Beste 3 kryptoer å investere i som kan gjøre deg millionær

Det er flere diskusjoner rundt fremtiden for kryptovalutaer i markedet. For noen mennesker er ikke kryptomarkedet en langvarig fase. Men for andre kommer det til å være her for alltid.

Etter Bitcoin fulgte det en legion med andre populære kryptovalutaer som har flere gode funksjoner. Med alle varianter av kryptoer som er tilgjengelige i markedet, er det vanskelig for investorer å bestemme hvilken som er den beste kryptoen som er bra for lang tid. Ikke bekymre deg, her er de beste 3 kryptoene å investere i som kan hjelpe deg med å sikre en millionær fremtid.

3 flotte kryptoer som kan gjøre deg millionær

Det store spørsmålet, som alltid, hva er de beste kryptoene å kjøpe?

Svaret kan bare være følgende tre flotte kryptoer. Ikke bare har disse digitale eiendelene potensial til å tjene investorer penger, men de har innovasjonen som trengs for å gjøre millionærer ut av langsiktige kryptoinvestorer.

# 1: Bitcoin (BTC)

Hvis du er ny i kryptoverdenen, vil Bitcoin sannsynligvis være det første og kanskje det eneste navnet du ville ha hørt om.

Bitcoin er faktisk den første kryptovalutaen og har fortsatt høy likviditet i kryptorommet.

Bitcoin, kjent som ‘kongen av kryptovaluta’, er fortsatt en av de mest populære og etterspurte kryptoene blant investorer. Med nesten 40% andel av den totale kryptomarkedet, blomstrer den som den mest fremtredende kryptovalutaen som er tilgjengelig i dag.

Hvis du planlegger å investere i kryptovaluta i 2021, er Bitcoin et mulig alternativ for deg å starte din investeringsreise.

Prisen på Bitcoin, som enhver annen kryptovaluta, er ikke stabil og endres hver dag. I desember 2017 nådde Bitcoin-prisen en høyde på rundt $ 20.000, noe som var bemerkelsesverdig. Men 2018 var vitne til en fullstendig kollaps, og den falt til en pris på rundt 3 234 dollar innen utgangen av året. Siden den gang har Bitcoins pris økt, og innen januar 2021 steg den til over $ 40 000 med en markedsverdi på mer enn 1 billion dollar. Det utgjorde mer enn 69% av hele kryptovalutamarkedet.

Det er alltid viktig å være klar over tekniske forbedringer i markedet før du investerer i kryptovaluta. Bruken av Lightning Network har medført noen store endringer i BTC-systemet.

Det muliggjør nå sømløst Bitcoins implementering i desentraliserte applikasjoner og e-handelsplattformer, noe som uten tvil gjør det til en av de beste kryptoene for nye investorer i aktivaklasse. Med institusjoner som Tesla og MicroStrategy som kjøper BTC for milliarder dollar, ser fremtiden veldig lys ut for den fremste kryptovalutaen.

Det er ikke noe fantasi at Bitcoins pris kan sveve enda høyere i år, noe som gir spennende vekst i investorenes porteføljer.

# 2: Ethereum (ETH)

Det første Bitcoin-alternativet, Ethereum, er ikke bare en digital valuta, men en avansert, blokkjedebasert desentralisert plattform. Tar et skritt foran desentralisering av valuta, som er hovedteorien bak kryptovaluta.

Ethereum har som mål å desentralisere internett ved å erstatte servere med et verdensomspennende system av noder. Nettopp å skape en datamaskin for hele verden. Ether, Ethereum-mynten, har en markedsverdi på rundt $ 199,826,863,309 og har blitt den mest populære kryptovalutaen i blockchain-verdenen.

Hvis du planlegger å investere i kryptovaluta for lang tid, bør Ethereum være på listen din. Antall transaksjoner som skjer på en dag for Ether, er nesten rundt 659 000. Sammen med økningen i valutaverdi, vil Ethereum endre sin konsensusalgoritme fra Proof-of-Work til Proof-of-Stake i 2021. Dette vil gi raskere transaksjonshastighet med null forkings.

Ethereum viser et lyst marked for investorer og kan utnyttes for å sikre en millionær fremtid. Markedsverdi for Ethereum er omtrent 19% av Bitcoins størrelse og forventes å sveve høyere i den kommende fremtiden med videre utvikling innen blockchain-teknologi.

Investorer som leter etter en førsteklasses krypto å kjøpe, bør vurdere Ethereum.

# 3: Cardano (ADA)

Cardano, en "Ouroboros bevis på innsats" kryptovaluta, ble opprettet som et alternativ til Ethereum.

Det tar et skritt bortsett fra de vanlige kryptoene i markedet, da det ble skapt av en vitenskapelig tilnærming av en gruppe matematikere, ingeniører og kryptografiske eksperter. Etter en detaljbasert forskningsbasert metode kom Cardano opp som den første fagfellevurderte desentraliserte blockchain-protokollen ved hjelp av en vitenskapelig tilnærming. Opprettet for å behandle flere transaksjoner til en lavere pris, tar det sikte på å være verdens økonomiske operativsystem.

Ved å integrere distribuert hovedboksteknologi og den smarte kontraktsinfrastrukturen, sikrer Cardano fullstendig beskyttelse av brukere og lavere transaksjoner. Å bygge smarte kontrakter, lage desentraliserte applikasjoner og protokoller, og øyeblikkelige transaksjoner med minimale avgifter er Cardano blockchain viktigste funksjoner Cardano-verktøyet token ADA skiller seg fra andre kryptovalutaer med sine interessante funksjoner. Bortsett fra en overføring av verdi, brukes ADA av operatører av stake pool i stakesystemet for å sikre protokollens sikkerhet.

Fra og med januar 2021 har en ADA en markedsverdi på 9,8 milliarder dollar, noe som virkelig er en bemerkelsesverdig telling å merke seg. For de som ønsker å investere i kryptovaluta for å sikre en millionær fremtid, er Cardano faktisk den tredje oppføringen på listen din.

Beste 3 kryptoer å investere i: Konklusjon

Hvis du ønsker å sikre en velstående fremtid, er sannsynligvis det beste alternativet i dag å investere i kryptovalutaer. For dette er det viktig å huske på alle endrede trender og utvikling i blockchain-verdenen. Det er et raskt voksende flyktig rom hvor du kan høste en fruktbar fremtid hvis du investerer på riktig måte.

De tre kryptovalutaene som er nevnt ovenfor, viser betydelig vekst i løpet av de neste tiårene og kan være et tegn på millionærens fremtid.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les mer:

5 grunner til at Bitcoin kan doble pengene dine i 2021

Bør du investere i Ethereum i 2021?

Prediksjon av Cardano

Crypto Predictions for 2021: Where to Invest

Kan Bitcoin nå prisen på $ 100 000 i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me