7 kryptovaluta-spådommer for 2021 som alle vil være enige med

COVID-19-pandemien skadet utvilsomt verdensøkonomien i 2020. Federal Reserve Bank begynte å trykke dollar mer enn vanlig, og økte tilbudet. Dermed falt dollarverdien, inflasjonen steg og verdensøkonomien ser ikke gode dager.

COVID-19-pandemien skadet imidlertid ikke kryptovalutaer. Kursen deres falt i mars 2020, og steg da mot en bullish periode på slutten av året. Dette skjedde fordi investorer, med fallet av dollaren, så på kryptovalutaer som en sikring mot inflasjon og verdilagring. Så COVID-19-pandemien skadet ikke bare kryptovalutaer, men gikk i deres favør.

Bare se på hvordan BTC har vokst gjennom året:

bitcoin-diagram

Faktisk var 2020 et spennende år for kryptovalutaer. Her er hva som skjedde, og hvordan 2020 ble avgjørende for retningen som kryptovalutaer vil ta de neste årene.

7 Crypto-spådommer for 2021:

1. 2020 – Året da fiat mistet troverdigheten

Fra begynnelsen av COVID-19-pandemien falt gull-, aksjemarkedet og Bitcoin-markedet med omtrent 30% i verdi. Gull og aksjer kunne imidlertid ikke komme seg, i motsetning til Bitcoin, som returnerte sterkt.

Kilde: Capital.com

COVID-19-pandemien forårsaket panikk blant investorer, og de begynte å selge eiendelene sine i massevis. De solgte også kryptovalutaene de eide, noe som fikk oss til å innse at de var kryptovalutaeiere, og de brukte kryptokurver sammen med tradisjonelle finansielle eiendeler.

Kilde: mining.com

Når alle trodde at COVID-19-pandemien ville forsvinne raskt, ble det ikke slik. Når det ble innsett at det ville vare lenger enn forventet og forårsake enda større skade på økonomien, bestemte den amerikanske regjeringen seg for å gi økonomien en "infusjon" lik den i 2008, under finanskrisen på den tiden. I 2020 ble $ 9 billioner lagt til den amerikanske økonomien. Samtidig representerer dette beløpet 22% av dollarene som er opprettet totalt siden USAs eksistens som nasjon.

Kilde: https://fred.stlouisfed.org/series/M1

Trykking av dollar ble sett på som en tilstrekkelig løsning på problemet med den økonomiske krisen. Likevel ser det ut til at økonomer ikke tenkte på de langsiktige konsekvensene som denne metoden kan føre til økonomien. Med utseendet til inflasjonsproblemet har investorer allerede begynt å lete etter andre alternativer.

Dette er nettopp øyeblikket til Bitcoin, som begynte å stige i pris, til tross for andre eiendeler.

Med COVID-19-pandemien som førte til karantene og portforbud, nærmet valget seg. Valg har vanligvis innvirkning på aksjemarkedet og gull, generelt negativt. Derfor, selv i dette tilfellet, begynte aksjeprisen og gull å falle igjen. Alle forventet at det samme skulle skje med Bitcoin. Men gjett hva? Det skjedde aldri. Bitcoin steg bare høyt.

Siden aksjemarkedet og gull ikke lenger ble betraktet som opsjoner av investorer, ble Bitcoin deres favorittressurs, ettersom de så potensial i det.

Bortsett fra det faktum at Bitcoin allerede ble ansett som den foretrukne eiendelen blant investorer å investere, gikk alt i hans favør, med tanke på at Paypal 21. oktober bestemte seg for å tillate kjøp, salg og beholdning av digitale valutaer i plattformen..

Nyheten om at Paypal integrerte kryptovalutaer i plattformen, forårsaket opprør og økte prisen på Bitcoin. Denne hendelsen vil bli fulgt av enda flere investorer, som vil bli med i kryptoverdenen.

I tillegg til disse eksterne faktorene som påvirket prisen på Bitcoin, kom også interne faktorer til syne. Halvering av bitcoin fant sted i mai 2020, og historisk etter at halveringen av prisen på Bitcoin har økt. Det samme skjedde i år.

I juli 2016, da halveringen skjedde, var Bitcoin-prisen på $ 600. 17 måneder senere i desember 2017 nådde den rekorden $ 20.000.

Da Bitcoin-halvering fant sted i mai 2020, var prisen $ 8700. I løpet av seks måneder steg den til $ 15 500, og registrerte en økning på 78%. Deretter nådde den 8. januar 2021 sin heltidshøyde på 41.941 dollar.

I 2020 har også Decentralized Finance (DeFi) økt med Ethereums blockchain på toppen, og blir adoptert mer og mer.

Kryptovaluta har aldri vært nærmere masseadopsjon enn i 2020. 2020 var faktisk spennende for kryptosfæren. Kryptoentusiaster, basert på hvordan ting går, tror at 2021 også vil være interessant for kryptovalutaer. La oss se hva som forventes å skje med kryptovalutaer i 2021.

2. Bitcoin mot å være en internasjonal betalingsvaluta

Kryptovaluta er det foretrukne betalingsmidlet fra Millenials. Og Paypal vil gjøre det mulig for dem å gjøre det.

Paypal, som nevnt ovenfor, gjør det mulig for brukere å kjøpe kryptovalutaer. Plattformen vil også gjøre det mulig for dem å betale for produkter kjøpt med kryptovaluta i de 26 millioner selgerne som plattformen har, uten å betale gebyrer.

Brukere vil være i stand til å gjøre dette siden plattformen vil tillate dem å konvertere kryptobalansen til fiat. Det er verdt å nevne at Paypal har 340 millioner brukere, og det i seg selv forteller oss hvilken innvirkning det har på kryptovalutaer.

3. Institusjonell etterspørsel har vokst – Vaksinen kan knapt påvirke Bitcoin

Er det en mulighet for at COVID-19-vaksinen kan påvirke crypto bull-run i 2021? Imidlertid kan vaksinen ha større effekt på bestanden. Når folk begynner å ta det, vil verdien av aksjene øke.

Vaksinering forventes imidlertid ikke å påvirke prisen på Bitcoin betydelig, gitt at kryptokurver er uavhengige og ikke sterkt påvirket av ulike faktorer som kan ha innvirkning på tradisjonelle finansielle eiendeler..

Det bør også tas i betraktning at vaksinen kanskje ikke lykkes med å stoppe pandemien, og dermed kan den økonomiske krisen fortsette.

Så med stor sannsynlighet vil investorer fortsette å se Bitcoin som en sikring mot inflasjon og verdiskaping. De kan fortsette å investere, og siden tilbudet blir halvert i mai da Bitcoin-halvering skjedde, kan vi her bruke de grunnleggende reglene i økonomi "når etterspørselen øker og tilbudet avtar prisstigninger". Derfor kan vi se Bitcoin mot nye poster når det gjelder pris i 2021.

Videre har institusjonelle investorer økt Bitcoin-prisen, siden de har vist en enorm interesse for å investere i kryptovalutaer.

Microstrategy bestemte seg for å investere 1,3 milliarder dollar i Bitcoin; Ruffer Investment investerte $ 744 millioner; Square investerte $ 50 millioner; Stone Ridge, 115 millioner dollar og Massachusetts Mutual investerte 100 millioner dollar i Bitcoin. Dette er noen av de mest betydningsfulle investeringene til store institusjonelle investorer i 2020. Med alle disse investeringene begynte autoriteten og verdien av kryptokurver å vokse.

Videre har Grayscale Fidelity Investments, Ark Investment Management og andre fond lagt krypto til porteføljene i 2020. I deres rapportere, Grayscale hevder at i 2020 var Grayscale Bitcoin Trust blant de raskest voksende investeringsproduktene i verden, og vokste fra 1,8 milliarder dollar til 17,5 milliarder dollar. Dette er et faktum og en annen statistikk som aldri har vært oppstått før i kryptovalutahistorien, og er en klar indikasjon på veksten de opplevde i 2020.

Videre begynte JP Morgan å bankere Gemini og Coinbase. Også Visa og Mastercard begynte å tilby tjenester til kryptovalutaselskaper, og Fidelity introduserte et nytt Bitcoin indeksfond.

Nasdaq har rapportert at institusjonelle investorer bare pumpet 439 millioner dollar i kryptofond den første uken i desember 2021. Basert på dataene fra CoinShares – investeringsselskapet for digitale eiendeler var dette den nest største ukentlige tilstrømningen av klare kontanter til kryptomarkedet etter rekorden høy innstrømning på 468 millioner dollar som ble gjort tre uker tidligere.

4. Bitcoin kan slå gull ettersom det fungerer som en sikring mot inflasjon

Investeringsstrømmen i Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) har vokst betydelig i oktober sammenlignet med investering i Gold ETF som har holdt seg relativt uendret.

Kilde: Michael Sonnenshein

JP Morgan Chase har nylig hevdet at Gold vil lide fordi investorer favoriserer Bitcoin som en sikring mot inflasjon og flytter eiendelene sine til den. For mer sier JP Morgan at denne trenden vil fortsette i 2021.

I følge JP Morgan’s note, som viser en bullish sak for kryptovalutaer, vil gull møte et "strukturell strøm motvind" når investorer flytter lojalitet og penger til Bitcoin.

5. Lanseringen av Ethereum 2.0 markerer et sentralt punkt for utvikling av DeFi og krypto

Lanseringen av Ethereum 2.0 var en så etterlengtet hendelse blant kryptoentusiaster. Hensikten med lanseringen av Ethereum 2.0 var å forbedre skalerbarhet og sikkerhet. Med Ethereum 2.0 vil ting være annerledes, ettersom flere investorer kan tiltrekkes fordi Ethereum 2.0 skaper gunstige forhold for mer forbedring i DeFi-sektoren.

Kryptovalutaindustrien er i utvikling, og forskjellige selskaper har tatt i bruk Ethereums blockchain. For eksempel vedtok Microsoft Ethereums blockchain for spill royalty, som var et stort skritt.

Ethereum 2.0 bruker Proof Of Stake (PoS) -modellen, noe som gjør den mer gunstig når det gjelder passiv inntekt. For eksempel vil innehavere som har minst 32 ETH ha muligheten til å sette belønninger. Tokens vil være på nettet i lang tid, og eiere vil glede seg over belønninger mer eller mindre som å sette inn penger i en bank i det tradisjonelle finansielle systemet.

Klar til å dykke inn i Crypto Market?

6. Regulatorer kan være strengere ettersom kryptovalutaer og blockchain-teknologi fortsetter å utvide seg

Siden kryptokurver vokser i raskt tempo, har de fått øye på regulatorer, som selvfølgelig ikke står stille. Noen regler har allerede begynt å bli utstedt, for eksempel KYC & AML-policyer for alle EU- og USA-baserte kryptobørser og FCA-registrering for virksomheter som opererer i Storbritannia.

Nylig har Securities and Exchange Commission SEC ladet Ripple og to ledere med å gjennomføre et uregistrert verdipapirtilbud på 1,3 milliarder dollar. Kryptovaluta har ofte vært assosiert med svarte markeder. Derfor har regulatorer begynt å være spesielt oppmerksomme på dem.

Også nylig The Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannia advarte investorer å være forsiktige når de investerer i kryptokurver fordi de ifølge dem kan være det "svindel".

Videre forblir DeFi-sektoren i kryptokurver uregulert. Dette er en av grunnene til at investorer er motvillige til å investere i denne sektoren fordi de føler seg usikre. For investorer betyr regelverk sikkerhet. Derfor må vi snakke med tilsynsmyndigheter for å skape et gjennomsiktig system og et regelverk som kan fungere som en investeringsguide eller et "dørnøkkel" for store spillere.

Mens DeFi ikke er regulert, er det eneste alternativet for å fortsette å operere i desentraliserte børser, ettersom mer sentraliserte børser implementerer KYC- og AML-policyer for å forhindre ulovlige aktiviteter. Det er en stor mengde skitne penger til DeFi-prosjekter. Derfor risikerer mange brukere å støte på problemer mens de overfører midler til sentraliserte børser.

Derfor, med mindre DeFi-sektoren er regulert, er det lite sannsynlig at det vil være store investorer. Men det er to leirer for å regulere DeFi-sektoren: de som støtter det og de som ikke gjør det. Imidlertid vil 2021 trolig være avgjørende når det gjelder regulering av DeFi-sektoren.

Les mer: En samlet titt på Cryptocurrency Market – Hva du kan forvente i 2021?

7. Sentralbanker kan være mer involvert i krypto ved å begynne å lansere tokens

Med den betydelige veksten i kryptovalutaindustrien ser det ut til at myndigheter og banker ikke har noe annet valg enn å bli med i trenden ved å utstede stablecoins.

Et eksempel som kan tas i denne forbindelse er den kinesiske digitale yuanen. Å vedta nasjonale tokens som yuan vil bidra til å spore pengestrømmer over økonomien og forhindre ulovlige aktiviteter, inkludert finansiering av terrorisme og hvitvasking av penger.

De viktigste fordelene med nasjonale digitale tokens vil være bedre økonomisk inkludering og raskere betaling over landegrensene.

Til slutt har 2020 virkelig vært et interessant år for kryptokurver, med mange ting som skjer i bransjen. Men heller ikke 2021 forventes å være mindre spennende.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro er en smart plattform som letter prosessen med å investere i kryptovalutaer. Plattformen tilbyr et bredt spekter av kryptovalutaer som gir brukeren et elegant og brukervennlig grensesnitt.

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • På grunn av COVID-19 pandemiskader i økonomien begynte Federal Reserve Bank å trykke dollar mer enn vanlig, og økte tilbudet. Dermed falt dollarverdien, inflasjonen steg, og investorene satte sin lit til Bitcoin.
  • Fra begynnelsen av COVID-19-pandemien falt gull-, aksjemarkedet og Bitcoin-markedet med omtrent 30% i verdi. Gull og aksjer kunne imidlertid ikke komme seg, i motsetning til Bitcoin, som returnerte sterkt.
  • I 2020 ble $ 9 billioner lagt til den amerikanske økonomien. Samtidig representerer dette beløpet 22% av dollarene som er opprettet totalt siden USAs eksistens som nasjon.
  • 21. oktober bestemte Paypal seg for å tillate kjøp, salg og beholdning av digitale valutaer i plattformen sin. Denne hendelsen vil bli fulgt av enda flere investorer, som vil bli med i kryptoverdenen.
  • Da Bitcoin-halvering fant sted i mai 2020, var prisen $ 8700. I løpet av seks måneder steg den til $ 15 500, og registrerte en økning på 78%. Deretter nådde den 8. januar 2021 sin heltidshøyde på 41.941 dollar.
  • Paypal gjør det mulig for brukere å kjøpe kryptovalutaer. Plattformen vil også tillate dem å betale for produkter kjøpt med kryptokurver i de 26 millioner selgerne som plattformen har, uten å betale gebyrer.
  • Det forventes ikke at vaksinasjon vil påvirke prisen på Bitcoin betydelig, gitt at kryptokurver er uavhengige og ikke sterkt påvirket av ulike faktorer som kan ha innvirkning på tradisjonelle finansielle eiendeler..
  • I 2020 bestemte Microstrategy seg for å investere 1,3 milliarder dollar i Bitcoin; Ruffer Investment investerte $ 744 millioner; Square investerte $ 50 millioner; Stone Ridge, 115 millioner dollar og Massachusetts Mutual investerte 100 millioner dollar i Bitcoin.
  • Grayscale hevder at i 2020 var Grayscale Bitcoin Trust blant de raskest voksende investeringsproduktene globalt, og vokste fra 1,8 milliarder dollar til 17,5 milliarder dollar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me