5 billige kryptovalutaer å kjøpe akkurat nå – XRP, XLM, DASH, BNB og XTZ

Billige Cryptos å kjøpe nå

I løpet av de to siste årene har markedet klart å komme seg fra bjørnemarkedet i 2018. Med tilstrømningen av institusjonelle investorer og flere brukssaker som kommer inn i markedet, kan 2021 bringe enestående prishandlinger til kryptorommet. I dag vil vi fokusere på fem kryptovalutaer som vi tror kommer til å eksplodere i 2021 – XRP, XLM, DASH, BNB og XTZ.

Vi har satt sammen en liste over de billigste Cryptos å se på i 2021.

Så uten videre …

5 billige kryptovalutaer å vurdere

  1. Ripple XRP
  2. Stellar XLM
  3. Tezos XTZ
  4. Bindestrek
  5. Binance Coin BNB

1. Ripple – XRP tiltrekker seg institusjonell interesse?

xrp prisdiagram

Ripple virker grunnlagt for institusjonell adopsjon i 2021. Finansiell risikostyringsfirma, FRMO Corp, har utpekt XRP som “en av de mer spennende kryptovalutaene” i sin aksjonær i 2020. I henhold til FRMO:

“Hvis transaksjonshastigheten til XRP skulle øke kraftig, ville antall valutaenheter synke kraftig, og dermed skape en betydelig avkastning selv om mynten i seg selv ikke opplevde en økning i markedsverdi. Det vil imidlertid oppleve en verdiøkning per enhet. ”

Med enkle ord kan Ripples token-verdsettelse øke med stigende nytteverdi, siden det tilsvarer en betydelig økning i det totale beløpet som samles inn som gebyrer. Siden Ripple forbrenner avgiftene som samles inn, vil det resultere i et gradvis fall i sirkulasjonsforsyningen. Hvis etterspørselen overgår det tilgjengelige tilbudet, vil det resultere i økt verdivurdering.

2. Fantastisk – XLM ser frem til en fantastisk 2021

XLM prisdiagram

Ripple og Stellar kan fungere som erkefiender, men XLM lover også å ha et fantastisk 2021. En av Tysklands eldste banker, Bankhaus von der Heydt (BVDH), kunngjorde at de ville utstede en eurostøtt stablecoin på Stellar blockchain. Støtten fra en etablert bank i en av Europas største økonomier ser ut til å være en spillveksler. Lukas Weniger – sjef for forretningsutvikling i BVDH, sa:

Stablecoin er et veldig følsomt produkt, og det krever mye tillit fra brukerne på slutten av dagen. Så hvis vi ser på andre prosjekter, for eksempel Tether, er det en slags tillitsproblem. Det forholder seg til det faktum at Tether ikke publiserer revisjonsrapporter og sånne ting.

Siden begynnelsen av året har XLM hoppet fra $ 0,045 til $ 0,158. Imidlertid, med mer bruk og økt nytte, kunne XLM erobre $ 0,50-merket og prøve å overgå alle tiders høye nivåer på $ 0,94..

3. Tezos – XTZ for å kjøre DeFi-toget

XTZ prisdiagram

Mens DeFi eksploderte i 2020, forventer vi at det vil fortsette å vokse og nå nyere høyder i 2021, siden det fortsatt er den mest praktiske bruken av blockchain-teknologi. Mens Ethereum fortsatt er plattformleder, har det flere mangler som hindrer DeFi i å oppnå ekte skalerbarhet. Tezos er en smart kontraktplattform som bruker den delegerte proof-of-stake (DPoS) algoritmen. Det kan være et levedyktig alternativ for utviklere som kanskje vil bygge applikasjonene sine.

Foreløpig må DeFi-utviklere betale enorme mengder gassgebyrer til Ethereum. Som sådan er størrelsen og kompleksiteten til smarte kontrakter sterkt begrenset på grunn av disse gassbegrensningene. For å motvirke dette problemet, avsluttet Tezos sin Delphi-oppgradering i november for å redusere sine smarte kontraktsgassgebyrer med 75% og tiltrekke seg utviklere. I følge Delphis utviklere er oppgraderingen “avgjørende for å muliggjøre nye applikasjoner på Tezos som retter seg mot områder som DeFi, samleobjekter og spill.”

Tilbake i april 2020 utstedte Bitcoin Association Sveits, Tezos Foundation og flere partnere den første tokeniserte versjonen av bitcoin på Tezos blockchain, tzBTC. Dette startet effektivt DeFi på Tezos. Med Delphi-oppgraderingen kan vi forvente mer DeFi-aktivitet, noe som skulle øke den totale bruken og verdsettelsen av blockchain.

4. Bindestrek – Dra nytte av forskjellige faktorer

dash prisdiagram

Priset til $ 89,50 er Dash ikke akkurat en “billig mynt.” Vi tror imidlertid at mange mennesker for tiden sover på personvernmynten. Dash kan ha et stort 2021 på grunn av følgende årsaker:

  • Gjennom et samarbeid med StakeHound, vil Dash-holdere nå ha tilgang til DeFi-tjenester.
  • Hyperinflasjon i land i Latin-Amerika som Venezuela har tvunget innbyggerne til å miste troen på valutaen sin og vende seg til kryptomynter. De to myntene de stort sett har henvendt seg til, er Bitcoin og Dash.

Til tross for en sterkt bearish desember har Dash mer enn doblet verdien siden begynnelsen av året, og gikk opp fra $ 40,75 til $ 88,50.

5. Binance Coin – BNB vil øke jevnt og trutt gjennom hele 2021

BNB-pristabell

Binance Coin drar fordel av tre hovedfaktorer:

  • Dens tilknytning til Binance, sannsynligvis den mest elskede utvekslingen i kryptorommet. BNB-tokens brukes til å kjøpe eiendeler og betale vekslingsgebyrer.
  • Det er den opprinnelige mynten til Binance Chain.
  • Den kvartalsvise brenningsprosessen den går gjennom, som rutinemessig krymper sirkulasjonsforsyningen.

Selv om det ikke er så dyrt som Dash, er BNB fortsatt mye dyrere enn resten, og handler for $ 27 per pressetid. Imidlertid gjør Binance 16 milliarder dollar i handelsvolum per dag, noe som gjør BNB til en av de travleste tokens i hele kryptoøkosystemet. Med økt bruk og med Binance Chain som tiltrekker seg noen av de mest spennende prosjektene, kan BNB være i ferd med å ha en monstrøs 2021.

Binance Coin har nesten doblet verdsettelsen fra begynnelsen av året, og steg fra $ 13,60 til $ 27.

Les mer:

Hva er de 10 mest populære kryptovalutaene i Storbritannia?

Beste Altcoins å handle i 2021

Hva er de 5 mest populære kryptovalutaene i USA?

Hvordan tjene penger med kryptovaluta – en endelig guide

Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i 2021?

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me