Bitcoin vs Binance Coin: Hvilken krypto skal du kjøpe i 2021

Alle som til og med har en kjennskap til kryptovaluta, vil vite at Bitcoin er den klart mest berømte mynten av dem alle. Det var den opprinnelige kryptovalutaen og er i dag den største når det gjelder markedsverdi – og med betydelig margin.

Imidlertid er Bitcoin ikke uten mangler, og ettersom fordelene med blockchain blir mer og mer anerkjent, har flere altcoins dukket opp med forbedringer på Satoshi Nakamotos originale whitepaper. Blant de mest vellykkede av disse er Binance Coin.

Hvis du ser på andre kryptoinvesteringsmuligheter enn Bitcoin, kan Binance Coin godt være det beste alternativet for 2021. I den følgende sammenligningen vil vi veie opp nøkkelfunksjonene i Bitcoin vs Binance Coin og se hvordan bransjen vurderer hver ens potensielle vekst de neste månedene.

Kan Binance Coin ta Bitcoin’s Crown?

Binance Coin har høstet mye oppmerksomhet den siste tiden, og er en av bare en håndfull altcoins som har tiltrukket seg storstøtte fra utenfor kryptovaluta-sektoren. Binance Coin’s markedsverdi økte til en enestående 40 milliarder dollar i februar etter en bemerkelsesverdig prisstigning, slik at den kunne forbigå Litecoin som den tredje verdens største digitale valuta og utløse fornyet spekulasjon om at BNB kunne være symbolet som til slutt vælter Bitcoin.

Tilbake i 2019, Weiss Ratings antydet at Binance Coin hadde så stor innvirkning på kryptomarkedet at det til slutt kunne erstatte Bitcoin.

Det ville ikke være første gang et altcoin blir spioneringen som Bitcoin-slayer, så slike spådommer bør alltid tas med forsiktighet. Imidlertid gir et altcoin på farten ofte en bedre investeringsmulighet – spesielt på kort sikt.

Så bør du investere i Binance-mynt eller kjøpe Bitcoin i 2021? Vi har satt sammen følgende sammenligning for å se hvordan hver mynt måler seg mot hverandre, samt hvordan de går inn i det bredere kryptomarkedet..

Bitcoin vs Binance Coin: En sammenligning mellom BNB og BTC

Enten du investerer i Binance Coin eller kjøper Bitcoin i 2021, vil begge ha en vekst i løpet av de kommende månedene, og begge vil sannsynligvis forbli i toppbraketten for kryptokurver i overskuelig fremtid. Men for å ta et objektivt syn på Bitcoin vs Binance Coin, må vi først se på utviklingen av hver mynt.

Binance Coin vs Bitcoin: Hva er de viktigste forskjellene mellom dem

Her er de viktigste måtene de to eiendelene skiller seg fra:

Bakgrunn

Bitcoin var den første kryptovalutaen og var mer eller mindre alene ansvarlig for å sette blockchain-teknologi på kartet. Utviklet i 2009, ble Bitcoin tipset for å revolusjonere finansverdenen og vekket raskt interesse fra fremtidsrettede investorer.

Få mennesker utenfor IT-kretsene hadde hørt om blockchain før Bitcoin. Teknologien tillater sikre, peer-to-peer-transaksjoner uten behov for en sentral myndighet, som en bank eller regjering. Intensjonen bak Bitcoin var derfor å tilby en alternativ betalingsmåte for detaljhandel og institusjonelle transaksjoner.

Mens noen vanlige økonomiske tall opprinnelig var bekymret for Bitcoins evne til å holde verdi, endret meningene seg snart da tidlige investorer begynte å se enorme avkastninger – i 2013 alene steg verdien av et enkelt BTC-token fra rundt $ 150 til godt over $ 1000.

Binance Coin (BNB) er navnet på den innfødte kryptovalutaen som brukes til transaksjoner som er gjort på Binance-kryptovaluta-børsen. Mynten ble opprinnelig utviklet på Ethereum blockchain, men migrerte til foreldrenettverket da Binance desentraliserte børs ble lansert i 2017.

Å være det opprinnelige token til Binance Exchange er en ganske stor avtale i seg selv. I skrivende stund var børsen den største i verden når det gjelder handelsvolum, og behandlet over 1,4 millioner transaksjoner per sekund.

Binance Coin brukes som et medium for utveksling på nettverket, noe som betyr at token opplever et veldig høyt handelsvolum i seg selv, men det støttes også mye som et peer-to-peer-betalingsalternativ, og selv om det ikke støttes av PayPal, Binance-nettverket har nylig avduket BinancePay – en konkurrerende plattform for detaljhandelstransaksjoner.

Transaksjoner og hastighet

Når du sammenligner Bitcoin mot Binance Coin, er det viktig å forstå flere viktige forskjeller. En av hovedfunksjonene som markerer en token fra en annen, er hvordan deres respektive nettverk håndterer transaksjoner. Hvis du for eksempel planlegger å investere i Bitcoin, bør du være oppmerksom på at dette er et område der mynten har møtt en viss kritikk gjennom årene.

Bitcoin er avhengig av proof-of-work-protokollen, der datamaskiner på nettverket konkurrerer, løser komplekse ligninger for å verifisere nye blokker i kjeden – en prosess kjent som gruvedrift. Det tar omtrent ti minutter før nye blokker blir opprettet på Bitcoin-nettverket, som er betydelig lenger enn noen andre kryptoer.

BTC-gruvedrift krever også en enorm mengde datakraft og er veldig ressurskrevende, slik at gruvearbeidere blir belønnet for sitt arbeid med Bitcoin-tokens. Mer informasjon om Bitcoin-gruvedrift finner du her.

Binance har nylig lansert Binance Smart Chain for utvikling av desentraliserte apper. Denne dobbeltkjedede arkitekturen har revolusjonert hvordan Binance-nettverket behandler transaksjoner og forbedret skalerbarheten massivt.

Den nye Binance Smart Chain gir en blokkopprettelsestid på så lite som 3 sekunder – som, la oss innse det, blåser Bitcoins ti minutters blokkeringstid ut av vannet. Jo raskere tid oppnås gjennom innovasjon i to-kjedesystemet og bruk av den raskere konsensusmekanismen. BNB tilbyr også mye lavere handelsavgifter enn Bitcoin blockchain, så alt i alt er det virkelig ingen sammenligning av Bitcoin vs Binance Coin når det gjelder transaksjoner.

Tilbud og etterspørsel

Hvis du ennå ikke skal investere i Bitcoin, lurer du kanskje på hvordan en valuta som kan genereres via et datanettverk kan ha noen reell verdi. Svaret på dette spørsmålet ligger i Bitcoins innebygde deflasjonsmekanisme.

Den totale tilgangen på BTC er begrenset til 21 millioner mynter – det vil aldri være mer enn dette. I tillegg til denne begrensningen på den totale forsyningen, reduseres belønningen til suksessfulle Bitcoin-gruvearbeidere med halvparten med jevne mellomrom – en prosess som ikke overraskende er kjent som halvering. Dette øker effektivt knappheten på gratis Bitcoin-tokens i nettverket, noe som i teorien vil øke verdien av BTC i årene fremover.

Etterspørselen etter Bitcoin viser ingen tegn til å bremse heller. Faktisk, i slutten av 2020 begynte PayPal å støtte BTC, og åpnet kryptovalutaen for sine 300 millioner brukere.

Som vi har bemerket, er Binance Coin det opprinnelige token til verdens største kryptobørs, så det er grunn til at det er ekstremt høy etterspørsel. I skrivende stund hadde BNB et handelsvolum på rundt $ 6,773,230,572, noe som satte det godt innenfor de ti beste kryptoene for denne faktoren alene..

Så langt som forsyning, har Binance Coin også en innebygd deflasjonsmekanisme, selv om den skiller seg mye fra Bitcoin. En gang i kvartalet bruker Binance 20% av fortjenesten til å kjøpe tilbake BNB og ‘brenne’ den, noe som i utgangspunktet betyr å slette den permanent fra nettverket.

Denne prosessen skal fortsette til 100 millioner Binance-mynter er kjøpt tilbake og brent – og står for 50% av den totale forsyningen på 200 millioner. Praksisen øker knappheten på BNB og i teorien også verdien.

Binance Coin vs Bitcoin: Hvilken er den bedre investeringen?

Tekniske detaljer er vel og bra, men som alle som er kjent med kryptovalutamarkedene vet, gir ikke den beste kryptovalutaen fra et teknisk perspektiv den beste investeringen. Så hvordan kan vi ellers bestemme mellom Bitcoin vs Binance Coin?

Når vi avveier om vi skal investere i Bitcoin eller kjøpe Binance Coin i 2021, må vi vurdere en rekke faktorer. For det første kan analyser av historiske prisbevegelser gi ledetråder til hvordan prisen på en mynt påvirkes av visse markedskrefter. Vi kan også konsolidere den tekniske analysen av ledende kryptoplattformer for å bygge en ide om hva vi kan forvente i de kommende månedene.

Til slutt er det også verdt å være oppmerksom på hva de viktigste tallene i finansnæringen har å si. Noen ganger er kommentarer fra en ledende myndighet som Mike Novogratz eller Elon Musk nok i seg selv til å øke prisene, andre ganger kommer kommentarer fra baksiden av noen av de mest inngående analysene som er tilgjengelige.

Bitcoin Vs Binance Coin: Prishistorie

Prishistorikken for mynter er den eneste 100% pålitelige informasjonen vi har, så den bør alltid være inkludert i enhver prisforutsigelse. Om ikke annet, kan det indikere hvordan mynter har forvitret bestemte politiske eller økonomiske hendelser og dermed hvordan de kan bli påvirket av slike hendelser i fremtiden.

BTC

Det er rettferdig å si at Bitcoin har opplevd en ganske imponerende vekst gjennom hele sin eksistens. Som nesten alle kryptoer begynte det å handle for øre og nådde ikke engang paritet med den amerikanske dollaren før i 2011.

Sjekk ut: Hvorfor Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021

Siden den gang har BTC imidlertid opplevd en meteorisk økning. Mellom 2011 og 2013 steg prisen på et enkelt Bitcoin-token så høyt som $ 1 242 – noe som betydde at de som valgte å investere i Bitcoin tidlig så enorme avkastninger.

BTC slo deretter en annen rekordpris på $ 19 783,06 i 2017, som var da vanlige institusjonelle investorer begynte å legge merke til og legge til krypto i porteføljene sine. Mens prisen har falt flere ganger siden 2017, har Bitcoin i skrivende stund knust sin forrige rekord og i februar 2021 nådd en topp på litt over $ 50.000.

Binance Coin

Binance Coin har ikke hatt en typisk prisbane, ved at den har holdt seg innenfor et rimelig smalt prisklasse for det meste av sin eksistens. BNB overgikk også den amerikanske dollaren på overraskende kort tid – i løpet av det første handelsåret. I januar 2018 hadde den nådd en høyde på $ 23,91 – ikke en enorm sum per token, men fortsatt imponerende vekst i et års handel.

Les også: Fordeler og ulemper ved å investere i Binance Coin

I løpet av de neste 18 månedene spratt prisen på BNB rundt mellom $ 10 og $ 20 før han opplevde en okse sommeren 2019 som fikk prisene til å bli rekordhøye $ 38 i juli samme år. Imidlertid kom Binance Coin raskt tilbake til $ 10 – $ 20-braketten og svingte innenfor dette området til slutten av 2020.

Imidlertid ble Binance Coin de første ukene i 2021 stratosfærisk. En tilstrømning av nye apper og utvekslinger utviklet i det nylig utgitte smarte nettverket, kombinert med opphør av rettssaker mot Forbes så prisen på BNB sveve til over $ 338, gjør den til den tredje største kryptovalutaen etter markedsverdi.

Bitcoin mot Binance Coin: fremtidige spådommer

Naturligvis gjorde den plutselige økningen i BNBs pris noen eksisterende prisvarsler noe overflødige. Imidlertid har de fleste ledende kryptoplattformene forsøkt å revurdere ting. Bitcoin har også opplevd rekordvekst i åpningen av 2021, så fremtidige spådommer er der konkurransen mellom Bitcoin og Binance Coin virkelig blir varmere.

BTC

Det er trygt å si at BTC har noen ganske positive prognoser for 2021. TradingBeasts for eksempel forutsier at Bitcoin vil holde fast i den nylige prisstigningen og fortsette å handle godt over en gjennomsnittspris på $ 40 000 for resten av året, og klatrer jevnt til $ 46,143 innen desember. Dette er gjennomsnittspriser, men plattformen spår det BTC kan nå så høyt som $ 57 000 før året er ute.

En av de mer optimistiske spådommene kommer fra The Economy Forecast Agency. Plattformen mener at BTC ikke bare vil holde sin nylige vekst, men faktisk fortsette på en lignende bane, å bryte $ 100.000 per token innen utgangen av året.

Bilde: DigitalCoinPrice

DigitalCoinPrice lander et sted mellom TradingBeasts og The Economy Forecast Agency, og forutsier at Bitcoin vil nå et veldig respektabelt gjennomsnitt på $ 84000 per token innen desember 2021.

Til tross for betydelig avvik, forutser de fleste av de beste kryptoanalytikerne vekst for BTC, slik at alle som har prøvd å kjøpe Bitcoin i 2021 med rimelighet kan forvente en positiv avkastning på investeringen..

Binance Coin

DigitalCoinPrice har gått raskt ut av blokkene med sin reviderte Binance Coin pris prediksjon. Plattformen har myntens imponerende oksekjøring avsmalnende litt i forkant av sommeren, før den igjen samlet seg til $ 435 i september. Plattformen ser da Binance Coin avslutte året på $ 372,51 – en økning på nesten 44% på prisen i skrivende stund.

i mellomtiden, WalletInvestor spår at BNB faktisk vil fortsette sin suksess og fortsette å klatre gjennom hele 2021. Plattformen har prisen på Binance Coin som vokser jevnlig måned for måned, til den når en høyde på $ 468 innen utgangen av desember.

Igjen, Økonomiprognosebyrået er bemerkelsesverdig bullish på Binance Coin, med sin analyse som antyder at BNB vil mer enn doble i pris fra nå til slutten av året, og lukker desember til en høyde av $ 696.

Bitcoin Vs Binance Coin: Hva ekspertene sier

Den siste delen av Bitcoin vs Binance Coin-analysen viser hva noen av verdens ledende tall for finans og kryptovaluta har å si om hvert token..

Bitcoin fikk et enormt løft da Elon Musks Tesla avslørte en BTC-anskaffelse på 1,5 milliarder dollar. i februar 2021. Nyhetene spurte Bitcoin videre mot sin rekordstore løp, som så mynten nå en heltidshøyde på over $ 54 000.

Bitcoin har også fått mye støtte fra noen ganske fremtredende stemmer fra den vanlige finansielle verden. Finansier Mike Novogratz – en mangeårig Bitcoin-talsmann – mener at BTC er godt på vei til å bryte $ 100.000-barrieren. “Det føles som om vi kommer til å konsolidere litt i dette området på 50 000 dollar … men neste store etappe er opp til 100 000 dollar,” sa grunnleggeren og administrerende direktør i Galaxy Digital Holdings Ltd..

i mellomtiden, Visas administrerende direktør Al Kelly har også veid inn på Bitcoin-debatten, beskriver kryptovalutaen som “digitalt gull” og antyder at BTC potensielt kan legges til selskapets betalingsnettverk.

Dette er gode nyheter for alle som har valgt å investere i Bitcoin, men hva med Binance Coin? Det er nok å si at altcoin ikke har den omfattende støtten til Bitcoin, men det er ikke uten kjendisstøtterne.

Kryptoanalytiker og handelsmann Nicholas Merten har hyllet BNBs “praktisk talt ikke-eksisterende” avgifter på Binance Smart Chain. Han spekulerte i at BNB-oksen nå kan være utmattet, men fortsatte med å si at investorer kunne legge til eksponering for det hvis de mener det er minst 10% sjanse for at det dominerer DeFi-rommet.

Andre steder, Binance Coin har også en usannsynlig støtte i KISS rocklegende Gene Simmons. Simmons, som også er en vellykket investor, insisterte på at han ikke promoterte mynten, men likevel tok til Twitter for å kunngjøre at han hadde kjøpt $ 300 000 dollar i BNB.

Det ser ut som om Bitcoin vs Binance Coin-konkurransen er litt ensidig når det gjelder ekspertuttalelser, men det bør bemerkes at den vanlige økonomiske verdenen fremdeles ligger litt bak tidene når det gjelder de siste altcoins.

Ikke gå glipp av:

Bitcoin-prisforutsigelse 2021-2025

Binance Coin Price Prediction

Hvordan måler Binance Coin seg mot andre kryptoer?

Å veie opp Bitcoin vs Binance Coin er en ting, men det bør huskes at disse tokens har veldig forskjellige infrastrukturer, og det kan til og med hevdes at deres primære bruk er forskjellig. Mens Bitcoin kun var ment som et peer-to-peer-betalingssystem, har Binance Coin fått et liv som et utvekslingsmedium.

En mer interessant vei å utforske er hvordan Binance sammenlignes med andre kryptoer – ikke minst Ethereum, som er en slags pseudoforelder for Binance Coin, da den opprinnelig var vert for den nyere mynten..

Etheruem er den nest største mynten etter markedsverdi, så det kan godt være den neste giganten som faller i kjølvannet av BNB. Bransjeeksperter har fremmet en potensiell “flippende” hendelse, der Binance Coin kan velte Ethereum, og dette er en veldig reell mulighet hvis det er et økt opptak av Binance-baserte DeFi-apper over Ethereum-baserte ekvivalenter.

Binance Network er for tiden vert for 67 desentraliserte applikasjoner, som fortsatt ligger langt bak Ethereum, men den nye Binance Smart Chain tilbyr mye lavere avgifter og er allerede vert for to store aktører i DeFi dapps-landskapet: Venus og PancakeSwap, som allerede har generert en transaksjon volum på henholdsvis 14 milliarder dollar og 1 milliard dollar.

Hva som skjer mellom Ethereum og Binance Coin gjenstår å se, men det ser absolutt ut som om Litecoin ikke vil innta sin plass som nummer 3-kryptovaluta snart.

Binance Coin Vs Bitcoin: Konklusjon

Det kan se ut som om Bitcoin vs Binance Coin ikke er noen reell konkurranse, men sistnevnte har opplevd en større prisstigning i prosent – og når alt kommer til alt er det prosentandelen som teller for investorer..

Enten du velger å investere i Binance Coin eller kjøpe Bitcoin i 2021, tror de fleste analytikere at du kan forvente å se noen ganske imponerende vekst. Anslag varierer selvfølgelig enormt, men begge tokens blir tipset for takknemlighet det meste av det kommende året.

Mens Bitcoin opplever mer vanlig suksess enn noen gang før, begynner potensialet i den nye Binance Smart Chain bare å bli realisert. I virkeligheten er det å argumentere for Bitcoin vs Binance Coin et viktig poeng – den smarte investoren velger begge for sin portefølje.

Så er Binance Coin en bedre investering enn Bitcoin?

Det er veldig vanskelig å sammenligne Bitcoin vs Binance Coin, da de opererer på veldig forskjellige måter. Når det gjelder investeringer, er det bedre å se dem som komplementære til hverandre som en del av en diversifisert portefølje. Til slutt tippes begge for vekst, og det å velge den ene eller den andre kan vise seg å være en tøff samtale på dette stadiet.

Binance Coin opplevde enestående vekst i åpningsukene i 2021, og selv om ting kan roe seg litt inn i mars / april, forventes altcoin å fortsette å sette pris på å gå inn i 2022. Å velge å investere i Binance Coin nå – som en del av en diversifisert portefølje – kan godt vise seg å være en god beslutning.

Hvordan investere i Binance Coin og Bitcoin

Hvis du ønsker å investere i Binance Coin eller kjøpe Bitcoin i 2021, men er ny på kryptscenen, lurer du kanskje på hvordan du faktisk kan begynne å bygge porteføljen din.

Det første du må gjøre er å åpne en konto hos en anerkjent megler. For de fleste investorer anbefaler vi eToro siden det er en av de ledende plattformene som for øyeblikket er på markedet og tilbyr tilgang til et godt utvalg mynter. Det er også nok av læremateriell tilgjengelig for nybegynnere.

Du kan åpne en konto i løpet av få minutter – alt du trenger er noen få personlige detaljer og en gyldig form for ID for bekreftelsesformål. Når du er i gang, har du rask tilgang til de nyeste kryptoprisene og kan begynne å handle med et tastetrykk.

eToro – Den beste plattformen for å kjøpe Cryptos

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

FAQ

Hva er den beste kryptovalutaen å investere i 2021?

Åpningsmånedene 2021 har allerede vært en veldig spennende tid for kryptovalutamarkedet, og noen mynter har steget til rekordhøye høyder. De fleste uformelle observatører har sannsynligvis allerede tenkt å investere i Bitcoin, men det er også flere altcoins som kan vise seg å være en bedre investering – disse inkluderer Dogecoin, Litecoin og Binance Coin.

Hvor kan jeg kjøpe kryptovaluta i 2021?

En av de beste plattformene for å kjøpe kryptovaluta er eToro. Det tilbyr et intuitivt brukergrensesnitt og mange verktøy for å overvåke prisbevegelser.

Bitcoin vs. Andre kryptovalutaer

  • Bitcoin vs. Ethereum
  • Bitcoin vs Ripple
  • Bitcoin kontra Bitcoin Cash
  • Bitcoin mot Cardano
  • Bitcoin vs Dogecoin
  • Topp 10 viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me