10 Cryptocurrency Startup-selskaper du bør se på

10 Cryptocurrency Startup-selskaper du bør se på

Oppstartsselskaper i kryptovaluta har vokst de siste årene, og noen har vokst i raskt tempo og blitt store navn.

I følge Crunchbase, mange startups for kryptovaluta startet rundt 2016, De fleste av dem er for profitt og jobber med finansielle tjenester, betalingsbehandling og programvare.

Mange startups for kryptovaluta vil sannsynligvis mislykkes. Det er et kjent faktum at de fleste små bedrifter mislykkes de første årene, og kryptovaluta-virksomheter er risikable å bli involvert i.

Faktisk tillater ikke mange banker selskaper som håndterer kryptovaluta å åpne bankkontoer hos dem.

Noen, som f.eks Billy Bambrough, tro det det kan være en avmatning i kryptovaluta-investeringen da Y Combinators topp 100 virksomheter etter verdsettelse bare har omtalt to kryptovalutaselskaper de siste to årene.

Disse to selskapene er kryptovalutautvekslingen Coinbase og SFOX, en crypto prime-forhandler for institusjonelle og profesjonelle handelsmenn.

I denne artikkelen ser vi på de mest interessante oppstartsselskapene for kryptovalutaer du bør se på.

Topp 10 kryptovalutaoppstart

Hold øye med dem alle!

1. Cobo

cobo crypto lommebok

Cobo er en kryptovalutaoppstart primært en lommeboktjeneste som støtter en rekke forskjellige mynter.

Ved hjelp av Cobo Wallet kan brukere utvide kryptovalutaen sin gjennom PoS-gruvedrift.

Et annet sentralt produkt Cobo tilbyr er Cobo Hvelv, som sikkert kan lagre kryptovaluta fra en rekke forskjellige angrep.

Så sikker at det til og med har gjort det en selvdestruksfunksjon som lar deg tørke bort dine offentlige og private nøkler hvis noen klarer å få tilgang til dem.

Cobo ledes av Discus Fish, en kinesisk pioner innen kryptovaluta som angivelig skrev den første kinesiske språklige gruveopplæringen..

På toppen av det, før Cobo, var Fish også med på å grunnlegge F2Pool, en av verdens største gruvebassenger som for tiden er i drift.

I oktober 2018, Cobo samlet inn 13 millioner.

2. Javvy

javvy kryptovaluta oppstart

Javvy er en kryptovalutaoppstart som prøver å erstatte alle kryptokursutvekslinger og lommebøker, noe som ikke er noen enkel oppgave.

De skaper en universell lommebok som kan støtte alle kryptovalutaer samt en desentralisert utveksling.

Javvy gjør dette ved å være koblet til flere børser, noe som eliminerer behovet for å åpne flere kontoer med forskjellige børser.

De har også opprettet Javvy utility token, som kan brukes til å få 50% rabatt på avgifter.

I Javvy’s ICO, de klarte å skaffe omtrent 7 millioner dollar innen 30. april 2019.

3. Finhaven

Finhaven kryptovaluta oppstart

Finhaven ble grunnlagt i 2017 og er en Vancouver-basert kryptovalutaoppstart som planlegger å lage digitaliserte eiendeler.

De planlegger først og fremst å lage en egenkapital og gjeldsutstedelsesplattform ved hjelp av Ethereum blockchain.

På toppen av dette vil Finhaven også bruke Ethereum til å sette opp sikre lommebøker og lage en revisjonslogg over transaksjoner og lage unike tokens for hvert digitaliserte aktivum.

Finhaven planlegger også å bruke Bitcoin til sitt overføringslag, der investorer kan akkumulere Bitcoin mot det de investerte.

Foreløpig betjener Finhaven bare kunder i Canada, men hvis det lykkes, kan dette endre seg.

Totalt har Finhaven klarte å skaffe $ 7,9 millioner Canadan. Størstedelen av dette kom fra Dunamu & Partnere som investerte 5,13 millioner dollar.

4. SpectroCoin

spektromynt

Med SpectroCoins lommebok vil brukere kunne lagre Bitcoin, Ethereum, NEM, Tether og Dash. Bortsett fra lommeboken, fungerer SpectroCoin også som en børs.

Oppstart av kryptovaluta SpectroCoin står også bak Bankera, en utlånstjeneste for kryptovaluta.

De har som mål å i det vesentlige bli en bank og bygge bro over gapet mellom tradisjonell bankvirksomhet og kryptovaluta.

Bankera planlegger å bruke blockchain-teknologi til begrense antall kolleger som er involvert i bankvirksomhet, gjør det enklere og billigere å foreta betalinger.

De ønsker å bli et stoppested for alle finansielle tjenester, noe som er et stort mål og bruker blockchain-teknologi for å tilby unike tjenester.

SpectroCoin tilbyr også en Bitcoin debetkort som kan brukes i over 30 millioner minibanker og mer enn 25 millioner butikker.

5. Storj

storj kryptovaluta oppstart

Selv om Storj kanskje ikke er en kryptovalutaoppstart, men de planlegger å bruke blockchain-teknologi til skape desentralisert skylagringsplass.

Ved å operere som et desentralisert nettverk, hevder de at de kan tilby bedre priser og hastigheter enn sine rivaler.

Storjs primære produkt er dens Tardigrade skylagring som krypterer filene dine, deler dem i biter og distribuerer dem over noder.

Ved å bli med i Storj kan du bli en node i deres nettverk og leie ubrukt lagringsplass på datamaskinen din til andre som kan trenge den.

I 2017 drev Storj en ICO og klarte å skaffe $ 30 millioner i Bitcoin og Ethereum.

ICO-deltakere mottok Storj-tokens i retur. Ifølge CoinMarketCap er Storj i skrivende stund den 162. største kryptokurrency etter markedsverdi.

6. Havn

havne kryptovaluta oppstart

Cryptocurrency startup Harbour er involvert i toking av verdipapirer ved hjelp av blockchain-teknologi. Ved å gjøre dette gjør de raskere og enklere å kjøpe og selge verdipapirer.

Selskapets fokus er i stor grad på egenkapital og oppstart, men de har også sett på tokenising eiendom, investeringsfond og til og med kunstverk.

På en måte er det å eie en tokenisert sikkerhet veldig tradisjonell aksje, men ved å tokenisere den og tillate likviditet, bør de kunne tiltrekke seg flere investorer.

Det er som å få aksjer til å fungere på samme måte som ICO, bare den største forskjellen vil være at de er i full overensstemmelse.

Dette kan gjøre det enklere å kjøpe investeringsprodukter for hverdags mennesker og gjøre det mulig å tjene på dette.

Harbour ble grunnlagt av administrerende direktør Joshua Stein og samlet inn 40 millioner dollar da det startet i 2017 og deretter ytterligere 28 millioner dollar i april 2018.

7. Sirkel

sirkel kryptovaluta utveksling

Cryptocurrency startup Circle startet som en meldingsapp, men kjøpte Poloniex-kryptokursutvekslingen, som var deres første forsøk på kryptovaluta.

De er en direkte konkurrent til å bytte Coinbase og tillater også brukere å sende fiat-penger gjennom den virtuelle lommeboken.

Circle opprettet også Circle invest app, en mobilapp spesielt for investering i kryptovaluta og har over 8 millioner brukere, mer enn 60 eiendeler og 200 milliarder dollar i handelsvolum.

Samlet inn 110 millioner dollar i 2018 i en finansieringsrunde og anslått å være verdt mer enn 3 milliarder dollar.

Den største investeringen kom fra Bitmain, en av de største gruvedriftgruppene i kryptovaluta samt Digital Currency Group. En annen viktig investor er Goldman Sachs.

Med Coinbase opprettet Circle stablecoin USDC.

8. Digital Valutagruppe

digital valutagruppe

Grunnlagt i 2015, er Digital Currency Group kanskje den største oppstart av kryptovaluta investere i kryptovaluta-virksomheter i verden.

Digital Currency Group ble opprettet av Barry Silbert som tidligere grunnla SecondMarket (nå kjent som NASDAQ Private Market).

I dag, Digital Currency Group har investert i over 145 selskaper og regnes som det mest aktive investeringsselskapet i kryptovaluta.

Silbert begynte å investere i Bitcoin-selskaper i 2013 og har aldri sett seg tilbake, og tro at Bitcoin en dag kan erstatte gull.

Det mener han også kryptovaluta spekulasjon er en god ting da det bygger økosystemet og likviditet som trengs for at kryptovaluta kan aksepteres av alle.

Et av de største selskapene Digital Currency Group har investert i er Coinbase.

9. Coinbase

myntbase

Coinbase er nest største kryptokursutveksling rundt i dag, har eksistert siden 2012 og hevder å være den mest pålitelige børsen.

Selv om den tilbyr færre kryptovalutaer i forhold til noen av sine rivaler, støtter den alle store kryptokurver. Coinbase ville kanskje gjøre det bedre hvis amerikanske regelverk ikke var så strenge.

Coinbase ble grunnlagt av administrerende direktør Brian Armstrong og Fred Ehrsam.

Bortsett fra børsen, Coinbase tilbyr også lommeboktjenester, avansert handel for profesjonelle og API-er for utviklere og selgere til å akseptere kryptovaluta.

Coinbase i samarbeid med Circle is også skaperne av USD Coin (USDC), en stablecoin knyttet til prisen på den amerikanske dollaren på samme måte som Tether, og hevdet at alle USDC er like støttet i amerikanske dollar.

Per i dag har Coinbase over 13 millioner brukere og er et av de mest kjente kryptovaluta-oppstartsselskapene.

10. Binance

binance

Binance ble grunnlagt i 2017 og har blitt verdens største kryptokursutveksling med en enorm liste over kryptovalutaer som er tilgjengelige for handel, og er den klart mest vellykkede oppstarten av kryptovaluta.

Opprinnelig startet Binance i Kina, men etter at de implementerte strengere regler for handel med kryptovaluta, flyttet det til Japan.

Imidlertid satte Japan også inn strengere regler for handel med kryptovalutaer og snart Binance flyttet hovedkvarteret til Malta der det er for tiden.

Binance ledes av administrerende direktør Changpeng Zhao, som er en av de mest innflytelsesrike personene som er involvert i kryptovaluta i dag.

Zhao har enorm erfaring med kryptovaluta og handel, før Binance Zhao tidligere grunnlegger Fusion Systems, som bygde høyfrekvent handelsteknologi for meglere.

Han jobbet også som CTO for OKCoin og jobbet tidligere hos Blockchian.info som en del av kryptovalutapungeteamet.

Binance lanserte også Binance Coin, en verktøymynt som gjør det mulig for handelsmenn å kjøpe kryptovaluta til en diskonteringsrente når de brukes.

Hvorfor bør handelsmenn se på startups for kryptovaluta?

Utviklingen av kryptovalutaoppstart er viktig for kryptovalutahandlere, og ikke bare fordi de kan være eiendeler å investere i.

For å si det enkelt, jo mer kryptovaluta aksepteres og brukes, jo mer verdifull blir den og kryptovaluta-oppstartsselskaper er en måte å oppnå dette på.

På toppen av det, jo flere som bruker en kryptovaluta, jo mer flytende blir den. Det betyr at det er lettere å kjøpe og selge.

Handlere trenger likviditet, uten den er det nesten umulig å tjene penger på handel.

Kryptovalutahandlere bør alltid være på utkikk etter nystartede kryptovalutaer og spore hvordan teknologien utvikler seg.

Hvis Barry Silbert har rett, vil utvikling av flere kryptovaluta-bedrifter og spekulasjoner trolig være en god ting for adopsjon av kryptovaluta.

Kryptovalutahandlere bør spesielt holde øynene med for endringer som påvirker Binance og Coinbase.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • Flertallet av oppstartsselskaper for kryptovaluta vil sannsynligvis mislykkes. Dessverre er kryptokurrency fortsatt en veldig risikabel industri.
  • Mange av de beste start-up-kryptovalutaene utvikler børser og / eller lommebøker.
  • Digital Currency Group, Coinbase og Binance er tre av de største kryptovalutaoppstartene. Deres suksess har gjort dem til kjente merkevarer.
  • Handlere bør holde et øye med hvordan kryptovalutaoppstart utvikler seg. Jo flere bedrifter vokser, jo bedre for adopsjon og derfor adopsjon.

Lær å handle med vårt kurs i kryptovalutahandel

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset for kryptovalutahandel!

Hvis du likte å lese 10 Cryptocurrency Startup Companies, bør du se på fra Handelsutdanning, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me