15 av de beste kryptovalutaene som skal kjøpes i 2021 (Inkludert 2 kryptoer hver investor bør eie)

Topp 15 kryptovalutaer å kjøpe i 2021

Å velge de beste kryptoene å kjøpe i dag, avhenger så mye av din individuelle økonomiske situasjon.

Før vi til og med begynner å liste opp de 15 beste kryptovalutaene for 2021, la oss få en ting ut av veien. Du må gjøre din egen undersøkelse før du kjøper myntene. Tenk på det som bare en av de mange artiklene du bør lese mens du undersøker.

Så la oss komme i gang. De 15 beste kryptovalutaene vi har kjøpt i 2021, er:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ripple (XRP)
 3. Dash (DASH)
 4. Litecoin (LTC)
 5. Bitcoin Cash (BCH)
 6. Ethereum (ETH)
 7. Tezos (XTZ)
 8. Cardano (ADA)
 9. Ethereum Classic (ETC)
 10. Eos (EOS)
 11. Binance Coin (BNB)
 12. Neo (NEO)
 13. Tron (TRX)
 14. Zcash (ZEC)
 15. Stellar (XLM)

Topp 5 kryptovalutaer for nybegynnere

La oss starte med fem mynter som vi mener er utrolig nybegynnervennlige og har potensial til å oppleve positive prishandlinger i 2021.

De to første kryptovalutaene – Bitcoin og Ripple – er to av de mest kjente i dette rommet. Bitcoin har økt med mer enn 230% gjennom hele tiden og er for tiden priset nær $ 23500. Flere investorer forventer at BTC vil doble og til og med tredoble seg gjennom 2021 på grunn av økt institusjonell investering. I tillegg vil Bitcoin fortsette å bære fruktene av å være referanseprosjektet for kryptovalutaområdet.

Flere analytikere har spådd en bullish 2021 for Ripple, etter å ha steget med 200%. Etter å ha nesten tredoblet verdivurderingen og nådde $ 0,57, forventer mange at XRP vil røre $ 1 i 2021. Ripple er et grenseoverskridende pengeoverføringstegn som tar sikte på å forstyrre internasjonale overføringer ved å samarbeide tett med banker og finansinstitusjoner. Ripple har allerede en imponerende liste over partnere, og det ser ut til at de kommer til å legge til flere i 2021.

På samme måte som Ripple har DASH også klart å nesten tredoble seg i verdsettelsen sin, og gikk opp fra $ 40,75 til $ 112. Mens DASH ikke akkurat er en "billig mynt," det kan være klart for et enormt 2021. Dash har en enorm brukerbase i land i Latin-Amerika. Det er faktisk sett at land som Venezuela, som går gjennom alvorlig hyperinflasjon, har valgt å velge Dash og Bitcoin fremfor sin fiat-valuta..

Litecoin har hatt en uke med en økning på nesten 45% de siste 7 dagene. Siden 2020 klatret LTC opp fra $ 40 til $ 120 og har klart å skape litt opprør. LTC pleier også å følge BTC når det gjelder prisaksjon. Siden vi har en bullish utsikt for Bitcoin, må vi også ha det samme for LTC.

Til slutt har vi Bitcoin Cash, som kan være en mørk hest i 2021. Crypto Ground, et uavhengig forlag som tilbyr Cryptocurrency. & Blockchain Technology News, mener at BCH vil nå $ 3,067 i løpet av en femårsperiode.

6 av de beste DeFi-plattformene for 2021

DeFi er en forkortelse for Decentralized Finance. På godt og vondt er DeFi det største og mest utbredte tilfellet med blockchain-teknologi. I 2020 så det en betydelig tilstrømning av DeFi-prosjekter, hvor den totale verdien låst steg fra <1 milliard dollar til nesten 15 milliarder dollar. Det ser ut som 2021 kommer til å fortsette å være et massivt år for DeFi.

Som sådan, la oss gå gjennom fem DeFi-plattformtokener som du må investere i:

Ethereum (ETH) har steget med 350% gjennom 2020 og trender for tiden nær $ 650 psykologiske merke. Fra nå av ser det ut til at DeFi dominerer hvert eneste aspekt av Ethereum. En fersk studie fant ut at DeFi dominerer over 90% av transaksjonene i ETH. Med utviklere som fokuserer på å lage mer sofistikerte DeFi-apper, kan det skyve Ethereums verktøy og prisen gjennom taket.

Imidlertid kan Ethereum alene ikke være nok til å håndtere denne belastningen. Det er derfor det er viktig å se på alternative plattformer.

Cardano (ADA) er for tiden verdsatt til $ 0,162 og er den 8. største mynten etter markedsverdi. Vi tror imidlertid at innen 2021 slutter, kan ADA krysse $ 1 (i det minste). Cardano er kjent i kryptovalutaområdet for å være støttet av et utrolig talentfullt team som har prioritert vitenskapelig forskning. Cardano vil gjennomgå flere tekniske oppgraderinger når det går inn på Goguen- og Voltaire-stadiet i 2021 og utover.

Tezos (XTZ) er en annen spennende plattform som er unik siden den bruker den fleksible delegerte proof-of-stake (DPoS) algoritmen. For å tiltrekke seg flere utviklere, gikk Tezos gjennom Delphi-oppgraderingen, som reduserte sine smarte kontraktsgassgebyrer med 75%. Det vil være interessant å se hvordan dette trekket øker DeFi-aktiviteten på Tezos.

Ethereum Classic (ETC) var den opprinnelige Ethereum-protokollen som den nye ETH-kjeden hardgafflet fra etter DAO-hackingen. ETC-brukere har nå muligheten til å delta i DeFi etter dannelsen av det innpakket ETC-tokenet. Det innpakket token vil tillate ETC-brukere DeFi-deltakelse på Ethereum blockchain.

EOS har hatt en likegyldig 2020 så langt, og gikk opp fra $ 2,55 til $ 3,10. Imidlertid har utviklere allerede begynt å jobbe med en rekke EOS DeFi-applikasjoner. Det er desentraliserte børser, desentraliserte utlån, stablecoins, blant andre som for tiden bygges på toppen av EOS. Som sådan kan du telle ut EOS på egen risiko.

Til slutt har vi Binance Coin (BNB). Binance Coin har mer enn doblet verdsettelsen fra begynnelsen av året, og økte fra $ 13,60 til $ 34. Tilbake i september 2020 kunngjorde Binance CEO, Changpeng “CZ” Zhao at Binance Chain tar sikte på å tjene penger på DeFi-revolusjonen ved å replikere flere funksjoner i Ethereum blockchain. Med den økende DeFi-deltakelsen og verktøyet, kan det konservativt skyve BNB over $ 50 og inn i $ 75-sonen.

4 Dark Horse Tokens å se opp for

Greit, så vi har sjekket ut de fem nybegynnervennlige myntene og 6 DeFi-plattformene. Imidlertid er det noen mynter som kan gå under radaren og som ender med å overraske oss alle i 2021. Vi har identifisert fire mynter som passer til denne kategorien:

Neo har nesten doblet seg i verdsettelsen i løpet av 2020, etter å ha økt fra $ 8,60 til $ 17. Walletinvestor.com, kjent for sine konservative prognoser, tror at Neo bare vil nå $ 18,50 i 2021. Men med alle som flittig fokuserer på DeFi, er det vanskelig å se Neo ligge i det området. Som sådan kan vi forvente at Neo vil gjøre mye mer enn det WalletInvestor spår.

Tron kan være en annen overraskende kandidat for 2021. TRX har steget fra $ 0,0133 til $ 0,031 så langt i år. DigitalCoinPrice mener at TRX vil doble verdsettelsen i 2021 og avslutte året like over $ 0,06. De tror også at TRX kommer til å nå en topp på $ 0,07303966 i april 2021.

Zcash har nesten tredoblet verdsettelsen gjennom 2020, fra $ 27,24 til $ 72,20. Det ser ut til at personvernmynten er klar for en uhyrlig 2021. CoinSwitch forventer at ZEC vil nå $ 200 i 2021 og fortsette å vokse til ~ $ 1.250 innen 2025. Det ser ut til at flere trenger å begynne å snakke om Zcash som en seriøs inngang i enhver robust krypto portefølje.

Stellar er en annen spennende kryptovaluta som du kan sjekke ut. XLM ble opprettet av Ripple-skaperen Jed McCaleb og lover også å ha en fantastisk 2021. En av Tysklands eldste banker, Bankhaus von der Heydt (BVDH), kunngjorde at de ville utstede en eurostøttet stablecoin på Stellar blockchain. Med økende institusjonell aksept, kan man forvente at XLM vil ha en virkelig fantastisk 2021.

BTC og ETH – De 2 myntene alle burde eie

Ser vi på det samlede kryptomarkedet, virker det åpenbart at de to kryptovalutaene som alle bør investere i er BTC og ETH. Mens Bitcoin fortsatt er den fremste kryptovalutaen, har Ethereum posisjonert seg som markedsleder i DeFi.

Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i 2021?

5 vekstkrypto å kjøpe og holde i 2021

Hvordan tjene penger med kryptovaluta – en endelig guide

Hva er de 10 mest populære kryptovalutaene i Storbritannia?

Hva er de 5 mest populære kryptovalutaene i USA?

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me