10 fettslagsprognoser for Bitcoin for 2021

10 store spådommer for Bitcoin i 2021:

1: Bitcoin kan se et fall som ligner på det i 2017

2: Bull Run kan vare mye lenger

3: Bitcoin vil fortsette å true gull som en verdi av butikk

4: Bitcoin forutsagt å miste all sin verdi

5: Prognose for lager-til-strømning

6: Institusjonelle investorer kan støte på prisen

7: Bitcoin kan ødelegge $ 300.000

8: Institusjoner vil fortsette å vedta Bitcoin som reservekapital

9: Bitcoin vil fortsette å se masseadopsjon

10: Bitcoin vil lede avgiften til kryptovalutaer til det globale publikummet

Bitcoin har vært her før, mer enn en gang. Tilbake i 2017 så vi Bitcoin øke og sprengte seg gjennom $ 20.000 prisbarrieren. Investorer feiret, men oksekjøringen var over på et øyeblikk, og Bitcoin-prisen var tanket.

Mot slutten av året handlet kryptovalutaen til $ 4000, og all euforien hadde fordampet. Denne gangen er det mye optimisme, med investorer som forutsier at Bitcoin ikke vil se en nedgang som den den var vitne til i 2017.

Bitcoin tiltrekker seg også betydelig institusjonell interesse, med investorer som forutsier at kryptovalutaen vil se en vedvarende økning i verdi. Så med alt dette i bakhodet, her er noen Bitcoin-spådommer for 2021.

10 Bitcoin-prisforutsigelser for 2021:

Bitcoin-prediksjon nr. 1: Bitcoin kan se et fall som ligner på det i 2017

Det er en følelse av deja vu blant investorer angående den fantastiske ytelsen til Bitcoin.

Investorer er splittet når det gjelder Bitcoin som opprettholder veksten eller opplever et dramatisk prisfall. En undersøkelse utført av Finder.com fant at 52% av respondentene mente at Bitcoin kunne oppleve et fall i verdi som tilsvarer 2017 og miste mer enn halvparten av verdien. Noen eksperter mener imidlertid at denne prisstigningen er kommet for å bli, takket være faktorer som institusjonell interesse.

Les mer: Hva vil drive Bitcoin-prisen i 2021?

Bitcoin-prediksjon nr. 2: Bull Run kan vare mye lenger

Investorer og eksperter mener at dagens bull run ikke bare er et blunk i pannen og kan vare mye lenger. Bitcoin antas å fortsette å øke i verdsettelsen for det meste av 2021, noen eksperter mener at det kan berøre $ 100.000 innen utgangen av 2021 og $ 300.000 innen utgangen av 2022.

Bitcoin-prediksjon nr. 3: Bitcoin vil fortsette å true gull som en butikk av verdi

Bitcoin vil fortsette å true gull som en butikk av verdi i 2021. Bitcoin er mer funksjonelt enn gull siden det handles digitalt. Gull så betydelige tap i 2020 og tapte nesten 9% siden juli.

Bitcoin har i samme periode fått 65% verdi. Bitcoin vinner også popularitet blant vanlige investorer og finansinstitusjoner. Millennials foretrekker også Bitcoin som en butikk med verdi i stedet for gull. Hastigheten som Bitcoin får verdi på, kan erstatte gull som en butikk med verdi helt, selv om det sannsynligvis ikke vil skje umiddelbart.

Bitcoin-prediksjon 4: Bitcoin forutsies å miste all sin verdi

Noen Bitcoin-spådommer peker på et mer forferdelig resultat at kryptovalutaen vil miste all sin verdi. Noen investorer som Jeff Schumacher, grunnlegger av BCG Digital Ventures, spår at verdien av Bitcoin kan falle til null.

Troen er at Bitcoin er en flott teknologi, men ikke en valuta. Dette kan være en ekstrem spådom fordi Bitcoin har fortsatt å verdsette i verdi.

Bitcoin-prediksjon nr. 5: prognose på lager til strøm

Stock-To-Flow-prognosen er en indikator som har møtt en viss skepsis, men ifølge modellens skaper er Bitcoins Stock-To-Flow-modell på sporet. Plan B forutsa at Bitcoin ville berøre $ 100 000 innen utgangen av 2021 og presse på for flere gevinster i 2022. Kryptovalutaen ser ut til å være på vei for å slå seg ned i en seks-sifret verdivurdering.

Bitcoin-prediksjon 6: Institusjonelle investorer kan støte opp prisen

Etter år med skepsis åpner banker og finansinstitusjoner seg for Bitcoin. Den institusjonelle interessen kan øke Bitcoin-prisen betydelig det kommende året. Coinbase rapporterte at den institusjonelle aktiva i 2020 steg fra 6 milliarder dollar til 20 milliarder dollar.

Bitcoin-prediksjon nr. 7: Bitcoin kan bryte $ 300 000 dollar

Ifølge eksperter så Bitcoin rekordøkninger i verdi i 2020, og denne trenden er satt til å fortsette. Vi kunne se Bitcoin bryte $ 100 000-barrieren innen utgangen av 2021. Noen spådommer har Bitcoin som går opp til $ 300 000 innen utgangen av 2022.

Bitcoin-prediksjon nr. 8: Institusjoner vil fortsette å vedta Bitcoin som reservekapital

Finansinstitusjoner konverterer noen av reservene til Bitcoin. Vi vil sannsynligvis se at flere institusjoner gjør det samme i 2021. JPMorgan Chase kunngjorde nylig at de hadde kjøpt 100 millioner dollar i Bitcoin. Microstrategy Inc kunngjorde også kjøpet av $ 425 millioner i Bitcoin. Andre selskaper følger etter, noe som viser hvor stor interesse Bitcoin genererer.

Bitcoin-prediksjon 9: Bitcoin vil fortsette å se masseadopsjon

Bitcoin får aksept som en betalingsmåte. Plattformer som PayPal har kunngjort at brukere av plattformen vil kunne kjøpe og selge bitcoin og kjøpe med bitcoin. Denne kunngjøringen har gitt Bitcoin tilgang til 350 millioner brukere som bruker PayPal som betalingsplattform. PayPal-konkurrenter har også gjort lignende kunngjøringer som øker Bitcoins nytteverdi som betalingsmåte.

Bitcoin-prediksjon nr. 10: Bitcoin vil føre anklagen for kryptovaluta til det globale publikummet

Sammenlignet med 2017 snakker eksperter nå om Bitcoin i en annen tone. Bedrifter, investorer og andre ser etter Bitcoin for å diversifisere porteføljene sine. Dette bringer vanlig adopsjon mye nærmere, og faktorer som den svekkende dollaren og pandemien har gjort Bitcoin til en etterspurt eiendel.

Les mer:

Hvor mye vil Bitcoin være verdt i 2021 og utover?

Kan Bitcoin nå prisen på $ 100 000 i 2021

Konklusjon

De fleste Bitcoin-spådommer hevder at den fremste kryptovalutaen vil fortsette rallyet til 2021. Året vil se betydelig interesse for Bitcoin, både fra investorer og fra tilsynsmyndigheter. Det er klart at kryptovaluta vil se en økning i adopsjonshastigheten, som bare vil øke Bitcoin-prisen høyere. Med eksperter som forutsier et rekordår for BTC, er alt vi kan gjøre å vente og se hvordan det utfolder seg.

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me