Topp marihuana-aksjer for mars 2021

Topp marihuana-aksjer denne måneden

Ønsker å bli en del av den glødende cannabisindustrien i mars 2021?

Så ta en titt når vi bryter ned de beste marihuana-aksjene som ser ut til å utmerke seg, og sørg for å legge til fortjeneste sammen med mangfold i aksjesamlingen din.

Beste marihuana-aksjer for mars 2021

Marihuanaindustrien er en industri som kommer til å bli mer kjent enn noen gang før vi går lenger inn i 2021 og i årene fremover.

Bransjen er og fortsetter å bli mye snakket om og som også er blitt spådd å være den undervurderte industrien som er satt til å nå et fantastisk potensial.

Cannabisindustrien består av selskaper som forsker, utvikler og lager marihuana for både medisinsk og fritidsbruk. I tillegg til å ha selskaper en del av sin sektor som støtter disse cannabisbedriftene, som kanskje ikke har direkte tilgang til å skape og utvikle prosessen med cannabisproduktene..

Da den valgte presidenten Joe Biden skal styre Det hvite hus om et par uker, har amerikanske stater, inkludert Arizona, New Jersey og South Dakota, valgt at marihuana skal være lovlig både for fritidsbruk og medisinsk bruk. Selv om lovene mer enn sannsynlig vil bli endret og godkjent for at ugress ikke lenger er ulovlig, har det vært en liten forsinkelse i prosessen med å fullføre den for å bli legalisert.

For å gi deg et større bilde, det vil si 15 bekreftede stater som er godkjent for bruk av marihuana i USA, noe som får mange til å tro at det bare er et spørsmål om tid før andre, hvis ikke alle stater følger etter.

Fra vellykkede kanadiske marihuana-aksjer til amerikanske cannabisaksjer som får vekst og fart for potensielt å bli like store. La oss ta en titt på noen av de beste og best presterende marihuana-aksjene for mars 2021 som tilbyr deg en samling av alt.

De 5 beste marihuana-aksjene for mars 2021:

1. Canopy Growth Corporation

2. Aphria Inc.

3. Scotts Miracle-Gro Co.

4. GrowGeneration Corp.

5. Curaleaf Holdings Inc.

6. Cresco Labs Inc.

Du kan kjøpe alle disse Top Marijuana-aksjene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

Våre valgte topp marihuana-aksjer for mars 2021 er valgt ut av en kombinasjon av faktorer, inkludert de beste aksjene for best verdi, vekst og momentum fra deres tidligere historie, og når vi går inn i året.

Ta en titt når vi plukker ut og bryter ned noen av de valgte cannabisaksjens høydepunkter, som inkluderer sterke faktorer du bør vurdere når du ønsker å kjøpe inn disse topp cannabisaksjene..

Vi har satt sammen en liste over de beste marihuana-aksjene å vurdere denne måneden.

Så uten videre …

1. Canopy Growth Corp (CGC)

Det kanadiske cannabismerket som har vært en av favorittene blant investorer i bransjen i mange år, viser fremdeles at det er verdt å være et cannabislager å ha i samlingen din.

Storaksjeaksjen tok en omstilling når vi gikk gjennom slutten av 2019 og inn i 2020, noe du kan se fra de siste økonomiske tallene i 2020 viste hvilken innvirkning gjenoppbyggingen hadde gjort for det ledende merkevaren..

I selskapets resultatrapport for andre kvartal som avsluttet 30. september 2020, har selskapet sett en omsetningsvekst til $ 150,828 fra forrige år på $ 85,621, og i løpet av 6-månedersperioden økte den totale inntekten fra $ 189,012 til $ 269,916 totalt..

Selskapet beviste også sine kuttkostnadstiltak da det viste en reduksjon i salgs-, generelle og administrative utgifter, som var nesten $ 40.000 lavere, vist på rapporten, og satte selskapet i et tydeligere positivt lys..

Når vi går inn i det nye året, har Canopy Growth en aksjekurs på 40,14 og har fått en “Buy” -rating av elleve forskningsfirmaer for sin potensielle vekst og verdi som utgjør rangeringen..

Zacks Rank har gitt sin rangering på # 3 (Hold) for aksjen med C-rangering for vekst.

Canopy Growth-aksjen har en markedsverdi på 11,71 milliarder dollar og med de positive utsiktene som cannabisindustrien kommer gjennom i år, er en aksje som kan gi deg vekst sammen med stabilitet..

2. Aphria Inc (APHA)

Et annet kanadisk cannabisfirma og en aksje å være kjent med er Aphria Inc..

Aksjer for det kanadiske cannabisselskapet har hoppet de siste dagene, men fører til å tro at dette potensielt kan være tilfelle etter hvert som året går.

Aphria er et ledende kanadisk cannabisfirma som også er hoveddistributør til 10 internasjonale land utenfor Canada. En annen viktig faktor å huske på denne aksjen er at den faktisk har hendene involvert i andre veier foruten cannabisindustrien.

Sammen med at APHA hadde en rekke forskjellige cannabisprodukter under forskjellige merker, kjøpte Aphria i slutten av 2020 SweetWater Brewing Company, et av USAs største bryggingselskaper på markedet i dag..

Aphria Incs markedsverdi er 2,70 milliarder dollar.

Slik det står nå er selskapets nåværende aksjekurs på $ 9,05, med et 52-ukers utvalg mellom 1,95 og det laveste til 9,39..

Når det gjelder Aphrias nylige tall som ble bekreftet i selskapets resultater for fjerde kvartal og regnskapsåret 2020, så Aphria nettoinntektene med 5% i andre kvartal til $ 152,2 millioner, som også er en økning på 18% i forhold til året sammen med netto cannabisinntektene økte med 81% til $ 531,1 millioner.

Andre positive økonomiske resultater for selskapet der en justert EBITDA på $ 8,6 millioner økte med 49%, en justert EBITDA fra cannabisvirksomhet økte med 55% til $ 9,3 millioner i fjerde kvartal, sammen med å bekrefte at selskapets balanse ser sunn og sterk ut, inkludert sum på $ 497,2 millioner for å bidra til å finansiere planlagt vekst, både i Canada og internasjonalt.

Når vi gikk inn i selskapets resultater for 1. kvartal 2021, økte netto cannabisinntektene med 103% fra i fjor og er nå $ 62,5 millioner, nettoinntektene økte med 16% fra første kvartal 2020 til $ 145,7 millioner og en justert EBITDA på $ 10,0 millioner i første kvartal en 17 % økning fra 4. kvartal 2020.

Dette er bare noen få av de voksende tallene som ble produsert av Aphria i selskapets siste økonomiske rapport, med flere resultater som skal legges til.

Ser lenger inn i fremtiden, ifølge en rapport fra MarketBeat Aphria Inc har fått en generell konsensusrangering av 7 analytikere, hvorav 2 gir aksjen en “Hold” -rating..

Aphria er en cannabisbestand som står godt i posisjon for å fortsette å gjøre det bra i 2021.

3. Scotts Miracle-Gro (SMG)

Scotts Miracle-Gro er et flott lager som kan gi deg god vekst og lønnsomhet når vi går inn i 2021 og cannabisindustrien ser ut til å trives.

SMG er en trygg aksje å se etter å investere i hvis du enten er nybegynner i bransjen eller hvis du er nybegynner i aksjehandel generelt, da aksjen gir deg stabilitet, men med plass til å vokse, noe som gjør det til en god investering for langsiktig.

Scotts Miracle-Gro er først og fremst kjent for sitt solide fokus på hageprodukter. Imidlertid har selskapet siden de siste årene blitt store aktører innen cannabisindustrien, og selskapets Hawthrone-produkter har blitt et viktig fundamentalt produkt når de produserer cannabisprodukter..

På grunn av den enkle og tilgjengeligheten av å kunne kjøpe SMGs Hawthorne-produkter og faktisk gjøre det enklere og enklere å kunne lage og lage dine egne cannabis-kreasjoner hjemmefra, har dette ført til at aksjen har blitt en sterk, varm konkurrent innen industri og kalt som en aksje å kjøpe.

Det amerikanske baserte selskapet kunngjorde sine tall ved årsskiftet i november 2020 for perioden som endte 30. september, med en omsetning som økte med 31% fra i fjor til 4,1 milliarder dollar..

Selskapets Hawthrone-segment økte også 61% i forhold til året, noe som naturlig nok ville blitt økt på grunn av målingene hjemme hos Coronavirus-pandemien, sammen med forbrukersegmentet som økte med imponerende 90% året før.

Når låsingstiltakene fortsetter, kan vi se at SMG-aksjen fortsetter å få god fart og vekst i året og i flere år fremover. Når det gjelder cannabis-siden av virksomheten, da flere stater i USA tillater legalisering av fritidsbruk av marihuana og mer som følger etter, kan vi se at etterspørselen etter Hawthorne-segmentet er sterkt og bortsett fra eksepsjonell vekst for SMG-aksjer..

4. Curaleaf Holdings Inc (CURA)

Å være verdens største cannabisselskap etter inntekt, kommer dette amerikanske cannabisfirmaet som en marihuana-aksje for å se etter eller bedre enn å kjøpe inn.

Selskapet har hovedkontor i Wakefield, Massachusetts, og er også notert på børsen Candian.

I 2020 steg Curaleaf med 20% allerede i 2021.

Resultatene fra selskapets Q3-rapport viste imponerende resultater som ble opprettet i løpet av 2020 sammen med lovende potensielle kunder som ser inn i 2021 med oppmuntrende ord fra Curaleafs administrerende direktør (CEO) Joseph Lusardi.

Selskapet hadde rekordinntekter på $ 193,2 millioner opp med 164% i forhold til året før, en rekordinntekt på $ 182,4 millioner opp med 195% i forhold til året før, en rekordjustert EBITDA på $ 42,3 som ble bekreftet å ha vokst fire ganger så mye som 2019.

Det ledende cannabisselskapet avsluttet også oppkjøpet av Grassroots, som er begrunnelsen for at aksjen ble kåret til det største cannabisfirmaet i verden basert på inntekter.

Ord fra selskapets administrerende direktør bekreftet aksjens positive posisjon når vi går videre inn i 2021.

"Curaleafs rekordresultater for tredje kvartal ble komplettert med en vellykket gjennomføring av oppkjøpet av Grassroots, som utvidet vår tilstedeværelse til 6 nye stater, inkludert vekstmarkeder som Illinois og Pennsylvania. Når vi går inn i 2021, forblir Curaleaf utrolig godt posisjonert etter den transformative legaliseringen av cannabis som brukes av voksne i Arizona og New Jersey, og følgelig potensialet for fremtidig bruk av voksne i New York, Pennsylvania og Connecticut..

Hvert av disse markedene utgjør en enorm mulighet for oss, som den eneste MSO med en ledende tilstedeværelse i alle disse statene. Ser vi fremover, forventer vi at veksten vil være drevet av organiske initiativer, økt kapasitet og dispenserer i viktige stater og utrulling av voksenbruk i Arizona og New Jersey."

Med stater som New Jersey og Arizona på randen av den endelige lovgivningen for bruk av marihuana, er dette et annet stort ekstra pluss for selskapet å komme videre, da selskapet har en langvarig tilstedeværelse på østkysten i USA..

Og ettersom demokrater er i ferd med å drive USA med start fra i år, er det bare et spørsmål om tid før mer eller ikke alle stater bekrefter cannabis for å være et lovlig produkt for både fritids- og medisinsk bruk.

Curaleaf er en imponerende cannabisbeholdning med fantastisk vekst og lønnsomhetspotensial med den ekstra fordelen av å være en fantastisk langsiktig aksje å beholde i årene som kommer.

5. GrowGeneration Corp (GRWG)

Til slutt er en annen topp cannabisbeholdning som kommer på listen over toppresterende marihuana-aksjer GrowGeneration Corp.

Denne aksjen var uten tvil den best utførte cannabisaksjen i 2020 ettersom resultatene blåste langt over andre selskaper i bransjen og S&P 500 med resultatene.

GRWG driver og driver spesialforretninger hydroponic og organiske hagebutikker som er fordelt på 31 butikksteder i 11 stater i USA..

Aksjenes hydroponics-utstyr er det perfekte tilskuddet for personer som ønsker å lage og produsere sin egen bruk av marihuana i sine egne hjem. Men utstyret kommer ikke billig, og det er derfor det er designet for de seriøse langvarige cannabisavlerne, ettersom et utstyr kan gi deg tilbake over $ 10.500.

Men når det er sagt, har selskapet gjort fantastiske terreng i løpet av året, slik de økonomiske tallene viser i selskapets ferske tredje kvartalsrapport. Selskapets rekordinntekter nådde $ 55,0 millioner, opp fra $ 21,8 millioner i samme periode av 2019 og en justert EBITDA på $ 6,6 millioner sammenlignet med $ 2,2 millioner i 2019.

I tillegg til det imponerende utfallet justerte selskapet også noen av tallene fremover når de prøver å overgå de nåværende retningslinjene. I 2021 har selskapet justert både inntektene sine til $ 280 – $ 300 millioner og justert EBITDA til $ 34 – $ 36 millioner..

GrowGeneration ønsker ikke å bremse opp når som helst når selskapet ser på å anskaffe forskjellige andre selskaper for å legge det til sin voksende virksomhet..

I desember 2020 kunngjorde selskapet sitt oppkjøp av Grassroots Hydroponics som det er anskaffet til, og vil legge til ytterligere ytterligere 20 millioner dollar i årlig inntekt til den ledende organisasjonen. I tillegg til Grassroots, vil GrowGeneration også kjøpe The GrowBiz, den tredje største hydroponiske hagesenterkjeden i USA, og har nylig kunngjort at de ser ut til å kjøpe Canopy Crop Management, det californiske selskapet som søker å få de beste hageproduktene. til kundene.

Analytikere har også gitt sine prognoseprognoser for aksjen gjennom 2021, med 7 av 7 analytikere som gir aksjen en konsensus ‘Strong Buy’. Med selskapets omsetningsvarsel forventet å vokse med 40,58% per år.

Det kan ikke benektes at fremtiden ser sterk og sterk ut for denne cannabisaksjen, som potensielt også ønsker å matche opp til de største aktørene i bransjen når tiden går fremover..

6. Cresco Labs Inc (CL)

CRLBF lager

Det amerikanske cannabisselskapet Cresco Labs er en aksje å beholde eller kjøpe inn i 2021.

Cannabis-selskapet med hovedkontor i Chicago, Illinois, viste at alt er mulig ettersom selskapet viste en imponerende sterk ytelse i 2020.

Cresco Labs lager, produserer og selger medisinsk marihuana og marihuana produkter rundt om i USA.

Cresco har også sine hender fast i forskjellige andre veier hvis kreativitet er tydelig da merkevaren tilbyr rekreasjons cannabis i forskjellige former som søtsaker, sjokolade og frukttygg under Mindys Brand sammen med å tilby forskjellige andre kreative produkter som popcorn, vapes og mer.

Med en markedsverdi på $ 2,619 milliarder dollar og med 21 butikker over hele USA, ser CRLBF store aksjer ut til å utvide seg i år ettersom flere stater over hele landet legaliserer bruken av marihuana..

I selskapets tredje kvartalsrapport var selskapets ytelse fortjent.

Cresco bekreftet at det var den største grossisten med merkevarer innen cannabisindustrien med $ 90,5 millioner i engrosinntekter alene. Ved siden av denne prestasjonen var selskapets inntekter også et rekordtall da det ble bekreftet at det økte med 63% fra 3. kvartalsresultat i 2019, som ligger på $ 153,3 millioner, en økning på $ 59 millioner.

Selskapet rapporterte også sin største kontantstrøm fra driften på $ 17,8 millioner, detaljinntektene økte med 60% fra Q3 til $ 62,8 millioner og en justert EBITDA på $ 46,4 millioner, en imponerende vekst på 182% fra tredje kvartal i 2019.

Selv om det amerikanske merkevaren kan ha kommet til kort i forhold til noen av konkurrentene, er resultatene tydelige for det som potensielt kommer for merket, ettersom det søker å være en stor drivende amerikansk cannabisstyrke på lang sikt..

Hvordan investere i cannabisindustrien?

Nå har du en bedre forståelse av cannabisindustrien og hvor lovende marihuanaindustrien er satt inn i fremtiden. Nå er det på tide å se på å bli en del av den undervurderte voksende industrien.

Investering i aksjer er rett frem, enkelt og enkelt når du har riktig megler og plattform for hånden.

Selv om det anbefales å shoppe rundt og undersøke ulike handelsplattformer og respekterte meglere, er det også verdt å merke seg å se etter regulerte plattformer som har de riktige lisensene for å handle lovlig..

Hvis du er ny i å investere den ledende online handelsplattformen, eToro har alt og mer egnet for dine investeringsbehov.

Den ledende online handelsplattformen er en glimrende plattform hvis du er en investor som starter på reisen din med å lære triksene fra aksjemarkedet med mye mer kunnskap å få og å bære med deg gjennom hele handelsreisen.

Når du har fulgt de guidede trinnene og åpnet en konto sammen med å ha valgt megler, er du klar til eventyr.

Et depositum på minst $ 200 vil være nødvendig for å starte deg på vei inn i handelsreisen din.

Det er imidlertid ikke noe press. Når du har åpnet kontoen din, kan du få tilgang til og investere når du føler at du er klar.

Med over 12 millioner aktive klienter som har handlet på plattformen til dags dato, hjelper plattformene med hjelpsomme og vennlige meglere til selskapets fordelaktige utdanningsmateriale for å polere kunnskapen din om handel. eToro er en prisvinnende plattform som er en flott plattform for deg å starte din cannabishandelsreise.

eToro – Topp aksjemegler, kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Marihuana Aksjer – Viktige poeng:

  • Topp marihuana-aksjer for mars 2021 ser ut til å blomstre regnskapsår fremover.
  • Cannabisindustrien har blitt spådd å sveve i løpet av året da den valgte presidenten Joe Biden kommer til makten.
  • Marihuana blir legalisert i flere amerikanske stater etter hvert som tiden går fremover, både for fritidsbruk og medisinsk bruk.
  • Å investere i de beste marihuana-aksjene er enkelt, raskt og enkelt. eToro, den ledende handelsplattformen, kan få deg i gang med å investere i dine valgte cannabisaksjer i løpet av få minutter.
  • Invester alltid smart og klokt, sammen med å velge riktig megler for å utmerke din handelsreise.

Les mer:

Hva er de 7 beste aksjevalgene for 2021?

Topp 5 utbyttebeholdninger å investere i for 2021

Hva er de 7 beste telekombeholdningene du kan kjøpe i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me