5 beste kryptomynter for 2021

Bitcoin, Ethereum og mer: Her er de 5 beste myntene for 2021

Med COVID-19-pandemien som ødela den globale økonomien for den bedre delen av 2020, har mange investorer ty til kryptovalutaer som en trygg havneinvestering. Dette er tydelig fordi den samlede kryptomarkedet økte fra 192 milliarder dollar til 563,50 milliarder dollar. Så med Bitcoin som er i ferd med å bryte sin tid når som helst nå, bør du være ekstremt bullish på kryptovalutamarkedet.

Med 2021 rett rundt hjørnet, la oss sjekke ut våre fem favorittkryptovalutaer fra 2021.

#1 Bitcoin

Mens Bitcoin startet året på 7 130 dollar, klarte den å øke med over 170%. Per nå trender det litt under $ 19 500, som pressetid. Imidlertid, når BTC nærmer seg høye nivåer hele tiden, er det i en førsteklasses posisjon til å kartlegge nivåer som du aldri har sett før. Dan Held, vekstledningen ved Kraken-børsen, satte en gang opp et LinkedIn-innlegg like etter at BTC begynte å flørte med høye nivåer – “Hvis du leser dette, er du fortsatt tidlig ute med Bitcoin.”

Mange forventer i det minste at BTC vil doble verdien over 2021. Hoveddriveren bak denne enestående veksten er institusjonell adopsjon. CoinShares rapporterte at investorer hadde kjøpt rundt $ 429 millioner i verdi av BTC og andre kryptoaktiva bare i forrige uke. I tillegg har MicroStrategy, som sannsynligvis er den største institusjonen som aktivt investerer i Bitcoin, økt sin totale Bitcoin-eierandel til svimlende 1,1 milliarder dollar..

# 2 Ethereum

Den smarte kontraktsplattformen klarte å overgå Bitcoin lett ved å øke prisen med ~ 350% i løpet av 2020. ETH klarte til og med å bryte $ 600-merket, men har siden møtt en korreksjon til $ 585.

I 2021 vil Ethereum fortsette å ri DeFi-bølgen. 2020 har vært året for DeFi, og 2021 ser ut til å fortsette handelen. I løpet av dette året har den totale verdien låst i DeFi hoppet fra 675 millioner dollar til 15 milliarder dollar. Det er en svimlende >2100% prisstigning. Hvis 2021 gjør til og med halvparten av det 2020 gjorde DeFi-klokt, er den store mengden verdi og nytte som den kan bringe inn i Ethereum ganske forbausende..

# 3 Ripple

Ripple har hatt en travel 2020, etter å ha utvidet seg til mer enn finansielle leverandører i 40 land, inkludert Banco Santander (SAN) og American Express (AXP), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA), HDFC Bank Limited (HDB), og Bank of America (BAC). FRMO Corp hadde utpekt XRP som en av de mer spennende kryptovalutaene i 2020.

XRPs pris reflekterte denne positive følelsen siden den hoppet fra $ 0,19 til $ 0,45 og nådde en 2020-høyde på nesten $ 1. Med økt adopsjon og ODL-plattformen blir mer populær enn noen gang før, kan vi forvente at XRP vil øke enda mer i 2021.

# 4 Litecoin

Litecoin har nesten doblet seg i verdi etter å ha hoppet fra $ 41 til $ 80,50. Vi kan forvente at Litecoin vil gå inn i tredobbelte sifre og være en mørk hestekonkurrent for den “største hopperen” i 2021. Årsaken er at vi er utrolig bullish om Bitcoin i 2020, og som mange har bemerket, har Litecoin en tendens til å følge premieren. kryptovaluta. Årsaken er, som Litecoin-grunnlegger Charlie Lee uttrykker det, mens man kan bruke Bitcoin til å flytte store mengder penger, gjør transaksjonsgebyrene det upraktisk å flytte mindre summer. Dette er grunnen til at bruk av Litecoin er et supplement til Bitcoin.

Litecoin Foundation, den ideelle organisasjonen tilknyttet Litecoin, kjøpte også 9,9% av Tysklands WEG-bank. Dette åpner i grunn døren for LTC å delta i vanlig bank.

# 5 Bitcoin kontanter

Bitcoin Cash kan være en av de mer spennende valgene for 2021. Crypto Ground, et uavhengig forlag som tilbyr Cryptocurrency & Blockchain Technology News, mener at BCH vil nå $ 3,067 i løpet av en femårsperiode. På samme måte som Litecoin, tror vi at Bitcoins bullish 2021 vil påvirke BCHs prishandling positivt.

Vi føler at disse fem myntene er godt klar til å styre kryptostolen i 2021. Hvis du vil sjekke ut flere slike rapporter, så les opp artikler om handel med kryptovalutaer.

Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i 2021?

Hva er de 10 mest populære kryptovalutaene i Storbritannia?

Beste Altcoins å handle i 2021

Hva er de 5 mest populære kryptovalutaene i USA?

Cryptocurrency Day Trading i Storbritannia

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me