Cryptocurrency Trading USA: Ultimate Guide to Trading Cryptocurrencys i USA

Contents

Hvordan begynne å handle Crypto i USA

Vil du lære å handle kryptovalutaer i USA, men vet ikke hvor du skal begynne? Denne ultimate amerikanske guiden lærer deg alt du trenger å vite om kryptohandel og gjennomgå den beste kryptomegleren i USA.

Da verden ble utsatt for den første kryptovaluta Bitcoin noensinne, kunne ingen ha sett for seg innføring av ytterligere 6000+ mynter i de 10 årene som fulgte. Spol frem til 2020, og kryptovalutahandel i USA har aldri vært mer populær.

Noen av de mest handlede digitale valutaene i rommet er Ethereum, Litecoin, Ripple, og selvfølgelig – Bitcoin. Handel med kryptovaluta innebærer at to digitale mynter omsettes mot hverandre, omtrent som valutamarkedet.

Løvenes andel av kryptohandlere i USA vil handle par som BTC / USD. Dette betyr at du prøver å spekulere i om verdien av Bitcoin vil stige eller falle mot den amerikanske dollaren.

Når det er sagt, er ikke handel med kryptovaluta en enkel slagmark å mestre. Tross alt vil du risikere dine egne penger – noe som betyr at du trenger å ha en forståelse av hvordan markedene fungerer.

Tar dette i betraktning, dette Cryptocurrency Trading USA Guide vil fortelle deg alt du trenger å vite. Når vi først har dekket det grunnleggende om hva kryptovalutahandel er og hvordan det fungerer i USA, forklarer vi inn og ut av markedsordrer, risikostyring, strategier, fortjenesteideer og hvordan du kommer i gang i dag.

Innhold

Hva er kryptovalutaer??

Hva er Cryptocurrency Trading USA?

Hvordan fungerer kryptovalutahandel i USA?

Partyper for kryptovaluta

Kryptovalutahandel USA: handelsordrer

Hvilke kryptovalutaer kan jeg handle i USA?

Å tjene penger når du handler kryptovaluta i USA

Kryptovalutahandel USA: Prøvde og sanne strategier

Kryptovalutahandel USA: Fordeler og ulemper

Kryptovalutahandel USA: Meglergebyrer å forvente

Kryptovalutahandel USA: signaler og programvare

Kryptovalutahandel USA: Handeltips

Kryptovalutahandel USA: Hvordan registrere deg med megler

Kryptovalutahandel USA: Endelige tanker

Vanlige spørsmål

Hva er kryptovalutaer??

I utgangspunktet er kryptovalutaer virtuelle mynter som kan handles, byttes og overføres digitalt. Mange krypto-eiendeler er støttet av desentraliserte nettverk, noe som for det meste betyr at de er designet med digitale filer og blockchain-teknologi..

Kryptovaluta er ikke en ‘fiat’-valuta. Dette betyr at de ikke støttes av store sentralbanker, og de blir heller ikke trykt av regjeringen. Dette er i stor grad grunnen til at krypto-eiendeler handles mot en gjenkjennelig valuta som amerikanske dollar, australske dollar og britiske pund.

Virtuelle valutaer er ikke fysiske mynter eller sedler. Som sådan kan de lagres i det som kalles en ‘digital lommebok’. Det er ikke noe nytt å holde ting på nettet – de fleste av oss bruker skyer til å lagre fotografiene våre og lignende.

Når det gjelder kryptobokser, mottar du din egen ‘adresse’ eller ‘offentlige nøkkel’. Dette gjør at du kan motta kryptovaluta fra andre brukere. Du får også en ‘privat nøkkel’, som kan sammenlignes med ditt tradisjonelle online bankkontopassord, om enn mye lenger. Den nevnte private nøkkelen gir deg tilgang til din egen lommebok.

Forhåpentligvis har dette bidratt til å fjerne tåken på hva kryptovalutaer er. Deretter skal vi veilede deg gjennom hvordan du handler disse digitale tokens.

Hva er Cryptocurrency Trading USA?

Uansett hvilken eiendel du handler, i dette tilfellet kryptokurver – du må kjøpe og selge med håp om å tjene penger.

Selv om det ikke er så kuttet og tørt som det, er målet ditt som handelsmann å bestemme deg for et kryptopar, og deretter prøve å spekulere riktig i verdien av det paret som stiger eller faller. Ved å korrigere markedet riktig kan du oppnå generøse gevinster.

Nå som du får kjernen, la oss se på et eksempel på hvordan kryptovalutahandel i USA fungerer:

 • La oss forestille oss at paret ditt er Ripple XRP / USD
 • I dette scenariet handler du Ripple mot den amerikanske dollaren
 • Megleren din har sitert XRP / USD til $ 0,38
 • Du tror paret er undervurdert, så legg inn en kjøpsordre på $ 1.000
 • Noen timer senere er paret sitert til $ 0,40
 • Verdien av XRP / USD økte med 5,26%
 • Du legger inn en salgsordre hos megleren din for å låse gevinstene dine
 • Fra din første innsats på $ 1000 på denne kryptovalutahandelen – din fortjeneste er $ 52,60 ($ 1000 x 5,26%)

Som du kan se, er det en åpenbar likhet mellom valutahandel og kryptovalutahandel – ved at du handler to valutaer mot hverandre. I begge handelsmarkedene spiller tilbud og etterspørsel en viktig rolle i den løpende prisen på en eiendel – derfor endres og endres prisen gjennom hver eneste handelsdag.

Omtrent alle Joe Schmoe med tilgang til internett kan handle med kryptovaluta i dag og i dag. Det har faktisk aldri vært enklere.

Interessant, mange kryptovalutahandlere utenfor USA har en tendens til å handle digitale mynter via CFD-er (Contracts-for-Differences) – slik at de kan handle ved hjelp av gearing. Imidlertid er disse avtalene ikke tilgjengelige for kunder i USA, så du vil finne det vanskelig å få tilgang til gearing.

Når det er sagt, er det noen få kryptoderivatplattformer hvor du vil bli tilbudt innflytelse på opptil 1: 100 (det betyr at en innsats på $ 10 blir $ 1000). Likevel anbefaler vi sterkt imot blir fristet av disse handelsplattformene. Tross alt vil de nesten helt sikkert være ulisensierte plattformer. Som sådan vil du ikke bli beskyttet av noen reguleringsorganer.

Merk: Handel med CFD-er er ikke tillatt i USA

Lyst på å handle digitale valutaer selv, men vet ikke hvor du skal begynne? Hold deg der du er. Det er noen få ting å dekke for å hjelpe deg på vei med din nye kryptohandelskarriere.

Hvordan fungerer kryptovalutahandel i USA?

Så, nå som du vet hva kryptovalutaer er, og det grunnleggende om hvordan vi skal handle dem, kan vi gå litt mer i detalj.

Som vi sa, er grunnlaget for å handle digitale mynter å prøve å gjette hvilken vei prisen på det valgte paret vil gå – og deretter plassere en passende bestilling. Men som en erfaren kryptovalutahandler i USA vil fortelle deg – det er ikke bare et gjetningsspill. Hvis du går inn i å handle noen eiendeler blindt – kan du miste alt du har.

Av denne grunn anbefales det sterkt at du lærer deg om hvordan kryptovalutahandelsmarkedet fungerer og bruker de forskjellige tilgjengelige ordrene, som igjen kan hjelpe deg med å redusere risikoen. Vi kommer til å dekke bestillinger mer detaljert lenger ned på denne siden.

Ikke bare er det viktig å forstå viktigheten av bankstyring – men verktøy, diagrammer og analyser er også en integrert del av kryptovalutahandel i USA. Igjen, ikke vær redd – vi kommer til å røpe noen av de beste verktøyene og strategiene som vil være nyttige når du snart handler din valgte eiendel.

Partyper for kryptovaluta

kryptovaluta-par

Når du leser om kryptovalutaer, vil du legge merke til at de er delt opp i to forskjellige kategorier. Disse parkategoriene er crypto-fiat og crypto cross.

La oss forklare hver, med praktiske eksempler for klarhet.

Krypto-til-Fiat-par

Vi berørte ‘fiat’-penger tidligere. For å avklare betyr dette konkrete statlige valutaer – for eksempel amerikanske dollar.

Når det gjelder et krypto-til-fiat-par, handler du en digital valuta som Litecoin mot en fiat-valuta. Mange som handler kryptokurver foretrekker å handle på denne måten, i stedet for kryptopar – som vi skal dekke videre.

De aller fleste varer (tenk gull, olje, soya osv.) Er for eksempel notert i USD. Dette er fornuftig, gitt at det er den mest handlede valutaen i verden. Av samme grunn handles virtuelle valutaer som Bitcoin ofte også mot amerikanske dollar.

La oss gi deg et klarere bilde av hvordan en krypto-til-fiat-handel ser ut:

 • La oss anta at du handler Litecoin mot den amerikanske dollaren
 • Paret du handler, er LTC / USD
 • Handelsplattformen du er registrert med, gir deg $ 50,50 for paret
 • Du har en følelse av at prisen kommer til å stige
 • Med dette i bakhodet åpner du en kjøpsordre på $ 500
 • 3 dager senere er LTC / USD verdsatt til $ 58,00
 • Forutsigelsen din var riktig – da dette viser en økning på 14,85%
 • Du legger inn en salgsordre via megleren din for å avslutte handelen
 • Den første innsatsen på $ 500 er nå verdt $ 574,25
 • Fortjenesten din fra denne handelen er $ 74,25 – minus eventuelle meglergebyrer

Vi brukte LTC / USD i eksemplet vårt ovenfor. Det er imidlertid flere par å velge mellom.

Se nedenfor en liste over omsettelige krypto-til-fiat-valutapar for din inspirasjon – men husk at ikke alle meglere tilbyr tilgang til de samme markedene:

 • BTC / JPY (Bitcoin / japansk yen)
 • ETH / USD (Ethereum / amerikanske dollar)
 • BTC / AUD (Bitcoin / australsk dollar)
 • XRP / USD (krusning / dollar)
 • LTC / GBP (Litecoin / britisk pund)
 • ETH / AUD (Ethereum / australsk dollar)
 • LTC / JPY (Litecoin / japansk yen)
 • XRP / AUD (krusning / australsk dollar)
 • ETH / GBP (Ethereum // Britisk pund)
 • TRX / USD (Tron / amerikanske dollar)
 • Og mange, mange andre

Crypto Cross Pairs

Kryptokorspar blir noen ganger referert til som krypto-til-krypto. Årsaken er at du handler to digitale valutaer mot hverandre.

Enkelt sagt handler du fremdeles en ‘base’ valuta mot en ‘quote’ valuta – som BTC / ETH. I dette tilfellet er Bitcoin din grunnvaluta, og Ethereum er kursvalutaen. Nok en gang speiler dette hovedprinsippene for handel med forexpar.

Ved å bruke paret ovenfor som eksempel, la oss røpe hvordan handelen kan spille ut:

 • Megleren din har priset BTC / ETH klokka 35.10
 • Dette illustrerer at for hver Bitcoin får du 35,10 Ethereum
 • Målet ditt er å forutsi om BTC / ETH vil stige over eller falle under 35,10

Når du handler kryptopar, kan det være vanskelig å beregne potensielle gevinster og tap. Dette skyldes mangelen på en kjent valutaverdi (som amerikanske dollar). Hvis du er fersk innen handel med kryptovaluta i USA, anbefaler vi på det sterkeste å starte med krypto-til-fiat-par.

Likevel finner du nedenfor noen av kryptoparene som kan bli tilbudt av megleren din.

 • BTC / XRP
 • ETH / BTC
 • BTC / LTC
 • XRP / BTC
 • LTC / ETH

Kryptovalutahandel USA: handelsordrer

kryptovalutahandel, handelsordrer

Nå som vi har dekket alle de grunnleggende elementene i kryptovalutahandel i USA – bør vi diskutere hvordan du bestiller. Bestillingen din vil bli utført av megleren din, men du ringer skuddene – så du trenger å vite hva ordren skal oppnå.

For å gi deg en hjelpende hånd har vi samlet en liste over de mest nyttige ordrene for kryptovalutahandlere.

Kjøp og selg bestillinger (spør / bud)

La oss begynne med det grunnleggende – kjøp og selg ordrer. Disse kalles noen ganger ‘spør’ og ‘by’, men betyr egentlig det samme.

Du vet fra eksemplene våre at kjøps- og salgsordrer er en sentral del av kryptovalutahandel i USA. Slik går du inn og ut av en posisjon i markedet. Som vi har sagt, må du spekulere i økningen eller fallet til et kryptopar – dette er hvordan du tjener gevinster (eller tap).

I klarhetens navn, la oss gi deg et eksempel på hvordan du bruker en kjøpsordre hos megleren din:

 • Megleren din siterer $ 13 800 på BTC / USD
 • Du tror dette paret kommer til å øke i verdi
 • I dette tilfellet legger du inn en kjøpsordre hos megleren din

Her er hvordan en salgsordre brukes:

 • La oss forestille oss at du handler BTC / USD
 • Du tror prisen på paret kommer til å falle
 • Med dette i tankene legger du en salgsordre

Begrens og markedsordrer

I et nøtteskall lar grenseordrer deg komme inn på markedet til en bestemt pris. På den annen side tillater markedsordre deg å komme inn i markedet til gjeldende (eller neste tilgjengelige) pris.

La oss gi deg et eksempel på hver bestilling, som illustrerer når du vil bruke dem når du handler kryptovaluta-par online.

Eksempel 1: Bruke en Grense Rekkefølge

 • Kryptovaluta-paret du handler, er sitert til $ 200
 • Du vil gå inn på markedet til $ 180
 • Med det i tankene legger du en grenseordre
 • Hvis og når paret faller til $ 180 – utfører megleren bestillingen din

Eksempel 2: Bruke en Marked Rekkefølge

 • Du vil at bestillingen din skal utføres umiddelbart
 • Med det i tankene legger du en markedsordre
 • Megleren din utfører bestillingen din umiddelbart til neste tilgjengelige pris

Som du kan se fra eksemplene våre ovenfor, er du i stand til å sette grenser når det gjelder når du skal gå inn eller ut av markedet. Når det gjelder begrensningsordre – vil posisjonen forbli slik den er til den forhåndsbestemte prisen er oppnådd. Med andre ord vil bestillingen forbli ventende til den forhåndsdefinerte prisen din blir oppfylt av markedene.

Stop-Loss og Take-Profit

Når det gjelder å myke tap og håndtere risiko, er stop-loss-ordrer en veldig populær måte å gjøre dette på. Når det gjelder å låse inn en foretrukket profittprosent, brukes ordrer med overskudd. Selv om ingen av disse ordrene er viktig for å komme inn på det valgte markedet, er de ekstremt nyttige for kryptohandlere.

Starter med stopp-tap-ordrer, la oss gi deg et praktisk eksempel:

 • La oss si at du handler LTC / USD
 • Du oppretter en kjøpsordre på $ 1000 hos megleren din
 • Du er ikke villig til å miste mer enn 5% av investeringen din
 • Med det i tankene handler du en $ 950 stop-loss-ordre
 • Verdien av LTC / USD faller med 5%
 • Megleren din avsluttet stillingen din til $ 950

Som du kan se fra ovennevnte, er det meste du kan ha mistet 5% av beløpet. Når posisjonen din nådde 5% -tallet på $ 950, avsluttet megleren automatisk handelen – og sørget for at ingen ytterligere tap ble påvist.

La oss nå gi deg et eksempel på en ordning med overskudd:

 • La oss si at du handler BTC / USD
 • Du har lagt inn en kjøpsordre på $ 2000
 • På denne handlingen vil du tjene 10%
 • Når du tar det i betraktning – oppretter du en ordning med overskudd på $ 2200
 • Prisen på BTC / USD øker med 10% – noe som betyr at din andel på $ 2000 nå er verdt $ 2200
 • Megleren din vil avslutte handelen umiddelbart for å låse gevinstene dine

Som du kan se, er stop-loss og take-profit ordre motsetninger fra hverandre. Bruk av dem gjør at handelsmenn kan låse gevinster, samtidig som de begrenser tap når verdien av paret svinger.

Videre, ved å ha disse ordrene på plass, er det ikke noe behov for deg å bekymre deg for å overvåke verdien av et par hele tiden, noe som betyr at det ikke er noe behov for deg å lukke posisjonen manuelt og tid på markedet..

Hvilke kryptovalutaer kan jeg handle i USA?

For å gjenta, det er over 7000 digitale valutaer på dette tidspunktet, men ikke alle meglere vil tilby tilgang til de samme markedene.

Når millioner av oss daglig handler kryptovalutaer, kan du være sikker på å finne et kryptovalutapar du er interessert i å handle – med en megler du liker.

Nedenfor finner du en liste over noen av de mest populære krypto-eiendelene som er tilgjengelige for handel i 2021:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ripple (XRP)
 • EOS (EOS)
 • Binance Coin (BNB)
 • Litecoin (LTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Tether (USDT)
 • Monero (XMR)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin SV (BSV)

For å få en ide om hva hver valuta er priset til, kan du utføre et internett-søk eller se på handelsplattformen du bruker.

Alle de ovennevnte kryptovalutaene er tilgjengelige hos amerikanske meglere eToro – og kan handles kommisjonsfritt.

Alternativt er plattformer som CoinMarketCap.com veldig populære for å sjekke nåværende priser. Alle kryptovalutaer er oppført etter markedsverdi sammen med priser, diagrammer og historiske data. Vi har en omfattende liste over nyttige verktøy lenger ned på denne siden.

Å tjene penger når du handler kryptovaluta i USA

Det er fullt mulig å tjene penger på handel med kryptovaluta i USA. Det er imidlertid ikke tilrådelig å gå inn med en ‘gung ho’-tilnærming. Gode ​​ting kommer til de som venter, eller i dette tilfellet de som tar seg tid til å lære.

Kryptohandel kommer ikke uten risiko, og en stor del av handelen med denne eiendelen får forståelse for markedene. For ikke å nevne finsliping på teknisk analyse og kartlesingsferdigheter – og etter grunnleggende analyser som økonomiske og økonomiske nyheter.

Nedenfor finner du et eksempel på å gå lenge og gå kort på en krypto-eiendomshandel:

Eksempel ett: Spekulerer i et prisfall på kryptopar – Going Short

 • La oss anta at du handler ETH / USD
 • På mandag blir du sitert $ 440,10 på paret
 • Du tror paret vil falle i verdi
 • Du oppretter en salgsordre verdt $ 1000
 • Innen torsdag er ETH / USD priset til $ 385,00
 • Dette representerer et prisfall på 12,51%
 • Du spekulerte riktig ved å velge å gå kort
 • Med dette i bakhodet legger du inn en kjøpsordre for å lukke posisjonen din
 • Din første $ 1000 innsats er nå $ 1 125,10
 • Du tjente en sunn fortjeneste på $ 125,10 på din ETH / USD-handel

I vårt imaginære scenario gikk du inn i ETH / USD-handelen med en salgsordre, og for å lukke posisjonen din opprettet du en kjøpsordre.

Eksempel to: Spekulerer i en prisøkning på kryptopar – Går lenge

 • La oss si at du handler Bitcoin mot den australske dollaren
 • BTC / AUD er notert til $ 20.000
 • Du tror prisen på paret kommer til å stige
 • Du oppretter en kjøpsordre verdt $ 500
 • Bare tre timer senere er BTC / AUD verdsatt til 21 500 dollar
 • Det viser seg at du spådde riktig – den nye prisen viser en økning på 7,5%
 • For å tjene penger på fortjenesten, legger du en salgsordre
 • $ 500 ble $ 537,50
 • Du tjente $ 37,50 på din BTC / AUD-handel

I vårt imaginære scenario gikk du inn i BTC / AUD-handelen med en kjøpsordre, og for å lukke posisjonen din opprettet du en salgsordre.

Kryptovalutahandel USA: Prøvde og sanne strategier

trading strategier for kryptovaluta

På dette tidspunktet i vår Cryptocurrency Trading USA Guide, skal vi diskutere strategier. Når alt kommer til alt, når du leser om handel med eiendeler, vil du se begrepet ‘handelsstrategier’ mye.

I likhet med hva som helst, når det gjelder å skille seg fra penger – å ha en plan eller strategi er nøkkelen til å opprettholde en viss kontroll over økonomien din. Det nytter ikke å be til ‘handelsgudene’ og kaste en masse penger på noe du ikke helt forstår – det vil sannsynligvis ikke ende bra.

Når du har funnet ut hvilken handelsplattform du vil bruke, kan du begynne å tenke på din egen strategi. Vi har listet opp de mest velprøvde strategiene som brukes av kryptovalutahandlere i USA.

Korrigeringer av kryptomarkedet

Markedskorrigeringer håndheves når det er en bratt oppadgående eller nedadgående trend. Disse toppene kan sette økonomien i fare – og dermed vil en markedskorreksjon bli handlet.

Markedskorrigeringer vil bare vare noen dager eller uker av gangen, så de er helt forskjellige fra et ”markedskrasj” som kan vare i flere måneder.

Fall i en kryptotrend initieres vanligvis av handelsmenn som får panikk og selger på baksiden av negative økonomiske eller økonomiske nyheter. Bitcoin så enorme høyder i 2017.

Tidlig i 2018 hadde imidlertid den siffermynten falt med over 60%, noe som så at kryptovalutamarkedet mistet over 300 milliarder dollar i verdi. Dette var absolutt et markedskrasj.

Markedskorrigeringer skaper en midlertidig prispause, for mangel på et bedre uttrykk, for å balansere markedets tilbud og etterspørsel.

La oss gi deg et eksempel på en korrigering av kryptomarkedet:

 • La oss si at ETH / BTC har vært i en oppadgående bane de siste ukene
 • Kryptoparet har steget med bratte 40% på den tiden
 • Denne skarpe oppadgående trenden kan ikke fortsette i den hastigheten
 • Crypto-investorer begynner å tjene inn gevinsten på paret
 • Dette får trenden til å endre kurs

Som vi sa, endret ETH / BTC-trenden kurs fordi treadere begynte å selge paret. Dette betyr, i henhold til arten av tilbud og etterspørsel – det er flere som selger kryptoaktiva enn det som kjøpes i dette tilfellet. Ved å gjøre dette har dette en negativ innvirkning på prisen på paret.

Ikke ta feil av å tro at markedskorreksjonen betyr at ETH / BTC faller for godt. Som vi sa, er det bare en midlertidig løsning for å gjenopprette likevektstilstanden i etterspørsel og tilbud på eiendelen.

Swing Trade Crypto

Swing trading er super populær blant amerikanske kryptohandlere, spesielt nybegynnere. Dette skyldes i stor grad en mer håndterbar tidsramme. Denne typen handel innebærer å fokusere på kortsiktige trender i et kryptopar med håp om å oppnå liten, men hyppig fortjeneste.

Disse posisjonene har bare en tendens til å være åpne i noen få handelsdager, eller kanskje et par uker. Ved å studere kryptovalutamarkedene for å analysere diagrammer, vil du være i bedre posisjon til å ta beslutninger basert på fakta. Følgelig å vite når du skal kjøpe eller selge.

La oss gi deg et eksempel på hvordan swing trading fungerer:

 • Tenk deg at du handler ETH / USD
 • Etter å ha studert markedene har du en følelse av at paret vil gå til oversolgt territorium
 • Du legger inn en salgsordre for å fange markedskorreksjonen i tide
 • Deretter legger du inn en ny salgsordre for å få mest mulig ut av den nedadgående banen

Tvert imot, hvis ETH / USD fortsatte med en oppadgående trend, ville du ganske enkelt holde fast ved posisjonen din og ri på trendens coattails så lenge du kan.

Bruk teknisk analyse sammen med verktøy

Å lære å forstå teknisk analyse kan ta år å mestre. Dette er fordi du må ha en god forståelse av hvordan du kan lese prishandlinger via avanserte diagrammer. Ved å se på historiske data, vil du se etter trender.

Disse trendene vil ofte påvirke den fremtidige retningen til et valutapar. Dette er ikke forskjellig fra forex trading, hvor teknisk analyse er kjernen i å oppnå konsekvent, langsiktig fortjeneste.

Med det i tankene, vennligst finn en liste over de mest nyttige tekniske indikatorene som du kan bruke når du handler kryptovaluta i USA.

Relativ styrkeindeks (RSI):

RSI måler enorme prisskift så vel som hastigheten på disse skiftene – flott for å identifisere overkjøpte eller oversolgte kryptovalutaer

Aroon oscillator:

aroon oscillator, kryptovalutahandel

Denne indikatoren følger trender ved bruk av ‘Aroon Up’ og ‘Aroon Down’ for å spekulere i robustheten til en trend og hvor sannsynlig det er å fortsette

Directional Movement Index (DMI):

DMI inneholder 3 indikatorer i en og viser tradere kryptoprisutvikling. Denne kommer til å hjelpe deg med å bestemme om du vil gå kort, lang eller holde deg slik du er.

Stochastics Oscillator:

Stochastics-oscillatoren er en annen indikator som følger kryptohandelsmomentet og tempoet. Stokastiske oscillatorer brukes ofte til å få øye på oversolgte og overkjøpte markeder

Bollinger Bands-indikator:

Bollinger-band fungerer som oscillatormål – som viser handelsmenn om markedet har lite volatilitet eller høyt. Dette vil gi deg mer en ide om når du skal avslutte og delta i en handel.

Indikator for bevegelige gjennomsnitt (MA):

Denne er klassifisert som en ‘forsinket indikator’, noe som betyr at den er sentrert om historiske prishandlinger. Ideen er å utjevne prishandling over en bestemt tidsramme.

On Balance Volume (OBV):

volumindikator på balabce, handel med kryptovaluta

OBV bruker en samlet sum av et krypto-aktivums volum for å spekulere i skift i underliggende eiendel. Dette gir handelsmenn litt innsikt i om volumet strømmer ut eller inn i det aktuelle paret

Som du ser er det en indikator og et verktøy for alt. I forkant av dette er glidende gjennomsnitt som brukes av de fleste kryptovalutahandlere i USA. De er gode for å kutte ut støyen fra ekstreme prisskift for å avsløre trender – vil derfor hjelpe deg med å forutsi prisretning for et kryptopar.

Relativ styrkeindeks er også et veldig populært verktøy blant kryptohandlere og er en av de enkleste å bruke. Ethvert av de ovennevnte verktøyene er et nyttig tillegg til enhver kryptohandelsstrategi. Viktigst, ikke vær redd for å bruke en rekke indikatorer samtidig.

Det er mange nyttige indikatorer og verktøy, og ved å utføre noen undersøkelser vil du uten tvil ha en klarere ide om hva du vil bruke selv.

Topp kryptoverktøy

Det er massevis av kryptovalutahandelsverktøy som brukes av handelsmenn i USA og utover. Nedenfor finner du noen av de mest brukte programvarene og verktøyene som brukes i dag – av kryptovalutahandlere på alle ferdighetsnivåer.

Det er tonn, så vi har nettopp oppført det vi anser som kremen av avlingen nedenfor:

 • Beste markedsdataportaler: Coinmarketcap, CryptoMood, CoinGecko, OnchainFX, CoinCodex, CryptoCompare
 • Mest nyttige kryptokalendere: Kryptocal, CoinMarketCal, ICO Drops, Cointelligence, Coinscalendar, Coindar
 • Programvareplattformer for kryptoskatt: Cointracking, Koinly, Blox, TokenTax, Accointing, CryptoTrader.Tax, ZenLedger,
 • Ledende kryptokartverktøy: TradingView, Cryptowatch, Coinigy, GoCharting
 • Topp kryptoportefølje rebalanseringsverktøy: Reker, 3Commas, Holderlab
 • Overvåkningssider for kryptovaluta: BitcoinVisuals, Blockonomics, Simpleledger.info, Coin Dance, CryptoMiso, Charts.Bitcoin.com, Blockchair,
 • Beste kryptoprissporere: Blockfolio, Coin360, Cointracking, Blox, Coinmarketcap, CryptoCompare, Coinigy, Investing.com
 • Topp blockchain oppdagere: OXT (åpent leteverktøy), Sochain, Blockchain.com, Blocktrail, Etherscan, Blockchain.info, Blockcypher, Insight
 • Ledende krypto-forskningsplattformer: Mosaikk, Crypto Research Report, Bitmex Research, Blockfyre, BBOD
 • Beste nyhetsaggregatorer: Crypto News, CryptoPanic, Flipboard, Coinjoy, Ccowl, CoinLive, FAWS, CryptoGoat, CoinSpectator, Coinna, Algory, CoinTelegraph, CoinDesk, CryptoCoin
 • Bemerkelsesverdige GRATIS forskningsressurser: BLOCKDATA, Amun AG, Binance, Binance Research, Circle Research, Crypto Research Report, CryptoBriefing

Som vi har sagt, er det bare vårt utvalg av de beste. Når du går gjennom prosessen og prøver ut forskjellige kilder, vil du naturlig finne ut hva som fungerer best for deg og dine handelsmål for kryptovaluta.

Gitt, vi har allerede nevnt analyse noen ganger, men det er med god grunn. Uten det kommer du til å være i mørket om kryptovalutamarkedsstemningen – derfor vil spekulasjoner om verdien av et kryptopar være praktisk talt umulig.

Selv om ovennevnte kryptovalutahandelsverktøy kan hjelpe deg med investeringsarbeidet ditt til neste nivå, er de ikke noen erstatning for teknisk analyse..

Kryptovalutahandel USA: Fordeler og ulemper

Skulle du fortsatt være på gjerdet om hvorvidt det å handle denne økonomiske eiendelen er noe for deg – er det på tide å snakke om positive og negative ting ved handel med kryptovaluta i USA.

Fordeler

Vi har allerede dekket ganske mye med hensyn til handel med denne eiendelen, men likevel, la oss begynne med det positive

Valg å kjøpe og selge

Som vi viste deg i våre tidligere eksempler på å gå lenge og kort på digitale valutaer – betyr dette at du er i stand til å tjene på om paret stiger eller faller i verdi.

Selvfølgelig må du først forutsi retningen på eiendelen. Det er her de ovennevnte diagrammer, verktøy og indikatorer kan være din frelse. Hvis du skal spekulere, er det fornuftig i det minste å ta en tur basert på fakta og tall.

For å avklare – hvis du tror at prisen på kryptoaktiva skal stige, bør du gå lenge. Hvis du derimot tror at prisen på paret vil falle – må du gå kort.

Valgfri kort- og langsiktig handel

Kryptovaluta kan handles på lang sikt, så vel som på kort sikt. Ved å handle kryptovalutaer på lang sikt investerer du i hovedsak i eiendelen, i motsetning til å handle den.

Dette betyr at du får tilgang til kryptomynten direkte og kan holde på din digitale eiendel i mange år av gangen.

Dette er i full kontrast til den nevnte sving- og dagshandelen vi fortalte deg om tidligere. Denne kortsiktige tilnærmingen til handel med kryptovaluta vil se deg målrette mot mye mindre marginer. Men samtidig vil du handle aktivt – noe som betyr at du kan komme inn i dusinvis av posisjoner hver uke.

Kryptovalutahandel døgnet rundt

Hovedtyngden av tradisjonelle børsmarkeder opererer 9-5 i fem dager i uken. Børser i kryptovaluta er åpne 24 timer i døgnet, 7 dager i uken – selv om likviditeten kan variere, er dette vanligvis nede på tidspunktet for handelsdagen.

Dette sikrer likevel at du kan handle kryptovalutaer i USA uansett hvilken tidssone du ønsker å operere på.

Ulempene

De sier at ikke alt som glitrer er gull. Med andre ord, der det er fordeler, er det sannsynligvis også noen ulemper.

Nå som vi har dekket det positive med kryptovalutahandel i USA – i balanseens navn, skal vi diskutere noen av de negative.

Kryptovaluta er uregulerte eiendeler

På dette tidspunktet faller kryptovaluta utenfor omfanget av autoritativ regulering. Med dette mener vi at på grunn av at krypto-eiendeler ikke skrives ut eller kontrolleres av regjeringer – er de ikke klassifisert som ‘lovlig betalingsmiddel’.

Verdien av digitale valutaer er ganske enkelt diktert av tilbud og etterspørsel – i stedet for noen monetær myndighet, som pengene vi er vant til å betale skatten med.

Kryptovalutamarkedet kan være svært volatilt

Det er ingen hemmelighet at valutamarkedene kan være svært ustabile. Men noen digitale valutaer kan skifte med to sifre på en enkelt handelsdag. I sjeldnere tilfeller er det ikke umulig for en digital valuta å øke med tredobbelte sifre på mindre enn 24 timers handel.

Dette er grunnen til at vi ikke kan understreke nok verdien av å bruke ordrer som ordrer med overskudd og stopp. De er ypperlige for å gi et nivå på risikostyring, samt for å låse disse gevinstene.

Ved å bruke disse ordrene betyr det at du er i stand til å ta blikket fra markedet, vel vitende om at megleren din vet din posisjon – og viktigere, nøyaktig når du skal utføre ordren.

Dette høyrisikomiljøet er ikke noe å være redd for. I likhet med forex trading, liker mange kryptohandlere det aspektet ved å handle på dette bestemte markedet. Tross alt, jo større risiko med denne spekulative eiendelen – jo større kan gevinstene dine potensielt være.

Kryptovalutahandel USA: Meglergebyrer å forvente

avgifter for kryptovalutahandel

Når du er på utkikk etter en anstendig megler for å utføre kryptovalutahandlene dine – må du være oppmerksom på forventede avgifter og hva de betyr. På slutten av dagen er meglere en bedrift – og den eneste måten bedrifter kan fortsette å tilby en tjeneste på er å tjene penger.

Hver handelsplattform for kryptovaluta i USA kommer til å fastsette forskjellige avgifter. Så, for å gi deg en ide om hva du kan forvente, har vi listet opp de mest brukte avgiftene i det online kryptohandelsområdet.

Crypto-Asset Spreads

Uansett hvilken eiendel det handles om, vil en “spread” bli tatt med i. For de som ikke er klar over, er spredningen i dette tilfellet kontrasten mellom kjøpesummen for kryptoparet og salgsprisen..

Spredningen er en viktig faktor som ikke bør undervurderes. For eksempel, hvis kryptoparet ditt har en spredning på si 1%, må du tjene 1% på handelen din bare for å bryte. Dette er fordi du begynner å handle 1% ‘i rødt’.

Vi har satt sammen et enkelt eksempel på en kryptovalutahandelsspredning for å vise deg hvordan det fungerer:

 • Du handler Ethereum mot amerikanske dollar
 • Kjøpesummen på ETH / USD er $ 370,50
 • Salgsprisen for paret er $ 375,00
 • Spredningen på dette kryptoparet er 1,21%

Som du kan se, i vårt eksempel, vil du trenge å oppnå gevinster på 1,21% på ETH / USD før du bryter selv på handelen. Alt over 1,21% kan du anse som faktisk fortjeneste fra denne handelen.

Meglerhandelsgebyrer

Handelsgebyrer som belastes av kryptokurrencymeglere varierer mye. Noen handelsplattformer tilbyr kunder fullstendig provisjonsfri handel. I den andre enden av skalaen kan meglere ta et gebyr per handel, som en fast avgift på $ 10.

Når det er sagt, tar de aller fleste av USAs plattformer med kryptokurrency en prosentavgift som multipliseres mot din innsats.

La oss gi deg et eksempel på hvordan denne typen provisjon kan påvirke fortjenesten din:

 • Du handler BTC / USD
 • Du setter en andel på $ 2000 på paret
 • Handelsplattformen tar 1,5% provisjon = $ 30
 • Du velger å avslutte BTC / USD-handelen
 • På dette tidspunktet er handelen verdt $ 2380
 • Megleren din belaster ytterligere 1,5% for å avslutte handelen = $ 35,70
 • Du har betalt $ 65,70 i provisjon alene for å åpne og lukke denne stillingen

Det er viktig å merke seg at å finne en kommisjonsfri megler ikke betyr at du kan handle helt gratis. Plattformer som tilbyr null provisjon, kompenserer ofte for spredningen eller andre skjulte avgifter. Selv om det absolutt ikke alltid er tilfelle – er det noe å passe på.

Gebyrer for kontoaktivitet

Ingen meglere er like, så vi kan ikke si med sikkerhet at du må betale et inaktivitetsgebyr. Imidlertid er inaktivitetsgebyrer definitivt en annen å se etter.

Noen handelsplattformer belaster kunder som ikke har brukt kontoen sin til å handle aktivt i en spesifisert tid. For eksempel kan du oppdage at etter 3 måneders inaktivitet begynner en månedlig avgift. Noen meglere kan begynne å belaste $ 10 per måned – men bare etter et helt år med ikke aktivt å bruke kontoen din til å handle.

Det er alltid fornuftig å sjekke gebyrtabellen, samt vilkår og betingelser, for ethvert selskap du overleverer penger til. Meglere er ikke annerledes. Livet er uforutsigbart nok, uten overraskende månedlige avgifter.

Depositum / uttaksgebyr

Mens mange meglere tilbyr innskudd og uttak gratis, kan andre kreve et lite gebyr. Denne avgiften kan avhenge av mange faktorer, for eksempel beløpet du ber om å ta ut (det kan være en kostnad under et visst beløp).

Det kan også avhenge av betalingstypen du bruker, eller hvilken valuta du betaler med (vekslingsgebyr). Gebyret er vanligvis lite uansett, men det er noe å vurdere. Husk at alle avgifter påvirker din samlede kryptohandelsgevinst.

Kryptovalutahandel USA: signaler og programvare

Som du uten tvil har innsett nå, kan det ta en stund å mestre kryptovalutahandel i USA. Tross alt, med alle verktøyene og diagrammene du trenger for å pakke hodet rundt, kan dette ta tid.

Hvis du er ivrig etter å komme i gang, kan du tenke på å bruke kryptohandelssignaler og programvare. Disse verktøyene brukes av nybegynnere som ikke vet hvordan de skal utføre teknisk analyse. De brukes også av handelsmenn på alle nivåer som mangler tid til å følge markedene.

I denne delen av vår Cryptocurrency Trading USA-guide skal vi snakke om roboter, signaler og tredjeparts handelsplattform MT4 (som er fullpakket med nyttige verktøy).

Cryptocurrency Trading Robots

For å spare forvirring, la oss begynne med å si at kryptovalutahandelsroboter noen ganger kalles ‘automatiserte handelssystemer’, eller ‘EAs’ (ekspertrådgivere).

Crypto trading-roboter lar deg passere digitale valutaer ved hjelp av forhåndsprogrammerte signaler og algoritmer. Dette betyr at den nedlastbare programvaren kan kjøpe og selge på dine vegne.

Her er en rask oversikt over fordelene ved å bruke en robot til å gjøre ditt kryptobud for deg:

 • Skanner de aktuelle markedene 24 timer i døgnet, 7 dager i uken
 • Mangler det psykologiske elementet i handel – grådighet og frykt
 • Ingen grunn til å lære å lese diagrammer

Dette høres utrolig ut, ikke sant?

Du må være oppmerksom på at det er massevis av sketchy leverandører som lover EAer som kommer til å gjøre deg rikere enn Scrooge McDuck over natten. Selvfølgelig er mange av disse påstandene ubegrunnede og uprøvde. Trå alltid med forsiktighet og prøv om mulig først en gratis demo.

Cryptocurrency Trading Signals

Signaler ligner på kryptohandelsroboter – i den forstand at de gjennomsyrer markedet og tilbyr en passiv måte å handle på. Imidlertid, i motsetning til i tilfelle av EA, utfører signaler ikke ordrene uten å si det.

Disse signalene sender handelsmenn en indikasjon på når de skal gripe handelsmuligheter. Enkelt sagt, du vil motta signaler basert på din valgte eiendel. Signalene inkluderer om du skal kjøpe eller selge og når. Forslagene bør også omfatte limit-order, stop-loss og take profit levels.

I hovedsak er signaler som tips – det er din samtale om du handler på dem eller legger inn en bestilling.

Kryptovalutahandel via MT4

MetaTrader4 (MT4) er et stort publikum i USAs kryptovaluta. Den er fullpakket med praktiske verktøy, analyser og diagrammer. Tredjeparts handelsplattform har en super brukervennlig app og er også kompatibel med krypto-EAer.

Nedenfor finner du en trinnvis guide for hvordan du kommer i gang med en kryptohandelsrobot via MT4:

 • Finn en respektert EA-leverandør og registrer deg
 • Betal det nødvendige beløpet for robotprogramvaren
 • Sjekk e-posten din og følg lenken for å laste ned den nye EA
 • Finn en MT4-kompatibel megler
 • Last ned MT4 og logg på med meglerinformasjonen din
 • Åpne MT4 og legg til roboten din på plattformen
 • Gi programvaren klarsignal til å handle automatisk for deg

Når det er sagt, er ikke alle kryptovaluta meglere kompatible med MT4. Så hvis det høres ut som noe du er interessert i, bør du sjekke først før du registrerer deg.

Kryptovalutahandel USA: Handeltips

tips om handel med kryptovalutaer

Selv om det ikke er noen enkel måte å tjene penger på når du handler kryptovaluta i USA, ved å lese guider som vår, lage din egen strategi og lære tauene – vil du være en proff på kort tid.

Med det i tankene har vi samlet en liste over fire nyttige tips du bør vurdere når du planlegger din neste kryptohandel.

Tips om kryptohandel 1 – Bruk en lisensiert megler

I 2015 bestemte CFTC (Commodity Futures Trading Commission) at kryptokurver kan klassifiseres som og reguleres på samme måte som varer. Ved å bruke en megler som har en CFTC-lisens, vet du at du har å gjøre med et legitimt selskap.

For å få en lisens fra regulerende organer, må meglere oppbevare pengene dine på en egen bankkonto til selskapets. De må også overholde strenge regler fastsatt av reguleringsorganet når det gjelder kundebehandling.

Det er hundrevis av handelsplattformer som tilbyr kryptovalutahandel i USA. Men ved å bare overføre handelsfondene dine til en CFTC-megler, beskytter du deg mot farene ved økonomisk kriminalitet og skyggefulle meglere i rommet.

Tips 2 om kryptohandel – Lær innsiden og utgangen av kryptomarkedet

Vi innser at dette høres litt åpenbart ut, men som med alle nye satsinger i livet, vil det å gjøre litt forskning gjøre prosessen litt jevnere..

Mange nye handelsmenn i USA gjør feilen ved å tro at de vil kunne lære når de går videre. Og selv om det kan være tilfelle – det kan ende med å bli en kostbar leksjon om “hva du ikke skal gjøre”.

Det er massevis av kryptovaluta-spesifikke kurs du kan ta på nettet, for ikke å nevne overfloden av nyttige pedagogiske verktøy og bøker tilgjengelig om emnet..

På nettsiden til handelsutdanning finner du et godt utvalg av kurs om kryptovalutahandel, samt nyttige strategier, tips om forståelse av teknisk analyse – og mer!

Tips 3 om kryptohandel – Forstå diagrammer og analyse

Som vi har dekket, finnes det tonnevis av tekniske indikatorer, forskjellige pristabeller og grunnleggende forskningsverktøy som hjelper handelsmenn å forutsi markedet.

Med mindre du planlegger å handle på en passiv måte ved hjelp av kryptovaluta-roboter – ved ikke å få en grunnleggende forståelse av kryptorelevante diagrammer, vil du gjøre deg selv en urettferdighet.

Digitale mynthandlere fra hele verden bruker de mange verktøyene som er tilgjengelige – hovedsakelig for å hjelpe til med å ta beslutningene. Som igjen hjelper dem bedre med å forvalte handelsfondene sine.

Ved å bruke en kjøps- og holdstrategi kan du holde på kryptovalutaene dine i flere måneder, eller til og med år. Dette betyr også at du ikke lenger trenger å bekymre deg for kortsiktige trender når det gjelder prishandling.

Til tross for dette velger mange erfarne handelsmenn ikke å holde posisjoner åpne i så lang tid, med mange som bare har kryptoaktiva i noen dager, timer eller til og med minutter.!

Irrelevant for strategien du ender opp med å bruke, å forstå diagrammer og analyser i forhold til din valgte eiendel, vil bare hjelpe deg i fremtiden.

Tips om kryptohandel Tips 4 – Prøv en demo-konto

Demokontoer er ikke reservert bare for nybegynnere – om enn de tilbyr en fantastisk måte å lære kryptohandeltauene på. Vi bør nevne at ikke alle meglere tilbyr et demo-konto, så se på dette før du registrerer deg hvis det er noe du er interessert i.

I et nøtteskall gir mange gratis demo-kontoer deg en bestemt mengde ‘papirpenger’, som betyr demo-midler å handle med. Når du handler digitale mynter på en demo-konto, handler du i et virkelig markedsmiljø.

Dette er en annen grunn til at demoer er nyttige for både erfarne og nye tradere. Hvilken bedre måte å prøve en ny strategi på enn å prøve den uten å risikere din egen kapital? Noen meglere, som eToro, vil gi deg så mye som $ 100.000 i papirpenger å handle med!

Kryptovalutahandel USA: Hvordan registrere deg hos en megler

Flertallet av nettmeglere vil gjøre det veldig enkelt for deg å registrere deg. Med det i tankene har vi samlet en enkel gjennomgang for å gi deg en ide om hva du kan forvente.

Trinn 1: Registrer deg med en handelsplattform

åpne en konto

Når du har bestemt deg for hvilken megler du vil bruke, kan du gå over til nettstedet og klikke ‘registrer deg’.

Deretter må du oppgi for- og etternavn, hjemmeadresse, e-post og telefonnummer.

Hvis du bruker en regulert handelsplattform som godtar innskudd fra fiat-penger (som debetkort eller bankoverføring), må du også laste opp noe bilde-ID for å bevise hvem du er. Dette er i stor grad for å unngå hvitvasking av penger og svindel osv.

eToro – Beste Cryptocurrency Trading Platform i USA

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Trinn 2: Finansier handelskontoen din

Når du er ferdig med å registrere deg, som vanligvis tar mindre enn et par minutter, må du sette inn penger på din nye handelskonto..

Hvis du bruker en plattform som støtter fiat-valuta, kan du velge å velge et debetkort, e-lommebok eller bankoverføring.

De fleste nettsteder for meglere vil fastsette et minimumsbeløp som du må finansiere kontoen din med. Dette betyr ikke at du nødvendigvis må handle med hele beløpet.

I mange tilfeller vil kryptovalutahandelsplattformer bare støtte innskudd og uttak i form av digitale valutaer. Dette betyr at du må overføre slike som Bitcoin eller Ethereum fra din private lommebok.

Trinn 3: Bestem hvilket par du vil handle

kryptovalutahandel, kryptopar

Nå som du har åpnet deg en handelskonto og satt inn det minste beløpet som kreves – må du velge et kryptovalutapar for å handle.

Du bør finne et omfattende søkefunksjon på handelsplattformen. Her skal du kunne finne kategoriene vi snakket om tidligere.

De fleste gode meglere tilbyr et bredt utvalg av krypto-til-kryptopar og krypto-til-fiat-par. Det er imidlertid alltid en god ide å sjekke tilgjengeligheten for par på plattformen før du faktisk registrerer deg. Dette er spesielt tilfelle hvis det er et spesifikt kryptopar du vil handle.

Trinn 4: Plasser din første Crypto-Asset Order

Til slutt, forutsatt at du nå har en klar ide om hvilket par du vil handle – du kan fortsette og legge inn din aller første bestilling.

Husk at målet ditt er å spekulere riktig i om verdien av eiendelen skal stige eller falle. Derfor må du legge inn en kjøps- eller salgsordre tilsvarende.

Det anbefales også sterkt at du bruker en stop-loss og take-profit ordre for å håndtere risikobelønningen av handelen. Hvis du mangler selvtillit til å dykke rett inn – prøv a demo-konto først!

Cryptocurrency Trading USA: Endelige tanker

Det eksisterer godt over 6000 kryptokurver. Imidlertid er de digitale eiendelene som har noen reell betydning på markedet sannsynligvis mindre enn 20.

Vi tror at krypto-til-fiat-par passer best for nybegynnere. Det mest populære kryptoparet å handle er Bitcoin mot den amerikanske dollaren (BTC / USD). Du finner dette og andre krypto-til-fiat-par som tilbys via de fleste handelsplattformer.

Enten du bestemmer deg for å handle ved hjelp av kryptovaluta-signaler eller ikke – det er en god ide å ta tak i markedet og prøve å lære å bruke til og med de grunnleggende diagrammer og analyseverktøy tilgjengelig tilgjengelig.

Alle disse tradingverktøyene for kryptovaluta vil hjelpe deg når det gjelder å ta beslutninger – det er ingen annen måte å få en bedre forståelse av markedssentimentet.

Å prøve en demo-konto er en fantastisk måte å lære kryptovalutahandel, og best av alt – det er gratis. Ikke alle kryptovaluta-meglere i USA tilbyr imidlertid demoer, så hvis det er noe du kanskje vil bruke før du risikerer dine virkelige penger – sørg for at du sjekker før du går gjennom registreringsprosedyren.

Vanlige spørsmål

 • Kan jeg handle kryptovalutaer i USA?

Ja, du kan faktisk handle kryptovalutaer i USA. Alt du trenger å gjøre er å finne en god megler! Noen handelsplattformer tilbyr gratis demohandelskontoer du kan bruke mens du finner føttene.

 • Hvordan kan jeg vite om en megler er ekte?

Den beste måten å se om et meglerfirma er over bord, er å bare registrere seg med en lisensiert og regulert handelsplattform.

 • Vil jeg bli tilbudt gearing trading crypto-assets i USA?

Nei. Årsaken er at CFD-er ikke tilbys til detaljhandlere i USA. Imidlertid kan noen uregulerte meglere tilby opptil 1: 100-innflytelse på kryptovalutaer. Vær forsiktig med slike plattformer som du ikke har noe å snu hvis megleren er uekte.

 • Kan jeg praktisere kryptovalutahandel i USA?

Ja sikkert. Hvis handelsplattformen tilbyr kunder en demo-konto (som mange gjør). I dette tilfellet vil du kunne handle kryptovalutaer ved hjelp av papirpenger (demo-midler), samtidig som du speiler virkelige markedsforhold.

 • Hvilket Cryptocurrency-par handler de fleste i USA?

Det mest handlede kryptovaluta-paret i USA og på planeten er Bitcoin mot den amerikanske dollaren – vist som BTC / USD

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me