3 grunner til at Cardano kunne doble pengene dine i 2021

Da vi avsluttet 2020, begynte vi å liste myntene vi tror vil yte best i 2021. Vi har identifisert Cardano (ADA) som en av kryptovalutaene for å holde øye med denne listen. ADA er for tiden verdsatt til $ 0,14 og er den 8. største mynten etter markedsverdi. Vi tror imidlertid at innen 2021 slutter, kan ADA krysse $ 1 (i det minste). La oss sjekke de tre beste grunnene til at Cardano kan ende med å herske i 2021.

Tre grunner til at Cardano ADA kan doble investeringen din

Eksterne faktorer: Institusjonelle investorer banker på døren til krypto

Kryptovalutaer som helhet vil få et betydelig løft ettersom institusjonelle investorer fortsetter å oversvømme markedet.

I følge en Fidelity-investeringsundersøkelse eier en tredjedel av store institusjonelle investorer digitale eiendeler. Av de 774 spurte investorene i Europa og USA sa 36% at de eier kryptovalutaer eller derivater. Denne økende interessen har fått mange selskaper som BitGo og Generis til å tilby førsteklasses meglerhus for institusjonelle investorer.

Mange kan også følge MicroStrategys eksempel og kjøpe enorme mengder krypto som kapitalbeholdning. MicroStrategy har allerede litt over 40 000 BTC og ønsker aktivt å kjøpe mer.

Eksterne faktorer: DeFi-utviklere som ser etter Ethereum-alternativer

Det er ingen hemmelighet at Ethereum er den ledende plattformen når det gjelder DeFi-applikasjoner. Imidlertid har Ethereum, i sin nåværende form, ikke skalerbarheten eller funksjonene som kreves for å støtte et voksende og blomstrende økosystem. Som sådan leter utviklere aktivt etter en alternativ plattform for å være vert for applikasjonene sine. Vi tror at Cardano har en enorm mulighet her til å benytte seg av DeFi-markedet.

IOHK, firmaet bak Cardano, sa at DeFi-applikasjoner snart kunne komme til blockchain. De har etablert et offentlig fond kalt “Project Catalyst” som har som mål å øke DeFi-utviklingen i økosystemet.

Den første Project Catalyst-kandidaten som ble kunngjort er Liqwid. Det er et DeFi-utlånsmarked som lar deltakerne tjene renter på innskudd og låne eiendeler direkte på Cardano blockchain.

Liqwid-arkitekt Dewayne Cameron sa:

Teamet vårt konkurrerer i Cardano Project Catalyst-tilskuddsrundene for å motta vår frøfinansiering som vil finansiere kjerneutviklerne pluss våre dev-partnere Appinventiv og Tweag … vi er glade for å vise DeFi-rommet hva et ikke-VC, lokalt ledet DAO-prosjekt på Cardano kan levere i forhold til de VC-støttede Ethereum DeFi-protokollene vi ser i dag.

Bortsett fra Liqwid, kalte IOHK “Maybe Workshop”, en prosjektbasert læringsressurs, en annen prosjekt Catalyst-kandidat. De beste prosjektene vil motta opptil $ 250.000 i ADA for å utvikle sine prosjekter. IOHK sa at det vil frigjøre ADA til millioner av dollar neste år som en del av fremtidige finansieringsrunder – “fra innhold til ressurser fra samfunnet, Dapps til Defi.”

Verdsettelsesmessig kan det være enormt for Cardano å få et stykke DeFi-kaken. Frank Holmes, administrerende direktør i U.S. Global Advisors, tror at Ethereum vil ha stor nytte av DeFi i 2021. Vi ser ingen grunn til at dette ikke vil være sant for Cardano også.

I skrivende stund er litt under 14,5 milliarder dollar låst i DeFi-kontrakter. DeFi-utvikling kan ha en langsiktig sammensatt effekt på økosystemet siden bedre applikasjoner vil tiltrekke seg flere brukere, som igjen vil tiltrekke seg flere utviklere og oppmuntre dem til å lage bedre prosjekter..

Interne faktorer: 2021 tekniske oppdateringer

Cardano er kjent i kryptovalutaområdet for å være støttet av et ekstremt talentfullt team som har prioritert forskning og nøye planlegging fremfor å tjene penger på hypen. I følge Santiment, en atferdsanalyseplattform for kryptovalutaer, var Cardano det mest aktivt utviklede prosjektet i 2019, og slo ut slike som Ethereum og Storj.

Som du kan forestille deg, har denne tunge utviklingen fortsatt over 2020 og vil fortsette når vi går inn i 2021. Protokollen vil gå gjennom en hard gaffel snart den går til den tredje utviklingen som kalles “Goguen.” I denne fasen vil Cardano aktivt jobbe med smart kontraktsintegrasjon og desentralisering.

Den kommende harde gaffelen introduserer token-locking som gjør det mulig for sine smarte kontrakter å støtte visse forhold, for eksempel å få brukerne til å holde tokens i en bestemt periode for å fullføre en kontrakt. Etter Goguen vil neste oppgradering være “Voltaire”, som vil introdusere robuste styringsprotokoller i systemet.

Totalt sett er Cardano et av de mest gjennomtenkte prosjektene i rommet bygget av teknologiske savanter som nøye lager en protokoll som er i stand til å forstyrre den smarte kontrakten / DeFi-plassen..

Siden januar har ADA steget fra $ 0,033 til $ 0,146 (i skrivende stund). Vi forventer fullstendig at denne positive veksten vil fortsette til 2021. Integrasjonen av smarte kontrakter og tilstrømningen av DeFi-apper, sammen med mer vanlig aksept, vil gjøre Cardano til en av superstjernene i 2021.

eToro – Kjøp Cardano ADA med 0% provisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me