5 Blockchain Innovations markedet ser på i 2018

2018 har vært et roligere år for blockchain så langt enn den totale bonanzaen som var 2017. Likevel er det en rekke store blockchain-teknologiinnovasjoner som markedene ser på. Lurer du på hva de er? I denne artikkelen vil vi avrunde fem av de største Blockchain-innovasjonene som kommer din vei det neste året, og effekten de kan ha på kryptovalutamarkedene..

Dette Handelsutdanning artikkelen skisserer noen av tingene som du bør holde øye med:

1. Regulatorene

mangel på kryptocurency regulators

Tilsynsmyndighetene har vært en undersøkelse av mange kryptovalutainvestorer siden begynnelsen, men etter Bitcoin-boblen i slutten av 2017 og begynnelsen av 2018, ser mange nå på kryptovalutainvesteringer med økende mistanke. Mye av dette har mer å gjøre med skruppelløse individer og selskaper som prøver å bruke den siste publisiteten rundt kryptovalutaer for å rive av godtroende forbrukere, men noen er interessert i selve Blockchain-modellen. Mye av dette skyldes den desentraliserte karakteren til kryptovalutaer og den manglende kontrollen som myndigheter og andre reguleringsbyråer har over måtene de brukes på. Dette har gjort dem spesielt upopulære blant politiet, som er avhengige av elektronisk papirspor som vanligvis er forbundet med kredittkortbetalinger og andre elektroniske transaksjoner for å spore kriminelle..

Du vil kanskje også like: 5 måter å doble investeringen på

2. Renter fra bankene

Banker har blitt interessert i å bruke Blockchain-teknologi til å flytte eiendeler rundt om i verden, spesielt mellom og innenfor markeder som har underutviklet infrastruktur for finansielle tjenester. I mange tilfeller er Blockchain-overføringer raskere, enklere og betydelig billigere enn teknologien som allerede er på plass. Noen kryptokurver beveger seg vekk fra forbrukermarkedet og håper at hemmeligheten til deres fremtidige suksess ligger i å overbevise store finansinstitusjoner om å adoptere dem for betalingsbehandling og andre økonomiske tunge løft. Så langt har en rekke store banker i Spania og Latin-Amerika har allerede begynt å ta i bruk Blockchain-teknologi og det er kjent at det har vært interesse fra en rekke store amerikanske finansinstitusjoner.

3. Forbrukeradopsjon

aksepterer blockchain-teknologi som betaling

All spenningen rundt blue-chip-selskaper har ikke beroliget rykter om at store forbrukere adopterer Blockchain-teknologi er rett rundt hjørnet. Ryktene om at Amazon, PayPal, Facebook eller en annen stor internettaktør er i ferd med å komme inn i Blockchain på en stor måte, er absolutt ikke noe nytt, og de har sjelden blitt oppfylt. De fleste selskaper som begynte å akseptere Bitcoin i løpet av denne valutaens store økning i 2017, gjorde det med minst ett øye på den store reklamebølgen som hadde en tendens til å bli resultatet av avgjørelsen. Nå som folk ser på Blockchain gjennom mer rasjonelle øyne, er det imidlertid mulig at kryptokurver kan begynne å finne en nisje der de kan drive lønnsomt og vellykket i mange år fremover.

Folk leser også: 10 myter om kryptovaluta og blockchain

4. Systemintegritet

En rekke banker har blitt utsatt for store IT-svikt de siste månedene ettersom deres antikke infrastruktur ikke holder tritt med kravene fra det 20. århundre. Blockchain er avhengig av moderne metoder og desentraliserte tilnærminger gjør det relativt immun mot problemer som dette og sin sikkerhet som standardtilnærming kan gjøre den veldig populær blant forbrukerne i en stadig mer privatlivsfokusert tid. Imidlertid må en rekke barrierer for oppføring fjernes før vi sannsynligvis vil se den svært utbredte bruken av kryptovalutaer, til tross for disse fordelene..

5. Økonomisk automatisering

blockchain automatiserte prosesser

Handelsutdanning, vi vet at fremtiden for økonomi er automatisert. Dette er allerede tilfelle i handelsverdenen, der de aller fleste hurtige handler utføres automatisk av datamaskiner som er avhengige av algoritmer, snarere enn enkelthandlere. Kryptovaluta vil hjelpe bankverdenen, som ellers er sterkt avhengig av manuelle prosesser og gamle måter å gjøre ting på, til slutt å ta et skritt inn i det 21. århundre og begynne å bruke automatiserte prosesser, som vil gjøre hele prosessen betydelig mer effektiv for finansinstitusjoner og forbrukere.

Selv om markedet kan være litt mindre begeistret enn det en gang var, er det ingen tvil om at Blockchain-teknologiinnovasjoner kommer raskere enn noen gang før. Det neste året har mange løfter for alle investorer som kommer på turen.

Ikke gå glipp av: Hvordan tenke som en investeringsguru?

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Trading Education, kan du gi den en like og dele den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Kilde: www.due.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me