5 grunner til at Bitcoin kan doble pengene dine i 2021

Hvorfor Bitcoin kan doble pengene dine i år

Det har vært noen ganske outlandish påstander om Bitcoin gjennom årene, med historier om at kryptomillionær ble gjort over natten og potensialet for digital valuta å erstatte alle andre betalingsmåter..

Fra og med 2021 kan det imidlertid ikke benektes Bitcoin er en av de raskest voksende eiendelene på markedet. Mens det en gang kan ha vært reserven til noen få tekniske hoder og alle bortsett fra de mest dårlige investorene, blir BTC nå sett på som et viktig tillegg til enhver fremtidsrettet portefølje.

Med flere og flere plattformer som tar i bruk kryptovaluta og økt oppmerksomhet fra institusjonelle investorer, ser de neste tolv månedene ut til å være en spennende tid for kryptokurrency generelt, men spesielt Bitcoin – som er den klart største når det gjelder markedsverdi og lett det mest verdifulle token. på markedet.

Hvis du vil investere i Bitcoin BTC raskt og enkelt, med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Så er Bitcoin en god investering i 2021? Det følgende er fem grunner til at du kanskje vil vurdere å legge til Bitcoin BTC i porteføljen din snarere enn senere.

5 grunner til at Bitcoin kan doble pengene dine i 2021:

1. Adopsjon av Bitcoin akselererer

Kryptokompetanse har økt i hele verden. Bare i Storbritannia har en anslått 86% av publikum er klar over tokens som Bitcoin og Ethereum. Dette er langt fra de første årene av Bitcoins eksistens da kryptovaluta ble sett på som noe nytt og tradisjonelle investorer satte spørsmålstegn ved dets langsiktige levedyktighet.

Til tross for den økonomiske nedgangen forårsaket av COVID-19, så det i 2020 et rekordmange Bitcoin-lommebok, da både forbruker- og investorinteressen for kryptovaluta økte. Faktisk rapporterte selskapet bak Blockchain-lommeboken alene en økning fra 43 millioner til over 62 millioner lommebøker gjennom året.

bitcoin lommebøker

Kilde: blockhain.com

Selvfølgelig vil et økende antall kryptopunglommer være av interesse for potensielle investorer ettersom det signaliserer potensialet for økt etterspørsel – noe som selvfølgelig er en nøkkeldriver for å presse verdien av et aktivum opp. Dette i seg selv kan være grunn nok til å kjøpe Bitcoin i 2021, men lommeboknumre er bare en del av historien. Det er også et stort antall detaljistinvestorer som har sine kryptoaktiva med en depotplattform, for eksempel Cash App eller Coinbase.

Cash App, for eksempel, rapporterte at Bitcoin-inntektene steg til $ 1,63 milliarder dollar, og genererte et bruttofortjeneste på $ 32 millioner i tredje kvartal 2020 – noe som representerte en imponerende økning på 1000% fra samme periode i fjor..

I tillegg hjalp online betalingsgigant PayPal med å sende Bitcoin-priser til nye høyder i slutten av 2020 ved å gi støtte til token sammen med Ether, Bitcoin Cash og Litecoin. Effektivt åpner dette kryptovaluta for rundt 300 millioner registrerte PayPal-brukere.

Ser vi fremover, er PayPals adopsjon av kryptovaluta en nøkkelfaktor for alle som ønsker å investere i Bitcoin i 2021. I løpet av første kvartal av året forventes det at en stor andel av PayPal’s 26 millioner selgere begynner å akseptere krypto som betalingsmåte. Selv om det gjenstår å se hvor populært dette kan være, bør det bemerkes at PayPal allerede har økt grensen for kryptokjøp fra $ 10.000 per uke til $ 15.000 per uke på grunn av enestående etterspørsel fra brukerne.

Den opprinnelige oppgaven med kryptovaluta var å bli en alternativ betalingsplattform. Det ser ut til at utviklingen de siste 12 månedene har sett klare fremskritt i denne retningen, og hvis denne trenden fortsetter, kan det føre til enorme prisøkninger på tvers av kryptovalutaen. Som sådan kan det vise seg å være et smart trekk å investere i Bitcoin i 2021.

2. Wall Street retter oppmerksomhet mot krypto

Er Bitcoin en god investering i 2021? Det ser ut til at mye av USAs største finansielle senter mener at Bitcoin er en god investering i 2021.

Tesla investerte 1,5 milliarder dollar i Bitcoin og begynner å akseptere kryptovaluta som betaling, prisen på Bitcoin når en ny post over $ 44 000 etter nyheten.

BTC var blant de beste aktivaklassene i 2020, og til og med overgikk gull i første halvår – ikke noe som sannsynligvis ikke vil bli lagt merke til av Wall Street..

Et bemerkelsesverdig eksempel er MicroStrategy, forretningsanalyseselskapet. Det har gjentatte ganger sunket millioner i BTC gjennom de siste par årene – anskaffet rundt 70 784 Bitcoin i skrivende stund, med en samlet verdi på rundt 1,13 milliarder dollar..

"Denne investeringen gjenspeiler vår tro på at Bitcoin, som verdens mest adopterte kryptokurrency, er en pålitelig butikk med verdi og en attraktiv investeringsressurs med mer langsiktig verdsettelsespotensial enn å ha kontanter, ”sa MicroStrategy-sjef Michael Saylor og la til at:“ MicroStrategy har anerkjent Bitcoin som en legitim investeringsformue som kan være bedre enn kontanter, og har følgelig gjort Bitcoin til hovedandelen i sin treasury reserve-strategi."

MicroStrategy er heller ikke den eneste store aktøren som investerer i Bitcoin i 2021: Det amerikanske finansselskapet Square pumpet 50 millioner dollar inn i BTC på slutten av fjoråret. “Vi tror at Bitcoin har potensial til å være en mer allestedsnærværende valuta i fremtiden,” sa finansdirektør, Amrita Ahuja. “Når det vokser i adopsjon, har vi tenkt å lære og delta på en disiplinert måte. For et selskap som bygger produkter basert på en mer inkluderende fremtid, er denne investeringen et skritt på den reisen. ”

Squares investering tilsvarte rundt 4 709 BTC-tokens og representerte i skrivende stund rundt 1% av selskapets portefølje. I tillegg har Square tidligere opprettet et uavhengig team som bare fokuserte på å bidra til bitcoin open source-arbeid for, og lanserte nylig også Cryptocurrency Open Patent Alliance (COPA), en ideell organisasjon som oppmuntrer til kryptoinnovasjon.

Forsikringsgiganten MassMutual har også satt sin lit til Bitcoin, og avduket en investering på 100 millioner dollar i kryptovaluta ved utgangen av 2020. Ifølge Nikolaos Panigirtzoglou hos JPMorgan, "MassMutuals Bitcoin-kjøp representerer en annen milepæl i Bitcoin-adopsjonen av institusjonelle investorer. Man kan se den potensielle etterspørselen som kan oppstå de neste årene når andre forsikringsselskaper og pensjonskasser følger MassMutuals eksempel. ”

Opptaket av Bitcoin av store finansinstitusjoner er en viktig faktor for potensielle investorer, da det viser høy grad av tillit til det som fremdeles er et fremvoksende marked. Det er sannsynlig at vi vil se flere viktige institusjoner kjøpe Bitcoin i 2021, som bare vil se prisene øke, samt bli mer stabile.

3. Eksperter spår store ting for Bitcoin i 2021

Kryptovalutamarkedet er notorisk ustabilt, og tidligere har spådommer variert mye i nøyaktighet. Imidlertid så 2020 mye mer enhetlige spådommer om Bitcoins potensial for nær fremtid – inkludert fra noen fra finansverdenens mest fremtredende stemmer..

En av de mest bemerkelsesverdige prognosene har kommet fra Citibank-administrerende direktør Thomas Fitzpatrick, som har gitt den dristige spådommen om at Bitcoin kan passere $ 300.000 per token innen desember 2021. Gitt at BTC var verdt litt over $ 30 000 per token i skrivende stund, vil dette representere enorm vekst for alle som velger å kjøpe Bitcoin i 2021.

Fitzpatrick forklarte årsakene bak hans spådom og sa det "en frakobling av gull fra fiat-valutaer, COVID-19-pandemien og ønsket om at sentralbanker skal føre aggressiv kvantitativ lettelse, kan føre til fremtidig eksplosiv prisvekst i bitcoin."

Andre steder kommenterte konsernsjefen i DeVere Group, Nigel Green, at massive offentlige utgifter under pandemien hadde ansporet inflasjonsfrykt, noe som igjen førte til investorer "hoper seg inn i eiendeler i trygge havner, spesielt de som ikke er bundet til noe bestemt land, som bitcoin og gull, som et skjold mot turbulensen."

DeVere Group kunngjorde også at 73% av de mer enn 700 av millionærklientene som deltok i finansrådgivningens årlige kryptovalutaundersøkelse sa at de allerede er investert i eller planlegger å investere i kryptovaluta innen 2023 – en økning på 68% fra i fjor. som enkeltpersoner med høy nettoverdi fortsetter å omfavne krypto.

Som en indikasjon på den skiftende følelsen blant vanlige finansielle giganter, gjorde JPMorgan Chases milliardærformann og administrerende direktør Jamie Dimon nylig en 180-graders U-sving på BTC. Etter å ha tidligere avvist kryptovaluta som svindel, innrømmer Dimon nå at han er en “troende” i blockchain-teknologi.

Endelig er den fremtredende kryptoeksperten Willy Woo ekstremt bullish på Bitcoin i året som kommer. “Min toppmodell som foreslår $ 200 000 per bitcoin innen utgangen av 2021, ser konservativ ut, $ 300 000 er ikke utelukket," tvitret han. Etter å ha analysert ulike markedssignaler la han til at Bitcoins bane er "peker på økende refleksivitet, en forsterket 2021 bullish tilbakemeldingssløyfe".

Willy Woo bitcoin prisforutsigelser

Kilde: Willy Woo Twitter

Naturligvis har disse kommentarene samlet generert fornyet interesse for kryptovalutapotensialet som et aktivum, men ekspertforutsigelser er på ingen måte garantier, og alle som planlegger å kjøpe Bitcoin i 2021, bør sikre at det er en del av en diversifisert portefølje.

4. Stock to Flow-modellen er lovende

Bitcoin er ikke underlagt så mye inflasjon og devaluering som fiat-valutaer. På grunn av måten BTC utvinnes på, er det mulig å måle aksjen nøyaktig til å flyte – et investeringsuttrykk som brukes til å kvantifisere knappheten på en eiendel, med ‘lager’ som refererer til den totale forsyningen i omløp og ‘strøm’ som beskriver mengden av ny forsyning tilgjengelig årlig.

Bitcoins S2F er en viktig årsak til at mange analytikere råder investorer til å kjøpe Bitcoin i 2021. I skrivende stund ble Bitcoins S2F vurdert til 56 – omtrent tilsvarer gull. Dette fulgte imidlertid den siste Bitcoin-halveringen i mai 2020. Når Bitcoin halveres igjen, vil det øke tegnets knapphet utover gull – noe som godt kan føre til at prisene stiger.

Prisen på BTC har vanligvis toppet seg rundt 18 måneder etter en halvering, noe som vil føre oss til november 2021. Selv om dette på ingen måte er garantert, antyder det absolutt en annen god grunn til å investere i Bitcoin i 2021.

Ideen om at økende knapphet vil øke verdien av BTC er analysert av en handelsmann kjent som PlanB. Han opprettet Bitcoin Stock-to-Flow (S2F) -modellen, og forutsa at prisen på BTC kunne overstige $ 288 000, forutsatt at modellen fortsetter å holde.

Kilde: Plan B

Det har selvfølgelig vært mange skeptikere – alle teoretiske modeller er underlagt uforutsette omstendigheter. PlanB er imidlertid ikke den eneste som har påpekt relevansen av Bitcoins S2F. Fidelity Investments utga en rapport i juli 2020 også at "Bitcoins lager-til-strøm-formørkelse av gull etter neste halvering (2024)."

Til syvende og sist handler alt om tilbud og etterspørsel. Det er kjent at tilgangen på Bitcoin er begrenset til 21 millioner mynter – noe som effektivt er koblet til blockchain-teknologien. Dette i seg selv skaper knapphet, da den totale forsyningen – eller aksjen – allerede har et endelig antall.

I tillegg til begrenset lager, avtar også flyteaspektet ved BTC. Etter den tredje halveringen i mai 2020 falt blokkbelønningen for Bitcoin-gruvearbeidere fra 12,5BTC per blokk til 6,25BTC. Dette betyr at færre Bitcoin-tokens frigjøres i økosystemet.

Så hva betyr dette for de som ønsker å investere i Bitcoin i 2021? Det betyr at etterspørselen snart kan overgå tilbudet. Faktisk, PayPal-brukere alene genererer allerede mer etterspørsel etter BTC enn gruvearbeidere kan følge med. Tradisjonelt, hvis det er flere kjøpere enn selgere av en eiendel, kan selgere beordre en mye høyere pris.

Klar til å investere i Bitcoin?

5. Tilgjengelighet

En ofte oversett fordel ved å investere i kryptovaluta er rett og slett tilgjengeligheten. Tradisjonelle investeringer kan ofte være tidkrevende, og krever spesialiserte meglertjenester og ofte dedikerte bankkontoer. En av de største fordelene med Bitcoin er at den, takket være sin desentraliserte natur, er veldig tilgjengelig for hverdagslige investorer.

Retail plattformer som eToro eller Coinbase kan settes opp innen få øyeblikk og tillate investorer å kjøpe, selge eller handle kryptokurver selv eller forskjellige derivater. Det er ikke noe krav å håndtere banker eller institusjoner, og beløpet du velger å investere er helt opp til deg.

Å kunne spesifisere din økonomiske forpliktelse åpner også kryptovalutamarkedet for alle nivåer av investorer. Mens obligasjoner og eiendom ofte har en veldig høy inngangsgrense, kan en nybegynnerinvestor starte kryptovalutaporteføljen med så lite som $ 10.

Selvfølgelig, for de som ønsker å investere i Bitcoin i 2021, har tilgjengeligheten til kryptovaluta også direkte innvirkning på prisene.

Ingen steder er dette bedre fremhevet enn med den nevnte adopsjonen av digital valuta av PayPal. Dette har effektivt gitt millioner av brukere muligheten til å kjøpe og bruke krypto ved å trykke på en knapp – noe som umiddelbart sendte prisen på BTC svevende.

Nok en gang er tilgjengelighet og etterspørsel iboende knyttet – og vi vet alle viktigheten av etterspørsel når det gjelder verdsettelse.

Konklusjon – er Bitcoin en god investering i 2021?

Etter eksperter er Bitcoin en veldig god investering i 2021. Bitcoin har vært en av de beste resultatene i 2020, og det er mange bransjeeksperter som forutsier store ting i 2021. Finansielle tungvektere som Mike Novogratz, Tom Fitzpatrick og populær kryptoanalytiker Willy Woo er alle bullish på Bitcoin – og de har vært kjent for å ha rett tidligere.

Så, er Bitcoin en god investering i 2021? Som alltid er det vanskelig å forutsi hva som vil skje i kryptovalutamarkedet, men det er mange indikatorer for at de kommende månedene kan være svært lønnsomme for kunnskapsrike kryptoinvestorer. Omfanget av BTC av store institusjonelle investorer gir absolutt tillit til markedet og vil antyde at BTC kan forventes å fortsette å prestere godt.

På samme måte har PayPals støtte for digital valuta åpnet markedet for millioner av brukere, noe som godt kan se en økning i etterspørselen, som igjen kan presse verdien av BTC opp..

Alt i betraktning kan valg av å kjøpe Bitcoin i 2021 være et veldig smart grep, forutsatt at det er en del av en strategi som inkluderer en diversifisert investeringsportefølje..

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

FAQ

Hvor kan jeg kjøpe Bitcoin?

En av de gode tingene med å velge å kjøpe Bitcoin i 2021 er hvor enkelt det er. Den beste måten å starte krypteringen din er å finne en pålitelig megler eller utveksling på nettet. En av de beste plattformene for nybegynnere eToro, siden det tilbyr mange ressurser og har et enkelt, innovativt grensesnitt. Hvis du er ny i verden av digital valuta, kan det være verdt å sjekke ut guiden vår om hvordan du kan investere i kryptovaluta.

Er det en god ide å investere i Bitcoin i 2021?

Å velge om du vil investere i Bitcoin i 2021 eller ikke, vil avhenge av målene dine. Mange eksperter og nøkkeltall i bransjen forventer at 2021 blir et stort år for kryptovalutaer, så ingen kan være et godt tidspunkt å vurdere å legge til BTC i porteføljen din. Hvor mye du forplikter vil avhenge av din appetitt for risiko, men CNBCs finansforfatter, Darla Mercado, anbefaler at investorer forplikter 1% av sin totale investeringskapital til Bitcoin.

Skal jeg kjøpe Bitcoin i 2021?

Å ta beslutningen om å kjøpe Bitcoin i 2021 kan vise seg å være veldig lønnsomt – hvis ekspertens spådommer skal antas. Som alltid er moderering nøkkelen. Kryptomarkedene er notorisk ustabile, og investorer bør bare bruke midler de har råd til å tape.

Hvordan investerer jeg i Bitcoin?

Å investere i Bitcoin har aldri vært enklere, takket være de utallige meglerne og børsene på markedet. Hvis du er ny i bransjen, er det verdt å sjekke ut guiden vår om hvordan du kan investere i Bitcoin for å finne svarene på noen vanlige spørsmål.

Les mer:

Hva er Bitcoin og er det verdt å investere i Bitcoin i 2021?

Prediksjon av Bitcoin: Hvor mye vil det være verdt i 2021 og utover?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me