$ 2000 å investere? 5 vekstkrypto å kjøpe og holde i 2021

Vil du hoppe over lesningen og komme rett til toppvalgene våre? De beste kryptovalutaene du kan kjøpe og holde i 2021, er Bitcoin, Ethereum og Ripple.

2021 er i ferd med å bli et av de største årene for kryptovalutaer. 2020 har vært et av de mest utfordrende årene vi noen gang har møtt. Ikke bare har COVID-19-pandemien ødelagt flere familier, men den har også herjet den globale økonomien. Mot slutten av 2019 har investorer imidlertid hatt en tendens til å bruke kryptovalutaer som en sikring mot betydelige økonomiske risikoer.

Hva betyr dette for kryptovalutaer i 2021?

Dette har to store implikasjoner for digitale eiendeler i 2021:

  • For det første, med kryptokurver som viser seg å være investorvennlige i slutten av 2020, kan man forvente mer tilstrømning. Mange finansinstitusjoner har begynt å gjenkjenne krypteringsendringspotensialet, mens noen, som MicroStrategy, har begynt å gjøre store investeringer. Dette har positive implikasjoner for den generelle nettverksveksten.
  • For det andre, med digitale betalinger som den nye normale, kan det få enorme implikasjoner for masseadopsjon. I tillegg til at DeFi blir stort, kan det få enda mer positive langsiktige implikasjoner.

Så hvordan kan du få din bit av kryptokaken? Tenk deg at du har $ 2000, her er hva du trenger å gjøre.

Ser etter voksende kryptovalutaer i 2021?

Topp 5 vekstkrypto å vurdere å kjøpe og holde i 2021

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Ripple

4. Litecoin

5. Tezos

Vi har satt sammen en liste over de best voksende kryptoene i 2021.

Så uten videre …

1. Bitcoin – kommer ingen steder og vil fortsette å vokse

I løpet av dette året har Bitcoin vokst med 158% og handler for tiden for $ 18,400. Mange vil kanskje anse BTC for å være litt for dyrt. Imidlertid tror mange analytikere at vi er i ferd med å få et betydelig bull run.

For det første, som vi allerede har nevnt, er det en økende mengde institusjonell interesse. MicroStrategy har allerede kjøpt litt over 40.000 BTC. For det andre forutsier flere prismodeller at BTC vil ha en monstrøs 2021.

Plan B, skaperen av den kontroversielle bitcoin stock-to-flow (S2F) prismodellen, spår at BTC vil nå $ 100.000 innen august 2021. Vær imidlertid oppmerksom på at modellen spådde at prisen skulle nå $ 30 000 innen 2020, som ser ganske langt ut -hentet.

PlanB bitcoin pris prediksjon

2. Ethereum – ETH vil fortsette å styre DeFi

De smarte kontraktsgigantene har opplevd gevinster nord for 350% fra og med året på ~ $ 125. Dette kan imidlertid bare være starten. 2021 vil være et massivt år for Ethereum ettersom den konsoliderer sin Ethereum 2.0-oppgradering og jobber med å bli en ren proof-of-stake (PoS) protokoll. Imidlertid vil tekniske endringer til side, den største faktoren bak Ethereums verdsettelse være den blomstrende DeFi-sektoren.

Den totale verdien låst (TVL) oppe i DeFi var rundt 3 milliarder dollar i 2019. Imidlertid har dette beløpet overgått 13 milliarder dollar. Hastigheten TVL i DeFi øker langt overstiger hastigheten kryptomarkedet stiger med. DeFi er det mest praktiske bruksområdet for blockchain-teknologi og noe som kan hjelpe til med å føre inn en haug med nye investorer i Ethereums økosystem..

3. Ripple – XRP for å få kjærlighet fra institusjonelle investorer

Som nevnt tidligere, er Ripple grunnlagt for institusjonell adopsjon i 2021, med FRMO Corp som utpeker det som en av de mer spennende kryptovalutaene i 2020. Ripple hadde utvidet seg til mer enn 300 tilbud i 40 land, inkludert Banco Santander (SAN) og American Express. (AXP), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA), HDFC Bank Limited (HDB), og Bank of America (BAC) /

I henhold til OMFIF (det offisielle forumet for monetære og finansielle institusjoner), kunne Ripple “posisjonere seg som et alternativ til SWIFT”, og løse de fem hovedspørsmålene med grenseoverskridende finansiering – sikkerhet, hastighet, sporbarhet, kostnader, gjennomsiktighet og risikostyring..

Med økende adopsjon kan Ripple potensielt se seg selv styre roost i 2021.

4. Litecoin – Raskere enn Bitcoin

Litecoin har nesten doblet seg i størrelse over 2021 etter å ha vokst fra $ 40 til $ 76. Selv om veksten av LTC etter halvering kanskje ikke har vært så stor som forventet, har den fortsatt noe voksende potensial. Til tross for dette gjenstår faktum at Litecoin aldri har forlatt sin plass i topp 10, og det ser ikke ut til at det kommer til å gå ned i 2021 heller.

Lanseringen av LiteBringer – et Litecoin-basert RPG fantasy-spill der hvert trekk er en transaksjon – brakte mye nytte i protokollen. Rett etter spillets lansering steg Litecoin-transaksjonene i været, og oversteg 130.000.

I følge Cryptoground.com vil Litecoin handle på $ 88 på ett år, og vil deretter klatre opp til $ 347 innen utgangen av 2024 etter neste halvering..

5. Tezos – XTZ for å tilby et DeFi-alternativ

Siden begynnelsen av 2020 har Tezos klatret opp fra $ 1,34 til $ 2,13. Tezos er en smart kontraktplattform som Ethereum, men den bruker den delegerte proof-of-stake (DPoS) -algoritmen, som gjør at den kan være mye mer skalerbar og fleksibel. Dette betyr også at det presenterer et levedyktig DeFi-plattformalternativ for utviklere som kanskje ikke er fornøyd med Ethereum.

Sammen med hastighet er Tezos betydelig billigere enn Ethereum. I Delphi-oppgraderingen i november klarte Tezos å redusere gassavgiftene for smarte kontrakter med 75% for å tiltrekke seg utviklere. Oppgraderingen er “avgjørende for å aktivere nye applikasjoner på Tezos som retter seg mot områder som DeFi, samleobjekter og spill.”

Ved riktig implementering kan Tezos utnytte DeFi for å øke verdsettelsen betydelig.

Vi tror at disse fem myntene har en enorm oppside for 2021. Før du tar steget og investerer, ber vi deg om å gjøre din egen undersøkelse.

Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i 2021?

Hva er de 10 mest populære kryptovalutaene i Storbritannia?

Hva er de 5 mest populære kryptovalutaene i USA?

5 billige kryptovalutaer å kjøpe akkurat nå

Hvilke topp 10 kryptovalutaer vil eksplodere i 2021?

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me