5 kryptovalutaer å kjøpe og holde i 2021 – IOT, XLM, BNB, ZEC og BTC

Her er de fem kryptovalutaene vi mener kan generere massiv avkastning for investorer i 2021 – Iota, Stellar, Binance Coin, Zcash og Bitcoin. Disse myntene støttes av solide grunnlag og kan muligens vokse mye mer i 2021.

5 kryptovalutaer å kjøpe og holde i 2021

1. Iota

2. Fantastisk

3. Binance Coin

4. Zcash

5. Bitcoin

De beste 5 kryptoer å kjøpe og holde i 2021

1. Iota – Underdogen som kunne dominere 2021

Iota (IOT) har steget fra $ 0,166 til $ 0,30 i løpet av dette året. Selv om dette kanskje ikke virker så imponerende som noen av dets kolleger, tror vi at det grunnleggende er utmerket. Nylig kunngjorde IOTA-teamet den vellykkede utrullingen av Chrysalis Phase 2 testnet. Dette er et kritisk trinn før lanseringen av den etterlengtede IOTA 2.0.

Det siste testnettet kommer med flere komponenter:

  • En ny kommandolinjegrensesnitt (CLI) lommebok
  • En ny kran for å be om testtegn
  • Et eksperimentelt JS-bibliotek som følger med Chrysalis APIer
  • En ny rustbasert wallet.rs-bibliotek med JS-bindinger via Neon
  • De som er interessert i å sette opp nodene sine, kan gjøre det via chrysalis-pt2-grenen som er tilgjengelig i den offisielle Hornet repo.

I 2021 kan man forvente at IOT vil ta opp damp når det går inn i IOTA 2.0-oppgraderingen, og tiltrekker seg mange utviklere og brukere.

Les mer: Hva vil drive IOTA-prisen i 2021?

2. Fantastisk – Et undervurdert monster?

Stellar steg fra $ 0,045 til $ 0,203 fra begynnelsen av året til november. Det ser imidlertid ut til at de kommer til å avslutte året på en sur tone. Som du kanskje allerede vet, vil US Securities and Exchange Commission (SEC) saksøke Ripple for å ha solgt XRP-tokens som uregistrerte verdipapirer..

Det virker som om XLM fanger svakhet og negativ følelse fra investorene som et direkte resultat av søksmålet. Denne onsdagen krasjet prisen fra $ 0.164 til $ 0.126 før den kom seg tilbake til $ 0.158 denne torsdagen.

Uansett er XLM definitivt undervurdert akkurat nå og kan presentere en veldig fristende investeringsmulighet. Stellar har inngått flere verdifulle partnerskap i 2020 – blant dem er Bankhaus von der Heydt (BVDH), en av Tysklands eldste banker. BVDH kunngjorde at de ville utstede en eurostøtt stablecoin på Stellar blockchain.

3. Binance Coin – Token Fueling A Superstar Exchange

Siden begynnelsen av 2021 har Binance Coin mer enn doblet verdsettelsen, og steg opp fra 13,60 til $ 32,75. BNB har tre hovedfunksjoner som du bør huske:

  • Den brukes til å kjøpe eiendeler og betale vekslingsgebyrer i Binance. Binance gjør ~ 16 milliarder dollar i handelsvolum per dag, noe som gjør BNB til en av de travleste tokens i hele kryptoøkosystemet
  • Det er den opprinnelige mynten til Binance Chain.
  • Den sirkulerende forsyningen krymper rutinemessig via den kvartalsvise brenneprosessen.

Sammen med dette økende verktøyet og en forsyningskrise, virker det som om Binance Chain også vil tjene penger på DeFi-revolusjonen. Med økt bruk og med Binance Chain som tiltrekker seg noen av de mest spennende prosjektene, kan BNB være i ferd med å ha en uhyrlig 2021.

Les mer: Hvor mye vil BNB være verdt i 2021 og utover?

4. Zcash – En av de største personvernmyntene i verden

Zcash har mer enn doblet verdsettelsen gjennom 2020, og går fra $ 27,24 til $ 63. CoinSwitch forventer at ZEC vil nå $ 200 i 2021 og fortsette å vokse til ~ $ 1 250 innen 2025. Med så store spådommer kan man forvente at ZEC vil være ganske populært blant investorer i 2021.

I løpet av 2020 brukte Zcash “innpakningsmetoden” til å lage en syntetisk versjon av personvernmynten på Ethereum blockchain. Denne innpakket ZEC er nå kompatibel med alle viktige lommebøker og applikasjoner. Denne enkle innovasjonen vil gjøre ZEC åpen for mange nye investorer.

Chris Burniske, en partner i risikokapitalfirmaet Placeholder VC, oppsummerer det best:

“Zcash er de beste klassene i privatlivets kryptopenger der ute med et institusjonelt team … Når du tenker på en kryptopeng som denne med en logaritmisk forsyningskurve som konvergerer på 21 millioner enheter, vet vi hva tilbudet vil være over tid. Variabelen er akkurat hva etterspørselen kommer til å være. Innpakning av Zcash på denne måten åpner flere veier for folk å bruke og kreve det. Vi forventer at Zcash vil være en grunnleggende personvernsbutikk av verdi. ”

5. Bitcoin – Markedslederen marsjerer videre

Bitcoin har utnyttet sin posisjon som markedsleder for kryptovaluta for å hoppe med 300% for å gå fra $ 7 130 til $ 29 000 i 2020. For tiden er referansekryptovalutaen i ukartet farvann. Mange forskere mener at BTC vil nå minst $ 50 000 i 2021. Hovedårsaken til å øke dette momentumet er en institusjonell investering. Grayscale Investments og MicroStrategy er to selskaper som har gjort betydelige Bitcoin-investeringer de siste årene.

  • Grayscale Bitcoin Trust har $ 14,1 milliarder dollar i BTC.
  • MicroStrategy gjorde et stort sprut i 2021 og kjøpte rundt 1,1 milliarder dollar av den fremste kryptovalutaen.

MED institusjoner som kjøper opp store biter av Bitcoin og med sin faste øvre grense på 21 millioner, kan vi forvente at fallende tilbud og økende etterspørsel potensielt skyter BTCs pris gjennom taket.

Mer interessant artikkel å sjekke:

Hva er de 10 mest populære kryptovalutaene i Storbritannia?

Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i 2021?

Hvordan tjene penger med kryptovaluta – en endelig guide

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me