Crypto Trading Bots: Enten den beste eller verste avgjørelsen du noen gang tar

Crypto Trading Bots

Gitt den raske automatiseringen av digitale tjenester over hele verden, er det ingen overraskelse at kryptohandelsroboter også øker i popularitet.

Handelsroboter er definert som automatiserte dataprogrammer designet for å handle forskjellige kryptovalutaer.

Hvis du vil vite hvorfor kryptohandelsroboter kan være den beste eller verste avgjørelsen du noen gang tar, bare fortsett å lese videre.

Ikke nøl med å registrere deg for kurset vårt for trading av kryptovaluta bli en proff i kryptovalutahandel.

Historien om tradingbots

Blockchain-teknologi kan omforme vår verden til et punkt uten retur, med kryptovalutahandel som et av de mest populære finansmarkedene. Det er faktisk mer enn 47 millioner Blockchain-lommebokbrukere over hele verden fra mars 2020.

Tro det eller ei, historien om handelsroboter går tilbake til 50-tallet. Det var Richard Donchian, kjent som faren til trendfølgen, som introduserte ideen om et automatisert system for å følge visse trendregler. Noen tiår senere ble regelbasert handel svært populær.

I dag har kryptohandelsroboter potensial til å omforme hele bransjen. Disse dataprogrammer er i stand til å behandle store datamengder for å maksimere fortjenesten når du kjøper og selger kryptovalutaer.

Interessant nok viser tall det rundt 75% av handler over hele verden skjer via automatiserte plattformer.

Crypto Trading Bots: Den beste avgjørelsen du noensinne vil ta

fordelene med kryptohandelsroboter

Kryptovalutahandel er et voksende felt som er kjent for sitt høy volatilitet. Ettersom trender endrer seg hele tiden, kan handelsroboter være mer enn nyttige.

Handelsroboter gir mange fordeler som de er programmert til å analysere komplekse data, inkludert markedsvolum, priser, trender og handels.

Dessuten, krypto handelsroboter trenger ikke skjønnhetssøvnen. Så du trenger ikke å bekymre deg for beholdningen din hele tiden – bare kos deg med dine kjære og hvil deg!

Når de er programmert, er tradingbots der analysere markedet 24/7, noe som gjør dem ideelle for travle handelsmenn. Med skybaserte roboter, Du kan til og med slå av datamaskinen mens du fortsatt handler.

Crypto trading bots gagner ikke bare handelsmenn som ikke har fysisk tid til å overvåke markedet 24/7, men entusiaster som ikke handler heltid.

Handelsroboter lar også brukere utforske forskjellige markedsstrategier og handelsideer. Backtesting kan for eksempel hjelpe deg med å analysere historiske markedsdata for å utforske mulige resultater tidligere.

Dessuten stresser handelsboter ikke over volatiliteten i kryptovalutamarkedet, de vil aldri bytt ut av grådighet eller skuffelse; de er rett og slett programmert til å utføre operasjoner på en effektiv måte.

Ved å eliminere følelser fra handel, tilrettelegger kryptohandelsroboter store og repeterende oppgaver og redusere menneskelige feil.

Med andre ord kan handel med bots være den beste avgjørelsen du noen gang tar:

 • De er i stand til å analysere forhåndsdefinerte kriterier og komplekse beregninger i tide.
 • Crypto trading bots muliggjør overvåking av markedsdata 24/7.
 • De garanterer høy effektivitet og multitasking.
 • Handelsboter er immun mot de følelsesmessige aspektene ved handel og menneskelige feil.

Hvordan fungerer tradingbots?

Til tross for det store utvalget av kryptohandelsroboter som er tilgjengelige på markedet, bør vi merke oss at alle kryptohandelsroboter har noen få funksjoner til felles.

Handelsroboter implementerer følgende aspekter: backtesting, implementering av strategi, utførelse og jobbplanlegger.

Backtesting, som nevnt tidligere, tillater brukere å samle inn forskjellige historiske markedsdata, inkludert slippage og gebyrer, for å analysere det.

Strategi implementering er kritisk i verden av kryptovalutahandel. Vi vil diskutere mulige strategier litt.

Henrettelse, derimot, lar brukerne teste sine ideer og strategier i sanntid.

Etter utførelsesfasen er det tid for fullstendig automatisering av prosessen og oppsett av en jobbplanlegger.

Hva er de beste Crypto Trading Bot-strategiene?

krypto trading bots strategier

Handel med kryptovaluta er et komplekst og skiftende felt, så handelsmenn må investere mye tid i forskning og praksis for å etablere en vellykket handelsstrategi.

Her vil vi diskutere noen grunnleggende handelsstrategier som kan hjelpe handelsmenn til å bli proffer i kryptovalutahandel.

Noter det forskjellige strategier kan implementeres i forskjellige kryptohandelsroboter.

 • Arbitrage-roboter er basert på ideen om handel med kryptovaluta-arbitrage. Bots er programmert til å spore forskjellige utvekslinger og utføre oppgaver samtidig. For eksempel kan handelsroboter kjøpe når prisen er lav og selge den andre prisen går opp.
 • Markedsførende roboter er også populære. De er basert på den såkalte markedsføringsstrategi der handelsmenn kjøper og selger kontinuerlig. Profitt gjøres fra forskjellen mellom kjøps- og salgspris. Hvis X handler til £ 200, kan roboter handle for £ 199 og selge for £ 201, noe som gir et overskudd på £ 2.
 • Trendhandel er en annen strategi som lar roboter utføre handler basert på spesifikke trender og bevegelser. Bruken av tekniske indikatorer her er avgjørende.
 • Portefølje-automatiseringsroboter, derimot, kan hjelpe handelsmenn å opprettholde sin portefølje feilfri og automatisere belastende repeterende oppgaver, i motsetning til aktiv handel.
 • Gjennomsnittlige reverseringsroboter lar brukerne analysere valutaen i forhold til historiske svingninger og gjennomsnitt, forutsatt at det alltid er en stabil trend og prisene vil snu tilbake til gjennomsnittet.
 • Sist men ikke minst, automatiserte kryptohandelsroboter lar deg lære av proffene i bransjen og etterligne strategiene deres.

Crypto Trading Bots: Den verste avgjørelsen du noen gang tar

ulemper med kryptohandelsroboter

Selv om tradingbots har mange fordeler i den stadig skiftende verden av kryptovalutahandel, er sannheten at de kan bli den verste avgjørelsen du noensinne vil ta.

Først og fremst er kryptohandelsroboter det ekstremt dyrt. Dermed bør handelsmenn gjøre undersøkelser og sørge for at boten de bruker er pålitelig og lønnsom.

Åpenhet er en annen viktig faktor å se etter når du velger en trading bot. Det er ikke en hemmelighet som anerkjente utviklere kan tilby høyere standarder og gjennomsiktighet sammenlignet med dodgy plattformer.

Uerfarne brukere oppfordres ikke til å bruke kryptohandelsroboter. Tross alt krever handelsroboter ekspertbasert konfigurasjon og overvåking. Uten overvåking kan bruk av automatiserte systemer føre til store tap, spesielt i volatilitetstider.

Merk at ikke angi stopp-tap-grenser kan også spille en dårlig vits på uerfarne handelsmenn.

På toppen av det, når det gjelder krypto trading bots, mange sikkerhetshensyn oppstå. Bitconnect, for eksempel, var en av de største kryptovaluta-svindelene og hevdet å bruke en trading bot.

Selv om blockchain-systemer er vanskelig å hacke, målretter hackere ofte mot bots da disse systemene har tilgang til valutaen din. Derfor må brukerne alltid beholde sine nøkler trygge og slå av automatiske uttak.

Med andre ord kan handel med bots være den verste avgjørelsen du noen gang tar:

 • Crypto trading bots kan være veldig dyrt.
 • De krever konfigurasjon og overvåking.
 • Automatiserte systemer er ikke egnet for uerfarne brukere.
 • Handelsroboter kommer med forskjellige sikkerhetsrisikoer og programvareproblemer av dårlig kvalitet.

Crypto Trading Bots: Hvilken du skal velge

velge krypto trading bots

Kryptovalutamarkedet utvides kontinuerlig, med flere og flere kryptohandelsroboter som utvikles hver dag.

Ulike handelsroboter støtter integrasjon med forskjellige kryptovaluta-børser (for eksempel Kucoin) og er tilgjengelige til forskjellige priser.

Selv om det er ingen ensartet tilnærming til handel, gode kryptohandelsroboter bør komme med et stort sett med strategier og brukervennlig grensesnitt.

Selv om du må gjøre din egen grundige undersøkelse, viser nylige søk det mest populære kryptohandelsroboter du kan vurdere når du investerer i kryptovalutaer er:

 1. Kryptohopper
 2. Gunbot
 3. Haasbot
 4. 3Kommas
 5. NapBots
 6. Zenbot
 7. Gekko
 8. Crypto Trader
 9. CoinBot
 10. CWE

Merk at vi ikke er tilknyttet noe av det ovennevnte, så sjekk alltid brukeranmeldelser for ytterligere detaljer og brukeropplevelse.

Viktige punkter

 • Crypto trading bots er programvare basert på forskjellige handelsstrategier og algoritmer.
 • Handelsroboter tillater handelsmenn å gjøre handler basert på dyp analyse og tekniske beregninger for å tjene penger.
 • De kan overvåke markedstrender 24/7 eliminere følelser og menneskelige feil.
 • I tillegg kan disse systemene fungere på skyen.
 • Rundt 75% av kryptovalutahandlene utføres via automatiserte plattformer.
 • Crypto trading bots, imidlertid, krever konfigurasjon og overvåking.
 • Slike automatiserte systemer kan være ekstremt dyrt.
 • Sikkerhetsrisiko bør vurderes før du bruker en trading bot.
 • Selv om det er forskjellige kryptohandelsroboter tilgjengelig på markedet, bør handelsroboter garantere høye effektivitet, pålitelighet, lønnsomhet og gjennomsiktighet.
 • Brukervennlige designprinsipper er også viktige, spesielt for å hjelpe uerfarne brukere med å komme i gang.
 • Noen av de mest populære kryptohandelsrobotene er Gunbot, 3Commas, CoinBot og Haasbot.

For å oppsummere har tradingbots forskjellige fordeler og ulemper. De kan være den beste eller verste avgjørelsen du noen gang tar. Mens trading bots kan hjelpe deg med å temme volatiliteten i kryptovalutamarkedet, kan de føre til store tap uten riktig overvåking og sikkerhet. Dermed, gjør din forskning før du velger en krypto trading bot.

Hvis du vil lære mer om kryptohandelsroboter og bli en proff i kryptovalutahandel, så ikke nøl med å registrere deg for kurset vårt.

Hvis du fant det Crypto Trading Bots artikkel nyttig, vennligst gi oss en like og del den med alle som kan synes det er interessant.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me