De mest innflytelsesrike tallene for kryptovaluta i 2019

Kryptovalutaverdenen endrer seg raskt. Noen som kan være en influencer i dag, er kanskje ikke neste år. Bransjen er i stadig endring og er veldig ung.

I denne artikkelen skal vi utforske noen av de mest innflytelsesrike figurene i kryptovaluta i dag, og hvorfor de er verdt å følge.

Enhver utvikling med noen av disse figurene vil sikkert skape bølger i kryptovalutaverdenen.

Mange figurer som var innflytelsesrike helt i begynnelsen, har mindre innflytelse enn de gjør i dag. Det er derfor det er viktig å alltid være i løkken og se etter nye mennesker å følge.

Vil du lære å handle kryptovalutaer som en proff? Ta vår kryptokurs!

Topp kryptovaluta påvirkere

Her er listen vår, sørg for at du følger dem alle!

Jed McCaleb

Jed Mccaleb, mest innflytelsesrike kryptokurrencyfigurer

Seriell gründer, McCaleb er en programmerer som først fant ut om Bitcoin i 2010 og grunnla Mt. Gox som en måte for folk å handle på.

Mt. Gox var et av de første store stedene der folk kunne kjøpe og selge Bitcoin, og var enormt vellykket frem til 2014, da det krasjet.

Før dette punktet hadde Jed McCaleb imidlertid allerede gitt kontrollen over selskapet til Mark Karpelès.

McCaleb fortsatte deretter med å finne Ripple, den tredje største kryptovalutaen etter markedsverdi, og fortsatte deretter med å lage Stellar.

Stellar er en ideell organisasjon og prøver å gjøre mye av det Ripple gjør ved å fokusere på at flere mennesker sender penger til hverandre enn bedrifter..

Med en rekke forskjellige prosjekter under beltet er McCaleb definitivt noen å se på.

Charles Hoskinson

Charles Hoskinson, de mest innflytelsesrike kryptokurrencyfigurene

Charles Hoskinson er skaperen av Cardano gjennom selskapet IOHK (Input Output Hong Kong).

Han var også involvert i å etablere Ethereum sammen med Vitalik Buterin hvor han hjalp Buterin med å skaffe rundt $ 18 millioner for å starte prosjektet.

Hoskinson er også kjent for å være litt av en kontroversiell figur i kryptovalutaverdenen, og har noen synspunkter som ikke alle er enige med.

Det skal også bemerkes at Hoskinson er en god høyttaler og artikulerer hvorfor vi trenger kryptovaluta veldig bra i forhold til andre eksperter i området.

Andreas Antonopoulos

Andreas Antonopoulos, de mest innflytelsesrike kryptokurven

Sannsynligvis en av de beste cryptocurrency-lærerne på Bitcoin. Han har skrevet en rekke bøker om Bitcoin og holdt mange taler

Antonopoulos er en flott person å begynne med når man lærer det grunnleggende om hva Bitcoin er, og hvorfor det er så viktig for alle.

Hans mest berømte verk er Mestring av Bitcoin, som ble utgitt i 2017 og er et av de beste stedene å begynne når du lærer alt det grunnleggende om Bitcoin.

Antonopoulos har også publisert Mestring av Ethereum, som forklarer hvordan Ethereum fungerer og Internett av penger, som forklarer hvorfor vi trenger Bitcoin.

Justin Sun

Justin Sun, mest innflytelsesrike kryptokurrencyfigurer

Justin Sun er skaperen av Tron, og til tross for sin alder av 29 år har Sun mange følgere og har vært involvert i en rekke online virksomheter i Kina

Sun er også eieren av BitTorrent, den største fildelingsplattformen og Peiwo, en app for sosiale medier med over 10 millioner brukere i Kina som tillater

Han har også nære koblinger til Jack Ma, grunnleggeren av Alibaba, og folk har spekulert i om Tron en dag kan brukes på plattformen.

Mange har også kommentert hans utmerkede markedsføringsevner, som er kjent for å få folk fascinert i Tron.

Andre ting å merke seg om Sun er at han tidligere har jobbet med Ripple og lagt inn et bud på $ 4,5 millioner for å ha en veldedighets lunsj med Warren Buffet, der han håpet å ombestemme seg på Cryptocurrency..

Daniel Larimer

Daniel Larimer, de mest innflytelsesrike kryptokurven

Larimer har vært involvert i en rekke kryptovaluta-prosjekter og er svært innflytelsesrik i kryptovaluta-verdenen.

Som CTO for Block.one opprettet Larimer EOS, en nær rival til Ethereum som også tilbyr smarte kontrakter og dApps.

Før EOS oppfant Larimer Steemit, en plattform for blogging der brukere kan motta tokens for å legge ut innhold.

Og før Steemit opprettet Larimer BitShares sammen med Charles Hoskinson, som lar brukerne kjøpe aksjer i virtuelle selskaper.

Som en seriell kryptovaluta-gründer er det sannsynlig at Larimer vil være involvert i flere prosjekter i fremtiden.

Craig Wright

Craig Wright, mest innflytelsesrike kryptokurrencyfigurer

En kontroversiell figur, Wright hevder å være Satoshi Nakamoto, og selv om det ikke kan bevises, var han involvert i den tidlige utviklingen av Bitcoin.

Med Dave Kleiman startet Wright en veldig lønnsom gruvedrift. Imidlertid døde Kleiman, det ser ut til at Wright flyttet all Bitcoin de eide til hans eie.

Mer nylig startet Kleimans eiendom en søksmål mot Wright for rettighetene til $ 5,118,266,427,50 i Bitcoin.

Han hevder å være en Bitcoinhval, og i dag er han involvert i Bitcoin SV.

Selv om vi ikke kan være sikre på Wrights intensjoner, bør han overvåkes da det som skjer med ham kan være veldig avslørende for kryptovalutaindustrien.

Nick Szabo

Nick Szabo, mest innflytelsesrike kryptokurrencyfigurer

Szabo skapte konseptet med smarte kontrakter i god tid før de ble implementert i kryptovaluta.

Han er også informatiker, kryptograf og juridisk lærer, opplever veldig passende for kryptokurrency.

Szabo opprettet også prosjektet Bitgold som ligner veldig på Bitcoin, så likt at noen mennesker tror at han faktisk kan ha vært Satoshi Nakamoto.

Hans rikdom av ekspertise er absolutt verdt å holde rede på når kryptovaluta-samfunnet fortsetter å vokse og utvikle seg.

Roger Ver

Roger Ver, mest innflytelsesrike kryptokurrencyfigurer

Kallenavnet ‘Bitcoin Jesus’, Ver er Bitcoin-evangelist og en av de tidligste investorene i bransjen.

Ver is har hatt noen kontroverser tidligere knyttet til salg av eksplosiver på nettet og sonet 10 måneder i fengsel.

Det kan være at slike hendelser førte til at Ver var mer pro-personvern, og lette etter måter å unnslippe juridiske problemer som disse, og det kan være grunnen til at han er pro-bitcoin.

Ver avslo også sitt amerikanske statsborgerskap for å bli statsborger i Saint Kitts og Nevis og bodde i Tokyo, Japan. Siden han gjorde dette, har han hatt problemer med å komme inn i USA på nytt.

Han mener også at Bitcoin bør øke blokkstørrelsen for å håndtere flere transaksjoner, noe som førte til at han nå støttet Bitcoin Cash i stedet.

Ver er også en av de første Bitcoin-milliardærene og antas å ha så mye som 100.000 Bitcoins.

Winklevoss-tvillingene

Winklevoss tvillinger, mest innflytelsesrike kryptovaluta tall

Tyler og Cameron Winklevoss var tidlig adopterte av Bitcoin og er veldig aktive i å investere i en rekke Bitcoin-relaterte prosjekter.

Deres første forsøk på Bitcoin-prosjekter var BitInstant, en kortvarig projisert som hadde som mål å la folk betale tradisjonelle midler til børser..

Winklevosses ble først berømmelse da de beskyldte Mark Zuckerberg for å stjele ideen deres om en sosial medieplattform kalt Uconnect.

De mener at Bitcoin er undervurdert til den når samme verdsettelse av gull.

Det antas at de har omtrent $ 1 milliard dollar i Bitcoin.

Brad Garlinghouse

Brad Garlinghouse, mest innflytelsesrike kryptokurrencyfigurer

Garlinghouse er administrerende direktør for Ripple, skaperne av XRP-token, og han har vært involvert i en rekke forskjellige virksomheter.

Han har en BA i økonomi fra University of Kansas og en MBA fra Harvard Business School.

Før Ripple jobbet Garlinghouse som administrerende direktør i Hightail, et fildelingsnettsted.

Han jobbet også på Yahoo hvor han skrev ‘peanøttsmørmanifestet’, et notat som kritiserte mangelen på initiativ tatt av Yahoo for å investere i industrien i endring.

Han har vært administrerende direktør i Ripple siden 2015.

Siden Ripple er den tredje største kryptovalutaen, gjør det Garlinghouse veldig innflytelsesrikt.

Sjansene for suksess er også høye, og er en av de raskeste kryptovalutaene rundt og med støtte fra banker.

Hvis Garlinghouse skulle selge Ripple-tokens, ville de gi ham et estimert overskudd på 10 milliarder dollar.

Vitalik Buterin

Vitalik Buterin, mest innflytelsesrike kryptokurrencyfigurer

Buterin er kanskje den yngste personen på denne listen i en alder av 25. Til tross for dette er han grunnleggeren av den nest største kryptovalutaen, Ethereum.

Født i Russland, flyttet familien til Buterin til Canada på jakt etter bedre arbeid da han var ung. Faren hans er datavitenskapsmann og introduserte Buterin for Bitcoin da han var 17.

Buterin tok sine første skritt i kryptovaluta blogging om Bitcoin og ble senere kontaktet for å bli medstifter Bitcoin Magazine, hvor han ble hovedforfatter.

Senere gikk Buterin på University of Waterloo, men droppet etter å ha blitt tildelt Thiel-stipendet på $ 100.000, og bestemte seg for å jobbe på Ethereum på heltid.

Bortsett fra at Ethereum er en av de mest brukte kryptovalutaene, er det viktig å huske at det er mange andre tokens bygget på toppen av Ethereum..

Som det økologiske økosystemet som bruker Ethereum går, vil det også være sannsynlig at Buterins innflytelse også vil gjøre det.

Changpeng Zhao

Changreng Zhao, mest innflytelsesrike tall for kryptovaluta

Changpeng er ofte kallenavnet CZ og er grunnlegger og administrerende direktør for Binance, den største kryptokursutvekslingen.

Binance er i dag den største kryptokursutvekslingen i verden med flest kryptokurver som tilbys og kryptopar til kryptopar.

Født i Kina, flyttet CZ til Canada da faren ble forvist. Senere studerte han datavitenskap ved McGill University i Montreal.

Etter universitetet gikk CZ på jobb på Tokyo Stock Exchange og Bloomberg Tradebook.

Innen 2013 var CZ involvert i en rekke blockchain-relaterte prosjekter og tjente til og med som CTO i OKcoin.

I 2017 siktet CZ til å starte Binance.

Hans meninger er ofte ettertraktede om en rekke spørsmål i forhold til det voksende kryptovaluta-samfunnet, og spesielt i hvordan markedet beveger seg.

CZ antas å være verdt omtrent 1,4 milliarder dollar og regnes som en av de rikeste menneskene i kryptovaluta.

Når Binance vokser, er det sannsynlig at CZs innflytelse vil fortsette å vokse.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • Changpeng Zhao er utvilsomt den mest innflytelsesrike personen i kryptovaluta. Binance-børsen håndterer en stor mengde handelsvolum hver dag.
  • Noen av de mest innflytelsesrike menneskene i kryptovaluta har jobbet med mer enn ett prosjekt. De har kanskje jobbet med to eller flere prosjekter.
  • Ikke alle prosjekter handler om å lage en ny kryptovaluta. De kan også være prosjekter som planlegger å bygge tjenester for kryptovalutaindustrien.
  • Ved å følge de mest innflytelsesrike individene i kryptovaluta, kan du holde deg informert om utviklingen. Ting endrer seg raskt, og disse personene vil sannsynligvis vite hva som vil skje videre.

Lær å handle med vårt kurs i kryptovaluta

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset for kryptovalutahandel!

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Handelsutdanning, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me