5 ustoppelige kryptoer som du fortsatt kan kjøpe

Feltet med kryptokurver utvides, og investorer har sett betydelig vekst i investeringene de siste årene. Med utviklingen innen blockchain-teknologi og utvidelsen av kryptovaluta-tokens og plattformer, planlegger flere investorer å investere i kryptoer i en drøm om å sikre en millionær fremtid.

Cryptos er utsatt for plutselige bytter og kan gjennomgå drastiske endringer over natten. Her er imidlertid de fem beste kryptovalutaene å kjøpe som vil fortsette å skyve høyt i overskuelig fremtid.

Topp 5 ustoppelige kryptovalutaer å kjøpe

Kryptovalutaer er faktisk ustabile, og ingenting er sikkert når det gjelder blockchain-verdenen. La oss se fem ustoppelige kryptoer som har en heltidshøyde og kan være det beste alternativet for investorer å kjøpe.

#1Bitcoin (BTC)

Bitcoin går aldri av moten. Det er den største og mest populære kryptovalutaen og vil alltid toppe listen over investorens favorittlister. 2021 er virkelig et utmerket år for å starte din investeringsreise med Bitcoin. 11. februar 2021 slo Bitcoin en heltidssats på $ 48.050,98 og vil fortsette å vokse gjennom året.

Det er forskjellige endringer i Bitcoin-økosystemet ved bruk av Lightning Network. For eksempel har Bitcoins implementering i desentraliserte applikasjoner og e-handelsplattformer blitt rask og sømløs. Bortsett fra dette har Bitcoin også i økende grad blitt brukt som et byttemiddel over hele verden. Mer enn 5000 Bitcoin-minibanker og over 15 100 bedrifter godtar nå Bitcoin som betalingsmåte.

Bitcoin vil mest sannsynlig bringe dominansindeksen til 65-70% sammenlignet med andre altcoins. Med den største markedsverdien i kryptoverdenen er Bitcoin rangert som nummer 1 blant de fem beste kryptovalutaene som skal kjøpes i 2021.

# 2 Ethereum (ETH)

Mer enn en butikk med verdi blir Ethereum, Bitcoin-alternativet, sett på som et utvekslingsmiddel av kryptobrukere. Ethereum-mynten, Ether, har en markedsverdi på rundt $ 199.826.863.309 dollar og er en av de beste kryptoene å kjøpe i 2021. Den 10. februar 2021 nådde ETC en heltidshøyde på $ 1 826,70, og fristet flere og flere investorer til å investere i den.

I dag har Ethereum en markedsverdi på rundt 19% av Bitcoins størrelse og forventes å sveve høyere når den endrer konsensusalgoritmen fra Proof-of-Work til Proof-of-Stake. Dette vil tillate raskere transaksjonshastighet med null forkings, noe som til slutt vil tillate Ethereum å sikre seg et navn i de fem beste kryptovalutaene å kjøpe nå.

Med de siste oppdateringene og endringene er det nok rom for vekst og sunn etterspørsel etter Ethereum blant investorer. Sammen med endringen i konsensusmekanismen vil Ethereum-nettverket imøtekomme et større antall transaksjoner, noe som vil gjøre ETC til den beste krypto å kjøpe for i år og de neste årene fremover.

Les mer: Er Ethereum en god investering, og kan du tjene på ETH i 2021?

# 3: Chainlink (LINK)

Chainlink, en kryptovaluta og et blockchain-nettverk som brukes av DeFi, som bygger bro mellom smarte kontrakter som knytter sammen datakilder, API-er og betalingssystemer, har hatt en enorm vekst gjennom hele 2020. Det er et desentralisert Oracle-nettverk som gjør at smarte kontrakter kan kommunisere med eksterne data . På denne måten kan kontakten utføres basert på data som Ethereum selv ikke kan koble til. Chainlink nådde en heltidshøyde på $ 28,60 den 10. februar 2021, og har med suksess gjort sin plass på topp 5-kryptovaluta-listen.

Selv om flere kryptoplattformer har skapt måter for dataleverandører som Oracle å hente data for nettverket sitt, skiller Chainlink seg ut fra mengden på grunn av sitt ansette system som garanterer fullstendig nøyaktighet av data og sikrer gyldigheten av smarte kontrakter. Dette desentraliserte Oracle-prosjektet var en av de store vinnerne av kryptoøkonomien i 2020 når det gjelder partnerskap, prisaksjon og adopsjon av nettverk.

Ifølge Crypto-analytikere er Chainlinks pris spådd å oppleve en bullish trend, og vil gå over $ 23 i 2021 og sveve for en eventuell løp opp til $ 60 i de kommende fem årene. Chainlinks markedsverdi fra januar 2021 er 8,6 milliarder dollar, og en LINK er verdsatt til 21,53 dollar, noe som virkelig er en bemerkelsesverdig pris for investorer over hele verden..

# 4: Polkadot (DOT)

Polkadot er en unik proof-of-stake-kryptovaluta med det endelige målet å bli det nye internett for blokkjeder og sikre sømløs kommunikasjon. Det tar sikte på å levere interoperabilitet mellom andre blokkjeder. DOT rangerer 4. plass blant de fem beste kryptovalutaene å kjøpe, med en heltidshøyde på $ 25,58 11. februar 2021.

Polkadot er en ny generasjon blockchain-protokoll designet for å koble tillatelse og tillatelsesløse blokkjeder og Oracles for å tillate systemer å jobbe sammen i ett enkelt nettverk. I tillegg til dette, ved å aktivere et felles sett med validatorer for å sikre flere blokkeringer, gir Polkadot upåklagelig økonomisk stabilitet til sine brukere.

Polkadot er en kryptovaluta som har en lys fremtid framover. Denne mynten kan oppgraderes uten harde gafler mens den integrerer nye funksjoner eller fikser feil. Disse funksjonene gjør DOT til en lett tilpasningsbar kryptovaluta til kommende endringer og oppgraderer seg selv med bruk av teknologier. Med en markedsverdi på 11,2 milliarder dollar og 12,54 dollar for en DOT i januar 2021, vil Polkadot virkelig være en investors favoritt i år og i overskuelig fremtid..

# 5: Binance Coin (BNB)

Opprinnelig fikk et ERC-20-token som opererte Ethereum blockchain Binance Coin til slutt sin mainnet-lansering. 10. februar 2021 nådde BNB en heltidshøyde på $ 148,07, og er klar til å fortsette rallyet gjennom året og i løpet av de neste tiårene..

Nettverket bruker en proof-of-stake konsensusmodell og tillater dermed raskere transaksjonshastighet. Basert på handelsvolum er Binance-børsen en av de mest brukte børsene globalt. Binance-mynt er en kryptovaluta som fungerer som en sikker betalingsmetode for gebyrene knyttet til handel på Binance-børsen.

En av de mest interessante fordelene ved å investere i BNB er at handelsmenn som foretar transaksjoner med verktøymynten på Binance-børsen får en rabatt på 25%, noe som er ganske god fortjeneste. Med en markedsverdi på 6,8 milliarder dollar og en tokenverdi på 44,26 dollar, bekrefter en BNB, Binance-mynt sin posisjon som de fem beste kryptovalutaene å kjøpe i dag..

Les mer: Er Binance Coin en god investering?

Topp 5 kryptovalutaer å kjøpe: i konklusjonen

Med den utbredte adopsjonen av kryptovalutaer og utvidelsen av krypto-utvekslingsplattformer, vil 2021 faktisk bli et ustoppelig år for kryptomarkedet.

Hvis investering i kryptovalutaer er din styrke for å sikre en millionærfremtid, er dette de fem beste kryptovalutaene du kan kjøpe i år, som vil fortsette å vise en ustoppelig all-time-high-økning de neste tiårene.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les mer:

Crypto Predictions for 2021: Where to Invest

Topp 10 Altcoins å eksplodere i 2021

7 topp kryptovalutaer som kan gjøre deg millionær i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me