4 store bedrifter som satser på Bitcoin Tech

4 store virksomheter du ikke visste satser på blockchain-teknologien bak bitcoin

Du har utvilsomt hørt om bitcoin de siste månedene, det er kryptovalutaen som har tatt verden med storm. Bitcoin opererer uavhengig av en tradisjonell sentralbank og er en digital valuta som fungerer med krypteringsteknikker for å regulere generering av enheter. Bitcoin har nylig overtatt media med sine svingningsvurderinger og måten den skyte i været.

Bitcoin fungerer på blockchain-teknologi, men hva er egentlig blockchain? Blockchain er en digital hovedbok (samling av finansielle kontoer) som offentlig registrerer transaksjoner som er gjort i bitcoin eller annen kryptovaluta i kronologisk rekkefølge. Blockchain ble oppfunnet i 2008 for å drive bitcoin som ble lansert et år senere. Blockchain brukes nå til omtrent alt, inkludert copyright-beskyttelse.

Se også: Bitcoin-vanvid, hva er det og er det verdt å investere i?

Den enkleste måten å forklare blockchain på er at det er som en rekke gjennomsiktige pengeskap med et innskuddsspor. Alle kan se hva som er inne i safe mens alt inni fortsatt er beskyttet, og alle kan også sette penger i safe. Når du åpner en kryptokurrency-konto, får du en av disse gjennomsiktige pengeskapene, og når noen vil sende deg penger, forteller du bare hvilken safe som er din, og de slipper pengene inn (omtrent som å overføre penger mellom bankkontoer). Kilde: https://lifehacker.com/

Blockchain blir støttet av noen ganske store bedrifter, inkludert Banco Santander og til og med Google. Her er 4 store bedrifter som satser på blockchain:

1. American Express

amerikansk expess

Tilbake i 2017 kunngjorde American Express at de lanserer blockchain-baserte forretningsbetalinger. Disse betalingene kan gjøres ved hjelp av teknologien som tilbys av Ripple og fungerer av amerikanske baserte bedriftskunder som sender penger via blockchain til britiske selskaper som banker med Santander UK. Dette markerte en av de første viktigste bruksområdene av teknologien, og det er håpet at den vil bli brukt bredere i fremtiden, spesielt ettersom den gir fordelene med å forenkle internasjonale betalinger..

Kilde: https://no.reuters.com/article/

2. Google

Google

Google, som opererer under morselskapet Alphabet, har vært en stor investor i blockchain-oppstart. En rapport fra CB Insights avslørte at selskaper har deltatt i en rekke aksjeinvesteringer på til sammen $ 1,2 milliarder dollar siden 2012, som alle var blockchain-investeringer..

Siden 2012 har Google investert i seks blockchain-fokuserte selskaper, inkludert LedgerX og Storj. Årsakene til Googles investeringer varierer, men det kan være at det ser en positiv fremtid for blockchain-teknologi, noe som betyr at de vil få en sunn avkastning på investeringene. En annen årsak kan være at Google planlegger å implementere blockchain-teknologien selv.

Kilde: https://marketrealist.com/

3. Santander

santander

Som tidligere nevnt har Santander i Storbritannia inngått et samarbeid med American Express for å tilby blockchain-teknologi for internasjonale betalinger mellom USA og Storbritannia. Santander ble den første britiske banken som introduserte teknologien for sine kunder, og lanserte en ny app i 2015 som gjør det mulig for kunder å overføre mellom £ 10- £ 10 000 via blockchain. Ikke mer å vente flere dager på at betalinger skal gjennomføres, det vil nå skje neste virkedag.

Kilde: https://www.santander.com/csgs/Satellite

4. Overlager

overlager

Overstock eier 10 blockchain-selskaper og ble en av de første forhandlerne som godtok bitcoin som betaling – noe som konkurrenten Amazon fortsatt ikke godtar. Overstock vurderer nå å selge sin detaljhandel og fokusere utelukkende på de 10 blockchain-selskapene de eier. Patrick Byrne, som driver Overstock, har også dannet et joint venture med et selskap som planlegger å bruke blockchain-teknologi for å danne et eiendomsregister, som vil gi landrettigheter til mennesker i utviklingsland.

Kilde: http://money.cnn.com/2017/12/18/news/companies/overstock-ico-ceo-byrne/index.html

Som du kan se, støtter mange store virksomheter blockchain-teknologi. Det kan ikke ta lang tid før vi ser blockchain spille en viktig rolle i hverdagen vår – store bedrifter virker sikkert positive til en slik fremtid.

Se også: Hvem har tjent penger på å investere i kryptovaluta?

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Trading Education, kan du gi den en like og dele den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me