Bitcoin SV: 2020’s Money Maker?

Bitcoin SV har raskt blitt en av de beste kryptovalutaene i 2020 og viser ingen tegn til å bremse ned.

I følge CoinMarketCap, Bitcoin SV er sjettestørste kryptovaluta etter markedsverdi fra april 2020.

Men hva tilbyr Bitcoin SV til handelsmenn og hvilket forhold har det til Bitcoin?

I denne artikkelen skal vi se på hva Bitcoin SV er, hvordan det skiller seg ut fra andre versjoner av Bitcoin, og om det er verdt å handle.

Vil du lære å handle kryptovalutaer som en proff? Ta vår kryptokurs!

Hva er Bitcoin SV?

Bitcoin SV står for Bitcoin Satoshi Vision og handler under BSV-tickersymbolet, og ja, dens opprinnelse kan spores tilbake til den opprinnelige Bitcoin.

‘Satoshi Vision’ refererer til de originale ideene som er satt ut av Satoshi Nakamoto, skaperen av Bitcoin – eller i det minste det utviklerne tolker dem for å være.

I stor grad betyr dette å holde seg til Bitcoin-papiret og minimale endringer i koden som Nakamoto satte sammen.

Nok en hard gaffel

Bitcoin SV gaffel

For å forstå hvordan Bitcoin SV ble til, må vi forstå konseptet med en hard gaffel.

En hard gaffel er en radikal endring i en blockchain som kan resultere i oppretting av to separate kjeder. Det er også et konsept som blir referert til som en ‘soft fork’, som mer ligner på en mindre oppdatering.

Bitcoin SV ble til som et resultat av en hard gaffel.

Tilbake i 2018, det var en ‘hash war’ mellom brøkdeler av Bitcoin kontanter. Hashing er der gruvearbeidere oppretter nye blokker. I en hashing-krig vil gruvearbeidere lage blokker raskere enn rivaler.

De to konkurrerte om å lage den lengste kjeden, som da vil bli betraktet som den ‘sanne’ Bitcoin Cash-kjeden av blockchain og gjøre deres rivaler overflødige.

I hovedsak var en gruppe for å vedta nye endringer, for eksempel smarte kontrakter, mens en annen brøkdel var imot å gjøre flere endringer.

Fraksjonen mot ytterligere endringer vil komme til å skape Bitcoin SV, mens gruppen for endringer ville bli det som nå regnes som Bitcoin Cash.

En splittelseshistorie

Opprinnelig dro mange mennesker som pleide å støtte Bitcoin, tilbake til Bitcoin Cash da den delte seg fra blockchain.

De gjorde dette fordi de var uenige med endringene som skjedde med Bitcoin, og hevdet at det hadde blitt for annerledes enn det det opprinnelig var designet for å være.

Deretter ble økende endringer brukt på Bitcoin Cash, noe som førte til at andre dro til Bitcoin SV.

Bitcoin SV ble introdusert litt før hardgaffelen, selv om den ble skilt ut som forskjellig fra Bitcoin Cash etter hardgaffelen som fant sted 15. november 2018.

Teknisk sett, Bitcoin Cash ble delt i to forskjellige mynter – Bitcoin ABC og Bitcoin SV.

Bitcoin ABC tok monikeren til Bitcoin Cash, selv om du kanskje ser de to referert til som forskjellige, de er faktisk de samme og navnene er utskiftbare.

Blir det en ytterligere splittelse?

Fremveksten av Bitcoin SV har ført til at noen stiller spørsmål ved om vi kan forvente ytterligere splittelser fra samfunn som er uenige i hvordan den utvikler seg.

Hvis dette fortsetter, kan handelsmenn og investorer miste tilliten til kryptovaluta. Hvordan kan de sette penger i noe som stadig endrer seg?

Imidlertid bør det nevnes at det har vært mange splittelser fra andre kryptovalutaer før dette.

Bitcoin har for eksempel en rekke andre kryptovalutaer som ble opprettet fra harde gafler bortsett fra Bitcoin Cash, for eksempel Litecoin.

Hvordan fungerer Bitcoin SV?

Bitcoin SV-kryptokurrency

Noe av logikken bak Bitcoin SV er identisk med Bitcoin og andre kryptovalutaer som oppsto fra den.

For eksempel bruker Bitcoin SV også Satoshis (åtte nuller etter desimaltegnet) og har et tak på 21 millioner blokker.

Bitcoin SV har som mål å bringe tilbake det som gjorde Bitcoin så populær. På en måte er det Bitcoin-purister som ikke bruker den originale Bitcoin.

De vil gå tilbake til det de mener var Nakamotos originale ideer av hva kryptovaluta skal være.

Det er imidlertid verdt å tenke på om dette er den rette tilnærmingen til kryptovaluta, men selv om Bitcoin var den første kryptovalutaen, betyr det ikke nødvendigvis at det er den beste løsningen..

Det er høyst sannsynlig at Bitcoin SV ikke vil eksperimentere med nye endringer i protokollen, noe som er lovende for investorer som ikke vil ha usikkerhet fra nye endringer..

Andre kryptovalutaer som fortsetter å utvikle seg, kan være mer volatile siden handelsmenn sannsynligvis vil være usikre på om ny utvikling er en god idé eller ikke.

I likhet med Bitcoin Cash adopterte ikke Bitcoin SV SegWit.

SegWit, som er en forkortelse for ‘Segregated Witness’, er en stor endring som økte størrelsen på Bitcoin-blokker slik at den kunne håndtere flere transaksjoner og gjøre det raskere.

Motstandere av SegWit var bekymret for at det kan gjøre Bitcoin mindre sikker.

Vilkår for teknologi, Bitcoin SVs mål er å forbedre skalerbarheten, en av de største utfordringene for kryptovaluta.

Annet enn det, vil de sannsynligvis være de samme i overskuelig fremtid.

Hvem utvikler Bitcoin SV?

Det arbeides med Bitcoin SV av CoinGeek med utviklingsarbeidet som blir gjort av nKjede, som ønsker å “antenne global adopsjon og bruk av Bitcoin på bedriftsnivå” gjennom Bitcoin SV.

Kontroversielt, nChain ansatt Craig Wright som Chief Science Officer og er fungerende kjedeleder for Bitcoin SV.

Wright er en av de mange som hevder å være Satoshi Nakamoto, og det er mange som tror at han er svindler.

Videre kom han også inn i mange juridiske problemer da hans tidligere forretningspartner i et Bitcoin-gruveselskap døde og Wright angivelig la alle eiendelene i hans navn..

Til tross for dette, Wright som ble med i Bitcoin SV-prosjektet ga det mye legitimitet.

Dette er fordi selv om hans påstand om å være Satoshi Nakamoto er tvilsom, er det noen mennesker som tror det er sant, og som har gitt Bitcoin SV en følge som opprinnelig kom fra Craig Wright.

Disse menneskene som følger Craig Wright i troen på at han er den virkelige Satoshi Nakamoto, vil også sannsynligvis tro at Bitcoin SV er det Bitcoin egentlig skulle være.

Det er også verdt å merke seg at Roger Ver, ofte referert til som ‘Bitcoin Jesus’, står bak utviklingen av Bitcoin Cash, og Ver har mye fiendskap mot Wright.

Denne rivaliseringen mellom Ver og Wright kan forårsake problemer for de to i årene som kommer.

Hvordan har Bitcoin SV prestert?

Bitcoin SV ytelse

Da Bitcoin SV delte seg fra Bitcoin Cash, var det ikke forventet at det skulle fungere så bra.

Ingen ville trodd at det ville nå de høyeste nivåene det gjorde og nå nummer seks når det gjaldt markedsverdi.

Stort sett kommer dette ned på det faktum at Bitcoin Cash allerede var kjent, og i seg selv en gaffel med Bitcoin. Det virket ikke veldig lovende å begynne å handle en annen gaffelversjon (en gaffel av en gaffel).

Til tross for alt dette, har Bitcoin SV vist seg å være en stor ressurs for handel og handler spesielt veldig bra mot Bitcoin.

Når du ser på kartene, kan du faktisk se det Bitcoin SV presterer enda bedre når den handles mot Bitcoin enn den amerikanske dollaren!

Ifølge CoinMarketCap, i skrivende stund, har Bitcoin SV en markedsverdi på $ 3.550.768.264, og en sirkulerende forsyning på 18.378.540 BSV-tokens..

En BSV vil koste deg $ 193,20, noe som er ganske rimelig i forhold til Bitcoin. men, 14. januar 2020 nådde det en høyde på $ 441,20, mer enn dobbelt så mye som den nåværende prisen.

Faktisk, for mye av 2020 har Bitcoin SV vært mye mer ustabilt enn de to foregående årene.

Ikke bare når det gjelder prisøkninger og fall, men også en merkbar økning i 24-timers handelsvolum.

Sammenlignet med 2018 og 2019 har 2020 vært en god start og antyder at det kan komme flere opp- og nedturer.

2018 og 2019 gikk gjennom et mønster av topper og deretter sakte nedgang til forskjellige markeder. Det ser ut til at dette mønsteret har kommet til en slutt, i hvert fall foreløpig.

Det er verdt å merke seg at prisen på Bitcoin SV kan bli påvirket av kontroversielle handlinger tatt av Craig Wright, så han er en nøkkelperson å se på.

Bitcoin SVs viktigste salgsargumenter til handelsmenn er dens høyt nivå av sikkerhet og lave transaksjonsgebyrer.

Det er også lett tilgjengelig gjennom mange av de beste kryptokursutvekslingene, men CFD-handelsmenn må kanskje vente litt lenger for å se den oppført av tradisjonelle meglere.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • Bitcoin SV er den sjette største kryptovalutaen etter markedsverdi. I skrivende stund kostet en mynt $ 193,20.
  • Bitcoin SV ble opprettet på grunn av uenighet i Bitcoin Cash-fellesskapet. Bitcoin SV-fraksjonen var uenig i ytterligere endringer.
  • Bitcoin SV har som mål å være så nær som mulig Satoshi Nakamotos opprinnelige visjon. Deres primære mål for forbedring er å takle skalerbarhetsproblemer.
  • Craig Wright er tilknyttet prosjektet. Som en svært kontroversiell figur kan dette føre til problemer senere på linjen.

Lær å handle med Bitcoin SV med kurset for kryptovalutahandel

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset for kryptovalutahandel!

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Handelsutdanning, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me