2021 Bitcoin-prisforutsigelser: Kommer BTC til å nå $ 50000?

Prisen på Bitcoin 2021

  • Bitcoins pris brøt over $ 50 000 for første gang i historien, ettersom store selskaper ser ut til å varme seg mot kryptovalutaer.
  • Bitcoin treffer ny topp når Mastercard og BNY Mellon støtter kryptovaluta
  • Tesla kjøper $ 1,5 milliarder dollar i Bitcoin, og planlegger å godta kryptovalutaen som betaling. Prisen på Bitcoin når en rekord på $ 44.000 per mynt.
  • Bitcoin har gått på en tåre siden PayPal kunngjorde at de ville tilby BTC-støtte.
  • En senioranalytiker fra Citibank mener at BTC kan nå $ 318 000 innen desember 2021.

Bitcoin-prisen har lagt til over 300% avkastning de siste 12 månedene. Det avsluttet 2020 på en absolutt tåre, og endte rundt $ 29.000 per Bitcoin. Kjøperne har holdt seg i kontroll de siste 3 dagene for å presse prisen over $ 34750. Fornyet institusjonell interesse og utsiktene til adopsjon av mainstream-grenser har styrket BTC med mer enn 300% i 2020, og hjelper den med å utslette 2017-toppene.

Bitcoins prishandling de siste få dagene

12. desember hoppet BTC opp fra $ 18 000 og klarte å snu 20-dagers SMA fra motstand til støtte. Siden den gang har den fremste kryptovalutaen vært på en absolutt tåre, og nesten doblet i verdsettelsen. Fra nå av ønsker kjøperne å bryte forbi det psykologiske nivået på $ 40.000 og $ 50.000.

Når jeg ser tilbake ser det ut som Bitcoins nåværende bull run startet rundt oktober da betalingsgiganten PayPal kunngjorde at de ville tilby bitcoin og kryptovaluta-støtte. Etter det virket det som en rekke institusjonelle interesser fra slike som MicroStrategy, Citibank og JPMorgan som har betraktet prisen betydelig. Faktisk har førstnevnte kjøpt rundt 1,1 milliarder dollar i BTC.

En lekket Citibank-rapport i desember 2020 avslørte at en av deres senioranalytikere føler at Bitcoin-prisen potensielt kan nå $ 318 000 innen desember 2021 på grunn av sitt rykte som en "21. århundre gull."

Klar til å investere i Bitcoin BTC?

Analytikere gir sine Bitcoin-prisforutsigelser

1. Willy Woo

Feiret Bitcoin-analytiker Willy Woo mener at BTC aldri kommer til å bryte under $ 20.000 igjen. I følge Woo er støtten på $ 24.000 en solid barriere som vil kreve en økonomisk katastrofe å smuldre.

bitcoin Will Woo prisforutsigelser

Tidligere, rundt 16. desember, hadde Woo spådd at BTC ikke er i nærheten av sine høye nivåer.

bitcoin Will Woo prisforutsigelser

Woo konkluderte med at $ 100.000 i henhold til gjeldende bane er et “latterlig lavt mål.” Imidlertid føler han at $ 55 000 er neste pris landemerke, der Bitcoin vil bli et billion dollar marked. Vær oppmerksom på at Bitcoins markedsverdi i skrivende stund har overgått 600 milliarder dollar.

Det var en annen interessant observasjon som Woo gjorde.

Spent Output Profit Ratio (SOPR) er en nyttig indikator som sporer samlet markedets fortjeneste og tap ved hjelp av data fra Bitcoins blockchain opprettet av Renato Shirakashi.

Den måler den gjennomsnittlige investorens fortjeneste eller tap ved å beregne variasjonen mellom kjøpesummen og salgsprisen på mynter som flyttes i kjeden..

Bitcoin SOPR indikator diagram

Ved å studere diagrammet observerte Woo:

Langt fra å tilbakestille, noe som betyr enorme mengder FOMO-kjøp i markedet akkurat nå, overveldet de fortjeneste og flyttet prisen oppover. Det har ikke blitt sett før så tidlig i syklusen.

2. Mark Newton

Mark Newton, grunnlegger og president for Newton Advisors, fortalte CNBCs handelsnasjon denne uken, at selv om Bitcoin kan nyte et fantastisk bull run, kan det bli stoppet tidlig i 2021.

“Det er fremdeles ganske bullish på mellomlang sikt, gitt at det nettopp brøt ut til nye heltidshøyder. Jeg tror vi har noen veier å gå. På kort sikt viser sykluskompositten vår at vi toppet seg tidlig i januar. ”

Bitcoins ukentlige diagram og relative styrkeindeks gjenspeiler stigende interesse for verdens største digitale valuta, hovedsakelig fra institusjonelle investorer, sa Newton.

Bitcoin Relative Strength Index-diagram

3. Tom Lee

Fundstrat-analytiker og administrerende direktør Tom Lee sa i et intervju med CNBC at den svekkende dollaren vil bidra til Bitcoins fortsatte prisstigning.

Først må Bitcoin pålydes i noe. Så hvis dollarens svekkelse [og] Bitcoin holder verdien, så går Bitcoin opp. Men den viktigste effekten er at vi i år så mye likviditet i sentralbankene. Overraskende nok var dollaren veldig sterk i store deler av året, men dens svakhet vil nå få folk til å tenke: ‘Hvordan holder du en enhet i solide penger?’ Mange trodde gull ville være den butikken, og jeg tror det fortsatt har et rimelig grunnlag for at noen skal være langt gull, men jeg tror at for yngre folk og de som er i den digitale generasjonen, er Bitcoin den digitale eiendelen som de vil ha som en butikk av verdi. ”

I henhold til Lee vil Bitcoin 2021 overgå bulleturen i 2020. Han advarer imidlertid om at BTC sannsynligvis vil miste verdi hvis aksjemarkedet korrigerer.

“Vi må huske på at Bitcoins holderbase fremdeles er liten. Jeg tror ikke det er enda mer enn en million ekte mennesker som eier Bitcoin, sammenlignet med nesten en milliard mennesker som eier andre finansielle instrumenter. Så det er lite – penetrasjonen er en tusendels av der den skal være … Jeg tror at hvis vi har en korreksjon i aksjer, vil Bitcoin falle, og det er fordi mange inkrementelle kjøpere – hvis de er i USA – kan bruke gearing eller risk-on eller risikoappetitt som en grunn til å legge til Bitcoin, så det bør faktisk falle når aksjene faller. ”

4. Russ Mold

Russ Mold, investeringsdirektør i megling AJ Bell, tror at både gull og Bitcoin kommer til å nå nye høyder i 2021. Ifølge Mold vil de viktigste faktorene bak denne veksten være Bitcoins faste forsyning på 21 millioner tokens og gull 2 % per år forsyningsvekst.

"Noen vil hevde at det er mer å komme fra både gull og bitcoin, spesielt hvis regjeringer fortsetter å hente opp gjeld og sentralbanker gjør sitt beste for å finansiere lånene gjennom bakdøren med kvantitativ lettelse, null rente og obligasjonsrente manipulasjon, takket være deres knapphetsverdi i forhold til kontanter."

Prognoseprognose for Bitcoin for 2021:

Vi vil dele den beste Bitcoin-prisforutsigelsen for 2021. Vi ser på BTC for å finne ut hva ekspertene har å si om dens fremtidige ytelse, og hvor mye vil Bitcoin være verdt i 2021 og utover.

La oss ta en titt på noen spådommer fra Bitcoin (BTC) de neste årene:

Bitcoin Expert Predictions for 2021

1. Myntbryter: $ 39,869.44

I følge sine spådommer kan verdien av Bitcoin stige til $ 40.000 innen utgangen av 2021.

2. CoinLiker.com: $ 52,371,73

Ifølge CoinLiker kan verdien av Bitcoin øke til $ 52 000 innen slutten av 2021.

3. Handelsdyr: $ 55.000

Basert på sine spådommer kan prisen på Bitcoin stige til $ 55 000 i 2021.

Konklusjon – Ser frem til en optimistisk Bitcoin-pris i 2021

Vi i Trading Education mener at Bitcoin kan bli priset rundt $ 50 000 innen 2021. Vi føler at prisen sannsynligvis vil gå gjennom en kortsiktig korreksjon siden eiendelen er sterkt overpriset (i skrivende stund har BTC falt fra $ 33 000 til $ 29 500 i løpet av de siste to timer). Denne korreksjonen er imidlertid som å bli en kortsiktig korreksjon.

Supportnivået på $ 24 000 vil sannsynligvis bli testet, men vi tror ikke prisen på Bitcoin vil bryte under dette når som helst snart. Ideelt sett bør kjøperne få fart i løpet av den neste uken for å bryte over de $ 33 000 og $ 34 500 psykologiske barrierer. Ved å vende disse to nivåene fra motstand til støtte, bør prisen gå inn i $ 40.000 og $ 50.000 nivåene.

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Les mer:

Bitcoin-prisanalyse for 2021

The Ultimate Beginner’s Guide to Investing in BTC

Invester i Bitcoin: Hva vil drive Bitcoin-prisen i 2021?

Hva er Bitcoin og er det verdt å investere i Bitcoin i 2021?

Fordeler og ulemper ved å investere i Bitcoin, vil det være en millionærmaker?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me