En nybegynnerveiledning til Bitcoin Cash og tips for å investere i den

Bitcoin Cash (BCH) er både et nettverk av kryptovalutaer og online betalingstransaksjoner. Den ble grunnlagt i desember 2017 som resultatet av en hard Bitcoin-gaffel, med den hensikt å øke mengden transaksjoner i et mindre tidsvindu..

Det er ingen tvil om at desentraliserte, peer-to-peer elektroniske verdipapirer er et nyttig verktøy for økonomisk uavhengighet, og det er ingen spørsmål om Bitcoin Cash (BCH) som hjelper deg med å komme dit. Det er imidlertid alltid viktig å holde seg informert og kunnskapsrik om alt det er å vite om BCH.

Hva er Bitcoin Cash??

Bitcoin Cash (BCH) har rammen for et betalingsnettverk, men er også en kryptovaluta. Det skjedde fra en hard gaffel med Bitcoin i 2017 for å øke transaksjonskapasiteten og hastigheten. Det er fullt desentralisert, uten sentralbank og krever ingen inngrep fra tredjeparter.

Ettersom Bitcoin Cash ble hentet ut på grunn av en gaffel med Bitcoin, er et vanlig spørsmål hva forskjellen mellom Bitcoin Cash og Bitcoin er? Så, la oss ta en titt.

Bitcoin Cash VS Bitcoin:

Blokkstørrelse

Bitcoin, så kjent som det er for å være den første mynten, har sine ulemper. Transaksjonstidsprosessen er ganske langsom, og målet med Bitcoin Cash var å eliminere dette. En av hovedårsakene til hastigheten er blokkstørrelsen. Det er en grense for størrelsen på hver Bitcoin-blokk – 1 MB, mens da Bitcoin Cash ble opprettet, hadde den en grense på 8 MB. I dag har den økt til 32 MB, noe som gjør den til en av de raskeste prosesseringsmyntene og gjør det mulig å gjennomføre transaksjoner med mer hastighet.

Algoritmer

Bitcoin og Bitcoin Cash er forskjellige i algoritmer. Dette antyder at replikering ikke lenger er mulig mellom de to blokkjedene. Det er en gjentatt og utslettet sikkerhetsmekanisme på plass hvis Bitcoin Cash går i stykker i fremtiden. Med dette antas det at alle kjeder vil sameksistere med minimal ulempe for de involverte hvis en gaffel skjer.

Nødproblemjustering (EDA)

Bitcoin kontanter bruker en moderne algoritme som tar sikte på å garantere nettverkets regelmessige drift dersom antall gruvearbeidere skifter drastisk. Dette fortsetter å gi kryptovalutaen mer stabilitet.

Hvor startet Bitcoin Cash?

BCH ble startet av Bitcoin gruvearbeidere og utviklere som på samme måte var opptatt av kryptovalutapotensialet og dets evne til å lykkes med å vokse. I august 2017 startet de det som omtales som en hard gaffel, som kort sagt skaper en ny valuta. Dette etablerte en ny og unik blockchain for BCH med sine egne spesifikasjoner.

Som nevnt ovenfor var Bitcoin Cashs mest attraktive funksjon blokkstørrelsen sammenlignet med Bitcoin, som vekket oppmerksomhet fra investorer fra hele verden. Den sammenlignende vurderingen avslører at mens Bitcoin-blokker håndterte 1000 til 1500 transaksjoner per blokk, kunne opptil 25.000 transaksjoner per blokk håndteres av Bitcoin Cash.

Kryptovalutaen opplevde en annen gaffel i november 2018, som dermed skapte Bitcoin Cash ABC og Bitcoin Cash SV (Satoshi Vision).

Siden introduksjonen har en av de mest populære Bitcoin offshoots vært Bitcoin Cash. Roger Ver er en kjent investor og Bitcoin-adopter, og er en Bitcoin-entusiast og beskriver den som ‘den sanne Bitcoin.’ Ver var en fremtredende talsmann for Bitcoin allerede i 2011, som en måte å oppmuntre til økonomisk uavhengighet, ofte referert til som ‘Bitcoin’. Jesus. ‘

Skeptikere på Bitcoin Cash

Volatilitet er alltid på bekymringslisten når du ønsker å investere i kryptovaluta. Det er ikke noe klart svar på dette problemet når man vurderer ustabiliteten til kryptovalutaer, inkludert Bitcoin Cash. Å investere i kryptokurver kan tørke pengene på kort tid og doble dem på få minutter.

Du må sørge for at du tar alle forholdsregler på grunn av risikoen forbundet med BCH-investering. Ikke gi mer penger enn du har råd til å miste og følge pålitelige fagpersoner og kryptoentusiaster til enhver tid. Med tanke på det underliggende potensialet kan Bitcoin Cash være en langsiktig investeringsmulighet. imidlertid forblir BCH ikke like relevant hvis original Bitcoin fortsetter å løse alle problemene knyttet til forsinkelser og transaksjonskostnader.

Les mer: Er det verdt å investere i BCH i 2021?

Hvorfor investere i Bitcoin Cash?

Det er mange grunner til hvorfor du bør investere i Bitcoin Cash.

1. Bærekraft og trygg

BCH er rimelig trygt og har ekstremt beskyttede blockchain-teknologier i motsetning til andre svært uforutsigbare kryptokurver, som unngår datainnbrudd eller tap av midler.

2. Desentralisering

Bitcoin Cash er bygget på et desentralisert peer-to-peer-nettverk, omtrent som Bitcoin og Ethereum, noe som sikrer at ingen enkelt dominerende personer har for mye makt og innflytelse over den digitale valutaen.

3. Kostnadseffektiv

BCH tilbyr transaksjonsgebyrer som i utgangspunktet er null. Det innebærer at folk uten å tenke på uforholdsmessige servicekostnader kan sende og motta penger.

4. Dedikerte kampanjer

Siden BCH ekskluderer bankkostnader fra beregningen, ved hjelp av denne alternative betalingsmekanismen, kan leverandører gi bedre priser, rabatter og kampanjer.

5. Fart

Bitcoin Cash bruker blokker av større størrelse – 32 MB, hvor gruvearbeidere kan behandle flere transaksjoner i raskere takt på en pålitelig og sikker måte.

Så, hva kan vi forvente av Bitcoin Cash i fremtiden? Det generelle mønsteret for adopsjon med Bitcoin Cash som en form for online betaling har til nå speilet antagelsen av kryptovalutaer i betalingsbransjen som helhet, noe som antyder at det er begrenset.

Bitcoin Cash er en av de fire kryptovalutaene du kan kjøpe på Paypal. Krypto-betalingstjenester som BitPay, Coinify og GoCoin støtter det også. Roger Ver kunngjorde åpningen av et økosystemfond på 200 millioner dollar i november 2019 for startups som tar sikte på å lage programvare og teknologi på toppen av Bitcoin Cash.

Også gründeren Kim Dotcom har sagt på Twitter at folk bør involvere seg i Bitcoin Cash.

Når vi ser på diagrammet, ser vi at BCH-prisen de siste månedene har steget betraktelig. Det sliter nå med å klatre utover $ 500-merket. Den holder seg over glidende gjennomsnitt som tilsynelatende er smalere og bredere. Det er fortsatt like under det høyeste av $ 497 i fjor, selv om målingen på akkumulering og levering har fortsatt å øke. På kort sikt kan imidlertid prisen på BCH begynne å klatre når okser satser på sterke $ 500 for neste motstand..

Bitcoin Cash (BCH) teknisk diagram. Kilde: Prime Investing Cube

Les mer: Bitcoin kontantprisanalyse for 2021 (grundig gjennomgang)

Hvordan investere i Bitcoin Cash?

Den enkleste måten å investere i bitcoin kontanter er gjennom en digital aktivitetsutveksling, som eToro. Du kan kjøpe andre kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin eller Ethereum for det, eller du kan bruke din lokale fiat-valuta til å kjøpe Bitcoin kontanter.

Hvis du ønsker å investere i Bitcoin Cash, er det viktig å merke seg at Bitcoin Cash er en digital valuta. Det er ikke som om du kjøper aksjer i BCH og mottar utbytte; du bytter din fiat-valuta mot Bitcoin Cash-kryptovaluta. Målet er å øke verdien av Bitcoin Cash, i så fall vil du bytte myntene tilbake til dollar (fra noen som ønsker å bytte).

Så hvor skal vi begynne? Du kan investere i Bitcoin Cash med kryptobørs. eToro er det beste stedet der du kan kjøpe Bitcoin Cash. eToro tilbyr en billig og vennlig plattform for å forbedre din kryptoopplevelse.

Klar til å investere i Bitcoin Cash BCH?

Tips før du investerer i Bitcoin Cash

1. Hold BCH sikker med en digital lommebok

I hovedsak er digitale lommebøker små maskinvareenheter der enkeltpersoner lagrer kryptovalutaene sine. For de som har tenkt å bære større summer, er det en smart idé å få tak i en lommebok for oppbevaring. Hver lommebok har private nøkler som bare du har tilgang til, noe som garanterer den beskyttelsen. eToro har lansert sin autentiske lommebok eToroX hvor du kan oppbevare myntene dine trygt.

2. Ikke gå for langt inn i ballparken

Det er alltid sunt å huske på at du ikke skal bruke mer enn det du har råd til å tape, spesielt når du ønsker å investere i Bitcoin Cash. Mens prisene kan stige og BCH-verdien din kan vokse, kan verdien i løpet av få minutter falle plutselig og kan gi deg en uønsket stilling økonomisk. Alle kryptoer er kjent for sine plutselige svingninger, så hold nødfondene dine der de skal være, og når tiden er inne, invester klokt.

3. Tenk langsiktig

Med mindre du er noen som planlegger å begynne å handle, er det lurt å se på å stash BCH på lang sikt. Det utgjør mindre risiko og lar deg vente på høye økninger i verdi. Med de positive spådommene som blir plassert for Bitcoin Cash, kan det være verdt å få tålmodighet for noen høyere belønninger.

4. Hold deg oppdatert

En av de viktigste metodene for kryptoinvestering er å holde øye med trender og tegn. Tegn gir deg beskjed om at det kanskje er en god tid å gjøre deg klar til å investere. Markedstrender vil bidra til å identifisere hvordan BCHs resultater kan være over tid og i nær fremtid. Det er imidlertid også bra å huske på eksterne faktorer.

Det er visse indikatorer som også påvirker BCHs priser. Covid-19 kan brukes som et godt eksempel her. Mens kryptomarkedet først ble dempet i mars 2020, så verden berømmelsen stige, da mange fryktet risikoen for inflasjon som et resultat..

5. Ta hensyn til juridiske aspekter

Det er nå juridiske rammer for investering i kryptovalutaer i USA. De faller under kapitalgevinster, og i tilfelle du tjener på å bytte BCH, er det skattelover som gjelder. Gevinst er også avhengig av hvor lenge du har holdt på eiendelene i, så ikke glem å føre oversikt over BCH for å avverge eventuelle problemer i fremtiden.

En av de nyeste kryptovalutealternativene som er åpne for brukere er Bitcoin Cash. Selv om den er fersk, er den fremdeles helt basert på Bitcoin. Vet at det er et anstendig risikonivå involvert hvis du tenker på å investere i Bitcoin Cash. Når prisen stiger, er den eneste måten å dra nytte av den å selge den.

Begynn å investere i Bitcoin Cash med eToro

Hvis du ønsker å begynne å investere i Bitcoin kontanter, er eToro det beste stedet å gjøre det. eToro er en brukervennlig og billig plattform som gir utmerkede opplevelser for kryptoinvestorer.

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin Cash BCH

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • Bitcoin Cash ble grunnlagt i desember 2017 som resultatet av en hard Bitcoin-gaffel.
  • Den største forskjellen mellom Bitcoin og Bitcoin Cash er blokkstørrelsen.
  • Bitcoin-blokker kan håndtere 1000 til 1500 transaksjoner per blokk, sammenlignet med 25.000 transaksjoner per blokk for Bitcoin Cash.
  • Bitcoin Cash er bygget på et desentralisert peer-to-peer-nettverk, omtrent som Bitcoin og Ethereum.
  • Prisen på BCH kan begynne å klatre ettersom okser sikter mot sterke $ 500 for neste motstand.
  • Roger Ver kunngjorde åpningen av et økosystemfond på 200 millioner dollar i november 2019 for startups som tar sikte på å lage programvare og teknologi på toppen av Bitcoin Cash.
  • Digitale lommebøker er avgjørende for oppbevaring av BCH.
  • Lag en plan og vurder skatteforpliktelser når du investerer i Bitcoin Cash.

Hvis du tenker på å investere i Bitcoin Cash, husk at det er utrolig høy grad av risiko involvert.

Planlegger du å kjøpe eller selge Bitcoin Cash?

Hvordan kjøpe Bitcoin Cash – Nybegynnerveiledning

Hva vil drive Bitcoin kontantprisen i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me