3 Growth Cryptos posisjonert for Bull Run i 2021

Kryptovaluta går gjennom en veldig spesiell fase da de allerede nyter oppmerksomheten til store investorer. De har startet 2021 sterkt, med betydelig vekst. Oksekjøringen i kryptokurver fortsetter å få grep, og tiltrekker seg nye institusjonelle investorer, spesielt når det gjelder Bitcoin.

Mellom ryktene om at Bitcoin i år kan nå prisen på $ 100.000 og andre som tror at 2021 vil være altcoin-sesongen, har vi her på Trading Education besluttet å velge de tre beste vekstkryptovalutaene som er posisjonert for oksekjøringen i år.

Hva er de tre vekstkryptovalutaene som er posisjonert for en bull run i 2021?

1. Bitcoin (BTC)

For det meste av januar 2021 svingte Bitcoin mellom $ 30.000 og $ 40.000. Til slutt oppnådde pionerens kryptovaluta en liten lettelse over $ 43.000.

Videre så vi en stor økning 14. februar 2021, da BTC nådde sin nye høyeste tid etter å ha blitt hypet opp etter den store kunngjøringen om at Tesla kjøpte BTC til en verdi av rundt 1,5 milliarder dollar, og nådde opp til $ 49 487.

Oksekjøringen av Bitcoin vil sannsynligvis også akselerere ettersom Teslas interesse for BTC og andre tungvektere som omfavner det, vil gi næring til bedriftens etterspørsel.

Når man snakker om bedriftens etterspørsel, har mange børsnoterte selskaper akseptert Bitcoin som et økonomisk verktøy de siste månedene, nemlig MicroStrategy. Teslas evne til å gjøre en del av sine kontantreserver til BTC, er imidlertid en stor endring da det sannsynligvis vil føre til at flere ledende bransjeledere i verden kommer inn.

Det er forskjellige BTC-prisvarsler for 2021. Noen observatører antar at Bitcoin-prisen allerede i slutten av februar kan slå $ 50 000. Det er enda noen mer håpefulle spådommer for 2021. Bitcoin kan fordobles i verdi og slå $ 100.000 innen utgangen av året, ifølge Galaxy Digital-sjef Michael Novogratz.

Novogratz bemerket den siste avsløringen fra Tesla og uttalte at vi ganske enkelt kommer til å se at alle amerikanske selskaper begynner å gjøre det samme. “Du ser flokken her, og den kommer,” sa Novogratz.

2. Ethereum (ETH)

Etter hvert som etterspørselen fra institusjonelle investorer vokser, svinger Ethereum-prisen nær sin heltidstopp. Mens Decentralized Finance (DeFi) -industrien begynner å være vitne til betydelig tilstrømning, vokser også ETH-prisene. Ettersom den for øyeblikket er notert til $ 1795, som er like under $ 1871-tidenes høyeste, fremmer premium altcoin allerede et bull run som gir indikasjoner på at det kan slå $ 2000 raskere enn forventet i 2021.

Gjennom de siste månedene har ETH vært i en oppoverbakke, hovedsakelig på grunn av den nåværende perioden med overdreven entusiasme. Valutas markedsverdi er hevet til mer enn 200 milliarder dollar av dette mønsteret. Eksperter spår at mange institusjoner vil kjøpe det for å utvide sine BTC-investeringer som den nest største kryptovalutaen.

Ethereum ble satt i frontlinjen til DeFi-bølgen ved lanseringen av Beacon Chain. Leder for digitale eiendomsmarkeder i Morgan Stanley, Andrew Peel, spår etterspørselen etter at DeFi fortsetter å øke inn i resten av 2021. Som med Bitcoin er ETH i en oppadgående bane blant markedsvolatilitet og har holdt seg godt over $ 1000-marken så langt.

3. Cardano (ADA)

Cardano, derimot, har nylig sett en prisøkning, og optimistiske analytikerprognoser gjør at det går enda høyere. I 2021 har Cardano vært en av de beste myntene med 300% vekst. Prisen på ADA økte markedsverdien med 600 prosent mellom mars og juli 2020. Da året gikk mot slutten, økte mynten med ytterligere 130%.

Cardano ble etablert av Charles Hoskinson medstifter av Ethereum og regnes som det “japanske Ethereum”, på grunn av det faktum at en stor base av tilhengere kommer fra Japan.

ADA kan klatre oppover og fortsette til 2021, i samsvar med de fleste prognoser. Gjennom året kunne ADA anerkjenne sin sterkeste prisverdi ennå, og kan legge ut en ny heltid på $ 10 innen utgangen av året. Men det er også en mer konservativ tilnærming som forutsier at Cardano bare vil nå så høyt som $ 2 i 2021.

For mange faktorer er Cardanos 2021-prisforutsigelse bullish. For det første har Cardano Shelley-oppdateringen blitt en spillveksler for ADA, siden den tillot 100% desentralisering for Cardano-nettverket. Videre mener kryptoanalytikere at Cardano kan være opp mot Ethereum som muligens det sterkeste desentraliserte systemet i verden.

Prisen på ADA-token hoppet med mer enn 10 prosent mot USD da laget bak Cardano avslørte en revidert Shelley-tegning.

Konklusjon

2020-krypto-oksekjøringen var veldig forskjellig fra 2017-en. Selv om enkelte investorer i stor grad hadde drevet den tidligere boom, ble toppunktet i 2020 tilskrevet økende institusjonell aktivitet i digitale valutaer. Dette gir oss litt håp og optimisme om at den offentlige anerkjennelsen at de har forfulgt så lenge faktisk vil bli oppnådd av kryptokurver, som igjen kan akselerere global adopsjon.

Avslutningsvis er 3 vekstkryptoer som er posisjonert for en bull run i 2021 Bitcoin, Ethereum og Cardano.

eToro – Den beste plattformen for å kjøpe Cryptos

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • Bitcoin nådde sin nye heltid på 48 487 dollar etter Teslas investering på 1,5 milliarder dollar av BTC.
  • Mange børsnoterte selskaper har akseptert Bitcoin som et økonomisk verktøy de siste månedene, nemlig MicroStrategy.
  • Ethereum nådde $ 1871 for første gang i historien, og spådommer utgjør et oppsving opp til $ 2000 for det ledende altcoinet raskere enn forventet i 2021.
  • I 2021 har Cardano vært en av de beste myntene med vekst på 300%.
  • Tre vekstkryptoer som er posisjonert for et bull run i 2021 er Bitcoin, Ethereum og Cardano.
  • Cardano Shelley-oppgradering har blitt en spillveksler for ADA, siden det tillot 100% desentralisering for Cardano-nettverket.

Les mer:

Crypto Predictions for 2021: Where to Invest

Topp 15 kryptovalutaer å vite og se på i 2021

Topp 7 Altcoins å kjøpe i 2021

Hva er fremtiden for kryptovalutaer – bør du investere i kryptovalutaer?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me