Binance Coin Price Prediction

Binance Coin Price Prediction for 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025

Binance Coin bare nådde en heltidshøyde. Hvor tror eksperter kryptoen vil gå videre?

Binance-mynt (BNB) ble lansert i 2017 og fanget kryptovalutasamfunnets øye. Binance-mynt etablerte seg raskt blant de beste kryptovalutaene og brøt seg inn i de ti beste kryptoene ved markedsverdi.

Selv om Binance-mynten er Binance-børsens interne valuta, i likhet med andre kryptovalutaer, er den utsatt for markedsvolatilitet og kan byttes mot andre kryptoaktiva. Imidlertid forutsier prisforutsigelsen i Binance Coin at token vil ha noen få år foran seg.

Hva er Binance Coin?

Binance Coin er kryptovalutaen til Binance-børsen. Det er som andre kryptovalutaer og kan brukes i bytte mot andre eiendeler. Som andre kryptoer er den også utsatt for volatilitet, avhengig av markedsforholdene. Binance Coin har tre primære funksjoner

  • Binance Coin kan brukes som handelsmiddel
  • Brukere kan bruke den til å redusere provisjon på plattformen.
  • Den kan brukes til å betale for eiendeler eller varer på nettsteder som godtar Binance Coin.

Binance Coin har en unik egenskap der det regelmessig forbrennes av kryptovalutaen. Målet er å redusere reserve Binance Coins til 50% av kryptovalutaens opprinnelige reserve.

Binance Coin Prediction: Price History

Binance Coin startet med en pris på $ 0,1 i 2017. Ved utgangen av oktober krysset kryptokurrencyprisen $ 1-merket. Prisen økte gradvis og så sitt første store rally i januar 2018, da valutaen hoppet fra $ 8 til $ 24 på en uke. Imidlertid kunne den ikke holde seg på dette prisnivået, og etter å ha opplevd en viss volatilitet, falt $ 8 tilbake den første uken i februar. Prisen holdt seg relativt stabil i et par måneder, selv om det generelle mønsteret var en gradvis prisøkning. I juni 2017 hadde prisen på Binance Coin doblet seg fra prisen i februar til $ 17.

Fra juni 2018 så prisen gradvis. Selv om det ikke var noen plutselige verdifall, var den generelle trenden en gradvis prisnedgang.

Binance Coin nådde et lavt nivå på $ 4 i desember 2018 før han begynte å klatre igjen. Det startet 2019 på en positiv tone med en merkbar prisøkning. Frem til april økte valutaen stadig og nådde en topppris på $ 34 den 25. mai 2019. Til tross for at det oppstod noe volatilitet etter å ha nådd dette prispunktet, klatret Binance Coin videre til $ 38 i juni før den falt til $ 27 på mindre enn en måned. Kryptovalutaen holdt seg relativt stabil til midten av august, før den begynte en nedadgående trend.

Mot slutten av september hadde Binance Coin falt til $ 15. Den fant litt støtte til denne prisen og opprettholdt prisnivået til slutten av året.

Binance Coin startet 2020 på $ 13, men begynte umiddelbart å øke i pris. I midten av februar handlet valutaen til $ 26, men falt til $ 9 på litt over en måned. Prisen økte gradvis, og den første uken i august handlet den til $ 22.

September 2020 så Binance Coin bryte $ 30-barrieren, og den holdt seg mellom prisnivåene på $ 25 og $ 35 til midten av desember. Kryptovaluta samlet seg den siste uken i desember 2020, og innen 18. januar handlet den til $ 45. Prisen falt kort tid til $ 38 før den samlet seg spektakulært, og nådde $ 133 innen 14. februar. For øyeblikket handler Binance Coin til $ 130 og forventes å øke i pris.

Relatert: Hvordan investere i Binance Coin

Binance Coin Prediction: Price Analysis

Binance Coin startet desember 2020 til en pris på rundt $ 30. Det forble relativt stabilt og falt kort til $ 27 før det gikk ganske raskt. 7. januar handlet det til $ 43. Den falt kort tid til $ 38 før den plukket opp igjen. Denne gangen gikk rallyet raskt. 7. februar handlet valutaen til $ 72, og nesten doblet på mindre enn fjorten dager. Det stoppet ikke her da det økte igjen, og innen 14. februar handlet det til $ 133, nesten doblet på mindre enn en uke.

De fleste analytikere er enige om at Binance Coin vil opprettholde sin bull run og rally videre. La oss se på Binance Coin-prisforutsigelsen for 2021 og utover.

BNB-prisforutsigelser: Hva kommer videre?

Binance Coin Price Prediction 2021

Binance Coin har allerede overgått de fleste spådommer for 2021, med kryptovalutaen som allerede handles til $ 272 og forventes å øke ytterligere.

Med interessen for at mynten øker og investorene i økende grad blir tiltrukket av valutaen, vil prisen øke ytterligere. De fleste prisanalytikere av Binance Coin forutsier nå at valutaen vil bryte $ 700-marken i 2021.

Binance Coin kan slå $ 600 innen midten av året og kan til og med presse $ 800 innen utgangen av 2021.

Binance Coin Price Prediction 2022

Analytikere spår et veldig bullish år for Binance Coin i 2022, hvor de fleste Binance Coin-prisanalytikere spår at det kan starte året til en pris på $ 800 og nå $ 1000 innen midten av 2022.

BNB kan også finne støtte til $ 900 prisnivå og opprettholde den for resten av året, med noen spådommer som antyder at de kan handle på $ 1200 innen utgangen av 2022.

Binance Coin Price Prediction 2023

Prisen på BNB kan forbli på $ 2000-nivå i 2023. Noen analytikere spår en mindre priskorreksjon, men kryptovalutaen forventes å opprettholde positive utsikter i 2023 og ikke se noe drastisk prisfall..

Binance Coin Price Prediction 2024-2025

Den nåværende bull run har trosset alle Binance Coin prisforutsigelser. I 2024 og 2025 kunne Binance Coin slå alle tidligere rekorder og nå nye høyder.

Det er en reell mulighet for at Binance Coin bryter $ 3000-merket en gang i 2025. Prisen kan gå oppover gitt at den kunne se noen nye funksjoner lagt til den innen den tiden.

BNB-spådommer av kryptovalutaeksperter

WalletInvestor mener at BNB er inne i et hausseår og kan se betydelig vekst i 2021. Det spådde at Binance Coin ville bryte $ 300 – $ 400 innen midten av året. Binance Coin har imidlertid slått disse forventningene spektakulært så langt.

DigitalCoinPrice hadde spådd at Binance Coin ville presse $ 600-merket i midten av 2021 og deretter falle på grunn av en priskorreksjon. I henhold til sin projeksjon ville BNB legge ut en fantastisk gjenoppretting og fullføre 2021 på et høyt merke på $ 650.

Coinpedia spådde at Binance-mynten kunne presse $ 500 innen utgangen av 2021, og se på den nåværende ytelsen til Binance Coin. Forutsigelsen deres kan vise seg å være riktig.

Binance Coin har trosset stort sett alle spådommer og har nådd priser som ingen spådde at det ville, i det minste ikke så raskt. Det gjenstår å se om dette bull run kan vare, men de fleste tegn peker på at kryptovalutaen opprettholder denne stjerneløpet.

Faktorer som påvirker prisen på BNB

Siden Binance Coin har trosset alle forventninger til prisen, la oss ta en rask titt på hvilke faktorer som påvirker prisen på BNB.

1. Kvartalsvis BNB-forbrenning:

Binance forbrenner en liten prosentandel av BNB hvert kvartal. Målet er å sikre at bare halvparten av de opprinnelig utstedte tokens forblir i omløp.

2. Nye produktlanseringer:

Nye lanseringer som Binance DEX og Binance-kjeden har hatt en positiv innflytelse på Binance Coin’s pris. Binance Coin er en av de viktigste handelsaktiva på Binance DEX.

3. IEOer:

Binance har sin egen plattform som lar nystartede selskaper starte kampanjene sine. Binance Coin brukes til å kjøpe nye tokens, noe som resulterer i at flere kjøper Binance Coin.

4. Nye markeder:

Binance Token avhenger av hvor godt Binance-børsen utfører, og når børsen utvides til nye markeder, vil prisen på Binance Coin øke.

Binance Price Prediction: Konklusjon

Det gjenstår å se hvordan Binance Coin utfører det neste året og utover. De fleste spådommer fra Binance Coin forutsier et bullish marked for valutaen, noe som betyr at vi kan se en vedvarende økning i kryptokurrencyens pris.

Av ovennevnte grunn kan dette være en passende tid for investorer å komme inn i markedet og tjene betydelig fortjeneste.

Hvis Binance Coin fortsetter å trosse forventningene og utføre som det har vært, er det trygt å si at Binance Coin er en av de beste investeringene i kryptorommet.

Vær imidlertid oppmerksom på at prisen er avhengig av markedssentimentet, som kan endres når som helst og ha en positiv eller negativ effekt på kryptovalutaen. Det er viktig å være grundig med forskningen din før du investerer i Binance Coin.

eToro – Beste megler å kjøpe Binance Coin BNB

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Er Binance Coin en fornuftig investering?

Ja, Binance Coin er en utmerket investering for øyeblikket. Det er for tiden midt i et bull run, og prisen forventes å øke ytterligere. Selv om du kommer inn på markedet på dette prispunktet og investerer i Binance Coin, kan du fortsatt tjene betydelig på investeringen.

Vil Binance Coin være lønnsomt i nær fremtid?

Ja, Binance Coin forventes å være lønnsom, med nesten alle prisforutsigelser som forutsier en langvarig bull run for kryptovalutaen.

Hva vil være verdien av Binance Coin om 10 år?

Binance Coin kan krysse $ 1000-merket om ti år.

Hva er fordelene med Binance Coin?

Binance Coin er det opprinnelige token til en av de største kryptovaluta-børsene i verden. Token har også sterk støtte fra et team som kontinuerlig innoverer og forbedrer token.

Hva kan jeg bruke Binance Coin til?

Binance Coin brukes på Binance-kryptokursutvekslingen og brukes også til å handle eiendeler.

Les mer:

Hvor mye vil BNB være verdt i 2021 og utover?

Hvordan kjøpe Binance Coin – Beginner’s Guide

Er Binance Coin en god investering, og bør jeg investere i Binance Coin?

Fordeler og ulemper ved å investere i Binance Coin, vil det være en millionærprodusent?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me