5 personer som ble millionærer fra Bitcoin

5 rike mennesker ble millionærer fra Bitcoin

Bitcoin har vært store nyheter i det siste, med mange mennesker som investerer i det og ser en god avkastning på pengene sine. Kan du forestille deg hvilken avkastning du ville sett hvis du hadde investert stort da den akkurat startet? Å bli bitcoin-millionær er en realitet for de fem visjonære investorene nedenfor:

5 personer som ble rike på grunn av Bitcoin

1. Roger Ver – $ 520 millioner

Roger Ver

Roger Ver er født i San Jose, California, og er nå bosatt i Tokyo. Han var en av de første talsmennene for bitcoin og tjente formuen sin på grunn av store investeringer i bitcoin-relaterte nystartede selskaper. Å gjøre dette har sett ham samle en enorm formue på 520 millioner dollar. Ver ble en fan av bitcoin da han støttet måten den tilbød økonomisk frihet fra de tradisjonelle fiat-valutaene og banksystemene. Faktisk så denne frittalende advokaten ham gitt kallenavnet ‘Bitcoin Jesus’ i kryptovaluta sirkler. Selv om det ikke er kjent om han kan gå på vann, har han absolutt gitt store mengder til veldedighet for å vise sin omsorgsfulle side.

Hvis du vil kjøpe eller investere i Bitcoin BTC raskt og enkelt sjekke ut eToro Exchange!

2. Charlie Shrem – 450 millioner dollar

Charlie Shrem

Født i Brooklyn, New York, er denne mannen uten tvil den mest innflytelsesrike bitcoin-millionæren. I et ekstremt smart trekk kjøpte Shrem store mengder bitcoin før den eksploderte i pris. Denne og andre investeringer fikk ham til å tjene kule 450 millioner dollar. Ikke fornøyd med å bare investere i valutaen, han grunnla også BitInstant med noen av pengene sine og hjelp fra Roger Ver. Dessverre førte dette til at han ble funnet skyldig i hvitvasking av den beryktede dype nettmarkedet The Silk Road. Etter løslatelsen fra fengsel i 2016 kom han tilbake til virksomheten og lanserte Intellisys Capital, som selger investeringsporteføljer i Blockchain-selskaper.

Vil du investere i Bitcoin?

3. Dave Carlson – 350 millioner dollar

Dave Carlson

Dave Carlson er litt annerledes enn de fleste bitcoin-millionærer da han tjente sin fantastiske formue på $ 350 millioner fra å faktisk utvinne bitcoins selv. Hilsen fra Nord-Amerika, hvor han driver gruvedriften i Washington-området, kom inn i bitcoin tidlig i 2010. Carlson, formelt ingeniør hos Microsoft, så det enorme potensialet i bitcoin og grunnla MegaBigPower for å bryte mynter. På det høyeste ble det sagt at hans virksomhet tjente rundt $ 8 millioner per måned! MegaBigPower ble nylig kjøpt opp av Giga Watt, selskapet Carlson er nå administrerende direktør for.

4. Jered Kenna – estimert $ 300 millioner

Jered Kenna

Bevis for at bitcoinindustrien tiltrekker seg mennesker fra alle bakgrunner, har vi tidligere amerikanske marine Jered Kenna. Han kommer fra San Francisco og bor i området der han eier et håndverksbryggeri og 20Mission-plass for nyetableringer. Hans bitcoin-millioner ble laget da han kjøpte sin første batch for bare 20 cent per mynt. Selger for over $ 200 per mynt, dette var bare den første smaken av bitcoin-suksess. Han fortsatte med å være banebrytende for mørke bitcoin-gruvedrift, hvor enkeltpersoner kunne investere anonymt i den digitale valutaen. Kenna er også kjent innen kryptovalutaindustrien for 2010-omformateringen av en harddisk som mistet ham rundt 200 000 dollar i bitcoins!

5. Winklevoss Twins – 150 millioner dollar

The Winklevoss Twins

Dette er bitcoin-millionærer som det meste av publikum vil kjenne. Født i Southampton, New York, gikk de på Harvard for sin senere utdannelse. Mens de var på Harvard, produserte de en forløper for Facebook kalt ConnectU. I senere år ville de gå til retten for å saksøke Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg for å ha stjålet ideen til nettstedet hans fra dem. De ble portrettert av Armie Hammer i den Oscar-vinnende filmen The Social Network.

Etter dette var de raske til å oppdage potensialet i bitcoin og investerte mye i det, til en verdi av 11 millioner dollar. I tillegg til å investere i selve valutaen, har de også finansiert flere bitcoin-baserte selskaper som Charlie Shrems BitInstant. Dette var i tillegg til å lage Winkdex, som var en finansindeks for å spore gjennomsnittsprisen på bitcoin. Alle disse anstrengelsene har ført til at de samler en stor formue mellom dem, inkludert $ 150 millioner på bitcoin-investeringen.

Selvfølgelig inkluderer ikke denne listen over mennesker som har blitt millionærer på grunn av bitcoin og deres engasjement med det, den mystiske grunnleggeren Satoshi Nakamoto, som ryktes å ha tjent milliarder fra hans hjernebarn.

Bitcoin har gjort tidlige investorer veldig rike.

Det som binder disse bitcoin-millionærene sammen, er deres tidlige adopsjon og støtte for kryptovalutaen. Ved å komme inn i markedet med store kapitalbeløp da det var i begynnelsen, har de virkelig utnyttet den raske prisveksten de siste årene. Fra det historiske $ 1000-merket i 2013 til der vi er i dag, kjørte disse bitcoin-millionærene bølgen helt til banken!

Videre lesning

  1. Ethereum vs. Bitcoin: Er Ethereum en bedre investering enn Bitcoin?
  2. Prognoseprognose for Bitcoin: Hvor mye vil Bitcoin være verdt i 2021 og utover?
  3. Finn de beste kryptovalutaene å handle – Kryptovalutahandel
  4. Fordeler og ulemper ved å investere i Bitcoin, vil det være en millionærmaker?
  5. Invester i Bitcoin: Hva vil drive Bitcoin-prisen i 2021?
  6. Hva er Bitcoin og er det verdt å investere i Bitcoin i 2021?
  7. Er Bitcoin en god investering & Bør jeg investere i Bitcoin?
  8. Hvilke topp 10 kryptovalutaer vil eksplodere i 2021?

Hvis du likte å lese 5 personer som ble millionærer fra Bitcoin, kan du dele den med noen andre du tror det kan være av interesse også.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me