5 topp kryptovalutaer som kan gjøre deg millionær

Invester i disse 5 kryptovalutaene kan gjøre deg millionær

Kryptovalutaer har sett betydelig vekst som ikke bare kunne ignoreres de siste tiårene. Den potensielle utviklingen innen blockchain-teknologi og flere utvekslingsplattformer for kryptovaluta innledet en bølge av mange kryptoer laget på desentraliserte peer-to-peer-plattformer.

Denne raskt voksende legionen har gjort cryptos til et lønnsomt digitalt aktivum for investeringer. Den ukontrollerbare veksten har overbevist flere investorer om å investere i kryptovalutaer, og de har faktisk høstet ganske god fortjeneste fra den.

Faktorer du bør vurdere før du planlegger å investere i kryptovaluta

Som andre investeringer kommer også kryptoer med mange risikofaktorer og enorme potensielle fordeler. Cryptos er virkelig en lønnsom måte å spare inntektene på eller tjene mer på hvis du investerer nøye i det, med tanke på alle risikofaktorer. Å fokusere bare på gjeldende rente er ikke en god indeks, da det kan vise en drastisk endring i løpet av få uker. Her er noen få faktorer og indikatorer du bør vurdere før du investerer i kryptovalutaer.

Den flyktige arten av kryptovaluta

Cryptos er svært flyktige og går gjennom mange opp- og nedturer samtidig. Det er viktig å være klar over volatiliteten og ha en risikostyringsplan for å unngå unødvendig tap av hardt opptjente penger.

Likviditetsnivå

Kryptovalutaer bør ha et høyere likviditetsnivå for at den skal få en raskere markedspris. De fleste kryptovalutaer som Bitcoin har en høy likviditetsrate, noe som gjør dem til en favoritt blant handelsmenn.

Handelsaktivitet

Før du investerer i kryptovaluta, må du spore handelsaktiviteten på flere børser. Den viser antall transaksjoner spesifikke kryptoer gjort over en viss periode, noe som er en god indikator som viser den faktiske etterspørselen til en bestemt kryptovaluta blant handelsmenn..

Beste 5 kryptovalutaer Kan gjøre deg til millionær

Med et hav av kryptovalutaer som er tilgjengelig i markedet i dag, er handelsmenn og investorer i en tilstand av full forvirring når de bestemmer seg for hvilken krypto de skal investere i. For å fjerne denne forvirringståken, er det de fem beste kryptovalutaene i markedet å investere i i dag i overskuelig fremtid.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin er den eldste og fremdeles en av de største mest populære kryptovalutaene i markedet, med en andel på 40% av den totale markedsverdi for kryptovaluta. Selv om det har dominert markedet siden 2009, var Bitcoins reise ikke så jevn, fylt med oppturer og nedturer. Den hadde et høyt treff på over 20 000 dollar i desember 2017 før den falt til 3 234 dollar innen desember 2018. Den klarte å slå tilbake i januar 2021, med priser som steg til mer enn 40 000 dollar for en markedsverdi på over 1 billion dollar. Det vil si at Bitcoins utgjorde nesten mer enn 69% av hele kryptovalutamarkedet.

I tillegg til dette vil Bitcoin mest sannsynlig bringe dominansindeksen til 65-70% sammenlignet med andre altcoins.

Hvis du har planer om å investere i kryptovaluta, er det alltid best å vurdere den med den største markedsverdien i kryptoverdenen. Endringene i BTC-økosystemet, på grunn av den aktive bruken av Lightning Network, muliggjør sømløst implementering av Bitcoins implementering i desentraliserte applikasjoner, e-handelsplattformer og mikrobetalinger.

Ethereum (ETH)

Hvis du planlegger å investere i kryptovaluta, er Ethereum, Bitcoin-alternativet, virkelig en av de beste og sikre kryptoene å vurdere.

I motsetning til Bitcoin er Ethereum ikke bare en digital valuta, men et mer avansert blockchain-prosjekt. Det er en desentralisert programvareplattform basert på praktiske smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner (DApps), brukt av mange prosjekter for å digitalisere transaksjoner..

Valutaverdien til Ethereum forventes å øke på grunn av den økende etterspørselen etter blockchain og funksjoner. I 2021 forventes Ethereum også å endre sin konsensusalgoritme fra proof-of-work til proof-of-stake, noe som vil gi raskere transaksjonshastighet og null forkings. Også, med en markedsverdi på over 139 milliarder dollar, forutser investorer en millionær fremtid ved å investere i Ethereum.

Les mer: Bør du investere i Ethereum i 2021?

Ripple (XRP)

Ripple, kjent som ‘kongen av bankinfrastruktur’, gjorde sitt gjennombrudd i kryptoindustrien med Ripple-økosystemets vellykkede partnerskap med få betydelige finansielle aktører i markedet. Årsaken til Ripples popularitet er at det ikke bare er en digital valuta, men også et effektivt betalingssystem. Det gjør internasjonale betalinger raskere og sikrere med sin blockchain-teknologi og er populær blant handelsmenn.

Det steg til en rekkevidde på nesten $ 2,4 i desember 2017, som var en bemerkelsesverdig vekst fra nesten $ 0. Å være den tredje største kryptovalutaen etter markedsverdi og med jevn vekst, er Ripple virkelig et godt alternativ å betrakte som din 2021-kryptokurrency å investere i for fremtiden.

Litecoin (LTC)

Litecoin ble lansert i 2011 ved å vedta flere gode funksjoner i Bitcoin. Dette er en av hovedårsakene til populariteten blant investorer, og det er også en god grunn til å betrakte det som en av de beste kryptovalutaene. Med en raskere transaksjonsrate og et lavere systemkrav har Litecoin betydelig raskt voksende varer i markedet. Den fullfører en transaksjon fire ganger raskere enn Bitcoin, noe som er bemerkelsesverdig.

I mai 2017 var det den første kryptovalutaen som utførte en Lightning Network-transaksjon og fikk stor popularitet etter det. Med en markedsverdi på 10,1 milliarder dollar per 2021, sammen med en dødelig kombinasjon av raskere og enklere transaksjoner, er Litecoin en uunngåelig investeringsmulighet for å legge til listen over kryptokurver å investere i for å sikre en millionær fremtid.

Les mer: Prediksjon for Litecoin 2021-2025

Cardano (ADA)

En gruppe ingeniører, matematikere og kryptografiskeksperter opprettet Cardano, en "Ouroboros bevis på innsats" kryptovaluta etter en detaljert forskningsbasert tilnærming. I likhet med Ethereum har Cardano som mål å være verdens økonomiske operativsystem. Det oppnår dette ved å etablere desentraliserte finansielle produkter og tilby løsninger for kjedeinteroperabilitet, valgsvindel osv.

Selv om Cardano fremdeles er i en tidlig fase, har det klart å sikre seg et lønnsomt navn i kryptoverdenen som et ‘Ethereum-drapsmann’, ettersom det har flere muligheter og muligheter relativt.

En ADA handler for 0,31 dollar, og den har en markedsverdi på 9,8 milliarder dollar per januar 2021. Dette er virkelig en betydelig rente og er lønnsom grunn for investorer som planlegger å investere i kryptokurrency på lang sikt.

Poenget: Topp kryptovalutaer som kan gjøre deg millionær

Hvis du leter etter en langsiktig investeringsplan, er en av de beste og enkleste alternativene du har å investere i kryptovaluta. Med et marked som stiger med kryptotokener og utvekslingsplattformer, er det lett å miste oversikten, og dette kan føre til et stort tap av dine hardt opptjente besparelser. Hvis du har en sterk vilje og gode beslutningsevner, er dette de fem beste kryptovalutaene du kan investere i for å sikre en millionær fremtid i det lange løp.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les mer:

Topp 10 kryptovalutaer å investere i 2021

Hvordan investere i kryptovaluta i 2021

Kan Bitcoin nå prisen på $ 100 000 i 2021

Hva er de 10 beste myntene som skal eksplodere i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me