom 1.291,8p- på det laveste og 1822,80p på sitt høyeste.

Analytikere vurderer også denne britiske aksjen godt, ettersom selskapet har fått en Zacks Rank konsensus ‘Hold’ rating for aksjen, sammen med 3 av 7 analytikere som gir aksjen en ‘Buy’ rating..

Denne britiske helsepersonell er en bestand som er spådd og viser at den er i stand til store prestasjoner. I lys av alle de siste hendelsene i verden er denne aksjen utvilsomt mer etterspurt de neste årene.

2. HSBC Holdings PLC (HSBA.L)

Det britiske investeringsselskapet kommer som en FTSE 100-aksje som kan se stor vekst i 2021 og de kommende årene.

Til tross for nylige nyheter om at merkevaren ser ut til å stenge 82 butikker over hele Storbritannia, som noen kan se på dette som en negativ faktor, kommer det faktisk fra resultater av et positivt resultat.

HSBC Holdings har besluttet å gjøre dette på grunn av rapporter om at selskapet oppfyller forbrukernes behov ved å bli den markedsledende digitale bankkonsernet, ettersom merkevaren søker å forbedre sine tjenester under en av mange av selskapets nye strategiske planer..

HSBC har en sterk tilstedeværelse ikke bare i Storbritannia, men i forskjellige internasjonale land, inkludert Storbritannia, Europa, USA og Asia. Asia er et kontinent som kan hjelpe enormt med veksten til HSBC Holdings innen 2021 når økonomien begynner å bygge.

Fra HSBC Holdings Q3-rapport var bevisene der for å se hvor godt den asiatiske økonomien kom sterkt tilbake, noe som førte til mer aktivitet og mer handel for HSBA-merket..

Fra dette har HSBC bekreftet at de øker sine investeringsplaner i Asia for å matche deres ambisjoner om å bli større.

Når vi ser tilbake på selskapets økonomi, bekreftet selskapet et rapportert resultat etter skatt på 2,0 milliarder dollar mot forrige kvartal på 1,4 milliarder dollar, sammen med en justert omsetning på 652 millioner dollar i bevegelse i ustabile poster som hadde en positiv innvirkning og kundenes utlån stabil mot 2. kvartal. var opp til 164 milliarder dollar, også over selskapets 2019-tall.

Innen Storbritannia økte selskapets justerte omsetning med 6% sammenlignet med 2. kvartal, sammen med at HSBC-eierandelen på pantefronten hadde en markedsandel på 13% av utlån til nye virksomheter i juli og august sammen med sterke offentlige utlån..

De siste dagene har HSBC Holdings-aksjekurs vært en av de beste resultatene da selskapet lanserte sine ytterligere strategiske planer for det asiatiske markedet..

HSBCs administrerende direktør Mark Tucker lanserte disse nye planene i en nylig uttalelse som kan fortsette å presse Europas største bank av eiendeler HSBC, til toppen av FTSE 100s liste over best ytende aksjekurser innen 2021. Tucker bekreftet at selskapet akselererte planlegger å bli en større bank i det kinesiske markedet i en nylig oppdatering ettersom de er ivrige etter å flytte.

Selskapet har en aksjekurs i dag på 406,05 p med et 52-ukers intervall mellom 283,35 p er det laveste og 595,40 p er det høyeste. Selskapets inntjeningsvarsel forventes også å øke med 48,61% per år etter ekspansjonen i Asia.

Banken har en god finansiell posisjon fremover, sammen med å skyve sine strategiske planer fremover for å tilpasse seg forbrukernes behov på tvers av alle internasjonale markeder, noe som gjør denne bankbanken til en britisk aksje å kjøpe inn som en flott langsiktig investering.

3. JD Sports Fashion PLC (JD.L)

JD Sports fashion, det britiske sportsmotehandelsselskapet har vokst fra styrke til styrke gjennom årene, men mer innen 2020. Siden mange andre forhandlere og andre selskaper innen ulike bransjer ble rammet veldig hardt, blomstret denne aksjen.

Som Storbritannia og resten av kloden har og for øyeblikket er begrenset til både målinger og portforbud, sammen med å fremme en sunn livsstil gjennom å trene regelmessig, har dette sett en stor økning i salget for JD-merket som vil fortsette å vokse.

Merket ønsker også å blåse ut selskapets forventede økonomiske resultat, sammen med potensielt andre økonomiske områder som slår sine spådommer.

Selskapet var også vitne til en muntre festperiode i løpet av november og desember da salget på nettet økte, ettersom butikkene deres fortsatt er stengt og ser ut til å være minst mars 2021, men fra og med de første ukene i januar var selskapet allerede over 5% på på årsbasis.

På dette notatet, JD. har bekreftet denne nyheten da de ga beskjed om at selskapets resultat før skatt var rundt 295 millioner pund, noe som er langt over markedets forventninger som var forventet for sportsmerket. Ser man på årstallet, er det forventet at resultatet for hele året før skatt kan overstige over 400 millioner pund.

Det ser ikke ut til å være noen stopp for denne britiske sportsforhandleren.

På vei inn i fremtiden, ønsker selskapet å potensielt oppnå et resultat før skatt for hele året som avsluttes 29. januar 2022, opp med nesten 10% fra 2021.

I tillegg til selskapets positive økonomiske prognoseprognoser, liker dette ledende merkevaren også å ha hendene på andre områder når de ønsker å kjøpe nye eventyr. I slutten av 2020 var selskapets siste satsing kjøp av Shoe Palace for $ 325 millioner, og økte selskapets aksjer med 5%. Vær sikker på at dette merket ikke vil stoppe der, da de tar sikte på å få mer vekst over tid.

I dag er selskapets aksjekurs 829,60p med et 52-ukers intervall mellom 293,20p som er det laveste og 883,20p på sitt høyeste. Selskapet har også et P / E-forhold på 24,29.

På lang sikt JD. aksjen ser ut som en sunn langsiktig valg som kan se betydelig vekst når vi fører inn i nye nye år.

4. WM Morrison Supermarket PLC (MRW.L)

WM Morrison Supermarket Plc vi har snakket om ved flere anledninger nå, ettersom dette supermarkedets aksjer ikke bare har levert strålende resultater, men det søker å fortsette spennende alléopplevelser, sammen med at forbrukermerket er sterkt, både før og etter koronaviruspandemi.

I lys av MRWs vellykkede år og julefesten, er merket nå det første supermarkedet som leder an til å betale sine ansatte en lønn på £ 10 per time på grunn av deres harde innsats gjennom hele dette utfordrende året, sammen med selskapets imponerende inntjening.

På toppen av selskapets vellykkede økonomiske rapporter, inkludert 64% økning i Champagne-salg og 40% Salg av laks i løpet av festperioden, kan selskapets vei i å tilby mathemmere tilgjengelig gjennom Amazon Prime Abonnement potensielt se ut til å blomstre pent som familier og enkeltpersoner er begrenset til å holde seg hjemme målinger i Storbritannias tredje nasjonale lockdown, og som det står uten klar indikasjon på når det er ute etter å avslutte eller lette på restriksjoner.

Tilbyr designede hemmere for å imøtekomme alle individuelle behov, alt på en enkel måte og med et klikk på et par knapper, blir det ikke enklere enn det. Selskapets online salg i begge segmenter anses å være ‘Very Strong’ som uttrykt i selskapets siste handelsoppdatering.

Det ledende supermarkedet er satt til å betale en spesiell utbytteutbetaling 25. januar på grunn av selskapets sterke kontantstrøm og sunne balanse, et tidligere utsatt spesialutbytte for H2 2019/20 på 4,00 p per aksje. Denne bekreftelsen er en sterk indikasjon på hvor bra merkevaren yter økonomisk.

Selskapet har også sett en økning i segmentet eks-drivstoff og har gitt uttrykk for at selskapets resultat før skatt og forventningene vil være i tråd med prognosene innen £ 420- £ 440 millioner..

Ser vi på hvor godt selskapet presterer i dag, fortsetter MRWs aksjekurs fortsatt å øke ettersom den ligger på 187,13 p og for tiden har en 52-ukers rekkevidde mellom 157,77 p som den laveste og 203,60 p som den høyeste.

Det er ingen tvil om at dette FTSE 100-supermarkedslageret vil fortsette å levere varene når vi fortsetter i mange år fremover, noe som også gir god verdi, noe som gjør dette supermarkedets britiske lager til et godt lager å kjøpe for 2021.

WM Morrison supermarked er satt til å offentliggjøre sine helårsresultater 31. januar 2021.

5. RSA Insurance Group PLC (RSA.L)

RSA Insurance Group plc tilbyr personlige og kommersielle allmennforsikringstjenester i forskjellige fylker som inkluderer Storbritannia, Canada og Skandinavia.

Tilbyr alle slags forsikringsprodukter fra hjemforsikring, kjæledyrforsikring, reiseforsikring og mer, sammen med den kommersielle siden som tilbyr forsikringsprodukter for eiendommer, kjøretøy og profesjonelt ansvar for å nevne bare tre på en liste over mange.

Forsikringskonsernet, som har hovedkontor i London, skiftet navn til RSA Insurance Group i mai 2008 hvor det tidligere var kjent som Royal & Sun Alliance Insurance Group plc.

Forsikringskonsernet har vist gode resultater innen 2020 gitt den store utfordringen fra Covid-19-pandemien. I selskapets handelsoppdatering fra november rapporterte selskapet svake fall blant alle premier som bekreftet at konsernets nettopremier var redusert med 3% til £ 4663 millioner. Men i det store bildet er det ikke et dårlig resultat i det hele tatt for forsikringskonsernet.

RSA bekreftet også at konsernets driftsresultat økte for første gang i løpet av de første ni månedene som endte i slutten av oktober 2020..

Men de siste nyhetene om denne aksjen som forårsaker mer spekulasjoner og skaper en hyp, er fordi forsikringsmerket nylig er kjøpt ut i en overtakelse på 7,2 milliarder dollar av det danske forsikringsselskapet Tryg og Canadas Intact Financial Corporation.

Denne oppkjøpet har ført til spekulasjoner om et stort vekstpotensial for forsikringsmerket fremover.

Analytikere ser nøye på denne britiske aksjen i lys av de siste nyhetene, og har gitt denne aksjen en konsensus “Buy” -rating gitt av ni firmaer som for øyeblikket dekker aksjens fremgang..

På samme spådomstema har selskapet fått en inntjeningsprognose om å vokse med 16,08% ettersom inntjeningen har vokst med 21,6% siste 2020.

FTSE 100-selskapets aksjekurs i dag er 676,80p noe lavere enn de tidligere dagene den forrige stengningen, men sitter fortsatt fint med hensyn til selskapets fremtidsutsikter, og det er grunnen til at denne aksjen også anses å være undervurdert..

Selskapet har et 52-ukers utvalg på mellom 321,20p på det laveste og 618,60p som det høyeste. Selskapet har også et P / E-forhold på 17,80.

6. Scottish Mortgage Investment Trust (SMT.L)

Scottish Mortgage Investment Trust har hatt ett pokker av et år innen 2020 og fortsetter fortsatt å vise hvor imponerende det kan være når du investerer i de riktige selskapene.

Den sottiske boliglånsinvesteringens aksjekurs har hatt en enorm løfting, som steg opp over 105% det siste året, og stabiliserer eller potensielt ønsker å øke etter hvert som fremtiden kommer.

Selskapet som kjenner en god aksje til riktig pris når den ser den, har en liste over mange under beltet, inkludert to store mega-aksjer Tesla og Amazon, dette er bare for å nevne to av mange gode aksjer som SMT har i sine beholdninger.

Imidlertid ser investeringsforeningen også etter aksjer med små selskaper å legge til sine beholdninger, hvorav noen ikke engang er på det åpne markedet. I tillegg til selskapets dynamiske duo har det også smart spill å eie både private og offentlige selskaper i porteføljen.

På lang sikt ser denne aksjen ut til å være en god investering. Med selskapets forfall James Anderson og Tom Slater har rikelig med kunnskap om handel og investering som det har vist de siste årene til nå og potensielt fremover for fremtiden.

Ser vi på fremtiden, har denne aksjen potensialet til å opprettholde eller utmerke seg ytterligere som 2020 har vært vitne til, denne aksjen er mer enn i stand til å slå den høye siden den investerer på alle de riktige stedene.

Selskapets aksjekurs i dag er på 1.279,00p med en 52-ukers gjennomsnittlig vurdering på 468.40p på det laveste og 1.278.00p på sitt høyeste.

7. Aveva Group PLC (AVV.L)

Det britiske flerkulturelle informasjonsteknologiselskapet er en topprester innen FTSE 100 for øyeblikket.

Tech-aksjen bekreftet i selskapets handelsrapport i oktober at det ledende teknologiselskapet var på vei i løpet av første halvdel av FY21 med en inntektsforventning på rundt £ 333 millioner..

Da selskapets Interim 2020-rapport kom ut i november, bekreftet dette, selv om det fortsatt var positivt at selskapet var litt før H1 FY20, men fremdeles viser positive resultater til tross for utfordringen Covid-19 har for bransjen.

Selskapets tilbakevendende inntekter var opp til 64,2% fra 61,9% i H1 FY20 sammen med selskapets netto kontanter og innskudd var også opp litt til £ 59,9 millioner opp fra £ 58,6 millioner innen H1 FY20. Selv om selskapet rapporterte om en nedgang i omsetningen med 15,1% til £ 332,6 millioner.

Fremover uttalte selskapet at de forventer at selskapets inntekter vil øke når vi går videre til 2021, ettersom den sterke etterspørselen stilles fremover og etter det sterke kvartalet med fornyelser.

AVEVEs inntekter øker allerede slik det ble rapportert i desember 2020, med en økning på 1,5% i løpet av de første ni månedene av året.

Denne nyheten ble bekreftet sammen med at styret var “begeistret” for de “betydelige” vekstmulighetene som selskapet kan oppnå fremover, sammen med bekreftelsen av at AVEVE hadde 2,7 milliarder dollar i kontanter og ingen gjeld etter emisjonen for anskaffelsen av OSI soft.

For den britiske tech-aksjen som går videre, ligger selskapets aksjekurs på 3 836,00 p med et 52-ukers utvalg mellom 2,636,00 p på det laveste og 5,360,00 p på det høyeste. Med selskapets P / E-rasjon på 44,65.

Ettersom selskapets aksjekurs fortsetter å øke som den har gjort de siste dagene, er dette teknisk aksjen absolutt en å hoppe på, ettersom vekstpotensialet er en enorm mulighet ikke å gå glipp av..

8. BP PLC (BP.L)

OK, BP. Olje- og gasselskapet kommer som en FTSE 100-aksje som har synlig potensiell vekst i sin nye vei inn i den langsiktige fornybare energibanen.

Da oljeindustrien tok en stor hit i 2020, da verden så luftfartsindustrien nesten stoppe som BP. tilbudet, og sammen med den høye etterspørselen etter elektriske biler som ser veldig ut til å overta kloden, planene om å bevege seg inn i fremtiden for BP. kanskje kom til rett tid for det populære britiske selskapet.

Men når det er sagt, drives de fleste biler på planeten i dag av fossilt brensel, så selskapet kan og vil fortsatt ha nytte av den siden av tingene mens den nye veien vokser. Sammen med massevaksinering vil flyindustrien og bilene snart dominere himmelen og veiene igjen og generere en generøs inntektsinntekt for merket.

Så når vi går inn i selskapets nye eventyr om å bli mer miljøvennlig og gå inn i fornybar energi, har selskapet også inngått samarbeid med noen store navn, inkludert Microsoft, for å se på fremragende.

Basert på selskapets solide historie og ettersom selskapet er klar for utvidelse til den nye avenyen for fornybar energi, ligger selskapets aksjekurs i dag på 289,45 p, og står relativt bra med tanke på hva som potensielt kan komme.

BPs nåværende 52-ukers gjennomsnitt ligger på 188,54p på det laveste med 489,95p på sitt høyeste sammen med et nåværende P / E-forhold på 20.30.

Selv om planene til dette britiske olje- og gasselskapet for å gå inn i fornybar energi er usikre, er dette selvfølgelig en sjanse for at du vil ta på deg dette solide merket, men likevel mener vi er en god sjanse og mulighet til å ta for de langsiktige utsiktene.

9. Neste plc (NXT.L)

Den britiske motehandleren er en kjent FTSE 100-aksje, sammen med å være en aksje som investorer liker å ha i sin aksjesamling. Begrunnelsen for dette er at dette selskapet mer enn ofte klarer seg godt på alle områder og også er en nasjonas favoritthandelsmerke.

Sammen med at Next er en favoritt i Storbritannia, tilbyr det også sin tilstedeværelse over hele Europa, Asia og internasjonalt.

I selskapets nylige handelsoppdateringsrapport som ble utgitt 5. januar, viste selskapet hvordan merkevaren presterte i løpet av julen, samtidig som det ga investorene en grov ide om hvor selskapet ønsker å avslutte i sin helårsrapport som skal være kunngjort 1. april 2021.

Gitt Covid-19-pandemien som har forårsaket ødeleggelse i denne bransjen, har Next vært vitne til et rimelig godt resultat. Generelt i fjerde kvartal var selskapets totale fullprisomsetning inkludert renteinntekter redusert med -1,1%. Innenfor det større bildet er dette et positivt resultat.

Siden Next for øyeblikket har alle butikkene stengt mens vi sitter i Storbritannias tredje nasjonale lockdown-periode, stoler merkevaren utelukkende på deres nettbutikk med en kundebase på 24% i løpet av festperioden. Imidlertid er innvirkningen på merkevarens tap av fotfall gjennom Nexts dører en viktig del av salgsinntektene.

Flytter inn i fremtiden, ettersom butikker er åpnet i nær fremtid over hele verden, vil Next uten tvil tilbakeslagssalg som kan legge til analytikerprognosen for selskapet ettersom inntjeningen forventes å vokse med 23,56% per år.

Et annet positivt å ta fra oppdateringsrapporten er at selskapets gjeld ved årets slutt også ser ut til å bli redusert ettersom prognosesettet er å se på en reduksjon fra £ 625million til £ 487million.

Fra selskapets aksjekurs i dag på 7 898,00 p, kan denne britiske FTSE 100-aksjen være en god aksje for å sitte pent i samlingen din som en perfekt langsiktig investering.

Selskapet har for tiden et 52-ukers utvalg på 3 311,00 p på det laveste og 8 180,00 p på sitt høyeste og holder for tiden et P / E-forhold på 17,27.

10. Admiral Group PLC (ADM.L)

Det britiske finansielle serviceselskapet er en av de best utførte aksjene i FTSE 100, som har prestert bra i mange år.

Finansselskapet markedsfører merker som Admiral og Bell for å nevne to, sammen med ADM som også driver de populære prissammenligningsnettstedene, Confused.com og Compare.com.

I nyere nyheter har Admiral Group angivelig avtalt en avtale på £ 508 millioner for å selge noen av konsernets virksomheter som inkluderer Confused.com og Admiral Technologies.

I løpet av de utfordrende tidene med Covid-19-pandemien har sammenligningssider på nettet økt etterspørselen etter hvert som enkeltpersoner ønsker å få de beste tilbudene og ønsker å spare penger så mye de muligens kan.

Ifølge selskapets administrerende direktør, David Stevens, snakket han om transaksjonen i desember og bekreftet at dette resultatet gir et glimrende positivt syn på merkevaren..

I sin uttalelse snakket Stevens om de positive utsiktene for selskapet og deres planer fremover sammen med hva selskapets planer er med avkastningen.

“RVUs kjøp av britiske og europeiske sammenligningsvirksomheter gir et positivt resultat for våre kunder og våre ansatte, og gir også god verdi for våre aksjonærer.”

“Admiral vil fortsette å fokusere på det Admiral har gått ned godt, nemlig å designe og garantere fiktive tjenesteprodukter med god verdi for massemarkedet.”

For å konkludere, sa Stevens at selskapet forventer å returnere flertallet av midlene til aksjonærene, med noen kontanter som skal oppbevares for å støtte investeringer i nye virksomhetsopplevelser i fremtiden..

Med bekreftelsen av salget vil dette gi spenning og potensiell vekst og viss verdi for Admiral Group.

Selskapets aksjekurs så et dypt fall i begynnelsen av januar 2020, men fra da av har den steget siden. I dag ligger selskapets aksjekurs på 2 955,00 p med et 52-ukers utvalg på mellom 1 887,00 p på det laveste og 3,029,00 p på det høyeste.

Denne britiske forsikringsaksjen er en investering å kjøpe og se etter å ha på lang sikt, da den søker å vokse ned nye veier, sammen med å ha en solid forretningsmodell bak seg..

11. Ocado Group PLC (OCDO.L)

Det børsnoterte selskapet Ocado Group PLC er en FTSE 100-aksje som hvis du ikke har sett på å kjøpe inn, kan det være lurt å revurdere. Siden denne aksjen ser ut som en fantastisk vekstaksje som går inn i 2021.

Aksjen har nylig fått strålende anmeldelser, og har også en konsensus ‘Buy’ -rating gitt av analytikere som dekker den britiske aksjen.

Selskapets ytelse i fjor var fantastisk, da selskapets aksjekurs uten tvil var en av de beste innen FTSE 100-indeksen, og per i dag har aksjen for øyeblikket økt med 120% de siste 12 månedene.

Dette kommer ikke som noen virkelig overraskelse da Covid-19-pandemien tvang mange individer til å bli kjent med online detaljhandel, som helhet.

Naturligvis forlot OCDO ikke bare et skritt foran, men å ha en solid og sterk økning som det ikke ser ut til å bremse ned snart, men det var ikke helt seiling.

I begynnelsen av 2020, da mars kom, falt selskapets aksjekurs betydelig mens verden var i ferd med å forstå hva som skjedde, til folk ble mer kjent med verdensbegivenhetene og igjen ble kjent med Ocado Group.

I selskapets nylige økonomiske rapport, som Ocado Retail Ltd er et felles eventyr med Ocado Group og forhandleren Marks and Spencer Group.

Innenfor rapporten var selskapets 13-ukers resultater fra 29. november positive, da detaljomsetningen økte med 35% til £ 579,6 millioner, noe som bekreftet den sterke etterspørselen med en gjennomsnittlig ordrestørrelse på £ 133 per kunde.

Når det gjelder selskapets aksjekurs, har det steget pent det siste året og ligger i dag på 2,690.00p med et 52-ukers utvalg på mellom 1064,00p på det laveste og 2895,00p på sitt høyeste.

Den elektroniske forhandleren er innstilt på å streve for mer suksess i 2021, ettersom frykten for Covid-19 fremdeles fortsetter på et høyt nivå, noe som gjør det enklere og tryggere for enkeltpersoner å holde seg til online shopping som deres go-to, denne futuristiske aksjen ser ut å fortsette å sky-raket i potensielt mange år fremover.

12. Persimmon PLC (PSN.L)

Det York-baserte husbyggingsselskapet ser ut som en FTSE 100-aksje å kjøpe for å se fremover.

Med tanke på innvirkningen Covid-19 har hatt på eiendomsbransjen og at eiendomsmarkedet har stanset midlertidig i løpet av de første to nasjonale låseperiodene, har eiendomsmarkedet fra da av forble elastisk til tross for den globale pandemien..

Etter regjeringen som lot eiendomsbransjen operere med sikkerhetstiltak på plass, kunne eiendomsmarkedet og husbyggingsselskapene operere under sikkerhetstiltak..

Og det var akkurat det PSN gjorde, ettersom selskapet har rapportert at de er i underkant av 10% på konserninntektene til £ 3,33 milliarder, noe ned fra £ 3,65 milliarder i 2019, sammen med å ha en terminsalgsbok 25% opp fra året før i 2019 til £ 1,7 milliarder.

Når det er sagt, er det usikkerhet rundt eiendomsbransjen når vi går inn i året, ettersom regjeringen er satt til å avslutte Stamp Duty Holiday-ordningen sammen med endrede Help To Buy-ordningen. Sammen med den enorme usikkerheten som fremdeles omgir Covid-19-pandemien med enkeltpersons økonomiske situasjoner som potensielt blir begrensede.

Men til tross for all usikkerheten rundt eiendomsbransjen, er denne bransjen alltid en populær. Med de håpefulle nyhetene om å komme nærmere normaliteten kan dette se at flere mennesker ønsker å hoppe inn på eiendomsmarkedet når økonomien begynner å komme seg.

Når det står står selskapets aksjekurs relativt opp på 2 716,00 p med et 52-ukers utvalg mellom 1064,00 p på det laveste og 2 895,00 p på det høyeste.

Selskapet har et P / E-forhold på 10,23.

13. Tesco PLC (TSCO.L)

Siden 2020 har vært året for de mest viktige forhandlerne over hele verden, er det ingen overraskelse å se det ledende supermarkedmerket Tesco PLC treffe listen som en topp FTSE 100-aksje.

Fra begynnelsen av det nye året var FTSE 100 allerede oppe i underkant av 5%, og det samme var aksjene i supermarkedmerket.

Kommer fra selskapets siste handelsoppdatering som inkluderte julesalget, viste TSCO et imponerende resultat over juleferien da salget steg med 80%.

Q3-rapporten bekreftet at TSCO-aksjens omsetning økte med 7,0% i forhold til året før til 19,9 milliarder pund, med det britiske salget på 7,6% i fjor til 14,7 milliarder kroner.

Selskapets utbytte per aksje økte også til 58,6% til 9,19 p, opp fra 5,77 p per aksje i 2019.

Konsernet kunngjorde også det foreslåtte salget av sin virksomhet i Malaysia og Thailand, som vil ha vesentlig verdi og kun kunne fokusere på merkevaren Tesco..

Selskapets sterke grunnlag vil tillate dem å holde hodet over Covid-19-pandemien, blandet med kundebehovet som vil føre til salg og inntekt. Dette supermarkedmerket ser ut som en god aksje å ha og å holde som en langsiktig investering.

Selskapet har for øyeblikket en aksjekurs på 241,90 p med et 52-ukers utvalg mellom 203,00 p på det laveste og 257,40 p på sitt høyeste.

14. Ashtead Group PLC (AHT.L)

Det britiske utleieselskapet for industrielt utstyr er en FTSE 100-aksje som kontinuerlig har levert med god ytelse.

I de siste nyhetene har firmaet vist tillit til sine nye strategiske planer fremover, som har tjent aksjen til å få en oppgradert konsensusrating på et “Buy” fra en tidligere rating på “Hold” av Deutsche Bank.

I selskapets fulle årlige handelsrapport for 2020 bekreftet selskapet at inntektene var opp til £ 5,054 millioner fra £ 4500 i 2019.

Når det gjelder selskapets øvrige finansielle tall, var de fleste av tallene fremdeles positive, men viste en liten nedgang fra 2019, som inkluderer selskapets resultat før skatt, som var £ 983 millioner sammenlignet med merkevarens resultat for 2019.

Når det gjelder selskapets strategiske planer fremover, ønsker selskapet å bygge en plattform for vekst, operere fortreffelighet sammen med å opprettholde økonomisk og operativ fleksibilitet.

Selskapet er allerede i gang med levering av sin nye faste plan, og vil om kort tid tillate investorer å få et ytterligere innblikk i selskapets strategiske planer innen 2021 og utover, inkludert i fremdriftsoppdateringen, men hypen er allerede rundt denne aksjen.

Denne aksjen har en solid ytelsesbakgrunn. Hvis du ikke har investert i denne aksjen, er det en god aksjekapital å se etter for å legge til porteføljen din, noe som kan gi deg ny vekst sammen med stabilitet..

Selskapets aksjekurs i dag er 3.832,00p med et 52-ukers utvalg på mellom 1.300,00p på det laveste og 3.832,00p på sitt høyeste. Med et nåværende P / E-forhold på 21,49.

Topp FTSE 100 Aksjer – Sammendrag

For å oppsummere er disse topp FTSE 100-aksjene alle store aksjer som ikke bare har en solid bakgrunn bak seg, men de har også nylig levert noen imponerende resultater, med tanke på at vi uten tvil er midt i verdens dødeligste sykdommer verden har vært vitne til. , disse aksjene har fortsatt å skinne.

Ser vi fremover, er disse aksjene gode aksjer å kjøpe og å se for å holde tak i disse lyse investeringene som fører inn i fremtiden, ettersom de tilbyr vekst, verdi og stabilitet, spesielt i normale tider. På det notatet er et godt uttakspunkt hvis disse aksjene kan utføre dette bra i så vanskelige og utfordrende tider, så er dette en solid ekstra positiv du kan ta når du ønsker å investere i slike aksjer.

Til slutt, mens disse aksjene har mange fordeler, er det verdt å gi råd om at de fremdeles har sine egne risikoelementer, og det er derfor det anbefales å alltid være oppmerksom på alle aspekter før du ønsker å investere, og det er lurt å utføre ytterligere undersøkelser av det valgte topp FTSE 100 aksjer.

Hvordan investere i de beste FTSE 100-aksjene?

Etter å ha sett på noen av de lovende og glødende FTSE 100-aksjene med stor cap, er det nå på tide å se på å bli en del av en av de mest ønskede indeksene i verden.

Hvis du er ny i å investere, har du kanskje lurt på hvilken som er den beste måten å gå for å starte handelsreisen din, og ærlig talt kan denne delen være like rett frem, rask og enkel.

Men hvis du ønsker å etablere en langsiktig vei eller til og med en karriere innen dette feltet, må du være dedikert, være villig til å bruke tid og krefter på å kjenne inn og ut av aksjemarkedet og hvert selskap, sammen med å ha et positivt syn på alle eventyr.

Selv om det er spennende å handle på aksjer, kommer det til tider med overraskende utfordringer.

For det første er det første trinnet for å starte reisen å se på å skaffe megler.

Å velge en megler for å etablere din handelsreise er ikke bare et sentralt element i prosessen, men det er også den viktigste delen når det gjelder å velge riktig megler som passer for dine investeringsbehov..

På samme måte er det mange online handelsplattformer tilgjengelig på markedet i dag som kommer med meglere som du kan sette opp fra din egen komfort i stuen din..

Men en sterk anbefaling når vi ser på online handelsplattformer er å sørge for at plattformen har riktig lisens eller lisenser for å fungere, det samme for megleren.

Hvis dette ikke er tilfelle, må du være forsiktig, da dette potensielt kan være kostbart og kan være utsatt for urettmessige handlinger.

En plattform vi anbefaler på det sterkeste er den prisbelønte online handelsplattformen eToro.

eToro er i ferd med å bli ikke bare en av verdens pålitelige online handelsplattformer, men er også hjem for over 800 aksjer, inkludert FTSE 100-indeksen fordelt på over 19 internasjonale markeder, og har i dag over 15 millioner kunder på sin plattform og stiger.

En betydelig fordel med denne ledende online handelsplattformen er at selskapet tilbyr null provisjonsgebyrer. Dette betyr at du er i stand til å investere i valgte aksjer uten å måtte betale ekstra kostnader for å gjøre det.

Hvis det er mer kunnskap og forståelse du trenger, nå som du har åpnet en handelskonto, har du nå eksklusiv tilgang til en online virtuell handelsplattform der du kan investere, opprette en mangfoldig portefølje og lære alle triks i handelen alt med virtuelle midler på $ 100.000 til din disposisjon.

Med det er dere alle klare.

Kjøp FTSE 100 Aksjer nå

Hvis du vil kjøpe FTSE 100-aksjer i et av selskapene som er oppført ovenfor, må du bruke en online aksjemegler. I denne forbindelse vurderer de fleste nybegynnerinvestorer eToro.

eToro – Topp aksjemegler i Storbritannia, kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Viktige takeaways:

 • De beste FTSE 100-aksjene å kjøpe i 2021 har vært de beste britiske aksjene innen FTSE-indeksen det siste året, og som ser ut til å fortsette sin suksess i 2021 når økonomien ser ut til å vokse.
 • FTSE 100 er en indeks som består av 100 av de største selskapene basert på markedsverdi innen London Stock Exchange.
 • FTSE 100 står for navnet The Financial Times Stock Exchange.
 • FTSE 100-aksjer kan også få navnet og kalles oftere som ‘Blue-Chip’ -aksjer.
 • FTSE 100-indeksen er kjent og sett på som en god indikator for de bedriftene som gir de beste markedene i dag, og det er derfor mange investorer ser ut til å være en del av aksjene i denne indeksen..
 • For nybegynnere og erfarne investorer er FTSE 100-indeksen sterk og har må-ha-aksjer som skal legges til den voksende porteføljen din.
 • Selv om de beste selskapene har og har en sterk bakgrunn, utgjør disse selskapene fortsatt sine egne risikoelementer.
 • Før du investerer i disse topp FTSE 100-aksjene, er det verdt å utføre ytterligere undersøkelser av dine valgte aksjer før du investerer dine egne midler.
 • Å velge megler er en viktig del av handelsreisen, ta så lang tid og forskning du trenger før du velger en pålitelig megler å jobbe med.
 • Til slutt, invester alltid med dine midler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me